Opwindend.Net
Dit verhaal is een vervolg op mijn debuut: De Donkere Kamer.

Met een wild kloppend hart en blosjes op de wangen knoopte Nina de blinddoek vast. Ze was bijna 19 jaar op dat moment, en stond midden in haar kamer, met haar rug naar de gesloten deur. Het was precies twee uur, het zonlicht scheen vrolijk naar binnen en legde de kamer in een warme gouden gloed. Ze voelde de warmte van de zon op haar voeten, de rest van haar lichaam bevond zich in de schaduw. Het leek wel of de zon in haar lichaam opsteeg en Nina voelde zich helemaal warm en opgewonden worden. Haar ademhaling was sneller dan normaal en ze voelde haar hartslag pulseren in haar vingertoppen. Heel haar lichaam tintelde en ze voelde dat haar benen een beetje trilden. Ze had net op het knopje van de parlofoon gedrukt zodat zich beneden de buitendeur voor Martin opende en hij nu de trappen beklom naar haar etage. De meisjes die de andere kamers huurden waren geen van allen thuis.

Ze had een kleine studentenkamer met de gebruikelijke doelmatige inrichting, maar waarin onmiskenbaar de warmte en levenslust van de jonge bewoonster voelbaar en zichtbaar was. Ook zij had op de chatbox met Martin kennisgemaakt. Hij had haar het verhaal over Donna verteld, en vanaf dat moment was ze bezeten van de gedachte om aangeraakt te worden, bemind te worden, door een voor haar onzichtbare, veel oudere man. Martin was toen net de vijftig gepasseerd, maar ze was door zijn verhaal zo opgewonden geraakt, dat ze, fantaserend over zichzelf in de rol van Donna, alles om haar heen vergat en in trance zichzelf begon te strelen tot een zinderend orgasme de spanning oploste. Toen ze weer wat op adem was gekomen, was ze verbaasd van zichzelf, ze had nooit vermoed dat ze hiervan zo opgewonden zou kunnen raken. “Wat een heerlijke fantasie!” dacht ze, en besloot dat ze Martin beter wilde leren kennen. Ontmoeten. Beminnen! Ze hadden daarna nog vaak gechat, en hadden elkaar ook aan de telefoon regelmatig gesproken en, om een of andere reden, voelden ze elkaar precies aan. Er was een onzichtbare band tussen hen gegroeid en ze vertrouwden elkaar wel. Met enige reserve natuurlijk, want je weet maar nooit, toch?

Omdat Nina het verhaal over Donna kende, en het haar zo mateloos opwond, had Martin aangevoeld dat ze het wel aankon als hij het nog een beetje spannender voor haar zou maken zodat ze zou moeten kiezen tussen vrees en verlangen. Hij had bedacht dat de plaats van handeling de studentenkamer van Nina moest zijn. Daarbij moest ze een blinddoek dragen zodat ze echt niets kon zien van Martin. Ter compensatie van de extra spanning hoefde ze niet naakt op hem te wachten, maar had hij haar gevraagd een dunne blouse te dragen zonder BH, een zwart rokje zonder slipje eronder, en op blote voeten te wachten. Zo moest ze midden in haar kamer wachten op Martin, die van Nina een uitgebreide beschrijving had gekregen welke kamer precies van haar was, zodat hij niet per abuis de verkeerde deur zou openen.

Martin hoorde de treden kraken onder zijn voeten terwijl hij gespannen de laatste trap beklom. Nog een paar meter, en daar was de deur die hij moest hebben. Alles klopte precies met de beschrijving die hij had gekregen. Zonder aarzeling greep hij de klink en opende de deur. Tot zijn grote vreugde had Nina zich precies gehouden aan zijn kleding-verzoek, en zag hij haar rechte rug met daaronder een prachtig gevormd kontje. Ze stond precies met haar voeten in een plek zonlicht. Alsof haar positie in de kamer door de kosmos werd bepaald, dacht Martin, die zich met een licht gevoel in het hoofd voornam om deze prachtige studente sterretjes te laten zien van genot. Hij hoorde Nina’s gejaagde ademhaling en werd zich bewust van de spanning die hij bij het meisje had veroorzaakt. Martin liep kalm om Nina heen om haar eens goed van alle kanten te bekijken en wat hij zag beviel hem buitengewoon. Ze had een prachtig gebouwd slank lichaam met kleine maar stevige borsten waarvan de tepeltjes bijna door het dunne katoen van haar blouse heenprikten zo hard waren ze. “Now this is a smoking hot babe” dacht Martin. Ze had een mooie taille die gewoonweg uitnodigde daar je arm eens omheen te slaan om dit godinnenlichaam dicht tegen je aan te trekken en ze had een mooi gevormd kontje met daaronder lange ranke benen met kuiten om in te bijten zo sappig zagen ze eruit. Al die tijd dat Martin nu in de kamer rondliep om Nina van alle kanten te bekijken was er geen woord gesproken. Hij kon zich niet meer beheersen en kuste haar teder verkennend op de volle lippen die zij gewillig opende om zijn onderzoekende tong binnen te laten.

