Opwindend.Net
Ze zat rustig op een bankje in het park en genoot van een waterig voorjaarszonnetje. Ze las quasi geconcentreerd haar boek, maar haar gedachten waren heel ergens anders. De opdracht van haar vriend vanmorgen was duidelijk. Het was opwindend en zeer vulgair tegelijk. Zoiets extreems had ze nooit hoeven doen.

Ze gluurde over haar boek naar de bezoekers in het park. Wie zou het uiteindelijk worden? Een verzorgd uitziende man van in de 40 kwam aanlopen. Ze zou een eerste poging wagen. Vlak voordat hij haar passeerde opende ze haar benen. Haar rokje viel open maar de man liep haar voorbij zonder te kijken. Eerste poging mislukt. Ze zou geduld moeten hebben, maar ze was van nature zeer ongeduldig van aard. Als ze ergens haar zinnen op had gezet, moest het ook meteen. Maar bij deze opdracht had ze geen contrōle over de uitkomst. Haar prooi zou wel aantrekkelijk moeten zijn, want sex met iemand die haar niet aanstond deed haar walgen. Maar als ze deze opdracht met succes wilde afronden had ze misschien niet veel keus.

Haar verveling groeide en ze raakte gefrustreerd bij het zien van zoveel onaantrekkelijk potentieel. Oudere mannen met hun broek tot onder de oksels, omhoog gehouden door brettellen uit de vorige eeuw. Wit bepoederde bejaarde vrouwen die bij gebrek aan wenkbrauwen maar een pikzwarte dunne boog te hoog boven hun ogen hadden getrokken. Skatende jongelui, hun broek zo laag afgezakt dat ze zich steeds maar weer afvroeg hoe die broek bleef hangen. Het mocht duidelijk zijn dat haar benen al die tijd keurig gesloten bleven. Geen haar op haar hoofd die eraan dacht seks met een van deze parkbezoekers te hebben. Ze vreesde dat ze deze opdracht niet tot een goed einde zou brengen. Nog een frustratie erbij, ze was welhaast obsessief competitief en moest en zou haar doel bereiken.

Uit haar ooghoeken zag ze mensen naderen. Nog maar een laatste poging dan. Er kwam een jong stel aanlopen. Zouden ze ingaan op haar voorstel? Ze leken haar veel te onervaren en nog zo verliefd dat ze uitsluitend oog voor elkaar zouden hebben. Maar goed, wie niet waagt die niet wint. Ook nu opende ze haar benen weer vlak voordat het stel passeerde. De jongen had het direct gezien en stond stokstijf stil. Zijn vriendin keek hem verbaasd aan en volgde zijn blik. Ze keek de vrouw op de bank in het gezicht en keek toen weer met zichtbare walging naar beneden. Een schaamteloos uitzicht op een gladgeschoren poes. Ze was geschokt en probeerde haar vriend in lichte paniek mee te trekken. Hij staarde echter gehypnotiseerd naar de vrouw op de bank. De vrouw lachte enigszins nerveus en deed haar zonnebril af.

« Bevalt het uitzicht je ? », vroeg ze plagerig aan de jongeman. De man keek zijn vriendin schuldbewust aan. Die had een jaloerse en vijandige blik in haar ogen. De vrouw wist dat ze de jongeman met een vingerknip over de streep zou hebben. Nu het nukkige meisje nog. « ik weet niet goed wat ik hiervan moet denken », stamelde de jongeman. « Ik zal het jullie uitleggen », sprak de vrouw rustig. « Want deze situatie is inderdaad nogal bizar » .

Het stel ging vertwijfeld bij haar op de grond in het gras zitten. Het meisje met een pruillip. Deze situatie stond haar absoluut niet aan. Ze was nog steeds geschokt maar tegelijkertijd te nieuwsgierig naar het verhaal van deze vreemde vrouw. De vrouw had ondertussen haar benen weer kuis over elkaar geslagen.

« Mijn vriend vindt het leuk om mij uitdagende seksuele opdrachten te geven. En ik ga uitdagingen niet uit de weg. We hebben een open relatie en genieten met volle teugen van de onverwachte wendingen die ons sexleven daardoor neemt, bij het uitvoeren van de opdrachten. » Het stel luisterde ademloos toe en de vrouw zag dat ook het norse meisje zich enigszins ontspande. Het meisje staarde naar de vrouw en vond haar adembenemend mooi.

