63.187 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 18-03-2023 | Cijfer: 9 | Gelezen: 16936x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Peter heeft Miranda leren kennen tijdens de introductieweek van de universiteit. Ze zijn aan het praten geraakt op de eerste dag van de kennismakingsweek in Nijmegen en ze hebben elkaar niet meer los gelaten. Ze hebben op een avond zo lang samen zitten praten dat Miranda die eerste week al bij Peter op de bank in slaap is gevallen en Peter heeft haar maar toegedekt en is toen zelf in bed gekropen. Miranda is in de loop van de nacht wakker geworden en is toen bij Peter in bed gekropen. En het is nooit meer anders geweest. Ze zijn samen afgestudeerd, waarna het huisje, boompje, beestje werd, mede doordat de ouders van Peter hun enorm op weg hebben geholpen met de aankoop van een eerste huis. Twee goede banen, alles is eigenlijk wel voorspoedig gelopen.

Alleen de gezamenlijke kinderwens is uitgebleven, omdat Miranda onvruchtbaar bleek te zijn. Dat heeft pijn gedaan, maar het is gelukt om met hulp van een relatietherapeut daar een goede weg in te vinden. Ze zijn die wens anders gaan invullen. Peter is jeugdcoach geworden bij de junioren in het hockey en Miranda is op een lagere school gaan helpen met creatieve vorming. Het is niet hetzelfde als eigen kinderen, maar het vult wel een gat op.

Eén ding is over de jaren niet gelukt en dat is praten over Peter zijn kink-gevoelens. Peter is dol op Miranda, maar hij durft het niet met haar te hebben over zijn wensen om haar te spanken, en vast te binden. Het liefste zou hij zien dat ze zich wat hoerig kleedt, maar qua kledingstijl is Miranda best wel conservatief. Suggesties om eens iets anders te proberen qua kleding zijn meestal resoluut afgewezen.

Nu, met 35, begint het een en ander toch best wel aan Peter te knagen. Want hij heeft niet het gevoel dat het hem zal lukken om zijn kink-gevoelens ook de komende 12,5 jaar verborgen te houden. En Miranda heeft de handboeien die hij geprobeerd had nog wel eens aardig gevonden, maar vastbinden aan het bed zat er echt niet in.

Peter stilt zijn 'honger' naar kink vooral met filmpjes op internet. Zijn gevoelens voor Miranda zijn te sterk om haar los te laten voor zijn donkere verlangens, hoewel die hem diep van binnen verteren.

* * *

Peter is onderweg naar de supermarkt, als hij de hoek omloopt van de straat. Hij ziet een aantrekkelijke vrouw van zijn leeftijd die staat te worstelen met een bank die voor een deel uit de auto hangt. Haar slanke, maar volle zandloperfiguur en haar indringende ogen spreken Peter meteen aan. 'Gaat het?', vraagt Peter. 'Nee...', is de reactie. 'Ik heb mijzelf een beetje overschat en die bank meegenomen bij Ikea. Daar hebben ze mij geholpen om hem in de auto te zetten, maar hij moet nu hier naar binnen. En ik ben maar alleen'. Peter biedt haar aan om te helpen en samen dragen ze de bank naar binnen. Met wat manoeuvreren komt de bank op zijn plaats te staan in de grote open loft in het historisch pand. 'Dank je', zegt ze en geeft hem een hand. 'Ik ben Jacqueline. Lust je koffie?' Even later zitten ze samen op de bank. Het gesprek is heel open. Peter geeft Jacqueline zijn visitekaartje met zijn gegevens. Jacqueline vertelt dat ze hoofd is van een verpleegkundige unit in het Radboud. Ze vertelt dat ze al enige tijd zonder relatie zit.

Wat ze niet vertelt is dat ze niets tekort komt. Allerminst, eigenlijk. Ze heeft een aantal 'friend with benefits'-relaties, een slavin en haar laatste hoogtepunt is wel geweest dat ze zich door vijf co-assistenten heeft laten verwennen in een leegstaande operatiekamer 's nachts, waarbij al haar openingen tegelijk zijn gevuld. Ze windt dan ook alle artsen in haar omgeving om de vinger en dat heeft zo bepaalde voordelen. En hoewel ze bi-gevoelens heeft en polyamoreus is, zou ze het fijn vinden als ze een basis-relatie heeft waar ze op terug kan vallen.

