Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Aliens Onder Ons - 18

Zo leefde wij rustig verder als man en vrouw. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en ik merkte ook dat Dianne wat onrustig werd. Ik peilde haar brein en vond wat losse gedachten die als ik alles bijeenvoegde, samen het beeld van een trio tussen mij, haar en een andere vrouw vormde. Waarbij zij de dominante rol als vrouw zou hebben in de zin van dat zij wilde regisseren wat erdoor wie gedaan zou worden. De gedachten leken mij wel wat en ik kon het avontuur niet weerstaan. Maar wie zou ik dan als derde kunnen betrekken in ons liefdes spel.

EN zoals bij zoveel zaken loste dit probleem zichzelf op. Op een zaterdag avond had Dianne afgesproken met haar vriendinnen Sandra en Liesbet (zie verhaal Aliens onder ons 10). De dames hadden een leuke avond en ik zorgde voor de hapjes en drankjes, zette wat lounge muziek op. Merkte dat alle dames zich vermaakte en ontspande. Op zeker moment excuseerde ik mij dat ik nog even iets moest doen en dus hun alleen moest laten voor een uurtje.

Snel liep ik naar mijn studeerkamer en schakelde de cameraís en microfoons in. Na wat geleuter aangehoord te hebben ging het gesprek al vlot richting de seks. Dianne was zeer openhartig naar hun toe en ook zij hielden zich niet in. Alle dames gaven zo aan wat de voor- of afkeur had. En het idee van een trio met twee dames en 1 man lag ook wel in hun wereld lekker, maar zij wisten niet hoe dat aan te sturen. Ik snap dat wel enigszins nu ik jullie aardbewoners heb leren kennen. De ingebouwde preutsheid weerhoudt jullie van ongeremde seks. Ik besloot in te grijpen met een middeltje wat op mijn wereld af en toe gebruikt wordt als iedereen eens goed seksueel uit het dak wil gaan.

In iedere glas wat druppeltjes en ik kwam de dames even opzoeken. Okť, ik zie dat de glazen alweer bijna leeg zijn. Wat een gastheer ben ik. Ik liep terug naar de keuken en kwam terug met de drie glazen witte wijn met de extra toevoeging. Ik excuseerde mij nogmaals en zei dat ik met 20 ŗ 30 minuutjes wel klaar zou zijn. De dames lachte vriendelijk en woven mij weg. Ik weer achter mijn schermen en zag dat de glazen al halfleeg waren.

Alhoewel de gesprekken al openhartig waren werden zij nu explicieter. De vragen werden gedetailleerder en intiemer. Zo kwam ik er achter dat Dianne mij een goede minnaar vond en dat zij de afwisseling in standjes en gaatjes wel kon waarderen. En opeens flapte zij eruit dat zij met mijn zus had gevreeŽn en dat har toch ook goed had gedaan. Even viel er een stilte, jij bent met een vrouw naar bed geweest? Je vond het lekker?!? Hebben jullie nog viebs of zo gebruikt? En Dianne vertelde alle details. En wat mij opviel, waarheidsgetrouw. Ik beleefde het moment weer terug en voelde mijn pik hard worden.

Opeens schoof Sandra naast Dianne op mijn plek. Liesbet nam snel plaats aan de andere kant en de hoofden bogen naar elkaar of zij geheimen aan het vertellen waren. Ik zag wel dat tepels hard werden en er onrustig op de bank werd gedraaid. Ook gingen de benen wat vaker van en over elkaar. Die zaten nu dus geil te worden. Opeens zag ik een hand op het been van Dianne. Die gleed op en neer, maar bij iedere opwaartse beweging, ging de hand verder. Totdat deze dus in de lies van Dianne zat waar de hand verwoed begon te trillen. Omdat de dames rokken en jurken aan hadden, schoven die al snel omhoog en al snel had Sandra mijn vrouw vol in de kut te pakken terwijl Liesbet de tieten van Dianne beetpakte en erin kneep. Ook zoende die twee elkaar. Ik liet het gebeuren en zag een voor een de kledingstukken verdwijnen. Tot op zeker moment alleen nog wat hold-up pantyís aan waren.

De dames waren al verwikkeld in het liefdesspel en ik wachtte af. Ik wist hoe het middel zou werken en dat na het eerste orgasme alle remmen losgingen. De dames liefkoosde elkaar en omdat Dianne het middelpunt was, kwam die ook als eerste. Luid kermend en schokkend raasde het orgasme door het lichaam. De twee andere dames vielen nu elkaar aan en vingerde elkaar naar het hoogtepunt.

Ik liep naar de woonkamer en zogenaamd verraste ik de dames. Die keken naar mij als leeuwen naar een biefstuk. Zonder een woord te zeggen wees Dianne naar mij en Sandra en Liesbet rukte mij de kleren van het lijf. Dianne zat voor mij en pakte mijn slappe pik en pijpte mij hard en vakkundig tot stijfheid. Wees naar Sandra en beval mij haar eens goed te neuken met die lekkere paardelul van mij. Sandra ging snel op haar rug liggen op de sofa en ik knielde voor haar. Liesbet pijpte mij nog even snel en richtte mijn pik. Met 1 stoot nam ik bezit van Sandra. Die wilde inderdaad hard en diep genomen worden las ik in haar brein en ik voldeed aan haar wens. Liet mijn pik nog iets groeien en begon haar te neuken zoals zij dat wilde.

