Opwindend.Net
Mijn verjaardag was weer aangebroken en dit jaar besloot ik om het toch maar weer eens te vieren met vrienden en familie. Ik was jarig in het weekend en was bang dat dan 2 dagen je huis helemaal vol zit. Gelukkig wilde alle familie `s middags komen en de meeste vrienden kwamen `s avonds voordat ze de stad ingingen. Er bleef niemand slapen dus ik kon zelf de zooi opruimen op zondag was ik bang voor.

Ook Maaike, een meisje dat ik een paar weken ervoor was tegengekomen en met wie ik veel contact had via de mail en whatsapp, had ik uitgenodigd voor het feestje. Eerst had ze geen zin en ook omdat ze niemand kende lonkte het niet echt, maar gelukkig kon ik haar overtuigen om toch ook te komen. En `s avonds waren er verder meer mensen van haar leeftijd, dus misschien wel gezellig om mee te kletsen. Alles stond in de steigers voor een goed feestje. Drank en eten was volop aanwezig.

`s Middags met de familie was het al gezellig geweest en was er al de nodige drank en frisdrank doorheen gegaan, maar zo rond 5 uur was iedereen wel weer weg, en kon ik me opmaken voor het avond gedeelte. Even wat anders aandoen, snel de zooi opruimen, cadeaus een beetje aan de kant en net toen ik klaar was met alles kwamen de eerste vrienden al binnen. Het werd al snel druk en gezellig in huis. Rond 9 uur ging de bel en kwam Maaike ook binnen. Ze kwam met lege handen binnen en vertelde dat ik het cadeau pas aan het einde van de avond kon krijgen. Ik schonk er verder geen aandacht aan, ik was al verrast door de tongzoen die ze me gaf aan de deur en die gelukkig door niemand was opgemerkt.

Het feest liep gesmeerd, de drank vloeide rijkelijk en de hapjes vonden gretig aftrek. Na zo een paar uur feest gevierd te hebben, namen de eerste mensen afscheid om verder te gaan in de stad. Maaike had ik in de loop van de avond wel gezien, maar niet echt de tijd gehad om lekker met haar bezig te zijn. Nu er steeds meer mensen weg gingen, had ik nu meer tijd voor haar. Ze had een leuke trui aan met een spijkerbroek en haar blonde haar zat in een vlecht, ze was echt een plaatje om te zien. Dat was ook al opgevallen bij een aantal vrienden van me. Overal in huis stonden glazen en halflege of lege flessen, dat was een mooi klusje voor morgen zo leek me. Maaike keek me aan en vroeg of ze anders alvast wat kon opruimen, maar als een echte gastheer sloeg ik dat af. Zo bleven we uiteindelijk samen over toen iedereen vertrokken was.

Ze vroeg of ik haast had, dat zij ook weg ging, maar ik had verder geen plannen en niet zoveel puf meer om ook nog de stad in te gaan. Ik vertelde haar dat ik lekker rustig nog even op de bank wilde ploffen en een beetje nagenieten van de hele dag. Ze vroeg of ze me nog even gezelschap mocht houden. Ik zei tegen haar al wilde ze de hele nacht blijven, dat leek me alleen maar leuk en gezellig. Toch begonnen we samen nu alvast wat bende op te ruimen en na een half uurtje was de kamer weer op orde en stond bijna al het glaswerk in de vaatwasser. Samen ploften we op de bank.

We namen samen nog een wijntje en al snel waren we samen leuk in gesprek over eigenlijk van alles en nog wat. Het werd zo samen steeds leuker en gezelliger. Voordat we er erg in hadden waren we al 2 uur verder. Niet dat ik verder plannen had.
Opeens vroeg Maaike me of het al tijd was voor haar cadeau aan mij. Dat leek me nogal logisch leek me, ze mocht haar cadeau toch geven wanneer zij wilde. Maaike liep naar het raam en sloot de gordijnen en liep daarna naar de stereotoren en plugde een usb stick erin. De kamer werd nu gevuld door een zachte zwoele muziek. Maaike kwam voor me staan en begon zachtjes te dansen. Ik keek mijn ogen uit, naar haar lekkere lichaam. Opeens trok ze haar schoenen uit, daarna haar trui en niet veel later ook haar spijkerbroek. “Dansen in lingerie mag zeker ook wel?” vroeg ze met een geile stem. Steeds erotischer begon ze te bewegen op de maat van de muziek en steeds warmer begon ik het te krijgen. Dat had Maaike in de gaten, want ze kwam naar me toen en begon met me te zoenen, ik voelde haar tong steeds iets dieper naar binnen glijden. Niet veel later voelde ik dat ze aan mijn overhemd trok en de knoopjes los aan het maken was. Ik hielp haar een handje en zo voelde ik haar warme in lingerie verpakte lijf tegen het mijne aan kronkelen. Ook mijn broek lag snel op de grond en in mijn boxer was al de nodige opwinding af te lezen, maar ik geloof niet dat Maaike zich daaraan stoorde. Ze stond op en begon nu weer verder te dansen.

