Opwindend.Net
Datum: 14-09-2018
Stemmen: 36x
Cijfer: 8.9
Gelezen: 7538x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Oude Vrienden, Nieuwe Sensaties…
Door Samantha - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: What Happens In Hannover...

Hoi allemaal, hier ben ik weer. Jullie kennen mij misschien nog van mijn vorige verhaal "What happens in Hannover..." Toen beleefde ik een spannend avontuur tijdens een zakenreis. Het verhaal waarvan ik je nu wil laten meegenieten speelt zich af in eigen land. Op een zwoele zomerdag deed ik een nieuwe ervaring op met mijn beste vriend, Dario...

De hittegolf hield het land al anderhalve week in zijn greep en ook vandaag zou het weer broeierig heet worden. Het was zaterdagochtend, iets voor acht, toen ik wakker werd in mijn veel te warme slaapkamer. “Om dit uur zal het buiten nog redelijk koel zijn.” dacht ik opgelucht toen ik naar de wekker keek. Ik stond op om het slaapkamerraam volledig open te zetten en een glas water te drinken. Daarna nam ik een douche en deed een luchtig zomerkleedje aan. Bij deze temperaturen was ondergoed overbodig en bovendien was ik toch alleen thuis.

Ik zat rustig op mijn terras een kop koffie te drinken toen mijn gsm rinkelde. “Hey zonneke” hoorde ik aan de andere kant van de lijn. “Dario, da’s lang geleden! Alles goed?” antwoordde ik aangenaam verrast. Hij vroeg of ik tijd en zin had om ergens af te spreken om bij te praten. Met dit warme weer bleef ik liefst in mijn tuin zitten, dus stelde ik voor dat hij naar mij zou komen. Ik ruimde de tafel af en deed de afwas die van de avond ervoor was blijven staan. Daarna dook ik vlug de badkamer in voor een vleugje mascara en glanzende lipbalsem.

“Nu er nog schaduw is, zal ik snel even de bloemetjes water geven” dacht ik. Toen ik met mijn gietertje naar de voorkant van het huis ging, zag ik dat Dario voor de deur stond. Hij leek te aarzelen om aan te bellen. “Bel maar aan, hoor. Ik bijt niet... Of alleen maar zachtjes” grapte ik. Dario leek uit zijn dagdroom opgeschrikt en keek mij met een stralende glimlach aan.

“Hij ziet er goed uit vandaag” dacht ik. Was het omdat hij een beetje gebruind was of omdat hij er ontspannener uitzag dan tijdens de werkweek? Ik kon er de vinger niet opleggen. Ik gaf Dario een stevige knuffel en voelde zijn lichaamswarmte door het dunne stofje van mijn zomerkleedje. Hij legde zijn hand laag op mijn onderrug en ik vroeg mij af of hij merkte dat ik geen ondergoed droeg. “Mmm, jij ruikt lekker!” lachte ik.

Ik nodigde Dario uit om naar het terras te gaan. “Wat is het hier heerlijk rustig zo in het groen.” zuchtte hij. “En veel privacy” beaamde ik. “Dankzij de hoge buxushaag kan ik hier zorgeloos monokini zonnen.” grapte ik. Dario lachte hoofdschuddend. Hij kende mij door en door en wist dat ik het hart op de tong had. Dat ik zoiets zei, betekende ook dat ik dat effectief deed. “Ik was misschien beter onaangekondigd langsgekomen” zei hij met een schelmse grijns.

We praatten nog even over ons werk. Dario werkte als expediteur in de Antwerpse haven. Een boeiende, afwisselende job. Hij had deze week een hilarisch verhaal meegemaakt i.v.m. een lading koffiebonen. Hoewel het gesprek even luchtig was als mijn zomerjurkje, was er na het grapje van daarnet een spanning tussen ons blijven hangen die ik nooit eerder gevoeld had. Ik had Dario altijd als mijn maatje beschouwd of als de grote broer die ik niet had, maar nu bekeek ik hem met andere ogen. Ik voelde mijn wangen warm worden.

