Opwindend.Net
Datum: 13-09-2018
Stemmen: 29x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 6641x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Een Geile Milf - 4
Door RC.Amsterdam - Mijn Profiel Pagina

Angelique (48) wordt die ochtend wakker en ze voelt zich als herboren. Die avond en nacht heeft ze weer sex ervaren. Het was lang geleden dat ze geneukt had en haar lijf schreeuwde om bediening, heftige geile sex, vulling en orgasmes. Sedert haar vechtscheiding waren er wel wat "vriendjes" geweest maar dat bleken na korte tijd toch vooral afknappers.

Als wel vaker ging ik met Henk even mee naar huis voor een kopje thee met een koekje van zijn moeder. Die middag kreeg ik de indruk dat ze een andere vrouw was. Henk vertelde me dat zijn vader weg was gegaan en zijn moeder nu dus heel triest is. Hij vertelde me ook dat hij in de grote vakantie een zes weken bij zijn groot-ouders in de provindie ging wonen om uit de spanningen van de scheiding weg te zijn. Mijn ouders zijn ook veel weg, dus er is veel vrijheid. In de eerste week van de vakantie zie ik de moeder van Henk met boodschappen sleuren en ik help haar met dragen en de kasten in te ruimen.
Een cola Bob - vraagt ze na afloop. Graag Mevrouw. Voor zichzelf maakt ze een stevige alcoholiese versnapering gereed. De zon schijnt onbarmhartig fel naar binnen dus doet Angelique de gordijnen dicht. Dan gaat ze naast Bob op de bank zitten. Ze weet van haar zoon dat hij nog geen ervaring met meisjes heeft en ziet dat haar lichamelijke aanwezigheid zo pal naast hem op de bank voor de jongen best opwindend is. Ze neemt een hand en wrijft daarmee over haar dij langzaam naar boven. Ze geniet van de spanning die dit in haar lijf oproept en ziet Bob kleuren. Een paar kleine kusjes voor de lieve jongen en een gefluistert "wil je meer?" doen hem ja knikken en de hand hoger op haar dij plaatsen.
Ze staat op en laat haar jurk van zich afglijden, genietend van het bekeken worden en de verwarring bij de jongen. Ze realiseert zich dat hij nog vrijwel alles moet leren. Ze zet zich schrap voor wat sexuele theorie en praktijk lessen.

Snel heeft ze zijn eerste totaal onverwachte zaadlozing in de mond opgevangen en verwerkt. Bob wist niet wat er gebeurdt als zij haar naakte lichaam laat bewonderen. en weet niet waar te kijken. Ze omhelst hem en knuffelt hem, kom lieve jongen ik zal je wegwijs maken. Zijn ondertussen hard en groot geworden geslacht duidt erop dat hij daar wel aan toe is. Ze zet hem op de rand van het bed en gaat op een stoel wijdbeens voor hem zitten. "Dit is dus een vrouwenlichaam" zegt ze. Ze raakt haar lichaamsdelen als borsten, tepels, buik, venusheuvel liezen en vagina aan en benoemd ze en ze laat Bob voelen, heeft ze zelf ook wat aan, toch?. Bob luistert aandachtig naar haar uiteenzetting over de functies van de lichaamsdelen. Ze wijst hem op de schaamlippen en verteld hem dat die opengaan (ze doet het handmatig voor) als ze sexueel opgewonden raakt en dat dan ook een verkleuring zich voor kan doen. Ook haar klit wordt aangeduidt en ze laat Bob uitvoerig voelen, zachtjes lieve jongen, zachtjes dan geniet ik ook. Hij moet de klit en vulva ook met de mond en tong bewerken. Diep gaan met die tong jongen en als hij haar klit zuigt verstijfd ze - ze reageert wat schokkend van de aanrakingen. De jongen ruikt en proeft de vrouw.

Natuurlijk wordt het orgasme besproken.
Dat is de ontlading van samengeperste sexuele opwinding in de onderbuik van de vrouw.
De spieren in de vaginale sector van de vrouw trekken ritmies samen en ontspannen ook weer. Het orgasme en de erbij voorkomende ontlading komt bij mannen en vrouwen voor. Zojuist heb ik jouw eerste ontlading opgeslokt. Vrouwen kunnen enkele orgasmes kort na elkaar genieten. Nu kom je naast me op bed liggen en zal ik je hand nemen en alles nog eens aan me laten voelen. Als je zelf iets wil, ik ben er voor jou, doe het maar doe het zachtjes. Dat moet je bij vrouwen altijd doen overigens, zeker in het begin.

Bob ziet die rijpe, oudere vrouw, niet verpletterend mooi, maar uitnodigend spannend en ervaren. Gloeiend denkt hij van haar kan ik alles leren en hij denkt aan die doorwoelde nachten. En les krijgt hij.

