Nu 63.537 Gratis Sexverhalen!
Klik hier voor meer...
Door: Dave1976
Datum: 26-05-2023 | Cijfer: 6.6 | Gelezen: 9570
Lengte: Kort | Lezers Online: 1
Soms heb je zo'n avond. Een kwartier na te zijn ingelogd op Tgirl.nl, een 18+ chat exclusief voor Tgirls, Travestieten, Trans, Travo, Transgender, Ladyboy, Shemale, TV, TS, CD en liefhebbers, al een afspraak geregeld te hebben om elkaar in het echt te ontmoeten. Gisteravond had ik, na een kwartiertje te zijn inlogd op Tgirl.nl, ook weer een afspraak om elkaar in het echt te ontmoeten..

Na een complimentje op één van de foto's op haar profiel, ze droeg op deze foto zwarte lakschoentjes met hakjes, een witte doorschijnende blouse en een crème kleurige broek met wijd uitlopende pijpen die haar als gegoten zat, raakte ik, een alleenstaande single man van 47, aan de praat met Mei Li, een 19 jarige tengere aziatische studente, die haar cam op Tgirl.nl aan had staan.

Een kwartiertje later had ik het adres, een studentencomplex in Delft, van Mei Li gekregen en hadden we afgesproken dat ik met halfuurtje bij haar zou zijn. Na het uitloggen stond ik 5 minuten later onder de douche om lekker te fris gewassen naar Mei Li te gaan. Als ik klaar ben met douche trek ik een zwarte boxershort en mijn motorkleding aan. Ik pak dan mijn portefeuille met mijn rijbewijs, de sleutels van mijn appartement en de sleutels van mijn motor, een oranje/zwarte Kawasaki Z1000.

Een kwartiertje later stuur ik mijn Kawasaki Z1000 de straat in waar Mei Li in een studentekamer woont. Ik parkeer de Kawasaki Z1000 op de stoep van het studentencomlex en een minuutje later sta voor de deur van Mei Li's studentekamer. Als ik de studentenkamer, een 1 kamer appartement zie ik gelijk dat Mei Li's cam op de chat van Tgirl.nl aanstaat. Na iets gedronken te hebben en haar lekkere kontje betast te hebben was het voor mij tijd om mijn motorkleding uit te trekken. Mijn lekkere stijve lul had er zin in, zeker nadat die door een zacht handje en het geile pijpmondje van Mei Li verwend werd. Het idee dat er publiek via de cam op Tgril.nl mee kon kijken maakte mij extra geil.

Het duurde dan ook niet lang voordat Mei Li haar zwarte slipje had uitgetrokken en Mei Li haar slanke kontje gewillig naar achteren stak. Eerst even haar slanke kontje voor neuken met een smalle zwarte dildo die ik had gevonden tussen de spullen van Mei Li op haar bed. Wat gleed die smalle dildo lekker in haar slanke kontje zeg. Maar het liefst werd Mei Li toch echt door een stijve lul van vlees en bloed in haar slanke kontje geneukt. Doordat mijn stijve lul even wat minder aandacht had gehad was mijn lul iets minder stijf geworden, maar stijf genoeg om een condoom om te doen en Mei Li haar slanke kontje op te vullen. Met elke stoot voelde ik mijn lul stijver worden. Dat gold ook voor Mei Li, ze voelde mijn stijve lul gewoon in haar slanke kontje stijver worden.

Na een kleine onderbreking om toch iets meer licht voor de cam te maken, gleed mijn stijve lul weer soepel in het strakke kontje van Mei Li. Geen idee hoeveel mensen er nu op ons zaten te geile via de cam. In elk geval kon iedereen meekijken hoe ik Mei Li haar strakke kontje werd doorgeneukt en ik tot een spetterende hoogtepunt kon komen. Dikke warme klodders sperma over haar slanke kontje en haar tengere rug. Het sperma liep er aan alle kanten langs. Snel een handdoek gepakt en Mei Li een beetje schoongemaakt. Daarna was het tijd om mijn drankje op te drinken, mij motorkleding weer aan te trekken en na het uitwisselen van onze nummers om vaker af te spreken, met een voldaan gevoel op de Kawasaki weer naar huis te gaan.
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...
Klik hier voor meer...