Opwindend.Net
Datum: 13-09-2018
Stemmen: 35x
Cijfer: 8.9
Gelezen: 4998x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Geile Evelien - 20
Door Barteljoris - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Geile Evelien - 19

Voorlopig stop ik er mee, als tienerhoer. Dat komt misschien wat onverwacht, na de voorgaande delen, maar toch. Ik heb er een paar redenen voor. Op zich vind ik het wel een kick om met wildvreemde mannen te neuken. Afgezien van Kees, mijn eerste klant en natuurlijk Johan (zie deel 19) interesseert het die mannen bijzonder weinig of ik ook geniet. Nou, niet echt, dus. Ik geil er wel op om me te laten bekijken en betasten, ik hou er van om zo’n wildvreemde pik te pijpen. Als die eenmaal flink stijf is, willen ze neuken. Prima, maar als ik net lekker op dreef kom, spuit zo’n vent zijn zak leeg en dan is het ook meteen afgelopen. Ik ben dan flink geil, maar uiteindelijk kan ik het ’s avonds in bed zelf afmaken. Dat vind ik half werk. Een andere reden is dat ik niet wil dat dit mijn werk voor school verstoort. Dit is mijn examenjaar. Ik heb er wel vertrouwen in dat ik het ga halen, dat wil ik ook echt, maar als ik ’s avonds moet studeren voor een of ander proefwerk of tentamen (wiskunde bijvoorbeeld, zie deel 12), dan komt daar niks van terecht als ik tussendoor ergens een uur als hoer moet opdraven.

Ik heb het papa als eerste verteld. Hij begrijpt me niet alleen, maar hij was er ook best blij mee. Niet zo zeer dat ik stop met neuken met vreemden, maar wel dat ik zo wijs ben om mijn school voorrang te geven. Hoe het nu met mijn seksleven verder gaat, ach dat zie ik wel. Wout blijft echt wel bij me komen om me af en toe met me te neuken. Ik kan Cecile weer eens opzoeken en trouwens, ik heb intussen nog steeds dat briefje in mijn portemonnee zitten met het 06-nummer van die ‘Virginia’. Ik kreeg dat briefje van die Mary op de tennisclub (zie deel 5!). Ik moet daar toch eens wat mee doen. Als ik stop als hoer, ben ik wel bang dat ik niet meer kan neuken met pooier Romeo en vooral ook niet meer met ‘foute Mike’. Ik vind het zelf ook raar: terwijl Romeo me absoluut lekkerder heeft geneukt, verlang ik vooral naar Mike. Hoe slecht hij me ook heeft behandeld, ik kan er niks aan doen, maar ik ben zo vreselijk geil op hem. Ik zei het al eerder: het feit dat ik die dildo heb, precies in de vorm van zijn pik, dat helpt ook niet echt om hem te vergeten, integendeel. Als ik me daarmee lig te bevredigen, betrap ik mezelf er ook op dat ik vaak zachtjes zijn naam kreun… ‘oh Mike, neuk me Mike’.

Na Johan heb ik nog één klant gehad, ene Eldert: ook niks aan. Vanmiddag heb ik mooi de tijd om opnieuw € 450 aan Romeo af te dragen. Ik wil ‘m dan tevens vertellen dat ik er vooralsnog mee stop. Stiekem hoop en verwacht ik natuurlijk wel dat hij me dan weer een overheerlijke neukbeurt gaat geven (zie deel 17!). School is intussen ook weer begonnen, maar ik heb mijn huiswerk zo georganiseerd dat ik vanmiddag verder niks meer ‘moet’ doen. Al wil hij me een paar uur lang uitwonen… graag! Met die gedachte in mijn achterhoofd stap ik om een uur of twee op mijn scooter en rij naar seksclub F&P. Ik heb er vooraf geen contact over gehad, maar ik neem aan dat hij het nooit erg vindt dat ik geld kom brengen, toch? Ik bel aan.

