Opwindend.Net
Datum: 28-02-2018
Stemmen: 69x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 12788x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Van Mij...voor Jou... - 2
Door Alex23 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Van Mij...voor Jou... - 1

In het vorige deel kon je kennismaken met Xanthe. De relatie van Xanthe met haar man Alex zat op seksueel gebied wat in een dipje. Iets wat ze wilde oplossen daar hem een triootje aan te bieden. Maar wie beter te vertrouwen dan haar BFF Bianca ? Met passionele overredingskracht is het haar toch gelukt om Bianca over de streep te trekken en haar te betrekken in haar plannetje…

Alex was alvast gaan slapen na een vermoeiende werkdag. Voor de zoveelste week op rij totaal weer geen aandacht aan mij scheppend. Dit moest en zou dringend moeten veranderen. Ik besloot om vlug nog eens te bellen naar Bianca. Iets wat ik wel regelmatig doe, soms wel 3x per dag.

“ En weet je nu al hoe je gaat aanpakken “ vroeg Bianca zich af.

‘ Eigenlijk wel. Ik heb ooit eens zo’n pornofilmpje gezien waarin een vrouw haar man verleidde. Daarna deed ze hem een blinddoek aan en liet ze ongemerkt haar vriendin de controle overnemen terwijl zij toekeek. Dit lijkt me fantastisch geil ‘

“ Dus jij wil dat ik Alex lig te pijpen en te neuken terwijl jij gewoon toekijkt “

‘ Geil toch ? Er alleen maar aan denkend doet mijn poes al vochtig worden ‘

“ En Alex gaat niet merken denk je ? “

‘ Maar nee, eenmaal opgegeild zit het verstand van een vent toch maar in zijn eikel. Die zal dat niet door hebben. Wat denk je? Is morgenavond goed voor jou?’

“ Ik had alvast geen plannen en dat van jou bevalt me wel. Ik kan nauwelijks wachten “

Wat later nam ik afscheid en ging ik ook slapen. Ik kroop in bed bij Alex maar kon de slaap nauwelijks vatten. Mijn fantasie over wat de dag daarna zou gebeuren nam mijn lichaam compleet over. Ik voelde mezelf helemaal nat en botergeil worden. Ik kan niets anders dan de hand aan mezelf te slaan. Zo stil mogelijk, om Alex niet te wekken, liet ik mijn ene hand in mijn slipje glijden. Mezelf opgeilend wreef ik met meerdere vingers over mijn steeds natter wordend kutje. Mijn aandacht werd verder verdeeld over beide lipjes om daarna wat hogere regionen te gaan opzoeken. Ik nam mijn klitje tussen beide vingers en begon dit intensief te strelen en te wrijven. Met in mijn hoofd enkel en alleen het beeld van Alex die Bianca volop aan het neuken was. Veel tijd had ik niet nodig om een orgasme van je welste te voelen opkomen. Ik kon niet anders dan mijn hoof in mijn kussen te drukken en keihard op de stof te bijten, anders had ik zeker de hele buurt wakker gekrijst. Mijn poes explodeerde en ik voelde hoe mijn kustsappen over mijn vingers stroomden om daarna opgeslorpt te worden door mijn slip. Eenmaal weer wat bekomen moest ik wel opstaan en naar de badkamer gaan om een vers slipje op te halen. Daarna viel ik in slaap, maar erg rustig geslapen was er niet bij geweest.

De volgende dag was er eentje van vele gemengde gevoelens. Aan de ene kant een zweefde en dartelde ik rond als een veulen dat in de lente voor de eerste maal de wei op mocht. Aan de andere kant ook angst. Angst voor het onbekende. Zou Alex hier wel voor te vinden zijn. En wat van zodra hij constateert dat ik hem liggen heb en hij eigenlijk Bianca aan het verwennen is. Zou hij deze situatie wel aanvaarden of zou juist dit het breekpunt in onze relatie worden. De uren gleden tergend langzaam voorbij maar de tijd kwam dan plots tot het moment van de waarheid.
Ik was Alex rond een uur of 8 verwachtende. Bianca daarentegen was rond de klok van 7u al aangekomen. Ze zag de twijfel en paniek in mijn ogen.

“ Ben je zeker dat je hier mee wil doorgaan? Er is nog een weg terug hoor. Alex is er nog niet en er is nog niets gebeurd wat onomkeerbaar is.”

