63.187 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 14-03-2023 | Cijfer: 8.9 | Gelezen: 14093x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit verhaal is tot stand gekomen na een heerlijke mailenwisseling met iemand die ik voor nu alleen als M zal benoemen. Onze gezamenlijke fantasieën zijn uitgekomen op het verhaal over de lieve Hannelore.

Hopelijk genieten jullie net zoals wij dat hebben gedaan

Xxx Amy-mae en M


Het is een mooie lente zaterdag en ik zit met wat vrienden op het terras. Chloë heeft het over haar laatste neukertje, Martje is overduidelijk te preuts om daar ook maar iets van te vinden, Laureen vindt dat op haar beurt weer hilarisch en Patrick zit te wachten om te vertellen over de jongen die hem gisteravond alle hoeken van de kamer heeft laten zien.

Ik, ik ben afgeleid. Aan de andere kant van het terras zit namelijk iemand die mijn aandacht trekt. Een dame met donkerblond haar tot haar schouder. Haar ogen verstopt achter een zonnebril maar ze lijkt mijn kant ook op te kijken. Ze is sexy maar niet te sexy gekleed. Ze draagt een strakke korte broek en hemdje met daarover een blouse die ze open gelaten heeft. Ik meen rode bh bandjes te hebben gespot. Ze zit alleen maar lijkt zich prima te vermaken. Iets in haar trekt me aan, trekt me naar haar toe. Ik schat haar iets ouder dan ik, misschien 25. Ik denk dat ik te lang haar kant op heb gekeken want opeens kijkt ze weg. Had ze me door?

Martje was er nu echt klaar mee en besloot te vertrekken. Dit haalde voor Laureen alle humor uit de situatie. Patrick vroeg wat ik er van vond om ons gezellig samen zijn te beëindigen.

“Ga maar vast” zei ik. “Ik doe nog een wijntje en stuur jullie wel een tikkie.”

“Have fun with al your friends” grapte Patrick en hij gaf me een kus op mijn wang. Ik bestelde nog een wijntje en richtte mijn blik opnieuw maar hopelijk zo onopvallend mogelijk op de blonde verschijning. Ze zat niet op haar telefoon maar had wel een oortje in. misschien luisterde ze muziek? Ze had overduidelijk meer plezier met het bekijken van de mensen om haar heen. Ik besloot de stoute schoenen aan te trekken.

Ik pakte mijn wijntje en mijn tas en stapte op haar tafel af. Ze leek me niet te zien, of deed alsof ze me niet zag. Ik schoof een stoel aan haar tafel naar achteren en ging zitten. Ze leek even te schrikken.

“Jij ook lekker alleen aan het drinken?” zei ik en probeerde zo lief mogelijk naar haar te lachen. “Hoi…ehhhh ja soms moet je er even tussenuit” zei ze ietwat ongemakkelijk. “Amy-mae” zei ik kort en stak mijn hand uit. “ Hoi, ik ben Hannelore” zei ze en ze schudde mijn hand.

We raakten langzaam maar zeker aan de praat. Ze was wat verlegen leek het, maar hoe meer ik over mij zelf vertelde hoe makkelijker het haar ook af leek te gaan. We praten over werk, over opleidingen, over familie en uiteindelijk ook over de liefde.

Zo kwam ik er achter dat ze lesbisch was. Het was al een tijdje uit met haar ex en ze had het huis weer voor zich alleen. Ze had ooit een vriendje gehad maar daar nare ervaringen mee. Daarna op relatief jonge leeftijd met een meisje in bed beland en dit deed veel meer met haar.

Ik vertelde mijn verhaal. Op jonge leeftijd uit huis dus al een eigen plekkie. Mijn vader verdiende goed dus kom helpen met het inleggen van de kosten koper. Zo hadden ze het ook met mijn grote zus gedaan. Jongens konden me nooit echt schelen. Ooit een gozer afgetrokken in de wc van school maar dat sperma was zo vies dat ik er liever niks meer mee te maken wilde hebben. Daarna tijdens het drinken samen met een meisje in de bar aan de praat geraakt en er daar achter gekomen dat ik dit veel fijner vond.