Gastvrouw Agnes laat me binnen en ik merk dat zij blij is me te zien. Ze laat me even in het kantoortje. “Weet Romeo dat je komt?”, vraagt ze. Nee, dus. “Hij ehh… is even bezig… snap je?”, zegt ze en daarbij maakt ze een gebaar dat ik niet ken: ze maakt een vuist en duwt haar duim tussen wijs- en middelvinger. Wat bedoelt ze nou? We kletsen een beetje en ik vind het best lekker dat ze haar ogen niet van me af kan houden. Volgens mij is ze gewoon geil op me. “Weet je”, zegt ze zachtjes, “ik ken een vrouw die net zoals Romeo bemiddelt in sekscontacten met jonge meisjes zoals jij, maar dan met vrouwen, die lesbisch of biseks zijn. Jij bent toch ook bi?”. Ja, dat weet ze toch al? “Lijkt je dat ook niet lekker om te doen?”. Ik wijs het niet meteen af. Ik heb zo vaak waanzinnig lekkere seks met Cecile gehad, misschien is het ook wel heel gaaf en geil om als tienerhoertje met geile, oudere lesbo’s te seksen, hoewel ik dus van plan was te stoppen. Ze pakt zo’n geel blokje met plakbriefjes en haar telefoon. Ze zoekt een nummer op, schrijft het op zo’n briefje en geeft het aan mij… Dacht ik het niet: Virginia en dan een 06-nummer. “Agnes… ik ken dat nummer. Ik heb het eerder gekregen van een vrouw die ‘Mary’ heet”. Die naam zegt haar niks. We staan even dicht tegen elkaar, haar tieten drukken tegen de mijne, ze streelt me door mijn haren en fluistert dan: “Oh Evelien… wat zou ik ook graag een uurtje met jouw willen vrijen”. Ik vind het wel lief dat ze dat zegt, ik wijs haar ook zeker niet af, maar voor nu kan ik er weinig mee.

Op dat moment gaat er schuin tegenover het kantoor een deur van een van de sekskamers open. Romeo komt de kamer uit, met bij hem een meisje van mijn leeftijd: lang golvend zwart haar, flinke tieten en best knap. Mijn mond valt open, zij is ook stomverbaasd. “Wat doe JIJ hier?”, vraagt ze. “Ik denk hetzelfde als jij, Angelique!”, kan ik antwoorden. Verdomd, zij zat met mij op de basisschool. Ik had een hekel aan haar en in groep 8 was zij de enige in de klas die toen al grotere tietjes had dan ik. Ze snapt het nog steeds niet, ze verwacht duidelijk niet dat ik als hoertje werk. “Ik heet hier Lieke”, zegt ze en meteen valt bij mij het kwartje: Johan heeft haar ook geneukt, méér dan eens, zelfs. Trouwens: het zit er dik in dat Romeo haar ook net heeft liggen neuken, anders komen ze niet uit die kamer. Angelique weet zich geen houding te geven, Agnes neemt haar mee en begeleidt haar naar de buitendeur. Romeo vindt het wel amusant. “Lieke is een heel goed meisje, ze werkt al vanaf haar veertiende voor mij”, zegt hij. Ik mag haar niet, ik wil het eigenlijk niet meer over haar hebben. “Ik kom je geld brengen”, zeg ik. Ik haal de negen briefjes van vijftig uit mijn portemonnee, hij telt ze niet eens na. “Dank je wel”, zegt hij, “maar ehm… ik zou best seks met je willen, maar ik heb net met Lieke…”. Hij maakt zijn zin niet af. Hij wéét van de vorige keer dat ik geil op hem ben en dus ook dat hij me nu flink teleurstelt. Ik kan het niet laten en leg toch even mijn hand op zijn lul. Ik heb ook al de hele tijd een natte kut. “Sorry schatje, mijn zak is echt leeg”, zegt hij timide.