‘ Ik weet het, maar het is wat het is en deze noot dient gekraakt te worden ‘ antwoorde ik haar. ‘ ik moet en zal de passie in ons huwelijk nieuw leven inblazen voor het te laat is. Voor het moment waarop het droombeeld van ons huwelijk kapot springt … ‘

“ Als jij er van overtuigd bent, dan gaan we er voor”

En voor de laatste keer werd het plan overlopen. Bianca zou zich verstoppen in de logeerkamer. Van zodra Alex thuiskwam zou hij zoals gewoonlijk eerst willen douchen om daarna iets te eten. Het plan bestond er in dat ik hem zou verassen tijdens het douchen door naakt binnen te komen en hem te verleiden. De kunst was dan enkel nog om Alex mee naar de slaapkamer te lokken maar dat mocht volgens mij geen probleem zijn. Want welke vent die door een vrouw naakt wordt besprongen kan zoiets weigeren? Eenmaal in de slaapkamer zou ik hem blinddoeken met als commentaar dat de verrassing van zijn leven zal krijgen en dat ie enkel moest stilliggen en meegaan in de opzwepende spanning.

“ Let’s do this girl “ zie ze terwijl ze me een high-five gaf.

Zoals verwacht kwam Alex iets voor 8u thuis, scrolde wat door de appjes op zijn smartphone en besloot dan maar te gaan douchen. Ik wacht tot ik het water hoorde lopen en checkte voor alle zekerheid nog eens bij Bianca in de logeerkamer. Hierna ontdeed ik me van mijn kleren en begaf me richting de badkamer.
Langzaam opende ik de deur en stapte de badkamer binnen. Hier liep ik tegen een muur van mist gevormd door het warme water afkomstig van de douche. Langzaam schuifelde ik gespannen richting de glazen deur van de cabine om deze na een moment van twijfel toch te openen. Daar stond hij dan. Met zijn brede rug en zijn strak afgetrainde kont naar mij gericht. Wat had hij toch een overheerlijk lichaam. Het neerpletsende water zorgde mee voor de bij mij steeds hoger opbouwende spanning. Onwetend van mijn aanwezigheid bleef Alex zich verder wassen. Ik deed een stap voorwaarts wat er meteen toe leidde dat ik met mijn naakte lichaam tegen zijn achterzijde kwam te staan. Mijn tepels die door de opgebouwde spanning al uren pijnlijk hard stonden priemden in zijn achter rug.

‘” Xanthe wat doe jij nu ‘” zie Alex half geschrokken.

‘ Ik mis je lichaam, ’t is al veel te lang geleden dat je me nog eens deftig hebt aangeraakt. Ik heb je nodig, hier en nu ‘

‘” Ik weet het …sorry maar ‘”

‘ Ssst ’ fluisterde ik terwijl ik mijn vinger voor zijn mond bracht als begeleidende symboliek van ontspan je en laat je leiden.

Met Alex nog steeds voor me, liet ik mijn armen rond zijn lichaam glijden om daarna mijn handen op zijn borst te laten leggen. Heel zacht en subtiel liet ik mijn handen dwalen over zijn behoorlijk gespierde borstkas om daarna af te zakken naar zijn verworven Six pack. Ik wist nu al bijna niet meer waar ik het had en zag ook dat mijn aanraking bij Alex wat teweeg brachten. Zijn schouderpartij en armen werden trokken samen tot uit honderden puntjes samengesteld kippenvel. Het signaal om mijn handen verder af te laten zakken op zoek naar zijn mannelijk lid. Deze werd snel gevonden maar de situatie was eigenaardig en misschien ook wel angstaanjagend. Zijn lul hing er nog steeds als een slappe schoteldoek bij. Was dit het einde? Had hij geen gevoel van genot en aantrekking meer tot mij? Hoe vlug de twijfel ook bij me binnensloop hoe vlug deze ook weer verdween. Want toen mijn hand zijn pik als een slaghout vastnam, voelde ik de aderen rond zijn pik vullen. Zijn tuig kwam in 3 à 4 tussensprongetjes tot volledige oorlog sterkte. Ik trok zijn voorhuid wat naar achter en begon voorzichtig zijn eikel te kneden. Alex draaide zich om en bracht zijn mond richting die van mij en begon mij hartstochtelijk te tongzoenen. Zijn armen kronkelden ondertussen over mijn hele lichaam. Heel eventjes had ik het idee dat er meerdere mannen in de douche aanwezig waren want ik voelde hem werkelijk overal.

