62.747 Gratis Sexverhalen
Datum: 30-08-2022 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 33012x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: So Hot - 1: Plaknacht
Op de plek naast ons is een jong stel bezig een tent op te bouwen. Het zijn Fransen, aan de auto te zien ten minste. We groeten vriendelijk en maken een praatje. In ons gebrekkige Frans gaat dat niet zo makkelijk, maar gelukkig spreken ze allebei behoorlijk goed Engels. Het zijn Milou en Paul. Een sportief stel, geen twijfel mogelijk, met mountainbikes op het dak van de auto en afgetrainde lichamen. Geen grammetje vet.  

Ze beginnen met het opzetten van hun tent. Milou heeft een witte hotpants aan. Haar billen steken steeds uit als ze bukt. Papa volgt het op de voet. Mama zucht en schudt haar hoofd. Een beetje hypocriet is het wel, want ze kijkt net zo goed mee. Paul trekt al snel zijn shirt uit. Mama en ik kijken elkaar aan. Ik krijg het er warm van. Zijn gespierde en gebruinde torso maakt indruk.  

Ondertussen komt pap in beweging. 'Kom, we gaan naar het meer toe!' 

'Dat is een goed idee!' roept mama. Ik heb ook zin in afkoeling, dus van mijn kant komt geen protest. Terwijl papa de auto inpakt, duiken mama en ik de tent in om onze badkleding aan te trekken en om onze handdoeken te pakken. 

Mama bukt zich met haar billen naar mij toe. Ze zoekt haar bikini. Ook ik kleed me uit en twijfel over welke set ik ga aantrekken. Het nadeel van verschillende sets mee te hebben. Het wordt een zwart broekje en een rood topje.  

Vroeger, toen ik een jaar of veertien was, had ik een badpak dat niet helemaal verhulde wat eronder zat. Mijn tepels en mijn kutje waren er behoorlijk doorheen te zien. Alleen had ik dat niet echt door, maar als ik nu de foto's zie, dan weet ik dat het opgevallen moet zijn. Ik was nog een beetje naïef in die tijd, maar ik gun het eenieder van harte die zich met mij in gedachten heeft afgetrokken. En dat doe ik nu nog eigenlijk.  

Het is heerlijk aan het meer. We zitten onder een grote boom, een beetje in de schaduw. Een koel windje maakt dat het aangenaam is. We zwemmen wat en lezen een boek. Kortom, echt vakantie!  

Niet heel veel later komen onze nieuwe buren ook het strand op. Ze groeten vriendelijk en vinden vlakbij ons een vrij plekje aan het meer. Paul heeft een grote rugzak op zijn rug met Mistral erop. Ik weet wat erin zit: Een Supboard!  

Op het strand worden de handdoeken uitgespreid en de tassen uitgepakt.  

Milou trekt haar witte broekje naar beneden... Even houd ik mijn adem in. Twee perfecte billen in een rode string. Ze heeft de aandacht van het strand en die van mij.  In eendrachtige samenwerking hebben de twee in een mum van tijd het board opgepompt en gaan ze het meer op.  

Ik concentreer me weer op mijn boek. Ik lig op mijn rug met mijn e-reader boven me. Het boek is spannend, echt waar. Een Scandinavische thriller. Maar mijn oogleden worden zwaar. Steeds zwaarder. De nacht was blijkbaar toch te kort.  

Net als ze definitief dreigen dicht te vallen, schuift er een schaduw over mij heen. Het is Paul. Hij staat precies voor de zon. 'Floor, Milou asks if you come in the water!' zegt hij met dat schattige Engels met een Franse tongval. Ik schiet overeind en bekijk hem. Over zijn strakke lichaam druipen waterdruppeltjes als schitterende diamantjes over zijn gebruinde huid. Even laat ik mijn ogen rusten op zijn strakke zwemshort en vooral op die bobbel.  

'Oké!' roep ik. ' Of course, very nice! I am coming!'  

Paul loopt mee naar de waterlijn. Milou zwaait. Ze zit op het Supboard. Ik stap in het koele water. Met elke stap die ik vooruit ga, kom ik steeds wat dieper. Als de waterspiegel bij mijn navel is verzamel ik alle moed en laat me voorover in het water zakken. Het water is koud, heel koud ten opzichte van de buitentemperatuur. Koud en verfrissend. Ik zwem naar Milou. Paul is op de kant blijven staan en kijkt ons na.  

Na een minuutje zwemmen bereik mijn buurmeisje. Ze zit op de plank met aan iedere kant van het board een been. 'Hello Floortje!'  

Ik kruip op de achterkant van de plank. Milou leunt met haar lichaam naar achteren en steunt op haar armen. Haar broekje kleeft aan haar huid. Ik kan het niet laten om haar te bekijken. Ik laat mijn ogen langs haar naakte huid glijden. Dan kruisen onze blikken. We kijken elkaar aan. Ze glimlacht naar me. Haar blauwe ogen zijn van dezelfde kleur als het meer. Ik klim ook op de plank en ga tegenover haar zitten, ook met mijn benen links en rechts in het water. Nu is het haar beurt om mij te bekijken. Weer kruisen onze blikken, we lachen naar elkaar.  

