63.206 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 09-05-2019 | Cijfer: 8.1 | Gelezen: 32419x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Bezweet kwam Emma thuis van school. Het was weer een warme zomerse dag en Emma voelde zich niet helemaal fris. Direct stapte ze dan ook thuis onder de douche om zich te ontdoen van het nare gevoel wat ze had. In de badkamer trok ze haar kleding uit en gooide deze direct in de wasmand. Ze was vanavond toch alleen thuis, dus kon straks wel naakt over de gang lopen om wat schoons uit haar kamer te pakken. Het water werkte heerlijk koelend, maar toch bleef Emma een warm gevoel houden onder de verkoelende douche. Het was niet alleen de temperatuur die haar een heet gevoel gaf. Ze was nu alweer een tijdje single en miste de seks met haar dominante ex toch wel merkte ze.

Na zich schoongespoeld te hebben, gleed er dan ook een hand over haar lichaam heen, maar ditmaal van lust. Ze streelde zichzelf en voelde hoe er een warm gevoel door haar lichaam trok. Teder streelde ze haar eigen borsten, maar pakte ook een van haar opgezwollen tepels even beet en kneep er zachtjes in. Het gaf Emma een lekker gevoel en al leunend tegen de muur aan, bleef ze zichzelf strelen. Haar vrije hand gleed over haar buik omlaag en kwam bij haar kruis uit. Rustig gleed ze met haar vingers over haar venusheuvel en kwam bij haar kutje uit. Ze duwde haar vingers tussen haar schaamlippen door en al strelend kreunde ze zachtjes van genot. De ontlading was lekker en ze begon zichzelf dan ook te vingeren en kneep af en toe speels in haar eigen tepels.

Het was heerlijk voor Emma en het duurde dan ook niet lang voordat ze haar klitje opzicht en deze begon te strelen. Afwisselend stimuleerde haar klitje, maar drukte soms ook een vinger haar kutje in. Door al het sop en de mate waarin ze al opgewonden was, ging dit vrij eenvoudig. Zachtjes stond ze zichzelf te vingeren, maar ze merkte al snel dat dit niet genoeg was. De afwezigheid van haar ex, die haar nog wel eens lekker kon bespelen, begon ze toch te missen en ze wilde meer dan zichzelf rustig vingeren. Ruw kneep ze dan ook nog eens in haar tepels en ze merkte dat de pijnprikkels die ze ervan kreeg haar alleen maar geiler en geiler maakte. Ook duwde ze haar vingers dieper in haar kutje en maakte hierbij stotende bewegingen en reed soms zelfs tegen haar hand op, om haar vingers maar dieper in haar kutje te voelen.

Emma werd er heerlijk opgewonden van en zelfs al was er nu iemand thuisgekomen, ze zou het niet eens gehoord hebben, zo druk was ze nu in haar eigen wereldje. Emma kreeg het warmer en warmer, maar al snel was ook dit niet meer genoeg voor de hitsige negentienjarige blondine. Haar tepels kon ze zelf heerlijk bewerken, maar haar kutje leek wel te branden van genot en ze wilde meer. Ze trok dan ook de douchekop van de muur af en richtte deze al snel op haar kutje. “Oooo…”, kreunde ze zuchtend. Het was een heerlijk gevoel om de harde straal van dichtbij zo op haar kutje te voelen spuiten. Weer was het de pijnprikkel, doordat de straal zo hard op haar gevoelige klitje spoot, die haar alleen maar geiler maakte.

Tussendoor kneep Emma nog veelvuldig in haar tepels en af en toe stond ze te shaken op haar benen van het genot. “Oooo!” Haar gekreun weergalmde volop in de badkamer en het was een duidelijk teken dat Emma langzaam naar haar orgasme toe werkte. Ze wilde niet stoppen en ging dan ook niet door. Het werd haar even teveel en bijna zakte ze door haar benen van opwinding, maar wist zich nog net op tijd op te vangen tegen de muur. De straal bleef op haar klitje gericht en nu ze voorover tegen de muur gedrukt stond, zocht ze haar billen op. Emma was erg trots op haar billen, ze had een stevig kontje en ze streelde deze dan ook zacht.

