Opwindend.Net
Datum: 12-09-2018
Stemmen: 106x
Cijfer: 8.9
Gelezen: 11031x
Lezers Online: 3
Lengte: Lang
Cynthia, Getemd - 1
Door K9jack - Mijn Profiel Pagina

Een klein jaartje geleden startte een nieuwe medewerkster op ons kantoor, gelegen in een hippe wijk in het zuidelijke deel van een centrumstad. Al bij de eerste kennismaking was duidelijk dat dit een dame was met pit, rad van tong en niet op haar mondje gevallen. Zij is eerder groot qua lengte, ik schat haar toch 1 meter 70 en heeft wel een aangenaam figuurtje om naar te kijken. Ze is - zoals we dat soms een beetje oneerbiedig zeggen “goed voorzien van oren en poten”. Cynthia is stevig gebouwd doch zeker niet dik, alles is mooi in proportie. Relatief lange benen onder een stevig kontje, een (klein) buikje en een paar mooie borsten. Ze is verder ook gezegend met een leuk kopje, blonde haren die vaak in een strak kapsel gedragen worden, stralende ogen en een aantrekkelijke glimlach. Je zou zeggen dat dit een droom is, niet? Helaas weet Cynthia ook van zichzelf dat ze er best wel goed uit ziet en speelt hierop in. Verder is ze nogal vrij en vrank in haar uitspraken en is haar stijl van communicatie eerder recht door zee, wat van mannen vaak wel aanvaard wordt, doch minder van vrouwen. Op zich is dat natuurlijk een foute stelling, waarom zouden we van mannen of vrouwen meer of minder aanvaarden dan van het andere geslacht? Het is nu echter eenmaal zo in de huidige samenleving, zal ik het daar maar even op houden?

Een tijdje geleden was er een feestje voor het ganse kantoor en enkele van mijn medewerkers waren ook aanwezig. Een van hen was Cynthia. Daar waar ik haar meestal zie in een erg zakelijke omgeving en bijhorende kledij, had zij ditmaal voor een iets meer casual stijl gekozen, met name een nauw aansluitend blauw-grijs kleedje dat haar vrouwelijke vormen duidelijk accentueerde.

Zoals het wel eens gaat op feestjes wordt er al eens over wat anders gepraat dan enkel het werk en wordt iets gedronken. Ik verplaatste me - zoals een goede leidinggevende hoort te doen - tussen de verschillende groepjes en sprak met iedereen. Telkens echter betrapte ik me er op dat mijn blik afdwaalde naar Cynthia als ik haar ergens in de zaal zag staan of passeren. Niet dat ik meteen met een erectie rondliep doch er schoten toch enkele aanzienlijk stoute ideetjes en beelden door mijn gedachten, dat moet ik toegeven.

Halverwege de avond, kwam ik terecht in een groepje collega’s waar de sfeer duidelijk al wat losser was en dat veranderde ook niet toen ik me bij hen voegde. Ik ben zelf nogal recht door zee en hou wel van een een lach en een zwans en geregeld kies ik - als ik in de mogelijkheid ben én afhankelijk van het gezelschap natuurlijk - voor de dubbelzinnige uitspraak of woordkeuze in plaats van beleefde, afgeborstelde uitspraken.