“Ik moet je nog iets zeggen”, zeg ik. Agnes komt ook weer bij ons. “Voorlopig moet ik echt stoppen, ik wil niet dat mijn school lijdt onder mijn werk als hoertje”. Nu zijn ze allebei teleurgesteld. “Wat jammer”, zegt Romeo, “je bent erg goed. Ik kreeg pas nog een enorm compliment over je van die Johan bij wie je was”. Dat snap ik maar al te goed, maar ik leg het hem niet uit. Romeo weet ook hoe seksverslaafd ik ben. Oh, wat speelt hij het slim. Hij wil contact met me houden, ik mag ook altijd terugkomen. Uiteindelijk spreken we af, dat hij bij wijze van uitzondering contact met me mag opnemen, voor als er iets is, waar ik misschien wel voor open sta. Ik snap niet precies wat hij bedoelt. “Er zijn wel eens gelegenheden, waarbij we méér meisjes tegelijk nodig hebben”. Ik denk aan groepsseks, zoals ik dat vaak in porno’s zie, dat lijkt me inderdaad wel supergaaf om te doen. Dus ik vind het goed, dat hij me dan een berichtje stuurt.

Ik baal als een stekker. Ik had gehoopt lekker met Romeo te kunnen neuken, maar die hoer van een Angelique lag het dus met hem te doen, toen ik binnen kwam. ‘Mijn zak is leeg’, zei hij, leeg gespoten in de kut van die hoer… Nou goed, dat was ik zelf ook, tot drie minuten geleden. Godsamme… ik ben nu gewoon vreselijk geil, ik wil neuken! Er is maar één naam waar ik direct aan moet denken. Nog voordat ik mijn scooter start, kies ik zijn nummer. Hij neemt op, knorrig als altijd: “Mike”. “Mike, met Evelien. Ik wil zo graag met je neuken, Mike…”, zeg ik eerlijk. “Dat komt mooi uit”, zegt hij. “Er is net een tennisles afgezegd, door iemand die ziek is. Ik kan binnen een kwartiertje thuis zijn. Kom je dan naar me toe?”. Ik kan wel een gat in de lucht springen. “Oh jaaa… ik kom eraan!”, zeg ik en betrap mezelf erop dat ik al een beetje kreun van pure geilheid. Ik rij naar zijn flat, bewust rustig, om nu geen bon of zo te krijgen. Ik parkeer mijn scooter vlak bij de deur. Gelukkig is die Hakim en dat zootje ongeregeld nergens te zien. Ik bel aan, zonder iets te zeggen opent hij de buitendeur. Op de galerij zie ik al dat de deur van zijn flat een beetje open staat.

Oh wow… ik duw de deur open, Mike staat in zijn blootje in de gang aan zijn overheerlijke pik te trekken. Hij zegt niks, hij grijpt me vast, duwt me tegen de muur en grijpt me met twee handen vol bij mijn tieten. “Oh Mike”, kreun ik geil. Hij grijnst, hij vindt het lekker om te zien dat ik zo geil op hem ben. “Kleed je uit”, zegt hij gebiedend. Nog steeds in de gang trek ik snel mijn kleren uit. Hij kijkt van een metertje afstand naar me en staat constant zijn pik te masseren. Allebei naakt lopen we zonder iets te zeggen naar zijn slaapkamer. Ik had het kunnen weten: het is hier weer net zo’n zooitje als toen ik hier voor het eerst was. Het maakt me niet uit, ik ben nu alleen maar vreselijk geil. Ik ga wijdbeens op de rand van het bed zitten. Mike komt voor me staan, met zijn pik vlak voor mijn gezicht. Owww… wat heeft hij toch een heerlijke lul. Ik blijf het geil vinden om te zien hoe hij er zelf aan trekt, maar nu wil ik ‘m pijpen. Ik pak zijn pik beet en begin eerst rustig zijn grote, langwerpige eikel te zoenen en te likken. Ik kijk naar boven, recht in die staalblauwe ogen. Hij grijnst van genot als ik zijn pik rustig begin te pijpen en hem nog even blijf aankijken. Nu wordt zijn pik pas echt keihard. Ohhh, wat ben ik geil op die vent en niet in de laatste plaats om die heerlijke pik van hem. Ik neem ‘m ongeveer tot de helft in mijn mond en trek met mijn ene hand aan zijn paal en met de andere betast ik zijn ballen. Hij kreunt zachtjes als ik zijn eikel heen en weer laat glijden over mijn tong. Nu neem ik hem dieper. Ja Mike, in ben wel wat gewend, ik laat zijn pik tot diep in mijn keel komen. Even haal ik hem eruit. Ik moet ook even ademhalen. Pik omhoog, nu lik ik zijn heerlijke, kale ballen. Hij kreunt geil. Met mijn vrije hand vinger ik mijn kut. Ik voel dat ik zo nat ben, dat er al een natte vlek in het laken zit, maar dat is zo smerig, dat valt nauwelijks op. Ik ben zo geil op die pik, ik kan ‘m nog niet laten gaan en pijp hem opnieuw, maar ik wil nog niet dat hij klaarkomt, want ik moet en zal die paal in mijn kut krijgen.

