Opwindend.Net
Datum: 12-09-2018
Stemmen: 28x
Cijfer: 9.0
Gelezen: 5927x
Lezers Online: 3
Lengte: Lang
Verborgen Liefde - 7
Door Ventje18 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Verborgen Liefde - 6

Eva wordt wakker en staat op. Vandaag heeft ze weer een meeting met de werkgroep en gisteren heeft ze een spreekkamer geregeld waar je niet naar binnen kan kijken. Ze heeft Victor uitgenodigd om samen in te bellen en hij heeft het geaccepteerd. Ze hoopt dat ze tijdens de meeting weer een mooi uitzicht heeft op de bult in zijn broek. Ze besluit om haar kleding aan te passen zodat Victor zeker een stijve krijgt, net als de laatste keer. Ze besluit om nog even haar kutje bij te trimmen en lekker te douchen. Als Eva in de spiegel kijkt, geniet ze van haar lichaam. Ze ziet er weer stralend uit en ze is trots op haar lichaam. Ze pakt haar trimmer en scheert haar driehoekje bij. Ze wil hem iets kleiner maken en bedenkt dan dat het misschien wel geil is om er een hartvorm van te maken. Met het speciale opzetstuk scheert ze netjes alles weg tot er een hartje boven haar schaamlippen zit. Ze maakt een foto voor op haar profiel en stapt dan onder de douche.

Eva geniet hoe het water over haar lichaam loopt en sopt haar borsten goed in. Haar tepels geeft te extra aandacht en masseert ze lekker tussen haar vingers. Dan glijden haar vingers over haar buik tot ze bij het hartje komt. Ze streelt haar korte schaamhaar en haar vingers glijden over haar schaamlippen. Het warme water stroomt er heerlijk overheen. Eva is nu zo geil dat haar vinger lekker in haar kutje glijdt zodat ze haar klitje kan verwennen en zich heerlijk vingert. Ze richt een massagestraal op haar kutje en houdt met een hand haar lipjes uit elkaar, zodat de straal lekker tegen haar klitje komt. Het haar andere hand begint ze zicht lekker rustig en diep te vingeren. Dit is zo lekker intens gevoel dat Eva kreunend klaarkomt. Ze geniet nog even na onder de douche en droogt zich dan af. Eva is nu lekker geil en heeft zin in vanmiddag. In haar gedachte is ze al bezig met het verleiden van Victor en hoe ze samen seks hebben. Met zo’n grote bult moet haar kutje wel goed opgevuld worden denk ze terwijl ze zich lekker afdroogt en ruw over haar tepels en kutje wrijft.

Ze pakt haar rode kanten setje uit de kast en doet dit aan. De cup is net groot genoeg om haar tepels te bedekken, maar de rest van haar borsten zijn onbedekt en vullen het witte blouse mooi op zonder te uitdagend of te hoerig te zijn. De string zit lekker en het hartje wordt bedekt, ze trekt er een rok over heen en doet verder niets aan. Dan is ze klaar om te ontbijten en terwijl ze ontbijt bekijkt ze haar profiel. Ze leest het laatste bericht van “geilebeer” nog een keer. Ze antwoord dat ze hoopt dat hij geniet van het slipje en hoopt hem binnenkort weer terug te krijgen als ze de sleutel gebruikt. Als laatste plaatst ze de foto met het hartje en een onderschrift “with love…” en sluit alles af. Het is tijd om naar het werk te gaan en Eva loopt naar de bushalte.

