Opwindend.Net
Wij zaten op haar bank, mijn hand lag op haar been, deed hem langzaam naar boven, zat nu met mijn hand onder haar korte rokje, helaas hield ze haar knieën stijf tegen elkaar. Voelde wel haar slipje, maar dat was het dan ook. Wat is dit nou, we hebben toch een afspraak.

Die zelfde middag reed in mijn Volvo over een voorrangsweg in Rotterdam, toen er plotseling een auto uit een zijstraat kwam, ik kon hem niet meer ontwijken, en we botsten tegen elkaar. In die auto zat een vrouw, naar later bleek Marlies te heten. Ze stapte hevig geschrokken uit de auto, sorry, ik zag u niet aankomen. De schade viel gelukkig mee, laten we even de papieren invullen voor de verzekering. Marlies begon te huilen, in heb geen rijbewijs, ben wel aan het lessen, deze auto is van mijn vader, en hij weet niet dat ik hem geleend heb. Dat is niet zo mooi Marlies, ik heb niet veel schade, maar jou auto wel. Hoe gaan we dit oplossen.

Laten we onze auto’s aan de kant zetten, er geen politie bijhalen, want dan heb ik een probleem. Ik woon hier vlak om de hoek, kunnen we bij een kop koffie kijken wat wij kunnen doen. Nu bekeek ik Marlies wat beter, zeg er goed uit, vrij groot dacht ongeveer 168, lang zwart haar, C-cup volgens mij, kortom een leuke verschijning. Ik stelde mij voor als Robert, 34 jaar ook vrij groot 190 sportief type.

Bij haar thuis, zei Marlies er is mij erg veel aangelegen als wij dit zonder politie of verzekering te kunnen afhandelen. Misschien kan ik jou betalen, en omdat ik niet ruim bij kas zit, in termijnen aflossen. De schade is al gauw € 500 zei ik. Ik trok de stoute schoenen aan en zei betalen in natura kan natuurlijk ook.. Marlies verschoot van kleur, ik heb een vriend hoor, die hoeft nergens van te weten zei ik.

Marlies zei ik, je bent een hartstikke leuke vrouw, hoe oud ben je eigenlijk, 22 volgende maand 23. Zeg maar wat je wil Marlies. Wat wil je dan doen, nou pijpen en neuken, en dan volgende week nog een keer, want €500 is best veel geld. Ik heb nog nooit seks gehad met een andere man dan mijn vriend, Karel heet hij trouwens. Ik denk dat ik niet veel keus heb, laten wij het maar doen, ik hoop dat jij er ook van ga genieten zei ik.

We zaten dus op de bank, Marlies doen benen uit elkaar, en wil jij je slipje uit doen vroeg ik. Schoorvoetend gingen haar benen van elkaar, en deed haar slipje uit. Maak nu mijn gulp maar op en haal mijn paal er uit. Door al deze handelingen was hij inmiddels op volle strekte. Marlies begreep wat er van haar verlangt werd haalde mijn paal tevoorschijn, en begon er aan te trekken, boog zich voorover, likte mijn ballen, en begon mij te pijpen. Mijn hand had haar nu toch wel behoorlijk natte speeltje bereik, en masseerde haar kutje, stuk twee vingers in haar speetje, Marlies verwende mij, en ik haar.

Omdat ik merkte dat Marlies het helemaal niet vervelend vond, sterker nog ik zag haar genieten van mijn handen, merkte ik dat ik mijn hoogtepunt snel zou bereiken. Ik wilde klaar komen in haar mond, pakte met beide handen haar hoofd vast, ging mee met haar ritmisch op en neer bewegen, er volgde toen een explosie van geil, zonder tegenstribbelen slikte ze alles in. Wil je ook klaarkomen vroeg ik, ja natuurlijk, je heb mij hartstikke geil gemaakt. Ik wil nu jou grote paal diep in mijn kutje voelen. Laten we naar de slaapkamer gaan, daar hebben we meer de ruimte, terwijl ze dit zei begon ze zich verder uit te kleden.

Voor we in de slaapkamer waren, was ze helemaal naakt, ik kon dus niet achterblijven, en even later stond ook ik naakt. Marlies was nu op het bed gaan liggen, haar benen lichtjes gespreid, was ze haar lekkere poesje aan het vingeren. Wat een geil schouwspel was dit. Ook in pakte nu weer stijve paal, terwijl ik naar Marlies keek stond ik mijzelf af te trekken. Hoe laat kom vriend thuis ? Hij is beroepsmilitair en komt pas tegen de avond thuis, Kom snel in bed, ik wil die paal in mij voelen.