Ik laat hem los en ga wijdbeens op zijn bed liggen. De hoop dat hij mijn kut gaat beffen, heb ik al laten varen. “Neuk me Mike”, zeg ik smekend. Dat laat hij me geen twee keer zeggen. Hij komt over me heen en wrijft even zijn eikel tussen mijn schaamlippen. In één keer stoot hij diep in me. Hij grijpt mijn tieten en kneedt ze hard en ruw, normaal zou ik protesteren, maar hij mag echt alles met me doen. Meteen begint hij in een stevig tempo in mijn kut te pompen. Ik sla mijn benen om zijn middel. Zijn pik gaat er zo helemaal in, hij vult mijn kut helemaal, bij elke stoot. Ik voel zijn ballen tegen mijn anus slaan. Oooohhhh jaaa… ik mag dit wel, hij neukt niet gewoon, hij néémt me echt. Oh, wat zou ik graag nog vaker zijn neuksletje zijn, maar misschien is dit wel de laatste keer. Ho, Evelien, nu niet afdwalen. Ik concentreer me op mijn kut en hoe hij zijn heerlijke pik erin ramt. Mijn dildo is echt maar surrogaat, zo lekker als met die echte pik, kan ik het zelf nooit. Hij gaat in één keer door, tot hij gaat komen, maar ik ben ook flink op weg. Het is niet alleen wàt een vent bij me doet, maar het gaat er ook om wíe het doet. Ik ben zo geil op hem en eindelijk naait hij me weer als een echte slet. Dat ben ik natuurlijk ook, ik weet het. Ooohhhh jaaaa… Mike… ik heb zo naar je pik verlangd en nu voel ik ‘m keihard in me rammen. Ik ga komen… Gelukkig gaat hij best lang door. Ik voel mijn orgasme aanzwellen… JJJAAAAAAAA! Ik kom klaaaaaaaarrrrrr! Alleen maar op zijn pik, hij heeft niks anders met me gedaan dan keihard neuken, maar oeioeioei wat is dit gaaf en geil. Mijn kut klemt strakker om zijn pik, nu houdt hij het ook niet langer. Zonder iets te zeggen gooit hij ineens mijn benen terug op zijn bed. Hij trekt zijn pik uit mijn gutsende kut en komt snel over me heen. Zijn pik is zeiknat van mijn kutsap. Ik open mijn mond, maar net voordat zijn eikel bij mijn gezicht is, spuit hij kreunend een eerste dikke straal zaad, recht in mijn gezicht. Meteen duwt hij zijn eikel in mijn mond en hup, daar is al de tweede lading sperma. Oooohhh heerlijk… ik zuig op zijn pik, ik slik zijn sperma door en pijp hem nog even en zuig zo hard als ik kan. Hij kreunt als een beer en ja, ik krijg er nog wat zaad uit. Het is zó lekker, warm, zacht, zoetig. Ik speel met mijn tong en zijn sperma rond zijn eikel, maar tegelijk voel ik hoe zijn pik verslapt. Méér komt er nu niet. Langzaam trekt hij zich terug.