De wekker loopt af bij Victor en hij springt uit bed. Zijn lul hang half stijf tussen zijn benen en beweegt lekker heen en weer door de sprong. Vandaag heeft hij de meeting met Eva en hij wil goed voor de dag komen. Gisteren is hij naar de vergaderkamer gegaan die Eva geregeld heeft. Het is een kleine zaal en ze zitten naast elkaar aan een bureau. Victor hoopt stilletjes dat er meer gebeurt. Hij pakt zijn ballen vast en voelt eens goed. Hij voelt stoppels en besluit alles goed glad te maken, Als Victor op de douche staat pakt hij het scheermes en scheert alles weer lekker glad. Hij trekt zijn ballen glad om maar niks te missen en ook zijn lul trekt hij zo glad mogelijk. Door al dit getrek en gescheer, staat zijn lul nu fier overeind en komt er een druppel geil uit. Victor maakt een foto van zijn strakke eikel met druppel vocht en stapt kort onder de douche om af te koelen. Hij heeft niet veel tijd meer om op tijd op het werk te zijn.

Staande aan het aanrecht drinkt hij zijn drinkontbijt op en checkt even snel zijn profiel of er berichtjes zijn. Hij leest het berichtje van “verlegenmeisje” en geeft als antwoord dat hij binnenkort weer het bos ingaat. Hij zal het slipje meenemen. Hij liked de foto met het hartje en plaatst zijn eigen foto met als tekst “geile morgen” en gaat dan met de auto naar het werk.

Als hij op de parkeerplaats aankomt ziet hij dat Eva net het pand ingaat, wat ziet ze er weer lekker uit vandaag met het rokje, daar kan zijn hand zo in glijden. Hij geniet nog even van haar wiegende billen als ze verder loopt en loopt dan ook naar kantoor.

Eva zit in de bus als haar telefoon trilt. Een berichtje en snel kijkt Eva. Heel voorzichtig opent ze haar profiel en ze hoopt dat niemand meekijkt. Ze leest het berichte van “geilebeer” en bekijkt zijn foto. Deze voorziet ze van commentaar: “lekkere morgen, dat zou ik wel willen proeven” en sluit alles weer af. Als de bus bij het kantoor is gearriveerd stapt Eva uit en kijkt om zich heen. Ze ziet auto van Victor aankomen en loopt heupwiegend naar het kantoor. De verleiding voor vanmiddag is begonnen. Eva weet nog niet hoe ver ze durft te gaan, maar de eerste stap is gezet. Ze loopt door naar het kantoor en hoopt dat ze zijn aandacht trekt. Hopelijk kan ze zich vandaag voldoende concentreren op het werk.

Victor gaat naar zijn kantoor en start alles op. Hij denkt nog even aan hoe Eva naar binnen liep en voelt een kloppend gevoel in zijn broek. Hij besluit nog even koffie te halen voordat zijn werkdag begint. Als hij bij het apparaat komt, blijkt dat deze defect is, hij moet nu naar het andere apparaat, naast het kantoor van Eva. Victor loopt naar het andere apparaat en als hij op zijn koffie wacht, kijkt hij naar de werkplek van Eva. Daar zit ze rustig te werken. Wat ziet ze er lekker uit vandaag. Haar borsten zijn mooi zichtbaar in de witte blouse. Victor merkt dat hij nu weer snel terug moet, voordat de bult te groot wordt.

Eva zag dat Victor bij het apparaat naar haar keek. Hij draaide wat ongeduldig, waarschijnlijk om een bult te verbergen denkt ze. Ze besluit naar hem toe te gaan en om informatie te vragen. Niet dat ze die nu nodig heeft, maar ze kan het wel als smoes gebruiken. Ze loopt naar het kantoor van Victor en trekt vlak voordat ze naar binnenstapt haar bloesje wat strakker. Als ze naar binnen gaat, kijkt Victor op en kijkt recht tegen twee borsten aan. Eva gaat voor hem staan en vraagt of hij haar nog een keer kan helpen met wat analyses. Victor heeft hier geen probleem mee en nodigt haar uit om naast hem te komen zitten. Eva gaat zo zitten dat Victor een goede inkijk in haar blouse heeft. Ze hoopt dat hij haar borsten goed kan zien. Ze buigt iets voorover om goed op de monitor te kijken en laat Victor goed in haar blouse kijken. Victor kan het niet nalaten en kijkt zo bij Eva in haar blouse. Wat een mooie volle borsten heeft ze. Daar zou hij wel eens mee willen spelen. Hij kan net haar tepels niet zien, maar die moeten heerlijk zijn om op te zuigen. Hij voelt zijn lul groeien, terwijl hij probeert Eva de gevraagde gegevens uit te leggen. Eva let helemaal niet op het verhaal van Victor, ze ziet de bult in zijn broek langzaam groeien. Wat een heerlijk geil gezicht. De broek van Victor staat nu lekker gespannen en Eva zou nu wel de rits willen openmaken om eens goed te kijken en te voelen. Terwijl ze dit in gedachte voor zich ziet, wordt Eva geil en merkt dat haar kutje nu heel nat is. Eva schrikt als Victor vraagt of alles duidelijk is. Snel antwoord ze ja en vraagt of hij de informatie kan mailen. Hij zegt dit te doen. Eva bedankt hem en loopt heupwiegend de kamer uit. Tot straks zegt ze nog als ze de gang oploopt.