De bediening kwam vragen of we nog wat wilde en ik zag Hannelore twijfelen. “ Nee dankje” zei ik. “Doe de rekening maar. Zet haar drankjes maar op mijn rekening van die tafel”. Hannelore keek me wat verbaasd en verward aan. Ik rekende af en zakte terug in mijn stoel.

“Hoeveel krijg je van me?” zei Hannelore. “Een belofte” zei ik. Nu was ze nog meer verbaasd. “ De belofte dat je deze gezelligheid vanavond met mij doorzet.” ik pakte het bonnetje en de pen uit mijn tas. Op het bonnetje schreef ik mijn adres en 19u in de avond en schoof het in haar tas. Daarna pakte ik mijn spullen, knipoogde ik en vertrok. Zou ze komen ?

Het werd avond en de spanning steeg bij mij toch wel. Zou die mooie Hannelore komen of niet ? Ik had een 2 kamer appartement gekocht met een kleine buitenruimte. Wat zou deze toch wat oudere dame daar van vinden. Zou het genoeg zijn? Nee ik ging nu niet onzeker worden.

Het was nog mooi weer en een comfortabele 21 graden dus had ik buiten de tuinbank opgemaakt. Ik had twee glazen en een fles wijn klaar gezet, een klein hapjes plankje gemaakt en een leuke muziek lijst op Spotify opgezet op de Sonos boxen. Qua kleren had ik een colbertje aan met daaronder een zwart shirtje. Dan nog een rok en een panty. Onder dit alles droeg ik een licht blauw matchende lingerie. Je weet immers maar nooit.

Klokslag zeven ging de bel. Ze was er dus toch. Mijn hart sloeg een slag over. Ik opende de deur en begroette haar. Ze had haar haren nu in een paardenstaart gedaan. Ze droeg een rood jurkje tot net boven haar knieën. Ze had geen of weinig makeup op zo te zien. Niet dat deze verschijning dat nodig had. Sexy en verzorgd, zo als ik haar had leren kennen. Ik vroeg haar binnen en we namen plek in de kleine buitenruimte die ik mijn tuin noemde.

Het gesprek begon ongemakkelijk. Hannelore was dit duidelijk niet zo gewend. We starten met de gebruikelijke onderwerpen. Familie, wat doe je voor werk en ze leek op deze manier een beetje los te komen. Op een gegeven moment was ze druk aan het vertellen over haar ex en maakte ze een opmerking waardoor ik het gesprek wat meer de kant op kon sturen die ik wilde. misschien was het de wijn, misschien kwam ze eindelijk los maar ze leek zichzelf in het moment te verliezen.

‘Julia was een schat hoor maar in bed bakte ze er niets van’

‘Oh wat dan’ zei ik lachend. Ik zie Hannelore nu rood wegtrekken. Ze begon een beetje te hakkelen en stotteren. ‘ je doet dit niet zo vaak he. Praten over je sexleven met een ander’ zei ik. Ze werd nu nog roder. Om haar een beetje op haar gemak te stellen vertelde ik wat meer over mijn bed ervaringen. Ik had sinds het uit was met Mirthe niet stil gezeten…. Of nouja gelegen.

Na een tijdje excuseerde ik mijzelf om even naar het toilet te gaan. Onderweg kreeg ik een plan. Ze wilde wel maar wist blijkbaar niet hoe dus ik zou het voortouw nemen. Ik schoot mijn slaapkamer in en pakte een trileitje uit mijn nachtkastje. Ik verstopte dit in de palm van mijn hand en nam terug plaats naast haar op de tuinbank.

De fles was nu leeg en het uur was 10. Ik plofte terug naast haar en keek haar aan. ‘ wat is er?’ zei de lieve schat ongemakkelijk en rood. Ik schoof dichterbij en liet een hand langs haar gezicht gaan. Ze deinsde even terug. “ Je bent mooi” zei ik. Ik bleef haar strak aankijken. Ze wendde haar ogen af. “ Ehhhhh dankje” stotterde ze.

