Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: De Tandartsassistente - 3

Het was weer tijd voor mijn afspraak met Astrid. Ook al verlangde ik weer naar haar, ik begon er toch anders tegenover te staan. Dit stiekeme gedoe stond me al wat langer tegen, en na mijn affaire met Irene begon ik er ook anders over te denken. Wat als we straks betrapt zouden worden, door een ander stel dat ineens besloot om te gaan neuken, daar op zolder. Wat volgens Irene best vaak voor kwam. Ik wilde het er toch eens serieus met Astrid over hebben.

En dan het gebeuren met Irene. Moest ik dat opbiechten? Wij hadden dan wel geen relatie, buiten het neuken om, maar ik begon wel steeds meer voor Astrid te voelen.

Toen ik het ziekenhuis inliep en even naar de receptie keek, schrok ik. Ik moest echt nog een tweede keer kijken, voordat ik besefte dat het echt Irene was die daar zat. Verdomme, wat was ze verandert. Het was nu bijna een week geleden dat ik haar gezien had, maar ze had echt werk gemaakt van wat ze zei.

Ze zwaaide naar me toen ik binnenkwam, en wenkte me.

“Hey meneer Jansen. Hoe is ‘t? Je kijkt of je water ziet branden,” en ze lachte breeduit.

“Verschrikkelijk meid. Wat ben je verandert. Nee, niet verschrikkelijk, prachtig gewoon. Het is alsof hier een totaal andere vrouw zit. Fantastisch.”

“Ik heb dan ook al veel complimenten gehad,” straalde ze, “en je moest eens weten hoeveel mannen er nu wel eventjes naar mij kijken, mij een blik toewerpen. Het is weer lang geleden dat zo heb genoten. En dat allemaal dankzij jou. Als we hier niet in de centrale hal zouden staan, zou ik je spontaan om de hals vallen en kussen, maar ja.

Ben je weer op weg naar Astrid? Schiet maar op dan, zo’n vrouw moet je niet laten wachten,” en even legde ze haar hand op de mijne en gaf me een zacht kneepje. “Nogmaals hartelijk dank voor alles hoor. En schiet nou maar op.”

Verbluft liep ik naar de lift en kon het niet nalaten om nog eens om te kijken. Stralend keek ze me na en zwaaide nog ’n keer. Ook toen ik op de lift stond te wachten keek ik naar haar en verwonderde me over het feit hoe iemand in zo korte tijd zo compleet kon veranderen.

Ik hoorde de liftdeuren openschuiven, draaide me om en stapte naar binnen, waar ik op de knop voor de hoogste verdieping drukte. Boven aangekomen stond Astrid me al op te wachten. Ik zag nog net hoe ze door haar ogen wreef voordat ze me aankeek. Ze had gehuild.

“Wat is er schat?” en ik sloeg mijn armen om haar heen.

“Iemand heeft ons verlinkt. Ik ben net bij mijn baas moeten komen en ik heb er flink van langs gekregen. Ik ben nog net niet mijn baan kwijt, maar dat scheelde niet alles.”

“Godverdomme, de trut,” siste ik nijdig.

“Wat?”

“Dat vertel ik je dadelijk wel, maar wat nu?”

“Ja, we kunnen nu slecht naar boven gaan. Dat kost me mijn baan.”

“Natuurlijk niet, kom maar mee. Dan gaan we onder in het restaurant een bakje koffie drinken,” en ik duwde weer op de knop. Gelukkig stond de lift nog boven, dus de deuren schoven meteen open en we stapten in om naar onder te gaan. Toen we daar uitstapten keek ik nijdig naar de receptie, waar Irene zat te stralen, maar toen ze mijn blik zag verdween haar lach en trok ze haar wenkbrauw vragend omhoog. Ik gaf haar nog een dodende blik en liep toen samen met Astrid naar het restaurant, waar we achteraf in een verlaten hoekje plaats namen.

“Nou, vertel,” zei ik.

“Net voordat mijn pauze begon, riep mijn baas me bij zich. Iemand had hem verteld wat wij daar boven deden, en hij zei dat dat afgelopen moest zijn. Wat ik in mijn eigen tijd deed was mijn probleem. Dat ik mijn man besodemieterde was ook mijn probleem. Maar dat ik seks had in het ziekenhuis, boven op zolder, dat was zijn probleem. Hij vond het schandalig en eiste dat ik er mee stopte, anders zou ik kunnen vertrekken.”