Eva is nu zo geil, ze moet even langs de WC. Op de WC glijdt haar hand snel onder haar rokje. Haar string is nat van het geil en behendig glijden haar vingers langs het kant tussen haar schaamlippen. Dat voelt lekker en Eva masseert haar klitje even, dat voelt zo goed, maar ze stopt voordat ze klaarkomt. Ze maakt het in de pauze wel af. Ze doet de string weer netjes en gaat naar haar werkplek. Ook Victor gaat even naar de WC. Zijn lul staat stijf in zijn slip en het knelt allemaal een beetje. Hij moet gewoon even wat vrijheid hebben. Als Victor op de WC zijn broek opendoet, komt zijn eikel alweer boven zijn slip uit. Als hij zijn slip omlaag doen zijn alles mooi fier overeind, dat lucht op, even geen knellend gevoel. Wat heeft Eva hem gek gemaakt met haar borsten, het kan bijna niet anders of ze moet het gemerkt hebben. Als hij terug op zijn plek is stuurt hij de informatie naar Eva, hij vraagt zich wel een beetje af waarvoor ze dit nodig heeft.

Tijdens de pauze besluit Eva op haar plek te blijven en daar haar lunch te eten. Ze wil proberen om nog een foto op haar profiel te plaatsen om “geilebeer” uit te dagen of met hem te chatten. Als al haar collega’s naar de kantine zijn, gaat ze met haar rug naar de deur zitten en doet haar benen wijd op de burostoel. Met haar telefoon een foto onder haar rokje terwijl ze haar slipje opzij houd. Als ze de foto bekijkt ziet ze hoe haar kutje glimt van het geil. Ze plaatst de foto op haar profiel met als onderschrift ”zin in een bite…” Eva draait haar stoel weer naar haar buro en blijft zo zitten. Ze kan het niet laten om zich te vingeren achter haar bureau. Dit is zo spannend en geil dat ze binnen no time klaarkomt. Haar string is nu zo nat, dat ze deze uitdoet en in haar tasje stopt. Wat een lekker spannend gevoel zo met haar blote kutje op kantoor en dan vanmiddag ook nog dicht bij Victor. In gedachte ziet ze voor zich hoe Victors lul haar kutje verwent.

Victor gaat voor de lunch even wandelen, even de benen strekken en zijn gedachte leegmaken. Hij blijft maar aan de borsten van Eva denken en zijn lul is in een bijna continue stijf. Als Victor loopt, voelt hij zijn telefoon trillen en kan het niet laten om te kijken. Hij ziet de foto van “verlegen meisje” en zijn lul staat meteen weer in opperste paraatheid. Dat was niet handig denkt Victor, maar wat een lekker geil kutje heeft ze toch. Victor typt snel een opmerking “Hier wil ik wel lekker in happen…” en plaatst deze. Hij besluit niet te chatten om te voorkomen dat hij te geil wordt. Dan vervolgt hij zijn wandeling en gaat weer terug naar kantoor voor de laatste voorbereidingen voor de meeting van vanmiddag.

