62.751 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...

Winter 2020


Door: Ron
Datum: 18-08-2020 | Cijfer: 7.9 | Gelezen: 5540x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
In de afgelopen maanden hebben Wilma en ik geen seksuele uitspattingen gehad en genoten van elkaar en de lente.

Op het park werd het langzamerhand drukker, de lente was in aantocht.

Toen het mooie weer begon, liepen we vaak in het bos en ontdekte delen van het bos waar nagenoeg geen paden waren.

Het was rustig en stil. Plotseling vertelde Wilma mij dat ze een fantasie had en of ik deze samen met haar wilde realiseren. Ik keek haar aan en zei dat ik alles voor haar wilde doen. Terug nar het park lopend vertelde ze haar fantasie. Ik was verbaast want dit was voor mij nieuw en vroeg hoe zij het zag.

Dat weekend gingen we op stap, het was een lekkere zwoele avond, ondanks dat het al rond 23.00 uur was.

We hadden de auto op de boulevard van Bergen aan zee geparkeerd en Wilma had een vlotte zomerjurk met de sluiting aan de voorkant aangetrokken.

Terwijl we langzaam langs de vloedlijn liepen, maakte zij wat knoopjes los. Haar stevige wat hangende borsten werden zichtbaar. Ze ging ineens met een sensuele stap lopen. Ondanks het wat late uur liepen er toch nog wat jong volwassenen op het strand. In de verte kwamen een 7 tal jonge kerels aanlopen en weer maakte ze wat knoopjes los.

Haar borsten waren nu goed zichtbaar , haar ademhaling werd dieper en ze keek mij aan en zei die mannen daar gaan mijn uitwonen. Ik wil ze allemaal in mij voelen spuiten

Ik lachte en zei dat ik haar helemaal geloofde.

De mannen waren ons tot op een 3 tal meters genaderd, toen een van hun ons aansprak. Goedenavond meneer en mevrouw, mag ik zeggen dat u er geweldig bijloopt, waarbij hij duidelijk naar Wilma haar borsten staarde. Wilma keek hem aan en vroeg wat hij dat geweldig vond?

Hij vertelde dat ze mooi stevige tieten had en dat ze erom vroegen om gekust en gestreeld te worden.Ze vroeg wat hem tegen hield? Zullen we naar dat strandhuisje lopen dan kunnen we daar rustig en lekker in de luwte zitten. Tussen 2 mannen in liep Wilma naar het huisje en zat even later topless tussen de groep mannen. Wilma keek de groep rond en vertelde dat zij een fantasie had en hoopte dat de mannen bereidt waren om deze te realiseren. Ze vertelde wat haar fantasie was en de reactie van de mannen was heel positief.

Een paar keken naar mij en ik vertelde dat ik er absoluut geen problemen mee had en dat iedereen haar mocht neuken en volpompen. Wilma vertelde dat ze geen condooms wilde gebruiken en dat alleen maar sperma wilde zien , voelen en proeven.

Al gauw stonden een paar mannen naakt voor haar en zittend op haar knieën zoog ze de beschikbare pikken stijf.

Ondertussen had ik een heel groot strandlaken neergelegd, Wilma ging daarop liggen en vroeg haar te neuken. Ik was verbaast hoe zij reageerde. Woorden zoals wat een mooie neukstaaf en neuk mij hard en diep jullie lekkere neukhengsten. Rammen met de palen. Ze kwam een paar keer heftig klaar lag na 7 neukbeurten diep ademend bij te komen.

Een van de mannen begon zich aan te kleden, Wilma keek hem aan en vroeg of hij in haar kont wilde neuken? Hij knikte en trok zijn kleren weer uit. Met het sperma uit haar kut druipend en liet zich over zijn pik zakken. Ze begon hem langzaam te neuken waarbij de vleespaal steeds dieper in haar kont verdween. Ze kreunde en begon weer te roepen dat hij een echte kontneuker was. Plotseling spoot hij zijn ballen in haar kont leeg. Ze ging staan en met open kont waaruit het sperma liep, vroeg Wilma wie het ook wilde doen. Twee mannen stonden op en liepen op haar af. Ze kreunde en zei met geile stem dat zij beide pikken in haar kont wilden hebben. Terwijl een van de mannen op de grond ging liggen en Wilma zijn pik in haar kont liet glijden , nam de 2e man achter haar plaats en drukte zijn pik tegen haar kontje. Langzaam drukte hij zijn pik over de pik van de andere man naar binnen. Wilma kreunde luid en begon met beide pikken in haar kont langzaam te bewegen. Haar billen stonden bol om de beide pikken heen. Een van de mannen ging bij haar hoofd staan en drukte zijn pik tegen haar mond. Zonder haar ogen te openen zoog ze deze naar binnen. De man pakte haar hoofd vast en begon met een hoog tempo in haar mond te neuken. Het duurde niet lang voordat ze alle vier kreunend en shit roepend klaarkwamen.

Wilma lag hijgend en met een wijd openstaande kont op haar rug voldaan naar de mannen te kijken. De mannen stonden op en nadat zij zich hadden aangekleed liepen ze langzaam naar de vloedlijn en verdwenen in de nacht.

Wilma keek mij stralend aan en vertelde dat ze eigenlijk nog een wens had maar dat kon ook de volgende keer wel.