‘” Ik wil je hier en nu Xanthe…’”

‘ Nu is goed, maar niet hier ‘ fluisterde ik in zijn oor.

Ik deed de douchedeur weer open en nam zijn paal in mijn hand en begeleide hem richting onze slaapkamer. Als een tamme hond aan een leiband volgde Alex me gedwee terwijl we beiden een nat spoor van douchewater trokken tussen de badkamer en slaapkamer. Daar aangekomen gaf Alex de intentie om de controle over te nemen in dit geile liefdespel, maar ik liet dit niet toe. Ik gaf hem een duw waardoor achterover op het bed viel.

‘ Liggen en zwijgen ‘ zei ik kordaat.

Alex liet dit ongekende kantje van mij in zich opnemen en aan de blik in zijn ogen te zien beviel het hem wel. Hij ging plat op zijn rug liggen met enkel nog zijn paal die als een wolkenkrabber de lucht in prees. Ondertussen had ik de lade van het nachtkastje geopend en er een blinddoek genomen en ging naast hem zitten op bed. Terwijl ik deze wou aandoen stamelde hij: ‘” Wat doe jij nu ? ’”

‘ Zwijg en laat je leiden ‘ fluisterde ik zwoel in zijn oor.

Nadat ik de blinddoek had omgedaan en nog eens dubbel checkte of hij wel degelijk niets zag, gaf ik hem een passionele tongzoen. Toen stond ik op en terwijl mijn handen over zijn lichaam gleden liep ik rond het bed. Aan het voeteinde van het bed liet ik het lichamelijk contact eventjes voor wat het was. Dit moest me immers de gelegenheid geven om de deur te openen zodat Bianca zou kunnen binnenglippen. De deur was nog maar half open en ze piepte haar hoofd al naar binnen. Blijkbaar was ook zij volledig opgegaan in dit spel want vol ongeduld schuifelde ze voorzichtjes de kamer binnen. Ik deed teken naar haar alsof ik aangaf: it’s all yours…
Terwijl Bianca geruisloos richting Alex gleed nestelde ik me in de kuipzetel in de hoek van onze kamer. Ik was zo geil als honderden botervlootjes samen. Wat een gedurfd spel speel ik hier. Ik zo geil als wat en voor mijn ogen zie ik mijn beste vriendin als een leeuwin haar prooi besluipen. Een prooi me wel gekend als zijnde mijn man.
Aan het bed aangekomen zag ik hoe ze mijn werk overnam en verder ging met strelen van zijn lichaam, startend op de plaats waar ik gestopt was. Het leek wel een uitgeschreven scenario dat moeiteloos gevolgd werd. Strelend met haar handen werkte ze zich weer hogerop zijn lichaam. Vanuit mijn kuipzetel zag ik hoe zeer het hem beviel want zijn pik sprong regelmatig eventjes met schokjes omhoog in plaats van tegen zijn buikwand te rusten in alle stijfheid. Wat ik ook zag was hoe Bianca genoot van dit intieme spel want ook haar hoofd was al vuurrood aangelopen.
Kort daarna kwam het ultieme moment waarop het eerste echt intieme moment tussen hen beide plaatsvond. Vanaf dan was er geen weg meer terug. Bianca nam de pik van Alex ter hand en begon die traag maar vastberaden af te trekken. Dit geile beeld van mijn man Alex die onwetend behandeld werd door mijn beste vriendin zorgde bij mij voor een golf van emoties en gevoelens. Ik werd zo mogelijk nog heter dan ik ooit voor mogelijk had geacht. Ik kon niet anders dan mezelf te bevredigen, al koste het me alle moeite van de wereld om dit geruisloos te volbrengen. Alex liet hem bekoren en begon duidelijk zwaarder adem te halen.

“’ Shit man, wat geil…ga door..pijp me ‘“

Iets wat Bianca enkel kon beantwoorden door stilletjes “ sssssttt…” te fluisteren.