“Hannelore, ik ga je zoenen en als je me wil stoppen is dit je kans” dit had ze duidelijk niet zien aankomen. Ik kwam dichterbij haar en drukte mijn lippen op de hare. Ze waren net zo zacht als ik me had voorgesteld, met mijn linkerhand ging ik door haar haren. Het kostte haar eventjes maar uiteindelijk ontving ze mijn zoen. Haar mond ging een stukje open en haar hand vond zijn rust op mijn bovenbeen. Niet veel later vonden onze tongen elkaar. In mijn rechterhand had ik nog steeds het kleine tril eitje zitten. Ik rustte deze hand zachtjes als een vuist op haar bovenbeen. Langzaam maar zeker schoof ik mijn hand naar boven totdat ik de rand van haar jurkje voelde. Hier wachtte ik even of ze mij tegen zou houden. Dit deed ze niet. Hannelore leek zich helemaal te verliezen in onze kus. Mijn hand ging nu onder de stof van haar jurk door en vond haar dijen. Opnieuw gaf ik haar even kans om mij mogelijk te weigeren. Dit bleef uit. Ik stak mijn wijsvinger uit en vond de dunne stof van haar slipje met mijn middelvinger duwde ik nu het trileitje aan.

Even leek Hannelore te verstijven. Één hoorbare snak naar adem ontsnapte haar tijdens het zoenen. Even opende ik mijn ogen om te kijken of zij het zelf deed. Twee zenuwachtige doch vragende ogen keken mij terug aan. Het uitblijven van een tegenreactie nam ik aan als aanmoediging om verder te gaan. Ik zet het trileitje nu tegen haar slipje, meteen zet ik mijn lippen in haar nek en begon liefdevol van haar nek naar beneden te zoenen. Het kostte Hannelore even maar uiteindelijk ontspande ze zich en liet ze haar hoofd naar achter op de bankrand hangen. Het Tril eitje bewoog ik nu in kleine rondjes over haar schaamlipjes heen tot ik haar klitje had gevonden. Toen ik deze aanraakte greep Hannelore mijn hand vast. Niet om mij weg te duwen maar om kracht bij te zetten. Ze was nu echt om. Ik zette kracht bij zoals zij vroeg totdat ik het vermoeden had dat zij haar hoogtepunt ging bereiken. Net voordat dat zover was zette ik het eitje uit. Verontwaardigd en een beetje teleurgesteld keek zij mij aan.

“Het lijkt mij een goed idee als we dit in de slaapkamer verder voortzetten” zei ik. Ik stond op en pakte haar bij de hand. Hannelore liet zich makkelijk meevoeren. Onderweg naar boven zijn we onze kleren verloren. Van de terughoudende schichtige vrouw waar ik Hannelore eerst voor aan had gezien was totaal niks meer over. Ze leek totaal over haar schaamte en verlegenheid heen te zijn, alsof de geilheid bezit van haar had genomen. Naakt ploften we samen op mijn bed. Zoenend in elkaar betastend genoten wij van elkanders lichaam. Ik besloot het voortouw te nemen ik zoende mij een weg van haar mooie borsten via haar strakke buik naar haar meest vrouwelijk schoon. Ik gaf een paar speelse likjes over haar kutje. Hannelore kreunde goedkeurend. Speels liet ik mijn tong rondjes draaien rond haar klitje. Haar handen voelden wild door mijn haren. Ik kon niet geloven dat ik deze schoonheid nu zo mocht proeven.