Het strelen ging echter verder in zachtjes kneden. Emma werd er alleen maar meer opgewonden door en net als haar bij haar tepels zocht ze ook nu de pijn weer op en begon in haar kontje te knijpen. “Fuck wat is dit lekker…”, kreunde Emma zachtjes. De laatste tijd keek ze geregeld porno en deze werd steeds heviger. Zo zocht ze tegenwoordig allerlei BDSM filmpjes op en wat wilde ze dat zelf ook graag en vooral nu, nu ze zo opgewonden was. Bij gebrek aan iemand om zichzelf hierbij te helpen, was ze op zichzelf aangewezen. Van de opwinding sloeg ze zichzelf op haar eigen kontje en wat voelde het lekker, ook al deed ze het zelf.

Emma ging dan ook verder en gaf zichzelf nog een tik op haar kontje. Het galmde zachtjes in de badkamer bij iedere tik die ze op haar billen gaf en sloeg zichzelf nog een aantal keer. Wat vond ze het toch lekker om zichzelf te spanken en ze kon er alleen maar van dromen dat iemand het anders zou doen, hoe lekker zou dat wel niet zijn. Door alle opwinding, de straal stond ook nog steeds op haar klitje gericht, werd het Emma langzaam aan echter wel te veel. Schokkend van opwinding stond ze tegen de muur aan geleund en iedere tik op haar billen was weer harder. “Oooo jaaa. Oooo oooo ooooo!” Hevig kreunend kwam Emma klaar en de douchekop viel uit haar handen en met haar handen greep ze zich vast aan de steun aan de muur waar de douchekop aan vastzat.

Het scheelde niet veel of ze was door haar benen gezakt, zo intens was haar orgasme en zachtjes kreunde ze nog na van haar orgasme, terwijl ze langzaam weer op adem kwam. Het water spoot nu alle kanten op en snel zette ze de kraan uit. Het was heerlijk geweest onder de douche, maar ondanks haar orgasme merkte Emma dat ze nog niet genoeg had gehad. Ze wilde meer en wel direct ook. Maar dit zou ze niet onder de douche voortzetten, nee ze wilde naar haar slaapkamer, waar ze ook nog wat speeltjes had om zichzelf mee te verwennen. Snel droogde ze zich dan ook af. Kleding lag er niet en naakt liep ze dan ook van de badkamer naar haar slaapkamer, waar ze voor de zekerheid toch de deur nog maar even dichtdeed. Niet dat het uitmaakte, want als er iemand thuis zou komen, zou deze zeker haar hevige gekreun horen.

Op haar kamer lag Emma al snel op bed. Onder de douche had het haar vooral opgewonden hoe lekker het was geweest om ruw met haar tepels te spelen en hier ging ze in de slaapkamer dan ook mee verder. Plat op haar rug lag ze op het bed en kneep in haar tepels. Onder de douche had ze het nog met één van haar tepels tegelijkertijd gedaan, maar nu liet ze zich volledig gaan en kneep in beide tepels tegelijkertijd. Het voelde heerlijk, maar deed soms ook wel wat pijn. Toch stopte Emma niet en ging ze juist als maar verder. De pijn motiveerde haar juist om door te gaan en ze zocht naar manieren hoe ze dit voort kon zetten, zonder dat ze dit zelf moest doen. Toevallig viel haar blik op de grond, waar nog een paar knijpers van de was lagen.

Snel kroop ze uit haar bed en reikte naar twee knijpers en pakte deze van de grond. Ze pakte de eerste knijper van haar bed op en zette de houten knijper op haar tepel. Het voelde heerlijk. Het was wel niet zo gevoelig als met haar eigen vingers, maar toch was het wel net zo lekker, doordat ze het niet zelf hoefde te doen. De knijper op haar andere tepel volgde dan ook al snel. Zachtjes kneep ze in de knijpers en voelde de prikkels weer door haar lichaam schieten. Het was heerlijk en Emma kon dan ook niet stoppen. Toch zakte er weer een hand af naar beneden. Ruw begon Emma haar eigen klitje te stimuleren en het gekreun van de badkamer kwam al snel weer terug. “Oooo jaaa…” Emma werd wild van opwinding, maar het was allemaal nog niet genoeg voor haar.