Dit was voor mij het sein om mijn paal langzaam haar kletsnatte grotje in te laten glijden, langzaam, maar steeds sneller begon ik Marlies te neuken. Ook Marlies genoot hoorbaar. Draai je om vroeg ik

Laat mij je achterlangs neuken. Gewillig draaide Marlies zich om, het duurde niet lang dat zowel Marlies als ik klaar gingen komen. Plots hoorde we een sleutel in het slot van de buitendeur, dat kon niemand anders zijn dan Karel. Grote paniek, ben je boven Marlies hoorde ik een stem zeggen. Ja zei Marlies met een beverig stemmetje.

Niet veel later stond Karel in de slaapkamer, Marlies en ik zaten op de rand van het bed, ieder met een punt van het dekbed om ons heen, Wat is dit vroeg Karel. Ik kan het je uitleggen, dat hoef niet dit spreekt voor zichzelf. Ik schrik hier erg van, Robert, ben jij getrouwd of heb je een vriendin. Nee niet getrouwd, mijn vriendin heet Nicole. Dan weet ik het goed gemaakt, ik kan je ook er uit smijten, maar laat mij maar een foto van jou vriendin zien, als ze mij bevalt wil ik haar wel neuken, dit ter compensatie. Ik liet Karel een foto zien Ze is beslisteen mooie verschijning, ik zou daar geen moeite mee hebben aldus Karel

Ik denk niet dat Nicole hier op in gaat. Nou dan kom ik met een paar maten je gezicht verbouwen, en dan is ook jou vrouw niet veilig voor ons. Dus zeg het maar. Ga het straks met haar bespreken. Ok uiterlijk morgenavond wil ik antwoord. Kleed je nu maar aan en oprotten dan, nee jij niet tegen Marlies, ik maak even het karwei af waar jij met Robert mee bezig was.

Ik wist niet hoe snel ik dat huis moest verlaten, eenmaal buiten dacht ik dit wordt een lastig gesprek met Nicole. Denk het beste alles maar gewoon opbiechten, en dan kijken hoe ze daar op reageert.

Thuis gekomen was Nicole al bezig met het avondeten, hallo schatje, wat ben je laat. Ja had een kleine aanrijding, gelukkig geen gewonden, maar het liep heel vreemd af. Toen kwam het verhaal met Marlies en Karel, ook de eis van Karel dat hij ter compensatie jou wil neuken.

Nicole begon, nou moet jij eens goed luisteren, jij gaat vreemd, wordt betrapt, en nu moet ik met die Karel neuken. Jij zit in de nesten niet ik. Ja ja ik weet het stom eigen schuld, en ik wil jou ook niet kwijt. Maar die Karel lijkt mij nou ook niet een mannetje om mee te spotten. Hoe ziet hij er eigenlijk uit vroeg Nicole, Stevige jongen flink groot, blond, denk een zuidelijk type Spaans of Italiaans. Als het niet anders kan, dan moet het maar voor 1 keer, maar ik wil hem wel eerst zien, vind ik het niks dan gaat het gewoon niet door. Karel wil wel dat hem zelf belt om een afspraak te maken. Is hij gek of zo, doe het nou maar, zoveel eerder jij er van af ben.

Met tegenzin pakt Nicole de telefoon, krijgt eerst Marlies aan de telefoon, zegt hallo met Nicole kan ik Karel spreken. Een ogenblik hij komt er aan. Met Karel dag Nicole je stem is in ieder geval prettig om te horen Wanneer spreken we af. Voor zoiets kan ik altijd, zeg jij het maar. Dan a.s. zaterdag in het Kralinksebos bij Rotterdam om 9 uur s ávonds, dan is het aardig donker. Geweldig buiten sex, daar ben ik gek op. Afgesproken Marlies en Robert mogen toekijken. Tot zaterdag.

Die zaterdag gingen wij rond 8 uur op pad, richting het Kralinksebos, we hadden afgesproken op de grote parkeerplaats. Marlies wist wat haar te wachten stond, en had zich voor die gelegenheid in iets makkelijks gekleed. Niet te uitdagend, gewoon in een joggingpak Daaronder was ze naakt. Ik had een spijkerbroek en poloshirt aan. Niks bijzonders eigenlijk. Iets voor negen uur waren wij op de afgesproken plek, daar zag ik de auto van Marlies en Karel al staan.

De begroeting was gezien de omstandigheden heel hartelijk Karel bekeek Nicole aandachtig, knikte goedkeurend, gaf haar een kus op haar mond, terwijl met zijn hand over haar billen aaide.

Ook Marlies zag er lekker uit, spijkerbroek en een strak truitje. Karel vroeg weet jij hier de weg, een beetje, kom maar mee ik weet hier wel een stil plekje. In een rustig laantje aangekomen, het was nu aardig donker, maar de volle maan gaf behoorlijk wat licht.