En klankvorm waarmee ze zich zeker niet zou verraden. Deze uitnodiging kan ze natuurlijk niet afslaan. Met haar ene hand bleef ze langzaam zijn mast heen en weer bewegen, terwijl haar andere hand gestart was met het kneden van zijn balzak. Na een paar seconden van kneedwerk zag ik hoe ze haar hoofd richting zijn paal begaf. Met haar mond wagenwijd open nam ze de top van zijn pik bij haar binnen. Zijn paars gezwollen eikel zag ik verdwijnen in haar mond alsook de eerste centimeters van zijn zwaar geschapen pik. Je moet weten dat Alex heel groot bedeeld werd en in topvorm netjes boven de 20cm uitkomt. Ik zie dat het haar veel moeite kost om dit gevaarte zoveel mogelijk te verwerken. Iets wat bij mij in het begin van onze relatie niet veel beter was. Maar ze laat zich niet kennen en blijft als een ware professionele slet zijn pik afzuigen, likken, bespuwen.
Aangezien ik Alex door en door ken, zag ik aan zijn lichaamstaal dat dit genot algauw zou eindigen want ver was hij niet meer van zijn orgasme. Ik wilde kost wat kost vermijden dat dit nu reeds zou gebeuren en begon in alle hevigheid te zwaaien naar Bianca om eventjes af te remmen. Gelukkig had ze ook oog voor me en begreep onmiddellijk dat de rem er op moest waarna ze stopte met haar mondbehandeling en enkel zachtjes verder deed met wat handwerk.

‘” Wat doe je nu, ik was bijna klaargekomen… zuig verder verdomme ‘”

Bianca volledig opgaand in dit afmattend tergend geil avontuur beantwoorde voor de tweede keer zijn verlangend gekreun enkel door: “ sssstttt….”

Zo bleef ze korte tijd zijn paal wat bewerken. Net lang genoeg om de jagende hormonen van Alex weer wat tot rust te brengen. Zijn ademhaling was iets lichter geworden en was voor mij het teken naar Bianca toe om over te gaan naar de volgende stap in ons sluw plan. Daar lag ik dan, mezelf bevredigend en nauwelijks nog weg wetend met mijn eigen geilheid. Kijkend hoe mijn beste vriendin haar been over zijn lichaam gooide om zo schrijlings boven op hem komen te zitten. Ik zag hoe ze haar bekken wat omhoog deed en met haar ene hand zijn paal vastnam om deze tot net tegen haar zeiknatte kut te brengen. Dat ze zeiknat was kon geen mens ontkennen. Haar poes glinsterde van de vochtigheid. ‘Ooh, wat moest ook zij botergeil zijn’ bedacht ik me. Nadat ze Alex’ eikel een paar keer heen een weer had gewreven tegen haar openstaande schaamlippen zag ik hoe deze voor de eerste keer verdween in haar liefdesgrotje.

‘” Mmmmm…. heerlijk ‘” kreunde Alex.

In tegenstelling tot Bianca die blijkbaar toch eventjes moeite had om zijn gevaarte te ontvangen. Ik weet dat ze al een poos happy-single is, maar echter zonder seks zat ze nooit wegens twee zogenaamde friends with benefits. Maar blijkbaar waren die toch wat kleiner geschapen dan Alex. Het pijnlijke grimas dat ze trok toen ze zichzelf volledig liet zakken op zijn pik sprak boekdelen. Een korte “ Aaaauwh “ kreet was dan ook het gevolg. Eventjes had ik gevreesd dat ze zich hiermee had verraden maar gelukkig was Alex zo in extase dat hij niks doorhad.
Bianca liet haar opnieuw niet verder kennen en begon hem als een volleerde cowgirl te berijden. Het tempo waarop ze met haar zeiknatte poes op en neer bewoog op zijn paal werd stelselmatig de hoogte in gejaagd. De kamer was ondertussen opgesmukt met de geur van pure passie en rauwe seks. Al deze prikkels van geur, geluid en kijkgenot brachten me in hogere sferen. Ik moest op een gegeven moment mezelf dwingen om te stoppen met mijn kut te bewerken of ik had heel de kamer gevuld met een ongelofelijke oerkreet. En dat mocht niet, nog niet…
Alex was ondertussen weer heel dicht bij zijn hoogtepunt aan het komen en de blik en lichaamstaal van Bianca straalde hetzelfde uit. Dit ging niet lang meer duren en haar nu een beetje kennende zou dit niet stilletjes verlopen. Binnen dit en enkel seconden zou Alex ontdekken dat de vrouw die hem aan het berijden is, hem aan het neuken is, hem tot de opperste regionen van genot aan het brengen is, niet zijn eigen vrouw is.

