Opwindend.Net
Dit verhaal gaat over de 21-jarige Nick uit Groningen. Nick heeft net een relatie van 3 jaren achter de rug en nadat zijn vriendin hem bedroog is het uit. Ze woonden samen en Nick heeft het huisje achtergelaten en is op zichzelf gaan wonen in een appartementje in de binnenstad van Groningen. Nick studeert aan de Rijksuniversiteit van Groningen en zit in zijn laatste jaar. Hij studeert Rechten en hij zal dit jaar afstuderen.

Wanneer Nick de vrijdag net voor de Kerstvakantie thuiskomt ruimt hij zijn spullen op en zet de tv aan, hij kijkt even naar het nieuws en gaat daarna voetbal kijken van afgelopen woensdag. Nick had gisteren een paar biertjes gekocht die hij nu zal opdrinken tijdens het kijken van de voetbalwedstrijd. Toen hij opmerkte dat zijn biertjes bijna op waren keek hij op de klok en zag dat de supermarkt inmiddels was gaan sluiten. Als hij nu wat wilde hebben moest hij naar de slijterij, dat was een stuk verder dan de supermarkt. In de straat waar Nick woonde zaten een groot aantal winkels maar geen slijterij dus moest hij de stad in. Hij besluit het toch te doen.

Nick stapt op de fiets, het is al donker dus lichten aan. Hij fietst de stad in, het is koud maar niet te koud. Nick had zijn oude kleren nog aan, een joggingsbroek en een simpel shirtje. Als hij bij de slijterij aankomt ziet hij dat ze bijna gaan sluiten. Een jonge dame van een jaar of 18 wil de slijterij net sluiten. “Kan ik nog snel even wat kopen? “ vraagt Nick aan de dame. “Als je opschiet” zegt ze lachend en Nick loopt snel naar binnen, hij pakt zijn biertjes en loopt naar de toonbank waar de dame inmiddels aangekomen was. Ze noemde een bedrag en Nick betaalde dit met zijn creditcard. Toen Nick opkeek zag ze haar mooie gezicht, haar lange lichtblonde haren en haar mooie lichaam, of in ieder geval het bovenste gedeelte ervan. Hij bleef even kijken en besefte zich toen dat hij weg moest. Hij sprong snel op de fiets en vertrok weer. Toen Nick weer thuiskwam bleef hij aan haar denken. Ze was zo mooi dacht hij en begon te zoeken op Facebook maar helaas, geen resultaat. Vanwege zijn vrijgezellen relatiestatus had Nick een paar avonden daarvoor besloten Tinder te installeren. Maar nog zonder succes. Hij had wel een aantal matches maar dit liep uiteindelijk tot weer fout af. Totdat hij die bewuste avond zat te swipen op de bank en het meisje van de slijterij tegenkwam. Hij swipte haar naar rechts en kreeg geen reactie hij zou daarna gaan slapen. Dus hij ging naar bed toe en terwijl hij sliep hoopte hij dat zij hetzelfde zou doen als ze hem zou tegenkomen.

Die nacht droomde Nick dat hij haar tegenkwam in een café in de buurt en dat ze aan de praat raakten en uiteindelijk veel te veel dronken zodat ze met hem mee geen naar huis maar vlak voordat hij de deur open wilde doen werd Nick wakker. Het was 10 uur, er lag sneeuw en het was koud. Perfect om een dagje binnen te blijven dacht Nick. Hij keek op zijn telefoon en zag dat hij een appje had, van zijn moeder bleek deze te zijn. Geen gekke dingen gebeurd terwijl hij sliep dacht hij. Maar net op het moment dat hij zijn telefoon wel wil leggen krijg hij een melding, van Tinder! “Zou het? “ dacht hij hardop in zijn slaapkamer. Hij klikte maar helaas het was niet de dame die hij gister was tegengekomen. Het was trouwens wel een hele knappe brunette die net iets ouder dan 19 was. Nick besloot haar geen berichtje te sturen. Hij wilde haar, die dame van de slijterij. Hij wist niet eens haar naam! Daar moest hij eerst achter zien te komen hij kon niet naar de slijterij die was op zaterdagochtend gesloten en ging pas ’s avonds weer open en wie zegt dat zij vandaag zou werken? Nick wist het allemaal niet meer en begon weer weg te dromen.