Wij stonden bij een bankje. Karel vroeg Nicole kom op mijn schoot zitten, Nicole begreep wat er ging gebeuren, ging wijdbeens met het gezicht naar Karel op zijn schoot zitten. Karel liet er geen gras over groeien, en begon Nicole uitgebreid te zoenen, hun tongen vonden elkaar, Nicole beantwoorde zijn tongzoen.

Karel zijn handen zaten nu onder haar jack en hij masseerde beide tieten, lekker hoor geen BH. Doe dat jack maar uit, even later zat Nicole met ontbloot boven lijf op Karel zijn schoot, nu likte hij haar tieten, en met zijn hand draaide hij aan haar tepels, Ik zag dat dit haar behoorlijk op wond.

Marlies en ik zaten naast elkaar, ik probeerde met mijn hand onder haar truitje te komen, maar dit weerde ze af. Fluisterend zei ze, het gaat alleen om Karel en Nicole.

Nu had Karel zijn hand haar poesje bereikt, Doe die broek ook uit Nicole, Langzaam deed Nicole haar broek naar beneden, er kwam een mooi kaal kutje tevoorschijn, Nicole stond nu voor het bankje, ik kon zien dat het haar erg opwond, haar kutje glinsterde in het maanlicht. Ook Karel had zich uitgekleed, nam Nicole bij de hand, bracht haar naar een boom, en zei hoe je vast aan die boom, dan ga ik je nu achterlangs neuken.

Dit was zo’n geil gezicht dat ik mijn stijve pik tevoorschijn haalde, en mijzelf aftrok Ook Marlies zat met haar hand in haar broek zichzelf te verwennen. Karel had zijn paal met 1 forse stoot naar binnen gebracht, en was met flinke halen Nicole neuken,

Nicole deed haar billen verder naar achteren, draaide met haar kontje, ik zag die meid er van genieten. Het duurde niet lang of Karel kwam schokkend klaar en spoot zijn sperma over de tieten van Nicole. Later zei Nicole dat ze niet was klaargekomen, maar volgens mij wel, ze wilde dit echter niet weten.

Nicole en Karel kleedde zich aan, we liepen zwijgend terug naar de parkeerplaats. Doen wij dit nog eens over vroeg Karel. Nee beslist niet, dit was eenmalig. We gaven elkaar een vluchtige zoen, stapte in onze auto’s en reden weg.

Robert.

Zoek naar meer verhalen van Robert...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Studente Op FeedbackDoor: LorreD
Gelezen: 1510x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
24-06
7.9
:: DakdekkerDoor: Scarlett
Gelezen: 6250x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Zomer, Buitenseks
23-06
8.9
:: De Nieuwe BuurtDoor: New Neighbour M
Gelezen: 9653x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Milf
22-06
8.7
:: Wordfeud Voor Een... - 4Door: Max V
Gelezen: 2376x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Milf, Trio, Pijpen, Blinddoek, Tepelklemmen, Jacuzzi, Bubbelbad, Dildo, MMV
22-06
8.7
:: Avontuur In Zuid Amerika - 7Door: Sarelata
Gelezen: 2907x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stewardess, Aruba, Neuken, Bi
22-06
8.8
:: Het Neukpaleis - 4Door: Sofie
Gelezen: 3932x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Vingeren
21-06
9.0
:: Stuk Gaan Op Een StudenteDoor: Kareltje
Gelezen: 10355x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.1
:: TippelzoneDoor: Vonkjes
Gelezen: 6809x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Tippelen, Hoer, Auto, Betaald, Avontuurtje, Pijpen, Jonge Meid
21-06
8.8
:: Zussenliefde - 6Door: Mickey80
Gelezen: 6150x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Schoonzus, Strand, Heet
21-06
9.0
:: Lief Dagboek - 2Door: Sofie
Gelezen: 4558x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Vingeren, Buurman,
21-06
9.3
:: De Buurman - 2Door: Johnnie
Gelezen: 13936x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
21-06
9.1
:: Sauna - 4Door: Jo
Gelezen: 5549x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-06
8.5
:: Geile Evelien - 45Door: Barteljoris
Gelezen: 3398x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Beffen, Vingeren, Openbaar, Groepsseks
20-06
9.0
:: Avontuur Uit De Jonge JarenDoor: Gewoonlekker69
Gelezen: 6216x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Tante En Nicht
20-06
8.2
:: Mijn Vrouw Voor... - 3Door: Danny
Gelezen: 7336x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Milf, Pijpen, Grote Lul, Vreemdgaan
20-06
8.6
:: Onverwacht Avontuur Met... - 4Door: Roede
Gelezen: 4495x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Groep Sexverhaal
19-06
8.5
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!