Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Alex En Linus - 3

Zachtjes loop ik zijn kamer steeds verder naar binnen, nogmaals roep ik zacht zijn naam ' Alex ' en kijk hoe hij half gedraaid in een diepe slaap ligt .Ik durf niet verder te gaan en blijf alleen maar naar hem kijken weer komt de twijfel en mijn zelfverzekeheid lijkt plots te verdwijnen ' wat doe ik !!

Niet meer dan een stuk rug en zijn warrige haren is te zien, terwijl ik luister naar zijn regelmatige ademhaling .

Ik durf niet verder te gaan na een tijdje als versteend aan zijn bed te hebben gestaan besluit ik om terug naar mijn eigen slaapkamer te vertrekken, als ik zachtjes de deur achter me dicht trek draai ik me om, om terug naar mijn slaapkamer te lopen.

' Wat doe jij nou ? Ik draai me om en kijk Jasper aan die net slaperig van het toilet afkomt, enigszins betrapt kijk ik hem aan terwijl ik mijn beide wangen voel kleuren ' ik uhm ' ik dacht dat hij nog wakker was ' wilde hem nog iets vragen ' zeg ik, ' midden in de nacht?

' Ja nou en !! Zeg ik hem gerriteerd toe ' mag dat niet soms ', Jasper kijkt me nog steeds met een achterdochtige blik aan ' natuurlijk maar zo laat nog ?

' Het is belangrijk, zeg ik terwijl ik terug naar mijn slaapkamer loop ' welterusten' en duw de slaapkamer deur achter me dicht .

Mijn hart bonst, boos op mezelf ga ik op mijn bed liggen ' waar ben ik mee bezig !!

Mijn wekker gaat vroeg af ' college, en zo geen zin ! Ik stap langzaam uit mijn bed kleed me aan en loop naar de badkamer als ik opgefrist ben en de badkamer weer uitloop pak ik mijn rugzak en loop naar beneden .

Smeer een boterham voor mezelf en eet deze geleund tegen de aanrecht op ' morge ' hoor ik Bart zeggen, ik zie hem aan tafel zitten helemaal niet gezien ' morge ' antwoord ik .

Ik hoor Bart een heel verhaal vertellen, maar er echt naar luisteren doe ik niet. Ik pak een kop melk en drink deze in n slok op ik nog iemand de keuken in hoor lopen. Draai me om en kijk recht in de ogen van Alex ' goedemorgen ' zegt hij terwijl hij me aankijkt ' goed geslapen ?' Jahoor, zeg ik zacht terwijl ik mijn ogen van hem afsla, en voel hoe hij met zijn half blote lichaam langs me afloopt om wat te drinken te pakken .

'Luitjes tot straks ' hoor ik Bart zeggen hij pakt zijn rugzak van de grond trek zijn vest aan en loopt de keuken uit, zwijgend sta ik alleen nog maar met Alex in de kleine keuken .

Hij gaat langs me staan ook geleund tegen het aanrecht blad aan ' tot hoe laat moet je ? Hoor ik hem vragen ' niet zo lang antwoord ik .

Hij neemt een slok uit zijn beker en gaat dan voor me staan terwijl hij me recht aankijkt ' zullen we straks samen gaan zwemmen? ' ehhm ok wij alleen ? Weer zie ik zijn zelfverzekerde blik over me heen gaan terwijl hij nu nog dichter voor me komt staan, zwijgend kijk ik hem aan, nog steeds geleund tegen het aanrecht blad voel ik zijn hand langs mijn arm afstrijken .

' ja wij samen of wil je niet ? Ik bloos en sla mijn blik van hem af, ik voel zijn gezicht en lichaam dichter bij komen en zacht zegt hij ' ik wil graag samen met je alleen zijn jij niet ?' Ja, zeg ik zacht .

Zijn hand laat het keukenblok los en langzaam trekt hij zich terug naar achter zodat er weer een ruimte ontstaat tussen ons ' tot straks zegt hij ' ik app je ! Nog n keer kijkt hij me rechtaan en glimlacht draait zich om en loopt de keuken weer uit .