Zo werd er heel wat gelachen en liet Cynthia op een gegeven moment vallen dat zij het soms wel moeilijk heeft met het feit dat haar man soms weken of maanden niet thuis is door zijn werk. Ik pikte hier op in, door medeleven te tonen en te zeggen dat het wel erg lastig moet zijn, zo alleen. Je moet dan echt volledig voor jezelf zorgen. Wat de collega’s echter niet konden zien is dat ik tijdens deze uitspraak Cynthia een vette knipoog gaf en een slinkse glimlach. Onmiddellijk had zij door dat mijn uitspraak niet zozeer ging over de dagdagelijkse beslommeringen, doch eerder over het feit dat zij ook voor haar eigen bevrediging moest zorgen. Ik zag haar eventjes slikken doch ze gaf meteen antwoord “Oh, maar dat is geen probleem hoor, ik kan heel goed voor mezelf zorgen”, waarna ze er nog aan toevoegde “maar soms wordt het allemaal wel wat saai en vervelend. Het is toch leuker als je met twee bent”.
Ik besloot (nog) niet verder in te gaan op haar bedekte toespeling en in de groep werd rustig verder gekeuveld en gelachen. Iedereen dronk nog een glaasje en het was duidelijk dat Cynthia, ondanks het feit dat ze volgens zichzelf goed tegen de drank kan, steeds wat losser werd. Op een gegeven moment wordt - zoals vrouwen altijd doen zeker - zegt zij, “ik moet naar het toilet”, duidelijk verwachtende dat een van haar vrouwelijke collega’s zou mee gaan. Deze staan echter allemaal te lachen met een verhaal dat net verteld werd en reageren niet.

Ik grijp deze kans aan “Zal ik even mee gaan, ik moet toch die kant uit?”.

“Oh, leuk”, zegt Cynthia met een guitige blik en ze neemt mijn arm en trekt me mee, weg uit de groep. Een aantal collega’s merken natuurlijk op hoe Cynthia plots fysiek wordt en maken schampere opmerkingen als “ohlala” en “niets doen dat wij ook niet zouden doen hé”, al lachend.

Ik voel hoe Cynthia aan mijn arm blijft trekken en volg haar. Ook tijdens onze vlotte verplaatsing door de zaal en laverend tussen de mensen door valt me op dat zij stevig de leiding neemt. Ja, Cynthia heeft absoluut een dominant kantje.

Al snel staan we voor de deur van het damestoilet, wat achter een hoekje blijkt te liggen, uit het zicht van de mannen wc. Ik laat haar arm los en blijf wachten aan de buitendeur, doch dat is buiten Cynthia gerekend. “Meekomen jij”, ze trekt me mee de toiletruimte binnen.

Er is niemand anders aanwezig en Cynthia maakt snel een toilethokje open en sluit de deur achter zich. Verbeeld ik het me nu, of hoor ik de deur niet op slot gaan? Ik ben niet zeker en wil ook het risico niet nemen op een #metoo situatie. Ik besluit dat ik me vergist heb en wacht rustig af. Dan begint Cynthia, rustig met me te praten terwijl zij op het toilet zit en ik voor de deur sta.

“Pfffffeeeewwwww… dat was nodig hoor” en dan hoor ik heel duidelijk een waterstraal klateren. Ik stel me meteen voor hoe zij op het toilet zit te plassen en wordt hier wel opgewonden van. Golden Showers of plassex zijn helemaal niet mijn ding maar de idee dat zij daar zit met haar kutje open terwijl ik vlakbij sta doet me toch iets.

Terwijl zij verder plast blijft Cynthia ook doodleuk verder beschrijven wat er gebeurt en hoe zij dit ervaart. “Amaai, dat doet goed. Ja, normaal ga ik al veel eerder plassen, want ik heb maar een kleine blaas”. Ik besef meteen dat Cynthia zich helemaal geen rekenschap geeft van het feit dat ik haar baas ben en rustig verder ratelt.

“Oooh, yummy” is de volgende uitspraak als ik even hoor hoe de klaterende waterstraal even onderbroken wordt. Dan hoor ik - al kan ook dit weer mijn overactieve verbeelding zijn - precies een zacht kreuntje. Zou zij… vraag ik me af?!

Net als ik in deze geile gedachten verzonken ben, hoor ik haar weer praten. “Sorry dat ik zoveel praat, doch dat doe ik altijd als ik wat zenuwachtig ben hoor”. Ik zwijg en reageer hier niet op. “Ben je er nog?” Ik zwijg nog steeds en maak geen geluid.