Emma reikte dan ook naar haar nachtkastje en haalde hier een speeltje tevoorschijn om het nog intenser te maken. Ze was zo opgewonden dat ze niet eens bewust naar iets zocht, maar toevallig had ze haar magic wand in de hand, wat een van haar favoriete speeltjes was. Deze stond dan ook al snel aan en hevig kreunde Emma. Ze duwde haar heupen omhoog om de vibrator beter tegen haar klitje te voelen. Het was een heerlijk intens gevoel en Emma kreunde dan ook steeds harder. De spanning was alweer net zo hoog als deze onder de douche was geweest en als ze nog even zou doorgaan, dan zou ze zeker weer komen. Van plan om te stoppen was Emma zeker niet. Ze was hiervoor nog veel te opgewonden en werkte dan ook steeds verder naar haar orgasme toe.

Doordat de knijpers op haar tepels zaten, kreeg ze constant zachte pijnprikkels en dit wond haar erg op. Het was nog niet eens heel erg, maar het was genoeg om haar constant geil te houden. De magic wand op haar klitje maakte het allemaal af en niet veel later kwam ze voor een tweede keer luid kreunend klaar. “Oooo fuck wat lekker!”, gilde Emma het uit in de slaapkamer. Met de vibrator nog tegen haar kutje gedrukt kwam ze klaar, al kon ze de vibrator amper op zijn plek houden en gleed deze uit haar hand en viel op het bed. Hijgend lag ze bij te komen van haar tweede orgasme en liftte haar hoofd op en zag de knijpers op haar tepels staan. Ze vond het een erg geil zicht en ondanks dat ze in korte tijd twee keer klaar was gekomen, voelde ze dat ze nog niet voldaan was.

Haar handen reikten naar de knijpers en ze kneep er nog eens. Een stekende pijn trok door haar lijf heen, maar het wond haar alleen maar meer op en nog eens kneep ze in de knijpers. Ze wist wel dat ze kinky fantasieën had, maar deze kant van zichzelf was voor haar ook nieuw. Ondanks dat het erg lekker was geweest om klaar te komen met de douchekop op of vibrator tegen haar klitje aan, na twee orgasmes begon ze toch weer met haar vingers haar klitje te bewerken. Haar rechterhand gleed naar beneden af en ze begon zichzelf te vingeren. Het was heerlijk, zo intens had het nog nooit gevoeld als ze met zichzelf speelde. De linker knijper trok ze van haar tepel af. Ze deed dit expres extra langzaam en rekte zo haar tepel nog een aardig eind op, voordat deze van haar tepel afschoot.

Emma gaf een gilletje van pijn, maar het was een opwindende pijn die ze voelde. Ze besloot dan ook hetzelfde te doen met de andere knijper en ditmaal wist ze wat er ging komen en gaf ze geen gilletje zodra de knijper van haar tepel afschoot. Haar tepels waren nu extra gevoelig en tintelden nog na doordat de bloeddoorstroming was afgeklemd. Emma kon dan ook niet van haar tepels afblijven en tijdens het vingeren speelde ze uitvoerig met haar tepels. Zachtjes kneep ze erin, trok eraan en liet ze tussen haar vingers doorrollen. Ze kon het niet geloven, maar ze was nog steeds erg opgewonden en voelde dat een derde orgasme door eigen toedoen er ook nog wel inzat.