Minuten lang blijf ik staan en blijf zijn warmte van zijn lichaam voelen, verward maar vol opwinding van wat er zonet gebeurd is. Ik kom pas weer uit mijn gedachte's als ik dan ook Jasper aangekleed de keuken binnen zie komen en hem hoor praten ' heb je het warm ? Vraagt hij, ' waarom ? Je wangen zijn vuurrood, terwijl ik voel aan mijn wangen hoor ik me zelf zeggen ' ja het is nogal warm hier en loop snel de keuken uit .

De gehele ochtend kijk ik op mijn telefoon als ik dan eindelijk een app krijg van Alex, ' n uur voor school, meer staat er niet .

Enigzins zenuwachtig kijk ik om me heen bijna n uur, wat ging de tijd langzaam eindelijk kan ik mijn fiets pakken nadat ik wat vrienden afgepoeierd had stond ik onder een boom uit de volle zon wachtend op Alex .

Als ik hem dan eindelijk aan zie komen fietsen, hij remt en gaat langs me staan ' ga je mee ?, ik volg hem en samen fietsen we een heel stuk in een onbekende richting ' waar gaan we heen ? vraag ik hem ' zie je van zelf '..

Na ruim drie kwartier gefietst te hebben zetten we onze fietsen tegen de boom en lopen we nog een heel stuk de bossen in aankomend bij een grote waterplas .

Wauw zeg ! Wat is het hier mooi ! roep ik terwijl ik mijn tas neer zet ' mijn geheime plekje ' knipoogd Alex naar me toe terwijl ook hij zijn spullen naast die van mij neer zet .

Meteen daarna kleedt hij zich geheel uit en staat al snel helemaal naakt voor me, verbluft kijk ik hem aan en laat mijn blik over zijn gebruinde lichaam vallen ' uuhh naakt ?, zeg ik langzaam ' waarom niet ? en voordat ik kan antwoorden trek Alex een sprintje en duikt zo het water in, nog steeds sta ik aan de kant met alleen mijn t shirt uit ' kom ' het water is heerlijk hoor ik hem roepen .

Onzeker trek ik de rest van mijn kleren uit totdat ik ook naakt ben, ik loop langzaam naar het water weet me niet echt een houding te geven wanneer ik zie dat Alex naar me kijkt .

Ik stap het ijskoude water in en duik dan snel het water in ' lekker ! het water is ijskoud roep ik hem, lachend zwemt hij om me heen ' ach het went snel zeg hij me ' kom! Samen zwemmen we naar de overkant van de waterplas rillend van de kou loop ik achter hem aan uit het koude water, naar een beschutte plek waar de zon overvol schijnt .

Hij staat nu naakt voor me terwijl de zon over zijn lichaam schijnt, hij lijkt er geen moeite mee te hebben om hier samen zo naakt voor elkaar te staan, we zeggen niks terwijl we elkaar alleen maar aankijken, ik voel hoewel ik het niet wil mijn lul wat stijf worden en zie dat Alex dit ook ziet .

Hij kijk me aan en ik zie zijn lippen krullen tot een glimlach, ik draai weg van hem weet niet hoe ik nu moet reageren ' waarom draai je weg ? Vraagt hij, stil blijft het .

' Je bent zo verdomd mooi ' hoor ik hem langzaam zeggen ' ik voel zijn hand langzaam over mijn rug strelen ' waarom was je vannacht in mijn slaapkamer ? Vraagt hij plotseling .

Ik schrik van zijn vraag en draai me om ' betrapt ' ik voel me betrapt ,hij stapt naar voren en gaat voor me staan ' wat wil je eigenlijk van me Linus ? Vraagt hij en kijkt me weer recht aan met zijn mooie bruine groene ogen ' ik uhm ' ik weet het niet, hakkel ik terwijl ik zenuwachtig mijn stem hoor overslaan .

Nog steeds staat hij voor me en blijft me aankijken ' word je opgewonden van me ? Vraagt hij terwijl ik zijn blik nu naar beneden zie dwalen ' schaamteloos blijft hij naar mijn inmiddels opgewonden lul kijken, ik voel een opwinding door mijn lichaam gaan en hoor mezelf zacht ' ja zeggen.

' Misschien moeten we er wat aan doen ?, zegt hij terwijl hij me weer aankijkt en zijn lippen lijken weer te krullen tot een glimlach ' zijn mooie volle lippen. Hij stapt naar voren en gaat dicht tegen me aan staan gehypnoseerd kijk ik hem aan en ik voel hoe hij met zijn vingers aan zijn ene hand mijn lul zacht omklemd .