Liesbet en Dianne waren intussen elkaar aan het verwennen in de 69 positie. Sandra kwam al snel klaar en gilde het uit. Ik wilde door stoten maar een kort scherp bevel van Dianne weerhield mij daarvan. Ik keek om en zag haar wijzen op Liesbet. Die zat al op haar knietjes met haar kont omhoog klaar voor mij. Ik trok mij terug wat een zucht aan Sandra ontlokte.

Ik nam gehoorzaam plaats achter Liesbet en stak mijn pik ook bij haar in 1 stoot naar binnen. Dianne stuurde Sandra naar Liesbet ís linkerzijde en na m zelf plaats aan de rechterzijde. Beval mij Liesbet goed te neuken. Keek Sandra aan en beval haar een tiet van Liesbet te pakken en te knijpen, Dianne zou hetzelfde doen met de andere tiet. En opeens bogen die twee over Liesbet heen en zoende elkaar hartstochtelijk vol op de bek terwijl ik hard aan het pompen was. Mijn stoten brachten alle vrouwen in beweging en ik zag dan ook de tieten van Dianne en Sandra mee bewegen op mijn stoten. Liesbets handje voelde ik al onder mijn zak kriebelen terwijl zij steeds harder gilde. De kreten van neuk mij, spuit mij vol enz werden op zeker moment onverstaanbaar. En ik voelde mijn zaad borrelen. Maar ik spoot niet. Ik zag wat Dianne wilde. Toen Liesbet klaarkwam en uitgeraasd was, moest ik stoppen.

De dames gingen nu alle drie voor mij zitten, handen onder de tieten en ik kreeg de opdracht hun onder te spuiten. Ik trok aan mijn pik en spoot iedereen vol in het gezicht en tieten. Heerlijk spoot ik hun onder. Ik plofte in mijn stoel en liet mijn pik verslappen. De dames begonnen nu elkaar af te likken. Ik zag de vingers in kutjes verdwijnen en was getuige hoe 3 dames in een kringetje elkaar vingerde. Hun tieten wreven langs en over elkaar, ze kusten er op los. En ik zag de orgasmes voor bij komen. Maar zij konden elkaar niet met rust laten en ik keek ernaar.

Totdat Dianne ingreep en mij aankeek. Kroop op mij af en vroeg of ik klaar was voor ronde twee. Ik knikte en zij bukte en pijpte mij weer stijf. Nu lagen Sandra en Liesbet weer in 69 elkaar te beffen. Neuk Sandra maar eens lekker in haar kont. Ik kroop achter Sandra, smeerde wat glijmiddel in haar anus en zette mijn pik ervoor. Duwde hard en mijn eikel schoot naar binnen. O mijn god, ik word in mijn kont geneukt, brulde Sandra. Doe voorzichtig, ik ben nog nooit door een echte vent in mijn kont geneukt. Gehoorzaam liet ik mijn pik steeds dieper in haar strakke kontje verdwijnen. Totdat ik tot mijn ballen in haar kont zat. Maar dat betekende ook dat Liesbet mij nu ook zo af en toe een lik over mijn ballen gaf. En Dianne schoof achter mij en ik voelde haar tepels in mijn rug. Zij weet dat ik dat lekker vind. En zij bepaalde het ritme door met haar heupen mee te stoten. Ik kan wel zeggen dat dit het prettigste standje is wat ik ken. Drie geile vrouwen, druk bezig in een roes elkaar en mij te verwennen. Dianne fluisterde allerlei geile taal in mij oor en hitste mij op. Ik begon dus dan ook op haar aangeven harder en dieper dan voorheen te neuken.

Ik voelde het tongetje over mijn zak, de harde tepels in mijn rug en een strak maagdelijk kontje rond mijn pik. En ik kwam. Zo vaak ben ik nog niet vanuit mij zelf zonder controle gekomen. Ik heb geleerd mijn klaar komen te reguleren, maar had nu geen controle. Ik gaf mij over aan de lust en spoot brullend mijn zaad in dat lekkere kontje. Ik bevroor in mijn houding, mijn pik diep in haar kontje, een tongetje rond mijn zak en Dianne die vanachter tegen mij op reed. Uitgeput trok ik mij op zeker moment terug. Ik voelde dat mijn energieniveau nu erg laag was en had zelf nu een oppepper nodig. Ik strompelde naar de keuken en maakte de eiwit shake die ik nodig had. Ik voelde als het ware mijn accu weer opladen.

Ik ging terug naar de kamer en zag dat Dianne de strapon bij Sandra had omgedaan en er zelf was opgeklommen. Liesbet duwde een dildo in en uit haar anus en de dames brieste het uit. Na nog wat beter kijken tijdens het rondlopen hadden alle dames dildos ed in kut en kontje. Het zoemde als een leger bijen.

