Opwindend.Net
Dit is het eerste deel van een verzoekverhaal.

Mijn naam is Jason. Ik ben een jongen van 18 jaar en heb afgelopen zomer wat avonturen beleefd met mijn tantes. Mijn ouders zijn christelijk opgevoed, maar ik word, laten we zeggen, wat “moderner” opgevoed. Mijn vader en moeder komen beiden uit een groot gezin. De familie van mijn vaders kant zien we niet zo vaak, die van mijn moeder daarentegen wel. Ze komt uit een gezin van 12 kinderen. Mijn moeder van 42 is de oudste, en heeft nog 3 zussen en 8 broers. Haar jongste zus Bella is pas 25. Haar andere zus Eva is 27. De rest zit daar tussenin.

Rond de feestdagen is het bij mijn opa en oma altijd een drukke boel. Bijna al mijn ooms en tantes komen dan op visite. Voor zo’n grote familie heb ik gek genoeg maar weinig nichtjes, 1 om precies te zijn, en helemaal geen neefjes. Ik heb een nichtje, de dochter van mijn oudste tante Julia. Julia is wat mij betreft mijn lievelingstante. Ze kreeg net als mijn moeder al vroeg een kind, maar is redelijk snel daarna gescheiden. Het heeft haar ogen wat geopend en leeft na haar scheiding wat minder christelijk zeg maar. Ik heb onlangs ontdekt dat ze zelfs regelmatig weer op stap gaat. Sindsdien heb ik wel eens gefantaseerd hoe ze er dan bij loopt. Meestal loopt ze in strakke korte rokjes, maar wel een beetje van die saaie, grijze of bruine. Ik beeld me in dat ze een wat sexier jurkje draagt als ze op stap gaat. Haar sierlijke krulletjes dansen op haar hoofd als ze door de straat naar de kroegen en disco stapt.

Maar goed...de feestdagen bij mijn grootouders dus. Het was druk, gezellig en er worden de nodige sterke verhalen verteld aangesterkt door de biertjes en wijntjes. Zodoende konden mjn ouders niet meer naar huis rijden, en bleven we overnachten. Mijn grootouders hebben best een groot huis, dus ik mocht op de 2e verdieping op de logeerkamer, en mijn ouders op de logeerkamer op de 1e verdieping. Eva en Bella, mijn jongste tantes slapen ook op de 2e verdieping in hun eigen kamers. Ze wonen nog thuis, maar gaan binnenkort het ouderlijk huis verlaten.

Als ik genoeg sterke verhalen heb gehoord besluit ik om te gaan slapen. Ik loop nietsvermoedend naar de 2e verdieping als ik aan het einde van de gang de badkamerdeur een beetje open zie staan. Net als ik op de gang ben aanbeland hoor ik de douche aanspringen. Dat moet een van mijn tantes, Bella of Eva, zijn! Als ik langs loop naar de logeerkamer begint mijn gezonde 18 jarige interesse in vrouwen op te spelen. Ik kijk even achterom en besluit om voorzichtig naar binnen te spieken. Ik zie Bella, mijn jongste tante met haar rug richting de deur staan en bukt net voorover om uit haar Bordeauxrode slipje te stappen. Een partij heerlijke gezette billen lijken me bijna toe te lachen. Ze gooit haar slipje achteloos op de grond en stapt de douchecabine in. Haar flinke borsten wiegen op en neer bij het lopen. Na enkele tellen zie ik alleen nog maar een vaag silhouet door de met stoom beslagen douchecabine. Ik hou de cabine nauwlettend in de gaten, want mijn doel is nu haar slipje. Het stukje stof wat net nog zo lekker strak om haar billen zat ligt nu op de grond te wachten op een aanbidder. Zo’n slipje doet iets met me, zeker als het gedragen is.

Snel laat ik mijn arm de badkamer in schieten en graai het slipje van de grond weg. Ik houd het voor me zodat het precies in model valt. Het kruis aan de voorkant is van ietwat doorzichtig kant. De achterkant lijkt wel een satijnachtig stofje, enorm glad en glimmend. Ik duw het slipje tegen mijn neus. Het voelt zelfs nog warm aan! Mijn pik staat direct stijf. Ik snuif diep met mijn neus door de stof. Haar vrouwelijke aroma’s, laten me bijna klaar komen. Zoet weeïg met in de verte een hint van urine. Mijn pik knapt bijna uit mijn broek dus ik haal hem snel tevoorschijn.