Peter ervaart de 'openheid' van Jacqueline als heel plezierig en voor hij het weet is hij aan het vertellen over zijn relatie met Miranda en zijn voorkeur voor kink. Met haar aangeboren charme en emotionele intelligentie ten aanzien van mannen pakt Jacqueline hem langzaam in. Ze flipt haar haren, lacht om zijn grapjes en roept daarbij 'jij bent leuk' en raakt hem daarbij aan op zijn armen en streelt regelmatig even de binnenkant van zijn dijen, waardoor hij als een blok voor Jacqueline valt.

Het is niet dat ze een spelletje met hem speelt. Zelf valt ze ook als een blok voor Peter, die 30 centimeter groter dan zij zelf is. Haar hand verdwijnt in zijn grote handen en het idee dat hij haar in de armen neemt tegen dat grote brede lichaam, windt haar op. En waar ze gewend is dat ze bij de meeste mannen dominante gevoelens heeft, merkt ze dat Peter in haar het kleine meisje doet ontwaken. Ze wil dat hij haar neemt. Wat tot gevolg heeft dat het onvermijdelijke gebeurt. Na een half uur zitten ze uitgebreid te zoenen en ze laten de handen aan alle kanten over elkaars lichaam glijden.

Peter is als eerste terug in de realiteit als zijn gedachten naar Miranda gaan. Waar is hij mee bezig. Hij is met deze prachtige vrouw aan het zoenen, maar dat kan niet, want hij is getrouwd. Het voelt alsof hij Miranda verraadt, maar aan de andere kant voelt dit zo goed. In verwarring neemt hij afscheid van Jacqueline, loopt de straat op, helemaal vergetend dat hij onderweg was naar de supermarkt en thuis trekt hij zich terug in zijn werkkamer om zich te bezinnen op wat er is gebeurd. Het voelde zo goed, maar zijn gedachten fluiten hem terug dat dit niet kan en niet mag. Ondertussen neemt zijn fantasie de overhand en met de beelden van Jacqueline voor zijn ogen, trekt hij zich af achter zijn bureau. Hij bereikt al gauw een hoogtepunt en komt met een schreeuw klaar. Zijn hardheid neemt echter niet af en de fantasieën blijven stromen, waardoor hij binnen een kwartier nog een keer klaar komt.

* * *

Als Miranda thuis komt is ze verbaasd dat Peter nog niet is aan het koken. Normaal doet hij dat op zijn thuiswerkdag. Zoekend door het huis treft ze Peter aan op het bed. Hij ligt te slapen. Hij was op het bed aan het piekeren geslagen over de situatie en de vraag wat hij nu heeft gedaan ten opzichte van Miranda en Jacqueline. Hij heeft ook moeite om Miranda aan te kijken als ze hem wakker maakt. Gezien het tijdstip wordt er besloten om tosti's te maken, want op woensdag is het altijd Miranda haar avondje om te sporten. Als Miranda weg is draaien Peter zijn hersens overuren. Hij schrikt van zijn telefoon waar hij een Whatsapp vindt van Jacqueline, waarin zij haar fantasieën over Peter uiteen zet. Ze wil dat hij haar vastbindt en gebruikt als zijn 'sex doll'. De bijgevoegde foto laat weinig te wensen over.

Peter doet alsof hij ligt te slapen als Miranda thuis komt. Zijn gedachten over Jacqueline en wat dit betekent voor zijn relatie met Miranda houden hem de halve nacht wakker.