Ik sluit mijn ogen en kreun zacht ' weet je zeker dat je dit wilt ? Hoor ik hem vragen, ik open mijn ogen en kijk hem aan terwijl ik voel dat hij zachte trekkende bewegingen maakt met mijn lul .

Ik knik ' ja ga door ', een glimlach om zijn mond, zijn hoofd komt dichterbij ' heel dicht bij ' ik open langzaam mijn mond en voel zijn tong naar binnen gaan, hij blijft me aftrekken steeds harder .Ik voel zijn grip om mijn lul verstevigen, en het zoenen word steeds wilder .

Zijn mond zakt af naar mijn nek, zacht zuigt hij in mijn nek. Mijn gehele lichaam hunkerd naar hem als hij kussend en zuigend naar beneden gaat hij ' stopt !! ' ga tegen de boom aanstaan ' beveelt hij me, terwijl ik me leunend tegen de grote boom aanzet, gaat Alex voor me op zijn knien zitten .

Ik voel het voorvocht uit mijn lul druppen, langzaam kijk ik naar beneden en zie hem het voorvocht van mijn lul aflikken ' Gretig. Hij kijkt me aan en zegt zacht ' ik ga je helemaal leegzuigen ', ik zet me schrap tegen de boom als hij in n keer mijn lul naar binnen zuigt en me diep en hard begint te pijpen " verdomme ' wat kan hij pijpen zeg !

Ik voel mijn beide benen steeds slapper worden terwijl ik het schors van de grote eik in mijn rug voel schuren, ik kreun, ik kreun steeds harder ' ik geniet ' wil nog niet klaar komen, maar voel aan alles dat ik het niet meer tegen kan houden .

Met een harde kreun kom ik klaar in zijn mond en zie hem alles doorslikken en hij likt ten slotte mijn hele eikel af, ik hijg na .

' Lekker ? Hoor ik hem vragen terwijl hij weer omhoog komt en ik de schors van de boom van mijn rug probeer af te kloppen, hij komt weer voor me staan en kijkt me aan ' heb je ooit een jongen gepijpt ? Vraagt hij, ' nee ' zeg ik zacht ' wil je het proberen ? Ik knik en voel dat Alex mijn hand vast pakt en deze op zijn grote lul legt .

De eerste keer dat ik ooit een lul vast heb. Een beetje ontwenning sta ik met zijn stijve in mijn hand en weet niet zo goed wat ik moet doen, niet zeker van wat hij lekker vind en of ik het wel goed doe.

' Pak hem maar wat harder vast ' zegt Alex terwijl hij mijn hand los laat, ik omklem zijn lul begin hem nu af te trekken, ik kijk naar zijn gezicht en zie hem zachtjes kreunen ' wil je me ook pijpen ? Vraagt hij, ik knik en voel hoe Alex mijn hoofd naar beneden duwt , even twijfel ik maar pak hem dan voorzichtig in mijn mond .

Ik voel hem steeds dieper naar binnen gaan en doe mijn best om hem zo hard en diep mogelijk te zuigen, mijn hele mond is gevult met zijn dikke grote lul, ik kijk naar boven en hoor hem hard kreunen ' aah je doet het lekker ' hoor ik hem zeggen .

Ik zie zijn opwinding en dat maakt me steeds zekerder ' dat ik het goed doe, 'ik pak zijn beide billen vast en duw hem nog dieper naar binnen ' ik kok hals ' maar wil me niet laten kennen en ga door ' door tot ik hem kreunend hoor zeggen ' ik kom ' ik besluit om net als hij alles door te slikken .

Ik voel zijn lul klaar komen in mijn mond terwijl ik alles door probeer te slikken wat niet helemaal lukt, hij haalt zijn lul uit mijn mond en hijgd na .

Ik kom omhoog ' lekker ? Vraag ik, ' Fuck ja zegt hij ' was dit echt je eerste keer ? Ik glimlach hij streelt mijn gezicht ' zoenend en strelend blijven we nog een hele middag in het bos we kunnen niet van elkaar afblijven, voordat we gaan trek Alex me achter een boom en zoent me ruw en hevig ik kan er ' niets aan doen ' maar weer voel ik mijn lul stijf worden ' zonder wat te vragen duwt hij zijn hand in mijn broek pakt mijn overgevoelige lul vast en trekt me nog een keer snel naar een hoogte punt .

