Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Mijn Lesbische Ervaring - 1

Hoi ik ben Jolien dit deel 2 echt gebeurd

Veel leesplezier


Terwijl we uit het water klimmen kijk ik naar Marjoleins

lichaam, ik besef me dat ik haar nog nooit goed heb bekeken maar dat ze een geweldig lichaam heeft, mooie borsten en een lekker volle billen. Ik wist zelfs niet eens van mijzelf dat ik interesse heb in vrouwen! Wanneer we bij de stoel zijn pakken we onze tassen en lopen richting de kleedkamers. Ik merk dat wanneer we richting de kleedkamers lopen dat marjolein toch wat zenuwachtig begint te worden. Ik vraag dan ook aan haar of ze twijfels heeft, ze knikt voorzichtig maar geeft aan toch graag verder te willen gaan. Ik begin te lachen, want waar ik mij bij het omkleden onzeker voelde en Marjolein stoere praatjes heeft begin ik nu juist steeds minder twijfels te hebben, ik weet het heel zeker ik wil dat Marjolein aan mijn kutje gaat likken.

Het is ondertussen een stuk stiller bij de kleedhokjes omdat de meeste mensen aan het zwemmen zijn of aan het relaxen, ik kijk dan ook vluchtig om mij heen of ik iemand zie en trek snel Marjolein mee de rolstoelkleedkamer in, deze kleedkamer is een stuk groter dan al die kleine hokjes en heeft zelfs een eigen douche en een stoel die je onder de douche neer kan zetten. Ik gooi onze tassen op de grond in een hoek en draai snel de deur op slot, dan richt ik mij tot Marjolein en vraag haar of ze al lang op vrouwen valt. Marjolein begint te stotteren en zegt dat ze dat eigenlijk niet wist tot ze mijn tieten zag en een raar gevoel kreeg in haar buik. Ow zeg ik dus jij vond mijn tieten lekker? Marjolein kleurt rood en knikt voorzichtig ja. Zou je er ook aan willen zitten dan? Vraag ik aan haar, weer knikt ze voorzichtig ja, nou waar wacht je nog op zeg ik en trek marjolein naar mij toe. Voorzichtig legt ze een hand op mijn linkerborst en we beginnen weer te zoenen, tijdens het zoenen gaat ook mijn hand naar de bosten van marjolein maar al snel merk ik dat ik de stof van de bikini maar niks vind dus ik knoop de lus in de nek van marjolein open en ook die om haar middel heb ik binnen een paar seconde open met het gevolg dat haar bovenstukje op de grond valt. Daar staat Marjolein dan met haar borsten bloot. Ik maak een stap naar achter om haar mooie borsten te bewonderen, maar Marjolein gunt mij bijna geen tijd en wil mij gelijk weer zoenen maar ik duw haar van mij af.

Marjolein kijkt mij beteuterd aan en vraagt mij of ze iets verkeerd heeft gedaan, waarop ik zeg ja ik heb mijn bikinitopje nog aan, zou je die niet snel uit doen? Marjolein begint te lachen en loopt naar mij toe en doet mijn topje ook uit. Daar staan we dan, twee beste vriendinnen topless tegenover elkaar. Nu pakt Marjolein ook haar tijd om mijn borsten te bekijken. Bevalt het? Vraag ik haar, dit kan ze alleen maar beamen. Kom maar hier dan kun je er aanzitten, en kun je voelen. Snel komt Marjolein weer naar mij toe en in plaats van dat ze met haar handen mijn borsten vastpakt gaat ze meteen met haar mond naar mijn borst en zuigt ze aan mijn tepel, een kreuntje ontsnapt uit mijn mond maar toch vraag ik wat ze van plan is. Nou zegt marjolein ik wou er graag lekker aan zuigen mag dat niet? Wil je dat niet? Jawel zeg ik maar ik had dat nog niet gezegd dat het mocht?

En wie zegt dat jij dat bepaalt wat we doen vraagt Marjolein, nou zeg ik volgens mij heb jij me al wel eens gezegd dat je het fijn vindt wanneer een jongen de baas speelt dus waarom zou het met mij nu anders zijn? Marjolein bloost en begint te stamelen, ja misschien heb je wel gelijk.