Terwijl ik aan haar slipje ruik trek ik me af. Ik houd nauwlettend de douchecabine in de gaten. Haar naakte silhouet verhoogt de spanning. Ik wikkel haar net gedragen slipje om mijn pik, mijn eikel precies in het kruis. Nog geen minuut geleden zat dat stukje stof tegen haar poesje en nu tegen mijn eikel. De gedachte alleen al windt me op. Ik kijk opnieuw naar de douchecabine en zie Belle voorover gebukt haar benen wassen. Haar volle billen raken het glas en laten een bijna hartvormige afdruk achter op het gecondenseerde glas waar ik nu doorheen kan kijken. Haar wiegende billen is net dat beetje wat ik nodig heb. Stilletjes kom ik klaar en ik zie het kruis van haar slipje doorweekt worden. Mijn zaad perst zich door het stof heen. Ik besef me dat dit misschien niet zo slim was. Ik moet het slipje natuurlijk terug leggen, maar het is nu doorweekt met mijn zaad. Ik wrijf het slipje goed tegen elkaar en gooi het als een propje terug de badkamer in bij de rest van haar kleding. Nu maar hopen dat ze het niet opmerkt als ze haar kleding in de wasmand doet.

“Tante, ik ben boven..” zeg ik ‘netjes'. Kan ze daar rekening mee houden als ze uit de badkamer komt en wellicht iemand tegen komt die ze niet verwacht.

“Oh goed dat je het zegt Jason, anders was ik naakt naar mijn kamer gelopen…”

“Shit…” ik met mijn grote mond. Als ik niks had gezegd had ik haar wellicht naakt tegengekomen.

De volgende ochtend voel ik in mijn slaap iets friemelen aan mijn pik. Ik voel direct dat ik een ochtenderectie heb, maar dat gefriemel is nieuw voor me. Als ik mijn ogen langzaam opendoe en aan het licht ben gewend zie ik Bella op de rand van het bed zitten. Ze streelt met haar weesvinger langs mijn stijve schacht op en neer. Ik schrik en probeer achteruit te schieten. Dat lukt echter niet omdat

ik nog in bed lig.

“Ho..rustig maar neefje van me…ik ben het maar!”

“Wat? Wat doe je?” vraag ik haar geschrokken.

“Gewoon…wachten tot je wakker werd. Verder niets hoor.. Zou je wat willen dan?” zegt ze speels terwijl ze met haar vinger rondjes om mijn eikel draait. Ik stamel en blijf haar vragend aankijken. Ik zie nu eigenlijk pas dat ze in haar ondergoed zit. Althans alleen een BH.

“Ah..het valt je nu pas op dat ik alleen een BH draag? Kijk is naast je op het kussen.”

Ik draai mijn hoofd en zie een zwart slipje liggen. Ik hoef niet te raden van wie dat is.

“Bella, wat heeft dit te betek…”

“Shhh, mondje dicht! Jij dacht gisteren dus even mijn gebruikte slipje te voorzien van je zaad terwijl ik stond te douchen? Dacht je dat ik niks in de gaten had? Ik heb je heus wel zien staan hoor..met je grote stijve pik in je hand! Deze grote, lekkere, harde PIK!” zegt ze terwijl ze hem goed stevig vastpakt.

“Ik..sorry…ik had..”

“Mondje dicht geil neefje van me.” fluistert ze in mijn oor. “Mijn ‘kleine’ neefje die zich staat af te trekken terwijl hij naar me gluurt, aan mijn slipje ruikt en het notabene volspuit met zijn hete zaad. Erg stout en vies!”

Ze komt nog dichterbij en fluistert nog zachter terwijl ze mijn pik iets steviger vastgrijpt.

“En dan bedoel ik stout en vies op zijn geilst…”

Ik voel haar hete adem tegen mijn oor. Ze gaat weer rechtop zitten terwijl ze bijna met haar borsten langs mijn wang af gaat. Ze kijkt opnieuw naar mijn pik. Ze bukt voorover richting mijn kruis tot ik haar hete adem op mijn eikel voel.

“Die harde pik…deze harde pik die zijn zaad in mijn slipje spoot…lekker geil zeg..”

Dan staat ze op en gaat met haar benen licht gespreid en handen in haar zij in de kamer staan. Haar lieve blik verandert in een strenge blik.

“Pak mijn slipje! Ik wil dat je het nog een keer doet!”

Ik slik een keer en bedenk me even wat ik moet doen, maar de blik op Bella’s gezicht is vrij duidelijk. Ik pak haar slipje en wil het om mijn pik draaien.

“Nee..eerst snuiven. Ik heb dat de hele nacht gedragen! Daar geil je toch op? Gedragen slipjes?”

Ik knik bevestigend. Ik breng het naar mijn gezicht en snuif aan haar slipje. Ik ruik weer die weeige geur. Bijna instinctief gaat mijn andere hand naar mijn harde lul. Dan breng ik het slipje naar mijn kruis en friemel het om mijn pik. Langzaam begin ik me af te trekken. Bella kijkt geil naar haar slipje om mijn lul. Ze doet een stap dichterbij en kijkt aandachtig. Haar tepels zijn keihard. Ik breng voorzichtig een hand richting haar billen nu ze zo naast het bed staat. Een ferme tik op mijn vingers is het gevolg.

