Opwindend.Net
Nadat ik een aantal jaren bij het bedrijf waar ik ook afgestudeerd was, had gewerkt, kreeg ik een nieuwe manager. Ze heette Eva. Een mooie vrouw met donkerbruin halflang golvend haar. Sportief en een mooi lijf. Heerlijke borsten en een lekker kontje. Ik was op dat moment 25 jaar en zij was 34. De jaren daarvoor had ik altijd een man als manager gehad, maar die had besloten om het bedrijf te verlaten. Eva was daarvoor sales geweest en voor haar was dit ook de eerste keer dat zij als manager een positie in het bedrijf krijg. Ik was allang blij dat ik zo'n mooie vrouw als manager kreeg. We konden het ook goed met elkaar vinden. De eerste tijd was het vooral een werknemer-manager relatie die we hadden. Maar naar mate de tijd vorderde merkten we dat we steeds vriendschappelijker met elkaar om gingen en dat we tot elkaar aangetrokken waren.

Ons bedrijf huurde elke week een aantal squashbanen die wij als medewerker dan konden gebruiken. Normaal waren we altijd met een aantal jongens, maar ook zij ging toen opeens mee. Vanaf de bank was dat mooi om te zien. Ze had een strak sportbroekje aan en een strak shirtje. Haar mooi gevormde billen kwamen goed uit in dat broekje. En als ze dan klaar stond om de bal te retourneren, stond ze voorover gebogen en staken haar billen naar achteren. In gedachten zag ik haar staan in haar blootje. "Mmmmm... wat ziet dat er lekker uit", dacht ik.

Zo ging dat een aantal weken. Elke week gingen we met een groepje squashen. Na een keertje vroeg Eva: "Ik had gezien dat ze hier ook een stoomcabine hebben. Wie gaat er mee?". Bijna iedereen vond dat wel een leuk idee. Na ons uitgekleed te hebben, gingen we in de stoomcabine. Zo nu en dan kon ik iets van haar mooie lijf zien. Door de stoom was het niet altijd goed te zien. Ik zag haar mooie peervormige borsten en haar strakke buik. Op haar schaamheuvel prijkte een klein streepje schaamhaar. Dat was netjes bijgehouden. Ik moest niet te veel kijken, want anders zat ik daar met een stijve in de sauna. En dat is moeilijk te verbergen als je je moet aankleden.

Na een minuut of twintig vonden de meesten het wel genoeg. Er waren maar twee douches bij de sauna, dus ik moest even wachten totdat de rest afgekoeld was onder de douche. Ik stond onder de douche en toen stond Eva aan de andere kant ook af te spoelen. "Mmmmm... dat ziet er goed uit.", zei ze. "Wat heb je een lekker lijf!". Ik keek haar aan en langzaam kwam ze naar mij lopen. Ze ging voor me staan en ik voelde de spanning tussen ons. Ze kwam met haar mond richting mijn mond. Ik zuchtte en we begonnen te zoenen. Heel snel, want er kwamen mensen aan. Ik lachte naar haar. "Eindelijk", zei ik. Ik liep naar de herenkleedkamer terug waar een collega zich stond aan te kleden. Hij keek naar mij en zei: "Was het gezellig?". Ik vroeg me af waarom hij dat zei, maar ik zag dat hij naar mijn kruis keek. Mijn pik hing half stijf. Ik glimlachte naar hem en zei: "Ja, het was gezellig.". Hij wist genoeg en we lieten het daarbij.

