Opwindend.Net
Zaad, ik wilde zaad, het liefste lekker veel. Ik weet niet waarom, maar in de loop der jaren ben ik echt op zaad gaan kikken en van houden.

De smaak van zaad, het gevoel wanneer je volgespoten of ondergespoten wordt, of wanneer ik het lekker over mijn lichaam uitwrijf. Ik vind het heerlijk.

Veel van mijn vriendinnen vinden zaad niks, al laten ze zich wel graag lekker volspuiten. Misschien in de hoop een kindje te krijgen. Ik hoef dat nog niet. Ik zelf ben net 26 en heb nog altijd een spiraaltje in. Zodat ik lekker kan genieten zonder condoom.

Nu moet ik zeggen dat het niet altijd even handig is en dat ik al een aantal keer een zalfje heb moeten smeren op mijn kut. Maar de laatste jaren heb ik eigenlijk nooit meer van iets last gehad.

Waarom ik van zaad geniet weet ik niet. Maar ik fix regelmatig guys via tinder om zo aan mijn needs te komen. Boys vinden het heerlijk. Zo weet ik nog goed, de eerste keer dat ik werd vol en onder gespoten. Het was tijdens een van de vele galaís die ik heb gehad bij mijn studenten vereniging. (Achter de parkeergarage van de bijenkorf). Iedereen weet welke ik bedoel.

Die avond had ik een mooi gala, mijn date was wat minder, maar dat betekende niet dat ik met andere guys mocht flirten. Zo geschiedde het dat ik die avond met 3 guys op een kamer belandde en daar heerlijk ben genomen. En na een heerlijke partij op mijn knieŽn op de grond belandde en vervolgens heerlijk werd onder gespoten door de drie heren. En in de rondes daarna ben ik heerlijk gevuld met zaad. Plakkend van t zaad ben ik gaan douchen. Mijn date had me niet gemist want ik hoorde dat hij bij een andere meid had geslapen.

Achteraf waren mijn vriendinnen niet heel blij dat ik met drie dates had geslapen, maar dat interesseerde mij niet. Ik vond het geweldig.

En zo kwam het dat ik mij steeds vaker liet volspuiten. Blow Jobs gaf en genoot van mannelijk zaad. Ik wil niet zeggen dat ik verslaafd eraan was. Maar toch wilde ik het wekelijks proeven en voelen.

Momenteel heb ik daarom ook 4 guys die ik met enige regelmaat zie. Nee, ik heb geen relatie, liever heb ik het zo en kom ik heerlijk aan mijn trekken.

Goed.

Vorige week werd ik wakker, mijn kut was nat en keek op mijn telefoon. Meldingen van de vele groeps-apps checkte ik snel voor belangrijke dingen en al snel lag ik lekker te appen met mijn favoriete forums en tinderprofielen.

Mmmm ik wilde echt weer eens lekker onder gespoten worden door meerdere mannen. En via een gesprek met iemand op een forum vond ik mijn antwoord. De persoon in kwestie zei dat ik naar een sex-shop moest met gloryholes of een bios.

Zelf had ik dat nog nooit gedaan. Maar het was een gemakkelijke plek om aan veel zaad te komen. Ik wist dat deze plekken bestonden, maar had er nog nooit over nagedacht om zoín plek te bezoeken.

Maar ik was zo geil vandaag dat daar vandaag verandering in zou komen. Via het forum kreeg ik verschillende adressen met de opmerking dat de heren en dames zelf ook zouden gaan.

Ik kroop uit mijn bed en stapte onder de douche. Ik zeepte mij goed in en liet een scheermesje over mijn hele lichaam gaan.

Ik voelde lekker glad en smeerde mij in met een lekker dagcreme. Nadat ik mijn haren had gedaan. Trok ik mooie, maar niet al te dure lingerie aan. Een zwart setje met mooie kousen. Eroverheen trok ik lange jas met een rok en een mooie top met diepe inkijk.

Na nog een keer het forum te hebben bezocht en even te hebben ontbeten trok ik de stad in op zoek naar een van de adressen.

Bij aankomst bleek het een sex-shop te zijn, voornamelijk voor vrouwen, maar er lagen ook items voor heren. Na een rondje door de winkel vroeg ik om toegang naar de cinema / sex-gedeelte. De dame achter de kassa liet mij gratis toe en liep met mij mee naar de kleed ruimte. Als ik wilde mocht ik eerst met kleding naar binnen, maar ik vond dat niet nodig en liet een kluisje voor mij openmaken. Ik gooide mijn jas en kleding erin en liep in de lingerie naar binnen.