Hij geeft me een doos tissues van de rand van zijn bed, waarmee ik zijn sperma uit mijn gezicht wrijf. Hij komt naast me liggen. Ik lig bij te komen. Ik kijk hem aan en voor het eerst streelt hij mijn gezicht. Ik ben verbaasd. Zijn hand gaat door mijn haren. Voor het eerst merk ik iets van genegenheid bij hem, nooit eerder is hij ook maar één seconde ‘lief’ voor me geweest. “Evelien… je bent fantastisch”, zegt hij zacht. Ik weet niet wat ik moet zeggen. Zijn hand glijdt zachtjes over mijn huid, van mijn schouder over mijn linkertiet naar mijn taille. Hij komt met zijn gezicht dichter bij me. Hij blijft me verbazen, want voor het eerst geeft hij me een lief kusje, half op mijn mond. ‘Ohhhh Mike… dit vind ik zo fijn, ga door’, denk ik, maar zeg niks. Hij kijkt me van heel dichtbij in mijn ogen en zoent me dan vol op mijn mond. En nog een keer. En nog een keer. Zijn tong dringt tussen mijn lippen, gewillig open ik mijn mond en zachtjes beginnen we te tongen. Ik vind het verwarrend. Tot nu toe heeft hij me alleen gebruikt als neukbare tienerslet, maar nu… Zijn tong speelt met de mijne, ik kreun zachtjes van genot. Na die eerste tongzoen blijft hij met zijn gezicht heel dicht bij het mijne liggen. “Evelien… je weet, ik neuk met veel vrouwen en meisjes, maar jij bent… anders!”, zegt hij. Mike… ik smelt! “Eerst zag ik het niet zo, maar toen je vanmiddag belde… ik was zo blij je stem weer te horen”. Het gebeurt me niet gauw, maar nu weet ik niks te zeggen. Hij streelt me weer, zo zacht, zo lief, zo teder. Hij is dus toch niet zo fout als ik steeds dacht. Hij kijkt me recht in mijn ogen, met het puntje van zijn neus beweegt hij zachtjes tegen het mijne. “Evelien… wil jij mijn meisje zijn?”, vraagt hij. Ik weet niet wat ik hoor, maar ik laat me overdonderen. “Ohhhh ja Mike… ik ben van jou, ik ben al zo lang als ik je ken zo gek en zo geil op jou. Ik wil graag kijken hoe het gaat, als wij bij elkaar horen”. We tongzoenen weer.

Hij kijkt op zijn klok en is nu ineens weer best nuchter. Hoewel… “Ik moet zo van vier tot vijf nog één tennisles geven, daar kan ik niet omheen. Wil je met me meegaan? Dan gaan we daarna samen weg, om ergens lekker wat te eten en gewoon bij elkaar te zijn. Het is nu nog mooi weer… zullen we vanavond naar het strand gaan?”. Ik weet niet wat ik hoor! “Ooohh jaaa, Mike! Ik ga met je mee, het lijkt me heerlijk met jou”. Het is duidelijk dat we nu wel moeten opschieten. We staan op en kleden ons aan in de gang. “We zetten je scooter wel even bij mij in de berging”, zegt hij. Het lijkt wel alsof hij hierover heeft nagedacht. We gaan snel naar buiten. Nee he… Hakim en die vier mafkezen staan bij mijn scooter, maar die hadden natuurlijk nooit verwacht dat Mike met me mee zou komen. Ze druipen af, ze snappen wel dat ze nu mijn kut niet krijgen te zien en dat ik ook echt niet van plan ben ze te betalen. Mike grijnst, hij snapt het. Scooter in de berging, ik stap bij hem in zijn open sportwagentje. Dit is een Mazda MX-5, zie ik in de gauwigheid, dat moet ik onthouden. Mike rijdt opvallend rustig door de stad naar de tennisbaan.