“En wie had hem dat verteld?”

“Dat weet ik niet, daar zei hij ook niets over.”

“Zei hij ook niks over een filmpje of zo?”

“Nee, waarom. Wat is er dan? Weet jij hier meer vanaf?”

“Luister,” en ik vertelde Astrid wat er vorige week was gebeurd met Irene. De poging tot chantage en het vervolg. Hoe verder ik kwam, hoe nijdiger Astrid keek.

“Dus jij hebt die slet geneukt? Is ze daarom zo veranderd? En nu naait ze mij een oor aan. Godverdegodver, wat ben jij een eikel zeg.”

“Luister Astrid. Ja, wij hebben seks gehad en ik heb er spijt van. Wij hebben dan wel geen relatie, maar voor mij voelt het wel een beetje als vreemdgaan. En het spijt me dat ik het zo uit de hand heb laten lopen. Maar ik had nooit verwacht dat zij dit van ons, alsnog zou gaan doorvertellen.”

“Maar godverdomme. Hoe heb je dat kunnen doen, lul.”

“Kom, nou even rustig schat. Ik zal eerst eens wat te drinken gaan halen, dan kunnen we het er eens rustig over hebben.”

Ik stond op, liep naar de zelfbediening en nam enkele koppen koffie met een stukje gebak erbij, waarna ik terugliep naar Astrid. Ik gaf haar een kopje met gebak en ging toen naast haar zitten.

“Luister. Ik heb al langere tijd het gevoel dat ik dit niet meer wil.”

Geschrokken keek ze me aan.

“Nee, niet tussen ons. Daar geniet ik elke keer weer van. Nee, dat stiekeme gedoe. Dat neuken op zolder. Dat wil ik niet meer. Ik wil van jou genieten, en niet alleen maar botte seks. Gewoon, lekker samen in bed, samen wakker worden. Dat wil ik.”

“Meen je dat echt? Maar Irene dan? Je gaat al vreemd voordat wij wat hebben.”

“Technisch gezien ben jij degene die vreemd gaat, niet ik. Maar dat terzijde. Dat met Irene overkwam me gewoon. Het gebeurde. Dat was niet mijn bedoeling allemaal toen ik haar vroeg om mee uit te gaan eten. Ik vond haar zielig en had medelijden met haar. En ik heb op zich geen spijt van alles wat er gebeurd is, ik heb spijt dat ik jou pijn heb gedaan.”

“Mag ik er even bij komen zitten?” hoorden we opeens een stem zeggen. We waren zo in elkaar en ons gesprek opgegaan dat we niet gemerkt hadden dat Irene ons was genaderd, met een kop koffie in haar hand.

“Rot op trut, wat kom je hier nog doen,” snauwde ik haar toe en ook Astrid keek haar aan alsof ze haar wilde vermoorden.

“Toe nou, alsjeblieft. Wat is er aan de hand? Ik begrijp het niet. Je keek me daarnet zo smerig aan. Wat is er gebeurd?”

“Alsof jij dat niet weet, snol,” siste nu Astrid haar toe.

“Alsjeblieft. Zeg het dan?” en smekend keek ze me aan.

“Waarom heb jij ons verlinkt?”

“Hoezo?” vroeg ze, terwijl ze toch plaats nam. “Ik heb niemand verlinkt. Echt niet. Ik heb dat filmpje gewist. Jij gelooft toch niet echt dat ik dat zou doen, na alles wat jij voor mij gedaan hebt?”

“Hoe wist Astrid haar baas er dan vanaf? Dat komt toch niet zomaar uit de lucht vallen.”

“Dat weet ik echt niet, maar niet van mij. Geloof mij, ik ga er achteraan. Ik zal uitvinden wie dit gedaan heeft. Alsjeblieft, geloof mij, ik was het echt niet.

Luister Astrid, wat er tussen John en mij gebeurd is valt niet goed te praten. Ook niet het feit dat ik hem probeerde te chanteren. Maar hij was zo lief voor mij, gaf mij weer eigenwaarde, zelfvertrouwen en liet mij weer voelen dat ik vrouw was, en dat nadat ik hem probeerde een loer te draaien. Moet ik daar spijt van hebben. Nee, echt niet, daar blijf ik hem eeuwig dankbaar voor. Ik ben blij dat jij zo’n lieve vent getroffen hebt, die neem ik echt niet van je af. Maar wat ik vorige week al zei, er gebruiken zoveel mensen die zolder, dat het een wonder is dat je niet eerder betrapt bent. Maar ik was het niet. Ik heb niet geklikt.”

