Opwindend.Net
Marloes zwaaide enthousiast door het raam:: Clem was thuis en reed de achtertuin in. Snel griste ze de afwas van tafel (haar ouders waren net weg). Ze zou even snel een kopje thee voor Clem maken voordat hij aan zijn huiswerk begon. Yara was met haar ouders mee dus ze konden even gezellig kletsen. Sinds Yaar iets groter was, had ze bewust af en toe wat ruimte voor Clem ingeruimd. Hij was dan bijna 17, het was ook haar kind net zo goed als Yara. Ook hij had aandacht nodig, even wat quality time.

"Ho-oi" kirde ze toen Clem de deur opende. Die reageerde met een droge 'hai ma' en liet zijn rugtas van zijn schouder glijden. "Zware dag? Lekker vroeg uit toch? "Hm." Humde Clem. "Yara weg?" Marloes knikte. "Net - hier is je thee schat".

Yara was inmiddels anderhalf en een middagje net oma en opa mee kon inmiddels wel. Een groot gat zat er tussen Clem en hun kleine wolkje. Eigenlijk hadden zij en Carlos ook niets meer verwacht, maar opeens was Yara er dan, terwijl Clem al een slungelige puber van 15 was. Nu was hij alweer een fase verder, een lummel met de baard in de keel. Bijna een man maar gelukkig niet zo stoer dat hij geen thee met zn moeder kon drinken.

Ze praatten wat over koetjes en kalfjes: Clem had een goede kop thee nodig om los te komen. Ze lachte om de anekdotes van school. Over die rare zweverige Femke of de gestoorde gymleraar. Ineens voelde ze een steek in haar borst. Ze stond op knappen: Yara dronk nog bij haar en ook al was ze begonnen met afbouwen, ze had nog volop stuwing. Zonder na te denken opende ze de bovenste knoopjes van haar top. Clem zag haar regelmatig zogen en keek er niet van op; al had ze soms wel gezien dat zijn blik even iets meer interesse vertoonde. Dat wist hij dan meestal snel te verbergen.

Ze opende de linkerhelft van haar voedings-BH en haar romige linkerborst viel deinend tegen haar buik. Haar BH was al nat en bij een enkele aanraking drupte er al melk uit de gezwollen tepel. "Mijn god ik lek gewoon" verontschuldigde ze zich. Ze kneep even in de borst en een dun straaltje melk spoot dor de lucht. Clem bloosde.

"Ik kreeg geen borstvoeding toch?" stamelde hij, nog blozend. Ze schudde haar hoofd ("in jouw tijd kwam het niet op gang") en wilde jaar borst al weet opbergen. "Ik ben best benieuwd hoe dat zou smaken" begon Clem, een beetje gehaast. Ze keek hem lachend aan. Zal ik wat op je vinger spuiten? Dat kan wel". Clem slikte. "Ik ehm, ik bedoelde eigenlijk eh" hij wees onhandig naar haar boezem. Ze lachte opnieuw lief naar hem maar zag dat hij serieus was geweest: hij bloosde weer, zo aandoenlijk.

Ze pakte haar thee en keek hem even aan boven de rand van het glas. "Okay. Okay een slokje dan. Kom je dan bij me liggen net als Yara?" Clem fronste maar stond wel op. Hij wachtte even alsof hij niet zeker wist of zijn moeder het meende, maar Marloes ging rechtop zitten en hief haar armen op. Met zijn slungelachtige lijf ging hij voor haar staan. Ze klopte op haar schoot en nog steeds uiig lachend ging hij op schoot zitten. Zwaar was hij geworden, haar grote knul. Maar ze vond het gevoel van zijn gewicht op haar schoot wel prettig. Hij liet zich in haar arm vallen en keek langs haar recht naar voren staande tepel naar haar. "Toe dan" zei ze zo neutraal mogelijk. Hij knipperde met zijn ogen, bewoog zijn hoofd en vouwde zijn dunne lippen om haar tepel. Hij keek schuin naar haar op en zoog.

"Proef je iets?" Vroeg ze, en streelde door zijn blonde lokken. Hij schudde zacht zijn hoofd. "Neem de tepel maar iets verder in je mond en zuig IETS harder - maar wel voorzichtig met je tanden". Hij nam een grotere hap en zoog, en ze voelde dat de melk stroomde. Hij gaf haar een snelle blik, vol schaamte, maar zoog opnieuw. Het was vreemd intiem. Een rare mix tussen moederlijke gevoelens en dierlijk driften schoten door haar heen, het grensde tegen geil aan. Instinctief keek ze naar zijn kruis. Verdomd, zijn broek bolde op.