Toen Nick wakker werd en op zijn telefoon keek zag hij dat hij een appje had, van zijn moeder zeker dacht hij maar dat was het niet. Deze keer was het heel iets anders, een onbekend nummer. Hij bekeek het eens goed maar hij herkende het nummer niet. Hij zag geen profielfoto maar hij las eerst het bericht: “Hey jij! Je bent gister je ID-kaart verloren toen je zo snel weg fietste” het was de dame van de slijterij! Wat een geluk. Hij las verder: “Als je zin hebt kan je hem bij me komen ophalen, krijg je gelijk een kop koffie als je daar zin in hebt!” Dat klonk Nick goed in de oren en liet hem dat geen twee keer zeggen, hij appte haar terug dat hij eraan kwam. Ze had hem haar adresgegevens gestuurd en Nick sprong op de fiets om naar haar toe te gaan. Toen hij bij haar appartement aankwam moest hij even naar het nummer zoeken maar toen hij deze gevonden had en op de bel had gedrukt kwam ze in haar slaapkleding de deur open doen. Ze verontschuldigde zich dat ze zich nog niet had aangekleed maar dat maakte Nick niks uit, ze dag er zo fantastisch uit. Ze droeg een kort broekje en een hemdje en haar lange blonde haren wappereden heen en weer. Ze zei tegen Nick: “Als jij hier even gaat zitten je koffie drinken dan ga ik me even aankleden en dan praten we straks even verder” En zo ging het, Nick dronk zijn koffie op en Anouk, want zo heette ze, ging zichzelf even aankleden en opmaken. Toen ze daarmee klaar was kwam ze tevoorschijn en ze droog een strakke witte blouse die eigenlijk iets te klein was en het bovenste knoopje kapot was. Ze had een kort geblokt rood rokje aan wat er heel sexy uitzag. Ze droog ook een legging wat haar mooie benen accentueerde. Ze was niet super lang, ik denk 1,67 maar echt, wat een model stond hier. Nick was al snel afgeleid door haar mooie grote borsten, grote C dacht hij. Toen ze een rondje draaide zag hij een stukje van haar billen, mooi rond en groot maar ook strak. Nick raakte enigszins opgewonden van Anouk hier. Hij fantaseerde over lichaam, naakt met hem naast haar in zijn bed maar Anouk onderbrak zijn fantasie door hem te vragen of hij nog meer koffie wilde, dat wilde hij graag. Hij wilde zo lang mogelijk bij Anouk blijven, zo kon hij natuurlijk ook zo lang mogelijk naar haar kijken.

Op een gegeven moment waren ze uitgekletst, Anouk vroeg hem of hij wilde blijven eten en zo’n aanbod slaat hij natuurlijk niet af. Nick bleef eten en Anouk zou koken. Daarop vroeg hij aan haar of ze misschien die avond samen uit konden gaan. Ze vond het een goed idee en de plannen voor die avond waren gemaakt. Ze gingen samen eten en samen uit.

Het was zo’n 9 uur en Anouk toverde een fles met Wodka tevoorschijn, “Slokje?” vroeg ze aan Nick. “Kom maar door!” zei hij snel. 1 slok werden er al gauw meer en ze raakten al gauw aangeschoten en niet lang daarna was Anouk ook echt dronken.

Nick werd wakker, hij had geen idee wat er was gebeurd, te dronken was hij geweest gisteravond om zich dat te kunnen herinneren, eerst wakker worden. Hij zag Anouk naast hem lag, naakt of halfnaakt. Haar BH lag op de grond, een hele mooie rode kanten BH. Haar blouse lag ernaast en Anouk lag op haar buik naast Nick. Wat was er die nacht gebeurd vraagt hij zich af.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Een Verrassende Voetbalavond...Door: G.B.
Gelezen: 506x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
23-05
8.9
:: Dorien En Ik - 7Door: Mike1985
Gelezen: 1180x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
23-05
9.5
:: Jeanet, De Buurvrouw - 7Door: Johnnie
Gelezen: 1931x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
23-05
9.2
:: Rosanne Heerlijke HoorDoor: Frecolnago
Gelezen: 4931x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Grote Tieten
23-05
8.0
:: Tuin SproeienDoor: Eo
Gelezen: 6780x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buiten, Keuken, Pijlen, Sex, Beffen, Geil, Nat
22-05
8.2
:: Sophie’s Belevenissen - 2Door: SOPHIE
Gelezen: 2695x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.2
:: Waargebeurd - Deel 5 (slot)Door: Fantasylover
Gelezen: 4066x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
22-05
9.0
:: Dorien En Ik - 6Door: Mike1985
Gelezen: 3148x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-05
8.9
:: Waargebeurd - 4Door: Fantasylover
Gelezen: 7280x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
20-05
8.6
:: Afrodisiac - 3Door: Mike
Gelezen: 3165x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Openlucht
20-05
8.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 7Door: Karel776
Gelezen: 4110x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Spuiten, Hoer, Extreem, Anaal
20-05
8.8
:: De Oude Vaas - 1Door: Robb Breen
Gelezen: 8273x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Drama, Tieners, Hetero
19-05
7.8
:: Anders Dan VerwachtDoor: Groen
Gelezen: 8122x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Werk
19-05
8.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 6Door: Karel776
Gelezen: 4502x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Vastbinden
19-05
9.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 5Door: Karel776
Gelezen: 7292x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Sexclub, Vreemden
17-05
9.3
:: Waargebeurd - 3Door: Fantasylover
Gelezen: 9834x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
17-05
8.5
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!