We hebben een leuk uurtje op het water. We peddelen en vallen in het water en klimmen weer op de plank. Maar elke keer zijn er blikken naar elkaar, zonder woorden. Er is lichamelijkheid als we elkaar weer de plank op willen trekken of er juist afduwen. Soms raken mijn handen haar dijen, billen of borstjes. Maar andersom gebeurt het ook. Een keer schuift mijn bovenstukje over mijn borsten omhoog. Ik haast me niet om het recht te trekken. Milou kijkt en lacht. Even zie ik haar op haar lip bijten.  

Na een uur zijn we weer op het strand. Paul zit bij papa en mama. 'Zeg, wist je dat ze morgen een bergtocht gaan maken?' vraagt papa. Nee, natuurlijk weet ik dat niet! 'Nee, vertel?' 

Paul vertelt dat ze een driedaagse bergwandeling gaan maken. Via een berghut en een chalet hebben Milou en Paul een prachtige tocht uitgestippeld. Ik stel enthousiast vragen. 'Waarom doen wij dit nooit?' roep ik verwijtend naar papa en mama. Milou begint in rap Frans tegen Paul te praten. Ze knikt een paar keer naar mij, maar het gaat zo snel dat ik geen begrijpbare woorden kan opvangen.  

Dan draait Paul zich naar mij toe. 'Do you have suitable mountain equipment, such as mountain boots and a backpack.'  

Mijn ogen beginnen te stralen. 'Yes, I have!'  

'No fear of heights?'  vraagt Milou.  

'No, no fear of heights!' antwoord ik haar terug.  

En zo wordt er besloten dat ik meega om de uitdagende bergwandeling te maken. Het wordt een hele onderneming. In totaal leggen we 35 km af en overwinnen we een hoogteverschil van ongeveer 900 meter. De berghut staat op ruim 2900 meter hoogte, vlakbij een gletsjer. Ik voel me de hele avond opgewonden. Een andere opwinding dan waar ik vaak over schrijf. Hoewel? Het is ook opwindend om op stap te gaan met Milou en Paul, dat zal ik zeker niet ontkennen. Het zal blijken dat die opwinding ook geheel terecht was.  

In mijn rugzak heb ik alleen de hoogstnodige dingen ingepakt. Kleding, aangepast aan het voorspelde weer. Maar ook een jasje en een fleece. Verder natuurlijk een tight short en een lichtgewicht T-shirt (twee keer) en ondergoed. Voor de zekerheid neem ik ook een lange sportbroek mee. Dekens en lakens zijn aanwezig in de hut en het chalet. Die hoeven we dus niet mee te zeulen. 

We vertrekken 's ochtends erg vroeg met de auto. Papa en mama zwaaien ons uit. Papa is vooral jaloers, die zou het prachtig hebben gevonden om mee te lopen. Maar hij blijft bij mama, ook wel begrijpelijk. Bovendien hoef ik me geen zorgen te maken, die twee zullen zich ook uitstekend vermaken.  

Na een anderhalf uur rijden parkeren we de auto op een parkeerplaatsje. We maken ons klaar voor vertrek. We hebben voldoende drinken mee, want het belooft een warme dag te worden. Het eerste stuk voert ons door een dennenbos en geleidelijk worden de bomen kleiner en spaarzamer. Uiteindelijk wandelen we boven de boomgrens. Het uitzicht is adembenemend. In de verte zien we al witte toppen.   

We rusten bij een beekje. Ik ga op een grote steen zitten en Milou komt tegen me aan zitten. Ze lacht en vraagt of ik geniet. Paul kijkt naar ons en hij lacht zijn brede lach. Hij is knap en hij is echt heel aardig. Het is wel een jongen waar ik verliefd op zou kunnen worden. Net als Lucas is ook hij sportief. Blijkbaar val ik daarop.  

'Je dois faire pipi!' hoor ik hem zeggen.  

'Alors vous le faites! He needs to pee!' Milou houdt haar hand voor haar kruis en doet of ze een piemel vast heeft en maakt een plasgeluid.  

Ik giechel en roep 'Ahhhh... oui', en houdt ook mijn hand voor mijn kruis en doe of ik een pik vast heb. 

Paul loopt een paar meter bij ons vandaan met zijn rug naar ons toe. Zijn short hangt half op zijn billen. Zijn straal is hard. 'Too bad he has his back to us!!!'  Hij schudt zijn laatste druppels af en stopt zijn zaakje terug in zijn broek. 'Elle est très déçue de ne pas avoir pu voir ta bite Paul!' 

Ik weet niet goed wat ze zegt, maar Paul moet lachen en hij kijkt mij daarbij aan. Ik lach maar terug. We lopen weer verder en de middag vordert gestaag. We stijgen behoorlijk en het pad is op den duur niet echt een pad meer. We volgen de route door middel van blauwwitte markeringen. Het is steil en de afgronden soms diep. Het is nu echt klauteren. Niet een wandeling voor watjes en ik prijs mezelf gelukkig met mijn stevige bergschoenen.  

