Opwindend.Net
Datum: 11-09-2018
Stemmen: 45x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 8051x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Onverwacht Onderdanig - 1
Door Mr.Devil - Zoek naar meer...

Ik stond in de keuken zoals wel vaker. Hapjes en drankjes voor onze gasten te maken. Een aantal van de dames kwam gedag zeggen en bleven even in de keuken hangen. Een van de dames zei dat ze had begrepen dat ik een “grote” heb. Hoe het gesprek hier op kwam weet ik niet meer maar wel dat ik Even verbaasd was. Ik vroeg haar hoe ze hier bij kwam. Ze glimlachte wat ondeugend en zei ze dit gehoord had. Bij het weglopen zei ik “aan horen heb je niks”.

Ik ben niet overdreven geschapen heb ik zelf het idee maar heb wel gehoord dat ie lekker dik is.

In de week er na kreeg ik van een van de dames, ik zal haar Patty noemen, een berichtje. Hierin stond niet veel buiten; dat je aan horen alleen niet veel hebt. Ik reageer hierop alleen met; dus wat wil je daar aan doen?

Patty laat even niks van zich horen en dan, 2 dagen later, reageert ze. Ze vraagt wat ik er mee wil.

Patty is een stoere dame van ergens halverwege 40. Leuk type, lekker toegankelijk, klein van stuk en kleine lekkere borstjes, voor zover ik kan inschatten. Heeft een relatie maar is ook ondeugend en wat flirterig.

Ik reageer naar haar dat ze met dat soort vragen een en ander over zich afroept. Ze vraagt waarom? Ik reageer dat ik met vrouwen die zich graag laten lijden wel raad weet. Oww, reageert ze alleen. Wat zou je doen dan, vraagt ze. Ik ga geen verhalen vertellen dus als je dat wil weten zal je het moeten ondergaan, zeg ik. Weer stilte. Na half uur stuurt ze;Als ik dat wil, wat dan? Ik reageer. Als je dat wil heb ik wat vragen aan je en als je het daarna nog wil verwacht ik antwoord.

Ik stel haar wat vragen over ervaring met pijn, tikken, onderdanigheid en dergelijke. Hier geeft ze allemaal zonder haperen antwoord op. Ik vraag haar hoe ze het vind. Spannend reageert ze maar ze wil het nog steeds. Dan ga ik iets met je afspreken zeg ik. Het is nu 11.00 s ochtends. Vanavond voor 23.00 verwacht ik een foto. Als je het nog wil verwacht ik een foto van een sexy lingerie setje van je. Dit setje heb je aan op onze eerste afspraak. Als je het niet wil stuur je een foto van iets roods...

Om 20.30 geeft mijn telefoon aan dat ik een berichtje heb. Het is een foto van een zwart kanten lingeriesetje. Een mooie string en bh. Ik reageer met mooi en vraag haar wanneer ze zou kunnen. Ze geeft aan de dag er na. Ze is nieuwsgierig wil zo snel mogelijk. Ik ben om 10.30 bij je zeg ik. Ik zal voorzichtig met je zijn en je een kleine keuring laten ondergaan. Graag zegt ze. Ik zeg tot morgen.

Gedurende de avond vraagt ze meerdere keren wat er gaat gebeuren. Ik reageer niet. De volgende dag, klokslag 10.30 bel ik aan. Patty doet open en kijkt me aan met een mengeling van nieuwsgierigheid en geilheid. Ik kom binnen en kijk haar aan. Heb je er zin in, vraag ik. Ze kan bijna niet praten. Wat wel opvalt is dat het donker is. Ze heeft de gordijnen dicht gelaten. Ik kijk haar aan. Pak haar vast en zet haar neer in het midden van de kamer. Ik zeg haar dat als ze wil stoppen ik dit ten alle tijden zal doen. Het stopwoord is rood zeg ik. Dit mag je gebruiken als je wil stoppen. Als het wat zachter moet gebruik je oranje. Ik zal niet stoppen bij andere woorden begrijp je dat? Dat begrijp ik zegt ze. Ik ga in een stoel zitten. Kleed je maar uit zeg ik. Je lingerie hou je aan.