* * *

Ondanks de beperkte nachtrust voelt Peter zich de volgende dag als een jonge puber van een jaar of 14. Jacqueline heeft zich volledig in zijn hoofd genesteld. Ze heeft een dag vrij en stuurt hem de hele dag berichtjes, waar hij dan weer op reageert. En hij kan er niets aan doen. Ze raakt hem precies op zijn kinky gevoelens, met de suggesties die ze doet. Ze vertelt hem dat hij dingen met haar mag doen die hij nog nooit eerder met een vrouw heeft mogen doen. Rond een uur of twee trekt hij het niet meer. Hij vervloekt Miranda en haar conservatieve houding en besluit voor zichzelf te kiezen. Peter ruimt zijn spullen op kantoor op, springt in zijn auto, parkeert die zomaar ergens in de buurt, maar ver genoeg van zijn eigen huis af zodat het niet opvalt en gaat naar het huis van Jacqueline. Geil van alle gevoelens door de berichtjes over en weer, gaan de twee elkaar al in de gang direct te lijf, waarbij de kleren in het rond vliegen. Hij begraaft grommend zijn tanden in haar nek, waar later blauwe plekken verschijnen. Jacqueline pijpt hem terwijl ze op zijn gezicht zit en is gulzig naar zijn pik. Als Peter haar mag spanken, kreunt ze heel hard, van genot, van pijn of misschien wel van allebei. En als ze haar benen spreidt, mag hij beide handen bij haar naar binnen duwen. Peter heeft het gevoel dat hij thuis komt. Eindelijk, na al die jaren, ziet hij zijn behoefte aan seksuele expressie bevredigd.

* * *

In de weken die volgen zit Peter steeds meer in een spagaat tussen Miranda en Jacqueline. Miranda met wie hij al die jaren lief en leed heeft gedeeld, die er is geweest op alle belangrijke momenten. Die zo bepalend is geweest voor zijn hele groei, waardoor hij als mens geworden is, wie hij is. En aan de andere kant Jacqueline bij wie hij een deel van zichzelf kwijt kan, wat hij met Miranda niet kan delen.

Peter zit ook met de wensen van Jacqueline. Ze wil ook graag dates buiten de deur. 'Gewone' dingen doen. Al is het maar omdat ze er op kickt om de controle een beetje terug te pakken, nu Peter haar zo diep heeft geraakt in haar gevoelens, dat ze haar dominantie in zijn omgeving heeft zien weg smelten als sneeuw voor de zon. De mindfuck die daarmee gepaard gaat, windt haar op.

* * *

Het is woensdagavond. En zo vlug als Miranda de deur uit is om te sporten, maakt Peter zich klaar om naar Jacqueline te gaan. Die heeft hem alweer een hele dag zitten plagen met mailtjes. Onder andere dat ze een speciale verrassing voor hem heeft, als hij die avond langs komt.

Peter staat volledig gesoigneerd voor de deur, als Jacqueline open doet. Hij krijgt het even te kwaad, als ze in een volledig doorzichtig jurkje voor hem staat, waardoor hij haar adembenemende lingerie in één keer tot zich kan nemen. Na een hartstochtelijke zoen in de gang, neemt ze hem aan de hand mee de woonkamer binnen, terwijl haar billen een erotische dans uitvoeren in haar string. Ondanks de torenhoge hakken moet ze helemaal op haar tenen gaan staan om hem te zoenen. 'Koffie?' 'Lekker', antwoord Peter en hij volgt met zijn ogen haar benen als ze naar de keuken paradeert.

Als ze samen op de bank zitten en een paar slokken koffie op hebben, kruipt Jacqueline naar Peter toe en begint hem te zoenen. Ze streelt hem over de binnenkant van zijn been en kijkt hem schalks aan. 'Ik had je een verrassing beloofd, hè...Je moest maar eens kennismaken met mijn slavin. Gooi eens even de rest van je koffie over de vloer'. Jacqueline pakt een belletje en laat het klinken. Even daarna volgt er geklop aan de deur van de woonkamer. Op Jacqueline haar 'binnen' wordt de deur van de woonkamer geopend door een vrouw volledig in lak met hoge laarzen. Het pak heeft in het kruis een ritssluiting. In haar masker zijn alleen de ogen en de mond vrijgelaten. 'Sloerie, er is iets gevallen', zegt Jacqueline. 'Kun jij het even oplikken?'. De slavin beweegt zich naar de grond en begint de koffie van de grond op te likken. Peter zit het met verbazing te bekijken. Hij krijgt bijna een hartstilstand als de slavin even opkijkt en hem recht in de ogen kijkt, want hij herkent die ogen uit duizenden: Miranda!!