Als we uiteindelijk op een bergkam aankomen, besluiten we even te rusten en wat te eten en te drinken. Het uitzicht is schitterend. We zien het dal in de diepte en voor ons de prachtige witte toppen. We zweten, mijn T-shirt is doorweekt en hetzelfde geldt voor mijn bilnaad. Paul wijst op een klein stipje op een berg. Daar is de berghut. De eindbestemming voor deze dag. Ik zie Milou haar bh zich aftekenen als een droge plek op haar shirt. Ze heeft het ook warm.  

Vlak voor de berghut volgt nog een steil stuk. Paul ondersteunt Milou bij haar billen en drukt haar omhoog. Ik klim ook verder en steun even op de schouder van Paul. Zijn huid glimt en ook hij zweet als een otter. 'Your turn!'  

Ik klim de rotsen op en ik voel zijn handen mij omhoog drukken. Hij pakt me bij mijn dijbeen en zijn andere hand legt hij op mijn bil. Zo drukt hij me omhoog. Zijn hand tussen mijn benen glijdt omhoog tegen mijn kruis. Ik kijk op en glimlach naar hem.  

We klauteren verder naar boven en leggen het laatste stuk af. Dan komen we bij de gletsjer. Ik heb zelden zoiets moois gezien. Sowieso is het een grote beloning om na zo'n inspanning getrakteerd te worden op een magnifiek panorama. We zijn er stil van, allemaal.  

Na een half uur bereiken we de hut. We ploffen op het terras en genieten van een heerlijke maaltijd. De zon gaat onder en de temperatuur daalt snel. We maken foto's (ook van elkaar) en genieten van het bijzondere moment. Al met al zijn er een stuk of vijftien bergwandelaars die overnachten in de berghut. De uitbater wijst ons onze kamer, die geschikt is voor drie personen. Alles is zeer praktisch en eenvoudig. In de kamer staan twee stoelen, een tafeltje, een kast en natuurlijk de bedden. Dat is een soort stapelbed. Onder een tweepersoonsbed en boven een éénpersoonsbed. Het loopt tegen tienen als we besluiten te douchen en naar bed te gaan. Morgen willen we niet te laat vertrekken.  

Milou trekt haar broek uit. Ze vraagt me of ik met haar meega naar de doucheruimte. Ook ik doe alvast mijn broek uit en zoek mijn spulletjes bij elkaar. Met ons tweeën lopen we door de gang naar de douches. Het lijkt wat op een kleedruimte in een willekeurige sporthal. Een ruimte om je om te kleden, met wasbakken, en een ruimte met gezamenlijke douches. Overal hangen bordjes dat we zuinig met water moeten zijn en dat je alleen natuurlijke zeep mag gebruiken.  

Milou kleedt zich uit. Ze staat voor me en ze vraagt hoe ik de dag heb ervaren. Ik vertel haar dat ik een geweldige dag heb gehad. Ze heeft alleen nog een slipje aan. Haar tietjes zijn echt klein en rond, net als haar tepelhoven en tepels. Ze trekt haar slipje omhoog en haalt de broekrandjes uit haar bilnaad. Ze ziet dat ik kijk, maar het is voor haar geen aanleiding om zich van me af te draaien. Integendeel. Haar handen strelen haar lendenen. Haar slipje zit strak om haar kutje. Haar spleet tekent zich af. Ze is kaal.  

Ook ik kleed me uit. Ook zij bekijkt me. Ook ik laat dat toe.  

Dan trek ik mijn slipje uit. Ik zit op de bank en wip even met mijn billen omhoog om mijn broekje uit te kunnen trekken. Milou streelt vluchtig haar borsten terwijl ik mijn benen iets uiteendoe. Ze zucht. Ik weet waarom.  

Ze laat haar handen langs haar zij naar beneden zakken, haar duimen verdwijnen in haar slipje. Tergend langzaam sleept ze haar onderbroekje omlaag. Haar kale venusheuvel en haar liezen worden zichtbaar, daarna haar schaamlippen. Ik staar naar haar kut.  

Ze heeft opvallende, grote schaamlippen die ver uitsteken. 'Do you like it?' vraagt ze met een schorre stem. Ze strekt haar arm uit naar mij. Ik neem haar hand en ze trekt me omhoog. We lopen naar de doucheruimte. Ze trekt mij naar zich toe. Onze huiden raken elkaar. Onze gezichten raken elkaar. Onze borsten schuren tegen elkaar. Ik open mijn mond en zij beantwoordt mijn verlangen naar haar. Haar lippen raken de mijne. Haar tong dringt binnen. We kussen elkaar. Haar tong windt zich om de mijne als een klimplant om een boom.  

Hoe herkennen twee meisjes het verlangen in elkaar? Zijn het ogen en steelse blikken? Zijn het subtiele verwijzingen in de zinnen die we spreken? Of is het een geur die bepaalt dat we ons tot elkaar aangetrokken voelen? Een subtiele parfum van liefde? 

Mijn handen pakken haar billen en ik druk haar tegen me aan. Ze likt mijn wangen en nek. God, wat verlang ik naar haar. Ze proeft zout van het zweet van de dag. Haar vingers grijpen mijn borsten en beginnen die te kneden. Geil gesnuif en zacht gekreun vullen de ruimte.  

'Oooooh, Milou!'  

Ze trekt zachtjes aan mijn tepels. 'Voulez-vous du sexe avec nous?' fluistert ze in mijn oor. 