“Verdomme, die is weg ofwat?!” Dan volgt enkele seconden stilte. “Misschien maar best ook, ik werd helemaal geil van de wetenschap dat hij me kon horen plassen.” Ik glimlach en blijf stokstijf en zonder enig geluid staan. Dan hoor ik hoe zij met de toiletpapierhouder begint te rommelen. “Fuck, dat meen je niet hé! Fuck Fuck Fuck!”. Ik vermoed dat de houder leeg is en ze dus zonder papier zit. Het wordt even stil en ik hoor hoe Cynthia zucht. Dan hoor ik een ritssluiting open gaan en opnieuw gerommel. “Fuck, zelfs geen zakdoekjes bij, moet mij weer overkomen” mompelt Cynthia.

Ik heb mij intussen stilletjes verplaatst tegenover het hokje zodat ik nu tegen de wastafel leun en haar rechtervoet net onder de afscherming door kan zien staan op de grond, vlakbij de toiletpot. “Ah, dan zo maar, ik ben te nat om zonder vegen door te gaan”. Ik zie hoe vlakbij haar rechtervoet plots een zwart en beige kanten slipje tot tegen de grond zakt. Dan heft ze haar voet even op en neemt het slipje vast. “Het moet dan maar” en ik kan me voorstellen hoe ze haar slipje tussen haar schaamlippen door haalt om de laatste druppels plas en eventuele sporen van geilheid weg te vegen.

Dan hoor ik hoe zij recht staat en doortrekt. De deur gaat openen en in gedachten verzonken stapt Cynthia terug buiten. Dan merkt zij plots op hoe ik daar nog steeds - met een grote glimlach op mijn gezicht - aan de wastafel sta. Zij kleurt knalrood, beseffende welke uitspraken ze net allemaal gedaan heeft. “Oh, euh, je uh…” stamelt ze.

Ik hou mijn hand open en zeg met een vriendelijke doch dwingende stem “dat mag je al aan mij geven”, doelende op het in elkaar gepropte kanten slipje dat ze in haar rechterhand houdt. Ik weet ook niet wat Cynthia daarmee van plan was, misschien even uitwassen in de wasbak, of ze had het gewoon in haar kleine handtasje kunnen proppen?

Cynthia kijkt me met grote ogen aan, kijkt dan naar haar hand en op het moment dat ik eenvoudig zeg “dank u”, overhandigd ze mij haar vochtige slipje. Terwijl ik het aanneem, stapt ze vooruit en komt naast me staan voor de wastafel. Ik breng het gedragen en vochtige stukje stof naar mijn neus en snuif er aan. Een scherpe urinegeur gemixt met zoete en zachte ondertonen dringen binnen in mijn neus. Cynthia kijkt me - via de spiegel - oogluikend aan terwijl ik haar geur opneem.

Ik laat het slipje zakken en berg het op in de voorzak van mijn broek. Dan zet ik me achter Cynthia en breng mijn hoofd ter hoogte van haar schouder. “Zo… nu loop je dus zonder slipje rond… Denk je niet dat je daar nog geiler van gaat worden, als je al geil werd van de wetenschap dat ik je kon horen plassen?”. Terwijl ik deze woorden in haar linker oor fluister, schuif ik mijn voet tussen haar benen en geef haar een subtiel doch duidelijk merkbaar tikje tegen haar voeten. Cynthia gehoorzaamd meteen en spreid haar benen wat meer. Van de leidingnemende vastberaden jonge vrouw is nu niet veel meer te merken, ze lijkt wel een stuk klei dat ik in mijn warme handen kan kneden en vorm geven.

Cynthia draait haar hoofd heel lichtjes naar me toe en geeft dan antwoord. “Ik druip nu al, dus of het nog erger kan worden weet ik niet”. Ik glimlach als ik hoor hoe zij toegeeft dat ze nat is.

Ik geef een goedkeurende kreun in haar oor. “Mooi zo. Ik hou van natte kutjes” fluister ik haar toe, wat meteen gevolgd wordt door een duidelijke kreun van Cynthia. Haar ademhaling wordt langzamer en dieper en ik zie hoe zij iets meer gewicht op haar handen legt die op de wastafel steunen, haar kontje wat naar achter beweegt, tot zij tegen mij aan botst.