Ik wilde kijken hoe ver ik deze dame kon krijgen. Ik stopte met beffen en reikte naar de la in mijn nachtkastje. Daaruit pakte ik een set stoffen handboeien. Ik liet het koude ijzer van de ketting tussen de twee sloten over haar tepeltjes gaan. Goedkeurend hield Hannelore haar handen bij mekaar en zonder al te veel moeite kom ik haar handen boven haar hoofd boeien. Daarna pakte ik een licht paarse dildo uit mijn nachtkastje. Ik liet hem speels over haar buikje gaan. Daarna zet ik het stuk nepvlees op haar kin voor haar mond braaf opende ze haar mond en begon de plastic pik nat te likken. Speels maar grens opzoekend maakte ik neukbewegingen met het seksspeeltje. Ze deed netjes haar best om hem helemaal nat te pijpen. Toen ik tevreden was zette ik het verweninstrument tegen haar kutlipjes aan. Ze keek naar beneden maar met een hand onder haar kin leidde ik haar blik terug naar mij. Ik keek haar strak in haar ogen aan toen ik haar penetreerde met het seksspeeltje.

Met lange diepe halen begon ik haar kutje te neuken. Hannelore had het niet meer. Ze gilde en kreunde mijn naam. Dit klonk natuurlijk als muziek in mijn oren. Ik had nog een kleine verrassing voor haar. De dildo had een vibratiestand. Toen ik dacht dat ik haar op haar hoogtepunt had schakelde ik hem over naar de eerste stand. Meteen kwam de schoonheid gillend klaar. Ik besloot daar niet te stoppen. Ik wilde meer, ik wilde verder, ik wilde dat ze nog een keer kwam. Ik nam nu een liggende houding naast haar aan en speelde met mijn tong rond haar tepeltjes. Hannelore die geen enkel verzet kon bieden moest dit maar accepteren en het duurde niet lang voor haar tweede orgasme zich aandiende. Snel zet ik de dildo in zijn hoogste stand. Haar benen verstijfden, haar billen kwamen van het bed en haar adem stopte. In tegenstelling tot de eerste keer kwam ze nu bijna geruisloos klaar

Maar dit wilde ik ook. ik gooide de dildo naast mij neer en begon opnieuw innig met haar te tongen. Toen ik de kus brak en haar opnieuw strak aankeek zei ik “bef me klaar zoals ik jou klaargeneukt heb.” Ik schoof omhoog en zette mijn knieën naast haar armen. Zo kon ze zelfs geboeid makkelijk met haar tong bij mijn kut. Hannelore begon meteen enthousiast te beffen en man wat was deze meid goed. Ik weet niet meer hoe lang ik zo heb gezeten maar het kon mij niet lang genoeg duren. Al snel had ook ik mijn hoogtepunt bereikt. Hijgend en puffend zakte ik naast de nog steeds geboeide schoonheid neer