'Wat is er?', vraagt Jacqueline met een grijns op haar gezicht aan Peter, die naar Miranda zit te kijken, alsof hij daarnet is gestoken door een wesp, terwijl Miranda verder gaat met het oplikken van de koffie die op de grond is gegooid. Peter kijkt Jacqueline aan en kijkt weer naar Miranda. 'Jij kent mijn Sloerie, is het niet?', zegt Jacquline. 'Ze komt hier al jaren iedere woensdagavond. Ze heeft mij over je verteld. Ze had zorgen over haar relatie met jou, omdat jij je niet uitsprak over je kink-gevoelens, terwijl ze zich van mij door niemand anders mocht laten vastbinden. Ook door jou niet. En dus hadden we besproken dat ik je zou verleiden. Alleen liep dat heel anders dan was gepland, doordat jij mij per ongeluk bent gaan helpen, toen ik stond te worstelen met die bank. Dus toen heb ik maar van de nood een deugd gemaakt. Maar niet helemaal in mijn planning lag, dat ik bij jou onderdanige gevoelens zou krijgen... Sloerie, kom eens bij de vrouw!'. Peter kijkt verbouwereerd van Jacqueline naar Miranda en terug, terwijl Miranda op handen en voeten naar Jacqueline kruipt en aan haar voeten gaat zitten. Jacqueline streelt Miranda over het hoofd. 'Ze weet alles, Peter. Alles wat er is gebeurd over de afgelopen weken en we zijn daar helemaal ok mee... Hoe is het voor jou als je dit zo hoort?' Peter schudt zijn hoofd: '...Dit is verwarrend...'

'Mevrouw, mag ik...', vraagt Miranda aan Jacqueline. Jacqueline knikt en Miranda doet de kap af van haar pak. Ze gaat naast Peter zitten. 'Jacqueline en ik kennen elkaar al heel lang. Ik kende Jacqueline al vanuit Grave van voor dat ik jou leerde kennen. Ik ben al vanaf de middelbare school bij Jacqueline, ondanks dat zij vier jaar ouder is. We hadden toen, op school, al diepe gevoelens voor elkaar. En zij is de reden dat ik in Nijmegen ging studeren, want zij was van Grave naar Nijmegen gegaan. Toen Jacqueline en ik elkaar leerden kennen, was een relatie met een vrouw ondenkbaar en we hebben altijd over onze BDSM-verhouding gezwegen voor de buitenwereld. Maar ook in die tijd ging ik al naar Nijmegen met de bus op woensdagavond om te 'sporten', zodat ze thuis niets wisten. En we hebben onze kink-relatie vanuit dat perspectief ook bij jou weg gehouden. Want we wisten niet of jij iets had met BDSM, omdat je er nooit over sprak'.

'Totdat ik jou leerde kennen, heb ik lang gedacht dat ik enkel op vrouwen viel. Maar toen ontmoet­ten wij elkaar en kwam ik er achter dat ik bi ben. En dat ik polyamoreus ben. Ik had afspraken met Jacqueline over mijn kink-gevoelens. En ik kwam er pas later achter dat jij mogelijk ook kink-gevoelens had. Zeker toen je mij wilde vastbinden. Maar dat botste met mijn afspraken met Jacqueline. Omdat er tussen jou en mij niet werd gesproken over jouw kink-wensen, wist ik geen ingang te vinden, om jou te vertellen over Jacqueline en de gevoelens die Jacqueline en ik voor elkaar hebben. Omdat ik wel sprak met Jacqueline over mijn gevoelens voor jou, en de kink-gevoelens die ik bij jou zag, zijn Jacqueline en ik samen gaan kijken, hoe we jou in onze kink-wereld konden krijgen. Zodat jouw kink-gevoelens er ook mochten zijn. Maar ons plan is in het water gevallen, omdat Jacqueline had ingeschat dat ze voor ons allebei een Domme zou kunnen zijn, maar zij kreeg sub-gevoelens bij jou. Ik ben Jacqueline haar slaaf en jij bent Jacqueline haar Dom. En dan hebben wij nog een vanilla-relatie, waarvan ik nu hoop dat we die nu ook kunnen uitbouwen tot een BDSM-relatie. Want met instemming van Jacqueline zou ik graag willen dat jij mij vastbindt.' Jacqueline knikt bevestigend in de richting van Peter en Miranda.