Los daarvan wilde ze ook nog zeker niet stoppen en bleef dan ook doorgaan met zichzelf te spelen. Af en toe stopte ze even als ze voelde dat haar orgasme te dichtbij kwam. “Oooo…”, zuchtte ze nog maar eens zodra ze haar handen weer van haar lichaam aftrok. Het was erg spannend om zichzelf zo te teasen, zichzelf niet te gunnen om klaar te komen. Hoe geil zou het zijn als iemand anders dit voor haar zou controleren? De ideeën die nu door haar hoofd schoten maakte haar alleen nog maar natter en een soppend geluid was dan ook hoorbaar in haar kamer, zodra ze weer twee vingers in haar kutje schoof. Het ging vrij eenvoudig door het lange spel wat ze met zichzelf speelde, ze was drijfnat, ook al had ze zich net nog afgedroogd.

Langzaam begon ze de controle over haar eigen acties te verliezen en betrapte zich er weer op hoe ze haar heupen omhoog duwde, om haar vingers maar weer dieper in haar kutje te voelen. Doordat ze even wegbleef bij haar klitje, kon ze wat langer doorgaan en ook haar tepels had ze losgelaten. Opgewonden beet ze op haar onderlip en kon het toch niet laten en greep weer naar een van haar tepels. Ruw kneep ze erin en moest nu op haar tanden bijten, maar wat genoot ze van de pijnscheutjes die ze zichzelf toediende. Het maakte haar weer geiler en geiler. De spanning begon haar langzaam aan weer te veel te worden en nu ze zichzelf al enkele keren een orgasme had ontzegd, werd het steeds moeilijker om dit vol te houden.

Haar lichaam smeekte om klaar te mogen komen en uiteindelijk gaf Emma zich over aan haar eigen lusten. Ze had er geen speeltje voor nodig en al spelend met haar klitje en tepels kwam hevig schokkend op haar bed klaar. “Oooo oooo ooooo!” Veel meer dan hard gekreun kwam er niet uit haar mond. Uitgeput lag ze op haar bed. Wederom doorweekt van het zweet, maar ditmaal had het andere oorzaken dan bij thuiskomst. Nog even bleef ze op haar bed liggen en voelde hoe haar kutje tintelde. Zo lekker had ze zichzelf nog nooit weten te verwennen en om eerlijk te zijn, het smaakte naar meer. Hoe lekker zou het zijn om zich te laten bespelen door een andere vrouw? Emma was niet van de one night stands, maar ze moest en zou een manier vinden om haar behoeftes te voldoen.

Na nog even gefantaseerd te hebben over een meesteres die haar lusten zou controleren en zou bepalen wat zij op seksueel gebied moest ondergaan, besloot ze toch maar om weer te gaan douchen. Met enige tegenzin sleepte ze zichzelf naar de badkamer. Haar lichaam voelde gebroken van de inspanning die het zojuist geleverd had en wat was het dan ook heerlijk zodra ze het warme water weer over haar lichaam voelde stromen. Zachtjes streelde ze haar lichaam, tot het uiteindelijk tijd was om onder de douche vandaan te komen. Door alle opwinding was ze helemaal vergeten dat ze nog moest eten en nu ze er zo over nadacht, ze had toch wel flinke trek door alle opwinding gekregen.
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