Toen ze de deur hoorde opengaan werd haar ademhaling nog gejaagder en voelde ze dat de spanning in haar lichaam tot bijna ondraaglijke hoogte werd opgestuwd. Het was alsof haar opgewonden lichaam ineens veel meer zuurstof nodig had. De voetstappen vertelden haar dat Martin om haar heen liep en haar van alle kanten bekeek. Ze wist dat ze keiharde tepels had die duidelijk zichtbaar moesten zijn onder de dunne stof van haar blouse, en ze verwachtte ieder moment dat de vreemde man die haar zo grondig bekeek in haar tepels zou knijpen. Ze voelde dat de huid om haar borsten zich samentrok tot kippenvel. Het leek wel of haar borsten zich oprichtten om zich te laten strelen, alsof ze een eigen wil en een eigen verlangen hadden naar een liefkozing. Ze wilde iets zeggen, opende haar mond, maar ze bedacht zich. Ze wilde afwachten tot hij het initiatief zou nemen. Toch nog onverwacht voelde ze zijn lippen op de hare en een golf van verlangen joeg door haar trillende lichaam toen ze haar lippen opende, en zijn tong voorzichtig verkennend bezit nam van haar mond. Ze voelde zijn handen die haar wangen en hals streelden en dat voelde zo lief en warm dat ze plotseling haar zenuwen voelde wegvloeien en zoende nu wild terug. Twee tongen speelden een flitsend spel met elkaar en dansten een hete tango van de liefde.

Martin had nog maar zelden zo lekker gekust, dit meisje zoende hem vol overgave terug en hij voelde zich gek worden van verlangen naar haar jonge lichaam. Teder legde hij zijn handen op haar zwoegende borsten die hevig op en neer deinden door haar hijgende en zuchtende ademhaling. Hij kneep voorzichtig in haar nu keiharde tepels en hoorde dat ze zacht kreunde onder zijn aanraking. Hij opende haar blouse knoopje voor knoopje en langzaam maar zeker kwamen twee heerlijke jonge borsten tevoorschijn. Hij legde zijn handen op Nina’s borstjes en voelde de tepels prikken in zijn handpalm. Hij nam haar tepels tussen duim en wijsvinger en rolde en kneedde voorzichtig de prachtig gevormde knopjes, en al die tijd speelden hun tongen hun geilmakende spelletje met elkaar. Al gauw gleed de maagdelijk witte blouse naar de vloer en al zoenend maakte hij haar rokje los en liet ook die naar de vloer glijden, waarna Nina eruit stapte zodat ze nu alleen nog gekleed was in haar blinddoek. Haar kwetsbare naaktheid vertederde hem, en hij kon een glimlach niet onderdrukken. Snel kleedde Martin zich uit. Nina was zonder twijfel het mooiste en opwindendste meisje dat hij ooit gekust had, en hij liet zijn ogen begerig over haar heerlijk geile lichaam glijden. Haar volle rode mond, haar stevige jonge borsten met de parmantig harde tepeltjes, haar vlakke buik met daaronder een mooie driehoek donker schaamhaar, en de glad geschoren schaamlippen die al een beetje openstonden zodat de iets rafelige binnenste lippen nat glanzend een beetje naar buiten kwamen zorgden ervoor dat zijn geslacht zich met schokjes oprichtte tot het kloppend van zijn hete bloed rechtop stond en de pulserende aderen vlak onder de huid zichtbaar waren.

