62.580 Gratis Sexverhalen
Datum: 26-07-2022 | Cijfer: 7.5 | Gelezen: 24804x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 0
Het was zoals iedere vrijdagavond weer hartstikke gezellig. Onze dochter Karen was er weer en bleef tot zondag, waarna ze weer naar haar eigen flatje ging. We waren al een hele tijd druk in discussie over opvoeding en de meningen liepen behoorlijk uiteen. Logisch ook wel want een juiste manier bestaat er gewoon niet. Wel kwam de vraag aan de orde of wij dan misschien iets verkeerd hadden gedaan met haar opvoeding. Ze lachte en zei: ik heb gewoon mazzel gehad, maar ik zie mezelf wel als een uitzondering. Ik liep al de hele avond in mijn pyjama rond, dit in tegenstelling tot mijn vrouw Birgit, die in haar mantelpakje op de andere bank zat. Zij ergerde zich er vaak aan, maar ik vond het nou eenmaal prettig om na het avondeten mijn pyjama aan te trekken. Dat deed ik al jaren en was ook van plan er nog jaren mee door te gaan. Misschien had het ook wel met onze komaf te maken. Ik kom uit een vrij eenvoudig gezin en zij zoals ze dat zeggen uit een gezin op stand.

Haar ouders hebben nooit begrepen dat ze een relatie met me aanging dus daar hebben we niet echt een goede verstandshouding mee. Ik had net een vurig pleidooi gehouden over de opvoeding van Karen, dat we ons uiterste best hadden gedaan en dat er gewoon niet meer in zat toen Birgit opstond. Ze zei: ik ga even naar het toilet Bart, ga jij langzaamaan de wijn maar halen als ik weg ben en doe vooral rustig aan, ik heb even tijd nodig. Dan wist ik al genoeg. Ze had meer tijd nodig dus ze was weer ongesteld, weer geen neuken vandaag. Ze liep de kamer uit en ik pakte 2 kopjes en liep ermee naar de keuken. Ik haalde een fles wijn uit de koelkast en Karen kwam de keuken in met het derde kopje. Ze zette het op de aanrecht en stond nu achter me en ik voelde dat ze tegen me aan leunde. Ze knuffelde wel vaker en dat was gewoon erg lief en onschuldig. Ze sloeg zoals gewoonlijk haar armen om mijn buik en vroeg: dus je hebt erg je best gedaan pappa? Ja, zei ik, we hadden het volgens mij niet beter kunnen doen Karen. Ze zei: je zegt nu WE pappa, maar heb jij ook je best gedaan voor je kleine meisje?

Ik schoot in de lach en zei: ja ukkie, ik heb dubbel gelegen voor jou. Toen schrok ik behoorlijk. Ik voelde haar 2 handen mijn pyjamabroek inschuiven, en ik had er nooit iets onder aan. Ze pakte mijn lul vast die meteen begon te groeien en in haar andere hand nam ze mijn ballen. Ze zei: ik vind ook dat je het goed gedaan hebt pappa, maar je kleine meisje heeft nog wat lesjes nodig pappa. Ik draaide me om en keek in haar mooie ogen. Haar handen schoven naar achter en lagen nu op mijn billen. Ik zei: haal je handen uit mijn broek Karen, wat moet mamma daar wel niet van denken. Maar het brutaaltje dacht er anders van en trok haar topje omhoog tot boven haar grote borsten. Ze zei: mijn borsten hebben ook een lesje nodig pappa. Ik trok haar topje naar beneden en het leek er wel op dat ze er steeds meer plezier in kreeg. Meteen liet ze haar rokje zakken en ik zag dat ze geen slipje aan had. Ze trok nu mijn broek naar beneden en pakte me vast en zei: mijn kleine kutje moet ook nog veel van je leren pappa.

Ik had het niet meer. Natuurlijk zou ik nu van alles met haar willen doen, Birgit had bijna nooit zin en als het dan is zou kunnen was ze wel ongesteld. Maar dit kon niet, het was mijn dochter en dat kon ik niet maken. Ik zei: doe je rokje weer aan Karen, straks komt mamma en breekt de hel los. Ze zei zacht: die is wel even weg pappa, je weet zelf ook wel dat ze ongesteld is dus dat duurt wel een tijdje. Ze pakte mijn hand en drukte hem tegen haar natte kutje. Nu zei ze heel geil: je moet je kleine meisje nog veel leren pappa, hoe moet je bijvoorbeeld neuken? Ik kreeg een knalrode kop en ze pakte mijn lul vast die nu enorm stijf was. Hij is nu groot pappa, zei ze, wordt je geil van mij? Je moet echt je rokje nu aandoen Karen, zei ik. Maar ze drukte het topje van mijn lul in haar kutje en zei: dan moet die in mijn kutje hè pappa? Ik kon geen woord meer uitbrengen en ze drukte mijn lul steeds verder naar binnen. Ik was explosief geil geworden en pakte haar billen vast. Ze deed haar topje weer omhoog en zei zacht: neuk je kleine meisje maar pappa, neuk maar in mijn maagdenkutje. Ze had een geweldig krap kutje en heerlijk warm. Ik hield mezelf niet meer in en begon haar wild te neuken en net toen ik bijna klaar zou komen hoorden we de toilet doorspoelen. Snel deed ze haar topje omlaag en trok ze haar rokje omhoog en ik mijn pyjamabroek. Ze pakte 3 glazen en ik schonk ze snel in en net toen we ze in de kamer gezet hadden kwam Birgit weer binnen en ging zitten.