Het is voor mij even verschieten als ik voel hoe zij haar strakke kontje in een al even nauwsluitende kleedje tegen me aandrukt. Cynthia moet mijn harde lul wel voelen, dat kan gewoon niet anders, doch ik wil haar (nu nog) niet neuken of geven waar ze denkt behoefte aan te hebben. Zij voelt natuurlijk meteen aan dat ik me inhoudt en begint haar kontje nu echt over mijn kruis te wrijven.

Ik doe snel een stap opzij, zodat ik nog steeds achter haar, doch aan haar linkerzijde sta terwijl ik het contact tussen onze lichamen behoudt. Dan grijp ik met mijn rechterhand haar korte blonde staart en trek haar hoofd naar achter, waardoor haar borsten nu nog duidelijker naar voor komen in haar strakke jurkje. Ze kan echter niet meer de leiding nemen door haar kontje tegen me aan te wrijven, en dat was de bedoeling van dit alles.

“Schat, ik denk dat je iets te gretig bent. Ik hou van sappige kutjes en kan een slet echt wel appreciëren, doch ik knap helemaal af op al te gewillige hoeren. Als ik je wil horen smeken om geneukt of gebruikt te worden, zal je dat wel merken, begrepen?”.

Cynthia knikt - voor zover ik haar bewegingsvrijheid geeft - dat ze het begrepen heeft. “Nat is goed, slet is goed, te gretig is niet goed. Ik snap het.” Ik laat haar staart los en de spanning verdwijnt terug uit haar houding. “Ik ben zó nat, dat is gewoon niet te geloven. Wil je alsjeblieft even voelen wat je bij me veroorzaakt hebt?” Cynthia kijkt me smekend aan.

“Als je me smeekt en ik geef je wat je wil, besef dan goed dat er ook consequenties aan verbonden zijn, begrepen?” Cynthia knikt meteen ja “ja, please, voel hoe nat ik ben. Ik doe alles wat je wil of vraagt”.

Ik besef dat we intussen bijna 10 a 15 minuten verdwenen zijn en dat de tijd begint te dringen. Elk moment kan er iemand het toilet binnen komen en dat kan leiden tot erg lastige vragen.

Ik zet me terug achter haar, leg mijn beide handen op haar heupen, grijp aan weerskanten haar kleedje vast en trek het met een ruk tot net onder haar armen en plooi het over haar hoofd, zodat - mocht er iemand nu binnen stappen - zij niet herkend kan worden. Ik zie haar fantastisch strakke en lekkere kontje, haar stevige gespierde rug en haar goed passende zwart kanten BH. Ik glimlach als alle puzzelstukjes in mijn hoofd op hun plaats vallen. De geile slet wil me laten ervaren hoe haar kutje druipt? Wel dat kan.

Ik zet mijn beide voeten tussen haar benen en druk deze verder open tot ze echt mooi gespreid staat. Ik weet dat Cynthia nu verwacht dat ik mijn hand tussen haar benen ga laten glijden, dus dat is net niet wat ik doe. Ik grijp haar BH vast en maak deze los en bevrijd zo haar lekkere boezem. Cynthia is een jonge vrouw die nog niet geworpen of gezoogd heeft, dus ze heeft nog van die strakke, stevige, jonge meiden tepels. Pas op, vrouwen die kinderen gezoogd hebben hebben ook erg leuke en lekkere tepels, daar niet van. Maar soms wil je het ene en dan eens het andere. Ik maak haar schouderbandjes los zodat ik haar BH volledig uit kan doen zonder haar te vragen om haar armen in/uit haar kleedje te doen etc. Waarom moeilijk maken als het ook makkelijk kan?

