62.712 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...

Het Dagboek Van Jolijn - 8


Door: Sam The Eagle
Datum: 07-09-2019 | Cijfer: 8.9 | Gelezen: 9763x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Op de camping aangekomen maakten Lauren en ik aanstalten om naar mijn tentje te gaan, maar mams hield ons tegen. “Slapen jullie vannacht maar in de caravan, dan slaap ik wel in jouw tentje.” zei ze. Dankbaar maakten Lauren en ik gebruik van haar aanbod. Mams gaf mij en Lauren een knuffel en verdween naar mijn tent.

In de caravan kleedde ik me uit en liet me op bed vallen. Lauren kroop lepeltje lepeltje tegen me aan. Ik boog mijn arm naar achter en streelde over haar kont. Al vrij snel hoorde ik aan haar ademhaling dat ze sliep.

Toen ik mijn ogen opende keek ik in de ogen van Lauren, voor één keer was ze voor mij wakker. Zachtjes zoende ze me op mijn mond en likte met haar tong over mijn lippen. Mijn tong ging op zoek naar haar tong en de puntjes van onze tongen draaiden rondjes rond elkaar.

Plots voelde ik Laurens vingers door mijn haar woelen, ze verkende mijn gezicht met haar vingertoppen en streelde over mijn lippen. Ik sloot mijn ogen en genoot van haar aanrakingen. Ik likte met mijn tong langs haar vingers, waarna Lauren een vinger in mijn mond duwde. Ik likte en zoog eraan en beet er voorzichtig in. Laurens hand vervolgde haar weg langs mijn hals en sleutelbeen en haar hand schoof langzaam verder naar beneden. Ik streelde met mijn handen over haar rug en zoende haar op haar lippen, waarna we in een eindeloze tongzoen verdwaalden.

Heel even kneedde ze mijn tietjes, nam mijn tepels tussen haar vingers en rolde ze tussen haar duim en wijsvinger. Mijn huid leek wel in brand te staan. Mijn handen gleden naar Laurens buik en vervolgde mijn weg naar beneden. Ik draaide rondjes met mijn wijsvinger rond haar navel en legde mijn hand plat op haar buik. Zachtjes schoof ik mijn hand verder over haar venusheuvel en verder tussen haar benen. Heel even gleden mijn vingers treiterend over haar lipjes. Ik liet mijn hand terug naar boven glijden en ging op zoek naar haar tietjes. Terwijl we elkaars tietjes masseerden, duwde ze haar bovenbeen tussen mijn benen, totdat het tegen mijn kutje kwam. Ik schuurde met mijn kutje over haar been en ook Lauren bewoog haar kutje over mijn bovenbeen. Ik voelde haar hartslag versnellen en ook haar ademhaling versnelde. Ik kreunde en genoot van het orgasme dat ik voelde opkomen. Plots draaide ze zich van me weg. Naar adem happend, op het randje van een orgasme, keek ik haar verdwaasd aan.

Lauren zette zich op haar knieën, boog voorover terwijl ze haar lippen op mijn venusheuvel drukte en met een lange haal gleed haar tong van boven tot onder door mijn kutje. Ik kroop onder Lauren, legde mijn armen rond haar kont en likte op mijn beurt over haar kutje. Wat smaakte ze weer heerlijk. Met een lichte duw van haar knie, liet ze me op mijn zij rollen, zodat we in een zijwaarts standje negenenzestig lagen. Met mijn handen op Laurens billen trok ik me dichter tegen haar aan. Druppels geil glinsterden tussen haar lipjes. Laurens tong gleed over mijn lipjes en zoende me overal tussen mijn benen. Terwijl ik haar op dezelfde manier likte en zoende, duwde ik mijn bekken naar voor, klaar voor meer. Laurens handen gleden langs mijn bilnaad en bij mijn kontgaatje aangekomen draaide ze er met haar vingers rondjes langs. Ik had ondertussen haar klit gevonden en streelde met mijn tong over haar knopje. Mijn handen gingen op zoek naar Laurens tietjes en op het moment dat ik in haar tepels kneep, kwam ze heftig kreunend klaar.