Niet lang daarna zag ik haar hand naar de sluiting van haar BH gaan en al snel viel die van haar lichaam af. Ik keek tegen een strakke B-cup aan, met van die kleine maar harde tepels erop. Terwijl ze bleef dansen, gleden haar handen over haar borsten heen en kneedde ze die. Daarna ging ook haar slipje uit en keek ik zo tegen en kale doos aan die al leek te glinsteren van wat vocht. In mijn boxer was een zeer stijve paal ontstaan. Maaike zag dit, en kwam op me af lopen. Toen ze voor me stond zei ze ” mijn lichaam is je verjaardagscadeau, je mag alles doen met me wat je wilt!” Ik keek een beetje verbaasd naar haar mooie jonge strakke lichaam. Ze kwam naast me zitten en we begonnen weer te zoenen. Daarbij voelde ik haar handen over mijn borst glijden en kneep ze zachtjes in mijn tepels. Voor mij toch ook wel het signaal om mijn cadeau dan maar eens te gaan verkennen.

Met mijn handen zocht ik haar borsten op en kneedde zachtjes en voorzichtig dit lekkere stevige vlees. Ook vonden mijn handen al snel haar harde knopjes en aan haar zachte gekreun te merken vond ze dat erg lekker. Haar handen daalden inmiddels steeds ver af van mijn borst naar mijn buik en daarna mij boxer in, op zoek naar mijn harde paal. Ik voelde haar hand mijn paal verkennen terwijl we nog steeds lekker aan het zoenen waren. Toen verbrak ze de zoen en kwam met haar mond naar mijn borst, likte en zoog aan mijn tepels en gleed zo steeds verder naar beneden. Aangekomen bij mijn boxer ging deze als eerste uit en met een geile blik in haar ogen keek ze naar mijn harde pik.

Ze trok mijn velletje naar achteren en gaf nu een zoen op mijn eikel en daarna voelde ik haar zachte lippen over mijn harde staaf zakken. Zo begon ze me langzaam maar diep te pijpen. Iedere keer verdween mijn pik tot bijna aan mijn ballen in haar zuigende mond. Met haar tong kronkelde ze langs mijn eikel. Het was wel te merken dat ze dit vaker gedaan had, wat een geweldig gevoel maakte zich meester van me. Ik liet me helemaal meenemen in het genot wat haar mond mij gaf. En hoe hard ik ook mijn best deed om niet teveel aan al dit heerlijks te denken, voelde ik toch dat ik zo ging komen. Ik waarschuwde Maaike voor mijn naderend orgasme, maar dit deed haar alleen maar harder aan mijn pik zuigen. Ik kon het niet meer tegenhouden en spoot 5 stralen warm zaad zo haar keel in. Maaike sabbelde nog even aan mijn eikel en liet toen zien hoe ik haar mond had volgespoten. Met een voldane blik op haar gezicht slikte ze daarna alles door.