De dame van middelbare leeftijd die hij les moet geven, zit al in haar tennis-outfit aan de bar. Het is nog nèt voor vier uur, dus we zijn nog op tijd. Ik ga aan de bar zitten en vraag om een Spa-tje. Ach nee… daar is ook die Mary weer, die is hier ook niet weg te slaan. “Zo zo… het is dik aan met Mike, hè?”, zegt ze met haar geile hese stem en een ondertoontje dat me niet zo bevalt. “Je hebt Virginia nooit gebeld hè”, zegt ze. Dat klopt. “Ik begrijp dat Virginia sekscontacten tussen vrouwen en meisjes legt”, zeg ik meteen. Ze kijkt verbaasd. “Ken jij ene Agnes? Ze is biseks en werkt zelf als gastvrouw in een seksclub”, zeg ik. “Ja, die ken ik, ja”, zegt ze. Die Mary is wel heel vrijpostig, want ze legt haar hand weer op mijn bovenbeen. Jammer voor haar, nu draag ik een spijkerbroek in plaats van een rokje. Toch streelt ze met haar hand even over mijn kut. “Jij zou zoveel genot aan vrouwen kunnen geven en zelf ook zo genieten”, fluistert ze. “Jij straalt een en al geilheid uit”, fluistert ze in mijn oor. “Bel dat nummer een keer”. Ineens trekt ze haar hand weg en vertrekt. Raar wijf. Maar wel geil, ik zou best weer eens lekker met een paar vouwen willen seksen.

Mike is al druk met die vrouw op de tennisbaan. Gelukkig heb ik geen verstand van tennissen. Ik stuur papa even een berichtje op zijn telefoon. “Ik ben er vanavond niet met eten en ben pas laat thuis. Ik heb mijn ‘bijbaantje’ vanmiddag beëindigd. XXX E”.
Oh wow… vanavond met Mike naar het strand.

(wordt vervolgd)

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Geile Evelien - 21

Zoek naar meer verhalen van Barteljoris...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Speciaal GevalDoor: Jonl
Gelezen: 3575x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
22-04
8.6
:: Sophie’s Belevenissen “de...Door: SOPHIE
Gelezen: 4404x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-04
7.8
:: Meisje Van De Overkant - 2Door: Baksteen
Gelezen: 3243x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Seks, Pijpen, Beffen, Anaal.
21-04
8.7
:: Gewoon Omdat Het KanDoor: Kareltje
Gelezen: 10808x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
21-04
8.8
:: Het Leven Van RosaDoor: Sletje
Gelezen: 5608x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-04
7.3
:: Tinderdate MichelleDoor: Mitchy3
Gelezen: 10114x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
20-04
8.6
:: Meisje Van De Overkant - 1Door: Baksteen
Gelezen: 15435x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Pijpen, Seks, Hetero
19-04
8.7
:: Sauna - 3Door: Jo
Gelezen: 9535x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-04
8.3
:: De Directrice - 5Door: Herby
Gelezen: 10869x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Sm
18-04
9.0
:: Na Het StappenDoor: Fiona
Gelezen: 13111x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Stappen, Taxi, Gangbang, Groepsseks, Hetero, Extreem, Drank, Onderdanig, Dominant
18-04
8.4
:: Een Verrassende VoetbalavondDoor: G.B.
Gelezen: 15246x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
17-04
8.6
:: Meet Me In The Dark - 6Door: Longone
Gelezen: 1974x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-04
9.1
:: The Perfect MatchDoor: Dano30
Gelezen: 6882x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Tinder, Blond, Grote Borsten, Vakantieseks,
17-04
8.8
:: Geile Evelien - 39Door: Barteljoris
Gelezen: 2797x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Likken, Aftrekken
17-04
9.1
:: Jeanet, De Buurvrouw - 2Door: Johnnie
Gelezen: 15902x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Overspel, Verleiden
17-04
9.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net