“Waar zijn mijn lieve gedachten? Ik heb je nog niets te drinken aangeboden!” zei ik plotseling. Ik probeerde zo normaal mogelijk te klinken. “Ik heb water, appelsiensap en cola. Het water en de cola staan niet koel, maar ik heb ijsblokjes.” Terwijl ik deze woorden uitsprak, stelde ik me voor dat Dario met een ijsblokje in zijn mond mijn lichaam verkende. Mijn harde tepeltjes werden zichtbaar onder mijn dunne jurkje bij deze gedachte. “Een cola graag. Met ijs.” antwoordde Dario schijnbaar onbewogen.

Ik ging naar binnen om onze drankjes te halen en probeerde het beeld van daarnet van mij af te schudden. Ik had het ijs in de glazen gedaan en wilde net de cola inschenken toen Dario plots achter mij stond. Hij legde zijn grote handen op mijn schouders en fluisterde dicht bij mijn oor “Zal ik je helpen?” Ik voelde een rilling door mijn lichaam gaan. “Je kan een glas dragen, als je wil.” antwoordde ik.

In plaats van de glazen vol te schenken draaide ik mij om. We stonden nu oog in oog en dicht tegen elkaar aan. Wat mij plots bezielde, weet ik nog steeds niet, maar ik ging op mijn tippen staan en kuste Dario op de mond. Hij keek mij verrast aan. Hij wilde iets zeggen, maar ik legde mijn vinger op zijn lippen. “Cut the crap. We zijn allebei single. We kennen mekaar al zo lang en...” Ik zweeg even terwijl ik hem dichter tegen mij aantrok en fluisterde dan in zijn oor “Ik draag geen slipje.” Ik likte speels aan zijn oorlelletje en keek hem uitdagend aan.

Dario was sprakeloos. Zijn grote ogen drukten zowel verbazing als wellust uit. Hij beantwoordde mijn kus hartstochtelijk. Zijn ene hand streek door mijn lange blonde haar, terwijl zijn andere over mijn rug naar mijn achterwerk gleed. Behendig slaagde hij erin om mijn jurkje met één hand omhoog te trekken. “Ik ben een voorstander van het empirische onderzoek.” lachte hij. “Ik geloof enkel wat ik met mijn eigen ogen kan zien.”

Ik ging opnieuw op mijn tippen staan en Dario gaf mij een zetje, zodat ik op het aanrecht kon gaan zitten. Met onze gezichten op dezelfde hoogte was het inderdaad gemakkelijker kussen. Ik sloeg mijn armen en benen om hem heen en mijn voelde hoe mijn borsten tegen zijn borstkas drukten. Tussen mijn benen voelde ik iets anders drukken. “Ik voel dat je er net zo van geniet als ik.” zei ik terwijl mijn vingertoppen plagend licht over de bobbel in zijn jeans streken.

Met één hand hield Dario mijn hoofd vast; met de andere verkende hij mijn lichaam. Zijn hand gleed naar mijn borst. Hij kneedde ze stevig en zijn duim speelde met mijn harde tepel. Ik zuchtte opgewonden en merkte dat ik al vochtig begon te worden. Ik kuste hem nog passioneler en drukte hem dicht tegen mij aan.

Mijn vriend nam met beide handen mijn achterwerk beet en trok mijn bekken naar de rand van het aanrecht. Ik leunde achterover en plaatste mijn beide vlakke handen achter mij om mijn evenwicht te bewaren. Dario maakte zich los en knielde neer. Nauwelijks voelbaar streelde hij de binnenkant van mijn dijen. Zijn lichte aanrakingen bezorgden mij kippenvel van opwinding.

“Je hebt een mooi kutje” merkte hij op terwijl hij met zijn vinger langs mijn lipjes streek. Ik lachte verlegen. Tien minuten geleden zaten we nog op het terras over koetjes en kalfjes te praten en nu zat ik met mijn blote billen op het aanrecht. Dario spreidde mijn lipjes. Nu voelde ik zijn warme tong langzaam van mijn vagina naar mijn clitje gaan. Met gesloten ogen genoot ik van deze hemelse sensatie. “En je smaakt nog lekker ook!” zei hij.

Ik spreidde mijn benen zo ver ik kon en bracht mijn bekken zo dicht mogelijk bij hem. Langzaam schoof hij één vinger bij mij naar binnen, daarna een tweede. Ik kreunde van genot. Zijn vaardige tong tekende kringetjes rond mijn clitje terwijl zijn vingers tegen mijn G-plek drukten. Ik had het gevoel dat ik snel klaar ging komen, maar Dario stopte plots.