Ze had natuurlijk niets in de gaten en dat was logisch. Je verwacht niet dat je man en dochter zoiets met elkaar doen. Karen zat tegenover me in een stoel en had haar benen ver uit elkaar. Ik keek gewoon naar haar kale kutje onder het kleine jurkje, en nog had Birgit niets in de gaten. Na een paar uur was ik blij dat we naar bed gingen en hoopte dat ik deze bizarre situatie snel kon vergeten. Ik had echt een hele andere blik op Karen gekregen, een blik die ik hoopte nooit te hebben. In de gang zei Birgit: gaan jullie maar vast naar boven, ik moet voor de nacht begint nog naar het toilet. We liepen de trap op en ik huiverde wel een beetje want ik wist dat het wel weer een tijdje zou duren voor ze boven zou komen. Maar wat ik vreesde bleef uit en Karen liep meteen haar kamer in. Best wel blij liep ik meteen de badkamer in maar al snel stond Karen weer naast me. Ze had een rood dingetje in haar handen en zei: dit trek je aan morgen en dan hou je de hele dag je pyjama aan.

Ik zei: dit gaat te ver Karen, ik ga dit niet doen, het moet nu afgelopen zijn. Ze sloeg haar armen om me heen en zei: tsja pappa, dan zal ik alles aan mamma moeten vertellen. Doe dat dan maar als je daar gelukkig van wordt, zei ik. Ze liet haar handen weer in mijn broek gaan en duwde mijn broek naar beneden. Ze zei: ja, daar word ik erg gelukkig van pappa, maar ik weet niet hoe mamma zal reageren als ik haar vertel dat je me wreed verkracht hebt. Maar dat is helemaal niet waar, zei ik, zo is het niet gebeurd. Ze lachte en zei: maar mamma gelooft haar kleine meisje wel en als ik mezelf vannacht een paar blauwe plekken bezorg gelooft ze het helemaal. Ze had haar rokje al uit en zei: neuk me nu pappa, ik wil je zaad in me hebben. Ze pakte ruw mijn lul en bukte zich voor me en schoof hem in 1 keer naar binnen. De geilheid won weer en ik hijgde: trek je topje uit sletje. Meteen trok ze het uit en ik greep haar dikke borsten vast. Ik begon haar stevig te neuken en we hadden veel moeite om geen geluid te maken. Neuk me vol pappa, je bent zo lekker, fluisterde ze en ze vingerde zichzelf.

Al heel snel kwam ze klaar en ik neukte wild door tot ik ook klaar kwam. Snel trok ik mijn broek weer aan en wilde weglopen en ze zei: je vergeet je lingerie pappa, morgen ben je mijn sletje. Ik pakte het ding en liep snel naar de slaapkamer en daar bekeek ik het geval. Het was een vuurrode korset met voorgevormde borsten en drukkertjes in het kruisje. Ik ging snel in bed liggen en stopte het ding onder mijn bed. Ik hoorde Birgit naar boven komen en nog een tijdje babbelen en lachen met Karen. Toen ze de slaapkamer in kwam deed ik net alsof ik al sliep en zachtjes ging ze naast me liggen en deed het licht uit. Ik vroeg me nog een tijdje af hoe ik het aan Birgit morgen moest verkopen dat ik de hele dag in mijn pyjama zou lopen, maar al snel moest ik ook weer aan Karen denken met haar mooie lichaam en heerlijke kut en voelde dat ik verdomme alweer een stijve had. Na een tijdje viel ik toch nog in slaap en ik dacht zelfs: met een beetje geluk word ik morgen niet meer wakker. Maar het geluk was niet aan mijn kant want de zon scheen al behoorlijk toen ik toch wakker werd.