Ze gaf een speels tikje tegen zijn kruis en keek hem met een frons aan. "Hey, je wordt toch niet opgewonden?" Hij liet de tepel aan zijn mond ontsnappen en knikte met een schaapachtige grijns. Een beetje. Hij bloosde weer. "Zo was het dan wel genoeg " begon ze en wilde haar BH dichtklappen. Clem schudde nadrukkelijk zijn hoofd. "Toe ma nog EVEN". Alsjeblieft." Ze streelde zijn haar weer en zuchtte. "Okay EVEN dan Clem. Maar laten we dan naar boven haan. Straks staat er ineens iemand voor het raam en dit kan best raar overkomen". Clem knikte en grijnsde.

Instinctief had ze haar BH weer dicht geklikt, maar boven verwijderde ze de BH volledig en ging op bed liggen, haar rug tegen de hoofdsteun. Met zijn lange lijf kroop hij weer op haar schoot, zoekend naar haar linkerborst deze keer. Gretig zoog hij de tepel op, zoog als een baby van 65 kilo.

Weer dat dierlijke gevoel. Ze keek hoe gretig Clem zoog. Terwijl hij op de linkerborst sabbelde, speelde hij haar rechterborst. Zijn ogen waren op de rechtertiet gefocust. Het strelen veranderde in kneden. Ze gaf hem een verwijtende blik maar liet het toe. Haar rechterhand ruste op zijn bovenbenen. Weer viel haar oog op de bobbel in zijn broek, die terug was zo gauw hij weer was begonnen met zogen. Zacht neuriede ze, zoals ze tegen Yara neuriede wanneer zij zoogde, maar langzaam bewoog ze haar hand en streek terloops langs de gulp van zijn broek.

Hij schrok niet terug en nu legde ze een vlakke hand op zijn kruis, nog steeds neurind. Zijn pik was hard. "Drink maar zoet" zei ze bijna sussend ze terwijl haar hand nu langs zijn kruis lied glijden. Terwijl Clem nog gretiger leek te zuigen vonden haar duim en wijsvinger de sluiting van zijn gulp. Marloes kon de tandjes van zijn gulp bijna horen tikken terwijl ze de sluiting traag omlaag trok. Het ging bijna automatisch, zonder nadenken. Haar hand gleed door de opening en nu voelde ze zijn harde lid onder de dunne stof van zijn ondergoed. Even trok hij zijn heupen samen maar hij bleef liggen. Marloes kon even niet neurin en slikte, haar keel was droog. Een vreemd contrast met haar kletsnatte poes. Het ging echt allemaal vanzelf.

Ze wipte de knoop van de broek open en trok zijn onderbroek omlaag. Een slanke, harde pik veerde omhoog, zijn paarsrode eikel wees glimmend omhoog. Terwijl ze het neurin hervatte en genoot van de verlichting van de druk in haar borsten, bewoog ze zijn voorhuid naar achteren. Clem ademde heet uit, ze voelde de hete lucht langs haar tepel glijden. Langzaam en soepel bewoog ze haar pols, en Clem hervatte het zuigen in lange, grote teugen. Ze masseerde zijn pik met langere halen. Wat een vreemd, intiem moment deelden ze.. Afwisselend keek ze van zijn stijve pik naar zijn gezicht. Maar hij keek haar niet meer aan.

Harder trok ze nu, hem zijn orgasme gunnend. Zijn ademhaling werd onregelmatiger. Ineens liet hij haar tepel uit zijn mond ontsnappen en spoot zijn lading in de lucht. Zaad landde op haar hand, op het dekbed, maar ze trok onverstoord door tot zijn ballen leeg gespoten waren. Hij ademde diep uit, een opgeluchte zucht. Met een verlegen grijns keek hij omlaag. "Sorry ma voor de vlekken." Ze wuifde het weg. "Daar hebben we een wasmachine voor. Toe," ze tikte met de rug van haar hand tegen zijn bovenbeen, haar met zaad bevlekte vingers omhoog houdend zodat ze niet zou lekken. "Sta op en ga even douchen. Mama moet het bed even opschudden." Clem stond op, borg snel zijn pik op en beende de kamer uit. In de deuropening stond hij even stil en keek om. "Ma?" begon hij. Ze wist wat hij wilde zeggen. "Ons geheimpje," knipoogde ze. "Sluit de kamerdeur maar lieverd dan fatsoeneer ik me even".

Hij grijnsde opgelucht, knikte en sloot de deur. Zo gauw de deur in het slot klikte, trok ze gehaast haar rok omhoog en haar string opzij. Haar bolle poes riep bijna hardop om haar vingers, zo geil was ze. Ze duwde haar hoofd in haar kussen, liet haar vingers russen haar vochtige kutlippen glijden op zoek naar haar klit en vingerde zich in sneltreinvaart klaar. Daarna stond ze op, veegde haar handen met wat babydoekjes en verschoonde gehaast het bed. Ze moest nu echt als een haas gaan koken. Even keek ze in de badkamer in de spiegel, checkte haar haar. Ze zag het geile beest in haar helblauwe ogen en overtuigde zich ervan dat ze niets fout had gedaan.