Hij stond op en kuste mij hartstochtelijk. Ik proefde de smaak van mijn eigen natte kutje. Voorzichtig deed hij mijn jurkje naar beneden, zodat nu ook mijn kleine prompte borsten naakt waren. Hij nam ze in zijn beide handen en masseerde ze. Hij bracht zijn mond naar beneden en likte aan mijn harde rozige tepel. Hij nam hem in zijn mond en zoog er zachtjes aan. Ik kreunde van genot. Zonder woorden wist hij precies wat ik wilde.

Terwijl zijn ene hand mijn borst verder kneedde vond de andere de weg naar mijn natte kutje. Zijn vinger gleed een paar keer op en neer tussen mijn vochtige lipjes en concentreerde zich dan op mijn harde clitje. Ik kirde van genot toen zijn vinger diep in mijn warme vochtige liefdesgrotje gleed. Dario voelde dat ik mij volledig liet gaan. Hij schoof twee vingers tegelijkertijd in mijn vagina en stimuleerde mijn clitje met zijn duim. Ik keek naar beneden om te zien hoe zijn vaardige vingers met mijn poesje speelden en werd steeds geiler. Ik voelde de spanning in mijn onderlichaam toenemen en Dario versnelde zijn beweging. Ik sloot mijn ogen en haalde diep adem, spande mijn buik- en bekkenbodemspieren op en kwam met een luide “Oh” klaar.

Met één arm rond Dario’s nek en mijn andere hand nog steeds op het aanrecht steunend kwam ik geleidelijk terug op adem. Wat er net gebeurd was, moest even tot mij doordringen. “Mijn beste vriend heeft mij zonet een zalig orgasme bezorgd.” dacht ik. Met een gelukzalige glimlach en stralende ogen keek ik hem aan. “Bedankt” fluisterde ik.

“Dat wilde ik al doen sinds ik je voor de eerste keer zag.” bekende Dario. Terwijl ik hem verbaasd aankeek, riep ik de herinnering aan onze eerste ontmoeting op. “Je leende mij de 10 cent die ik tekort kwam om mijn thee te betalen.” glimlachte ik. “De beste investering van mijn leven.” antwoordde hij.

Dario nam galant mijn hand om mij overeind te helpen. Voorzichtig liet ik mij van het aanrecht schuiven en ging op mijn wankele benen staan. Hij schoof mijn jurkje over mijn heupen en liet het op de grond zakken. Op mijn zwarte teenslippers met strass-steentjes na stond ik volledig naakt voor hem. Hij deed een stap achteruit en bekeek mij bewonderend. Ik voelde mij een beetje ongemakkelijk, maar ook begeerd en opgewonden tegelijkertijd.

“Dat is niet eerlijk. Jij hebt al je kleren nog aan.” grijnsde ik ondeugend. Ik deed de knoopjes van zijn stijlvolle zwarte hemd één voor één los. Terwijl ik hem kuste, zochten mijn handen naar de gesp van zijn broeksriem. Met enige handigheid kreeg ik ook de knoop en ritssluiting van zijn jeans los. Ik liet mijn hand in zijn boxershort glijden en keek hem uitdagend aan. Zijn ogen brandden van opwinding.

“Kom mee” zei ik plots. Ik nam Dario bij de hand en leidde hem naar mijn slaapkamer. Toen we vlakbij het bed waren, trok ik zijn jeans naar beneden. Zijn zwarte hemd belandde over de stoel naast het bed. “Nu is het jouw beurt om te genieten” zei ik op veelbelovende toon. Ik haakte mijn duimen onder de elastiek van zijn boxershort en trok het kledingsstuk plagend langzaam over zijn heupen en billen naar beneden. Verleidelijk lachend legde ik mijn hand op zijn warme, harde paal. “Het perfecte formaat.” knikte ik goedkeurend.

Dario installeerde zich op mijn zachte bed. Het raam stond nog steeds wagenwijd open. De kans was klein dat iemand een glimp van ons liefdesspel zou opvangen, maar het risico dat het open raam impliceerde gaf een extra spannende dimensie aan deze nieuwe ervaring. Mijn handen gleden over Dario’s naakte huid, van zijn borst over zijn buik naar zijn dijen. Ik nam zijn fier opgerichte lid in mijn hand. Mijn tong streelde zijn eikel. Tussen mijn wimpers door keek ik op om te zien hoe hij van iedere aanraking genoot.