« Mijn opdracht van vandaag is om in dit park een volslagen onbekende bereid te vinden om met mij de liefde te bedrijven. » De jongelui bewogen ongemakkelijk heen en weer, maar ze merkte dat ze hun interesse had gewekt. « Dus mijn vraag aan jullie: zien jullie het zitten om met mij op een beschutte plek elkaars lichamen te gaan ontdekken. We zien wel wat er van komt. Niets moet. »

Het meisje keek ontstemd. De gedachte om haar vriend met een vreemde vrouw te laten neuken stond haar niet aan. De jongen daarentegen was botergeil en wilde het liefst volmondig « ja » zeggen. Plichtsbewust keek hij zijn vriendin aan. « Het lijkt me hartstikke opwindend om het uit te proberen. Wat vind jij ervan ? » Ze antwoordde dat ze niets moest hebben van deze idioterie en direct wilde vertrekken. De jongen probeerde het nogmaals. « We hadden het er toch laatst over om misschien eens naar een parenclub te gaan ? Van die gedachte werd je bijna gek van opwinding. Wat is hier anders aan ? »

« Jij hebt makkelijk praten. Jij kan je uitleven met die vrouw, maar wat heb ik daaraan ? » De vrouw kwam tussenbeide. « We kunnen het leuk maken met zijn drieėn. Je vriend begint met jou en wisselt af met mij. Als je vriend mij penetreert kan ik je bijvoorbeeld lekker likken. Heb je wel eens iets met een vrouw gedaan ? » Het meisje bloosde en schudde opgelaten haar hoofd. « Laten we het gewoon proberen. Je hoeft maar een kik te geven en we stoppen direct. »

Het meisje overdacht haar kansen. Haar vriend zou deze kans sowieso benutten. Ze kon gefrustreerd weglopen en maar afwachten wanneer hij klaar was met die vrouw of ze kon blijven zodat ze ten minste nog enig overzicht had over wat haar vriend met die vrouw zou uitspoken. Ze besloot voor de laatste optie en gaf een kort instemmend knikje.

De vrouw stond verheugd op. « Loop maar mee. Ik heb een beschutte plek gevonden waar we zonder pottenkijkers onze gang kunnen gaan. » Het stel volgde, de jongen buiten zinnen van geilheid, het meisje met gemengde gevoelens. Hun relatie was tot nu toe monogaam, maar haar vriend had gelijk. Ze overwogen om naar een parenclub te gaan en daar zouden ze ook met andere mensen omgaan. Daarnaast leek het haar stiekem wel heel opwindend om haar vriend een andere vrouw te zien nemen.

Aangekomen op een open plek omringd door bomen en struiken, ging de vrouw ontspannen zitten. « Hoe willen jullie beginnen ? » Het meisje gaf aan dat zij als eerstz door haar vriend genomen wilde worden. De jongen had aan een half woord genoeg en vroeg zijn vriendin haar slipje uit te doen en op haar knieėn te gaan zitten. Gedwee deed het meisje wat haar was opgedragen en al snel voelde ze zijn vertrouwde pik in haar poes verdwijnen. Ze slaakte een zucht. Ze was verzot op zijn piemel. De vrouw keek geamuseerd toe. Ze vond het heerlijk om te zien hoe anderen sex hadden.

Na een paar minuten onderbrak ze het intermezzo en zei dat het nu haar beurt was. De jongen maakte zich los van zijn vriendin, zijn pik glimmend van haar kutvocht en kwam begerig naar de vrouw. « Ik wil dat je mij in de missionarishouding neemt », beval zij de jongen. « Zo heb ik de mogelijkheid om je vriendin te verwennen. Ze liet het meisje met haar poes op haar gezicht zitten en maakte met haar tong kringetjes over het klitje van het jonge ding. De jongen had zijn weg naar de poes van de vrouw razendsnel gevonden. Ze was verrassend nat en heel nauw. Begerig drong hij naar binnen en begon te stoten. Het nemen van een andere vrouw oversteeg zijn stoutste verwachtingen. Het was fantastisch om eens een andere kut te neuken. Hij keek verheerlijkt naar zijn vriendin. Ze leek hem erg opgewonden terwijl hij nooit had verwacht dat zij zich zou laten beffen door de vrouw. Het stel keek elkaar verlekkerd aan en terwijl de vrouw sensueel doorging met het beroeren van de poes van het meisje voerde de jongen het tempo op in de kut van de onbekende vrouw. Het meisje begon plots onverwacht te schokken en werd overspoeld door een van de meest intense orgasmes die ze ooit had gehad. Was ze werkelijk klaargekomen doordat ze gebeft was door een vrouw ?

« Waar wil je dat ik klaarkom », vroeg de jongen liefdevol aan zijn vriendin. Ze antwoordde dat hij de kut van de vrouw mocht volspuiten. Dat had hij niet verwacht, ze was ruimdenkender dan hij had verwacht.. Hij stootte diep en hard, opnieuw en opnieuw. « Ik spuit je vol », mompelde hij tegen de vrouw en kwam onder luid gekreun klaar. Verzadigd maakte hij zich los van de vrouw en ging liggen in het gras.

