Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Twee Verliefde Meisjes - 2

In mijn vorige twee delen was al te lezen hoe Nina haar liefde voor meisjes ontdekte. Na haar prille liefde voor het buurmeisje Kim, werd ze stapelverliefd op haar klasgenote Luna. Nu hebben ze elkaar al ontdekt op de toiletten en zelfs in het klaslokaal. Ze werden echter betrapt door hun leraar waarna Nina de klas uit werd gezet en toen ze iets fris uit de drankautomaat wou halen, stootte ze op Paulien waardoor ze plots gezoend werd. Hoe moet het verder met Nina. Veel leesplezier met deel 3.

Even een korte introductie. Ik plaats verschillende soorten verhalen op opwindend.net en al deze verhalen zijn verzonnen en gelijkenissen met bestaande personen is puur toeval. Als je jezelf herkent in 1 van mijn verhalen of je hebt nood om met iemand te praten, stuur dan gerust een mailtje naar KomMaarGenieten123@gmail.com. Veel leesplezier.

Ik duw Paulien van me weg. "Wat doe je nu!" schreeuw ik haar toe. Dit komt er harder en gemener uit dan wat ik oorspronkelijk bedoelde. Paulien schrikt, draait zich om en loopt weg. "Wat heb ik nu gedaan?" denk ik bij mezelf. Ik kon me niet voorstellen hoe grof ik was tegen Paulien. Ze kwam bovendien toch ook alleen maar uit voor haar gevoelens. Verschillende slechte gedachtes spoken rond in mijn hoofd. Ik zie Luna echt graag, maar wil Paulien ook niet kwetsen. "Zou ik met haar moeten gaan praten of wacht ik daar beter nog even mee?" Veel tijd om er verder over na te denken heb ik daarentegen niet, want plots voel ik een hand mijn schouder aanraken.

Ik schrik en draai me met een vluchtige beweging om. Achter mij staat meneer Stevens. Hij kijkt me streng in mijn ogen en vraagt me mee te komen. Bang, maar toch nieuwsgierig volg ik hem. We gaan terug naar het klaslokaal waar ik even daarvoor door dezelfde leraar aan de deur werd gezet. Ik kom binnen en zie Luna aan een tafeltje zitten. Aan haar rode ogen valt duidelijk te zien dat ze heeft moeten huilen. Ik besluit niet voor nog meer problemen te zorgen, dus ga niet naast haar zitten. Hoewel ik dit zo graag wel zou doen. Haar handje vasthouden, troosten, omhelzen, onze lichamen die elkaar raken. Dit lijkt me nu echter geen goed plan met Stevens in de buurt. Eenmaal ik me neergezet heb, begint meneer Stevens zijn betoog. "Ik heb met Luna gesproken over wat er zich hier daarnet heeft afgespeeld. Ze heeft me alles verteld over de pesterijen van Jordy en hoe jij haar getroost hebt, maar ook over jullie gevoelens voor elkaar. Luister goed jullie allebei, ik vind het super mooi dat jullie van elkaar houden, maar hier op school kunnen we zulke dingen niet toestaan. Ik houd het voor deze keer bij een waarschuwing, maar zorg dat het nooit meer gebeurd. En ga nu maar naar huis, jullie zullen wel het n en ander te bespreken hebben." Pas als ik het klaslokaal verlaten heb, realiseer ik mij wat Stevens allemaal zei. Ik zag hem altijd als een strenge leerkracht die nooit een leerling zomaar zou helpen en nu laat hij ons gewoon naar huis gaan. Ik kijk naar Luna en zie opnieuw tranen verschijnen in haar ooghoeken. Onmiddellijk sla ik mijn armen om haar heen, ik bied haar een warme knuffel aan die ze maar al te graag in ontvangst neemt. Zonder iets te zeggen besluiten we beide een andere kant op te gaan, allebei de weg naar ons eigen huis. Onderweg realiseer ik mij wat Stevens zei. Hij had gelijk, we hadden heel wat te bespreken en hoe sneller hoe beter. Ik draaide me meteen om en liep naar Luna toe. Toen ik net het schoolgebouw verliet, zag ik iets. Ik kon mijn ogen niet geloven.

Luna stond met Paulien te praten op de speelplaats. En voor ik naar hen kon gaan, zag ik hoe Paulien Luna een kus op de mond gaf. De kus bleek iets langer te duren dan tussen Paulien en mij, maar het was wel Luna die hem onderbrak. Ze zei niets, liep naar haar fiets en verdween. Paulien droop af. Ik dacht dat Paulien verliefd op mij was, maar nu blijkt dat ze gewoon een slet is die van het ene meisje naar het andere springt. Ik haast me naar mijn fiets en ga snel achter Luna aan. Ik weet haar bij te houden tot ik zie hoe ze de oprit van een huis oprijdt. Na de verhalen over haar thuissituatie weet ik dat het waarschijnlijk een slecht idee is om hier naar binnen te gaan, maar ik kan de verleiding niet weerstaan, ik moet Luna spreken.