Ze nam mijn hand en duwde die tussen mijn benen. Met haar hand op de mijne duwde ze mijn vinger in mijn kutje. Langzaam trok ze haar hand terug en terwijl mijn vingers steeds sneller door mijn kutje sopten, likte ze het geil van mijn vingers. Heel even gleed ze een vinger in mijn kletsnatte kelk en duwde die daarna vliegensvlug in mijn kontgaatje. Hevig kreunend kwam ik op mijn beurt klaar.

Lauren draaide zich om en kwam naast mij liggen en keek me diep in mijn ogen. “Vond je het leuk?”, vroeg ze. Ik knikte. “En als ik met je kontgaatje speelde, vond je dat leuk?” Weer knikte ik. “Zou je, euh, …, wil je, euh, ...” stotterde Lauren terwijl ze lichtjes rood kleurde. Ik zoende haar en zei: “Ik ben je vriendin, ik doe alles voor jou. Dus smijt het er maar uit.” Zou je mijn kontgaatje willen likken?”, vroeg ze, “ Ik droom daar al lang van, maar Nore vond dit maar niets.” Ik glimlachte: ”Als ik je daarmee een plezier kan doen, graag.”

Lauren draaide zich op haar buik en trok haar knieën onder haar lichaam, terwijl ze haar kont zo ver mogelijk omhoog stak. Ik legde mijn handen op haar billen en duwde ze verder uit elkaar. Voorzichtig duwde ik mijn tong in haar bilnaad en gleed traag richting haar sterretje. Zachtjes liet ik mijn tong over haar kontgaatje glijden. Lauren kreunde en duwde haar kont nog dichter tegen mijn gezicht. Ik sloeg mijn armen rond haar, nam haar stevig vast en duwde mijn tong steviger op haar kontgaatje. Ik likte over haar sterretje, draaide er rondjes rond en genoot van het kreunen van Lauren. Terwijl ik mijn vingertoppen door haar kutje liet glijden, probeerde ik mijn tong zo ver mogelijk in haar sterretje te duwen. Met een dierlijke oergrom kwam Lauren klaar en liet zich uitgeput voorover vallen.

Ik liet me naast haar vallen en streelde met de achterkant van mijn hand over haar gezicht. Langzaam opende ze haar ogen en keek me breed glimlachend aan. “Heb je nog wensen?” vroeg ik.

“Plasseks”, antwoordde ze. Ik keek haar verbaasd aan en herhaalde :”Plasseks?” Lauren knikte en zei: ”Het lijkt me leuk om eens een keer te doen, om eens onder geplast te worden, terwijl ik al die druppels als een fontein uit iemands plasgaatje zie komen. En die probeer op te vangen met mijn mond.” Ik hapte naar adem en kon net een oké over mijn lippen krijgen. Ze trok me dicht tegen haar aan en fluisterde in mijn oor : “Grapje”.” Ze schaterde het uit toen ze mij hoorde zuchten van opluchting.

“Heb jij ook iets dat je graag zou doen?” vroeg Lauren aan mij. Ik haalde mijn schouders op en antwoordde :”Ik heb tijdens deze vakantie al zoveel dingen gedaan waar ik vorige maand alleen maar van kon dromen, terwijl ik mezelf in mijn bed lag te vingeren.” “Sorry,” fluisterde Lauren, “Maar je bent zo fantastisch lekker en je lijkt zo ervaren, dat ik steeds weer vergeet dat je nog niet veel ervaring met meiden hebt.” Ik keek haar aan en voelde me helemaal week worden. Ik vocht tegen m'n tranen. “Neuk me … . Nu ... ”, stootte ik uit, “Voordat ik ga wenen, want ik ga je zo ontzettend hard missen.” Lauren kwam op me liggen en schuurde met haar tietjes over mijn tietjes. Haar hand verdween tussen mijn benen en ze gleed met haar vingers over mijn kutje. Ze stak een vinger in mijn kletsnatte grotje en bewoog die ruw op en neer. Al vlug volgde een tweede en een derde vinger. Zelfs een vierde vinger gleed vrij gemakkelijk naar binnen. Ik smeekte haar om meer, vlugger, dieper en harder. Ik kwam zoals ik nog nooit een orgasme beleefd had, ik voelde mezelf wegzinken in een reeks van golven die vanuit mijn kutje mijn bewustzijn volledig overnamen.