Die avond, toen Carlos vermoeid in bed kroop, bleef ze hem zoeken totdat hij vadsig op haar kroop en haar kort en bijna zakelijk neukte. Ze spande haar kutspieren bewust aan, terug denkend aan de middag en wist haar orgasme te bereiken net nadat Carlos in haar was klaargekomen. Hij grijnsde voldaan en rolde vervolgens uitgeput van haar af. Zonder nog iets te zeggen draaide hij op een zij en viel in slaap.

Die hele week was het net alsof er niets was voorgevallen. Ook Clem liet niets merken, zeker niet voor Carlos zijn neus, maar ook niet als ze even alleen waren. Dinsdag kwam weer, en tot Marlous haar verbazing waren opa en oma nog niet binnen of Yara wilde mee. Naar de 'saapies'. Diertjes kijken. Marloes trok haar schouders op naar haar glunderende moeder. "Laat me haar kort voeden en wat luiers pakken". Koud tien minuten later was de thee op en het huis leeg.

Toen Clem binnen kwam slenteren stond ze tegen het keukenblok geleund. 'Thee?" vroeg ze vrolijk. Clem dropte zijn tas en woelde even door zijn haar. "Yara weer weg?" vroeg hij, haar vraag ontwijkend. "Tja'" Marloes veinsde verbazing. "Die MOEST natuurlijk weer met oma mee,". Ze had de kraan al opengedraaid om de theekan te vullen. Clem keek wat afwezig naar de stromende kraan en keek haar toen blozend aan. "Ik wilde eigenlijk liever ehm," - weer woelde hij door zijn blonde lokken met een scheefgetrokken mond - "wat anders". Ze draaide de kraan dicht en tikte haar lange vingernagels op het aanrechtblad. Ze liet de vraag bewust even in de lucht hangen. "Okay" bevestigde ze toen. Eigenlijk had ze niet na hoeven te denken. Bewust had ze Yara uit n borst gevoed; haar linkerborst was nog vol. Ze tilde een bezwerende vinger op. "En keer dan nog Clem. Omdat je vroeger niet kreeg. Hij knikte met een grijns van oor tot oor. Loop maar vast naar boven - maar leg rst je tas op je kamer jongeman!"

Clem veerde bijna weg alsof hij in startblokken stond. Nooit had ze hem zo enthousiast zijn schooltas zien pakken om hem op te ruimen. Ze liep achter hem aan de trap op en het was alsof haar kutje werd ge-kickstart. Haar schaamlippen tintelden. Het zou nog een keer gebeuren.

Toen Clem haar kamer binnen kwam lag ze al op bed en had ze haar turtleneck-truitje al uit getrokken. Ze worstelde met de BH. Hij keek verlekkerd naar haar dikke tieten en ze gaf een gespeelde verwijtende blik. "Wrijf wel eerst je handen warm smeerlapje, je komt net van buiten." Hij deed wat ze zei en wilde bij haar komen. "Doe je broek vast omlaag, schat Ze keek even schuin omhoog. Of wilde je alleen aan de borst?". Hij greep snel naar zijn gesp en opende gehaast zijn broek, gooide hem op de slaapkamervloer. Ze keek even afkeurend opzij. "Sokken ook toch". Hij beet gergerd op zijn lip - hij had haast. Marloes lachte luid terwijl hij gehaast zijn sokken uit wurmde. Zijn erectie wees al onder zijn T-shirt uit. Hij vouwde er verlegen een hand over. Snel kroop hij naast haar en wipte vervolgens op haar schoot. Weer die hand over zijn lul.

Marloes duwde haar linkerborst wat omhoog zodat hij makkelijker kon aanleggen. Ze keek hoe hij tevreden zijn eerste slokken nam en veegde met haar vrije hand zijn hand opzij, weg van zijn pik. Daarna wreef ze moederlijk door zijn haar. "Zo geil wordt mijn ventje van mama's warme tieten, foei". Ze wreef even langs de stijve pik, gleed met een gelakte nagel langs zijn ballen. Hij keek omlaag, naar de hand bij zijn stijve pik en ze las zijn blik. "Niet zo gehaast mannetje, alles op zijn tijd". Hij bloosde weer. Zo schattig was zijn verlegenheid. 'Zo. Genoeg " zei ze en tikte op zijn neus. Hij liet wat beteuterd haar tepel los. Okay, hij had even mogen drinken maar ze has hem verder niet aangeraakt. "Niet zo zielig kijken, sprak Marloes hem bemoedigend toe. Schuif even naar het midden van het bed okay?