Zo nu en dan kwam Eva weer bij het squashen, maar soms was ze er ook niet. Naast het squashen met het bedrijf, sportte ze zelf ook elke week twee keer. Ze deed aan Body Pump. Dat was in hetzelfde gebouw als waar ook het squashen was. Daarnaast werd daar ook andere sporten gedaan, zoals fitness en tennis. Het leek haar wel een leuk idee als ik ook mee ging doen met Body Pump. Alleen was maar alleen, vond ze. Ik had geen idee of het iets was voor mij, maar omdat ik zo veel mogelijk bij haar wilde zijn, schreef ik me ook in. We hadden afgesproken vlak voor de les. Ik had mijn sportkleren aangetrokken en we stonden te wachten voor het lokaal. Helaas was het al wat drukker en meer dan even een hand langs elkaar wrijven of over een been gaan, was er niet bij. De les was leuk. Bij Body Pump doe je verschillende oefeningen met gewichten. En het leuke aan de les is, is dat er veel meiden zijn en dat ze strakke sportkleding aan hebben. De meeste meiden hebben een goed getraind lichaam en dan is het uitzicht op een paar lekkere billen in een strak broekje vlak voor je neus, heel fijn. De les ging me goed af en nadat we klaar waren met sporten en in de kantine een drankje aan het drinken waren, zei ik tegen Eva dat ik het wel zag zitten en ik dit wilde blijven doen. "Gelukkig.", zei ze en haar benen gleden langs mijn benen onder de tafel. Ik keek in haar ogen en dronk mijn glas leeg en zei: "Ik heb zo een afspraak met Paul, dus ik moet er vandoor. Helaas geen sauna, vandaag.". "Dat is jammer.", antwoordde ze met een pruillip. "Kom, we gaan ons aankleden.", zei ik. We liepen naar de kleedkamers boven. Zij liep voor me de trap op. Ik keek naar haar goddelijke billen. Ik legde mijn hand op haar billen toen we bij de kleedkamers stonden. Ik gaf haar nog een snelle tongzoen en we gingen toen elk onze kleedkamer in. Met een half stijve pik heb ik mij staan douchen en ging toen naar mijn vriend waarmee ik een afspraak had.

De keer daarop leek het ons wel leuk om eerst thuis af te spreken om samen even wat te eten voordat we gingen sporten. Het was een simpele pizza, omdat we niet veel tijd hadden. We zaten samen om de bank. Eva had haar sportkleren al aangetrokken, zodat ze zich niet hoefde om te kleden op de sportschool. Haar borsten kwamen mooi uit in het het sportshirtje. Ik bleek iets te veel te staren, want ze zei: "He, eet eens door en zit niet zo te staren!". "Ik vind dat je mooie borsten hebt en ik mag er graag naar kijken.". Ze rekte zicht uit en stak haar borsten vooruit. Ik schoof naar haar toe en sloeg mijn arm om haar heen. Mijn hand gleed over haar buik naar boven. Ik gleed langs de zijkant van haar borst richting haar hals en pakte haar bij de zijkant van haar hoofd vast. Ik draaide haar hoofd iets en ik begon haar te zoenen. Ze beantwoorde mijn zoen met haar tong. Onze tongen gleden langs elkaar en draaiden rondjes. Zo nu en dan gleed ik met mijn tong in haar mond of zij juist met die van haar. Ik zoog aan haar tong en ze kreunde lichtjes. Mijn hand gleed weer richting haar borst en ik voelde een harde tepel door haar sport-bh en haar shirtje heen. Ze kreunde toen ik zachtjes over haar tepel wreef. "Oh geil ding!", fluisterde ik. "Wat vind ik je lekker!". Toen zag ze de klok en schrok: "Ah nee! We moeten gaan! Net nu het zo lekker was.". Snel pakten we onze spullen en gingen naar de auto. In de lift zoenden we nog even snel. Ze drukte haar lijf tegen me aan. Ik liet mijn handen over haar billen glijden en kneep er in. Wat had ik graag haar kleren van haar lijf willen rukken en haar hier in de lift willen neuken.

Tijdens de les ging zij op het plekje voor mij sporten. Man, wat was dat een lekkere les. Ik was nog steeds geil van thuis en het kijken naar haar kontje. Elke keer als zij voorover boog zag ik in gedachten haar kutje. Het stof van haar sportbroekje bedekte het helaas. Blijkbaar was zij ook geil geworden, want ik zag een donkere plek in haar sportbroek ontstaan. Ze was al zo nat dat het door de stof heen kwam. Zo nu en dan keek ze achterom tijdens de oefeningen. Ze glimlachte dan en stak haar kontje nog iets verder naar achteren of omhoog. Ik likte mijn lippen af. Gelukkig had ik een iets wijdere sportbroek aan gedaan, want anders was er vast een flinke stijve te zien. De les ging veel te snel voorbij en we gingen weer even iets drinken in de kantine beneden. We gingen op een bank naast elkaar zitten. Ik sloeg een arm om haar heen en gaf haar een kus op de zijkant van haar hoofd. "Man, wat heb ik het naar mijn zin.", zei ik. Ze leunde tegen me aan en zuchtte even diep: "Ik ook.". We bleven zo zitten en dronken rustig ons drankje. Ondertussen liet ze een hand om mijn kruis rusten en wreef met een vinger over de bult in mijn sportbroek. "Mmmm... ik zou wel eens willen zien hoe grote pik je hebt.", fluisterde ze en gaf me een kus op de wang. "Kom je dan zo mee naar huis? Dan zal ik laten zien hoe groot hij is en hoe geil ik van je wordt.". Dat was een goed idee. We gingen snel naar boven om even te douchen en ons om te kleden. Daarna reden we weer naar mijn huis.