"Vouleze-vous" is wil je. "Sexe avec nous". seks met ons... vertaal ik in mijn hoofd. 'Avec paul?' vraag ik. Ze kijkt mij aan met haar blauwe ogen. Haar haren zitten in de war en dat maakt haar nog mooier, echter. Ze knikt.  

'Oui!' zeg ik. Ik probeer het niet hijgerig te laten klinken, maar dat lukt niet goed. Ze lacht naar me.  

Haar hand raakt plotseling mijn venusheuvel. Ze duwt zachtjes op mijn buik. Ik moet plassen en ze zorgt ervoor dat de aandrang alleen maar groter wordt. 'I have to piss' zeg ik tegen haar. Onze hoofden zijn nog steeds vlak bij elkaar.  

Ze kust me en drukt harder op mijn blaas. 'Alors pisse!'  

'Mais non!' 

Ze maakt zich los van mij en zakt door haar knieën. Geïnteresseerd kijkt ze naar mijn kutje. 'Come on, pee!' lacht ze.  

'Geile slet!' zeg ik tegen haar. Ze kijkt me vragend aan. 'Horny slut' herhaal ik. Mijn vingertoppen strelen mijn geile Driehoekje van Lust. Mijn lijf kolkt en het hete gevoel van geilheid stroomt door mijn aderen. Ik voel dat mijn kutje nat is. Ik streel mijn spleetje. Het voelt warm en mijn lipjes zijn gezwollen. Mijn vingers spreiden mijn lipjes. Ik zie hoe Milou naar mijn spleet kijkt terwijl ze ondertussen zichzelf streelt. Haar borstjes en haar kutje. Ze wacht geduldig tot ik begin te plassen. Het duurt even voor de stroom geel vocht op gang komt.  Mijn andere hand streelt mijn buik. Mijn kutje begint te druppelen. Gouden druppels parelen langs mijn gleufje en dijbenen. Dan begint het te lopen. Het pis spuit zachtjes uit mijn plasgaatje.  

'Ooooohhh hahaha... Hmmmmm' De straal raakt Milou op een haar na. Urine kleurt de tegelvloer donkergeel. Milou steekt haar hand uit en vangt de straal op. Het spettert tegen mijn dijbenen aan.  

Wat ze nu doet, doet mijn lichaam sidderen. Milou vangt de plas op en begint haar gebruinde strakke lijf in te smeren met mijn vocht. Ze kreunt terwijl ze mij opgewonden aankijkt. 'Tu as trop peu bu'.  

'Ik weet niet wat je zegt, maar je maakt me geil, Milou.' hijg ik.  

Ze maakt haar lichaam verder nat met het opgevangen gele vocht. Ze kijkt hoe ik mijn vingers door mijn natte spleetje haal. Hoe ik mezelf begin te vingeren. Geile golven trekken door me heen. Seks, dat wil ik. Ik wil bevrediging. Ik wil dat hoogtepunt, hier hoog in de bergen.  

Milou zit gehurkt voor me. Ze leunt naar achteren steunend op één arm. Haar huid glimt van mijn urine. Haar kutje is vlezig, kaal en geil.   

Dan horen we plotseling de deur opengaan. Er komt iemand de openbare doucheruimte in. Milou staat verschrikt op. 'Bonsoir!' horen we een vrouwenstem. 'Bonsoir!' roepen we terug. Snel drukken we de knop van de douche in. Een straal warm water spoelt de plas weg. Samen staan we onder één sproeikop.  

Even later stapt een vrouw de ruimte in. Ze is blond en een jaar of 40. Ik vraag me af of Milou de vrouw ook bekijkt. Even schiet het door me heen dat ik haar ook in het spel zou willen meeslepen. Ze heeft een mooi driehoekje schaamhaar, net als ik. Ze heeft twee klokborsten die heen en weer schommelen, gelijk met de bewegingen die ze maakt.  Ze glimlacht naar ons. Ze laat niet blijken dat ze het vreemd vindt dat we tegen elkaar onder één douche staan terwijl er vier beschikbaar zijn. Even voel ik Milou haar handen over mijn spleetje. Ze zeept me in terwijl ik haar help. De vrouw bukt om een flesje shampoo te pakken. Ik kijk naar haar billen. Geil, denk ik. Dan komt ze weer recht en vraagt iets aan ons.  

'D'où avez-vous marché?' Iets van waar we vandaan zijn komen lopen? Milou voert het woord en geeft antwoord op haar vraag. Ik versta er weer niets van, maar dat doet er niet toe. Ik geniet van de lust die door me heen stroomt en het vooruitzicht in de harde pik van Paul. 

Een kwartier later zijn we afgedroogd en hebben we onze tanden gepoetst. Met een schone slip en een hemdje aan lopen we door de berghut naar onze kamer. Paul is er nog niet.  

Milou kijkt rond. Ik zie haar ogen glinsteren. Ze fluistert mij snel een plannetje in mijn oor. Ik knik. Milou glipt de kamer uit en ik wacht in het bovenste bed tot Paul terugkomt. Dat duurt niet lang. Hij vraagt naar Milou en maakt nog een opmerking dat de kamer zo lekker naar zeep ruikt. Zodra Paul in bed ligt, klim ik uit het bovenste bed. Ik heb mijn slip uitgedaan. Ik stap over hem heen. Het kan niet anders dan dat hij mijn naakte kutje ziet. Hij wendt snel zijn blik af zodra hij ziet dat ik hem in de gaten heb.  