Op haar strandbruine lijf steken de wat bleke borsten en het bekinibroekje deel mooi af en accentueren de naaktheid. Hij kan er niet afblijven. Met genoegen voelt ze zijn aarzelende hand over haar lijf glijden en als hij zachtjes in haar lies knijpt slaat ze de armen om hem heen en kust hem hartstochtelijk. Ze verstijfd van geil verlangen..
Hij staat, haar overend trekkend en bekijkt haar haar goed ontwikkelde lichaam, voelt haar borsten en schaamstreek, mag dat Angelique? Alles voor jou lieve jongen. Ze masseert zijn harde geslacht. Ze staan nu tegen elkaar gedrukt en zijn lid klopt tegen haar kutje waarvan de lippen nog wat meer uiteen gaan. Zachtjes dringt hij bij haar binnen en voelt voor het eerst de gloeiende warmte van een vrouw om zijn geslacht. Met gesloten ogen zucht hij diep. Zij ook. De vrouw voelt de opwinding toenemen, een wat koortsig gevoel komt op en haar hoofd en borsten beginnen te gloeien en wat rood aan te lopen. Wat zweten kan ze niet voorkomen. Ze opent de mond en verslindt de tong van haar Bob.
Zo op elkaar staand komen ze beiden, eerst zij met een ferme kwak en dan hij haar vullend met zijn sperma. Tot zijn schrik loopt er vocht langs haar dijen - gewoon jong gewoon zeker als ik van je kom. Ze trekt hem op het bed op zich en ze liggen elkaar omhelzend na te genieten. Nu de jongen wakker is gemaakt blijft hij haar bestormen met alle jeugdige energie die in hem is en waar zij zo van kan genieten.

Nu licht ze op haar bed, voelt nog hoe de orgasmes haar onderbuik open lijken te rijten. Ze wordt door de minnaar bekeken,en met haar armen omhoog en haar handen onder het hoofd ligt ze er uitnodigend bij. De donkere haren om haar hoofd op het kussen, de armspieren trekken de stevige borsten met geprononceerde tepels omhoog. De lijnen van haar buikspieren en de slanke taille en heupen wijzen naar het driehoekje schaamhaar dat lijkt te zeggen "hier neuken". Haar benen uitnodigend, iets gespreid zijn slank en welgevormd.

De jonge minnaar laat geen ruimte voor rust en bedient haar continue. Het werd een groot orgasme waar geen end aan leek te komen. Ze heeft hem wel "alles" moeten leren. De jongen was nog volledig maagd toen ze hem zijn eerste kusje gaf.
48 - maar nog vol op in "de race" zoals ze het zelf noemt. Sport, goed voedsel en weinig drinken had haar lijf goed gedaan. Ze is nog steeds een spetter, ook op het strand. Bob was jong in jaren maar met een stevig lijf.
Zijn harde lid wordt door haar gepakt en in haar gestoken, ze voelt de vulling en de spanning. Hij merkt dat ze gloeit en dat haar spieren hem vastgrijpen. Ze wordt bij de billen gegrepen, wat opgetild en langdurig hard geneukt hetgeen ze steunend en kreunend geniet. Ze komt klaar in stilte maar met open mond en ogen - genietend van haar orgasme. De borsten worden geplet onder het lijf van de vent en zijn handen blijven in de billen klauwen. Weer komt ze met een flinke kwak en hij gaat maar door. Ze zet haar vingers in zijn schouders, houvast zoekend in de storm. Nu sluit ze de ogen in verrukking en in extase brullend JA terwijl de squirt haar lijf verlaat. Even stopt de minnaar - heerlijke vrouw ben jij - om daarna opnieuw te gaan neuken en het af te maken, haar handen en vingers hard op zijn rug - ze voelt zijn sperma diep in haar lijf en zijn hart in de pik in haar kut kloppen..

Tritsen kusjes - wederzijds - vertellen van het genieten dat de halve nacht doorgaat.

Die morgen stapt ze het bed uit, de huishakjes gaan aan de voeten, schiet een klein kamerjasje aan, gaat koffie zetten, bezoekt het toilet, een korte douche, maakt haar gezicht en haren toonbaar, poetst de tanden en denkt "zo, weer klaar voor de strijd". Ze hoort haar minnaar wat ,aanrommelen en ook de gebruikelijke ochtend zaken doen. Ze staat er geil bij maar realiseert zich dat niet, Dat kamerjasje bedekt nauwelijks haar buik en haar borsten dringen zich ook naar voren. Ze staat tegen het aanrecht geleund als de minnaar de keuken binnenkomt. Zijn geslacht scheurt hard omhoog als hij de vrouw zo verleidelijk in de keuken ziet staan. Zijn ochtendgeilheid doet hem direct toeslaan. Hij pakt haar bij de heupen, drukt zijn geslacht tegen het hare en penetreert de vrouw via de klit diep. Haar armen gooit ze steunzoekend om hem heen.
Tegen het aanrecht staand wordt ze door Bob gegrepen enhard en langdurig geneukt. Met de mond wijd open, de ogen wegdraaiend, voelt ze haar vocht langs de dijen vloeien, verschillende keren klaarkomend.. Ze wordt geneukt, genomen. Ja ge no men - GE NO MEN. Na haar warme squirt, die kletterend op de vloer terecht komt voelt ze zijn sperma diep in zich komen. Zuchtend, shokkend en rillend houdt ze zich aan hem vast.
Pruttelend geeft de machine aan dat de koffie klaar staat.