Hij deed wat ze zei en schoof zijn lichaam wat op, terwijl Marloes intussen op haar knien naar het voeteneind kroop. Hij volgde haar lichaam, genoot van de aanblik hoe haar borsten zwaar bewogen. Bij het voeteneind keerde ze op en legde ze even haar handen op zijn enkels. "Iets wijder" zei ze zakelijk en nam plaats tussen zijn benen. Dus ze ging hem toch aftrekken? Hij nestelde zich dieper in het dekbed. Clem schrok toen ze haar ellenbogen op het bed steunde en plat op haar buik ging liggen. Haar bolle tieten waren tegen het dekbed gedrukt. "Ma ik" begon hij, maar ze suste hem weer. "Laat mama maar gaan schat. Niet bang zijn." Zijn jonge verlegenheid maakte haar alleen maar geiler. Ze hield zijn pik vast en zoende zijn ballen. Haar vingers gleden omhoog naar zijn eikel en met vochtige lippen drukte ze kleine natte kusjes op de schacht van zijn pik. Hij trilde. Ze liet haar hand weer omlaag glijden. Terwijl ze schuin omhoog in zijn wijd opengesperde ogen keek, drukte ze een kus op zijn paarse eikel.

Een kreuntje ontsnapte aan zijn lippen. Ze blf hem aankijken en vouwde haar lippen om zijn eikel. Ze stak haar kont omhoog en voelde zich heerlijk hoerig, maar onderdrukte de neiging om haar poes te strelen. Ze vouwde haar vingers om de basis van zijn schacht. Zijn blik vasthoudend, liet ze haar mond omlaag glijden tot haar lippen de rug van haar eigen hand raakten. Langzaam bewoog ze op en neer en pijpte ze warm en vochtig haar zoon. Hij had een hand in zijn gezicht gevouwen en klauwde met zijn andere hand in het dekbed. Van achter zijn hand hoorde ze hem gesmoord kreunen.

Even stopte ze. Ze keek stout omhoog. "Clem" fluisterde ze. Toen hij door zijn vingers keek likte ze met haar lange tong langs de heerlijke eikel. "Je mag mijn hoofd aanraken hoor schat, duw me maar tegen je heerlijke pik. Dan ben ik je pijpslet" Het maakte haar extra geil, om zo vies te praten. Ze knipoogde naar hem. Hij hield de linkerhand voor zijn hoofd, de vingers opengesperd. De lange vingers van zijn rechterhand streelden eindelijk door haar haar. Langzaam duwde hij haar hoofd omlaag. Ze pijpte gehoorzaam op het ritme dat hij aangaf en kreunde instemmend. Speeksel sijpelde uit haar mond op zijn ballen. Ze had lang niet gepijpt, laat staan zon hrlijke jonge pik. Ze bewoog haar hand mee langs de schacht, met kleine draaiingen van haar pols.

Nu legde Clem ook zijn linkerhand op haar hoofd. Hij duwde steviger tegen haar hoofd, tot zijn eikel tegen haar huig duwde. Ze onderdrukte de neiging om te kokhalzen. Hij pakte een pluk haar en drukte haar hoofd hard omlaag, sneller nu. Ze begon haar kaken te voelen terwijl ze verkrampten. Clems lichaam begon nu re kronkelen. "Ma" hijgde hij, "het komt het komt" ze klemde zich vast aan zijn heupen zodat hij niet terug kon trekken en pijpte door. Eindelijk spoot hij zijn lading in haar keel, lange stralen warm zaad. Mijn god wat spoot deze knul veel. Ze slikte alles gretig door en likte nog een keer langs de schacht van zijn pik. Toen plofte ze naast Clem neer. "Zo," constateerde ze droog "geen druppel op het dekbed deze keer."

Ze legde haar arm open en Clem kroop erin. Clem hijgde nog. Het was her stil. Marloes lag een beetje afwezig naar het plafond te kijken. Even sperde ze haar kaken open in de hoop de kramp kwijt te raken. Clem zag het en lachte. "Ja duurde best lang, jemig" verklaarde ze. Clems linkerhand streelde zacht over haar buik. Ze trok Clems hoofd naar zich toe en zoende zijn voorhoofd. "Zeg Clem" ze liet een stilte vallen. Als je wil mag je best" (jeetje wat was nou het goede woord?) "Nou ja ehm. Mjjn kutje zien. Wil je dat?" Zijn ogen waren groot. Hij knikte "help dan even met die rok". Ze tilde haar billen wat van het bed en opende de rits. Clem trok haar halflange rok omlaag en zag dat ze vandaag geen slip had aangedaan. Zijn adem stokte even. Toen trok hij de rok over haar voeten en liet hem op de grond glijden. Ze liet haar benen wat openvallen en liet hem kijken. "Je mag haar aaien" moedigde ze hen aan.