Nu Nina op de blinddoek na helemaal naakt was en die warme sterke handen weer op haar borsten voelde, wist ze dat er geen weg terug meer was. Nu kwamen ook de handen van Nina in actie. Ze streelde zijn behaarde harde borst en voelde hoe stevig en gezond zijn lichaam was. Ze kon zich niet meer inhouden en greep met beide handen zijn stijve pik en begon hem traag genietend af te trekken. Toen voelde ze zijn lippen die afwisselend haar beide tepels zogen en zijn tanden die er zachtjes in beten. Nina was nu onbeheersbaar geil geworden en ze voelde hoe drijfnat haar poesje was geworden van verlangen om aangeraakt, geliefkoosd te worden. Ze sloeg haar armen om hem heen en drukte haar trillende lichaam tegen hem aan. Ze voelde zijn hardheid duwen tegen haar buik en wist dat zijn lichaam ook naar haar verlangde. Opnieuw zoenden ze elkaar, maar nu dwingender, dierlijker, geiler. De handen van Martin gleden over Nina’s buik en billen, vonden eindelijk haar warme natheid en zijn vingers gleden tussen haar kletsnatte lippen. Ze voelde haar benen slap worden en moest zich aan hem vasthouden om niet te vallen.

Martin tilde haar ranke lichaam op en droeg haar naar haar eigen bed. Voorzichtig legde hij haar op haar bedje en meteen spreidde ze haar benen zo ver ze kon. “Lik mijn geile klitje!” schreeuwde ze bijna van verlangen en geilheid, en dat was ook precies wat Martin van plan was dus hij vlijde zich snel tussen haar benen. Genietend keek hij naar haar geile, verlangend openstaande kutje met tussen de glanzend natte plooien bovenaan duidelijk zichtbaar, net onder haar ontroerende driehoekje schaamhaar, haar harde klitje dat smachtend wachtte op zijn hete tong en lippen. Hij liet zijn tong langs de hele lengte van haar natte spleetje glijden, kwispelend spelend met de binnenste lippen en liet zijn tong diep in haar poesje glijden. Toen zoog hij Nina’s klitje plotseling tussen zijn lippen en Nina duwde haar heupen met een schreeuw van geilheid omhoog van het bed en haar kutje schokkend en trillend nog wat dichter tegen zijn mond en zijn snel bewegende tong. “Aaaaaaaaaahhhh wat maak je me geil… ik koooooom” gilde Nina en hijgend en geil kreunend voelde ze een denderend orgasme door haar lichaam jagen. Ze was nog nooit zo lekker gelikt, en nog natrillend voelde ze haar orgasme langzaam wegebben.

“O!… ik ben nog nooit... zo lekker klaargekomen” lispelde Nina. “En nu is het jouw beurt… ga eens liggen…” Martin gehoorzaamde onmiddellijk en voelde hoe zijn harde kloppende pik teder werd beetgepakt en een andere hand die zijn ballen kneedde. Toen gleden de lippen van Nina over zijn eikel en begon ze zacht te zuigen terwijl ze met haar rechterhand die harde pik langzaam aftrok. De gedachte dat deze heerlijke pik straks in haar druipend natte kutje zou glijden deed haar bijna opnieuw klaarkomen. Ze likte met draaiende bewegingen van haar tong over de volle lengte van die kloppende staaf terwijl ze zijn zware zak bleef kneden en de ballen ronddraaide in haar handpalm.

Kreunend genietend moest Martin zich beheersen om niet nu al zijn kokende zaad in haar mondje te spuiten. Nee… hij wilde het bewaren voor haar geile kutje, en hij wilde dat dit genot nog veel langer bleef duren. “Oooooooo Nina… wat maak je me geil… je pijpt zo lekker…aaaaahhhh”

Nina voelde zijn pik schokken in haar mond en wist dat hij er bijna was. Maar ook zij wilde dat hij haar kutje zou vullen met zijn geile pik, en klom bovenop Martin. Zonder omhaal pakte ze zijn pik, bracht hem in de juiste positie, en liet haar kutje over zijn pik zakken tot hij haar helemaal vulde. Ze voelde zijn eikel tegen haar baarmoeder, iedere keer dat ze haar kutje naar beneden duwde, en wachtte telkens even als hij diep in haar zat, zodat ze zijn pik voelde kloppen diep in haar krampende grotje. Dan bewoog ze weer omhoog totdat zijn eikel er bijna uitschoot, en liet zich genietend weer zakken. Ze neukte hem, terwijl ze met de vingers van haar linkerhand haar klitje vingerde. Martin speelde ondertussen heerlijk met haar tepels en zoog ze af en toe tussen zijn lippen. Nina voerde het tempo steeds verder op en ze voelde haar tweede orgasme van die dag aanstormen. “aaahhh Martin… ik kom alweer klaarrrr” Gillend voelde Nina haar kutje krampend en schokkend op zijn pik tot een explosie komen, het leek wel eeuwig te duren, maar uiteindelijk viel ze slap voorover en zoende hem, tongde hem.