Ik hoorde Birgit en Karen in de keuken rommelen en besloot maar snel dat ding aan te trekken. Met de korset aan ging ik voor de spiegel staan en ik vond het geen gezicht, ik leek wel een wijf. Snel trok ik mijn pyjama erover aan en keek weer in de spiegel. Ik schrok wel een beetje want door die voorgevormde cups leek het net alsof ik borstjes had. Ik nam verschillende houdingen aan en dacht na een tijdje er wel een paar gevonden te hebben waarin je die borstjes niet zou zien. Ik liep naar beneden en Birgit vroeg meteen: waarom heb jij je Pyjama nog steeds aan Bart? Ik zei: ik voel me niet zo lekker schatje, misschien duik ik er straks nog even in. Ze keek bezorgd naar me en vroeg: lust je wel nog een kopje koffie? Koffie altijd, zei ik, en ging zitten. Ze kwam de kamer in met 3 kopjes koffie en zei: dan zal ik na de koffie wel even alleen boodschappen doen Bart, maar gelukkig kan Karen voor je zorgen als er iets is. Ik zei niets maar karen zei: maak je maar geen zorgen mamma, bij mij is pappa in goede handen. Dat weet ik toch meisje, je bent altijd goed geweest voor pappa.

Helaas voor mij was haar koffie snel op en ze stond op en zei: nou mensen, dan ga ik maar meteen even, dan ben ik er vanaf. Maar het zal wel wat langer duren Bart, nu je niet meegaat, maar gelukkig ben je niet alleen. Maak je niet zo druk mamma, zei Karen, neem alle tijd die je wilt, ik hou pappa wel bezig. Ze pakte een paar tassen en liep de deur uit. Karen kwam meteen naar me toe lopen en vroeg lief: ga eens staan pappa. Ik stond maar op en meteen knoopte ze het pyjamabloesje los en trok het uit. Toen trok ze mijn broek uit en zei: nu ben je een heerlijk sletje, meisje met mooie kleine tietjes. Ze wreef over de cups heen en liet toen haar rokje zakken en trok haar topje uit. Ze duwde me op de bank en kwam onderuit naast me zitten met haar benen erg ver uit elkaar en zei: lik me sletje, lik me lekker klaar klein meisje van me. Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik het niet graag zou willen maar het kon gewoon niet. Nee Karen, zei ik, ik doe het niet!

Ze kwam overeind en gaf me meteen een hele harde klap in mijn gezicht en riep: je gaat nu mijn kutje likken vuile hoer, heb je dat begrepen? Geschrokken bukte ik me en begon haar kutje te likken en ik zag dat ze haar dikke borsten vast pakte en hijgde: je maakt me zo geil sletje van me, ik wil je tongetje in me voelen liefje. Ik stak mijn tong diep in haar kutje en al heel snel kwam ze klaar met een harde gil. Ze bleef even zo zitten en zei: sta nu op sletje. Ik stond op en ze pakte een grote dikke kaars. Ik moest me bukken en ze duwde de kaars helemaal in mijn kont, ik gilde het uit. Toen die erin zat spande ze het korset er omheen zodat die bleef zitten en zei: nu ga je wijn halen hoer, ik wil zuipen. Ik liep naar de keuken en ze riep: neem maar alleen de fles mee sletje. Ik liep met de fles de kamer weer in en ze zei: kom nu naast me zitten met de fles. Ik ging voorzichtig zitten want die kaars drukte nu nog verder naar binnen. Ze lachte en vroeg: zit je stiekem je kutje te neuken vuile hoer? Ze pakte de fles en zette hem aan haar mond en nam een paar slokken. Toen gaf ze hem aan mij en zei: zuipen sletje met je geile hoerenbek.

Ik nam ook een paar slokken en toen pakte zij hem weer. Toen de fles half leeg was zette ze hem op tafel en zei: nu ga je me neuken vuile slet. Ze ging op haar rug op de bank liggen en trok me bovenop haar. Ze haalde de lul uit het korset en zei: ik wil je diep in me hebben meisje, je moet een kindje in me maken. Natuurlijk was ik weer bloedgeil en begon haar te neuken en zei drukte flink tegen de kaars. Ik hijgde enorm en riep: ik ben je geile hoertje Karen en ik doe alles voor je. Zal je vaak mijn kleren dragen dan?, vroeg ze. Ik zal alles dragen wat je wilt Karen want ik ben je kleine sletje. Ik zag haar tevreden kijken en met een harde schreeuw kwam ik klaar. Zij was inmiddels ook alweer klaar gekomen en keek op de klok en zei: trek maar weer snel je pyjama aan sletje, want dat wijf zal zo wel thuis komen. Ik wilde de kaars eruit halen, maar die moest ik laten zitten. Toen ik mijn pyjama aanhad zei ze: straks ga je de douche in en dan scheer je je benen en armen kaal en ook je ballen en je lul, en in je bilnaad wil ik ook geen haren meer zien en voelen. Als je in de douche bent leg ik wat onder je bed wat je onder je pyjama aandoet en dat korset leg je op mijn bed en in de douche mag je de kaars eruit halen.