Ik stap richting haar huis, ze woont mooi en groot. Nog voor ik aankom bij de voordeur hoor ik een stem. Ik kijk rond, maar zie niemand. Dan hoor ik het nog eens en komt er een klein meisje naar mij toe. Ik schat haar een jaar of 7 oud. Ze is klein, schattig en met een heel hoog stemmetje. Ze stelt zich voor als Mira. Ik begroet haar terug en stel mezelf voor. Ik zeg haar dat ik een vriendin en klasgenote ben van Luna. Zoals ik al dacht is Mira de jonge zus van Luna en ze lijken ook heel erg op elkaar. Mira rent iets te enthousiast naar binnen om haar zus te halen. Nu weet ik het zeker, ik kan geen kant meer op. Luna steekt haar hoofd uit de deur en kijkt me enkele seconden geschrokken aan. "Wat doe je hier Nina", vraagt ze bang. "Ik moest je zien en met je praten. Het is echt belangrijk." Ze is duidelijk nog steeds bang en zegt al fluisterend: "Wat als mijn ouders je zien, ze worden gek als ze weten wat er tussen ons is gebeurt." Ik wil echter niet weggaan, ik voel dat ze mij nodig heeft. "Ik laat je niet in de steek Luna, ik wil je helpen", zeg ik geruststellend. Even zie ik een verlegen glimlachje op haar lippen verschijnen. Ze neemt mijn hand vast en trekt me naar binnen. Voor ik het goed en wel besef bevinden we ons op haar slaapkamer. Ze sluit de deur en doet deze op slot. "Ik wil niet dat mama jou al ziet, nu nog niet." We gaan samen op haar bed zitten. Het duurt even vooraleer er gesproken wordt.

Dan breek ik het ijs door de stilte te onderbreken. "Ik heb je zien kussen met Paulien." Ik schrik zelf van op welke manier dit er uitkwam. Het klonk nogal grof denk ik meteen bij mezelf. "Nee, zij zoende mij. Ik kon er echt niets aan doen..." Ik leg mijn vinger op haar lippen. "Stil maar, ik weet het. Zij heeft mij trouwens ook gekust", zei ik. Luna schrok duidelijk als ze hoorde wat voor iemand Paulien wel niet is. Nog een hele tijd praten we met elkaar en de gespannen sfeer verdwijnt langzaam. Dan wordt er plots op de deur geklopt. "Schatje, het is tijd om te gaan slapen. Je kunt morgen nog verder kletsen met je vriendin", zegt Luna haar moeder. Ik neem afscheid met een vluchtige kus op Luna's zachte lippen en vertrek na een kort knikje aan haar moeder te schenken. Ik spring op mijn fiets, zwaai nog even naar Luna en keer huiswaarts.

De volgende ochtend verloopt heel moeizaam. Na wat er gisteren allemaal was gebeurt, zat ik alleen nog maar met dat ene prachtige meisje in mijn hoofd. Ik wist het nu wel zeker, dit was meer dan een spelletje, dit was liefde. Ik hield van haar en besloot haar dat ook meteen te gaan vertellen. Al wist ik niet hoe ik me nu moest gedragen tegenover Paulien, ik wist wel dat ze een lesje verdiende. Luna en ik dachten beide na over een plannetje om Paulien terug te pakken. Maar dat waren zorgen voor later. Deze dag stond in het teken van Luna en mij. Aangekomen op school zie ik Luna meteen staan, ze staat te praten met haar buurjongen Mike. Ik ga naar haar toe en begroet haar. Mike glimlacht even naar mij en vertrekt. Als ik rond mij kijk en niemand zie, geef ik Luna snel een kus. Deze beantwoordt ze maar al te graag. "Ik heb je gemist", fluister ik in haar oor. Ze glimlacht en fluistert terug: "Ik jou ook." Ik twijfel nog heel even, maar besluit toch om de stap te wagen. "Ik heb gisteravond en vannacht heel lang nagedacht over alles en vooral over ons. Ik wil me niets meer aantrekken van wat anderen over ons denken, ik wil jou en jou alleen. Wil je verkering met me." Pas als ik klaar ben met praten, besef ik wat ik hierdoor allemaal op het spel heb gezet, maar als ik een brede glimlach op haar snoetje zie verschijnen, wordt het terug warm vanbinnen. Ze beantwoordt mijn liefdevolle vraag met een warme en intense knuffel. We blijven een tijdje knuffel en zoenen tot wanneer we de schoolbel horen. Samen gaan we naar de klas. Tijdens de eerste lesuren kan ik mijn ogen niet van Luna afhouden en ik voel dat zij hetzelfde probleem heeft. Verschillende keren worden we door de leerkracht tot de orde geroepen. Ook komt er even een vrouw van het secretariaat binnen, maar Luna en ik zijn zo gefocust op elkaar dat we alles missen.