Clem kroop op zijn knien over het bed tot hij naast haar heupen zat. Zijn pik begon zich weer te vullen met bloed. Langzaam en heel teder streelde hij langs haar schaamlippen. Haar kutje sopte en Marloes zuchtte. Weer zon voorzichtige streling. "Duw maar zachtjes een vingertopje tussen mijn schaamlippen. Zo kun je voelen of een meisje nat is." Hij knikte, zijn ogen gefixeerd op zijn vingers, op de bolle poes. Hij gaf wat druk en zijn vinger gleed soepel in zijn moeders kut. "Ja je bent nat" zei hij binnensmonds. Zijn mond bleef openhangen. "Kletsnat" beaamde ze, "weet je het klitje te zitten? Probeer maar even". Zijn vingers bewogen omhoog en ze kreunde in bevestiging. "Hmmm ja daar, goed Zo. Streel er maar langs. Hmmm. Kringetjes schat, maak kringetjes".

Zijn mond bleef open hangen. "Steek maar een vinger in het gaatje." Hij duwde tegelijkertijd duim en wijsvinger naar binnen en keek gebiologeerd naar zijn natte vingers. Hij penetreerde haar langzaam. Marloes kreunde en kneep in haar dikke tepels. "Harder schatje. Kijk maar of er meer in past". Hij knikte ademloos. Duwde zijn ringvinger erbij. Clems handen waren slank en ook zijn pink gleed gaar kutje in. Ze slaakte een keertje. Ze reikte naar zijn pik en trok eraan. Harder pompte hij zijn bij elkaar gevouwen vingers in haar kut, en ze beantwoordde door hem steviger af te trekken.

Eindelijk kwam ze klaar. Ze bracht haar hoofd omhoog en kreunde langgerekt. De aderen in haar nek spanden zich. "Oh ja oh jaaaa" kreunde ze. Door haar oogharen keek ze met een dankbare lach opzij. "Zo lekker" kreunde ze, terwijl ze met soepele polsbewegingen verder trok aan de lange slanke pik.

Opeens duwde hij zijn heupen naar voren en kwam een tweede keer klaar. Het plakkerige zaad gleed over haar duim terwijl ze trok tot hij leeg was. Hij zuchtte, voldaan. Ze knipoogde. "Toch weer mijn dekbed h Clem". Ze duwde plagerig tegen zijn borst. "Kleed je aan, papa is zo thuis. En Clem: mondje dicht he. Ook tegen jevrienden". Hij knikte en met zijn kleding voor zijn geslacht verliet hij de kamer.

Aan tafel die avond ging het over Carlos zijn werk en moest ze intussen Yara helpen met haar eten. Toen ze opstond omhey toetje te pakken wierp Clem haar een blik toe die alleen zij zag. Ergens tussen verlangen en bezit. Daarna verliep de avond normaal. Yara sliep om 8 uur: daar kon je de klok op gelijk zetten. Ze keken samen naar het programma van Kees van der Spek en gingen toen naar boven. Morgen was Carlos zijn thuiswerkdag, bedacht ze met wat wroeging.

In bed draaide Carlos zich al gauw om. Marloes draaide onrustig wat op haar plek. Ze kon de slaap niet vatten. Ze besloot even wat re gaan drinken. Eigenlijk verlangde ze naar een shot Hennessy, maar dat kon nu even niet, met de borstvoeding. Dubbelfris dan maar. Het glas koude drank sloeg ze voor de koelkast achterover.

Langzaam slofte ze de trap weer op. Ze stond even stil. Ze hield haar hand op de balustrade en dacht een moment na. Het besluit klikte zich vast in haar hoofd. Ze trok haar nachtjapon en slip uit en legde ze op de zoldertrap. Toen opende ze de deur van Clems kamer zachtjes. Hij sliep diep. Ze opende het dekbed. Hij lag alleen in zijn boxer; ze gleed met haar naakte lichaam in bed. Op een ellenboog richtte ze zich op en pakte de rand van de boxer.

