Opwindend.Net
Het begon allemaal vrij normaal en onschuldig, Ik kreeg via Messenger een berichtje voor een tatoeage.

Ik berichte de dame terug om een uitleg te vragen, waar de tattoo voor stond, wat de boodschap moest zijn en op welke plek van haar lichaam ze de tattoo zou willen hebben. Het verhaal raakte mij wel. Haar partner was ze drie jaar geleden verloren bij een ongeval waar ook 1 van haar twee kinderen bij was omgekomen. Een auto ongeluk veroorzaakt door een dronken automobilist. Lang had ze nagedacht over wat ze wou en kwam op twee rozen met een rozenkrans. Regelmatig hielden wij contact over de voorgang het ontwerp en hoe het verder met haar ging. Er was wel een zogenaamde klik. Ik kreeg steeds meer van haar verhaal te horen, hoe ze haar huis moest verkopen, pensioen voor haar man niet geregeld was, het huis net aan kunnen verkopen, een klein appartementje kunnen bemachtigen, niet ideaal allemaal. Deze dame had het zwaar, financieel zwaar maar ook opvoed technisch zwaar. Doordat ik meerdere aanvragen had liggen duurde het even voor ik het ontwerp af had. Het contact was erg fijn, het was alsof we elkaar al een hele tijd konden en dubbelzinnige opmerkingen gingen ook regelmatig over de app. Ze was toen ik het definitieve ontwerp af had in de wolken en kon niet wachten om hem te laten zetten, ze had wat geld aan de kant kunnen zetten, ik trok haar niet het vel over haar oren, ik doe het tatoeëren erbij hoef er niet van te leven waardoor ik de prijs ook mooi kan houden. De afspraak stond voor over twee weken.

Donderdags krijg ik een telefoontje van Esther, dat is zoals de dame heet dat er een probleempje is, haar auto heeft het begeven en ze ziet geen mogelijkheid om naar mij toe te komen. Snel kijk ik in mijn agenda, dat gaat dan drie weken doorgeschoven worden. Ik weet echter hoe graag ze het wil en zeg tegen haar, stuur me jou adres maar even door dan kom ik wel naar jou toe. Opluchting aan de andere kant van de lijn. De volgende ochtend sta ik om 10:00 uur voor haar deur bel aan en Esther doet open. Telefoon aan haar oor gebaard ze mij kom binnen. Aan het gesprek te horen gaat het over haar auto. Hoeveel zegt u dat het gaat kosten? Zo veel, is er echt geen mogelijkheid dat het iets goedkoper kan. Maar dat heb ik niet, kunnen we een regeling treffen aub, dat ik u nu de €300,- betaal en de resterende € 150,- volgende maand? De persoon aan de andere kant van de lijn bleek weinig compassie te hebben waarop Esther zei; ik bel u straks terug moet even kijken wat ik dan kan regelen. De telefoon was nog niet opgehangen of de tranen bungelde over haar wangen. Daar stond ik dan, het enige wat ik kon doen was er voor haar zijn. Ik pakte haar vast en vroeg zacht; wat is er aan de hand? Snikkend maar mij niet loslatend vertelde ze wat ik net al een beetje had gehoord. Dus zeg ik zacht in haar oor, stel dat je de tattoo nu niet betaald dan kun jij gewoon rijden in jou auto. Ja maar dan ben jij voor niets en jij heb het ook druk en ik zal je dan toch moeten betalen voor jou tijd en en en en. Ik pak haar schouders strak vast, kijk haar diep aan. Ademen en luisteren zeg ik.