Ze kleedde zich ook weer aan en bracht de fles wijn naar de keuken en maakte nog wat koffie. Birgit kwam binnen met 2 grote tassen boodschappen en de dames ruimde ze samen op. Toen we aan de koffie zaten vroeg Birgit: hoe gaat het nu met je Bart? Ach, zei ik, ik ga zo in de douche en dan gaat het misschien wat beter. Ze zei: ik heb wel wijn meegenomen uit de winkel. Ik lachte en zei: die gaat er altijd wel in Birgit. Ze stond op en kwam me een kusje geven. Ik keek naar Karen, die erg boos naar mij en vooral naar haar zat te kijken. Ze ging weer zitten en toen ze even later even naar de keuken liep kwam Karen snel naar me toe en trok hard aan mijn haren en zei: je kust die vuile mongool nooit meer sletje, je bent van mij, begrepen? Ja Karen, zei ik, ik ben van jou. Mooi, zei ze, en vergeet dat niet! Toen Birgit weer terug was zei ik: ik ga nu maar eerst even de douche in, dan fris ik wat op. Doe voorzichtig schatje, zei Birgit en ik durfde niet naar het gezicht van Karen te kijken. Ik liep snel de slaapkamer in en keek meteen onder het bed, maar er lag nog niets.

Ik ging de badkamer in en na mijn pyjama trok ik het korset uit en haalde de kaars uit mijn kont. Gelukkig hadden we een grote vuilnisbak op de badkamer staan en ik deed hem erin en gooide er wat andere dingen bovenop, zodat die niet op zou vallen. Ik stapte de douche in met een scheermesje en haalde al mijn haartjes weg. Ik zag er behoorlijk kaal uit nu, maar ik wilde geen gezeik hebben. Toen ik klaar was liep ik naar de slaapkamer, en zag nu wel wat onder het bed liggen. Het was een klein rood slipje, een rood bh'tje, 2 tieten een rood ponnetje en een rode kousenband. Ik trok het allemaal maar snel aan en van die tieten baalde ik. Ze waren best groot en het zou me erg veel moeite kosten om ze verborgen te houden. Maar ik wilde absoluut niet dat Birgit het zou weten dus ik trok mijn pyjama aan over de kleren en oefende nog een beetje voor de spiegel. Met een beetje moeite moest het me lukken en ik liep naar de kamer van Karen om het rode ding op haar bed te leggen. Toen zag ik ook nog een klein briefje liggen en daarin stond: Je blijft van die teef af sletje, je bent van mij en anders zal ik haar pijn gaan doen. Ik liep naar beneden en ze zaten al aan de wijn. Voor mij stond er ook een glas en Birgit vroeg: hoe gaat het nu met je Bart?

Ach, best wel een stuk beter Birgit, zei ik, en nam meteen een slok. Karen zat nu naast me op de bank en Birgit zei: ik zal even in de keuken kijken voor wat lekkers. Ze liep de kamer uit en meteen pakte Karen mijn borsten vast en zei: nu ben je echt mijn kleine sletje schatje, kus me. We tongde elkaar meteen diep tot we de deur hoorde en snel weer goed gingen zitten. Birgit kwam met lege handen de kamer weer in en zei: ik denk dat ik eerst maar even een uurtje ga liggen want anders ben ik vanavond niet te genieten. Ze liep meteen de kamer uit en toen we de trap hoorde zei karen meteen: pyjama uit hoertje. Terwijl ik ermee bezig was haalde zij de fles wijn uit de keuken en zoop weer uit de fles. Ze kwam weer naast me zitten en pakte me vast en zei: vrij nu met me meisje en ik zal je even vingeren in je kleine kutje. We begonnen te kussen en ik voelde haar hand achterin mijn slipje gaan en haar vinger nu diep in mijn kont. Ze zei: je hebt een lekker kaal kutje nu meisje, je bent echt mijn sletje. Je ziet er erg geil uit in mijn kleren schatje, ik maak een mooi meisje van je. Ze pakte een paar pump van onder de tafel en zei: aantrekken hoertje van me. Ik trok ze aan en ze zei: nu opstaan slet. Ik stond op en ze begon mijn hele lichaam te betasten en zei: kleed me uit hoertje. Ik kleedde haar uit en ze ging achterin de kamer gebogen tegen de tafel staan.