Toen ik mijn ogen opende, keek ik in de rood doorlopen ogen van Lauren, haar wangen nat van haar tranen. Ik trok haar dicht tegen mij aan en zoende haar tranen weg, terwijl tranen over mijn wangen stroomden.

Ik stond op en kleedde me aan. “Kom,” zei ik, “we gaan iets te eten zoeken.”

Nadat we snel iets gegeten hadden, was het tijd voor Lauren om te pakken. Ik liep ondertussen wat doelloos rond over de camping.

's Avonds had mams een barbecue georganiseerd. Behalve Lauren en Nore had ze ook Tamara en Liese uitgenodigd. Tot mijn verbazing kwam Liese langs, alleen, zonder Tamara. In het begin draaide ze wat verlegen rond, totdat mams haar bij de hand nam en haar op haar gemak stelde. Mams en Liese zaten samen aan de ene kant, terwijl wij met z'n vieren aan de andere kant zaten. Lauren stootte me aan en terwijl ik haar aankeek wees ze naar Liese. Ik schudde zachtjes met mijn hoofd. Daarna was het Nore die me aanstootte en me dwingend aankeek. Ik zwichtte , liep langzaam naar Liese en ging naast haar zitten. “Hoi,” fluisterde ik, “alles oké?” Ze keek me aan en glimlachte flauwtjes. “Gaat wel”, antwoordde ze. We zaten een tijdje zwijgend naast elkaar tot Liese plots haar hand op mijn been legde. Ze keek me strak aan en vroeg :” Hoe gaat het nu verder met jou en Lauren?” Ik haalde mijn schouders op. “Nore zal haar wel troosten.” zei ik. Ik zag dat er tranen op haar wang bengelden. “Je weet wat ik wil,” fluisterde ze, “Maar Tamara … . Ik wou dat ik het je kon uitleggen.” Ik drukte mijn lippen even op de hare en zei: ” Bedankt voor die schitterende week samen.” Ze stond op en nam afscheid van mams en Ruben. Ik liep nog even met haar mee naar haar caravan, waar ze me zwijgend een knuffel gaf. Ik liep terug naar de anderen en ging zwijgend zitten. Lauren zocht me op en streelde door mijn haren. Ik trok haar dicht tegen me aan en legde m'n hoofd op haar schouders. Zo zaten we een tijdje dicht bij elkaar tot Lauren recht stond. “Morgen moet ik vroeg op,” zei ze, “Is het oké voor jou dat ik vannacht niet bij jou slaap?” Ik knikte en gaf haar een zoentje, terwijl ik tegen mijn tranen vocht. We namen afscheid en Lauren verdween naar haar caravan. Ook mams ging slapen en Nore en Ruben kropen samen in Rubens tent. Ik ging een beetje verder met m'n rug tegen een boomstam zitten en liet mijn tranen de vrije loop. Nadat ik daar een tijdje gezeten had, kwamen Nore en Ruben terug te voorschijn uit Rubens tentje. Ze namen uitgebreid afscheid en Nore liep terug naar de caravan van de meiden. Toen ze mij opmerkte, kwam ze naast me zitten en nam me in haar armen. “Blij dat ik je ontmoet heb” zei ze plots en zoende me zachtjes op mijn lippen, terwijl haar tong over mijn lippen streelde. “Ben je oké, of wil je dat ik vannacht bij je blijf?” “Het gaat wel” antwoordde ik. Ik stond op en liep naar mijn tent. Ik draaide me om en vroeg “Let je een beetje op Liese?”
Trefwoorden bij dit verhaal: Dagboek, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Opnieuw PoserenDoor: Eric En Eva
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten, Likken, Naakt,
"Het is niet voor het eerst, ik heb al eerder geposeerd voor de tekenclub van Erika, het was haar te doen om mijn weelderige bos met blond krullend haar en ik vind het leuk mezelf te laten zien. Het was leuk geweest om te doen en ik had haar gezegd da..."
18-04
9.3
Pikken Zijn OverratedDoor: FajneFantasies
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Collega, Dildo, Eerste Keer, Sexspeeltjes, Sextoys, Studenten, Tepel, Tepels, Tieten, Vibrator, Werk,
"Ik wens vurig dat er op mijn nieuwe werk geen knappe kerels rondlopen. Op elk kantoor is het namelijk al fout gegaan, of goed is misschien een beter woord. Om een of andere reden lukt het mij altijd om de geile gorilla s eruit te pikken en ergens neu..."