Langzaam ontwaakte Clem. "Ma?" Vroeg hij afwezig. "shhh iedereen slaapt nog" fluisterde ze. Ze wachtte niet tot hij volledig bijkwam en trok zijn boxer omlaag, graaide naar zijn geslacht. Zijn pik was sneller wakker dan Clem. Maar eindelijk kwam ook hij bij. Ze vouwde haar linkerbeen over hem heen en leunde voorover. Ze bracht haar lippen bij zijn oor. "Ik wil je in me voelen okay". Een pauze van een seconde, toen voelde ze hem knikken. Onder her dekbed duwde ze haar poes regen zijn pik. Ze bracht haar hoofd omhoog. Terwijl ze hem in de ogen keek en zijn wang streelde, kantelde ze haar bekken. Ze verdronken in elkaars ogen terwijl Marloes nadrukkelijker langs zijn schacht op reed.

Eindelijk gleed zijn eikel tussen haar schaamlippen. Ze kreunde. Langzaam bewoog ze haar heupen. Terwijl ze zijn gezicht vasthield drukte ze een zachte kus op zijn mond. Ze keek even naar de reactie op zijn gezicht en zoende hem weer, haar lippen iets geopend. Ze duwde haar heupen wat steviger omlaag en indelijk beantwoordde hij haar zoen, zijn tong kronkelend om die van haar. Ze neukte hem wat steviger. Ze verbrak de zoen en ging rechtop zitten. Haar tieten deinden, vol en romig boven hem. Hij greep ze met volle handen en ze kreunde wellustig. Harder pompte ze zich op de harde lul van haar zoon. Haar kutje maakte klotsende geluidjes op zijn pik. Clems bed kraakt, schoot het door haar heen, het piept en kraakt maar ze kon niet stoppen.

Harder ramde ze op en keer, steeds haar billen een paar centimeter van zijn heupen tillend. Haar volle billen deinden op en neer. Clem klauwde zich wellustig vast in haar dikke kont. Toen kwam hij omhoog en spoot zijn lading tegen haar baarmoedermond. Ze spande haar kutspieren aan en bewoog langzaam, terwijl ze zijn mond weer zocht. Zijn zaad gleed uit haar kutje. Het zaad van haar zoon, waarmee ze nu hartstochtelijk zoende. Haar kutspieren masseerden zijn nog harde pik en ze bereikte een hevig orgasme. Ze likte langs zijn lippen en hij vouwde zijn arm en on haar heen. Zo lagen ze even stil, tot zijn slapper wordende lid uit haar glipte.

Ze hief haar hoofd en keek hem lachend aan. "Zo knul je bent ontmaagd. Toch?" Hij knikte grijnzend. "Ik vond het heerlijk schat, vervolgde ze. Nu snel slapen. Morgen school.". Ze stapte van hem af. Bij de deur wierp ze hem een handkus toe. Snel trok ze haar slip en nachtjapon bij de zoldertrap aan en kroop naast haar snurkende man. Haar kutje plakte van het zaad.

Op zijn thuiswerkdag bleef Carlos altijd even liggen. Omdat Yara vroeg wakker werd, probeerde Marloes altijd vr 7 uur in de douche te staan. Dan was ze ook Clem voor. Ze liet haar nachtjapon en slip in de wasmand glijden en tripte naakt de badkamer in. Ze trok de deur achter zich dicht en voelde dat hij uit haar hand werd getrokken. Als een duveltje uit een doosje sprong Clem de badkamer in, volledig naakt. Zijn pik stond fier overeind.

"Clem," siste ze, "wat doe Je? Straks wordt pap wakker". "Die slaapt" wuifde Clem haar woorden weg terwijl hij zijn handen om haar volle tieten vouwde. Angstvallig keek ze naar de deur. Hij voelde haar weerstand. "Ik moet even klaarkomen ma. Je hebt me gister zo geil gemaakt." Ze fronste haar wenkbrauwen en beet bedachtzaam op haar onderlip "anders kan ik me niet concentreren op school?" Ze snoof - wat een slappe smoes. "Alleen pijpen dan".

Hij grijnsde breed. Snel liet ze zich door haar knien zakken en nam ze zijn harde pik in haar mond. Hij was een stuk minder verlegen nu. Hij veegde haar haren opzij en keek trots hoe zijn stijve pik glimmend tussen haar volle lippen doorgleed. Daarna pakte hij ruw haar hoofd en trok het naar zich toe terwijl hij hard naar binnen duwde. Ze kwijnde hevig terwijl haar gezicht stevig werd geneukt. Ze liet de eikel zoveel mogelijk langs de zachte warme binnenkant van haar wang glijden en zoog naar beste kunnen. Ineens trok hij zijn pik terug terwijl hij haar hoofd aan een pluk haar tegenhield. Zijn mond vloog open en hij spoot zijn lading tegen haar gezicht. Ze kneep haat ogen dicht en voelde dikke klodders op haar wimpers, op haar tieten. Toen ze weer omhoog keek, ontmoete ze zijn blik. Door half dichtgeknepen ogen kerk hij naar haar. "Lik dat laatste zaad weg ma". Gehoorzaam nam ze de pik in haar mond en zoog het laatste kloddertje zaad weg, nam daarna de pik in haar hand en likte haar platte tong langs zijn ballen en staaf. Hij grijnsde, deed een pas van haar af en verliet de badkamer zonder nog iets te zeggen of on te kijken.