'I'm looking for something in my backpack!' zeg ik. Ik buk me voorover, mijn voeten heb ik iets uit elkaar. Nu ik met mijn billen naar hem gericht sta, geef ik hem de gelegenheid om naar mijn poesje te kijken.  Recht in mijn natte poesje, bedoel ik. Natuurlijk heb ik moeite met het vinden van wat ik zoek. Ondertussen pompen zijn aderen de zwellichamen in zijn pik op. Zoveel weet ik wel van het mannenbrein en de anatomie van het mannelijk geslacht. Het idee van een kloppende pik maakt me alleen maar nog geiler. 'Aaah... ik heb het' zeg ik tegen niemand in het bijzonder.  

Ik draai me om en zie hem nog steeds op zijn rug liggen. Zijn boxershort lijkt net een piramidetent. 'Oooooh, naughty boy!' roep ik met mijn hand voor mijn mond. Mijn geile driehoekje komt precies onder mijn korte hemdje uit. Zijn ogen flitsen van mijn kutje naar zijn broek. Ik zie de paniek in zijn ogen. 'Did you get horny?' vraag ik hem met een onschuldig stemmetje. Ik kruip op mijn knieën het bed op. Mijn hand reikt naar zijn enorme bobbel.  

'Non... eeeeh Milou...'  

'Non???' Ik leg mijn hand op zijn harde mast en kijk hem hoofdschuddend aan. Met mijn andere hand pak ik zijn pols en til die op en leg zijn hand op mijn borst. Mijn tepels zijn stijf. Paul probeert zijn hand terug te trekken maar ik dwing hem die te laten liggen.  

'Milou...' fluistert hij weinig overtuigend. Mijn hand vist behendig zijn pik uit zijn onderbroek.  

Ik laat mijn waardering blijken voor het stuk harde vlees in mijn hand. Zijn aderen kloppen bij iedere hartslag. Zijn eikel is dik en roze en glimmend. Hij is fors geschapen, die Paul. Ik trek hem af. Zijn hand ligt daar maar, dat is wat jammer. 'Touch me, Paul...'  

Dan gaat de deur open en Milou stapt de kamer in. 'Ahhhhh Paul. Vous ne pouvez pas résister à l'excitation de Floor? Elle a une belle chatte... Belle chatte poilue et humide ! C'est vraiment une salope excitée cette Hollandaise.' 

Ook nu weer gaat het in zo’n rap Frans dat ik er weinig van begrijp, maar volgens mij heeft ze het over die lekkere Hollandse Slet of Hoer... met een natte kut. Waar ze helemaal gelijk in heeft. 'Hmmmm!' 

Hij schrikt. Milou staat naast het bed. Haar handen in haar zij. Ze kijkt quasi-boos, maar ogen laten wat anders zien. Hij weet het...  

Eindelijk komen zijn handen in beweging. Zachtjes beginnen die hun weg te zoeken en kneden zijn vingers in mijn zachte vlees. Milou kruipt ook op het bed en neemt plaats aan de andere zijde van Paul. Ze kijkt hoe ik haar vriend aftrek. Dan buigt ze mijn kant op en beginnen we elkaar te tongen. Ik laat hem los en leg mijn handen op haar rug en streel haar. Ze ruikt heerlijk, ze smaakt heerlijk. We geilen elkaar op. Steeds sneller gaan onze handen. Ze snuift en hijgt. Hij kijkt toe met zijn piemel in zijn handen.  

'Get naked!' zeg ik tegen haar. Ze luistert en trekt eerst haar hemd uit en daarna haar slipje. Ze legt het slipje op het hoofd van Paul. Het is een klein slipje met een natte plek. 'Spread your legs!' commandeer ik. Ook dat doet ze gewillig. Ze gaat net naast het hoofd van Paul zitten en spreidt haar benen. Haar kut is gladgeschoren. Haar lippen glinsteren. Ik buk voorover. Mijn borsten slepen over Pauls torso. Ik steek mijn gezicht tussen haar dijen. Elk zintuig van mij doet mee. Ik proef haar, ik ruik haar. Ik voel haar warme vochtige huid. Allemaal prettige sensaties. Ze smaakt zilt en zacht. Ik lik haar kutje. Glazige vloeistof loopt uit haar kutje. Ik lik het op.  

'Oooooooohhhh Floor...'  

Milou is ongeremd. Zodra mijn tong haar lipjes raakt, begint ze luid te kreunen. 'Ooooooh... Fuckkkkkk...' haar kutje vult zich met haar geile zilte sekssap. Paul zijn handen zoeken mijn billen. Ik voel zijn vingers mijn bilnaad strelen. Ook ik ben geil en nat. Bij elke lik kreunt ze en zegt ze geile woorden. De betekenis ken ik niet maar het werkt opzwepend. 'Blijf me likken, geile Floor' dat zal ongeveer de strekking zijn. Ik verander een beetje van positie. Iets hoger en iets naar voren. Het geeft mijzelf de ruimte om mijn vingers in haar kutje te steken en het geeft Paul de mogelijkheid om bij mij zijn gang te gaan.  