Ik laat mijn rechterhand langzaam over haar rug glijden, langs elke spier, elke oneffenheid in haar huid en zo tot ik net boven haar bilspleet stop. Cynthia ademt nu zwaar in en uit, verborgen onder haar kleedje dat nog steeds over haar hoofd hangt.

Ik draai mijn hand om en glijdt, vingers eerst, door haar bilnaad, over haar bruine gaatje, naar beneden. Zij krimpt even ineen als ik haar gevoelige aarsje beroer doch als ik aan haar kutje kom, kantelt ze snel haar bekken zodat ik alles goed kan bereiken. Cynthia biedt zichzelf als het ware aan.

Ik neem een stapje achteruit, breng mijn hand nu tot tegen de binnenkant van haar dij en glij nu zo naar boven. Ik voel - hoe hoger ik kom - hoe warmer het wordt. Die meid staat echt in brand!

Dan leg ik mijn hand op haar schaamlippen en masseer deze zachtjes. Enkele seconden later is de warme, vochtige gloed van eerder overgegaan in een kolkende, hete, druipende kut. Als ik door mijn knieën ga en tussen mijn vingers door naar haar kutje kijk, zie ik hoe van tussen mijn vingers een lange sliert geil naar beneden zakt. Wat een prachtig zicht!

Ik moet me echt inhouden om haar niet meteen te gaan likken, zo sappig en smakelijk is het zicht. Ik wil echter nog wat spelen met haar de rest van de avond, dus na enkele seconden waarin ik haar vinger en zo nog meer geil laat druipen, stop ik en veeg ik mijn kletsnatte hand af aan de binnenkant van haar dijen. Dan lik ik zelf mijn vingers proper - zij smaakt echt heerlijk - en trek haar kleedje terug naar beneden.

Als ik opkijk zie ik hoe ze echt knalrood aangelopen is en me aankijkt. “Oooh… méér, alsjeblieft?” hoor ik haar smeken. Ik schud mijn hoofd en was mijn handen. Cynthia kijkt me boos aan “dat is niet eerlijk, me zo geil maken en dan stoppen!”

Dan duwt ze me weg van de wastafel, laat zich zakken op haar knieën en begint verwoed aan de gesp van mijn riem te frutselen. Ik grijp meteen in en neem haar stevig vast in de nek en trek haar terug naar boven. “Als ik mijn lul in je pijp smoeltje wil of mijn zaad wil lossen op je gezicht, dan zal je het wel weten, slet. Jij bepaalt niet wanneer of wat er gedaan wordt, begrepen?” zeg ik kwaad.

Cynthia spartelt nog even tegen doch geeft dan op en excuseert zich. “Sorry, als mijn man thuis is dan bepaal ík wat we doen, waar en hoe. Ik ben dat dan ook zo gewoon en krijg alles meestal wat en wanneer ik het wil. En nu is hij al zo lang weg dat ik gewoon dringend een beurt nodig heb.”

Ik dien haar meteen van antwoord “Dat je man een sissy is die springt als jij iets wil kan ik me best voorstellen, doch ik ben je man niet. Ik bepaal wanneer en hoe er gespeeld wordt, niet andersom, goed begrepen? Als jij je niet kan neerleggen bij die afspraak, dan stopt het hier en nu, anders krijg je nog een kans om te bewijzen dat je kan luisteren en gewillig bent als ik het eis.” Cynthia knikt opnieuw “Sorry, ik zal mij trachten in te houden en kijk uit naar uw verdere opdrachten”.

“Mooi zo. Nu gaan we terug naar ons feestje”. Cynthia doet een tevergeefse en halfslachtige poging om te vragen of ze haar BH terugkrijgt, doch schikt zich meteen als ik aangeef dat ik haar priemende, stijve tepels in haar kleedje wel lekker vind. Als we dan samen - Cynthia volgt achter mij - door de massa heen lopen, zie ik heel wat blikken naar Cynthia gaan. Terug aangekomen in de groep collega’s kijkt iedereen zo onopvallend mogelijk naar haar borsten en tepels, doch niemand zegt iets. 1 vrouwelijke collega maakt toch een opmerking dat het wel een erg lang toiletbezoek was, doch ik scherm die piste meteen af door te antwoorden dat er een lek was in het toilet waardoor we even moesten wachten tot het opgelost was. Dat het het kutje van Cynthia was dat lekte - nu ongetwijfeld nog steeds - laat ik “toevallig” even achterwege.