« Nu heb ik nog eens wens », sprak het meisje gedecideerd. Zowel de vrouw als de jongeman keken verbaasd om. Het meisje was veranderd van een nors jaloers kind in een ongeremd sexbeest. Ze sprak de vrouw toe. « Ik wil dat je met je poesje op mijn gezicht gaat zitten zodat ik het zaad van mijn vriend eruit kan likken. De vrouw werd botergeil bij dat idee. Ze had al veel extreme vormen van sex op haar repertoire. Maar het zaad in haar kut was er nog nooit uitgelikt door een vrouw. Langzaam kwam ze op het meisje af en liet haar poes zakken tot enkele centimeters boven de mond van het meisje. « Ik zal het er langzaam in laten druppen. Dat vind je vriend vast geil om te zien."

De jongen keek inderdaad met groeiende verbazing hoe zijn zaad langzaam uit de kut van de vrouw in de mond van zijn vriendin verdween. Dit was het geilste dat hij ooit had meegemaakt en zijn pik vond dat blijkbaar ook. Die stond alweer stijf in de houding.

De dames lagen ondertussen verzadigd in het kriebelende gras. Hij liep op ze af. « Wie van de twee mag ik nog eens gebruiken ? » De vrouwen keken elkaar vertrouwelijk aan. « Om beurten ? », opperde het meisje. Als jij op je knieėn gaat zitten en ik daar gebukt vlak boven ga staan, kan hij makkelijk van jouw poes naar mijn poes switchen. Waar hij dan klaarkomt zien we wel. Het was voor de dames niet de makkelijkste houding maar het was voor de jongen wel heerlijk om zijn pik afwisselend in een van de poesjes te mogen steken. « ik zal mijn zaad in het poesje van mijn meisje achterlaten », sprak hij zachtjes. Hij wisselde een laatste keer van poes en vulde zijn vriendin met zijn warme zaad.

Gedrieen genoten ze nog even na van deze fantastische sexpartij. Het meisje zei zacht dat het tijd was om te gaan. Ze gaven de vrouw allebei een uitgebreide tongzoen en slenterde verzadigd terug het park in.

De vrouw lachte toen ze het meisje tegen de jongen hoorde zeggen. « Ik ben helemaal om. Vanaf nu meer kinky sex. Gaan we dit weekend naar een parenclub ? »

De vrouw had haar opdracht volbracht. Ze wist dat haar vriend het ongelovelijk jammer zou vinden dat hij dit had moeten missen. Verlekkerd dacht ze na over de volgende opdracht die hij haar zou geven. Het zou er zeker niet makkelijker op worden.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Orgasme Aan Tafel

Zoek naar meer verhalen van Sophie1973...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Een Verrassende Voetbalavond...Door: G.B.
Gelezen: 570x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
23-05
8.9
:: Dorien En Ik - 7Door: Mike1985
Gelezen: 1184x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
23-05
9.5
:: Jeanet, De Buurvrouw - 7Door: Johnnie
Gelezen: 1944x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
23-05
9.2
:: Rosanne Heerlijke HoorDoor: Frecolnago
Gelezen: 4941x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Grote Tieten
23-05
8.0
:: Tuin SproeienDoor: Eo
Gelezen: 6797x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buiten, Keuken, Pijlen, Sex, Beffen, Geil, Nat
22-05
8.2
:: Sophie’s Belevenissen - 2Door: SOPHIE
Gelezen: 2698x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.2
:: Waargebeurd - Deel 5 (slot)Door: Fantasylover
Gelezen: 4069x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
22-05
9.0
:: Dorien En Ik - 6Door: Mike1985
Gelezen: 3152x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-05
8.9
:: Waargebeurd - 4Door: Fantasylover
Gelezen: 7282x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
20-05
8.6
:: Afrodisiac - 3Door: Mike
Gelezen: 3166x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Openlucht
20-05
8.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 7Door: Karel776
Gelezen: 4110x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Spuiten, Hoer, Extreem, Anaal
20-05
8.8
:: De Oude Vaas - 1Door: Robb Breen
Gelezen: 8274x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Drama, Tieners, Hetero
19-05
7.8
:: Anders Dan VerwachtDoor: Groen
Gelezen: 8124x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Werk
19-05
8.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 6Door: Karel776
Gelezen: 4502x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Vastbinden
19-05
9.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 5Door: Karel776
Gelezen: 7292x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Sexclub, Vreemden
17-05
9.3
:: Waargebeurd - 3Door: Fantasylover
Gelezen: 9834x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
17-05
8.5
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!