Moeizaam stond Marloes op: de harde tegelvloer had haar knien pijn gedaan dat voelde ze nu pas. Ze leek in de spiegel. Haar gezicht zat onder het zaad. Haar zoon had haar als een goedkope hoer behandeld. Het maakte haar bloedgeil. Ze stapte onder de douche en veegde haar gezicht schoon. Toen haalde ze de douchekop uit zijn standaard, richtte hem op haar gretige kut en vingers zich tot een hevig orgasme.

Ze had geluk dat Yara net begon te roepen toen ze uit de douche was. Ze droogde zich snel af en kleedde zich aan. Even met die k kleine boef spelen. Geilheid uit, moederschap aan.

Om half 1 zette ze de lunch klaar. Omdat Carlos thuis was en Clem vroeg uit, aten ze op woensdag wat uitgebreider samen. Carlos was nog even naar het toilet toen Clem binnenstapte. Terwijl zij met het zoete broodbeleg naar de tafel liep, gaf hij haar een ferme tik tegen haar bil. "Lekker kontje" siste hij haar toe. Ze gaf hem een verwijtende blik - niet in het openbaar! - maar ze voelde dat ze bloosde. " Hey Yaartje!"riep Clem enthousiast en ging zitten. Inmiddels kwam Carlos ook aan tafel, voor hij ging zitten wreef hij even door Clems haar. "Hey knul" "Pa" reageerde Clem droog.

Niets 'knul' dacht Marloes terwijl ze in een cracker beet. Ik heb vannacht een man van hem gemaakt. Ze keek even naar haar zoon, die tegenover haar zat. Ineens voelde ze iets tegen haar been. Clem had zijn schoen uit gewipt en streek met zijn sok langs haar dijbeen, duwde zich tussen haar heupen. Ze gaf hem een blik. Ze had ook eigenlijk geen honger. Ze schraapte haar keel en pakte Carlos hand. "Schat help je Yara even verder? Draai ik snel een wasje". Snel beende ze de trap op. Ze had het heet. Bloedheet.

Snel verzamelde ze een mand was en liep de zoldertrap op naar de wasmachine. Ze boog voorover en begon het machien te laden. Ineens hoorde ze de traptreden kraken. Ze keek op. Tussen de spijlen van het traphek door keek Clem schuin onder haar rok. Voor ze iets kon zeggen stond hij achter haar en trok haar rok omhoog. "Clem" bracht ze hijgend uit, " niet nu. Papa..." Hij duwde ruw tegen haar rug, trok haar rok verder op en trok in een snelle beweging haar slip omlaag. Terwijl hij zijn linker onderarm op haar rug legde en haar zo omlaag drukte, opende hij met rechts zijn broek. Het ging razendsnel. Hij duwde zijn onderlijf stevig tegen haar billen. "Ik weet toch dat je dit wil, slet. Je druipt voor mijn pik". Hij reikte naar voren en trok aan haar haar. "Zeg dat je me wilt voelen." Zijn eikel duwde tegen haar billen.

Hij vouwde zijn lange vingers om haar kont en duwde zijn eikel tussen haar billen. "Ja neuk me Clem neuk me hard ik smeek je", smachtte ze. Toen pas duwde Clem zijn lul tegen haar gezwollen schaamlippen. Zijn rechterhand vouwde zich nu om haar heup en hij duwde zich in haar kut terwijl hij haar heupen naar zich toe trok.

Met zijn linkerhand hield hij haar lijf op de wasmachine gepind. Het voelde heerlijk onderdanig. Clem ramde zich in haar onderlijf, de wasmachine bewoog krakend op en neer. Hij legde zijn rechterhand aan de binnenkant van haar been en ze trok het gedwee op. Dieper kon hij zich nu binnen rammen. Hij gromde. Hard hijgde hij, terwijl hij zich in zijn moeders onderlijf bleef pompen. Deze keer kwam ze nog voor hem klaar. Ze beet hard op de binnenkant haar wang om het niet uit te gillen. Clem gromde zijn rug en spoot zijn ballen leeg. De druk van zijn linkerhand verslapte

Ze liet zich van de wasmachine glijden en alsof ze zo getraind was, kroop ze op haar knien naar voren om zijn pik schoon te likken. Hij streelde langs haar haren. "Marloes?" Carlos stem klonk van beneden. "Yara vraagt naar Je!?" Clem keek omlaag. "Als alles op is mag je gaan" zei hij.