Ze kleed zich uit. Een paar heerlijke kleine borsten in de zwart kanten bh komen tevoorschijn. Dan trekt ze haar broek uit. Een heerlijke kont in de mooie zwarte string komt tevoorschijn. Ik sta op, haal een blinddoek uit mijn zak en doe deze om. Laat je handen maar hangen zeg ik, later komen doe wel vast. Ik praat zacht en zeg haar dat ik bij haar borsten zal beginnen. mijn handen op mijn schouders, dalen af langs haar armen. Zacht pak ik haar borsten. Masseer ze, dan verdwijn ik in haar bh. Haar tepels zijn keihard. Ik doe haar bh uit. Masseer haar borsten, pak haar inmiddels keiharde tepels en speel er mee. Ze kreunt. Ik knijp er zachtjes in. Ze kreunt, ik knijp tot het teveel is en stop gelijk. Je hebt heerlijk gevoelige tepels zeg ik. Ze kreunt alleen. Dan zakken mijn handen. Haar buik, langs haar heupen, de binnenkant van haar benen. Heel langzaam. Ik heb geen haast. Dan via haar buik glijd mijn hand in de string. Ik voel heel even zacht aan haar kutje, speel met haar clitje. Ze is nat, heel nat. Ik trek haar string uit. Ze zucht en kreunt. mijn vinger glijd door haar kutje en heel even naar binnen. Je bent lekker gevoelig zeg ik. Ze kreunt dat het klopt. Ik dwing haar op haar knieën. Ik maak mijn broek open. Laat maar eens zien hoe je die grote gaat verwennen zeg ik. Ze houdt haar tong uit haar mond. Je mag je handen gebruiken zeg ik. Ze voelt. Ze zegt dat ie vooral lekker dik is. Aangezien het een test is stoppen we pas als ie helemaal in je mond zit zeg ik. Ze doet haar best en steeds iets dieper verdwijnt ie. Ik pak haar hoofd en duw wat door. Tussendoor laat ik haar ademhalen en geef haar ruimte het stopwoord te gebruiken. Ik duw steeds iets meer. Ze kokhalst maar gaat door. Dan zit mijn pik helemaal ik haar mond. Ze zuigt vol overgave. Voor nu is dit genoeg. Ik haal mijn pik uit haar mond en laat haar staan. Ik zet haar voorover met haar benen wijd. Terwijl ik met haar tepels speel vinger ik haar. Af en toe een tik op haar kont. Dan begint ze te kreunen. Steeds harder en ongecontroleerder. Ze komt heerlijk. Heel even laat ik haar en gelijk speel ik door. Al snel zit ze tegen haar volgende orgasme. Dit herhaal ik tot ze 4 keer gekomen is. Dan pak ik haar vast, doe de blinddoek vast en help haar naar de bank. Ik geef haar wat te drinken en vraag haar hoe ze het vond. En of ze meer wil...

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Onverwacht Onderdanig - 2

Zoek naar meer verhalen van Mr.Devil...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Speciaal GevalDoor: Jonl
Gelezen: 3552x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
22-04
8.6
:: Sophie’s Belevenissen “de...Door: SOPHIE
Gelezen: 4401x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-04
7.8
:: Meisje Van De Overkant - 2Door: Baksteen
Gelezen: 3217x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Seks, Pijpen, Beffen, Anaal.
21-04
8.7
:: Gewoon Omdat Het KanDoor: Kareltje
Gelezen: 10805x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
21-04
8.8
:: Het Leven Van RosaDoor: Sletje
Gelezen: 5607x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-04
7.3
:: Tinderdate MichelleDoor: Mitchy3
Gelezen: 10110x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
20-04
8.6
:: Meisje Van De Overkant - 1Door: Baksteen
Gelezen: 15428x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Pijpen, Seks, Hetero
19-04
8.7
:: Sauna - 3Door: Jo
Gelezen: 9535x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-04
8.3
:: De Directrice - 5Door: Herby
Gelezen: 10869x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Sm
18-04
9.0
:: Na Het StappenDoor: Fiona
Gelezen: 13111x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Stappen, Taxi, Gangbang, Groepsseks, Hetero, Extreem, Drank, Onderdanig, Dominant
18-04
8.4
:: Een Verrassende VoetbalavondDoor: G.B.
Gelezen: 15246x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
17-04
8.6
:: Meet Me In The Dark - 6Door: Longone
Gelezen: 1974x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-04
9.1
:: The Perfect MatchDoor: Dano30
Gelezen: 6882x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Tinder, Blond, Grote Borsten, Vakantieseks,
17-04
8.8
:: Geile Evelien - 39Door: Barteljoris
Gelezen: 2797x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Likken, Aftrekken
17-04
9.1
:: Jeanet, De Buurvrouw - 2Door: Johnnie
Gelezen: 15902x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Overspel, Verleiden
17-04
9.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net