Kom me neuken sletje, kreunde ze. Ik liep naar haar toe en haalde meteen mijn stijve lul uit het kleine slipje en duwde hem in haar natte kutje. Ik pakte haar dikke borsten vast en kneep er hard in en ze kreunde enorm. Ze hijgde: wat ben je toch een geil sletje, een echt hoertje, wil je nog graag mijn meisje zijn sletje? Ja, hijgde ik, ik ben je sletje Karen, je geile sletje. Maar toen veranderde er iets, ze schreeuwde nu: doe het toch niet pappa, verkracht me niet weer pappa, ik zal echt niks tegen mamma zeggen pappa, sla me toch niet steeds, het doet zo’n pijn pappa. Ik snapte er niets van maar dacht dat het bij het spel hoorde en zei: hou je bek kleine teef, ik scheur je hele kut kapot. Ineens hoorde ik Birgit gillen: wat heeft dit verdomme te betekenen? Karen was flink aan huilen en de tranen liepen over haar wangen. Meteen haalde ik mijn lul uit haar kutje en deed hem in het slipje en zei: ik kan het allemaal uitleggen Birgit. Maar ze schreeuwde, je hoeft me niets uit te leggen viespeuk, en nog wel met je eigen dochter, ik ga meteen mijn spullen pakken en wil hier nooit meer zijn.

Ze liep de kamer uit en Karen begon zich aan te kleden. Ze zei: ik ga nu weg schatje, maar ik kom zo weer terug en zorg ervoor dat je de deur voor me open maakt. Zo niet doe ik aangifte bij de politie van verkrachting. Ze gaf me nog een kus en liep de deur lachend uit. Ik zat nu op de bank met een glas wijn en nam een paar grote slokken en vulde mijn glas weer bij. Toen hoorde ik de trap en wachtte op de grote storm, misschien kon ik het nog uitleggen. Maar ze kwam niet eens de kamer meer in. Ik hoorde de voordeur dichtslaan en zag haar met 2 grote koffers naar haar auto lopen en weg rijden. Ik nam nog een grote slok en de bel ging. Voorzichtig liep ik naar de deur en zag dat Karen er stond. Ik wilde geen aangifte aan mijn broek hebben en deed snel de deur open. Ze stapte naar binnen met ook 2 grote koffers en zei: zo zeg, dat was zwaar, voor je ze naar boven brengt sletje gaan we eerst nog wat wijn drinken. We zaten samen op de bank en ik zei: jij was dit verdomme al de hele tijd van plan hè”. Ze lachte en zei: jij hebt niets aan dat oude ongestelde wijf sletje, bij mij ben je beter af en nu kan je echt mijn meisje zijn.

We dronken een paar slokken en ze zei: je was net niet klaargekomen sletje en dat vind ik zielig. Trek je maar even af liefje. Ze bleef me streng aankijken en ik pakte mijn lul uit het slipje en begon mezelf af te trekken. Ze aaide mijn ballen en zei: je hebt een mooie kale kittelaar meisje, kom maar lekker klaar voor mij. Ik werd bloedgeil en begon hard te hijgen en meteen bukte ze zich en zei: spuit maar in mijn geile mondje meisje, ik drink je graag. Ik hield het niet meer en spoot mijn zaad in haar mond. Ze slikte het meteen door en likte haar lippen schoon en ze stopte de lul weer in het slipje. We dronken nog wat wijn en ze vroeg: vind je mij erg mooi sletje? Ik moest uitkijken met mijn antwoorden, ik wilde haar niet boos maken. Ik zei: je bent erg mooi Karen. Ze keek me aan en vroeg: en wat wil jij van mij zijn sletje? Snel zei ik, Je sletje Karen, je kleine meisje. Ze keek me aan en vroeg: meen je dat echt sletje? Ja Karen, zei ik, ik wil erg graag je meisje zijn. Ze nam een slok en zei: ik weet genoeg, kom mee naar boven sletje en jij draagt de koffers.

Boven maakte ze de koffers open en ze zaten vol met haar kleren en lingerie. Ze hing alles in de kast van Birgit, want die was leeg en zei: dit zijn voortaan onze kleren sletje, jouw kast gaat niet meer open, behalve als ik het zeg. Ze bekeek me even en zei: doe dat ponnetje maar uit schatje, het is nog veel te vroeg, ik geef je wel wat anders. Ik trok het uit en ze hing het in de kast en gaf mij een kort rokje en een kort topje en ik moest het aantrekken en de lingerie en pumps aanhouden. Ondertussen hing zij een slot aan mijn kast, zodat die niet meer open kon en toen ik klaar was zei ze: nu zitten want ik ga je opmaken, en goed opletten want vanaf morgen moet je het zelf doen. Ze was er een tijdje mee bezig en zei: je naam Bart kan ook niet meer, voortaan heet je Barbara. Vind je dat een mooie naam meisje? Ja Karen, zei ik, een erg mooie naam. Toen ze klaar was trok ze me voor de spiegel en het zag er helemaal niet verkeerd uit. Ze zei: we kunnen naar beneden nu maar neem zelf maar een potje nagellak mee naar beneden, dan kan je daar zelf je nagels lakken. Beneden schonk zij de glazen weer vol en zei: leuk hè schatje, ik heb altijd al met een leuk geil meisje willen samenwonen. Vind je het ook leuk Barbara? Weer moest ik even denken, maar zei toch: ja Karen, ik vind het erg leuk om met je samen te wonen.