“Afblijven geilneef!”

Ze buigt voorover naar mijn gezicht. “Ik wil dat je komt. Ik wil dat je die heerlijke pik van je leegspuit in mijn slipje! Nu!”

Mijn ballen trekken samen en mijn ejaculatie is een feit. Het zaad wordt door de katoenen vezels opgezogen. Bella kijkt toe.

“Zo ja…wauw wat geil zeg!”

Als ik ben klaargekomen trekt ze heer slipje van mijn lul af. Het kruis zit helemaal onder zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Ze houdt het voor zich en kijkt trots. Plots stapt ze in het slipje en trekt het aan. Het overtollige zaad wordt door de stof heen geduwd als ze het tegen haar poesje aantrekt.

“Mmmm..nog lekker warm!”

Ze buigt voorover en haalt met haar wijsvinger een klein druppeltje zaad van mijn eikel wat ze vervolgens van haar vinger likt. Dan

krijg ik een klein kusje.

“Dank je wel geil neefje van me… als je lief bent krijg je mijn slipje vanavond weer terug!” zegt ze lachend als ze de kamer uitloopt.

Even laat ik het zojuist gebeuren op me indringen. “Fuck, wat geil zeg! Wie had dat gedacht? Dit is nog beter dan gisteren stiekem gluren!”

Opgewekt kleed ik me aan, ga naar beneden en schuif aan bij de ontbijt tafel. Mijn ouders zijn ook al wakker en mijn grootouders ook.

Bella zit tegenover me en doet alsof er niets is gebeurd, maar speelt wel met suggestieve opmerkingen.

“Hoi Jason, lekker geslapen? Geen last gehad van je tantes op de verdieping?”

Met schaamrood op mijn wangen knik van niet.

“Goed om te horen, er gebeurt van alles op die verdieping als we slapen zag ik altijd!”

“Ja dat komt omdat jij altijd als een wilde olifant over de verdieping loopt en met de deuren smijt als je naar de wc gaat!” roept Eva snauwend. “met die herrie kan een mens toch niet slapen? Ik ben blij voor Jason dat het hem wel is gelukt.”

“Ach..zit niet te zeuren zus… zoals je hoort ben ik deze keer dus extra lief geweest voor ons neefje!” zegt ze met een suggestieve knipoog.

Een uur later zitten we in de auto naar huis. Wel jammer, want Bella had haar slipje aan me beloofd….

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: 3 Tantes - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (17)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Studente Op FeedbackDoor: LorreD
Gelezen: 1115x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
24-06
7.8
:: DakdekkerDoor: Scarlett
Gelezen: 5936x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Zomer, Buitenseks
23-06
8.9
:: De Nieuwe BuurtDoor: New Neighbour M
Gelezen: 9500x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Milf
22-06
8.7
:: Wordfeud Voor Een... - 4Door: Max V
Gelezen: 2336x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Milf, Trio, Pijpen, Blinddoek, Tepelklemmen, Jacuzzi, Bubbelbad, Dildo, MMV
22-06
8.7
:: Avontuur In Zuid Amerika - 7Door: Sarelata
Gelezen: 2878x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stewardess, Aruba, Neuken, Bi
22-06
8.8
:: Het Neukpaleis - 4Door: Sofie
Gelezen: 3891x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Vingeren
21-06
9.0
:: Stuk Gaan Op Een StudenteDoor: Kareltje
Gelezen: 10247x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.1
:: TippelzoneDoor: Vonkjes
Gelezen: 6776x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Tippelen, Hoer, Auto, Betaald, Avontuurtje, Pijpen, Jonge Meid
21-06
8.8
:: Zussenliefde - 6Door: Mickey80
Gelezen: 6141x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Schoonzus, Strand, Heet
21-06
9.0
:: Lief Dagboek - 2Door: Sofie
Gelezen: 4539x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Vingeren, Buurman,
21-06
9.3
:: De Buurman - 2Door: Johnnie
Gelezen: 13910x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
21-06
9.1
:: Sauna - 4Door: Jo
Gelezen: 5534x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-06
8.5
:: Geile Evelien - 45Door: Barteljoris
Gelezen: 3386x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Beffen, Vingeren, Openbaar, Groepsseks
20-06
9.0
:: Avontuur Uit De Jonge JarenDoor: Gewoonlekker69
Gelezen: 6208x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Tante En Nicht
20-06
8.2
:: Mijn Vrouw Voor... - 3Door: Danny
Gelezen: 7322x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Milf, Pijpen, Grote Lul, Vreemdgaan
20-06
8.6
:: Onverwacht Avontuur Met... - 4Door: Roede
Gelezen: 4489x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Groep Sexverhaal
19-06
8.5
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!