De tranen liepen nu over haar wangen.

“Maar wie is dat godverdomme dan wel geweest?”

“Ik weet ’t niet,” snikte ze, “maar ik beloof dat ik er achter probeer te komen.”

Al sprekende had Irene mijn hand gepakt, en ook de hand van Astrid. Die zat ook al met tranen in haar ogen. Ik kon het niet meer aanzien.

“Komop, dan gaan we. We rijden nu naar mij toe en dan praten we dit eens goed uit. Ik weet dat jij vanmiddag vrij bent Astrid, hoe zit het met jou, Irene?”

“Ik ben net klaar. Daarom ben ik ook naar jullie toegekomen. Ik had gezien dat jullie hierheen gingen, en voelde dat er iets niet goed was.”

“Nou, dan meekomen, want we beginnen hier ’n beetje in de kijkerd te lopen.”

Zo zaten we dan een half uurtje later bij mij aan de koffie, met een borrel er bij voor de emoties. Astrid was hier nog nooit geweest en keek om zich heen.

“Zou je hier kunnen wonen?” vroeg ik haar zacht.

Verschrikt keek ze me aan. “Meen je dat?”

“Ik weet dat je een hekel aan je man hebt, dat je elke dag weer met tegenzin naar huis gaat. Zou je met meer plezier hierheen komen?”

“Ja, ik denk het wel,” zei ze voorzichtig.

“Ik laat de keus aan jou schat. Maar je zou hier welkom zijn.”

Ze kroop wat dichter tegen me aan en kuste me licht op mijn wang.

“Astrid, geloof me, je hebt zo’n fijne vent gevonden. Laat hem niet gaan. En als jij hem niet hoeft, dan neem ik hem wel,” lachte Irene haar toe.

Even keek Astrid haar lelijk aan, maar toen ze merkte dat Irene een beetje spotte, moest ze er toch wel om lachen. Ook al was het nog als een boer met kiespijn. Het gesprek kwam nu op gang en alle drie vertelden we wat we op ons hart hadden, over wat er gebeurd was en hoe we verder moesten. Zo werd het al laat in de middag en ik begon honger te krijgen. “Zouden de dames wat te eten lusten? want ik begin toch wel honger te krijgen.”

“Ja, nu je het zegt, ik zou ook wel wat lusten,” antwoordde Irene.

“Mmmm, ik ook wel, maar ik moet naar huis. Mijn vent zit te wachten. ’t Valt me mee dat ie nog niet gebeld heeft.”

“Laat ‘m toch stikken,” zei Irene. “Weet je wat, stuur ‘m maar een berichtje dat je vannacht bij mij blijft slapen, omdat je het een en ander wilt overdenken. Dan kun je mooi hier bij John blijven. Ik dek je wel.”

“Zou je dat echt voor me willen doen Irene? Dank je wel. Nu dat ik je beter leer kennen val je me toch wel mee.”

Meteen pakte ze haar telefoon, typte een berichtje in voor haar man en zette de telefoon uit. “Zo, dan kan ie me vandaag in ieder geval niet meer lastigvallen.”

“Wat zouden de dames lusten? Ik ga wel wat halen, want om nou nog te gaan koken, daar heb ik helemaal geen zin meer in, als ik al genoeg in huis zou hebben.”

Al gauw waren we het er over eens dat het Grieks zou worden en ik vertrok om het te gaan halen.

Irene ging nu naast Astrid op de bank zitten. “Meid, het spijt me van vorige week, maar ik zat zo in de put en John was zo lief voor me. Het gebeurde allemaal voordat we er erg in hadden.”

“Ja, nou ik je verhaal gehoord heb, kan ik er ergens wel inkomen. Tjeetje meid, wat heb jij veel meegemaakt. Ik was, geloof ik, al lang voor de trein gesprongen. Maar wat die lul allemaal met jou gedaan heeft. Waarom ben je niet weggelopen?”