Hij laat de nu wat aangeslagen vrouw even bijkomen, maakt de koffie verder gereed voor consumptie, drinkt zelf wat en gaat de vloer dweilen. Zij gaat op een keukelstoel zitten, met haar koffie. nog open mond en wat starende ogen, want in gedachten en volgens haar kut en haar hele lijf wordt ze nog geneukt en ze voelt haar kut soppen als ze kijkt hoe die energieke jongen even de rommel opruimt.
Hij kijkt in de koelkast, ziet eieren, kaas en ham en ingevroren brood en vraagt: "ham and eggs for breakfast love?" - oh heerlijk, met twee eieren graag, is haar reactie. Hij heeft in een kwartier een lekker ontbijt met toast voor haar klaar. Zet er een glas jus naast en zegt "ik zag marmelade. Als je meer wilt maak ik meer toast". Ze denkt aan haar "lijn" en laat het erbij. Smikkelen, smakelijk.
Na het eten drukt ze zich tegen hem aan en zegt "je verwent me" kom onder de douche.

Het warme water doet hen goed en ze genieten opnieuw van elkaars naaktheid. Hij zeept haar in en vergeet daarbij de borsten en billen niet. Ze ondergaat het giechelend als een puber. Zij doet de rug van de vent en natuurlijk de billen en piemel. Ze ziet zijn erectie opkomen, bedenkt zich dat zij daar de oorzaak van is en voelt dan de eigen geilheid. Hij trekt haar met de rug tegen zich aan, brengt zijn harde geslacht van achter tussen haar benen door in de kut, voelt haar lijf zich spannen van genot, grijpt met een vrije hand de doucheknop en laat het warme water van dichtbij over haar vulva lopen. Niet stoppen fluistert ze, niet stoppen en ze zoekt met haar handen steun op zijn dijen.
Een paar keer komt ze zo klaar van de gecombineerde stimulatie van het warme water op de gevoelige plekjes, zijn stevige lijf tegen het hare, zijn geslacht in haar en zijn vrije hand over haar schaamstreek wrijvend. De orgasmes van de vrouw prikkelen de jongen en hij komt ook een paar keer heftig klaar zijn sperma in de vrouw spuitend.
Een squirt is haar (voorlopig) laatste orgasme. Ze slaat bijna dubbel en maar wordt goed vast gehouden. Drijfnat vinden ze ten slotte het bed waar ze in elkaars armen tot zichzelf kunnen proberen te komen.


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Speciaal GevalDoor: Jonl
Gelezen: 3675x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
22-04
8.6
:: Sophie’s Belevenissen “de...Door: SOPHIE
Gelezen: 4417x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-04
7.8
:: Meisje Van De Overkant - 2Door: Baksteen
Gelezen: 3326x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Seks, Pijpen, Beffen, Anaal.
21-04
8.7
:: Gewoon Omdat Het KanDoor: Kareltje
Gelezen: 10823x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
21-04
8.8
:: Het Leven Van RosaDoor: Sletje
Gelezen: 5609x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-04
7.3
:: Tinderdate MichelleDoor: Mitchy3
Gelezen: 10122x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
20-04
8.6
:: Meisje Van De Overkant - 1Door: Baksteen
Gelezen: 15455x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Pijpen, Seks, Hetero
19-04
8.7
:: Sauna - 3Door: Jo
Gelezen: 9536x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-04
8.3
:: De Directrice - 5Door: Herby
Gelezen: 10873x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Sm
18-04
9.0
:: Na Het StappenDoor: Fiona
Gelezen: 13113x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Stappen, Taxi, Gangbang, Groepsseks, Hetero, Extreem, Drank, Onderdanig, Dominant
18-04
8.4
:: Een Verrassende VoetbalavondDoor: G.B.
Gelezen: 15247x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
17-04
8.6
:: Meet Me In The Dark - 6Door: Longone
Gelezen: 1974x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-04
9.1
:: The Perfect MatchDoor: Dano30
Gelezen: 6882x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Tinder, Blond, Grote Borsten, Vakantieseks,
17-04
8.8
:: Geile Evelien - 39Door: Barteljoris
Gelezen: 2797x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Likken, Aftrekken
17-04
9.1
:: Jeanet, De Buurvrouw - 2Door: Johnnie
Gelezen: 15902x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Overspel, Verleiden
17-04
9.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net