Ze zei: ik wil je liever geen straf geven Barbara, maar je moet gewoon doen wat ik zeg meisje, dat is toch niet zo moeilijk? Ik schudde van nee, en ze zei: nou, daar ben ik erg blij mee. Ze zei: we slapen natuurlijk voortaan samen schatje en morgen gaan we shoppen want we moeten nog wat meisjesdingen hebben en ik wil een lul kopen om je in je kutje te neuken. Ze nam nog een slok en ik liet het maar over me heen komen en begon mijn nagels te lakken. Ze zei: je ziet er steeds geiler uit meisje, we gaan lekker veel drinken schatje. Ze maakte zich nergens druk om dat loeder, en al helemaal niet over geld. Ze wist dat ik erg vermogend was dus voor haar gingen nu alle deuren open. We gingen naar bed en natuurlijk moest er gevreeën worden maar ik had er nu veel minder moeite mee. Ik lag met alleen mijn lingerie aan in bed, en zij naast me met haar slipje nog aan. Na een wilde nacht vielen we in slaap en volgende dag werden we pas laat wakker. Ze zei: ik snap dat je nog moeite hebt om zo naar buiten te gaan dus ik zal je een beetje helpen.

Ze liep naar onze kast en haalde er een leren broek uit en een topje. Ze zei: ik denk dat je dit liever aanhebt dan een rokje Barbara. Graag, zei ik en stapte het bed uit. We waste ons eerst en toen trok ik een nieuw klein slipje aan en de leren broek. Dat was een heel karwei want het ding zat enorm strak, vooral om mijn kontje. Toen het topje, dat natuurlijk weer veel te kort was waardoor ik in mijn blote buik liep en toen begon ik met opmaken. Dat hing vrij snel en kamde toen mijn haren die ik voortaan moest laten groeien van haar. Ik trok mijn pumps aan en liep naar beneden, waar zij al op me zat te wachten. Ze zei: tijd voor koffie hebben we niet meer sletje, drink maar even een glas wijn met me. Ze zei: ik ben niet van plan om net zoals die oude trut iedere dag met boodschappen te slepen liefje, dus vanmiddag maken we een lijst die ze dan kunnen bezorgen, lekker makkelijk. Toen de wijn op was liepen we de stad in en meteen een groot warenhuis in waar ze behalve kleren ook nog veel andere dingen hadden.

We kochten veel nieuwe lingerie en nog een paar broeken, lang en kort, erg kort, en wat jurkjes, rokjes ponnetjes en topjes. Toen kochten we nog wat make up en parfum en ook meteen een paar nieuwe pumps. Toen we met de tassen buiten waren liepen we nog naar de sekswinkel, waar ze de lul wilde kopen. Ze zag er meteen 1 liggen en vroeg: zou die in je kutje passen Barbara? Ik kleurde ervan en zei: ik denk het wel Karen. Mooi, zei ze, dan nemen we die. Toen zag ze nog erg mooie netkousen liggen en zei: die nemen we ook mee meisje, die gaan we zeker dragen. Op weg naar huis kochten we nog 2 flessen wijn en thuis schonken we meteen een glas in. We waren best wel bekaf en ik had mijn laptop op mijn schoot en we zochten de site van Appie op. Al snel kwamen we erachter hoe je moest bestellen en bestelde meteen 2 dozen wijn met ieder 6 flessen, dat was wel genoeg voor een week en verder wisten we nog niets. Het zou dezelfde dag nog geleverd worden, dus lekker snel. Toen zei ze: ga nu maar even naar boven Barbara, dan kan je de kleren even opruimen en meteen 1 van de nieuwe jurkjes aandoen want ik wil je mooie blote benen zien. Ik liep naar boven en ging op het bed liggen om de broek uit te krijgen. Het vreemde was, ik vond het helemaal niet meer erg, sterker nog, ik genoot er eigenlijk wel van.

Ik liep weer naar beneden en had ook nieuwe pumps aangedaan, die echt erg hoog waren. Ik had een kort leren jurkje aangedaan en mijn make up nog een beetje bijgewerkt en wat parfum in mijn nek gespoten. Ik stapte de kamer in en ze kwam meteen naar me toe en zei: zo zeg sletje, nu zie je er echt uit als een lekker hoertje schatje. Ze kuste me intens en trok me mee naar de bank. Na een paar slokken wijn ging de bel en omdat zij bleef zitten stond ik maar op en liep naar de deur. Het was de man van Appie en hij vroeg: zal ik het even binnen zetten mevrouw? Graag jongen, zei ik, en ging hem voor naar de keuken. Toen hij de 2e doos ging halen vroeg Karen: zullen we hem verleiden schatje? Ik schrok en zei: dat durf ik nog niet hoor. Ze schoot in de lach en zei: ik plaag je maar schat. Hij was weer weg en wijn hoefde we voorlopig niet te kopen. Na een lange avond gingen we naar bed en terwijl ik er al in lag zei ze: doe je slipje maar uit meisje, want vannacht ga ik je lekker in je kutje neuken. Ik trok mijn slipje uit en zag hoe zei de lul voorbond en het bed in stapte.