Ga zitten neem eerst wat drinken. We gaan hier wel uit komen. Ze loopt naar de keuken en vraagt wat wil jij drinken? Wil je ook koffie. Hierop zeg ik graag, maar alleen als je een beetje rustig blijft, dan zie je er veel mooier uit, probeer ik haar weer een lach op haar gezicht te krijgen. Aan tafel hebben we het over de kosten en wat het betekend voor de rest van de maand. De auto die nu dus tussendoor komt kost €450,- en zorgt ervoor dat je de rest van de maand ipv 450 euro om van te leven helemaal niets heb. Normaal zou je dus 300 overhouden na de tattoo. Klopt zegt ze, ik heb nog wel 100 euro voor nood dingen maar dat dekt op dit moment niets. Hoe belangrijk is je auto? Zonder kom ik niet naar mijn werk, dus heel belangrijk. Dan moet de auto dus gemaakt worden. Hoeveel heb je nodig om te leven? €70 per week ongeveer zegt ze, waarop ik zeg nog drie weken voor je salaris dus 210,-. Ja en weer komen de tranen, maar ik heb dat niet en waar moet ik van leven hoe kom ik op mijn werk, ik ken ook niemand bij wie ik iets kan lenen. Mijn hart breekt bijna. Rustig nou, hou je mooie koppie er nou eens bij. Ik pak mijn portemonnee en trek er €250,- uit en leg dit op tafel. Oké hier is je leef geld. Bel de garage en laat je auto maken. Grote ogen maar, stil we gaan het zo wel hebben over terugbetalen. Nu eerst bellen. Terwijl ze aan het bellen was, ging ik de tattoo spullen klaarzetten. Grote ogen, ze wou wat zeggen maar de stem aan de andere kant van de lijn begon. Nadat de telefoon was neergelegd zegt ze, ga je me wel tatoeëren? Ja waarom niet? Ik kan je niet betalen. Waarop ik zeg, dat komt wel goed al doe je er een jaar over. De tattoo heeft voor jou een belangrijke betekenis en is dus belangrijk. Hierop vloog ze me om mijn nek en begon mij overal te kussen. De warmte en ontlading die hierbij kwam kijken was een breekpunt. Het maakt mij blij wanneer ik mensen die het zwaar hebben en waar ik een klik mee heb kan helpen. Ik weet niet hoe ik jou kan bedanken, ze keek mij strak aan was dit nu dat vonk moment?

Haar hoofd ging langzaam richting de mijne haar lippen raakte de mijne, zacht liefdevol gingen haar lippen iets van elkaar, automatisch gingen de mijne ook iets van elkaar, haar tong dringt binnen bij mij en een hemelse tongzoen volgde. Mijn handen gleden zacht over haar rug, 1 hand naar haar hoofd. De kus werd intenser. Een kreuntje van haar lippen, haar lichaam nog dichter tegen mij aan drukkend. Dit was zo fout maar ook zo fijn. Toch stop ik de kus, kijk haar wederom aan. Haar ogen twinkelen, sorry, sorry zegt ze. Mij hoor je niet klagen zeg ik, streel zacht haar mooie gezicht, wat lange haren weghalend. Dit mis ik wel hoor, de warmte, de hulp de lust. Nog steeds had ze mij vast, mijn hoofd ging zacht weer naar die van haar, als jij het zo mist, gaan we daar toch iets aan doen en direct was daar weer een heerlijke tongzoen. Dit keer gleden mijn handen naar haar billen, zacht kneed ik ze, wat een prachtige vrouw. Mijn mond ging naar haar nek, snoof haar geur in mijn op, drukte haar onderlichaam tegen mij aan. Een stukje ontspanning, een kreun van verlichting van mogen en genieten. Haar handen gleden over mijn rug. Naar mijn hoofd, drukte hem iets naar voor, via haar nek richting haar borst. Kom zegt ze en trok me mee naar de slaapkamer.