Net voor de middagpauze hebben we nog een uur sport. Niet meteen mijn favoriete vak en ook niet dat van Luna. We gaan samen naar de sportzaal, maar tot onze grote verbazing is er nog niemand in de kleedkamer. Ik stuur even een berichtje naar een klasgenote. Blijkbaar was die vrouw van het secretariaat naar de klas gekomen om te zeggen dat onze lerares afwezig is vandaag. We hadden deze boodschap natuurlijk gemist. Ik wil net naar de studie vertrekken als Luna mijn hand beet neemt. Ze kijkt sensueel in mijn ogen en zegt zwoel: "Waarom zouden we naar daar gaan, we zijn hier nu toch alleen." Ze zet zich neer op een bankje en trekt me op haar schoot. Meteen belandden onze lippen op elkaar. Ik voel haar tong tegen mijn lippen duwen en laat haar met gemak naar binnen dringen. We belandden in een heerlijke tongzoen die wel uren leek te duren. Wat begon als een rustig spelletje, verandert naar een hevige stoeipartij. Al wild zoenend begint Luna aan mijn shirt te trekken. Ik maak het haar gemakkelijk, kruis mijn armen, neem de zoom vast en trek mijn shirtje over mijn hoofd uit. Luna begint meteen mijn borstjes meteen te masseren en trekt mijn bh naar beneden. Ze geeft meteen zachte kusjes rond en op mijn borsten om te eindigen bij mijn stijve tepels. Met haar tong draait ze er cirkeltjes omheen. Dan horen we plots geluid achter ons. Snel draai ik mijn hoofd. Er is niemand, maar ik zie nu wel dat de deur op een kier staat. Ik ga erheen en sluit hem. Als ik me terug omdraai, heeft Luna al haar kleren al uitgedaan. Ze staat recht en springt opgewonden in mijn armen. Mijn handen belandden op haar kont om haar zo te ondersteunen. De vlinders fladderen rond in mijn buikje. Ik zet haar neer. Ze wandelt richting de douches en geeft mij teken mee te komen. Dolverliefd huppel ik achter haar aan. Ze heeft de douche al aangezet en gaat er meteen onder staan. Het direct contact met het koude water laat haar lichaam onmiddellijk reageren. Haar beide tepeltjes worden meteen een stuk stijver. Ik zou wel uren naar dit bloedmooie lichaam kunnen blijven kijken.

Op dit moment besef ik ook even wat er op relatief korte termijn allemaal is gebeurt. Ik heb mijn eerste seksuele ervaring beleefd en dan nog wel met een meisje. Datzelfde meisje waar ik bovendien smoorverliefd op geworden ben en met wie ik intussen officieel een relatie heb. Door mijn dagdroom merk ik niet dat Luna naast mij is komen staan. Ze wrijft zachtjes over mijn schouders en geeft me lieve zoentjes in mijn nek. Ik werp mijn hoofd naar achteren om met volle teugen te genieten van het geweldige gevoel dat Luna mij geeft. Ze houdt veel te snel op en gaat opnieuw onder de douche staan. Ik bekijk haar en werp snel mijn laatste kledingstukken uit. Daarna volg ik haar de douche in. Onder het stromende lauwe water omhelzen we elkaar. Onze zachte borstjes tegen elkaar voelt goddelijk aan. Onze lippen vinden elkaar wat uitdraait in een lange sensuele tongzoen. Mijn handjes gaan op ontdekkingstocht over Luna haar lichaam. Eerst wrijf ik door haar natte haren, dan ga ik naar beneden tot aan haar schouders, verken ik haar borsten en buik om te eindigen door mijn beide handen op haar heerlijke kont te laten rusten. Nog steeds zoenend besluit Luna hetzelfde te gaan doen. Ze legt hetzelfde parkoers af over mijn lichaam, maar gaat naar de voorkant. Haar vingertjes kietelen mijn poesje. Deze is al kletsnat, zowel van het water als van mijn geilheid. Als ze merkt dat ik me niet verweer, durft ze er een vinger in te stoppen. Luna begint me langzaam te vingeren. Ik stop meteen met kussen en laat een luide kreun horen. Haar vrije hand legt ze op mijn mond om mijn geluid te dempen. Ze steekt er een tweede en zelfs een derde vinger bij en begint steeds ruwer te werk te gaan. Gedempt gekreun klinkt doorheen heel de ruimte. Ik duw haar hand weg en begin haar als een bezetene te zoenen. Ze blijft door vingeren alsof haar leven ervan afhangt en ik blijf kussen om niet te beginnen schreeuwen van genot. Plots stopt ze abrupt met vingeren. Ik schrik en vraag me af wat ze van plan is. Dit wordt echter al snel duidelijk. Luna gaat door de knien en zet zich neer op de natte vloer. Ik draai de kraan dicht om alles beter te kunnen zien. Haar beide handen belandden op mijn blote kont en ze geeft kusjes rond mijn poesje. Lang houdt ze dit niet vol, want meteen daarna begint ze mijn kutje als een professional te likken. Ze zuigt daarbij ook af en toe aan mijn gevoelige klitje. Ik leg mijn handen op haar achterhoofd om haar een beetje bij te sturen. Al is dit niet echt nodig, Luna haar tongetje lijkt hier wel voor voorbestemd te zijn. Lang kan ik het niet meer volhouden en ik voel een hevig orgasme naderen. Met een luide schreeuw beleef ik hier mijn heftigste orgasme ooit. Ik voel hoe Luna al mijn kutsappen gulzig opzuigt. Ik wrijf tevreden door haar haren. Ze staat op waarna we elkaar nog eens omhelzen. Ik fluister in haar oor: "Dit mag nooit meer stoppen schatje, je bent van mij nu, alleen van mij. Voor altijd." We gaan terug naar de kleedkamer om ons af te drogen en terug aan te kleden. We zitten de hele tijd naar elkaar te lachen. Wat houd ik zo van dit meisje. Ik kijk op mijn telefoon en zie hoe laat het is. We moeten dringend terug naar de les. We nemen onze spullen en haasten ons opnieuw naar de klas.