Doordat haar kutje soppig en nat is, glijden mijn vingers makkelijk bij haar naar binnen. Likken en vingeren. Zelf kneedt ze haar tietjes. 'Oooooooohhhh, lécher ma chatte' gilt ze. Geheel onaangekondigd komt ze heftig klaar. Haar kutje pulseert en haar lichaam trilt. 'Floooooooorrrrr!!!' roept ze.  

Ze komt overeind. Haar haren kleven aan haar bezwete hoofd. Haar felblauwe ogen sprankelen van energie. Ze duwt me overeind. Ik word over Paul heen geplaatst. Ik zit op zijn dijbenen. Zijn stijve pik ligt voor mijn kut. Hij kijkt verwachtingsvol van Milou naar mij. Ik pak zijn pik op en schuif nog iets verder naar voren. Zijn schacht drukt tegen mijn kut. God, wat is hij hard en stijf. Druppels voorvocht verlaten zijn pik. Ik smeer ze uit over zijn eikel. Paul kreunt. Ik schuif mijn kutje heen en weer over zijn pik. Het voelt geil, zo'n harde paal tegen mijn klitje.  

'Hmmmmm!'  

'God, wat heb jij een lekker harde pik! Wil je die in me rammen??? Wil je me neuken!!!' grom ik. 'Neuken?' herhaalt hij met een vreemd accent.  

'Hmmmmm, ja, NEUKEN.' roep ik.  

Milou verplaatst zich en gaat met haar natte kutje boven het gezicht van Paul hangen. Ze bukt zich en neemt zijn paal in zijn mond. Ze zuigt zijn eikel en ondertussen duwt zijn schacht tegen mijn kutje. Ik zie haar billen omhoogkomen. Ik zie hoe Paul haar billen spreidt en haar kont begint te likken. Milou pijpt hem en ze wordt zelf gelikt. Ik pak mijn borst vast en streel mijn natte kutje. Mijn haartjes kleven van de sekssappen. Dan schiet Milou omhoog. Ze slaat haar hoofd in haar nek. We kijken elkaar aan. 'Oooooooohhhhwwwww...' Weer gilt ze luid. Haar lichaam schokt en ze drukt haar bekken tegen zijn mond. Milou komt nog een keer klaar. Het kost haar weinig moeite. Ze voelt zich geil.  

Dan schuif ik weer tegen zijn schacht aan en ik blijf met mijn kutje tegen zijn pik aan rijden. Steeds harder. Ook ik voel die golf aan komen rollen, mijn adem versnelt. Ik sluit mijn ogen en bedenk me dat ik hem in me wil voelen. Nu nog niet klaarkomen. 'Awwwgggghhhh...' 

Milou pakt mijn hoofd in haar armen. Ik open mijn ogen en ze kijkt me recht aan. Ik stop mijn bewegingen. Haar ogen stralen... 'Floortje...' Ze kust me.  

Milou gebaart me te liggen, op mijn rug, wat ik ook doe. 'On the edge of the bed' commandeert ze nu. Ik lig met mijn hoofd op een kussen op de bedrand. 'Regarde sa chatte ouverte, Paul!' Paul moet kijken, schiet er door mijn hoofd. Waarschijnlijk naar mijn natte spleet. Ik trek mijn benen op en laat mijn knieën uit elkaar vallen.  Milou duikt tussen mijn benen. Haar adem kietelt mijn gezwollen lippen. Haar vingers strelen en verkennen de gladde huid tussen mijn grote en kleine schaamlippen.  

Paul bukt zich weer voor over en grijpt mijn borst. Hij staat naast het bed. Mijn hand reikt naar zijn stijve pik en ik begeleid hem naar mijn mond. Ik trek zijn voorhuid naar achteren. Mijn mond gaat open en hij stuurt mijn pik in mijn warme natte mond. Ik zuig op zijn pik. Het smaakt heerlijk. Ik zuig en hij beweegt langzaam in en uit.  

Even verlies ik het ritme. Dat is op het moment dat Milou haar tong uitsteekt en tussen mijn lippen plant. Warme geilheid stroomt vanuit mijn kutje door mijn lichaam. Als een olievlek verspreidt de warmte van de lust zich door mij heen. Het neemt bezit van me.  

Haar vingers dringen bij me naar binnen. Ik blijf Paul pijpen. Ook hij kreunt luid om te laten weten dat hij geniet van de twee naakte vrouwen. Ik haal zijn pik uit mijn mond. Mijn orgasme nadert en ik wil hem niet in zijn mannelijkheid bijten. Mijn vuist gaat heen en weer. Zijn natte pik maakt een lekker geil geluid terwijl ik hem aftrek. 'Oooooohhh!' Ik kreun ook, minder luid dan Milou. Mijn spieren trekken aan. Mijn rug trekt hol en mijn benen verkrampen. 'Ooooooooohh Hnnnnggg!' kreun ik. Ook mijn kutje trekt zich pulserend samen rond haar vingers. Geile begeerte. Geile lust. Mijn kutje stuwt sapjes naar buiten.  