“Waarom ga jij niet bij jouw vent weg schat. Jij zit in hetzelfde schuitje hoor. Behalve de klappen lijkt het wel een beetje mijn verhaal.”

“Ja, behalve de seks dan, daar ben ik thuis de baas over. Maar wat moest je dan allemaal wel niet doen? Daar heb je nog niet heel veel over verteld.”

“Nou ja. Ik moest bijvoorbeeld regelmatig seks hebben met andere vrouwen.”

“Waaat, echt? En dat deed jij?”

“Hij kon hard slaan hoor. En ja, ik deed dat en ontwikkelde zo ook wel een gevoel voor vrouwen.”

“Ja, echt? En vorige week neukte je met John. Dan ben je toch niet lesbisch?”

“Nee, dat ben ik ook niet. Maar wel bi, en met een grotere neiging naar vrouwen dan mannen. De seks met vrouwen is zoveel fijner, zachter. Die voelen elkaar zoveel beter aan. Maar ik wil er af en toe ook wel een harde paal in hoor. Dat is ook heerlijk.”

“Maar waarom probeerde je John dan te chanteren?”

“Omdat ik niks meer durfde. Ik was helemaal aan ’t eind van mijn latijn. Ik durfde niet meer naar buiten, had nachtmerries en vertrouwde niemand meer. Al een paar jaar nu. Ik durfde er ook met niemand over te praten. Maar ik miste de seks.”

“Ach schat,” zei Astrid en nam Irene in haar armen, “wat heb jij toch een kutleven achter de rug. En ik maar klagen.”

Allebei hadden ze tranen in hun ogen en zacht strelend troosten ze elkaar.

Irene drukte haar iets steviger tegen zich aan en voelde haar borsten tegen de hare drukken. Ze voelde de warmte door zich heen stromen, en met een hand zocht ze ’n borst van Astrid op, die ze zacht begon te strelen. Even schrok Astrid wat terug, maar toen drukte ze zich toch weer tegen Irene aan. Ook zij had even behoefte aan warmte en liefde en dit voelde helemaal niet verkeerd. Steeds harder begon Irene haar borst te strelen en toen begon ze hem zachtjes te kneden. Ze voelden allebei hoe de tepel keihard begon te worden en nu keken ze elkaar aan. Zachtjes bewogen hun hoofden naar elkaar toe en toen vonden hun lippen elkaar. Astrid hield haar lippen nog op elkaar en Irene drong niet aan, maar dit voelde zo goed. Irene bleef haar borst nog steeds bespelen en toen had Astrid het niet meer. Ze opende haar lippen en meteen voelde ze de tong van Irene naar binnen komen. Wat voelde dit zalig. Zo anders dan met een man. Voorzichtig, schuchter en onwennig begon ze met Irene te tongen, en een paar minuten later wist ze niet beter. Hun kus werd inniger, liefdevoller en nu zocht Astrid een borst van Irene op. Nog nooit had ze een andere vrouw zo gevoeld, en het was even wennen. Maar wat voelde dit zalig. Irene haar handen gleden zachtjes onder haar trui en haar borsten werden allebei stevig bewerkt. Nog steeds onwennig liet zij een hand in de bloes van Irene glijden en speelde weer met de borst. Ze merkte dat hier ook de tepels begonnen te groeien. De zoen werd feller, hitsiger en geiler. Ze voelde hoe Irene haar trui vastgreep en hem over haar hoofd uit probeerde te trekken. Ze moest de borst nu loslaten, om de trui over haar arm te kunnen laten glijden. Irene propte hem in de hoek van de bank, knoopte haar bloes los, deed hem uit en smeet hem bij de trui. Smachtend keken ze elkaar aan en Irene bewoog haar handen naar de rug van Astrid om daar de bh los te maken. Datzelfde deed Astrid bij haar en nu zaten ze tegenover elkaar met ontbloot bovenlijf. Hoe had Astrid ooit kunnen denken dat ze nog eens hitsig zou worden van een vrouw, maar nu gebeurde dat. Ze boog voorover en zette haar lippen op ’n borst van Irene. Ze zoog op de tepel, maakte er rondjes omheen met haar tong en zoog hem af en toe een stukje haar mond in. Irene duwde haar achterover op de bank en plantte haar mond weer op de hare. Ze verloren zich in elkaar en vreeën alsof ze nooit wat anders gedaan hadden.