Martin keek naar die prachtige jonge vrouw die hem als een felle amazone bereed. Haar borsten trilden en ze had haar hoofd achterover en met open mond neukte ze zijn harde pik. Hij keek naar haar kutje waarin zijn pik keer op keer verdween, glanzend van haar geile sappen en hij zag dat haar klitje hard en gezwollen was. Hij genoot intens van het uitzicht op dit botergeile meisje dat hem zo fel bereed en heerlijk geile dingen zei op het moment van haar stormachtigste orgasme ooit in haar jonge leven. Maar nu zij twee keer was klaargekomen was de tijd rijp voor hem om zijn zelfbeheersing te verliezen. Hij omhelsde haar en zette af met een been en rolde zo samen met haar om, zodat nu zij onder lag. Hij steunde zich op zijn gestrekte armen zodat hij maximale bewegingsvrijheid had om zijn pik in een steeds hoger tempo in haar kletsnatte kutje te stoten. Zijn zware ballen kletsten met iedere stoot tegen haar venusheuvel. Hij hoorde smakkende geluidjes bij iedere stoot, en keek genietend omlaag naar het van geilheid kronkelende en steeds dierlijker kreunende meisje onder hem. Haar borsten trilden iedere keer dat hij zijn keiharde pik in haar poesje ramde en ze begon nu zacht te jammeren, als opgesloten in haar eigen geilheid. Ja, ze WAS op dat moment haar geilheid. Ze was alleen nog maar geilheid en overgave. Hij voelde dat hij het nu niet meer tegen kon houden, en dat wilde hij ook niet. Het leek wel vanuit zijn tenen te komen, en iedere vezel van zijn sterke lichaam spande zich en ongecontroleerd kreunend en geile taal uitslaand kwam hij werkelijk goddelijk klaar in het heerlijkste orgasme dat hij ooit had beleefd. Zijn pik schokte en spoot golf na golf kokend zaad en Nina voelde dat hij nog dikker werd en toen kwam Nina voor de derde maal heftig schokkend klaar. Het was de eerste keer dat ze tegelijk met een man was klaargekomen en het ontroerde haar en ze voelde zich op en top vrouw…

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (18)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Hutavontuur Verstoord Door...Door: Penpaal
Gelezen: 4363x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Vinger, Anaal, Condoom, Pijpen, Fles, Pis Drinken
16-07
8.0
:: Miranda Komt Ook Naar De HutDoor: Penpaal
Gelezen: 4044x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tieten, Hut, Opdrachtjes, Beffen
16-07
7.8
:: Gescheiden En Gefrustreerd - 3Door: Dam
Gelezen: 5706x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, Cougar, Creampie, Incest, Moeder, Zoon
15-07
9.0
:: Amy En Haar Leraar - 6Door: Zeroxx
Gelezen: 6132x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Leerlinge
15-07
8.7
:: Ik Ben Graag Van VelenDoor: Hottie
Gelezen: 8201x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-07
8.6
:: Juf Laura - 2Door: Zeroxx
Gelezen: 18190x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Juffrouw
13-07
8.6
:: De Ideale Baan - 2Door: KomMaarGenieten
Gelezen: 8617x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
12-07
8.4
:: Waar Laat Je Dat Zaad?Door: Penpaal
Gelezen: 13099x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zaad, Zakdoek, Tissues
12-07
7.3
:: Een Natte OudjaarsavondDoor: Penpaal
Gelezen: 13991x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tieners, Bi, Neuken, Pijpen, Lift
11-07
8.6
:: Amy En Haar Leraar - 5Door: Zeroxx
Gelezen: 10633x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
11-07
8.8
:: Juf Laura - 1Door: Zeroxx
Gelezen: 27003x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Juffrouw
11-07
9.1
:: Wat Geld Kan Doen - 30Door: Ilse
Gelezen: 4605x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Escort Ilse
10-07
9.2
:: Italiëreis - 7Door: Karel
Gelezen: 6358x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
10-07
8.7
:: Marokkaanse Krijgt Les...Door: MrBBC
Gelezen: 14647x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Marokkaanse, Neger, Pijpen, Deepthroat, Slikken
09-07
7.4
:: Amy En Haar Leraar - 4Door: Zeroxx
Gelezen: 12239x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leerlinge
09-07
9.0
:: Amy En Haar Leraar - 3Door: Zeroxx
Gelezen: 15848x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Leerlinge
09-07
9.1
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!