Opwindend.Net
Ik ben zowat heel mijn leven al een slechte slaper geweest. Ik bleef daardoor zelfs zitten in de derde klas van het VWO. Mijn moeder nam me toen mee naar de dokter, maar die had geen ander advies, dan dat slaappillen een slecht idee waren. We hebben van alles uitgeprobeerd, allerlei kruidenpreparaten, warme melk met honing voor het slapengaan... niets hielp. Het resultaat was dat ik wel twee of drie uurtjes kon slapen, maar daarna werd ik steeds weer wakker. En als ik eenmaal wakker was, dan kon ik niet meer in slaap vallen. Moeders enige hoop was dat ik er waarschijnlijk wel overheen zou groeien.

Maar op school werd het een enorm probleem, ok al vertelde mijn moeder mijn probleem aan mijn docenten. Ik werd steeds betrapt op in slaap vallen tijdens de les. De leraren gaven mijn moeder ronduit de schuld van het probleem. Ze insinueerden dat mijn moeder mij veel te laat liet opblijven. Dat maakte mijn moeder woedend. Ze vertelde de schoolleiding dat zij een alleenstaande moeder was, die een drukke baan had en dat zij alles had gedaan wat de dokter maar kon bedenken, om het probleem op te lossen. Maar toch bleven die vervelende opmerkingen komen.

Eenmaal in de bovenbouw, begon ik serieuze problemen te krijgen. Het zag ernaar uit dat ik opnieuw zou blijven zitten en van school af zou moeten. Ik werd er helemaal depressief van, en mijn moeder was ten einde raad. Ik was al een keertje blijven zitten, en was daardoor al een jaar ouder dan mijn klasgenoten.

"Max," zei mijn moeder op een avond, "Als je vannacht weer wakker wordt, kom dan maar bij mij in bed liggen, dan zal ik proberen om je te helpen om weer in slaap te vallen.'

"Dat gaat echt niet werken, mams," zei ik. "Niets werkt!"

"Lieverd, toen je nog een baby was, kon ik je ook altijd goed in slaap krijgen. Probeer het gewoon, Max, we hebben niets te verliezen."

Ze had gelijk. Ik had niets te verliezen door het te proberen.

Mams liet die avond het licht op de overloop aan, want ze wilde niet dat ik in het donker zou struikelen. Ze liet ook haar slaapkamerdeur op een kier staan. Mijn wekker wees al drie uur aan, toen ik klaarwakker werd. Ik lag te treuzelen tot bijna half vier, denk ik. Uiteindelijk gaf ik het op en ging naar de slaapkamer van mijn moeder. Mijn moeder lag aan de andere kant van haar grote bed.

"Moeder, mams!" fluisterde ik. Ze opende haar ogen, en ik vertelde haar dat ik niet kon slapen.

"Kom dan maar in mijn bed, Max, maar ik moet eerst even plassen." Mams klom uit haar bed en ging naar de badkamer. Ik kon haar horen plassen in de stilte van de nacht. Toen ze terug in bed kwam, lag ik er al in.

"Ga maar met je rug naar me toe liggen, lieverd," zei mama.

Ik rolde om en mijn moeder streelde over mijn haren. Daarna stak ze haar hand ondermijn pyjama en kriebelde mijn rug. Ik weet niet hoe lang dat duurde, want ik viel weer in slaap. Later werd ik nog een keertje wakker en schudde mama aan haar schouder. Ze liet me weer op mijn zijkant liggen, terwijl ze zachtjes een slaapliedje neuriede en mijn rug weer kriebelde totdat ik in slaap viel.

De volgende ochtend voelde ik me heel goed. Ik was niet meer zo moe dat ik niet kon functioneren. Ik viel die dag ook niet in slaap op school en toen ik thuiskwam, viel ik niet eens in slaap op de bank. Tijdens het avondeten vertelde ik hoe goed het gegaan was en mama deed mij een voorstel.

"Zeg Max, waarom slaap je voortaan niet altijd in mijn bed? Dan hoef je, als je wakker wordt, niet eerst naar mij toe te komen."

"Ja mams, dat is goed," zei ik. "Want ik heb heel lekker geslapen, naast jou de afgelopen nacht."

"Heel goed," zei ze, "Ik wil je hoe dan ook helpen. Want ik kan het niet uitstaan als je nog een keer zou blijven zitten op school."

"Ja mams. Ik maak me wel zorgen, want ik sta er zo slecht voor dat ik denk dat ik weer zal blijven zitten!"

"Nou, dat gaan we niet laten gebeuren! Samen komen we er wel doorheen!" benadrukte ze.