“Nou, nou dames, Dat ziet er verdommes geil uit, maar zullen we eerst wat eten voordat we verder gaan?” klonk het ineens.

Een beetje geschrokken, maar ook verschrikkelijk geil, lachten ze beiden naar John, die binnenkwam met het eten.

“Zullen we hier maar blijven zitten, en alles op de salontafel zetten. Dan hoeven jullie je niet aan te kleden en kan ik van het uitzicht genieten.”

Ik zette de doos met eten op tafel, ging in de keuken borden en bestek halen en even later zaten we alle drie heerlijk te eten. Mijn bovenkleding lag intussen ook al in de hoek van de bank want ik wilde natuurlijk niet voor de beide dames onderdoen. We lieten ons het eten goed smaken en ruimden met z’n drieën snel de vaat op. om even later weer op de bank neer te ploffen. Als een prins zat ik tussen mijn twee heerlijke meiden in en gaf ze alle twee een heerlijke tongzoen. Toen gleed mijn hand naar de borsten van Astrid in ik begon ze te masseren. Onder het masseren duwde ik hem wat naar boven zodat Astrid bij haar tepel kon en na mee even te hebben aangekeken, begon ze er geil op te sabbelen. Behoorlijk opgewonden hiervan boog ik me ook naar haar tepel en nu likten we er samen aan, ondertussen elkaar ook kusjes gevend. Irene liet zich ook niet meer onbetuigd en ik voelde haar hand mijn broek in gaan. Ze haalde mijn pik eruit en begon hem zachtjes af te trekken. Astrid boog zich ook langzaam voorover, kuste mijn lul ’n paar keer, pakte haar borsten vast en nadat ze Irene even had aangekeken, lieten ze gezamenlijk mijn lul tussen die twee ferme knapen verdwijnen. Astrid begon met samengeknepen borsten op en neer te bewegen en trok me zo heerlijk af. Elke keer als mijn eikel tevoorschijn kwam nam Irene hem even in haar mond, of drukte er een kusje op. Ook hun monden vonden elkaar regelmatig en dan gingen er snel even twee flitsende tongetjes over elkaar. Dit voelde ze heerlijk dat ik meende dat mijn lul eens zo dik was als anders, voor mijn gevoel dan.

Zo lagen die twee mij een tijdje heerlijk te verwennen. Ondertussen speelde ik met de borsten van Irene, die er al keiharde tepels op had staan. Ik rolde en draaide ze tussen mijn duimen, en zij kreunde geil.

Langzaam ging ik met mijn hand op zoek naar een kutje om mee te spelen en het dichtstbijzijnde was dat van Astrid. Toen die dat merkte liet ze haar borsten los en ontdeed zich snel van haar onderkleding. Omdat ze toch bezig was deed ze hetzelfde bij mij en vervolgens was ook Irene aan de beurt. Astrid bekeek belangstellend het vrijgekomen kutje van Irene, want dit was de eerste keer dat ze ander kutje dan dat van haar zag. En van zo dichtbij had ze zelfs haar eigen spleetje nog nooit kunnen bekijken. Ze zat er op haar knieën voor, en wel zodanig dat ik met mijn hand bij haar soppende kutje kon. Soppend? Ja, ze was klets en kletsnat en ik zag dat haar geil zo via haar been naar beneden liep. Die had er echt zin in. Ik streelde haar tussen haar billen en van daar naar beneden, richting haar kutje. Af en toe haalde ik mijn natte vingers naar mijn mond om ze af te likken en ook liet ik Irene proeven van haar geil. Die likte smakkend mijn vingers of, en kreunde daarbij niet al te zachtjes. Terwijl ik met de borsten van Irene bleef spelen, begon ik Astrid nu rustig te vingeren. Ik zag haar kont op en neer bewegen van genot en uiteindelijk durfde ze het aan om haar hand naar het kutje van Irene te bewegen. Voorzichtig streelde ze de dijen om langzaam richting de schaamlippen te gaan. Ook hier parelde al vocht tussen uit en Astrid ging er even met haar vinger door om die dan naar haar mond te brengen. “Hmmm, niet slecht. Smaakt wat anders dan het mijne, maar wel lekker.”

Weer liet ze haar vinger even tussen de schaamlippen gaan om hem daarna naar mijn mond te brengen. Ik likte hem af en keek verlekkerd naar Irene.