Dus zul je braaf naar mij luisteren Marjolein? Ja zegt ze. Wat zeg je? Ja Jolien ik zou naar je luisteren, en doen wat jij wil. Oké zeg ik, begin dan maar eens met jezelf te spelen. Marjolein loopt naar de douchestoel toe en gaat erop zitten. Wacht even zeg ik en ik pak mijn telefoon en zet die op een schap zodat alles gefilmd kan worden, Marjolein kijkt mij aan, ik zeg voor wanneer je een keer niet naar mij luistert.

Marjolein lacht naar mij en ook naar de camera, ik bedenk me dat ze eigenlijk toch best wel een beetje een slet is. Schijnbaar heeft Marjolein mijn gedachte ook door en terwijl ze met haar borsten begint te spelen hoor ik haar kreunen ‘kijk eens wat dit sletje voor je doet’. Dat Marjolein met zichzelf begint te spelen laat mij ook niet onberoerd en ik begin ook mijn borsten te kneden. Ik voel dat mijn broekje ook nat begin te worden. Ik besluit dan ook dat het teasen van marjolein ook genoeg is en beveel haar op te staan. Ik doe mijn bikinibroekje uit en ga met mijn benen wijd op de stoel zitten en beveel haar om tussen mijn benen plaats te nemen en druk haar hoofd richting mijn kutje, lik mijn kutje eens lekker sletje! Graag Jolien zegt Marjolein en ze begint te likken alsof ze nooit anders heeft gedaan en binnen een paar minuten voel ik al een orgasme opkomen, Marjolein merkt dit ook en ze steekt nog snel 2 vingers in mijn kutje en beweegt die snel heen en weer. Ik voel een orgasme opkomen wat ik nog nooit heb mee gemaakt en ik voel het duizelen voor mijn ogen en denk even niet meer aan de omgeving en schreeuw het uit, ook voel ik dat er flink wat vocht uit mijn kutje komt zetten. Ik zie Marjolein onder mij zitten met haar gezicht onder mijn kutsappen. Ik trek haar omhoog en geef haar een kus, “goed gedaan sletje” zeg ik haar en ze lacht voldaan

Zoek naar meer verhalen van Jolien ...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
.DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: Avondje Met KimDoor: DatwAtis
Gelezen: 6494x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
14-07
8.9
:: De Studievriendin Van...Door: Swaantje
Gelezen: 7399x
Reacties: 20
Lengte: Gemiddeld
Tags:
10-07
8.9
:: Wendy En Haar Buurvrouw - 2Door: Michaelus71
Gelezen: 7738x
Reacties: 6
Lengte: Kort
Tags:
10-07
8.8
:: Wendy En Haar Buurvrouw - 1Door: Michaelus71
Gelezen: 10888x
Reacties: 18
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-07
8.7
:: Vakantie Naar NudistencampingDoor: Anne, Eline, Monique Car
Gelezen: 11742x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
05-07
8.9
:: Chris De Geile Airhostess - 2Door: Luuk69
Gelezen: 6285x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Airhostess, Beffen, Bijten
05-07
9.1
:: Dappere Wendy Pakt...Door: Jenny
Gelezen: 6664x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Trut, Bril, Blond, Likken, Langharig, Haar, Fisting, Snol, Wendy, Tineke
04-07
7.9
:: De Dochter Van Mijn Baas - 2Door: Miesje
Gelezen: 10328x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
02-07
8.9
:: GodsdienstlesDoor: Shhht
Gelezen: 6725x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-07
8.2
:: Tinderdate Met Docente?Door: Laana
Gelezen: 12560x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch, Tiener, Lerares, Tinder, Beffen
26-06
8.5
:: De Briefwisseling - 12Door: Fieke
Gelezen: 2322x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
23-06
8.8
:: Kostschoolmeisjes - 4Door: Sexlover
Gelezen: 5550x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tongen, Likken, 69, Klaarkomen, Meisjes
22-06
8.7
:: Verzwikte EnkelDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 11544x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Blessure, Massage, Beffen, Pissen, Strap-on
21-06
8.2
:: De Briefwisseling - 10Door: Fieke
Gelezen: 3136x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Studenten
20-06
8.9
:: De Dochter Van Mijn Baas - 1Door: Miesje
Gelezen: 15567x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-06
8.7
:: Durf Te Komen - 4Door: Jefferson
Gelezen: 5318x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
13-06
8.7
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!