We vreeën eerst een tijdje en ze had mijn kontje flink nat gelikt. Toen kwam ze op me liggen en keek me aan en zei: smeek erom Barbara. Ik keek haar ook aan en zei: neuk me schatje, ik wil je lul heel diep in mijn kutje hebben liefje, ik ben je sletje. Ik voelde hem langzaam naar binnen gaan en gilde: het is zo lekker Karen, neuk me alsjeblieft, ik wil hem diep en hard schatje. Toen hij er helemaal in zat begon ze me te neuken en ik leek wel niet op te houden met gillen. Ze vroeg: vind je het zo lekker meisje? Ik gilde: het is heerlijk Karen, ik voel me nu echt een klein hoertje, neuk me kapot schatje, ik wil het. Zonder dat we aan mijn lul kwamen voel de ik toch een orgasme opkomen en ik gilde: je neuk me klaar Karen, ik ga klaarkomen. Ze neukte me nog wat harder en riep: kom maar Barbara, spuit jezelf maar onder schatje. Met een enorme straal kwam ik klaar en het zaad zat tot in mijn nek. Ze bukte zich en likte alles van me af en trok toen de lul uit mijn kontje. Ze zei: lik me schoon sletje. Ik nam meteen de lul in mijn mond en likte hem uitgebreid schoon.

Twee jaar later liepen we op een mooie middag door de stad en we waren nogal een vertoning. We hadden allebei een kort leren rokje aan en een jarretelgordeltje waar we zwarte netkousen aan hadden zitten en uiteraard hoge pumps. Verder een topje waar onze tieten een stuk bovenuit staken, die van mij dus ook. Karen stond erop dat ik borsten moest hebben dus nu heb ik 2 enorme tieten die nog groter zijn dan die van haar. De piercing in onze navel was ook goed te zien en we zaten zwaar onder de make up, vooral zwarte, ook de lippenstift en nagels. Stomtoevallig kwamen we Birgit tegen met een man. We hadden al 2 jaar niets van haar gehoord en ze liep meteen op Karen af. Ze vroeg: heb je nog wel eens van die klootzak gehoord meisje? Nee mamma, nooit meer, gek hè? Het mens herkende me helemaal niet en Karen stelde me voor als Barbara en dat wij stomtoevallig in het oude huis woonde dat we voordelig konden kopen. Ze stelde de man voor als Piet, al een jaar haar nieuwe vriend en vroeg of ze eens langs mochten komen.

We nodigde ze meteen voor die avond uit en toen ze weg waren lagen we dubbel van het lachen. Ik vond het erg spannend, maar ze herkende me niet en dat kon best nog wel eens lachen worden. Die avond ging de bel en gelukkig hadden we een beetje opgeruimd. Karen deed de deur open en ze kwamen de kamer in. Ik vroeg: willen jullie ook iets drinken?, wij zitten aan de wijn. O, zei Brigit, dat lusten wij ook wel. Ik haalde nog 2 glazen uit de keuken en schonk de glazen in. Ze vertelde dat haar vriend bij de belasting werkte, maar dat ze nog niet samen woonde. Toen wilde ze van alles over mij weten en Karen nam het woord en zei dat ik Barbara heet en dat we al meer dan een jaar samen wonen en lesbisch zijn en erg gelukkig met elkaar. Birgit zei: jullie zien er ook erg gelukkig uit meisjes. Het werd best nog een leuke avond en er kwam zelfs nog een uitnodiging. Af en toe liep Karen even naar me toe om me hartstochtelijk te kussen en keek dan stiekem naar haar moeder en ik zag haar genieten.