Mijn ogen moesten even wennen, maar ik zag al een aantal schimmen rondlopen. De dame achter me wenste mij succes en sloot het gordijn achter mij.

Nadat mijn ogen waren gewend aan t donker ging ik op zoek naar de hokjes met glory holes. Ik voelde verschillende heren mijn openemen van top tot teen en ik genoot van de aandacht die ze mij gaven. Ik liep langs twee heren en zag dat ze mij grondig opnamen en volgende. Ik draaide mij en draaide een rondje voor hun. Ik fluisterde dat ik op zoek was naar de gloryholes en zou helpen als ze mij die wezen. Terwijl ik eentje in zijn kruis greep.

Hij pakte mijn hand en nam mij verder de cinema in. Hij wees mij een aantal deuren en fluisterde dat hij ook mee het hokje in kon. Ik trok een deur open en duwde hem
Naar binnen. Ik keek om mij heen, zag verder nog niemand en stapte achter hem aan.

Er was een klein lampje en kon deze vent nu beter bekijken. Hij zag er uit als een jaar of 40, maar zijn torso was strak en gespierd. Mijn handen gingen van zijn gespierde schouders; naar zijn wasbord; naar zijn boxer terwijl hij mijn zoende.

Ik was gewillig dus het maakte mij niet veel uit wat er met mij werd gedaan. Zijn tong beantwoordde de mijne en gretig stonden we te zoenen in dit piep kleine hokje.

Ik was immens geil en voelde zelf pas hoe nat ik eigenlijk was toen zijn vinger tussen mijn schaam lippen kwam. Ik kon mijzelf horen soppen. Met zijn andere hand verkende hij mijn lichaam, mijn rechter borst. Mmm hij wist hoe hij mij moest aanraken.

Ondertussen trok ik hem rustig af stond hij nu naakt in het hokje. Ik stond lekker te genieten op zijn vingers. En voelde hoe een eerste vinger mijn kut in schoof. Mmm zijn vinger was lekker dik, zo was zijn penis die nu op volle sterkte was en in mijn buik prikte.

Hij draaide mij op pakte mij bij mijn keel en kneep in mijn billen. Hij vroeg ik het graag had en spankte mijn bil met zijn platte hand. Ik kreunde en hij noemde mij een lekker meisje. Hij vroeg hoe oud ik was en achterlangs gingen zijn vingers weer opzoek naar mijn schaamlippen en mijn clit-je.

Ik kreunde van genot en trok ondertussen nog steeds aan zijn lul. Een blik in zijn ogen verraadde dat hij aan t genieten was en toen zijn hand rond mijn keel even verslapte liet ik mijzelf door mijn knieŽn zakken voor hem. Ik pakte zijn lul vast en likte vanaf zijn ballen naar zijn eikel.

Mmm hij smaakte lekker, niet vies in ieder geval. Ik keek omhoog en zag dat hij tegen de muur stond geleund. Rustig nam ik zijn pik in mijn mond en begon eraan te zuigen.

Ik hoorde hem direct kreunen van genot. Iets wat mij altijd erg opwind. Ondertussen vingerde ik mijzelf een beetje. Ik was nog erg nat en liet de pik lekker diep in mijn keel glijden. Ik gebruikte mijn tong en bewerkte zijn eikel en liet hem toe zijn lul rustig in mijn mond te stoten terwijl ik mijn lippen strak om zijn pik zette.

Toen ik zijn pik er ook nog bij begon te rukken. Hoorde ik dat hij het steeds zwaarder kreeg en zijn zaad elk moment ging spuiten. Ik liet hem los en zei dat ik het in mijn mond wilde. Ik rukte hem hard en zoog hard door. Maar liet hem het overnemen.

Ik opende mijn mond stak mijn tong uit en voelde hoe 5/6 dikke stralen zaad in mijn mond en op mijn tong kwamen.

Ik sloot mijn mond en slikte alles gulzig door. Ik opende mijn mond weer zodat hij kon zien dat ik zojuist zijn zaad had doorgeslikt. Ik stond op en moest giechelen. Hij trok mij tegen zich aan en gaf mij een heerlijke tongzoen. Mmm heerlijk, ik proefde zijn zaad nog in mijn mond en genoot intens toen hij mij weer begon te vingeren. Ik kreunde luid en kreunde dat ik hem in mij wilde voelen.