Even later liepen we terug naar de auto, Wilma met haar jurk over de arm en ik met het met sperma verzadigde strandlaken. Plotseling pakte zij mijn arm vast en zei dat haar kont zeer deed. Mijn god wat een mooi mens is het toch.
Trefwoorden bij dit verhaal: Winter, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Chauffeur Voor Buurvrouw ... - 2Door: Sjak
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw,
"Twee maanden later gingen we weer naar Herman. In de tussenliggende periode was er niets bijzonders gebeurt. Thea ging deze keer ook mee. In het ziekenhuis bleven Thea en ik in de kantine zodat Anneke alleen naar boven ging. Een half uurtje later kwa..."
29-04
8.9
Een Deftige DameDoor: Tepelspeler
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Buitensex, Grote Borsten, Dikke Billen, Exhibitionisme, Dikke Tieten,
"Zo stond het in de advertentie deftige dame 56 wil iets spannends meemaken, bij voorbeeld een date in het park. En ik was daarop ingegaan en had voorgesteld mekaar te ontmoeten op een wat afgelegen plekje in de rozentuin. Zij ging akkoord maar st..."
29-04
8.9
Elyne - 2Door: Amy-mae
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
" Dit verhaal is tot stand gekomen na een chat. Hierom hebben we besloten dat we per deel van perspectief ruilen. Het eerste deel is Patrick zijn perspectief en het 2de deel Elyne haar perspectief. Het lijkt me overbodig om te zeggen maar deze namen..."
29-04
7.8
De Nieuwe Leraar - 3Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Dagboek, Directrice, Eerste Keer, Leraar, Slipje, Tepel, Tepels, Tiener, Vader, Vingeren,
" Dat de twee vrouwen die naar de gunsten van de nieuwe leraar dingen helemaal anders zijn en totaal andere verwachtingen koesteren van een geheime relatie, wordt duidelijk door het dagboek van Zuster Aldegonde, in de wereld Lieve Ballegeer. br..."
29-04
9.4
Een Geile Vrouw ...Door: Corree
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Schaamlippen, Supermarkt,
"Het is half zeven in de morgen als ik wakker word. Mijn vrouw is al beneden en hoor haar in de keuken bezig. Ik besluit ook maar op te staan, wrijf eens over mijn dikke ochtenlul en trek langzaam mijn Joggingbroek aan. Ik loop de trap na..."
28-04
8.7
De Receptioniste, Het ...Door: Martin
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Badoo, Tinder, sexweb en in de weekenden clubs, genoeg dames die op zoek zijn naar een ONS Ik ben Martin, 24j en een gezonde Hollandse knul. Ik werk bij een ICT dienstverlener, en sinds een jaar mag ik naar buiten, klantbezoek in heel het..."
28-04
9.2
Moeder En Dochter ... - 17Door: Westy
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Eerste Keer, Moeder, Vakantie,
"Olivia vermaakte zich prima met het vriendengroepje van Stef. Ze bezochten later op de avond nog een andere discotheek in Malia. Olivia hoorde er na een wat stroeve start nu helemaal bij. Naarmate de avond vorderde en er meer werd gedronken werd ..."
28-04
9.1
Johan En MariaDoor: Maria
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Likken, Naakt, Neuken, Pijpen,
" Johan en ik zijn op een Spaans resort. De eerste week is voorbij gevlogen met allerlei avonturen. En nu zijn mijn vriendin Anna en mijn dochter Iris ook gekomen voor de laatste week Let op dit is het laatste deel, misschien kun je beter..."
28-04
8.8
Vakantie Frankrijk - 4Door: CasH 1969
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Frankrijk, Gay, Kut, Kutje, Naturist, Neuken, Piercing, Pijpen, Squirten, Vakantie,
" De vorige keer ging het over 1 seizoen nu ga ik verder met het volgende seizoen met de Vakantie in Frankrijk. Dit is het jaar waarin de pandemie Covid19 was. De wereld zag er toen op dat moment heel anders uit. We gingen toch naar Zui..."
28-04
8.3
Julia’s ZakenreisDoor: Boris Verhaal
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dominantie, Meerdere Mannen, Onderdanig, Zakenreis,
"Julia stond op het vliegveld voor een van haar tripjes naar het buitenland. Het zijn reizen die ze al vaak voor haar werk heeft ondernomen, maar ze haat nog altijd de wachttijd die daarmee gepaard gaat. Ze probeert dan ook altijd op het laatste momen..."
27-04
8.5
Vol Van ValerieDoor: BigBear
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Neuken, Pijpen, Studenten,
" Aarde aan Rob. Kom je even helpen of blijf je naar mijn kont zitten staren Rob is 36 jaar en werkt als zelfstandig projectleider. De afgelopen weken heeft Rob een groepje studenten begeleid bij een innovatietraject.Na een brainstormsessie..."
27-04
9.2
Meer Dan Zonnig ... - 2Door: Rock
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Blond, Openbaar, Strand, Tenerife, Vakantie, Voyeurisme,
"Terwijl hij in zijn korte broek en shirt fris richting de lunch liep, omdat het tijdsblok hiervoor al bijna eindig was, roerden de spreekwoordelijke vlinders in zijn buik zich nog. Ergens hoopte hij dat Irina ook nog zou aansluiten bij de lunch, maar..."
27-04
9.3
Klik hier voor meer...