62.717 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...

Het Dagboek Van Jolijn - 10


Door: Sam The Eagle
Datum: 08-01-2020 | Cijfer: 8.9 | Gelezen: 5255x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Langzaam opende ik mijn ogen. Voor het eerst in enkele weken had ik zalig geslapen. Ik voelde de warmte van Emma en Kirsten door mijn t-shirt heen op mijn lichaam branden. We hadden gisterenavond nog wat gepraat en gelachen en ik was tussen beide meiden in slaap gevallen. Ik glimlachte bij de gedachte dat we zo braaf naast elkaar in slaap gevallen waren, in Frankrijk met Liese of Lauren was dat bijna nooit gebeurd. Zonder Emma en Kirsten te storen, kroop ik voorzichtig uit bed en liep naar de badkamer. Het was bijna tien uur en de ouders van Emma waren reeds vertrokken naar hun werk. Ik friste me snel op en liep terug naar de slaapkamer.

Emma en Kirsten waren ondertussen ook wakker en lagen dicht tegen elkaar aan. Ze hadden hun t-shirts uitgetrokken en lagen in elkaars armen, waarbij hun tietjes tegen elkaar aandrukten. Af en toe drukten ze hun lippen op elkaar en zoenden elkaar loom. Toen ik hen zo zag liggen, wilde ik me direct omdraaien, hier was ik nog niet klaar voor. Maar plots werd ik overvallen door twijfel. Emma en Kirsten lagen hier in bed, beiden bloedgeil terwijl Lauren, Lore en Liese waarschijnlijk niet eens meer aan mij dachten. Ze beantwoordden alleszins mijn berichtjes niet. Waarom zou ik dan om hen treuren? Was twee weken lang genoeg voordat ik verder kon mijn leven?

Ik trok mijn t-shirt over mijn hoofd en kroop achter Kirsten in bed. Mijn handen gleden over haar rug en onder haar armen door op zoek naar haar tietjes. “Waar bleef je?” fluisterde ze.

Ik streelde Kirstens rug, gaf haar een lichte massage terwijl ze uitgebreid zoende met Emma. Zachtjes zoende ik haar rug, van haar nek zakte ik langzaam tot aan de rand van haar slipje. Ik sloeg geen plekje over en kuste en likte haar overal waar ik haar rug maar kon raken. Eenmaal terug beneden bij de rand van haar slipje aangekomen, nam ik het randje tussen mijn tanden en trok het naar beneden. Ik draaide rondjes met mijn tong over haar strak kontje en likte enkele malen langs haar bilnaad. Kirsten duwde haar kontje steviger tegen mijn tong. Ik nam een korte pauze en bewonderde haar billen, terwijl ik er zachtjes in kneep. Kirsten draaide zich op haar rug en ik ging op zoek naar haar tietjes. Terwijl ik op een tepeltje zoog, keek ik in de ogen van Emma, die de andere tepel naar binnen zoog. Ik ging op zoek naar Emma's lippen en onze tongen vonden elkaar. Ik voelde Kirstens hand door mijn haren woelen. Bijna gelijktijdig zakten we al likkend over het lichaam van Kirsten af naar haar venusheuvel en verder naar haar kaalgeschoren kutje. Om beurten likten we met lange halen door Kirstens natte grotje totdat ze luid gillend klaarkwam. Terwijl Kirsten uit hijgde, trok ik Emma dicht tegen me aan en streelde met mijn handen over haar lichaam. Ik kneedde haar tietjes en rolde haar tepels tussen mijn vingers. Kirsten dook ondertussen tussen Emma's benen en verwende haar klitje. Emma draaide zich om en in standje 69 likten beide meiden elkaar. Ondertussen liet ik me op mijn rug vallen en mijn hand gleed langzaam over mijn kutje. Vanuit mijn ooghoeken zag ik hoe mijn vriendinnen elkaar naar een nieuw hoogtepunt toe werkten. Mijn vingers bewogen steeds sneller in en uit mijn spleetje en bijna gelijktijdig kwamen we alle drie klaar.

Nadat we een beetje bekomen waren, stapte Emma uit bed en ging naar de badkamer. “Heb je al genoeg van ons?” vroeg ik. Emma keek me indringend aan en zei: “Ik voel me nu uitgeput en voldaan en ga douchen. Een orgasme per dag is voor mij meer dan voldoende.” Kirsten draaide zich naar me toe en zei : “Ik wil nog wel.” Ik drukte mijn lippen op haar lippen en ik voelde haar vingertoppen op verkenning gaan over mijn huid. Haar handen gloeiden en brandden sporen over mijn huid. Ze kneedde me en bespeelde me en ik voelde hoe ik opnieuw botergeil werd onder Kirstens vaardige handen.