Het was krap, maar met mijn billen naar hem toe kon hij zijn met zaad besmeurde lul in mijn kut schuiven. Ik was al goed nat maar moest toch even slikken bij zijn dikke lul die hie vrijwel in een keer naar binnen stootte. Hij pakte mij weer ruw bij mij keel en gromde dat ik een vieze slet was.

Dat was ik ook en wilde ook zo behandeld worden. En begon mijn lichaam op zijn lul te stoten terwijl hij zijn lul diep in mij boorde. Na een paar minuten hadden we ons tempo op elkaar afgestemd en neukte hij mij hard door. Ik kreunde van genot en geil dat ik was. Ik wilde niet dat dit ophield, de hand op mijn keel zorgde dat ik weinig lucht kreeg en hem moest laten doen wat hij wilde. Maar ik wilde niet anders. Ik wilde zijn lul diep in mijn kut en wilde zijn zaad. Zijn lul pompte gestaag mijn kut vol. Diep en hard, precies zoals ik het lekker vond.

Ik kwam steeds dichter bij mijn hoogte punt en dat merkte hij ook. Ik wilde ging komen en kreunde het uit van genot, ik kwam schokkend klaar en voelde hoe mijn sappen langs zijn lul naar buiten werden geperst terwijl hij door bleef stoten en na een paar tellen grommend klaarkwam diep in mijn kut. Ik voelde zijn zaad in mij spuiten. Het was niet veel, maar wel lekker warm en geil. Hij liet mij los en gaf mij een kus in mijn nek.

Ik moest even bijkomen want ik was al lang niet meer zo heftig klaargekomen op een pik. Maar deze man had het geflikt. Ik vertelde hem welk kluisje ik had en vroeg hem of hij zijn telefoon nummer daarin wilde duwen. Dan zou ik hem appen.

Hij zei dat hij dat een strak plan vond en inderdaad nog vaker van mij wilde genieten en nam na een heerlijke tongzoen afscheid en zei tot straks met een heerlijke knipoog.

Hij opende het deurtje en verdween in het donker.

Ik sloot het deurtje en raapte mijn string op. En ging even op het kleine krukje zitten in het hokje bedenken wat mijn volgende stap zou zijn.

...

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Ik Ben Een Zaadslet - 2

Zoek naar meer verhalen van Geilelul11...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Een Verrassende Voetbalavond...Door: G.B.
Gelezen: 652x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
23-05
8.9
:: Dorien En Ik - 7Door: Mike1985
Gelezen: 1189x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
23-05
9.5
:: Jeanet, De Buurvrouw - 7Door: Johnnie
Gelezen: 1964x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
23-05
9.2
:: Rosanne Heerlijke HoorDoor: Frecolnago
Gelezen: 4947x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Grote Tieten
23-05
8.0
:: Tuin SproeienDoor: Eo
Gelezen: 6809x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buiten, Keuken, Pijlen, Sex, Beffen, Geil, Nat
22-05
8.2
:: Sophieís Belevenissen - 2Door: SOPHIE
Gelezen: 2698x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.2
:: Waargebeurd - Deel 5 (slot)Door: Fantasylover
Gelezen: 4073x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
22-05
9.0
:: Dorien En Ik - 6Door: Mike1985
Gelezen: 3153x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-05
8.9
:: Waargebeurd - 4Door: Fantasylover
Gelezen: 7283x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
20-05
8.6
:: Afrodisiac - 3Door: Mike
Gelezen: 3166x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Openlucht
20-05
8.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 7Door: Karel776
Gelezen: 4112x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Spuiten, Hoer, Extreem, Anaal
20-05
8.8
:: De Oude Vaas - 1Door: Robb Breen
Gelezen: 8275x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Drama, Tieners, Hetero
19-05
7.8
:: Anders Dan VerwachtDoor: Groen
Gelezen: 8125x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Werk
19-05
8.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 6Door: Karel776
Gelezen: 4503x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Vastbinden
19-05
9.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 5Door: Karel776
Gelezen: 7294x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Sexclub, Vreemden
17-05
9.3
:: Waargebeurd - 3Door: Fantasylover
Gelezen: 9834x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
17-05
8.5
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!