Van mijn moeder moest ik altijd om tien uur 's avonds naar bed gaan, elke avond, ongeacht of het weekend was of vakantie. Want de arts had een regelmatig slaapschema aangeraden, en niet om de bedtijd steeds te veranderen. Dus moeder moest nu dus ook naar bed wanneer ik dat deed, want ze wilde geen lawaai maken dat me zou wekken. Dus als mama zei welterusten zei tegen mij, dan was dat het teken om naar mijn kamer te gaan om me om te kleden. Ik droeg nooit onderbroek onder mijn pyjamabroek, omdat ik 's nachts vaak moest plassen, en dan was het gemakkelijk om mijn piemel door de gulp van mijn pyjama heen te trekken. Maar omdat ik nu moest slapen naast mijn moeder, bedacht ik me en hield mijn onderbroek eronder aan. Toen ik Mams slaapkamer binnenkwam, had ze de lamp op het nachtkastje aangelaten.

"Kom maar in bed, Max, ik zal het licht later wel uitdoen."

Ik ging in haar bed liggen en trok de dekens tot aan mijn kin omhoog. Mams liet het licht aan. De kamer was zwak verlicht door het lamplicht.

"Mams, het licht is nog aan."

"Lieverd, probeer maar of je eraan kunt wennen om in slaap te vallen met het licht aan."

Ik draaide me om, weg van mama en het licht. Mam kwam van achteren tegen me aanliggen en streelde over mijn haren en kriebelde op mijn rug. Ze neuriede een slaapliedje, en ik gleed al snel weg naar lala-land.

Dit ging ongeveer een week heel goed. Maar toen maakte mams mij wakker midden in de nacht, omdat ik schopte in mijn slaap.

"Max, ik vind het wel naar het om je wakker te maken, maar ik kon er echt niet meer tegen, want je ligt steeds maar te schoppen. Heb je soms kramp in je benen?"

Ik dacht er even over na en voelde dat mijn benen inderdaad een beetje pijn deden. Ik had soms wel eens last van krampen, en dat had misschien mijn geschop veroorzaakt. Mams liet me op mijn rug liggen en wreef over mijn kuiten en dijen. Ze moest zich helemaal oprichten in het bed naast mij, om dat te kunnen doen. Maar het voelde erg lekker en verlichtte de spanning in mijn benen. Al snel werd dit een vast onderdeel van mamma's slaaptherapie, samen met het strelen van mijn haren en het kriebelen van mijn rug.

Maar nu begon ik een ander probleem te ontwikkelen. Want als mama mijn benen wreef, dan kreeg ik een stijve piemel! Niet zo'n gewone stijve piemel, zoals ik die wel vaker kreeg in de loop van de dag, maar een keiharde stijve van de pijnlijke soort. En die piemel bleef maar stijf en pijnlijk kloppen, totdat ik eindelijk in slaap viel.

Op een avond wreef mijn moeder weer over mijn dijen en toen streek haar arm per ongeluk langs mijn stijve piemel.

"Oh jeetje," zei ze. "Lieverd, heb ik je dat gedaan?" In haar stem klonk echte bezorgdheid. Geen van ons beiden had er een seksuele gedachte bij, als ik eraan terugdenk.

Ik stamelde een beetje en gaf toe: "Ja mama."

"Oh," riep ze uit. "Gaat het snel weer over?"

"Niet echt, mams, niet voordat ik weer in slaap val," zei ik. "En het doet ook wel pijn."

"Doet het pijn?" vroeg mams met een duidelijke bezorgdheid in haar stem.

"Ja, mams, ik wou dat het overging, zodat ik weer in slaap kon vallen."

"Max,", zei ze. "Waarom ga je dan niet naar je eigen slaapkamer om jezelf te bevredigen? Je zult je meteen beter voelen en je erectie zal vanzelf verdwijnen." Ik wist niet goed wat ik moest zeggen. Een stem in mijn hoofd zei dat ik haar verkeerd verstaan moest hebben. Ik denk dat mams mijn aarzeling kon zien.

"Ga nu maar schatje, ga jezelf even bevredigen en kom daarna weer in mijn bed, Je hoeft echt niet verlegen te doen, lieverd, want ik weet best dat je het heel vaak doet."

"Maar mams..." stamelde ik.

"Max, ga voor jezelf zorgen, ik begrijp het best."

Daarna draaide mams zich om en sloot haar ogen. Ik lag een minuut of wat na te denken.

"Ga Max! Ga nu!" beval Mama.

Ik stond op en ging naar mijn slaapkamer. Meestal deed ik dit overdag als mama niet thuis was. Dan haalde ik een van mijn Play-Boys onder uit de kast en trok mezelf af bij een van de blote meisjes. Maar onder deze omstandigheden kon ik niet kreunen of schreeuwen, omdat mijn moeder nu thuis was. Ik opende een Play-Boy, vond een foto van een meisje met grote blote tieten en trok mezelf af. Ik maakte mezelf schoon met mijn T-shirt dat op de grond lag en verstopte het tijdschrift weer. Daarna ging ik terug naar het bed van mama.

"Voel je je nu beter, Max?" vroeg ze.

"Ja, mama."

"Heb je jezelf bevredigd?"