Jacqueline en Miranda kijken Peter aan in afwachting van een reactie op het verhaal. Peter staart een tijd in het niets, totdat hij zich naar Jacqueline wendt: 'Mag ik een borrel?' Jacqueline knikt en schenkt hem een whisky in, die Peter in één teug in zijn keelgat laat verdwijnen.

'Waarom dan altijd die truttige kleding, als je hier in dit soort kinky outfits loopt?', vraagt Peter aan Miranda. 'Veiligheid', zegt Miranda. 'Niets om op te vallen. Ik probeer ook een zo grijs mogelijke muis op kantoor te zijn, zodat niemand vragen stelt. En niemand mij benaderd. Vanwege de kink-afspraken met Jacqueline was de seks tussen jou en mij ook altijd grijs. Zo vanilla mogelijk'. 'Hmm', zegt Peter. 'Dus jullie hebben al langer dan ons huwelijk een dubbelleven met elkaar gehad?'. De meiden knikken hem bevestigend toe. 'Laat maar zien', zegt Peter.

Jacqueline en Miranda kijken Peter even verbaasd aan. 'Wil je dat we...', probeert Jacqueline. 'Ja!', kapt Peter haar af. 'Laten jullie mij maar eens zien, wat jullie al die tijd gedaan hebben, zonder dat ik het wist.'

Jacqueline haalt haar schouders op naar Miranda, die haar masker op zet. Jacqueline doet haar doorzichtige jurkje uit. Ze gaan midden in de kamer uitgebreid staan te zoenen en te strelen. Na een kwartier laat Jacqueline Miranda los en loopt naar de wandkast met allemaal lades. Peter weet inmiddels dat Jacqueline hier haar kinky speeltjes bewaart en ze haalt daar touw uit. Ze neemt Miranda mee naar de doorgang naar de keuken, waar ogen in het hout blijken te zitten. Jacqueline maakt Miranda vast, terwijl Peter zit te genieten van het tafereel en langzaam zijn pik door zijn broek is aan het strelen.

Als Jacqueline Miranda helemaal met haar armen en benen gespreid heeft, roept Peter naar Jacqueline: 'Maak die Sloerie haar rits eens even open tussen haar benen en lik haar daar dan!'.

Terwijl Jacqueline op handen en voeten aan Miranda haar kutje begint te likken, wordt Peter helemaal opgewonden. Hij staat op van de bank, kruipt achter Jacqueline, schuift haar string opzij en begint haar vagina te strelen. Jacqueline is al helemaal opgewonden en nat. Peter wrijft zijn geslachtsdeel langs haar kutje af om hem glad te maken en schuift zijn lul dan bij haar naar binnen. Hij neukt Jacqueline terwijl zij Miranda blijft beffen. Er klinkt een diep gekreun van Jacqueline. Miranda gaat ook hard op deze visuele prikkeling. Peter pakt Jacqueline bij de haren en stuurt haar hoofd daarmee naar de plekken, waar hij wil dat Jacqueline Miranda likt.

'Ik ben zo geil!', roept Miranda, waarop Peter zich terug trekt uit Jacqueline, opstaat en Miranda op haar mond begint te kussen. Hij laat zijn hand bij Miranda tussen de benen glijden en begint haar te vingeren. Miranda is enorm aan het soppen. Het vocht druppelt van Peters hand op de grond. Jacqueline heeft zich inmiddels ontfermt over Peters pik en is hem stevig aan het zuigen. Peter kromt zijn vingers en begint Miranda over haar G-spot te wrijven. Tegelijkertijd wrijft hij met zijn andere hand over haar klitje. Miranda gromt van genot en dat is voor Jacqueline aanleiding om haar tempo nog wat te verhogen en met haar hand de balzak van Peter te bespelen. Het tempo van de bewegingen loopt synchroon. Het is Miranda die als eerste komt en staat te schokken in de touwen.