Die gaf mij vlug een luchtkusje en pakte toen Astrid zachtjes bij haar hoofd. Voorzichtig drukte ze dat naar haar kutje toe en zei, “proef nog maar eens. Maar nu met je tong. Denk maar aan hoe je zelf gelikt wilt worden en doe dat dan bij mij. Ik wed dat je het heel leuk zult vinden.”

Nog een beetje onwennig bracht Astrid haar tong naar Irene d’r kutje en begon voorzichtig te likken. In het begin ging ’t allemaal nog onwennig, maar hoe langer ze likte, hoe meer we haar verwenden, des te meer ze zich ontspande en haar geiligheid de overhand nam. Met volle halen ging ze nu tussen de schaamlippen van Irene door, en regelmatig verdween haar tong het kutje in, waar ze nog meer vocht vond en zich dat meester maakte. Haar duim werd nu ook in de strijd geworpen en ze begon hiermee het opgewonden klitje te bewerken. Irene duwde het hoofd nog iets vaster tussen haar benen, begon te trillen en met een diepe zucht kwam ze klaar op de mond van Astrid. Astrid zat hier glunderend naar te kijken, want dit was de eerste keer dat ze een andere vrouw klaar had laten komen, en dan ook nog eens met haar tong en hand. Prachtig vond ze dat.

Maar ondertussen begon ook Astrid zelf steeds meer met haar onderlichaam te draaien, want mijn vingers waren al die tijd steeds bezig geweest om haar kutje te verwennen, en ook zij naderde nu haar hoogtepunt. Irene, die weer een beetje bekomen was, greep naar de tieten van Astrid, begon die te strelen en te kneden en toen ze merkte dat Astrid er bijna was kneep ze even stevig in haar keiharde tepels. Dit, tezamen met mijn werk, maakte dat Astrid met een harde kreet klaarkwam. Ze bleef sidderen, schudden en kreunen terwijl wij haar samen nog even door verwenden. ten slotte legde ze totaal uitgeput haar hoofd in Irene har schoot en kijk mij met geile, zaadvragende ogen aan.

“Jongens, dit was echt heerlijk. Zo lekker ben ik nog nooit klaargekomen. Oh, wat wil ik graag meer hiervan.”

“Dat kan geregeld worden schat, maar zullen we dan maar lekker naar boven gaan? In mijn bed liggen we toch een stuk gemakkelijker dan hier.”

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Een Verrassende Voetbalavond...Door: G.B.
Gelezen: 440x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
23-05
9.9
:: Dorien En Ik - 7Door: Mike1985
Gelezen: 1176x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
23-05
9.5
:: Jeanet, De Buurvrouw - 7Door: Johnnie
Gelezen: 1917x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
23-05
9.2
:: Rosanne Heerlijke HoorDoor: Frecolnago
Gelezen: 4928x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Grote Tieten
23-05
8.0
:: Tuin SproeienDoor: Eo
Gelezen: 6767x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buiten, Keuken, Pijlen, Sex, Beffen, Geil, Nat
22-05
8.2
:: Sophie’s Belevenissen - 2Door: SOPHIE
Gelezen: 2693x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.2
:: Waargebeurd - Deel 5 (slot)Door: Fantasylover
Gelezen: 4062x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
22-05
9.0
:: Dorien En Ik - 6Door: Mike1985
Gelezen: 3143x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-05
8.9
:: Waargebeurd - 4Door: Fantasylover
Gelezen: 7280x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
20-05
8.6
:: Afrodisiac - 3Door: Mike
Gelezen: 3165x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Openlucht
20-05
8.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 7Door: Karel776
Gelezen: 4109x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Spuiten, Hoer, Extreem, Anaal
20-05
8.8
:: De Oude Vaas - 1Door: Robb Breen
Gelezen: 8271x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Drama, Tieners, Hetero
19-05
7.8
:: Anders Dan VerwachtDoor: Groen
Gelezen: 8121x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Werk
19-05
8.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 6Door: Karel776
Gelezen: 4502x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Vastbinden
19-05
9.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 5Door: Karel776
Gelezen: 7292x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Sexclub, Vreemden
17-05
9.3
:: Waargebeurd - 3Door: Fantasylover
Gelezen: 9832x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
17-05
8.5
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!