De Opvoeding Van ... - 5Door: Subtammy
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Slikken, Meesteres, Slet, Sletje,
"Als ik langzaam wakker wordt weet ik nu precies waar ik ben. Ik ben er nu al een paar dagen denk ik en wat dat betreft begin ik aan de situatie te wennen. Ik ga recht op zitten en merk dat ik ongelofelijk geil wakker ben geworden. Dit beangstigt me b..."
24-05
8.3
Nadi’s Leven - 32Door: Riba Sova
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Piercing, Bdsm, Biseksueel,
"We zitten op het terras van de camping en hebben het gezellig als Dythe strak tegen mij aan komt zitten en zegt, Ik hoop dat jullie nog lang hier blijven. Ik geef haar een moederlijke kus op haar voorhoofd en veeg een warme traan van haar wang. Julli..."
24-05
9.4
De Opvoeding Van ... - 4Door: Subtammy
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Pijpen, Slikken, Vastgebonden,
"Ergens schrik ik wakker van, alleen heb ik geen idee waarvan. Langzaam word ik wakker en besef ik waar ik ben en wat er gisteren is gebeurd. Mijn cel is schemerig en ik kan net de emmer en en de deur zien. Wat is er gisteren met me gebeurd, ik wil he..."
22-05
8.7
Jongen In Bondage - 1Door: Alain
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Bondage, Eerste Keer, Gangbang, Gay, Meester, Opdracht, Slaaf, Vastgebonden,
"Online ben ik in contact gekomen met een meester. Ik heb aangegeven dat ik open sta voor bondage, vernedering, alle vormen van sex, maar geen bloed of pis. Ik ben slank en 24 jaar en lekker als zeg ik het zelf. Hij vroeg mij of ik zin heb aan een paa..."
22-05
9.4
De Opvoeding Van ... - 3Door: Subtammy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Meesteres, Pijpen, Slet, Sletje, Vastgebonden,
"Als de deur dicht slaat lig ik daar weer helemaal alleen. Ik probeer om mij heen te kijken maar zie niet veel anders dan de muren, dan gaan alle lichten uit en zie ik boven op het plafond de film starten. Meesteres Melissa zit op een stoel en kijkt r..."
22-05
8.9
Hete Zomer - 9Door: NickSchrijvers
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Bdsm, Biseksueel, Bondage, Neef, Nicht, Trilei, Trio, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"Vrijdag waren zowel Ben als Carmen flink afgeleid voor wat er die avond zou gaan gebeuren. Hoewel Ben al die tijd de zelfverzekerdheid zelve was geweest, was het idee dat hij vanavond een trio ging beleven dusdanig opwindend, dat hij die dag zijn aan..."
21-05
9.4
Jan Gaat Het ... - 24Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Gay, Honden,
"Ik pakte mijn tas en sleepte mezelf naar de badkamer. Heerlijk onder de douche en al mijn gaten en kieren schoonmaken en nu gebruikte ik wel de anaaldouche. Handdoeken voor de grijp en ik begon mezelf weer op te maken. Terwijl ik bezig was, kwam doc ..."
20-05
8.8
Slaaf N Bij ... - 2Door: Slaaf N
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meesteres, Opdracht, Slaaf,
"Dag 5 Als ik van mijn werk kom wil ik geen tijd verliezen. De timer en de filmopname worden gestart. Ik laat mijn broek zakken en begin er aan. Ik zal vandaag maar geen gekke dingen proberen, om mislukkingen te voorkomen. Ik weet e..."
19-05
8.1
Nadi's Leven - 31Door: Riba Sova
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Buren, Piercing,
"We zijn nu twee dagen op de camping en het is heerlijk en alhoewel ik gewend ben om de hele dag naakt rond te lopen is dat hier toch anders. Naakt zijn onder naakte mensen geeft een groter gevoel van vrijheid. Wel merk ik dat ik in het begin wat beki..."
18-05
9.3
Eva Krijgt Een LesjeDoor: Secret Lover
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Maagd, Zwanger,
"Eva is een 18 jarige meid, die na veel problemen op school is gestopt met studeren. Ze heeft vrijwel geen vriendinnen en heeft geen idee wat voor werk ze wil gaan doen. Haar ouders zijn rijk en eigenlijk is ze gewoon een verwend prinsesje, die alles ..."
17-05
8.9
De Familie OntvoeringDoor: Nico De Bouwvakker
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Met Familie, Luier, Ontvoerd, Plas,
" Kutwijf Wat een onzin, dacht ze nu echt dat ik geilde op haar zusjes Laat ik me even voorstellen ik ben Nico, een 24 jarige Roemeense man die werkt in de bouw, normaal lichaam met een pik van 18 cm in stijve toestand, waar ik mi..."
23-05
8.9
Slavin Vera - 24Door: Slavinvera
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Gebruikt, Groepsex, Meester, Meesteres, Slavin,
" Aangezien mijn verhalen een serie verhalen zijn, raad ik je wel aan om bij het begin te beginnen. Hier stel ik mezelf voor en beschrijf ik mezelf. Mocht je nog even terug willen lezen hoe ik, of andere personen eruit zien, dan kan je mijn profielp..."
16-05
8.8
Klik hier voor meer...