Aan het eind van de middag maakt Eva zich klaar voor de meeting. Ze gaat alvast naar de bespreekkamer om te kijken of deze leeg is en alles in orde. Ze voelt nu de spanning oplopen, of zijn het zenuwen. Ze heeft eigenlijk nog nooit iemand verleid, maar ze heeft wel een plannetje bedacht om Victor te verleiden en hopelijk gebeurt er meer. In de bespreekkamer is alles in orde en klaar voor gebruik. Victor gaat ook naar de bespreekkamer. Over 5 minuten moeten ze inbellen voor de meeting. Als Victor de kamer inloopt, wil Eva net naar buiten lopen. Ze botst “per ongeluk” tegen hem op en kijkt hem recht aan. Sorry zegt ze en stapt iets naar achteren. Haar borsten komen weer vrij, het was even lekker om haar borsten tegen hem aan te duwen, de eerste stap was gezet. Wil je ook wat drinken, vraagt ze, dan haal ik het even.

Victor ziet Eva net te laat en kan niet voorkomen dat ze tegen elkaar botsen. Wat voelt dat lekker denkt hij als Eva snel naar achteren stapt, wat een lekkere volle borsten. Als ze vraagt wat hij wil drinken antwoordt hij koffie en wat water voor tijdens de meeting. Eva loopt weg om het drinken te halen, gelukkig wil Victor ook water dat past precies in het plannetje. Victor belt alvast in en zegt dat ze met z’n tweeën zijn. Eva pakt koffie voor Victor en een cappuccino voor zichzelf. Dan vult ze een grote kan met water en pakt twee glazen en neemt alles mee naar de bespreekkamer. Victor zit al te wachten en door de telefoon klinken al verschillende stemmen die met elkaar praten, Victor heeft hun telefoon op mute gezet, zodat ze gewoon kunnen praten en overleggen zonder dat iedereen ze hoort. Eva zet de koffie bij Victor en pakt haar eigen cappuccino van het blad. Als ze deze op tafel zet, kantelt ze bewust het blad zodat de kan met water omvalt. Ze vangt de kan op met haar lichaam, waardoor het water op haar blouse komt. Haar rode BH schijnt nu door de witte blouse en Victor kan zijn ogen er niet vanaf houden.

Victor staat op om Eva te helpen, maar kan zijn ogen niet van haar borsten afhouden. Eva heeft dit in de gaten, maar dit was ook het plan. Ze heeft het wel wat koud in haar natte blouse, maar haar tepels zijn stijver van geilheid dan van de kou. Ze priemen door de BH en de blouse en zijn duidelijk zichtbaar. Ze ziet de bult bij Victor groeien net zoals vanochtend aan het bureau. Victor probeert onhandig te helpen met het opruimen van het water. Eva droogt haar blouse een beetje af met doekjes en wrijft daarbij veelvuldig over haar borsten op de momenten dat Victor naar haar kijkt. Als alles is opgeruimd gaan ze weer zitten en nemen deel aan de vergadering. Ze hebben nog niet veel gemist dus dat is geen probleem.

De vergadering is niet erg interessant, maar er wordt mede gedeeld dat aan het eind een aantal aparte groepjes worden gemaakt om de verschillende zaken uit te werken. De rest van de vergadering gaat over de verschillende zaken zodat iedereen straks goed kan kiezen.