Hoe lang we daar hebben gelegen weet ik niet meer, en na hoelang ik Hannelore heb bevrijd ook niet. Wat ik me nog kan herinneren is dat ze naast mij in slaap is gevallen en we de volgende ochtend samen wakker zijn geworden. We hebben geen concrete plannen gemaakt over hoe nu verder maar ik wist in ieder geval waar ze naartoe ging als ze even alleen wilde zijn.
Trefwoorden bij dit verhaal: Bdsm, Dildo, Neuken, Pijpen, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Ben Zo Lelijk ...Door: Be
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Tieten,
"Door kinderverlamming heb ik een heel apart gezicht, ik hoorde eens iemand zeggen zo lelijk als de nacht , en toen was ik 14 jaar. Maar ondanks mijn lelijkheid waar ik mij niet voor schaamde ging ik op gym en later ook op judo, alleen ik had..."
23-05
8.9
Verveeld En Ze ...Door: Margarida
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Milf, Tiener, Vreemdgaan,
"Al een paar jaar had ik een vriendje en die heeft me ontmaagd. In het verleden had ik wel eens wat gedaan met een vriendin van mij, maar beschouwde mezelf als hetero. Toch fantaseerde ik wel eens over vrouwen, maar mijn vriend wist daar niet van. Ik ..."
17-05
8.8
Zweedse Schone - 6Door: MS
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vakantie,
" Beste lezers van dit zesde verhaal Zweedse Schone van Esmee Marie deel 6 Vakantie Voorbereidingen Lees a.u.b. de intro en verhaal 1, 2, 3, 4 5 voordat je verder gaat met het lezen van dit deel. Personages en inleiding staan hierin ge..."
09-05
9.1
Dappere Wendy Pakt ... - 2Door: Jenny
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Blond, Camping, Model, Nymfomanie, Vakantie, Vuistneuken, Zwembad,
"Blonde Wendy was een bescheiden meisje van zestien dat met haar ouders een paar weken naar de camping was geweest om vakantie te vieren. Ondanks het prachtige zomerweer kon ze haar draai niet helemaal vinden omdat ze met bijna niemand contact kreeg, ..."
02-05
8.8
Opnieuw PoserenDoor: Eric En Eva
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten, Likken, Naakt,
"Het is niet voor het eerst, ik heb al eerder geposeerd voor de tekenclub van Erika, het was haar te doen om mijn weelderige bos met blond krullend haar en ik vind het leuk mezelf te laten zien. Het was leuk geweest om te doen en ik had haar gezegd da..."
18-04
9.3
Pikken Zijn OverratedDoor: FajneFantasies
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Collega, Dildo, Eerste Keer, Sexspeeltjes, Sextoys, Studenten, Tepel, Tepels, Tieten, Vibrator, Werk,
"Ik wens vurig dat er op mijn nieuwe werk geen knappe kerels rondlopen. Op elk kantoor is het namelijk al fout gegaan, of goed is misschien een beter woord. Om een of andere reden lukt het mij altijd om de geile gorilla s eruit te pikken en ergens neu..."
15-04
8.5
Mijn Sugardaddy's - 9Door: Bipslikker
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Plas, Plassen, Strapon, Sugardaddy, Trio,
"Na een paar vrije dagen moest Elise weer aan de slag, en terwijl ze haar werkrooster bekeek zag ze dat ze tot haar verbazing dat ze die middag weer verwacht werd bij de 72 jarige lesbische Angela, die er voor haar leeftijd een stuk jonger uitzag en h..."
03-04
9.0
Mijn Sugardaddy's - 5Door: Bipslikker
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Jong En Oud,
"Op een dag werd de 16 jarige thuishulp Elise naar een vrouwelijke cli nte gestuurd die na een ongelukje tijdelijke ondersteuning nodig had, en hoewel Elise liever neukbare mannelijke cli nten op leeftijd had hoorde hulp aan vrouwen ook bij haar taken..."
27-03
9.2
Nina Naar De FysioDoor: Lickby
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Fysiotherapeut, Tepel, Tepels,
"Het was een drukke week geweest, en Nina besloot lekker te gaan hardlopen. Dat doet ze graag om haar conditie op peil te houden en nu ze de 30 bijna was benaderd toch ook wel belangrijk. Ze kleedde zich om en trok haar speciale hardloop legging aan e..."
25-03
9.0
MarloesDoor: Borrie70
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Collega, Dochter, Moeder,
"Met haar 24 jaar werd ze de jongste medewerkster op de afdeling van het bedrijf en ze had in het begin best veel moeite om haar plek in het team te veroveren. Nu, twee jaar later, was ze een onmisbare schakel in de vriendinnenketting en hadden ze vee..."
22-03
9.5
BodypaintingDoor: Eric En Eva
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Douche, Trio,
"Het is best leuk als je in het kunstenaarswereldje rondzwerft en dat je veel vrienden hebt in die kringen, niet dat ik nu zelf zo kunstzinnig ben maar je wordt wel eens uitgenodigd voor een galerie of om zelf model te staan voor schilderproject of po..."
08-03
9.1
Suzanne Eerste KeerDoor: Rogier20707
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Vriendinnen,
"Het was een warme zomerdag toen Suzanne, net 18 geworden, en haar beste vriendin Lisa besloten om samen te gaan shoppen. Ze hadden al weken uitgekeken naar deze dag, waarop ze eindelijk de nieuwste trends konden ontdekken en zich konden laten verleid..."
05-03
9.0
Klik hier voor meer...