Samen fietsen we terug naar de woning waar Alex zich snel gaat douchen en aankleden omdat hij moet werken, ik loop de keuken in en warm mijn kant en klare maaltijd op omdat er niemand thuis is heb ik geen zin om te koken .

Ik ga op de bank zitten en kijk tv en voel mezelf wat weg dommelen tot ik iemand binnen hoor komen ' Jasper ', hij komt naast me zitten .

Waar kijk je naar ? Vraagt hij ' geen idee eigenlijk zeg ik ' Jasper pakt de afstandsbediening en zet een ander zender op .

Samen kijken we nog een film ' waar waren jullie vanmiddag eigenlijk? vraagt hij ' waarom ? Vraag ik hem ' gewoon omdat ik de gehele middag Alex probeerde te bellen en daarna jou ' we waren zwemmen zeg ik hem ' zwemmen ? ' jullie brengen wel heel veel tijd samen door zegt hij dan ' is dat een probleem ? Het zegt er niets op en staat op ' ik ga slapen ! hoor ik hem zeggen en meteen loopt hij aan .

' Wat was dat ? Denk ik langzaam ' was hij nou jaloers ?! verder over nadenken doe ik niet als ik de voordeur dicht hoor vallen en kort daarna Alex naar binnen zie lopen .

Hij komt naast me zitten en ik voel meteen zijn hand tussen mijn benen dwalen terwijl hij langzaam weer in mijn nek begint te zoenen, onze tongen vinden elkaar en Alex trekt me over hem heen ik voel zijn hand mijn broek in gaan ' niet hier fluister ik .

Ok slaapkamer ? Hij kijkt me aan en fluisterd ' ik wil je !

Samen lopen we voorzichtig naar boven de slaapkamer van Alex in niet wetend dat Jasper nog wakker is, we sluiten de deur achter ons dicht .

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Alex En Linus - 5

Zoek naar meer verhalen van Alex ...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
.DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Max En Jos - 6Door: Jean
Gelezen: 724x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
16-07
7.7
:: Aangenaam Verrast Door... - 19Door: Jean
Gelezen: 830x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
16-07
8.5
:: De Zes Van Klas 6a - 80Door: Jaakske
Gelezen: 854x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
16-07
8.9
:: Aangenaam Verrast Door... - 18Door: Jean
Gelezen: 1542x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
14-07
8.3
:: Steffie In Het Bos BekekenDoor: Penpaal
Gelezen: 5322x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vuist, Vastgebonden, Masturberen, Boom, Voyeur, Hond, Prolapse
14-07
7.3
:: Geile BuschauffeurDoor: Anoniem
Gelezen: 5524x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-07
8.0
:: TrioDoor: Henk
Gelezen: 6334x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Oom, Vriend, Trio
12-07
8.6
:: Aangenaam Verrast Door... - 17Door: Jean
Gelezen: 2292x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
12-07
8.9
:: Neuken In De DuinenDoor: Penpaal
Gelezen: 6494x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Voyeur, Pijpen, Kontneuken, Naaktstrand, Duinen, Debuut
12-07
8.8
:: Jongens Hormonen - 69Door: Jaakske
Gelezen: 1128x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
12-07
8.6
:: De Fapklas - 3Door: Thpdl
Gelezen: 3454x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Openbaar, Neuken, Pijpen,
11-07
8.5
:: De Lobbyboy In...Door: Anthony64
Gelezen: 3962x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken En Zaad
11-07
8.0
:: Weggestopte Gevoelens - 10Door: Danil
Gelezen: 2254x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
11-07
8.9
:: Dinant In Griekenland - 8Door: Grumpy Loe
Gelezen: 2384x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken, Tongzoenen, Sandwich
11-07
8.9
:: Aangenaam Verrast Door... - 16Door: Jean
Gelezen: 2099x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
10-07
8.9
:: Nieuwe DaddyDoor: Nick
Gelezen: 5746x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Oud, Jong, Pijpen, Neuken, Bare
10-07
8.4
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!