De rest van de avond geniet ik van de blikken die collega’s van alle afdelingen steels tot openlijk over haar lichaam laten glijden, van de durvers die haar aanspreken en trachten aan het lachen te brengen, of haar ten dans komen te vragen. Cynthia wimpelt ze echter allemaal - zowel mannen als vrouwen - af met een eenvoudig doch direct “Leuk, doch nee dank je. Er zijn al andere plannen voor vanavond”. Ik knik trots naar haar en plots fluistert ze me toe “mag ik nog eens naar het toilet, mijn dijen plakken en zo meteen ziet iemand het geil over m’n been lopen”. Ik schud mijn hoofd doch kijk wel even naar haar benen. Ze heeft gelijk, hier en daar - als je goed kijkt én het weet - vallen enkele natte sporen aan de binnenzijde van haar benen te bespeuren.

Ik laat haar nog enkele minuten gerust en dan geef ik haar een knikje. Net op het moment dat ze wil vertrekken, wenk ik haar nog even, waarop ze terugkeert op haar stappen. Ik neem een balpen uit mijn zak en schrijf snel iets op haar hand. “Ga maar. Je mag je opfrissen, doch meer ook niet. Stuur me 5 foto’s voordat je terugkomt.” Cynthia kijkt naar haar hand, ziet dat ik mijn GSM nummer genoteerd heb en glimlacht. “Dat komt in orde hoor!” Dan verdwijnt ze als een speer en binnen enkele minuten voel ik mijn GSM een eerste keer trillen in mijn broekzak.

Als jullie interesse hebben in een vervolg, hoor ik het graag...

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Cynthia, Getemd - 2


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Speciaal GevalDoor: Jonl
Gelezen: 3567x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
22-04
8.6
:: Sophie’s Belevenissen “de...Door: SOPHIE
Gelezen: 4403x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-04
7.8
:: Meisje Van De Overkant - 2Door: Baksteen
Gelezen: 3233x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Seks, Pijpen, Beffen, Anaal.
21-04
8.7
:: Gewoon Omdat Het KanDoor: Kareltje
Gelezen: 10806x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
21-04
8.8
:: Het Leven Van RosaDoor: Sletje
Gelezen: 5607x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-04
7.3
:: Tinderdate MichelleDoor: Mitchy3
Gelezen: 10110x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
20-04
8.6
:: Meisje Van De Overkant - 1Door: Baksteen
Gelezen: 15430x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Pijpen, Seks, Hetero
19-04
8.7
:: Sauna - 3Door: Jo
Gelezen: 9535x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-04
8.3
:: De Directrice - 5Door: Herby
Gelezen: 10869x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Sm
18-04
9.0
:: Na Het StappenDoor: Fiona
Gelezen: 13111x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Stappen, Taxi, Gangbang, Groepsseks, Hetero, Extreem, Drank, Onderdanig, Dominant
18-04
8.4
:: Een Verrassende VoetbalavondDoor: G.B.
Gelezen: 15246x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
17-04
8.6
:: Meet Me In The Dark - 6Door: Longone
Gelezen: 1974x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-04
9.1
:: The Perfect MatchDoor: Dano30
Gelezen: 6882x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Tinder, Blond, Grote Borsten, Vakantieseks,
17-04
8.8
:: Geile Evelien - 39Door: Barteljoris
Gelezen: 2797x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Likken, Aftrekken
17-04
9.1
:: Jeanet, De Buurvrouw - 2Door: Johnnie
Gelezen: 15902x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Overspel, Verleiden
17-04
9.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net