15-04
8.5
Mijn Sugardaddy's - 9Door: Bipslikker
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Plas, Plassen, Strapon, Sugardaddy, Trio,
"Na een paar vrije dagen moest Elise weer aan de slag, en terwijl ze haar werkrooster bekeek zag ze dat ze tot haar verbazing dat ze die middag weer verwacht werd bij de 72 jarige lesbische Angela, die er voor haar leeftijd een stuk jonger uitzag en h..."
03-04
9.0
Mijn Sugardaddy's - 5Door: Bipslikker
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Jong En Oud,
"Op een dag werd de 16 jarige thuishulp Elise naar een vrouwelijke cli nte gestuurd die na een ongelukje tijdelijke ondersteuning nodig had, en hoewel Elise liever neukbare mannelijke cli nten op leeftijd had hoorde hulp aan vrouwen ook bij haar taken..."
27-03
9.2
Nina Naar De FysioDoor: Lickby
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Fysiotherapeut, Tepel, Tepels,
"Het was een drukke week geweest, en Nina besloot lekker te gaan hardlopen. Dat doet ze graag om haar conditie op peil te houden en nu ze de 30 bijna was benaderd toch ook wel belangrijk. Ze kleedde zich om en trok haar speciale hardloop legging aan e..."
25-03
9.0
MarloesDoor: Borrie70
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Collega, Dochter, Moeder,
"Met haar 24 jaar werd ze de jongste medewerkster op de afdeling van het bedrijf en ze had in het begin best veel moeite om haar plek in het team te veroveren. Nu, twee jaar later, was ze een onmisbare schakel in de vriendinnenketting en hadden ze vee..."
22-03
9.5
BodypaintingDoor: Eric En Eva
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Douche, Trio,
"Het is best leuk als je in het kunstenaarswereldje rondzwerft en dat je veel vrienden hebt in die kringen, niet dat ik nu zelf zo kunstzinnig ben maar je wordt wel eens uitgenodigd voor een galerie of om zelf model te staan voor schilderproject of po..."
08-03
9.1
Suzanne Eerste KeerDoor: Rogier20707
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Vriendinnen,
"Het was een warme zomerdag toen Suzanne, net 18 geworden, en haar beste vriendin Lisa besloten om samen te gaan shoppen. Ze hadden al weken uitgekeken naar deze dag, waarop ze eindelijk de nieuwste trends konden ontdekken en zich konden laten verleid..."
05-03
9.0
Klimop - 8Door: Driester***
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
" c De vorige keer heeft Dirk Sindee ontmaagd en werd Kerwin door Winnie ingeleid in de wereld van de seks. Hij had het slechter kunne treffen. c center Klimop 8 center Winnie had Kerwin toch nog even lekker..."
04-03
9.4
Rolinda En EllieDoor: RolindaRB
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw,
"Wij zijn Rolinda en Ellie, buurvrouwen van elkaar, en sinds kort ook seks partners van elkaar. Dat begon toen we na een dagje winkelen ook nog even langs de seksshop waren gegaan en we allebei wat speeltjes hadden gekocht. We kwamen toen thuis en ded..."
04-03
8.7
Jong Meisje Met ...Door: Kleinemarie
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Geschoren, Jong En Oud, Kaal, Klaarkomen, Milf, Moeder, Tiener, Vingeren,
"Hoi allemaal Voor wie nog geen andere verhalen van mij heeft gelezen, zal ik me nog even kort voorstellen. Ik ben Marie, 18 jaar jong. Maar belangrijker om te noemen is dat mijn lichaam eruit ziet als die van een meisje van een jaar of 12. Dat ben i..."
18-02
9.4
Lesbi Bubbelbad ActieDoor: Kleinemarie
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Blond, Bubbelbad, Kaal, Klaarkomen, Orgasme, Roodharig, Tiener, Vingeren, Vuistneuken, Zwembad,
"Hoi allemaal Voor wie nog geen andere verhalen van mij heeft gelezen, zal ik me nog even kort voorstellen. Ik ben Marie, 18 jaar jong. Maar belangrijker om te noemen is dat mijn lichaam eruit ziet als die van een meisje van een jaar of 12. ..."
15-02
9.5