Ik ontspan en laat me terugzakken op het matras en het kussen. Ik heb mijn ogen gesloten. De geilheid ebt niet weg. Ik weet dat ik verder moet. Ik wil een pik! Milou kijkt me aan, ze lacht. Ik lach terug …  

Milou dacht waarschijnlijk hetzelfde. We willen meer. We willen zaad. Ze draait zich met haar kontje naar de rand van het bed. Ik volg haar voorbeeld. 'Baise nous! Fuck the hairy pussy and the bald pussy' gromt ze. We gaan naast elkaar op onze knieën zitten. Kont naar achteren en onze hoofden op het matras. Onze bekkens gekanteld. We spreiden onze billen en laten onze kontjes en kutjes zien. Het kale kletsnatte kutje en het harige hunkerende kutje. Twee natte gewillige poezen met een harde pik.  

Dan worden we geneukt. Zelden ben ik zo hard geneukt. Hij drukt zijn penis bij mij naar binnen. Niet voorzichtig maar hard. Tien slagen, en dan wisselt hij van kutje. Ik vinger mijn klitje terwijl ik naast me zie hoe Milou wordt geneukt. Haar lichaam schokt naar voren, bij elke beuk die ze krijgt. We kijken elkaar aan, maar over onze blikken zit de sluier van wellust. Onze gezichten verwrongen in een geile blik. Denken is niet mogelijk, alleen de oerdrang en de onvoorwaardelijke wil om je vol te laten spuiten telt nu. We willen geneukt worden.  

In en uit. 

Dan voel ik zijn handen op mijn billen. Ik trek mijn billen weer open en laat hem binnen. Hij glijdt diep in me en ik word weer vervuld met dat overweldigende geile gevoel. 'Oooohhhhh!'  

In en uit. Tien keer, elf keer, twaalf keer... En dan spreidt Milou haar kutje. Ik voel hoe hij zich uit me terugtrekt. Ik steek mijn hand naar achteren en zoek mijn gaatje. Ik steek vingers in mijn kutje. Ik voel me wijd en open. In en uit vinger ik mijn kut.  Milou schokt naar voren, nu ramt hij zijn pik in haar spleet. Gilletjes worden hoger en luider. Zeven keer, acht keer... 'Oowwwwwwww...'  

Voor de derde keer komt dat geile gladde meisje klaar. Ze komt klaar en we blijven elkaar aankijken, haar blik is troebel. 'Geile Milou' kreun ik.  

Nu ben ik weer aan de beurt. Ik breng mijn kontje extra omhoog. Weer breng ik mijn handen naar mijn billen. Ik spreid mijn billen wijd uiteen. Zijn natte eikel streelt mijn bilnaad en kontje, hij zakt naar beneden, tot voor mijn neukholletje. Alles is nat, alles is glad. Ik ben klaar. 

Hij duwt zijn pik tegen mijn kutje. Dit keer dringt hij langzaam bij me naar binnen. Traag en diep. Zijn handen reiken naar voren, naar mijn tieten. Naast me kijkt Milou naar haar vriend en mij. Hoe hij zijn pik in mij steekt. 'Fuck her!' fluistert ze. Ze draait zich om en gaat wijdbeens op haar rug liggen terwijl ze haar blik op ons gericht houdt. 'Fuck her... hard!' herhaalt ze.  

En dat doet hij. Ik richt me iets op. Ik steun op één hand en op mijn knieën die ik ver uit elkaar heb. Hij knijpt in mijn tieten en dan begint hij mij te neuken. Niets ontziend te neuken.  Mijn borsten schieten naar voren en klotsen tegen elkaar aan. Het voelt geil.  Hij grijpt mijn haren en trekt me naar zich toe. Diep beukt hij zijn pik in me. Hij gromt en ik kreun. Nu kan het me ook niets meer schelen. 'Spuit me vol met die geile pik van je!' schreeuw ik. Ik vinger mijn klitje, dat zorgt voor het zetje. Mijn orgasme stormt met kracht door mijn lichaam. Diep in mijn onderbuik beginnend. Het neemt mijn lijf over. Ik geef het uit handen. Ik begin te trillen en dan begint mijn kutje zijn pik te melken. Ik voel hoe hij klaarkomt, hoe hij mijn kutje vol spuit onder een luid gegrom. Terwijl hij gromt, trekt alles in mij samen en vloeien mijn kutsappen samen met zijn zaad.  

Uitgeput val ik op mijn buik op het bed. Zijn pik verlaat mijn spleetje. Witte vloeistof loopt onder invloed van de zwaartekracht uit mijn kutje en maakt een natte plek op het bedlinnen. Milou kruipt tegen me aan. Ik voel haar vingers tussen mijn benen. Ze streelt mijn kutje. Zachtjes glijden haar vingers naar binnen.  

Ik draai me zachtjes om. Milou kijkt naar mijn spleetje. 'Delicious sperm!' Ze kruipt naar mijn kutje en likt me voorzichtig schoon. Het voelt heerlijk.  

Ook Paul stapt in het bed en komt tegen mij aanliggen. Zijn natte slap wordende pik drukt zachtjes tegen mijn dijen. Een hoogtepunt op 3000 meter.  Milou is klaar, mijn kutje is schoon. Ze geeft een kus en we kruipen onder een slaapzak tegen elkaar aan.  