“Daar was je wel aan toe, zo te voelen” glimlachte ze naar mij “dat was een lekkere lading vers zaad wat je voor me had verzameld”. Tevreden kwam ze naast me zitten en al snel waren we weer aan het zoenen, kussen en voelen. Mijn pik wilde door dit alles niet echt verslappen en bleef redelijk stijf overeind staan. Maaike had dit in de gaten en onder het zoenen door voelde ik haar hand zich om mijn pik vouwen en begon ze me rustig af te trekken. Daarna stond ze op, kwam over me heen staan en liet zich daarna zakken. Mijn eikel tikte al snel tegen haar kutje aan en net op het moment dat ik iets wilde vragen over een condoom, drukte haar vinger tegen mijn mond en liet zich zo met haar natte kutje over mijn ik heen zakken. Ze voelde heerlijk nat en vooral strak aan. Ze liet zich helemaal op mijn pik zakken tot ze niet verder kon. “Wat een lekker maatje pik heb jij zeg” kirde te tevreden “ik voel hem lekker diep en dik in mijn kutje zitten” stelde ze tevreden vast. Ik wilde nog een poging doen om over een condoom te beginnen, maar Maaike zei dat het veel lekkerder was voor beide om het zonder te doen. Eerlijk is eerlijk ik genoot wel van dat strakke poesje om mijn paal heen. Ze richtte zich iets op en liet mijn pik daarna weer diep in haar kutje glijden en zo begon ze me lekker langzaam maar wel heel diep te neuken. Ik keek naar haar knappe snoetje en met mijn handen begon ik haar heerlijke tieten te masseren en waarbij ik haar tepels niet vergat. Maaike raakte steeds meer bevangen door het gevoel van mijn neukende pik in haar poes en ze genoot hoorbaar. En trouwens ook merkbaar, gaat kutje produceerde steeds meer sap, zodat mijn pik wel lekker in haar kutje op en neer gleed. En ondanks dat ik net al was klaargekomen voelde ik de volgende lading zich al klaar maken om naar buiten te willen. Ik vertelde dat tegen Maaike maar die neukte in een soort van trance rustig door. En ik voelde haar kutje steeds meer gaan krampen een teken dat ze ook tegen een orgasme aan zat. Ik wilde mijn pik nu echt wel uit haar kutje halen, maar daar leek Maaike helemaal geen zin in te hebben en net op het moment dat ze klaarkwam, kneep haar kutje zo lekker in mijn pik, dat ik mijn zaad niet meer kon tegenhouden en voordat ik het wist, loosde ik alles diep in haar knijpende kutje.

Ze keek me met een hele geile glimlach aan. “En bevalt je verjaardagscadeau tot nu toe?” vroeg ze me. Dat leek me een overbodige vraag. Daarna stond ze op, waarbij mij pik uit haar kutje gleed, gevolgd door een flinke lading zaad dat zo uit haar kutje droop op mijn buik. Maaike zag dat en likte het vervolgens meteen op. “Zonde om verloren te laten gaan” glimlachte ze. Ik had nooit verwacht dat ze zo`n geil meisje zou zijn. Ik was wel bang dat ik haar zo geneukt had, zonder iets om. Maar Maaike had van een van mijn vrienden gehoord dat ik net een SOA test gehad had en helemaal clean was. Zij was dat ook en daarom wilde ze 100% van me genieten, zonder een stukje rubber ertussen.

Na alle inspanning was het wel tijd voor een nieuw drankje en zo zaten we naast elkaar lekker naakt op de bank nog nagenietend van alles wat er gebeurd was. Lang duurde het niet, want het zicht op haar naakte borsten met nog steeds harde tepels deed mijn pik voor de derde keer weer steigeren. Ik boog me voorover en begon aan haar tepels te likken en zuigen en nam die harde knopjes lekker in mijn mond, terwijl mijn tong zijn werk deed om die mooie borsten te verwennen. Maaike leunde geil achterover en ik voelde een hand naar haar kutje glijden. Maar wat zij kan, kan ik natuurlijk ook dus ik liet haar harde borsten los en kuste me een weg naar beneden. Eerst even lekker likken in haar navel en daarna kon ik haar natte soppende kutje van heel dichtbij zien. Ik trok haar lipjes zachtjes opzij en haar kutje opende zich voor mijn ogen. Ik liet mijn tong rondjes draaien over haar kutje en langs haar harde klitje, zo steeds van beneden naar boven glijdend. Maaike kreunde ondertussen steeds harder en ik zag haar benen soms wat ongecontroleerde bewegingen maken. Ik liet mijn tong geduldig door haar kutje glijden en liet erna een vinger zachtjes haar gleufje inglijden. Dit was voor Maaike te veel en ik zag haar buik beginnen met schudden toen ze een intens orgasme beleefde. Haar kutje sopje werkelijk aan alle kanten en was echt drijfnat.