Victor wordt steeds afgeleid door de borsten van Eva naast zich. Eva geniet van de aandacht. Het gaat precies zo zoals ze gedacht had. De geilheid overwint de zenuwen en spanning en Eva besluit om er volledig voor te gaan. Ze draait iets naar Victor toe en gaat zo zitten dat Victor ook onder haar rokje kan kijken. Ze vraagt of hij het erg vind als ze even het natte blouseje uitdoet, omdat het zo koud is. Voordat Victor kan antwoorden, heeft Eva de eerste knoopjes al losgemaakt en ziet Victor steeds meer borst verschijnen. Terwijl hij naar Eva kijkt, valt het hem op dat ze er nu wel heel uitdagend bijzit. Wat is het toch een lekkere geile meid. Zijn lul staat nu stijf in zijn broek. Eva heeft nu alleen nog haar BH en rokje aan en ziet de bult bij Victor groeien. Het is nu nog een kleine stap voor Eva om haar doel te bereiken en de lul van Victor zonder bedekking te zien. Eva staat op van haar stoel en kijkt nog even of de telefoon nog steeds op mute staat. Als dat zo is beweegt ze naar Victor en gaat voor hem staan. Victor weet niet wat er gebeurt en laat het over zich heenkomen. Als Eva voor hem staat, bukt ze zich en kust en vol op de mond. Automatisch kust Victor terug, dit heeft hij al lang gewild. Eva weet nu dat ze door kan gaan en duwt haar tong bij Victor in zijn mond. Victor gaat hierin mee en pakt Eva bij de billen. Hij knijpt zachtjes in haar billen en beweegt dan een voor een zijn handen onder haar rokje zodat hij in de blote stevige billen van Eva knijpt. Eva hurkt nu, waardoor Victor zijn grip op haar billen verliest. Eva kijkt Victor in de ogen en maakt zijn broek open. Victor kijkt verlekkerd terug en gaat iets onderuit zitten. Als Eva zijn broek open heeft en zijn slip naar onder heeft getrokken ziet ze eindelijk zijn lekkere paal. Wat een grote paal denkt ze en pakt hem met twee handen vast en beweegt haar handen langzaam over zijn lul. Victor geniet van wat ze doet en probeert haar borsten te pakken. Hij haalt hoor borsten uit de BH en masseert haar tepels, Eva kreunt nu zachtjes van genot.

De vergadering gaat volledig langs hun heen terwijl ze met elkaar bezig zijn. Dan horen ze in een keer de vraag of iedereen een keuze heeft kunnen maken voor de verschillende groepjes. Iedereen wordt apart genoemd en maakt dan zijn keuze bekend. Victor en Eva zijn gelukkig als een van de laatste en horen zo toch nog even de groepjes voorbij komen. Victor kiest voor het groepje “algemene regels” een veilige keus als je niet weet waar alles overgaat. Eva kiest “ongewenste intimiteiten”, bij haar is het immers gewenst dus kan er niets misgaan. De vergadering wordt afgesloten en de verbinding wordt verbroken.

Victor en Eva blijven nog even in de bespreekkamer zitten. Er is niemand meer op kantoor gezien het tijdstip en de bewaking komt pas over een uur. Victor zit nog steeds onderuit en Eva zit nog voor hem met zin lul in haar handen. Ze buigt nog verder voorover en kust zijn eikel. Langzaam laat ze zijn lul in haar mond verdwijnen terwijl ze met zijn ballen speelt. Langzaam beweegt ze op en neer waarbij zijn lul steeds verder in haar mond verdwijnt. Victor geniet en kijkt hoe Eva bezig is. Wat zuigt ze lekker en wat ziet het er geil uit zoals ze voor hem zit. Victor voelt dat hij bijna klaarkomt en gromt zachtjes. Eva gaat gewoon verder, alle zenuwen zijn nu weg en ze is botergeil, ze wil nu nog meet van Victor proeven en pijpt rustig door totdat Victor grommend klaarkomt. Victor kan zich niet meer inhouden en spuit Eva’s mond vol. Ze opent haar mond voor Victor en slikt dan alles door. Dan staat Eva op en gaat voor Victor staan. Viktor pakt haar weer bij de billen en trekt haar naar zich toe. Hij verdwijnt met zijn hoofd onder haar rokje en kust haar kutje. Victor voelt een rilling door Eva gaan en begint op haar schaamlippen te zuigen. Hij probeert haar geil op te zuigen, maar er komt steeds meer. Met zijn tong likt hij over haar schaamlippen en langzaam steeds dieper in haar geile kutje. Wat heeft ze een lekker geil, kaal zoet kutje met een plukje haar erboven. Victor denkt dat het een driehoekje is, dat vindt hij erg geil. Victor gaat rustig door met het verwennen van Eva. Hij beft haar lekker terwijl hij haar billen kneed. Eva geniet met volle teugen hoe haar kutje wordt verwend. Het duurt niet lang of ook Eva komt schokkend en kreunend klaar. Victor komt onder haar rokje vandaan en ze kussen nog hartstochtelijk terwijl Eva op zijn schoot zit. Ze willen nog wel verder, maar ze moeten zo weg, voordat de bewaking aan de laatste ronde begint. Voor die tijd moet alles weer netjes zijn. Victor doet zijn broek dicht en ruimt alvast de kopjes op. Eva trekt haar vochtige blouse weer aan en sluit alles af. Dan verlaten ze het kantoor.