Ik duwde zijn grote pik tussen mijn borsten, maakte hem dan met het puntje van mijn tong nat en wreef hem over mijn opgerichte roze tepeltjes. Mijn vriend genoot zichtbaar van het schouwspel. Hij kreunde zacht toen mijn lippen zijn eikel omsloten. Geleidelijk liet ik zijn harde lid dieper in mijn mond schuiven. Hem zien genieten wond mij op en ik wilde zijn grote paal in mijn natte kutje voelen.

Ik ging bovenop hem zitten en bewoog zo op en neer dat zijn harde piemel mijn clitje raakte. Dario voelde hoe nat ik was en kreunde van opwinding. Ik had de touwtjes in handen en maakte hem gek van verlangen. Dan liet ik zijn grote pik in mijn drijfnatte kutje glijden. Meteen nam hij mijn heupen met beide handen vast om het ritme te controleren.

Ik leunde achterover voor meer wrijving tegen mijn G-plek. Met één hand steunde ik op zijn dij en met de middelvinger van de andere hand stimuleerde ik mijn clitje. Het tempo en onze ademhaling versnelden. Dario drukte mijn heupen zo dicht mogelijk tegen zich aan en kwam met een luide zucht klaar. Ik genoot van het gevoel om hem zo diep in mij te hebben, wreef nog een paar keer over mijn gezwollen clitje en bereikte een tweede, nog intensere climax.

Uitgeput zakte ik naast mijn vriend neer. Mijn lichaam trilde nog na van inspanning en opwinding. Ik vleide mij tegen hem aan en liet mijn hoofd op zijn borst rusten. Zo lagen we nog een tijdje in elkaars armen na te genieten. “Hoe zou het nu verdergaan tussen ons?” vroeg ik mij even af. Ik schudde de gedachte meteen weer van me af. Te veel nadenken zou de magie van dit perfecte moment doorbreken.

Hoewel Dario en ik het uitstekend met elkaar konden vinden, was ik te veel op mijn vrijheid gesteld om een vaste relatie aan te gaan. Maar als we zonder verdere verplichtingen van elkaars gezelschap konden genieten, waarom niet? Wat mij betrof, gaf deze ervaring een extra dimensie aan onze vriendschap. Ik hoopte dat mijn “special friend” er ook zo over dacht...


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (9)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Speciaal GevalDoor: Jonl
Gelezen: 3556x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
22-04
8.6
:: Sophie’s Belevenissen “de...Door: SOPHIE
Gelezen: 4403x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-04
7.8
:: Meisje Van De Overkant - 2Door: Baksteen
Gelezen: 3225x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Seks, Pijpen, Beffen, Anaal.
21-04
8.7
:: Gewoon Omdat Het KanDoor: Kareltje
Gelezen: 10805x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
21-04
8.8
:: Het Leven Van RosaDoor: Sletje
Gelezen: 5607x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-04
7.3
:: Tinderdate MichelleDoor: Mitchy3
Gelezen: 10110x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
20-04
8.6
:: Meisje Van De Overkant - 1Door: Baksteen
Gelezen: 15428x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Pijpen, Seks, Hetero
19-04
8.7
:: Sauna - 3Door: Jo
Gelezen: 9535x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-04
8.3
:: De Directrice - 5Door: Herby
Gelezen: 10869x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Sm
18-04
9.0
:: Na Het StappenDoor: Fiona
Gelezen: 13111x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Stappen, Taxi, Gangbang, Groepsseks, Hetero, Extreem, Drank, Onderdanig, Dominant
18-04
8.4
:: Een Verrassende VoetbalavondDoor: G.B.
Gelezen: 15246x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
17-04
8.6
:: Meet Me In The Dark - 6Door: Longone
Gelezen: 1974x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-04
9.1
:: The Perfect MatchDoor: Dano30
Gelezen: 6882x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Tinder, Blond, Grote Borsten, Vakantieseks,
17-04
8.8
:: Geile Evelien - 39Door: Barteljoris
Gelezen: 2797x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Likken, Aftrekken
17-04
9.1
:: Jeanet, De Buurvrouw - 2Door: Johnnie
Gelezen: 15902x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Overspel, Verleiden
17-04
9.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net