Kledingstukken gaan verdwijnen, haar handen maakte behendig mijn spijkerbroek los, terwijl ik nog bezig was met mijn bloes. Zij zittend op de rand van het bed, ik voor haar staand. Met 1 ruk trok ze mijn broek en onderbroek naar beneden. Mijn harde pik de vrijheid gunnend, een hand eromheen de warmte terwijl ik mijn schoenen tracht uit te trekken. Gevolgd door mijn bloes, stap uit de pijpen van mijn broek. Naakt op mijn sokken na sta ik voor haar. Voel haar handen om mijn pik, mijn ballen worden gewogen. Net voor ze hem in haar mond wil stoppen doe ik een stap naar achter. Plaats mijzelf naast haar op het randje van het bed, kus haar nog een keer en zeg; jou beurt, ga staan. Ik naakt, dan jij ook. Terwijl zij gaat staan trek ik mijn sokken uit. De knoop van haar broek heb ik zo los. Elk stukje vrijkomende huid kus ik terwijl ik langzaam haar broek over haar heupen naar beneden laat glijden. Likkend en kussend geniet i van haar warmte en zachte huid. Haar slippers had ze al uitgeschopt. Een mooie kanten onderbroekje vlak voor mijn gezicht, ik snuif haar geur in mij op, het maakt mij alleen maar geiler. Ik kus haar been, zacht steeds dichter naar haar kruis, ze was uit haar broek gestapt waarna ik haar hand op mijn hoofd voel. De stof raakt mijn lippen haar hand kroelt door mijn haar, mij vingers glijden naar de bandjes en zacht trek ik hem naar beneden. Een getrimd poesje met mooie gladde lippen voor mij. een toefje schaamhaar er net boven. Ik kus hem een zucht van haar lippen. Ze duwt mij achterover op het bed en klimt op mij. Huid op huid, handen glijdend over haar warme vlees. Haar volle borsten op mijn borst weer vinden onze lippen elkaar, ga ik op verkenning over haar lichaam, mooie fier omhoog stekende tepels vinden mijn mond. Zacht sabbel ik erop, kneed de borst met mijn hand zuig eraan als een baby op haar speen, bijt plagerig. En vervolg mijn weg naar beneden. Steeds dichter naar mijn doel, haar warme grot. Ik wil ook kreunt ze wanneer mijn lippen haar kutje raken.

Even lik ik over haar poes, snel tussen haar lippen door. kom op mij liggen, zeg ik haar. Rol mijzelf languit naast haar, ze rolt zichzelf op mij, in een 69 houding hervat ik waar ik net geëindigd was. Haar heerlijke lippen drukt ze even op mijn mond wanneer mijn tong in haar glijd. Dan voel ik haar mond over mijn eikel even moet ik stoppen met wat ik doe, geniet ik van haar tong die het voorvocht likt. Ze draait rondjes zacht zuigt ze hem dieper in haar. Ik hervat mijn befwerk. Ik vind dat zo lekker, likkend langs haar lippen, om ze vervolgens in mijn mond te zuigen. Diep mijn tong in haar dan weer naar haar klit. Met mijn vingers spreid ik haar lipjes, de vrijkomende clitoris, een mooie niet te grote knop, lik eromheen draai rondjes, druk het punt je van mijn tong tegen de stam, terwijl ik pulserend begin te zuigen. Krachtig dan weer zacht. Haar ademhaling word zwaarder, ze kreunt pijpt mij als een pro, ik kreun lik zuig geniet terwijl ik zacht een vinger in haar schuif. Voelen, op zoek naar de ruwe ribbels aan de binnenkant. Niet de ideale houding om erbij te komen maar het lukt. Lik nog even langs haar lippen, zuig me weer vast op haar klit, mijn vingers over haar plekje laten gaan. Mijn tong draaiend om haar klit. Ik voel hoe ze harder op mijn pik zuigt, het wordt haar te veel, ze moet zich gewonnen geven een harde kreun, gevolgd door een gil een ontlading. Ik voel haar bekken samentrekken. Haar buik kramt, pulsend stromen sappen uit haar. Een super intens orgasme. Een smile op mijn gezicht. Ik rol haar van mij af. Streel haar zacht, plaats mijzelf tussen haar benen mijn stijve pik tegen haar poes, laat hem even tussen haar lippen doorglijden. Plaag haar, ze duwt haar bekken op. Neuk me, neem me, ik wil je, plagend glij ik een stuk in haar maar haalde weer terug. Hierop pakte ze mijn tepel en kneep er vals in. Ik gaf me gewonnen en duwde nu diep in haar. Heerlijk hoe haar warme lippen mijn pik omsloten. Een kreun gevolgd door gehijg, het stimuleerde mij om door te gaan en het tempo direct te verhogen. Ik sabbel op haar tepel, terwijl ik door blijf stoten, ze knijpt met haar poes, ik hou even stil om mijn orgasme uit te stellen. Speel ondertussen met haar borsten, kus haar, een tongzoen begin weer rustig te stoten in haar. Dan haal ik terug mijn pik glijd uit haar, ik draai haar om, haar billen omhoog, mijn hand omvat mijn nog steeds stijve welke ik gericht tegen haar opening zet, druk iets in haar. Plaats mijn handen in haar zij. En trek haar dieper over mijn pik. Stevig kan ik in haar stoten elke keer een kreun wanneer ik diep in haar zit. Harder en sneller begin ik nu in en uit haar te bewegen. Wat is ze lekker, wat is ze mooi, wat is ze heet. Het zaad voel ik opborrelen en net iets eerder dan zij hou ik het deze keer niet en spuit krachtige stralen in haar. De tweede straal brengt haar ook over de rand en ik voel hoe ze weer kramt. Haar bekken aanspant en ontspant. Knijpend in de lakens. Hoofd in het kussen. Ik schok ook na wat was dit intens. Vermoeid laat ik mij op haar rug zakken, kus haar nek. Ze draait op haar zij en ik draai mee. Nog steeds in haar zittend. Langzaam glijd mijn pik uit haar. Zaad komt mee. Ze draait zich om ik draai me op mijn rug. Half komt ze over mij heen. Kust mij intens kijkt in mijn stralende ogen en zegt. Dit is jou rente.