Zachtjes duwde ze mijn hoofd naar beneden en terwijl ze haar knieën optrok tot tegen haar buik, plaatste ze haar handen op haar kont en trok haar billen uit elkaar, waardoor haar kontgaatje zichtbaar werd. Zonder aarzelen duwde ik mijn lippen op haar sterretje en likte er met mijn tong langs. Kirstens ademhaling versnelde. Zachtjes duwde ik mijn tong in haar sterretje, terwijl ik met mijn handen op zoek ging naar haar kutje. Ik stak een vinger in haar kutje en bewoog die langzaam op en neer in haar soppende kutje. Terwijl ik haar gelijktijdig likte en vingerde, kwam Kirsten alweer voor de derde maal.

Net op dat moment kwam Emma terug in de kamer. Ze bekeek ons met toegeknepen ogen en schudde haar hoofd. “Jullie zijn ongelooflijk,” zei ze, “hebben jullie nu nog niet genoeg?” Verbaasd keek ik haar aan. “Ik kan nog een rondje” zei ik lachend. Emma gaf Kirsten een por en zei bits :”Kom maar uit bed, het is al bijna middag.” Ik nam Emma's hand en trachtte haar terug in bed te trekken. Boos sloeg ze mijn hand van zich af. Kirsten kwam achter mij zitten en zoende me in mijn nek. Haar handen gleden over mijn borstjes en ik kreunde zachtjes. Emma duwde Kirsten weg en snauwde : “ Laat haar gerust, ze is mijn vriendin, ik ken haar al het langer dan jij.” Ik stond op en zocht mijn kleren bij elkaar. “Ik ga,” zei ik, “hier heb ik geen zin in.” Ik keek hen beiden aan en fluisterde : “Ik denk dat jullie maar eens een goed gesprek moeten hebben.”

Thuisgekomen kroop ik zonder me om te kleden in bed terwijl tranen over mijn wangen rolden.

Woensdag 7 augustus 2013

Ik werd wakker en keek op mijn wekkerradio. Ik stond op en liep naar boven, naar de badkamer. Terwijl ik de douche aanzette begon ik me langzaam voor de spiegel uit te kleden. Eerst trok ik mijn topje uit. Mijn handen gleden langzaam over de bovenrand van mijn bh. Ik streelde mijn borsten en sloot genietend mijn ogen. Mijn rokje volgde al snel, zodat ik in slip en bh voor de spiegel stond. Vastberaden keek ik naar mijn spiegelbeeld. Ik zou mijn liefdesleven terug in eigen handen nemen.

Ik mocht er best wezen, vond ik. Stevige, kleine tietjes en een platte buik, gespierde bovenbenen en slanke kuiten. Terwijl ik mezelf zo bekeek begon ik me weer te strelen. Mijn hand gleed over mijn borsten, armen, buik en ten slotte verdween mijn hand even in mijn slipje om door mijn warme kutje te strelen. Een zucht ontsnapte aan mijn keel.

Mijn spiegelbeeld vertroebelde door de waterdamp en snel deed ik mijn ondergoed uit en stapte de warme douche in. Ik huiverde toen de eerste waterstralen mijn blote lijf raakten. Ik pakte de douchegel en zeepte me helemaal in. Ik sloot mijn ogen en snoof genietend de geur op, terwijl mijn handen over mijn lichaam gleden. Ik raakte mijn borsten aan en mijn tepels reageerden meteen. Ik streelde zacht over mijn tepels, rolde ze tussen m'n vingers en trok er af en toe aan, waardoor ik steeds harder kreunde. Mijn hand daalde langzaam langs mijn buik, navel en venusheuvel verder naar beneden. Met een diepe zucht raakte mijn vinger mijn klitje. Zachtjes liet ik mijn vinger over mijn lipjes gaan en ging langzaam verder op zoek naar mijn warme grotje. Terwijl ik met mijn duim cirkeltjes draaide over mijn klitje, duwde ik één vinger naar binnen. Ik haalde m'n vinger weer naar buiten en drukte hem snel weer naar binnen. Mijn ademhaling versnelde en ik kreunde steeds harder. Met mijn andere hand zocht ik steun tegen de douchewand. Het warme water stroomde over mijn lichaam en sloot me op in een warme cocon.