Peter pakt Jacqueline bij haar haren en trekt haar naar achteren, zodat zijn lul uit haar mond floept. Hij loopt naar de ladekast en trekt daar de lade open, waarvan hij heeft gezien dat Jacqueline daar eerder een glazen dildo uit haalde. Er liggen er meer. Hij neemt een smalle rechte en een G-spot dildo. Hij loopt terug naar Jacqueline en duwt haar voorover over de rugleuning van de bank. Hij schuift de smalle dildo bij Jacqueline naar binnen om hem goed nat te maken en drukt hem daarna voorzichtig in haar anus. Dan neemt Peter de G-spot dildo en drukt die in Jacqueline haar kutje en hij begint met beide dildo's in en uit de gaatjes van Jacqueline te pompen. Jacqueline heeft het niet meer. Ze kreunt, schreeuwt, gilt en haar hele lichaam stuitert van het genot dat Peter haar toebrengt. 'Fuck haar!', roept Miranda, die vanuit de touwen toekijkt naar wat Peter met Miranda is aan het doen. Peter stopt zijn bewegingen als Jacqueline haar lichaam verkrampt en begint te schudden en te trillen. De oerkreet die erbij hoort moet zelfs in de huizen naast de buren zijn gehoord.

Dat blijkt ook wel als er wordt aangebeld. Verstoort doet Peter met zijn trui geknoopt om zijn middel de deur open en steekt zijn hoofd om de hoek van de deur. Een knul van een jaar of 25 staat voor de deur en vraagt of er iets is, want ze hoorden zo gillen. 'Jij komt als geroepen!', roept Peter, stapt opzij en sleurt de jongen mee de woonkamer in. 'Neuk die slet!', roept hij wijzend op Jacqueline. Verbijsterd kijken zowel de jongen, als Jacqueline hem aan. Peter loopt naar Jacqueline, drukt haar weer voorover over de rugleuning van de bank en brengt haar armen samen op haar rug, zodat ze geen kant meer op kan, waarna hij tegen de jongen roept: 'Kom op, neuk haar'. De jongen loopt richting Peter, terwijl hij zijn broek laat zakken, neemt de handen van Jacqueline op haar rug van Peter over en stoot zich bij Jacqueline naar binnen.

Peter ontfermt zich over Miranda, wurmt zich door de touwen, legt zijn handen op haar heupen en begint haar te neuken. Hij neemt de borsten van Miranda van achter vast en stoot in haar kutje, terwijl hij met haar tepels speelt en haar borsten plet. De kamer is gevuld met gekreun. Niet alleen de meiden, maar ook Peter en de onbekende knul neuken of hun leven er van af hangt. De beelden die ze van elkaar zien stimuleren nog extra in de opwinding. Omdat Jacqueline daarnet nog was klaargekomen is zij als eerste weer zover. Ze begint met haar vaginaspieren de onbekende knul leeg te melken. Die houdt het niet meer en als hij luid kreunend zijn zaad in Jacqueline schiet, kan zij het ook niet meer houden en komt voor een tweede keer klaar. Dit alles is te veel voor Peter, die ook zijn kruit verschiet in de geile Miranda.

Peter wurmt zich door de touwen naar de knul. Terwijl die zijn broek nog probeert op te hijsen, werkt Peter hem alweer naar buiten. 'Leuk geweest. Dank je', roept Peter hem nog na, terwijl hij heel snel de deur weer dicht doet.

In de woonkamer wordt hij opgewacht door Jacqueline met een fucking machine in haar handen. 'Meester, die Sloerie is pas één keer klaar gekomen'. 'Dan moeten we daar vlot wat aan doen', is Peter zijn reactie.