Nu wil ik nog maar één ding. Ik sluit mijn ogen... Slapen! 
Trefwoorden bij dit verhaal: Lesbienne, Plas, Plassen, Sperma, Trio, Vakantie, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Elyne - 2Door: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" Dit verhaal is tot stand gekomen na een chat. Hierom hebben we besloten dat we per deel van perspectief ruilen. Het eerste deel is Patrick zijn perspectief en het 2de deel Elyne haar perspectief. Het lijkt me overbodig om te zeggen maar deze namen..."
29-04
0.0
De Nieuwe Leraar - 3Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Dagboek, Directrice, Eerste Keer, Leraar, Slipje, Tepel, Tepels, Tiener, Vader, Vingeren,
" Dat de twee vrouwen die naar de gunsten van de nieuwe leraar dingen helemaal anders zijn en totaal andere verwachtingen koesteren van een geheime relatie, wordt duidelijk door het dagboek van Zuster Aldegonde, in de wereld Lieve Ballegeer. BR..."
29-04
9.0
Een Geile Vrouw ...Door: Corree
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Schaamlippen, Supermarkt,
"Het is half zeven in de morgen als ik wakker word. Mijn vrouw is al beneden en hoor haar in de keuken bezig. Ik besluit ook maar op te staan, wrijf eens over mijn dikke ochtenlul en trek langzaam mijn Joggingbroek aan. Ik loop de trap na..."
28-04
8.6
De Receptioniste, Het ...Door: Martin
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Badoo, Tinder, sexweb en in de weekenden clubs, genoeg dames die op zoek zijn naar een ONS Ik ben Martin, 24j en een gezonde Hollandse knul. Ik werk bij een ICT dienstverlener, en sinds een jaar mag ik naar buiten, klantbezoek in heel het..."
28-04
9.3
Moeder En Dochter ... - 17Door: Westy
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Eerste Keer, Moeder, Vakantie,
"Olivia vermaakte zich prima met het vriendengroepje van Stef. Ze bezochten later op de avond nog een andere discotheek in Malia. Olivia hoorde er na een wat stroeve start nu helemaal bij. Naarmate de avond vorderde en er meer werd gedronken werd ..."
28-04
9.1
Johan En MariaDoor: Maria
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Likken, Naakt, Neuken, Pijpen,
" Johan en ik zijn op een Spaans resort. De eerste week is voorbij gevlogen met allerlei avonturen. En nu zijn mijn vriendin Anna en mijn dochter Iris ook gekomen voor de laatste week Let op dit is het laatste deel, misschien kun je beter..."
28-04
8.7
Vakantie Frankrijk - 4Door: CasH 1969
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Frankrijk, Gay, Kut, Kutje, Naturist, Neuken, Piercing, Pijpen, Squirten, Vakantie,
" De vorige keer ging het over 1 seizoen nu ga ik verder met het volgende seizoen met de Vakantie in Frankrijk. Dit is het jaar waarin de pandemie Covid19 was. De wereld zag er toen op dat moment heel anders uit. We gingen toch naar Zui..."
28-04
8.3
Julia’s ZakenreisDoor: Boris Verhaal
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dominantie, Meerdere Mannen, Onderdanig, Zakenreis,
"Julia stond op het vliegveld voor een van haar tripjes naar het buitenland. Het zijn reizen die ze al vaak voor haar werk heeft ondernomen, maar ze haat nog altijd de wachttijd die daarmee gepaard gaat. Ze probeert dan ook altijd op het laatste momen..."
27-04
8.5
Vol Van ValerieDoor: BigBear
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Neuken, Pijpen, Studenten,
" Aarde aan Rob. Kom je even helpen of blijf je naar mijn kont zitten staren Rob is 36 jaar en werkt als zelfstandig projectleider. De afgelopen weken heeft Rob een groepje studenten begeleid bij een innovatietraject.Na een brainstormsessie..."
27-04
9.2
Meer Dan Zonnig ... - 2Door: Rock
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Blond, Openbaar, Strand, Tenerife, Vakantie, Voyeurisme,
"Terwijl hij in zijn korte broek en shirt fris richting de lunch liep, omdat het tijdsblok hiervoor al bijna eindig was, roerden de spreekwoordelijke vlinders in zijn buik zich nog. Ergens hoopte hij dat Irina ook nog zou aansluiten bij de lunch, maar..."
27-04
9.3
Geen Geld Voor ...Door: JustCrazy4Sex
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Likken, Tuinman,
"Het wordt alweer voorjaar daarom heeft mijn tuin enige aandacht nodig. Mijn man deed voorheen altijd de tuin maar nadat we zijn gescheiden moest ik alles zelf doen. Zelf heb ik totaal geen groene vingers. Zodoende heb ik via via een tuinman kunnen re..."
27-04
9.0
Het FeestDoor: Langevent
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Crossdressing, Feest, Pijpen, Rimmen, Sissy, Travestie,
" Hey, man Leuk je weer eens te zien. En wat ziet je er eh.. mooi uit zeg ik terwijl Ricky in mijn auto komt zitten. Yo Ja, is toch al weer even geleden. En inderdaad, heb mij helemaal opgedoft voor vanavond antwoordt hij. Zojuist haal ik Ricky..."
27-04
8.3