Opwindend.Net
Peter is een jonge homo van 25 jaar. Hij heeft geen relatie,maar komt aan zijn trekken in de homo sauna bij hem in de beurt. Elke woensdagavond en zaterdagavond gaat hij er heen.Zo ook deze zaterdag.

Als hij binnenkomt ziet hij dat er alleen maar mannen zijn.De meesten lopen al naakt met penis in volle erectie rond. Peter geniet van dit moment. Hij zoekt dan een man uit met een penis die hij in zijn keel kan krijgen.In het stoombad komt hij naast een leuke jongeman te zitten met een lekkere dikke niet al te lange penis.Ze beginnen te tong zoenen en hun handen vinden de lullen die aan het groeien zijn. Niemand stoort zich hieraan.Vele mannen hebben hier sex met elkaar. Ze gaan er bij liggen en verwennen hun tepels. Deze zijn door het vele gebruik flink gegroeit. Ze sabbelen en bijten er lustig op los en hun handen masseren de knotsen.Peter vraagt of hij standje 69 wil doen. Voorzichtig beginnen ze op elkaars lul te zuigen en geleidelijk aan verdwijnt een deel in de mond.De man is zeer bedreven in deep throat en heeft de hele penis van Peter al in zijn keel.Peter doet het rustig aan en met kleine rukjes gaat de lul steeds verder in zijn keel.Peter voelt nu de ballen tegen zijn mond begint die te likken en voelt hoe hij klaarkomt in de keel van de man. Deze nadert ook zijn hoogtepunt en Peter opent zijn mond nog verder om het zaad te ontvangen dat nu naar binnen stroomt. Hij slikt alles door. Nog nagenietend van de heerlijk sex draaien ze zich om en voelt Peter de penis van de man weer groeien.Ze verkennen elkaars anus en na een lekkere likpartij gaat de lul van de man zijn holletje binnen en wordt hij hard geneukt.De ballen kletsen tegen zijn kont en met een schreeuw komt de man voor de tweede keer klaar.

Peter gaat tevreden naar huis en nestelt zich naakt in zijn warme kamer naast zijn twee honden op de bank.

De reu ruikt dat er iets aan de hand is en begint de penis van Peter schoon te likken. Peter ziet het rode puntje uit de schacht komen en pakt het vast. Al gauw komt de rest er ook uit en Peter ziet een lange slanke hondenlul te voorschijn komen.Hij heeft al enkele borrels op en bedenkt zich niet langer en begint de penis af te trekken.Deze wordt steeds groter en langer en Peter begint overmoedig te worden en pijpt zijn hond.De penis verdwijnt helemaal in zijn mond en de hond Bas begint te bewegen in een razend snel tempo.De lul schiet in zijn keel en voordat Peter wat beseft komt de reu klaar in zijn keel.Hij slikt alles door. Bas begint zijn eigen lul schoon te likken en Peter staat op het springen.Hij neemt nog een stevige borrel en draait zich om naar Els het vrouwtje.

Alle schaamte is weg. Hij voelt het kutje van de hond en steekt een paar vingers naar binnen. Els laat het toe en na een poosje zet Peter zijn lul voor het gaatje en dringt het hondenkutje binnen. Dat gaat heel gemakkelijk. Hij ligt nu op haar harige rug en stoot ferm. Zijn zaad borrelt naar voren en vindt zijn weg in de kut van zijn hond.Genietend blijft hij nog even liggen en bedenkt dat hij meer wil. Hij wil geneukt worden door hond Bas.

Hij streelt teefje Els overal en gaat met deze reukstof door zijn anus.Bas ruikt het vrouwtje en als Peter zijn kutje verlaat snuffelt Bas al aan zijn anus. Peter is door de drank al bijna van de kaart. Hij pakt de lange lul van Bas en legt hem voor zijn anus. Bas voelt de ruimte en drukt zijn penis in een keer naar binnen en begint wild te neuken. Peter schreeuwt eerst van pijn maar geleidelijk gaat het over in genot. Bas doet er wat langer over en plotseling voelt Peter de lul opzwellen en een knots dringt zijn kontgaatje binnen. Hij slaakt een kreet en Bas spuit met geweld zijn zaad in de darmen van Peter.De knots is nu helemaal opgezwollen in zijn kont en kan niet meer terug.

Ze zitten aan elkaar vast. Peter geniet van deze ervaring. Bas stapt over zijn poot en de twee zitten nu met de konten tegen elkaar aan.Dit duurt een aantal minuten.Plotseling trekt Bas met een ruk zijn lul uit het gaatje van Peter. Plop het sperma loopt eruit. Peter vangt zoveel mogelijk op en proeft het.

Tevreden vallen ze met zijn drieŽn in slaap op de bank.

Zoek naar meer verhalen van Jan329...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (7)
.DE 15 NIEUWSTE "Dieren" VERHALEN
:: Dochter Myrna Wil...Door: Penpaal
Gelezen: 8876x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Hond, Voyeur, Dochter, Neuken
15-07
8.0
:: Tim's Teefje - 67Door: Tim72
Gelezen: 1933x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Teefje, Incest, Hoer, Vernedering
12-07
8.6
:: Spijbelen Bij Gym...Door: Penpaal
Gelezen: 8195x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Hond, Neuken, Zoenen, Pijpen, Spijbelen, Lerares
11-07
8.3
:: Spanning In Plaats...Door: Penpaal
Gelezen: 7016x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hond, Neuken, Gay, Pijpen, Voyeur, Likken, Sandwich
10-07
8.4
:: Mijn Angst Voor... - 2Door: Swaantje
Gelezen: 9398x
Reacties: 42
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch, Pijpen, Dekken
09-07
9.0
:: Gluren Bij De BurenDoor: Penpaal
Gelezen: 8797x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Honden, Voyeur, Tieten
08-07
8.1
:: Mijn Eerste Kennismaking... - 3Door: Angela1977bigirl
Gelezen: 4035x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
08-07
8.5
:: Mijn Eerste Kennismaking... - 2Door: Angela1977bigirl
Gelezen: 5723x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags:
08-07
8.4
:: Mijn Eerste Kennismaking... - 1Door: Angela1977bigirl
Gelezen: 7870x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
08-07
7.9
:: Mijn Angst Voor... - 1Door: Swaantje
Gelezen: 9651x
Reacties: 18
Lengte: Gemiddeld
Tags:
07-07
8.6
:: Wendela Paart Met...Door: Penpaal
Gelezen: 10100x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Hond, Neuken, Paard, Pijpen
07-07
8.1
:: Potter Paalt Zijn BaasjeDoor: Penpaal
Gelezen: 6276x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hond, Neuken, Pijpen, Voyeur, Baasje, Anaal
07-07
7.9
:: Mijn Vrouw Werd... - 3Door: Oud Maar Geil
Gelezen: 7916x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 70-jarige Vriendin En Haar Dochter Neuken, Pijpen, Bi
07-07
8.7
:: Kinderstrandje Populair Bij...Door: Penpaal
Gelezen: 9986x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Hond, Neuken, Pijpen, Voyeur, Likken
06-07
7.6
:: Roderick Wil Zijn... - 2Door: Perra Caliente
Gelezen: 3747x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
06-07
8.7
:: Tim's Teefje - 66Door: Tim72
Gelezen: 2780x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Milf, Teefje, Incest, Hoer, Vernedering
03-07
8.7
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!