Toen ze weg waren hadden we enorm veel gespreksstof. Hoe was het mogelijk dat ze me niet herkende. Maar ik had nu natuurlijk wel erg lange haren en mijn gezicht zat zwaar onder de make up. Het maakte ook allemaal niet uit, ik had enorme lol gehad en zij geloof ik haar ultieme wraak. Ze had zich altijd geërgerd als Birgit met me vree, en nu waren de rollen omgedraaid en dat had ze nog gezien ook. We gingen erg tevreden naar bed en vielen als een blok in slaap. We hadden nu allebei wat we graag wilde, zij haar vriendin en ik mijn leven.
Trefwoorden bij dit verhaal: Dochter, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Broer En Zus,...Door: Xxxme
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Neef, Nicht, Zus,
"Met een blos op mijn wangen kroop ik naast mijn zus in bed. in mijn rode boxershort had ik een enorme bobbel zitten waar je gewoon weg niet kon naast kijken. Laura zelf keek dan weer met pretoogjes naar mij wanneer ik naast haar lag en vroeg me al pl..."
19-04
8.9
Avontuur Met Geblinddoekte... - 3Door: Geile Beer
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blinddoek, Chantage, Zus,
"Toen ik de volgende ochtend wakker werd, sliep ze eindelijk. Ik weet niet hoe lang ze wakker was geweest, maar haar huilen had me s nachts een paar keer wakker gemaakt. Ik maakte voorzichtig haar handen los van het bed, pakte de camera waar..."
18-04
8.2
Mijn Zoon Rick - 4Door: Patrick57
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Kut, Kutje, Moeder, Pijpen, Zoon,
"Tijdens mijn werk vraag ik het me voortdurend af. Ik vond het heel spannend en lekker om samen met mijn zoon mijn vrouw, zijn moeder, dubbel te penetreren. En Ilse vond het ook zeer spannend en lekker. En ook het door haar uitgevoerde planne..."
18-04
9.0
Totaal OnverwachtsDoor: Angelaa
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Mijn broertje kwam gewoon naar binnen en sloot de deur achter zich, zonder om mijn toestemming te vragen. Ik lag op mijn bed op mijn iPad te kijken, met alleen mijn slipje en een T shirt aan. Ik lag op mijn buik, terwijl ik mijn lichtbruine haarlok o..."
18-04
9.2
Avontuur Met Geblinddoekte... - 2Door: Geile Beer
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blinddoek, Zus,
"Het was een paar dagen geleden dat ik mijn zus had geneukt. Ze gedroeg zich thuis volkomen normaal, dus ik denk dat ze geen idee had dat ik degene was die haar neukte, en niet John . We hadden natuurlijk verder gepraat via de dating app. Ze had geze..."
17-04
8.2
De Ontdekking Van... - 11Door: Floris20621
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Broer, Pijpen, Tiener, Trio, Tweeling, Zus,
"Papa en Mama zitten samen in de tuin. Het is nog warm, de zon begint onder te gaan. Ze zitten onder een grote boom, op de tafel voor hen staan een fles, glazen. Ze praten zachtjes over wat er vanmiddag gebeurd is. En dan te bedenken dat de tweel..."
17-04
9.3
Mijn Zoon Rick - 3Door: Patrick57
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Moeder, Trio, Zoon,
"Niet lang nadat mijn zoon Rick en ik het kleine geile lijfje van mijn vrouwtje Ilse tegelijk heerlijk hadden gebruikt, Rick neukte haar in haar kutje en ik pakte haar diep in haar kontje, stuurde Ilse Rick naar bed. Rick sputterde nog tegen ..."
16-04
9.0
StiefjeDoor: Fiddler
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefdochter, Vader,
"Ken je dat ...een relatie krijgen met een leuke vrouw die ook nog eens een prachtige dochter heeft Nou ik inmiddels dus wel. Sinds een paar maanden heb ik kennis met een heerlijke leuke vrouw van 43. Geweldige meid, niet t..."
16-04
8.5
Natuur Doet Het... - 7Door: Jolanda
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Beffen, Natuur, Neuken, Pijpen, Slikken, Sperma, Spuiten, Werk, Zuigen,
"We zagen in de loop der jaren eerst Merel en Dieke een steeds betoverender lijf krijgen en niet lang erna gevolgd worden door Floortje en Evi. Floortje en Evi verschillen maar twee maanden en allebei krijgen ze net als alle meisjes hun maandelijks pe..."
15-04
8.9
Samen Geilen Op Kim - 3Door: Fiddler
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter,
"We waren alledrie behoorlijk uitgeput...Frank, Kim en ikzelf... Onze dierlijke lusten waren zo intens en hevig dat we meteen vol gas gingen. Niet gek ook natuurlijk, want zoals ik al zei, we begaven ons op verboden terrein en niets ..."
14-04
9.4
Avontuur Met Geblinddoekte... - 1Door: Geile Beer
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blinddoek, Zus,
"De deur klikte luid dicht toen ik de deur van het huis van mijn ouders dichtdeed. Binnen enkele seconden lichtte mijn telefoon op met een bericht van mijn zus John, hij is vertrokken. Kom me nu neuken. Uitstekend. Mijn plan werkt..."
13-04
9.0
2 Broers &... - 6Door: JanDeManDieAllesKan
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Biseksueel, Broer, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Tiener, Vakantie, Zus, Zusjes,
"Na deze heerlijke geile sekspartij staan Maud en Ellen op en lopen beiden naar de badkamer om zich op te frissen of te douchen. Echt bizar, dat ik nu echt seks met mijn zusje Ellen heb gehad en zelfs in haar klaar ben gekomen. En dan Erwin, die zijn ..."
12-04
9.7
Klik hier voor meer...