De rest van de dag verloopt vrij normaal. Achteraf nemen we afscheid en gaan beide naar ons eigen thuis. Dit weekend ging ik met mijn familie naar de zee. Ik was dat totaal vergeten en stuur een berichtje naar Luna om haar dit te melden. Ze stuurt een triest gezichtje terug. Ik probeer haar heel het weekend nog te bereiken, maar tot mijn grootste verbazing stuurt ze me niets terug. Gelukkig is het weekend snel voorbij. Ik besluit zondagavond nog even naar Luna haar thuis te gaan. Ik heb haar gemist en wil haar zo graag nog even zien en voelen.

Als ik met mijn fiets de oprit van haar huis oprijdt blijft mijn hart even stil staan. Er staat een bordje met "Te koop" naast het huis. Ik weet niet wat ik moet denken. Ik kijk door de ramen, maar het hele huis blijkt leeg te staan. Compleet in paniek neem ik mijn telefoon erbij en bel ik Luna op...

Dit was het derde deel van mijn verhaal over Nina en Luna. Uiteraard komt hier nog een vervolg op. Als je suggesties, vragen of opmerkingen hebt mag je mij altijd mailen en natuurlijk stel ik een reactie en cijfer op dit verhaal ook enorm op prijs. Tot het volgende deel. Lieve groetjes, KMG.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Twee Verliefde Meisjes - 4

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
.DE 15 NIEUWSTE "Romantisch" VERHALEN
:: De Gezusters Santegoed -1Door: Maxine
Gelezen: 4355x
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags:
25-05
9.2
:: Charlotte - 18Door: Maxine
Gelezen: 4792x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
17-05
9.5
:: Mini - 64Door: Keith
Gelezen: 4312x
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.5
:: Mini - 63Door: Keith
Gelezen: 5952x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags:
10-05
9.2
:: Mini - 62Door: Keith
Gelezen: 5206x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
08-05
9.8
:: Mini - 61Door: Keith
Gelezen: 5243x
Reacties: 11
Lengte: Kort
Tags:
05-05
9.8
:: Charlotte - 17Door: Maxine
Gelezen: 5609x
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags:
02-05
9.4
:: Mini - 60Door: Keith
Gelezen: 4595x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
02-05
9.7
:: Mini - 59Door: Keith
Gelezen: 6179x
Reacties: 18
Lengte: Zeer Lang
Tags:
27-04
9.8
:: Rome VervolgDoor: MrM
Gelezen: 3670x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener Romantisch Reizen Verliefd
27-04
7.0
:: Mini - 58Door: Keith
Gelezen: 6067x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
25-04
9.3
:: Charlotte - 16Door: Maxine
Gelezen: 7183x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags:
21-04
9.4
:: Mini - 57Door: Keith
Gelezen: 6590x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags:
20-04
9.3
:: Liefde In De ArdennenDoor: Lingerie
Gelezen: 8536x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Fietsen, Zwemmen, Calvin Klein, Vakantie, Pijpen, Seks
20-04
8.7
:: Mini - 56Door: Keith
Gelezen: 6096x
Reacties: 15
Lengte: Lang
Tags:
19-04
9.7
:: Mini - 55Door: Keith
Gelezen: 5932x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
15-04
9.5
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!