In de lift begonnen we weer te zoenen en zaten onze handen overal. Toen ik de voordeur achter me dicht sloot, had zij haar kleren al half uitgetrokken. Ze stond voor me met een naakt bovenlijf. Haar tepels waren stijf geworden en stonden geil vooruit op haar mooie borsten. Ze wenkte me en ik liep naar haar toe. Ik liet mijn handen over haar lijf gaan en pakte haar borsten beet. Een borst in elke hand. Ik voelde haar warmte en liet mijn handen over haar tepels gaan. Met een wijsvinger en een duim pakte ik elke tepel vast en wreef mijn vingers heen en weer. Ik kneep er een beetje in en trok er een beetje aan. Ze beet op haar lip en kreunde. "Kom, doe je kleren uit. Ik wil je neuken.!", zei ze. We liepen naar mijn slaapkamer waar ik mijn kleren uittrok. Mijn pik stond stijf naar voren. Ook zij had haar kleren uitgetrokken en stond voor me. Ik genoot van haar geile lijf. Ze keek naar me en liep naar me toe. "Dat is een fijne grote pik!", zei ze terwijl ze hem met een hand vastpakte. Ze kneep er een beetje in en drukte een dikke druppel geil naar buiten. Die wreef ze met haar duim over mijn eikel uit. Ze likte haar duim af en zoog er aan. Ze kreunde daarbij. "Mmmmm... lekker... dat wil ik meer proeven.". Ze ging voor me op het bed zitten en pakte mijn heupen vast. Ze trok me naar haar toe en ze stak haar tong uit om mijn eikel te likken. Ik voelde haar warme adem op mijn eikel. Ze opende haar mond en nam mijn pik in haar warme mond. Wat voelde dat heerlijk. Ze bewoog haar hoofd op en neer en begon me fantastisch te pijpen. "Ik voel dat dit niet lang gaat duren, zo lekker doe je dit.", zei ik. Ze keek me aan terwijl ze mijn pik nog in haar mond had. "Ik wil graag in je kut klaarkomen, dus zal ik jou eerst eens even verwennen? Ga eens op het bed liggen.". Ze liet mijn pik uit haar mond glijden en kroop achteruit het bed op. Daar ging ze op haar rug liggen en trok haar benen op. Ze deed haar benen wijd en ik zag haar mooie kutje. Haar lippen waren dik geworden en haar kutje stond open. Ze was nat en haar kutje glinsterde. Ik kroop tussen haar benen en met mijn tong gleed ik via de binnenkant van haar bovenbenen naar haar openstaand kutje. Ik snoof er even aan en genoot van de heerlijke geur. Met mijn tong gleed ik over haar schaamlippen en ze sidderde van genot. Ik likte haar natte kutje van onderen naar boven tussen haar fijne lippen door. Ik likte haar heerlijke sappen op en bij haar klitje aangekomen maakte ik met mijn tong rondjes om haar knopje. Ze greep de deken vast met haar handen en kromde haar rug. Ze kreunde van genot en liet haar hoofd van links naar rechts draaien.