Victor zal Eva thuis afzetten, het is niet handig om met een natte blouse in de bus te gaan zitten. In de auto kan Victor het niet laten af en toe naar Eva te kijken, wat een mooie, geile vrouw is het eigenlijk. Dat hij haar niet eerder heeft uitgevraagd. Eva geniet van de aandacht en zit rustig, ze wil Victor niet afleiden tijdens het rijden en ze heeft haar doel voor vandaag bereikt. Als ze bij haar thuiszijn, zoenen ze nog een keer en dan gaat Eva naar binnen. Victor rijdt door naar zijn eigen huis en vraagt zich af of hij niet mee naar binnen had moeten gaan. Je moet ook niet overhaasten denkt hij en vandaag was al geweldig. Eva ploft op de bank neer en geniet nog even na van de dag. Wat was het heerlijk en wat een zalige lul had Victor. De volgende stap is om die lul lekker in haar te voelen. Ze neemt nog een snelle douche en gaat dan naar bed, vandaag geen geile chat of foto’s meer voor Eva.

Als Victor thuis is, pakt hij nog wat te drinken en kijkt nog even naar zijn profiel of “verlegen meisje” nog heeft gereageerd. Dit is niet het geval, maar hij heeft toch een lekkere geile avond gehad. Victor sluit alles af en gaat ook naar bed, waar hij nog steeds aan Eva denkt. Hopelijk was dit geen eenmalige actie.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Verborgen Liefde - 8


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Romantisch" VERHALEN
:: Charlotte - 16Door: Maxine
Gelezen: 3869x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
21-04
9.6
:: Mini - 57Door: Keith
Gelezen: 4228x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
20-04
9.3
:: Liefde In De ArdennenDoor: Lingerie
Gelezen: 5691x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Fietsen, Zwemmen, Calvin Klein, Vakantie, Pijpen, Seks
20-04
8.7
:: Mini - 56Door: Keith
Gelezen: 4778x
Reacties: 18
Lengte: Lang
Tags:
19-04
9.7
:: Mini - 55Door: Keith
Gelezen: 4964x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
15-04
9.5
:: Mini - 54Door: Keith
Gelezen: 4604x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
12-04
9.6
:: Mini - 53Door: Keith
Gelezen: 4252x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
10-04
9.5
:: Bakkersjongen - 20Door: Jefferson
Gelezen: 2619x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
09-04
9.4
:: Bakkersjongen - 19Door: Jefferson
Gelezen: 2404x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
09-04
9.3
:: Bakkersjongen - 18Door: Jefferson
Gelezen: 2738x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
09-04
9.2
:: Mini - 52Door: Keith
Gelezen: 4811x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags:
08-04
9.4
:: Mini - 51Door: Keith
Gelezen: 4572x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
07-04
9.2
:: Charlotte - 15Door: Maxine
Gelezen: 5263x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
05-04
9.4
:: Mini - 50Door: Keith
Gelezen: 5051x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
05-04
9.7
:: Nancy - 2bDoor: Johnnie
Gelezen: 4298x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
04-04
9.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net