Toen duwde ik er nog een vinger bij. Een nieuwe diepe kreun ontsnapte uit mijn keel. Steeds sneller gingen mijn vingers naar binnen en naar buiten. Ik wierp mijn hoofd in mijn nek en kreunde en hijgde er op los. Steeds sneller en sneller, steeds dieper en dieper gleden mijn vingers door mijn kutje.

Met een kleine schreeuw kwam ik schokkend klaar. Ik liet me even op mijn knieën zakken, tot ik een beetje bekomen was, waarna ik me opnieuw douchte. Ik droogde me af en liep naakt naar beneden. Op mijn kamer trok ik een bikinibroekje en een oversized t-shirt aan. Ik liep naar buiten en nestelde me in de tuinschommel met “ Dansen op de waterlijn”, een boek van Adriënne Nijsen.

Donderdag 8 en vrijdag 9 augustus 2013

Op donderdag kwam ik niet uit de tuinschommel. Het boek had me helemaal in zijn greep. Ook vrijdagvoormiddag las ik verder. Het verbaasde me dat dit boek in mams haar persoonlijke bib stond. Er stonden nog andere boeken in haar boekenkast, “De ontdekking van de liefde”, “Adem”, “Geroerd”, … . Allemaal boeken met eenzelfde verhaallijn, vrouwen op zoek naar hun seksualiteit, die de liefde voor vrouwen ontdekken. Zou mams verliefdheid op Gemma dan toch geen toeval zijn?

's Avonds kwam mams terug uit Nederland. Terwijl ze in de keuken bezig was, werd er aangebeld. Ik opende de deur en daar stond Gemma. Blij verrast gaf ik haar een zoentje op haar wang, nam haar bij de hand en leidde haar naar de keuken waar mams haar uitbundig begroette. Het was nog steeds wennen dat Gemma, die ik toch een beetje als een vriendin beschouwde, iets had met mams.

Na het eten zaten we met z'n drietjes gezellig na te praten bij een glaasje witte wijn. “Hou je van Gemma?” vroeg ik aan mams. Ze knikte. “Is het anders dan verliefd zijn op een man?” vroeg ik weer. “Gemma is liever, geduldiger, ze weet wat ik nodig heb.” antwoordde mams. “En wat met seks” vroeg ik verder. Ik zag dat mams bloosde. “Wel, euh,” hakkelde ze, “dat is net zoals ik daarnet zei, Gemma is liever, geduldiger, ze weet wat ik nodig heb.”

Gemma keek me aan en vroeg “Heb je nog nooit een vriendje gehad?” Ik schudde neen met mijn hoofd. “Voel je het als iets dat je mist, als iets dat je wil doen of moet doen?” vroeg ze weer. Hier moest ik even over nadenken. “Verliefd worden op een meisje voelde goed voor mij. Ik heb nog niet de behoefte gehad om te zoenen, of wat dan ook te doen, met een jongen.” antwoordde ik terwijl ik het laatste restje wijn in mijn glas rond walste. “Het is nog maar een maand geleden dat ik voor het eerst een meid kuste, Daarvoor dacht ik dat ik verliefd was op Emma, maar we werden elkaars beste vriendinnen en mijn verliefdheid op haar verdween. Als ik nu aan Liese denk, dan doet dat pijn, alsof mijn hart samengeknepen wordt. Als ik aan Lauren denk, voel ik mijn tranen opkomen, want ik mis haar enorm. Als ik aan Nore denk dan voel ik een soort heimwee, een verlangen naar haar. Dus ik weet het even niet meer.”

Gemma trok me dicht tegen haar aan en zoende me op mijn voorhoofd. “Ik zou je zoveel raad kunnen geven”, zei ze, “maar uiteindelijk doe jij toch wat je denkt dat best voor je is. Dus wat je ook doet of kiest, het zal altijd wel ergens pijn doen.” fluisterde ze.