Ik kreeg weer een stijve en duwde Liesbet weg en stak mijn pik pardoes in de kont van Dianne. Die kon dit zeker waarderen en gilde dat ik hem op moest zetten. Maar nu had ik weer de controle. Ik neukte lekker en zag Liesbet een beetje beteuterd zitten omdat zij nu niet meer in het spel zat. Ik wenkte haar, wees op de dildo en trok mij terug. Zij duwde die diep in Dianne en trok mij op haar. Zocht met haar handje mijn stijve ne leidde die naar haar natte kut. Sloeg haar benen om mij heen en gromde dat ik haar nou eens goed moest neuken. Ik paste mijn pik weer wat aan en neukte haar zoals opgedragen. Wat een wilde kat was dat. Woest stootte zij zich op mijn pik. Het schuim vormde zich rond al haar lippen en ik neukte haar hard, diep en snel. Wild brullend kwam zij klaar. Wild schokkend beleefde zij haar orgasme en ik hield het in de gaten hoe lang ik haar nog moest palen. Trok mij dus op het gepaste moment terug. Keek rond en zag Sandra nu op de strapon on rijden. Maar dan wel dat Dianne op de grond lag en Sandra met haar rug naar Dianne zich met haar kontje op de strapon gespietst had. Haar tieten flabberden mee. Ik kroop ernaartoe, een laveloze Liesbet achter mij latende. Ik kroop op Sandra en stak weer mijn pik in haar. Haar ogen vlogen open. Ga je mij nu lekker neuken met die grote pik van je. Ik knikte en duwde hard op en neer. Grommend ontving zij mij. Ik neukte deze prachtige vrouw en zoende ook haar vol op de mond. Toen die klaarkwam zakte Sandra amechtig hijgend op de grond. Ik keek naar Dianne, gespte de strapon los en schoof mijn pik in haar kut. O lieverd, heb je wat bewaard voor mij. Geef het dan maar snel aan mij. Zij sloeg haar benen om mij heen en roffelde met haar hielen op mijn billen. Haar armen sloot zij achter mijn rug en zo verstrengelde zij zich om ons heen. En ik neukte haar net zolang tot zij klaar kwam en ik zogenaamd mijn laatste zaad in haar schoot.

Hijgend, bedekt met zweet en geil zaten we daar met zijn viertjes. Ik nodigde iedereen uit om te douchen. Verdoofd hebben de dames gedoucht, nog wat gedronken en zijn toen zich gaan aankleden. Ik wiste niets uit hun gedachten, alleen de roes hoe zij aan hun daad waren begonnen. Ik onderdrukte het schaamtegevoel en versterkte het lustgevoel. Ik wist nu dat deze dames vaker langs zouden komen voor een orgie, trio of zelfs alleen voor mij.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Aliens Onder Ons - 20

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Aliens Onder Ons - 26Door: Travestiet
Gelezen: 646x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Trio, Shemale, Strapon, Anaal
16-07
8.3
:: Lunch Met GevolgenDoor: Guilty Pleasure
Gelezen: 6089x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
15-07
8.7
:: De Hoer Spelen - 2Door: Nicole
Gelezen: 4342x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-07
8.1
:: Geile FotoshootDoor: Beffertje
Gelezen: 3166x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meisje-Jongen Fotografie Pijpen Beffen
15-07
8.0
:: BevrijdingDoor: Xxx_pen63
Gelezen: 3159x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Milf, Interracial
15-07
8.8
:: Mandy's Bezoek Aan... - 2Door: Dirtymind
Gelezen: 4593x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vingeren, Pijpen, Neuken, Parenclub,
15-07
8.5
:: De Geile BuurvrouwDoor: Htstones
Gelezen: 8303x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags:
15-07
7.6
:: Bart Op Vakantie - 3Door: Muffer
Gelezen: 7762x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
15-07
9.3
:: De Hoer Spelen - 1Door: Nicole
Gelezen: 7138x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-07
7.7
:: AnjaDoor: Johnnie
Gelezen: 6668x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
15-07
8.8
:: Annaís Onverwachts BezoekDoor: Roodkapje
Gelezen: 5787x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Tiener
14-07
8.2
:: De OntmoetingDoor: DennisDeMens
Gelezen: 5643x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ontmoeten, Daten, Zoenen, Vingeren, Liefde
14-07
8.3
:: Het Vervolg Van... - 1Door: Dirtymind
Gelezen: 6013x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Sex, Vingeren, Spuiten
14-07
8.3
:: Als Twee Druppels Sperma ...Door: Penpaal
Gelezen: 5402x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tweelingzus, Foto's, Website, Neuken
14-07
8.3
:: Bart Op Vakantie - 2Door: Muffer
Gelezen: 14208x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
13-07
8.9
:: Het Neukpaleis - 5Door: Sofie
Gelezen: 3369x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
12-07
8.9
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!