Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Huisteefje - 5

Ik lig afgemat en moe in mijn mand als Daan aan de mannen vraagt: 'En wat denken jullie van mijn nieuwe teefje? heeft ze potentie?'

'Heerlijk is ze' zegt Peter. 'Wat wordt ze nat, zeg'. 'En erg gewillig, alsof je haar al een tijdje in training hebt, zit zeker potentie in' beaamt Marc. 'Wat ga je morgen nog met haar doen?' vraagt Peter. Ondanks mijn vermoeidheid kijk ik nieuwsgierig naar Daan, wat zou hij met me gaan doen nog?

Daan antwoord dat ik morgen in ieder geval even de tuin in ga, maar ik heb geen idee wat dat betekent.

Niet veel later gaan Marc en Peter naar huis. Daan komt naast me zitten een streelt me terwijl hij me complimentjes geeft. Hij pakt me bij m'n halsband en brengt me terug naar het deurtje achterin de kamer waar mijn 'bench' is. Het is een kleine ruimte met een matras, tv en sanitair achter een muurtje. Hij haalt het trileitje nog even uit m'n kutje en wrijft zachtjes tussen mijn lipjes. Met een klap op mijn billen stuurt hij me naar binnen. Ik dwing mezelf even te douchen, want ik weet hoe belangrijk Daan het vindt dat ik schoon ben. Daarna val ik als een blok in slaap.

De volgende ochtend word ik wakker van de warme zonnestralen op mijn lijf. De deur van de bench is al open en ik kruip naar buiten. Vreemd, Daan is niet beneden en ik besluit alvast ontbijt te maken. Terwijl ik in de keuken bezig ben, komt Daan binnen. Gelijk komt hij achter me staan en pakt m'n borsten vast. 'Hmmm, teefje, wat goed dat je nu al weet wat ik van mijn huisteef verwacht. Dat verdient een geile beloning' En ik voel hoe hij m'n benen iets uit elkaar duwt en met zijn lul langs m'n lipjes glijdt. M'n kutje is binnen notime nat en ik voel Daan gelijk in me glijden. Hij neukt me snel en beheerst terwijl ik tegen het aanrecht aan sta. Het doet me denken aan onze eerste ontmoeting in het café, toen hij me neukte terwijl ik tegen de bar aan stond. Ik begin steeds harder te kreunen. Daan slaat me op mijn billen en zegt 'niet komen zonder toestemming, teef!' Ik voel zijn lul in me stoten, hmmmm wat is dit heerlijk. 'Ohhh, teef, je gaat de dag beginnen met een volgespoten kutje' hijgt Daan in m'n oor. En dan voel ik zijn zaad in me spuiten. Mijn kutje begint te krampen, maar ik kan net voorkomen dat het orgasme door mijn lijf dendert. Daan haalt zijn lul uit me en gaat aan tafel zitten alsof er niets gebeurt is. Ik zet het eten op tafel en wil ook gaan zitten, maar Daan zegt 'volgens mij moet je eerst nog schoonmaken'. Het duurt even voor ik in de gaten heb waar hij op doelt... maar dan kruip ik braaf onder de tafel en begin zijn lul schoon te likken terwijl Daan zit te ontbijten.

Na het ontbijt komt Daan naast me staan en zoent me. 'Je bent een heerlijk gewillig teefje' zegt hij terwijl hij het trileitje in mijn kutje duwt. Zijn zaad loopt langs mijn benen. Daan loopt de keuken uit en zegt 'nu opruimen teef en breng me mijn koffie'. Gelijk voel ik het trileitje aan gaan, hmmmm. Ik zet koffie en ruim de keuken op. Dan breng ik Daan zijn koffie. Mijn tepels staan alweer stijf van geilheid en mijn bovenbenen glimmen van zijn zaad en mijn geil. 'Brave teef' zegt Daan terwijl hij het trileitje uit zet. 'Ga maar even lekker naar buiten, de achtertuin in'. Ik kijk een beetje verschrikt... wil hij nu dat ik naakt naar buiten ga? 'Geen zorgen, teefje, de tuin heeft geen inkijk van vreemden. Je kunt via je bench naar buiten. In de tuin verwacht ik wel dat je je als teef gedraagt, net als in de woonkamer netjes op je knietjes dus. Maar in de tuin mag je wel klaarkomen zonder eerst toestemming te vragen.'