Ik stond op en zei: “Het was weer een lange dag, ik ga slapen.” Ik kreeg van beiden nog een knuffel en verdween naar mijn kamer. Daar lag ik nog lang naar het plafond te staren, Gemma had me genoeg stof tot nadenken gegeven.
Trefwoorden bij dit verhaal: Dagboek, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Opnieuw PoserenDoor: Eric En Eva
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten, Likken, Naakt,
"Het is niet voor het eerst, ik heb al eerder geposeerd voor de tekenclub van Erika, het was haar te doen om mijn weelderige bos met blond krullend haar en ik vind het leuk mezelf te laten zien. Het was leuk geweest om te doen en ik had haar gezegd da..."
18-04
9.3
Pikken Zijn OverratedDoor: FajneFantasies
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Collega, Dildo, Eerste Keer, Sexspeeltjes, Sextoys, Studenten, Tepel, Tepels, Tieten, Vibrator, Werk,
"Ik wens vurig dat er op mijn nieuwe werk geen knappe kerels rondlopen. Op elk kantoor is het namelijk al fout gegaan, of goed is misschien een beter woord. Om een of andere reden lukt het mij altijd om de geile gorilla s eruit te pikken en ergens neu..."
15-04
8.5
Mijn Sugardaddy's - 9Door: Bipslikker
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Plas, Plassen, Strapon, Sugardaddy, Trio,
"Na een paar vrije dagen moest Elise weer aan de slag, en terwijl ze haar werkrooster bekeek zag ze dat ze tot haar verbazing dat ze die middag weer verwacht werd bij de 72 jarige lesbische Angela, die er voor haar leeftijd een stuk jonger uitzag en h..."
03-04
9.0
Mijn Sugardaddy's - 5Door: Bipslikker
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Jong En Oud,
"Op een dag werd de 16 jarige thuishulp Elise naar een vrouwelijke cli nte gestuurd die na een ongelukje tijdelijke ondersteuning nodig had, en hoewel Elise liever neukbare mannelijke cli nten op leeftijd had hoorde hulp aan vrouwen ook bij haar taken..."
27-03
9.2
Nina Naar De FysioDoor: Lickby
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Fysiotherapeut, Tepel, Tepels,
"Het was een drukke week geweest, en Nina besloot lekker te gaan hardlopen. Dat doet ze graag om haar conditie op peil te houden en nu ze de 30 bijna was benaderd toch ook wel belangrijk. Ze kleedde zich om en trok haar speciale hardloop legging aan e..."
25-03
9.0
MarloesDoor: Borrie70
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Collega, Dochter, Moeder,
"Met haar 24 jaar werd ze de jongste medewerkster op de afdeling van het bedrijf en ze had in het begin best veel moeite om haar plek in het team te veroveren. Nu, twee jaar later, was ze een onmisbare schakel in de vriendinnenketting en hadden ze vee..."
22-03
9.5
BodypaintingDoor: Eric En Eva
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Douche, Trio,
"Het is best leuk als je in het kunstenaarswereldje rondzwerft en dat je veel vrienden hebt in die kringen, niet dat ik nu zelf zo kunstzinnig ben maar je wordt wel eens uitgenodigd voor een galerie of om zelf model te staan voor schilderproject of po..."
08-03
9.1
Suzanne Eerste KeerDoor: Rogier20707
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Vriendinnen,
"Het was een warme zomerdag toen Suzanne, net 18 geworden, en haar beste vriendin Lisa besloten om samen te gaan shoppen. Ze hadden al weken uitgekeken naar deze dag, waarop ze eindelijk de nieuwste trends konden ontdekken en zich konden laten verleid..."
05-03
9.0
Klimop - 8Door: Driester***
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
" c De vorige keer heeft Dirk Sindee ontmaagd en werd Kerwin door Winnie ingeleid in de wereld van de seks. Hij had het slechter kunne treffen. c center Klimop 8 center Winnie had Kerwin toch nog even lekker..."
04-03
9.4
Rolinda En EllieDoor: RolindaRB
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw,
"Wij zijn Rolinda en Ellie, buurvrouwen van elkaar, en sinds kort ook seks partners van elkaar. Dat begon toen we na een dagje winkelen ook nog even langs de seksshop waren gegaan en we allebei wat speeltjes hadden gekocht. We kwamen toen thuis en ded..."
04-03
8.7
Jong Meisje Met ...Door: Kleinemarie
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Geschoren, Jong En Oud, Kaal, Klaarkomen, Milf, Moeder, Tiener, Vingeren,
"Hoi allemaal Voor wie nog geen andere verhalen van mij heeft gelezen, zal ik me nog even kort voorstellen. Ik ben Marie, 18 jaar jong. Maar belangrijker om te noemen is dat mijn lichaam eruit ziet als die van een meisje van een jaar of 12. Dat ben i..."
18-02
9.4
Lesbi Bubbelbad ActieDoor: Kleinemarie
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Blond, Bubbelbad, Kaal, Klaarkomen, Orgasme, Roodharig, Tiener, Vingeren, Vuistneuken, Zwembad,
"Hoi allemaal Voor wie nog geen andere verhalen van mij heeft gelezen, zal ik me nog even kort voorstellen. Ik ben Marie, 18 jaar jong. Maar belangrijker om te noemen is dat mijn lichaam eruit ziet als die van een meisje van een jaar of 12. ..."
15-02
9.5
Klik hier voor meer...