Ze grijnsde. Ze likte nog een keer langs zijn ballen en pik. Daarna stond ze snel op. Terwijl ze haastig haar kapsel fatsoeneerde, liep Clem de trap al af op weg naar zijn huiswerk.

"Dat duurde lang " mopperde Carlos toen ze eindelijk de huiskamer in kwam. Yara strekte haar kleine armpjes al uit. "Het was een beetje nat boven:" "oh" antwoord Carlos droog.

EPILOOG

Clem behandelde haar als zijn hoer tot hij een vaste relatie kreeg. Een keer had Carlos hen bijna betrapt, toen hi op een dinsdag vroeg thuis kwam ("Schat ik ben thuis!"), maar uiteindelijk was het hun geheim gebleven.

Nu was het tien jaar later en had Clem zijn eerste kindje met zijn liefje Iris. Een wolk van een kleinzoon. Voor het eerst zaten ze aan de thee bij Marloes thuis. Toen Iris zich verontschuldigde, een romige borst te voorschijn haalde en de kleine Chris aanlegde, kruisten de blik van Marloes en Clem zich. Chris dronk tevreden. Echt een dropje. "Schat we gaan zo zet je vast de glazen weg?" zei Iris. Clem pakte hun glazen op en bracht ze weg. Marloes liep achter hem met haar eigen glas. Hij keek op. "Riep dat herinneringen op Clem?" fluisterde ze bij het keukenblok, buiten het gehoor van Iris. Ze knipoogde en hij grijnsde.

Iris en Clem waren weggereden maar bij de voordeur had Clem gezegd dat hij zijn zonnebril bij ma vergeten was. Zo terug. Hij reed de 10 minuten naar haar huis in noodtreinvaart. Door de voorruit zag ze Clem aankomen. Ze lachte. Het moest wel snel: Carlos maakte tegenwoordig kortere dagen

Toen Marloes de voordeur opendeed stond ze erachter met haar borsten al ontbloot. Clem grijnsde zijn tanden bloot en vergreep zich op de deurmat aan haar. Quality time.

Zoek naar meer verhalen van Mike1970...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Sex Advertentie Van...Door: Hayden
Gelezen: 8269x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
16-07
9.0
:: Gezin Terug Van Vakantie - 2Door: Thongandstorylover
Gelezen: 10201x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
16-07
8.9
:: Vlinder Verleidt Pa - 3Door: Vlindertje
Gelezen: 6279x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vader, Groepsex, Anaal
15-07
8.9
:: Tweelingzusjes Gaan Los - 10Door: NickSchrijvers
Gelezen: 6057x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Slot, Trio, Voorbinddildo
14-07
9.0
:: Nieuwe Gasten In De B&bDoor: Penpaal
Gelezen: 15083x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Squirten, Familie, Zusje, B&B, Anaal
14-07
7.9
:: Typisch Merel - 1Door: Vlindertje
Gelezen: 14651x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Vader, Neuken, Hoer
12-07
8.3
:: Ons Kan Je Vertrouwen BroertjeDoor: Hottie
Gelezen: 19720x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Venusheuvel Piemel Scheren Glad Geschoren
12-07
8.8
:: Mijn Broertje Zijn Nieuwe AletDoor: Daisy
Gelezen: 16663x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-07
7.7
:: Nichtje Van Mijn VrouwDoor: Bart
Gelezen: 23041x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nicht, Nichtje, Nilf, Familie, Overspel
11-07
8.7
:: Gezin Terug Van Vakantie - 1Door: Thongandstorylover
Gelezen: 27794x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Incest, Zoon, Dochter, Moeder, Vader, Taboo
11-07
9.0
:: Nooit Verwacht - 11 (slot)Door: Sharif
Gelezen: 5979x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
10-07
8.1
:: Mag Paps Mij Neuken?Door: Mario
Gelezen: 24860x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Meisje, Moeder, Stiefvader, Vriendin, Meisje, Tiener, Neuken, Pijpen, Spuiten, Dildo, Lesbisch,
09-07
8.5
:: Tweelingzusjes Gaan Los - 9Door: NickSchrijvers
Gelezen: 7341x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Toilethokje, Beffen
09-07
8.8
:: Zussenliefde - 7Door: Mickey80
Gelezen: 5916x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Schoonzus, Genot
09-07
8.6
:: Betrapt Door OudersDoor: Daan
Gelezen: 17959x
Reacties: 17
Lengte: Kort
Tags: Moeder, Vader, Zoon, Pijpen, Betrapt, Straf
08-07
6.4
:: Mama En Papa Vinden Het GoedDoor: Hottie
Gelezen: 25396x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
08-07
8.3
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!