Nu word ik toch nieuwsgierig. Daan haalt het trileitje uit me en ik kruip via mijn bench naar buiten. De tuin is in tweeën gedeeld met een hek. Via mijn bench kan ik niet bij de poort komen. Wel heb ik de ruimte om rond te kruipen op het gras en is er een overdekte plek met een mand en matras. Het valt me op dat het matras groot genoeg is voor 2 of 3 personen. Wat een luxe. Terwijl ik wat rond snuffel zie ik ineens de schutting naar de buren open gaan! Ik schrik, maar kan me nergens verbergen. Dan zie ik een naakte vrouw door de opening kruipen. Ze draagt net als ik een halsbandje. Ze komt naar me toe en fluistert 'denk eraan je als een teefje te gedragen'. Ze begint aan me te snuffelen. Ow ja, natuurlijk zo zeggen teefjes elkaar gedag. Ik blijf zitten zodat ze me goed kan ruiken. Ze snuffelt tussen mijn benen. Ik voel haar warme adem, hmmm. Dan begint ze aan mijn kutje te likken. Oohhh, hmmm. Ik steek m'n kontje wat verder omhoog zodat ze er wat beter bij kan en laat me likken door dit vreemde teefje. Wat een heerlijke manier van elkaar hallo zeggen. Na een minuutje stopt ze en gaat ze zelf voor me zitten voor dezelfde begroeting. Ik heb nog nooit een vrouw gelikt. Nieuwsgierig steek ik mijn neuk tussen haar billen en begin te likken. Hmmmmm, lekker zoetig smaakt ze. Ik hoor hoe ze ervan geniet en begin steeds wilder te likken. Na een paar minuten draait ze zich naar me toe en zonder iets te zeggen likken we elkaar in het gezicht dat uitmond in een lange geile tongzoen.

Dan zegt ze zachtjes 'Welkom! Jij bent dus Daan's nieuwe testteefje. Hoe vind je het?' In plaats van te antwoorden vraag ik nieuwsgierig wie ze is. 'Ik ben Emma, een van de teefjes van Peter. Wij wonen hiernaast'. 'Hoe lang ben je hier al?' vraag ik. 'Ik ben hier nu een half jaar' antwoordt Emma, 'maar laten we erbij gaan liggen'. We ploffen op het matras en ze begint aan mijn tepels te sabbelen. 'Wat doe je allemaal als teefje?' vraag ik haar. Emma zegt 'om te beginnen goed voor je baasje zorgen. Zorgen dat je altijd beschikbaar bent en zorgen voor het eten en het huis. Verder zal het afhangen van je baasje. Ik weet dat Daan het laat afhangen van het teefje welke richting hij verder op gaat. Sommige teefjes houdt hij vooral thuis, andere teefjes neemt hij vaak mee naar buiten.' 'Naar buiten?!! Waar naartoe dan?!' vraagt ik nieuwsgierig, maar ook een beetje bezorgd. 'Tja, dat weet ik niet. Soms natuurlijk naar ons of naar een feestje. Maar maak je niet druk, geniet maar lekker, Daan weet vanzelf wat je nodig hebt.'

Emma kwam naast me liggen en begon me heftig te zoenen. Ik proef mijn eigen geil nog bij haar. Haar handen spelen met mijn tepels en een hand glijdt langzaam af naar mijn klitje. Dit voelt zo heerlijk geil, ik voel m'n kutje alweer heerlijk nat worden. Emma kruipt over me heen en begint m'n klitje heerlijk te likken. Haar kutje zweeft boven mijn mond. Met mijn handen trek ik haar billen naar beneden totdat ik haar kutje kan proeven. Zodra ik haar begin te likken, voel ik ineens dat het trileitje aan gaat. Ooohhh, wat een heerlijk! Daan moet dus ergens naar ons aan het kijken zijn, hmmmm. Ik laat me helemaal gaan en het gelik van Emma, de smaak van haar kutje en het trileitje worden me al snel teveel en ik kom gillend klaar. Gelijk voel ik het eitje naar een zachtere stand gaan. Emma geeft me even om bij te komen, maar wil dan ook klaar gelikt worden. Dat doe ik maar wat graag. Met een geile tongzoen sluiten we onze kennismaking af en ik ga snel weer naar binnen om mijn baasje te bedanken voor alle geile spelletjes.