Alex begon luid kermend te roepen: ‘” whooaaaa ga dooor…. ik ga je volspuiten…”

Op dat ogenblik, net het moment dat zijn zaad vanuit zijn ballen door zijn schacht werd gejaagd ontdeed ik hem van zijn blinddoek en riep daarbij :

‘ VAN MIJ… VOOR JOU ‘

Alex wist niet waar hij het had. Zijn zaad was nog met verschillende stralen uit zijn pik in de kut van een vrouw aan het spuiten. Een vrouw die niet de zijne was, want die stond poedelnaakt en rood aangeschoten naast zijn bed met een blinddoek te zwaaien. Pas toen nadat zijn zaadkamer volledig was leeggehaald draaide zijn blik naar de vrouw die bovenop hem zat, nog steeds op en neer bewegend op zijn nog ruim voldoende stijve pik.

‘” Bianca? Wat doe jij hier en wat gebeurd hier? ‘”

Bianca zelf was nog steeds haar poes over zijn pik aan het schuiven op zoek naar haar ongelofelijke climax van dit gebeuren.

“ Blijf liggen verdomme “ schreeuwde ze nu wel uit en nog steeds volop met haar bekken werkend.

“ Laat me je berijden want ik koooommmm…aaaagh..fuuuccckk !!! “

Ze schreeuwde en kermde dat het een lieve lust was en kwam zo hard klaar op de pik van Alex dat ik me afvroeg of ze ooit beter was klaargekomen dan op dit huidige ogenblik. Toen ze de pik van Alex uit haar liet glijden was deze bedolven onder een mengsel van haar geile sap en restanten van zijn sperma. Bianca viel uitgeteld maar voldaan naast hem neer op bed. Hij nog steeds bekomend van deze fantastische neukbuurt, maar ook met een hoop vragen af te lezen op zijn gezicht.

‘ Schat, ik weet dat je nu honderden vragen hebt, maar weet dat ik je doodgraag zie en je niet wil verliezen. Ons huwelijk had dringend nood aan wat vuur en passie, anders was de vlam tussen ons binnenkort misschien wel helemaal uitgedoofd. En dat wou ik ten allen tijde vermijden’ zei ik hem.

‘” Poepje, ik zie je ook graag en ben blij dat je dit voor mij, voor ons wou doen. En jij ook Bianca, jij ook bedankt dat je dit voor ons wou doen. Dit is iets wat we allebei nodig hadden denk ik ‘”

“ Graag gedaan, maar ik denk dat er hier eentje is die nog steeds supergeil is maar nog niet aan haar trekken is gekomen “

‘ Je moest eens weten ‘ lachte ik terwijl ik bij hun op bed sprong vol verlangen naar wat deze nacht nog komen zou ….

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Van Mij...voor Jou... - 3


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Een Verrassende VoetbalavondDoor: G.B.
Gelezen: 2613x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
17-04
8.9
:: Meet Me In The Dark - 6Door: Longone
Gelezen: 474x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-04
9.0
:: The Perfect MatchDoor: Dano30
Gelezen: 1514x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tinder, Blond, Grote Borsten, Vakantieseks,
17-04
9.3
:: Geile Evelien - 39Door: Barteljoris
Gelezen: 993x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Likken, Aftrekken
17-04
9.0
:: Jeanet, De Buurvrouw - 2Door: Johnnie
Gelezen: 5975x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Overspel, Verleiden
17-04
9.1
:: De Directrice - 4Door: Herby
Gelezen: 6455x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Sm
16-04
8.4
:: De OntmoetingDoor: Duiveltje
Gelezen: 4954x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-04
7.1
:: Ze Likt Mijn...Door: Coolgeil
Gelezen: 9194x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-04
8.6
:: Boodschappen Doen - 3Door: Dano30
Gelezen: 5817x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Buurvrouw, Pijpen, Spuiten, Zaad, Gewillig
15-04
8.8
:: Sauna - 2Door: Jo
Gelezen: 6412x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-04
7.9
:: De Directrice - 3Door: Herby
Gelezen: 9813x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Sm
15-04
9.2
:: Op Het TerrasDoor: Teefje
Gelezen: 9719x
Reacties: 11
Lengte: Kort
Tags: Openbaar
14-04
8.6
:: De Donkere KamerDoor: Ben Fantast
Gelezen: 8099x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blind Date, Chat, Donker
13-04
8.1
:: Spuiten In CastricumDoor: Xxx_pen63
Gelezen: 12267x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Spuiten, Overspel, Oud En Jong
12-04
8.8
:: De Directrice - 2Door: Herby
Gelezen: 20494x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Milf
12-04
9.0
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net