Ik zeg tegen haar, op deze manier mag jij hem in natura betalen. We blijven even rustig tegen elkaar liggen strelen elkaar en genieten na van de intense vrijpartij. Zullen we even douchen voor ik je ga tatoeëren, of eerst wat drinken? Ze kijkt met haar stralende ogen naar mij. Je heb mijn dag helemaal goed gemaakt zegt ze. Dank je wel, ik kus haar graag gedaan, heel graag gedaan. Samen stappen we het bed uit richting de douche.

Reacties welkom,

Groetjes en wie weet tot……….

KIK: SwitchMarco

Marco

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (9)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Studente Op FeedbackDoor: LorreD
Gelezen: 1264x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
24-06
7.8
:: DakdekkerDoor: Scarlett
Gelezen: 6059x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Zomer, Buitenseks
23-06
8.9
:: De Nieuwe BuurtDoor: New Neighbour M
Gelezen: 9576x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Milf
22-06
8.7
:: Wordfeud Voor Een... - 4Door: Max V
Gelezen: 2352x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Milf, Trio, Pijpen, Blinddoek, Tepelklemmen, Jacuzzi, Bubbelbad, Dildo, MMV
22-06
8.7
:: Avontuur In Zuid Amerika - 7Door: Sarelata
Gelezen: 2886x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stewardess, Aruba, Neuken, Bi
22-06
8.8
:: Het Neukpaleis - 4Door: Sofie
Gelezen: 3906x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Vingeren
21-06
9.0
:: Stuk Gaan Op Een StudenteDoor: Kareltje
Gelezen: 10277x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.1
:: TippelzoneDoor: Vonkjes
Gelezen: 6785x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Tippelen, Hoer, Auto, Betaald, Avontuurtje, Pijpen, Jonge Meid
21-06
8.8
:: Zussenliefde - 6Door: Mickey80
Gelezen: 6143x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Schoonzus, Strand, Heet
21-06
9.0
:: Lief Dagboek - 2Door: Sofie
Gelezen: 4546x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Vingeren, Buurman,
21-06
9.3
:: De Buurman - 2Door: Johnnie
Gelezen: 13922x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
21-06
9.1
:: Sauna - 4Door: Jo
Gelezen: 5538x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-06
8.5
:: Geile Evelien - 45Door: Barteljoris
Gelezen: 3391x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Beffen, Vingeren, Openbaar, Groepsseks
20-06
9.0
:: Avontuur Uit De Jonge JarenDoor: Gewoonlekker69
Gelezen: 6210x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Tante En Nicht
20-06
8.2
:: Mijn Vrouw Voor... - 3Door: Danny
Gelezen: 7328x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Milf, Pijpen, Grote Lul, Vreemdgaan
20-06
8.6
:: Onverwacht Avontuur Met... - 4Door: Roede
Gelezen: 4489x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Groep Sexverhaal
19-06
8.5
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!