Ik liet Maaike even bijkomen zo op de bank en ging naast haar zitten. Ik vind het altijd een mooi gezicht een dame die net heerlijk is klaargekomen. Maaike was ondertussen weer een beetje bijgekomen van alles, nam een slokje en zei toen tegen me, “een gaatje heb je nog niet gehad vandaag…” en het was duidelijk wat ze bedoelde. Dit keer wilde ze wel een condoom gebruiken. Ze pakte er een uit haar tas, nam die in haar mond en pijpte het condoom om mijn harde paal. Toen ging ze achterover op de bank liggen met haar benen wijdt gespreid. Ik meende me nog wat glijmiddel in huis te vinden, pakte dat snel uit de badkamer en smeerde haar kontje er lekker mee in. Maaike pak ondertussen ook wat glijmiddel en smeerde mijn harde paal ermee in. Ik had dit nog nooit gedaan en Maaike zag dat. “Doe alles lekker rustig aan, je pik past wel, maar het altijd weer even wennen aan zo`n dikke paal erin” zei ze. Ik pakte mijn pik past en duwde mijn eikel tegen haar sterretje aan. Heel langzaam duwde ik wat harder en haar kontje ging langzaam open, zodat ik mijn pik er wat verder in kon duwen. Zodra mijn eikel erlangs was, gleed ik er lekker in. Wat een lekkere sensatie was dat zeg. Ik neukte Maaike nu langzaam maar zeker in haar kontje en met een vinger ging ik over aar klitje heen. Met haar ogen dicht lag ze duidelijk hoorbaar te genieten. En omdat ik al 2x was klaargekomen kon ik het nu lekker lang volhouden. Toen vroeg Maaike om een ander standje, en ging doggy op de bank zitten, met aan mij de keuze welk gaat je ik wilde hebben. Ik stopte mijn pik terug in haar kontje en begon haar nu iets harder te nemen, met lange slagen gleed mijn pik door haar kontje heen en Maaike genoot steeds meer. Maar ook aan dit alles lekkers kwam alweer bijna een einde en Maaike vroeg me, of ik nog een keer haar kutje zo wilde volspuiten, gewoon omdat het zo`n lekker gevoel was een spuitende pik in haar kutje. Ik haalde mijn pik uit haar kontje, deed het condoom eraf, en drukte hem toen weer haar gladde natte kutje in. Een heerlijke sensatie maakte zich meester van me. Ik stootte flink door tot ik mijn orgasme voelde, ik drukte mijn pik nog een keer diep naar binnen en spoot de volgende lading zaad in haar kutje. Dat was het teken voor Maaike om ook tot een hoogtepunt te komen. Voldaan gleed ik uit haar kutje, met nog wat zaad wat eruit druppelde. Maaike draaide zich snel om op de bank op haar rug en begon wat er uit haar kutje lekte op te likken. “Heb je ooit eerder zo1n geile verjaardag gehad vroeg ze?”

Zoek naar meer verhalen van Tittyman...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Jeanet, De Buurvrouw - 8Door: Johnnie
Gelezen: 3047x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
26-05
9.0
:: Rosanne Heerlijke HoerDoor: Frecolnago
Gelezen: 3501x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Grote Tieten
25-05
8.4
:: Sophie’s Belevinissen - 2Door: SOPHIE
Gelezen: 1507x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-05
7.7
:: [1] Seks In Opdracht Van...Door: UndercoverMax
Gelezen: 4633x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Opdracht, Pijpen, Beffen, Neuken, Telefoonsex
25-05
8.7
:: Dagje SaunaDoor: Karel
Gelezen: 6377x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-05
8.6
:: De Oude Vaas - 2Door: Robb Breen
Gelezen: 4687x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Solo, Mastrubatie, Milf
24-05
8.0
:: Cynthia, Getemd - 5Door: K9Jack
Gelezen: 2610x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dieren, Extreem, Trio, Spannend
24-05
8.2
:: Een Verrassende Voetbalavond...Door: G.B.
Gelezen: 12004x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
23-05
8.9
:: Dorien En Ik - 7Door: Mike1985
Gelezen: 2465x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
23-05
9.3
:: Jeanet, De Buurvrouw - 7Door: Johnnie
Gelezen: 4859x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
23-05
9.1
:: Rosanne Heerlijke HoorDoor: Frecolnago
Gelezen: 6785x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Grote Tieten
23-05
8.0
:: Tuin SproeienDoor: Eo
Gelezen: 9689x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buiten, Keuken, Pijlen, Sex, Beffen, Geil, Nat
22-05
8.4
:: Sophie’s Belevenissen - 2Door: SOPHIE
Gelezen: 3647x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.2
:: Waargebeurd - Deel 5 (slot)Door: Fantasylover
Gelezen: 5254x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
22-05
9.0
:: Dorien En Ik - 6Door: Mike1985
Gelezen: 3448x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-05
8.9
:: Waargebeurd - 4Door: Fantasylover
Gelezen: 7730x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
20-05
8.6
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!