Ik befte haar een tijdje door en langzaam gleed ik met mijn tong over haar venusheuvel richting haar buik. Mijn tong gleed door haar navel en ik ging richting haar borsten. Ik kroop bovenop haar en likte haar stijve tepels. "Mmmmm...", bracht ze uit. Ze trok haar benen op en klemde me vast. We begonnen te zoenen en ze proefde haar eigen sappen en ik proefde mijn eigen vocht. Ik bewoog me iets achteruit en liet mijn eikel tussen haar schaamlippen doorglijden. Ik voelde mijn eikel tegen haar kutje en duwde langzaam weer naar voren. Mijn eikel gleed in haar natte kutje. Langzaam gleed hij verder en ik voelde haar warme lippen langs mijn pik gaan. Ik stak hem zo diep mogelijk in haar. Mijn ballen drukte tegen haar billen en ik voelde haar lippen tegen mijn lijf. We zoenden elkaar en ik begon haar te neuken. Langzaam en teder bewoog ik mijn pik in en uit haar. Steeds sneller en dieper. Haar borsten bewogen op het ritme. Haar sappen maakte mijn pik glimmend. Sneller en sneller bewoog ik mijn heupen. Zij kreunde harder en ik voelde dat ik op het punt stond om klaar te komen. Ik bewoog nog sneller en ik voelde dat zij haar spieren aanspande. Ik keek haar aan en ze beet op haar lip. Haar lijf begon te trillen toen ze haar orgasme bereikte. Ik voelde de spieren in haar kutje in mijn pik knijpen. Dat voelde zo geil dat ik ook klaarkwam. Ik voelde het sperma eruit spuiten en in haar heerlijke kutje terecht komen. Straal na straal spoot ik in haar. Ik bleef op heer liggen en kuste haar in haar nek en liet mijn hoofd op haar schouder liggen. Zo bleven we een tijdje nagenieten. Na een tijdje gleed mijn half stijve pik uit haar en liep er een straaltje sperma uit haar kutje richting haar billen. Ik ging naast haar liggen. "Mmmmm, schat... dat was lekker. Ik heb daar zo naar uit gekeken!." Ze draaide zich op haar zij en keek me aan. Haar hand gleed door mijn borsthaar. "Ja, het was eindelijk zover. Ik ben ook blij dat we het eindelijk hebben gedaan. En ik ben blij dat je het zo lekker doet.". Haar hand gleed over mijn pik. "Je hebt een lekkere lul, hoor. Daar wil ik nog vaak van genieten.".

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Sex Met Mijn Nieuwe Manager - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Studente Wordt Escort - 1Door: Maximme
Gelezen: 2679x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Studente, Escort, Prostitutie
18-06
9.0
:: Onverwacht Avontuur Met... - 3Door: Roede
Gelezen: 2769x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Groep Sex
18-06
9.1
:: Avontuur In Zuid Amerika - 6Door: Sarelata
Gelezen: 1402x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stewardess, Neuken, Aruba
18-06
9.5
:: Travowinkel - 20Door: Travestiet
Gelezen: 288x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Squirten
18-06
7.8
:: Beukhoeve - 5. VerrassingDoor: Knuffelbuffel
Gelezen: 1808x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Hetero, Familie
18-06
9.1
:: Lief DagboekDoor: Sofie
Gelezen: 3498x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Humor, Masturbatie, Vingeren, Neuken, Buurman, Preuts
17-06
8.7
:: Hoe Ik Nudist WerdDoor: Nudistje
Gelezen: 8248x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.6
:: De Huissleutel - 2Door: Erik Schrijft
Gelezen: 5889x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.6
:: Onverwacht Avontuur Met... - 2Door: Roede
Gelezen: 6960x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Groep Sex,
16-06
8.9
:: Het Neukpaleis - 3Door: Sofie
Gelezen: 5684x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Foursome, Pijpen, Beffen
16-06
8.9
:: Wordfeud Voor Een... - 3Door: Max V
Gelezen: 3691x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Milf, Jacuzzi, Webcam, Spiegel, Vingeren, Afspraak
16-06
9.0
:: Glamping - 4Door: Sofie
Gelezen: 5812x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vibrator, Douchen, Pijpen, Neuken
16-06
9.2
:: Oefening Baart Kunst - 9Door: Groen
Gelezen: 1493x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Toys, Pesten
16-06
9.1
:: Glamping - 3Door: Sofie
Gelezen: 7975x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Vingeren,
15-06
8.9
:: Avontuur In Zuid Amerika - 5Door: Sarelata
Gelezen: 2927x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stewardess, Strand, Aruba
15-06
8.8
:: De Huissleutel - 1Door: Erik Schrijft
Gelezen: 14431x
Reacties: 6
Lengte: Kort
Tags:
15-06
8.4
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!