Binnen kruip ik naar Daan toe die op de bank zit. Ik ga voor hem zitten met mijn kontje naar hem toe. Zo kan hij goed zien hoe nat en opgezwollen mijn kutje is. Stiekem hoop ik dat hij me wil neuken, want een lul is toch wel het allerlekkerst. Ik hoor Daan goedkeurend kreunen. 'Teef wat heerlijk dat je jezelf zo gewillig aanbiedt. Dat wil ik voortaan altijd als je bent gebruikt.' Zijn handen wrijven over mijn billen. ' Heb je wel eens eerder seks gehad met een vrouw?' vraagt hij. 'Nee meneer' antwoord ik. 'Hmm, nou je bent een natuurtalent dan, een echt teefje. Ben je lekker klaargekomen?' zegt Daan. 'Ja meneer' antwoord ik. 'En wat wil je nu eigenlijk, nu je je hier zo aan me aanbiedt? Zeg eens eerlijk teef!' vraagt Daan. 'Ik wil u bedanken voor alles dat u voor me hebt gedaan en ik hoop dat u me wilt neuken. Ik ben net heerlijk gelikt, maar nu is ook al uw sperma uit mijn kutje en het liefst heb ik een volgespoten kutje meneer'. 'Zo, dus ik heb hier te maken met een echte zaadteef.' Terwijl zijn vingers tussen mijn natte lipjes glijden. 'Ja meneer' zucht ik. 'Zeg wat je bent, slet!' zegt Daan terwijl hij op mijn kont slaat. 'Ik ben uw gewillige zaadteef, meneer' kreun ik. Intussen haalt Daan het trileitje uit mijn kutje. 'Goed zo, zaadteef. Nou als je zo graag een zaaddoos bent, moeten we vanmiddag misschien nog even op stap om dat te laten testen voor je testweekend voorbij is. Wil je dat, zaadteef? Wil je gebruikt worden als een stuk neukvlees, een zaaddoos?' vraag Daan terwijl hij over mijn klitje wrijft. 'Jaa, meneer, jaa gebruik me als uw zaadteef. Hmmm' antwoord ik in al mijn geilheid. Dan voel ik ineens zijn eikel tegen mijn kutje staan en in één stoot helemaal in mijn kutje glijden. 'Hier dan, geile zaadhoer, hete neukteef, zal je eens lekker volspuiten. Dat je kutje straks weer lekker druipt van het zaad. Dat wil je toch, zaadteef?' 'Ohh, jah meneer, ik wil uw zaad in me voelen spuiten. Dat de hele dag het zaad uit mijn kutje loopt. Ohhh meneer, mag ik klaarkomen?' kreun ik. Ik voel zijn lul zo heerlijk in me stoten en zijn lul steeds harder voelen kloppen. 'Nee teef, je mag niet klaarkomen! Ik ga je lekker volspuiten, zaaddoos van me. Hier, zaadteef!' En ik voel harde stralen sperma diep in mijn kutje spuiten. Hmmm, zo lekker warm. Ik ben mega hitsig, maar ben niet klaargekomen. Daan stuurt me naar mijn mand om te gaan liggen en ploft zelf op de bank. Allebei zijn we even uitgeteld.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Huisteefje - 7

Zoek naar meer verhalen van Gewilligteefje...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Een Verrassende Voetbalavond...Door: G.B.
Gelezen: 369x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
23-05
9.9
:: Dorien En Ik - 7Door: Mike1985
Gelezen: 1173x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
23-05
9.5
:: Jeanet, De Buurvrouw - 7Door: Johnnie
Gelezen: 1903x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
23-05
9.2
:: Rosanne Heerlijke HoorDoor: Frecolnago
Gelezen: 4927x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Grote Tieten
23-05
8.0
:: Tuin SproeienDoor: Eo
Gelezen: 6755x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buiten, Keuken, Pijlen, Sex, Beffen, Geil, Nat
22-05
8.2
:: Sophie’s Belevenissen - 2Door: SOPHIE
Gelezen: 2692x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.2
:: Waargebeurd - Deel 5 (slot)Door: Fantasylover
Gelezen: 4058x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
22-05
9.0
:: Dorien En Ik - 6Door: Mike1985
Gelezen: 3142x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-05
8.9
:: Waargebeurd - 4Door: Fantasylover
Gelezen: 7277x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
20-05
8.6
:: Afrodisiac - 3Door: Mike
Gelezen: 3165x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Openlucht
20-05
8.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 7Door: Karel776
Gelezen: 4107x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Spuiten, Hoer, Extreem, Anaal
20-05
8.8
:: De Oude Vaas - 1Door: Robb Breen
Gelezen: 8269x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Drama, Tieners, Hetero
19-05
7.8
:: Anders Dan VerwachtDoor: Groen
Gelezen: 8121x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Werk
19-05
8.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 6Door: Karel776
Gelezen: 4502x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Vastbinden
19-05
9.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 5Door: Karel776
Gelezen: 7291x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Sexclub, Vreemden
17-05
9.3
:: Waargebeurd - 3Door: Fantasylover
Gelezen: 9830x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
17-05
8.5
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!