Samen met Jacqueline zet hij de fucking machine tussen de benen van Miranda klaar, waarna Jacqueline een doosje pakt met de dildo opzetstukken. Peter staat te wikken en te wegen welk opzetstuk ze moeten gebruiken, als Jacqueline zegt: 'Wacht even'. Uit een lade haalt ze een blinddoek en doet die bij Miranda om. In het voorbij gaan aan Peter, wijst ze een brede zwarte dildo aan en loopt door naar de ladekast. Ze gebaart Peter om stil te zijn en pakt een wand vibrator uit een la.

'Wat doen jullie?', vraagt Miranda, verward door het feit dat ze niets meer ziet. Peter zet het opzetstuk op de fucking machine en stelt het apparaat zo in, dat de dildo halverwege Miranda haar vagina uit komt, terwijl Jacqueline de stekker aan sluit. Een genotszucht komt uit de mond van Miranda. De dildo gaat na het inschakelen langzaam in en uit het kutje van Miranda, die duidelijk staat te genieten. Peter laat het tempo langzaam omhoog gaan en als de machine stevig is aan het pompen, gooit hij nog wat olie op het vuur, door Miranda haar borsten te gaan strelen en met haar tepels te spelen. Miranda staat te hijgen als een paard, terwijl Jacqueline het genot nog verder verhoogd door de wand tegen het klitje van Miranda te zetten. Peter trekt Miranda's hoofd naar zich toe en begint haar te zoenen, terwijl zijn hand haar borst stevig kneedt. De prikkels worden Miranda te veel en ze komt klaar. Jacqueline is echter nog niet klaar met haar en laat de vibrator doortrillen op Miranda haar klitje, terwijl Peter de fucking machine naar het hoogste standje schuift. Bij Miranda beginnen de orgasmes nu in elkaar over te vloeien: het ene orgasme is nog niet afgelopen, terwijl het volgende zich al opbouwt. De geforceerde orgasmes maken dat Miranda de controle over het lichaam verliest en als een vaatdoek in de touwen hangt. Ze heeft geen kracht meer om overeind te staan.

Peter pakt Miranda vast, terwijl Jacqueline haar los maakt en samen nemen ze haar mee naar de bank en leggen haar daar voorzichtig neer onder een dekentje, zodat ze rustig kan bijkomen. Ze gaan naast haar op de bank zitten en zoenen nog wat na. 'Dat was lekkere verwennerij', zegt Jacqueline. Peter beaamt dat. Hij had enkel kunnen dromen, dat dit was waar hij terecht zou komen.

Als Miranda wat is bijgekomen wordt er kort gedoucht en kruipen ze met z'n drieën in het bed van Jacqueline. Miranda valt als een blok in slaap, terwijl Jacqueline en Peter nog wat knuffelen. Een onrustige nacht volgt, waarbij Peter vroeg wordt gewekt door een tong die over zijn geslachtsdeel glijdt. 'Meester, Sloerie en ik zijn alweer geil en nou vroeg Sloerie zich af, of zij op uw gezicht mag zitten, als ik uw pik berijd?'.
Trefwoorden bij dit verhaal: Bdsm, Vreemdgaan, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

De Opvoeding Van ... - 4Door: Subtammy
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Pijpen, Slikken, Vastgebonden,
"Ergens schrik ik wakker van, alleen heb ik geen idee waarvan. Langzaam word ik wakker en besef ik waar ik ben en wat er gisteren is gebeurd. Mijn cel is schemerig en ik kan net de emmer en en de deur zien. Wat is er gisteren met me gebeurd, ik wil he..."
22-05
8.7
Jongen In Bondage - 1Door: Alain
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Bondage, Eerste Keer, Gangbang, Gay, Meester, Opdracht, Slaaf, Vastgebonden,
"Online ben ik in contact gekomen met een meester. Ik heb aangegeven dat ik open sta voor bondage, vernedering, alle vormen van sex, maar geen bloed of pis. Ik ben slank en 24 jaar en lekker als zeg ik het zelf. Hij vroeg mij of ik zin heb aan een paa..."
22-05
9.4
De Opvoeding Van ... - 3Door: Subtammy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Meesteres, Pijpen, Slet, Sletje, Vastgebonden,
"Als de deur dicht slaat lig ik daar weer helemaal alleen. Ik probeer om mij heen te kijken maar zie niet veel anders dan de muren, dan gaan alle lichten uit en zie ik boven op het plafond de film starten. Meesteres Melissa zit op een stoel en kijkt r..."
22-05
8.9
Hete Zomer - 9Door: NickSchrijvers
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Bdsm, Biseksueel, Bondage, Neef, Nicht, Trilei, Trio, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"Vrijdag waren zowel Ben als Carmen flink afgeleid voor wat er die avond zou gaan gebeuren. Hoewel Ben al die tijd de zelfverzekerdheid zelve was geweest, was het idee dat hij vanavond een trio ging beleven dusdanig opwindend, dat hij die dag zijn aan..."
21-05
9.5
Jan Gaat Het ... - 24Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Gay, Honden,
"Ik pakte mijn tas en sleepte mezelf naar de badkamer. Heerlijk onder de douche en al mijn gaten en kieren schoonmaken en nu gebruikte ik wel de anaaldouche. Handdoeken voor de grijp en ik begon mezelf weer op te maken. Terwijl ik bezig was, kwam doc ..."
20-05
8.8
Slaaf N Bij ... - 2Door: Slaaf N
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meesteres, Opdracht, Slaaf,
"Dag 5 Als ik van mijn werk kom wil ik geen tijd verliezen. De timer en de filmopname worden gestart. Ik laat mijn broek zakken en begin er aan. Ik zal vandaag maar geen gekke dingen proberen, om mislukkingen te voorkomen. Ik weet e..."
19-05
8.0
Nadi's Leven - 31Door: Riba Sova
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Buren, Piercing,
"We zijn nu twee dagen op de camping en het is heerlijk en alhoewel ik gewend ben om de hele dag naakt rond te lopen is dat hier toch anders. Naakt zijn onder naakte mensen geeft een groter gevoel van vrijheid. Wel merk ik dat ik in het begin wat beki..."
18-05
9.3
Eva Krijgt Een LesjeDoor: Secret Lover
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Maagd, Zwanger,
"Eva is een 18 jarige meid, die na veel problemen op school is gestopt met studeren. Ze heeft vrijwel geen vriendinnen en heeft geen idee wat voor werk ze wil gaan doen. Haar ouders zijn rijk en eigenlijk is ze gewoon een verwend prinsesje, die alles ..."
17-05
8.9
De Familie Ontvoering 1Door: Nico De Bouwvakker
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: , Familie, Luier, Ontvoerd, Plas, Plassen,
" Kutwijf Wat een onzin, dacht ze nu echt dat ik geilde op haar zusjes Laat ik me even voorstellen ik ben Nico, een 24 jarige Roemeense man die werkt in de bouw, normaal lichaam met een pik van 18 cm in stijve toestand, waar ik mi..."
23-05
8.7
Slavin Vera - 24Door: Slavinvera
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Gebruikt, Groepsex, Meester, Meesteres, Slavin,
" Aangezien mijn verhalen een serie verhalen zijn, raad ik je wel aan om bij het begin te beginnen. Hier stel ik mezelf voor en beschrijf ik mezelf. Mocht je nog even terug willen lezen hoe ik, of andere personen eruit zien, dan kan je mijn profielp..."
16-05
8.8
Wandeling Met MeesteresDoor: Mindswitch
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Meesteres, Natuur, Slaaf,
" Dit zijn twee delen van mijn verhaal. Als ik tijd heb schrijf ik een vervolg. Geniet ervan... Toen hij probeerde op zijn richtingaanwijzer aan te zetten, zette Dani l per ongeluk zijn ruitenwisser aan. Als hij zenuwachtig was gingen ..."
15-05
9.1
Het Object - 9Door: Virtualgrey2021
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buitensex, Onderdanig, Pijpen,
" Aller eerst bedankt en veel plezier bij het lezen van mijn verhaal. Ik ben Jay en nadat ik hier al meerdere verhalen heb gelezen besloten mijn eigen te schrijven. Tips en feedback zijn dan ook zeer gewenst Is jouw hart sneller gaan kloppe..."
15-05
8.5