"Ja mama," zei ik op sombere toon.

"Je hebt toch niet je T-shirt gebruikt?" vroeg ze.

Ik gaf geen antwoord.

"Max, pak in het vervolg een handdoek uit de kast en gebruik die ervoor. Ik ben het zat, om steeds die vlekken uit je T-shirts te moeten wassen. Ik weet best, dat je het doet Max. En het hoeft niet stiekem. Maar gebruik gewoon een handdoek en gooi hem daarna in de wasmand."

"Ok, mams," zei ik zuchtend.

"En die tijdschriften hoef je ook niet te verstoppen. Ik weet al lang waar ze liggen," snoof ze. "Leg ze maar gewoon bij je andere tijdschriften. Ik vind het echt niet erg, Max."

"Bedankt mams."

"Welterusten lieverd, en probeer wat uit te rusten."

Dat deed ik.

Dus nu werd dit ons vaste patroon. Ik zou midden in de nacht wakker worden, dan ging mijn moeder me masseren, dan zou ik geil worden en moest ik haar slaapkamer verlaten om mezelf af te trekken, en daarna ging ze mijn rug kriebelen tot ik in slaap viel. Het leek wel alsof ik al geil werd van de geringste aanraking van Mams, maar ik had geen seksuele gevoelens voor haar, voor zover ik me kan herinneren. Het was gewoon een kwestie van aangeraakt worden, en daarop te reageren. Mams heeft me nooit vermaand of ervoor gezorgd dat ik me er bezwaard over voelde. Ze deed er heel gewoon en ontspannen over en ze gaf mij aanwijzingen zoals:

"Wel goed opruimen!" of "Zorg ervoor dat je een handdoek gebruikt!" of "Was je handen na afloop!"

En op een goede avond merkte ik zelfs, dat er een nieuw tijdschrift op mijn nachtkastje lag. Mams had er blijkbaar eentje voor mij gekocht! Het was een Penthouse, nog spannender als de Play-Boy. Toen ik bij haar bed in kwam, vroeg mijn moeder zelfs of ik het nieuwe tijdschrift had gevonden.

"Ja mams, bedankt!" zei ik.

"Goed, schatje," was haar enige antwoord.

Het was een tijdje daarna, dat ik een slechte gewoonte ontwikkelde. Want in plaats van terug te gaan naar het bed van mijn moeder, nadat ik me had afgetrokken, ging ik televisiekijken in de woonkamer. Ik had dit al meerdere avonden gedaan, voordat mama me betrapte.

"Max, wat ben je nu aan het doen?" vroeg ze.

"Mams," zuchtte ik. "Ik kan echt niet meer in slaap vallen, nadat ik mezelf heb bevredigd."

Dit leek mama dwars te zitten. Ik kon zien dat ze iets aan het bedenken was, door haar peinzende blik. Toen zei ze:

"Max, als je weer een erectie krijgt bij mij in bed, ga dan niet meer naar je eigen bed! Vertel het mij gewoon. En kom nu mee naar bed!"

Ik deed gehoorzaam wat ze zei. Ze kriebelde mijn rug en ik dommelde weg.

De volgende nacht werd ik weer wakker. Ik maakte mams wakker en ze begon mij te masseren en te strelen. Het duurde niet lang voordat ik een flinke stijve had.

"Mams, ik heb het weer," zei ik.

"Doe dan je pyjamabroek maar naar beneden, Max."

"Hier? Met jou erbij?"

"Ja!" zei ze, "Doe hem naar beneden!"

Ik deed met tegenzin wat ze vroeg, en daar lag ik met mijn stijve piemel omhoogstekend in de lucht. Ik had geen idee of ze mij zou gaan slaan, of iets om mijn piemel binden of zo. Ik had geen idee wat er zou gebeuren. En eerlijk gezegd was ik behoorlijk nerveus over, op zijn zachtst gezegd. Dus je kunt je voorstellen hoe hevig ik schrok, toen mijn moeder haar hand om mijn stijve piemel legde en hem zachtjes begon te masseren!

"Max," zei ze terwijl ze me voorzichtig aftrok, "Ik denk dat de reden waarom je na je zelfbevrediging niet meer kunt slapen, is omdat je een flinke inspanning moet doen om jezelf te bevredigen. Als ik het in plaats daarvan voor je doe, dan zal dat niet gebeuren, en kun je beter slapen."

Ik knikte alleen maar, geschrokken toekijkend.

"Ontspan je Max, en denk maar aan de meisjes in je tijdschriften. Blijf rustig liggen en laat de spanning zich ontladen."

Ik probeerde iets terug te zeggen en mijn moeder stopte.

"Ssst," zei ze. "Ontspan je nou maar gewoon."

Na een poosje begon het behoorlijk intens voor mij te worden. Mijn benen begonnen te bewegen en ik kreunde zachtjes.

"Ssst Max, lig stil. Beweeg je niet en maak geen lawaai, ontspan je!"

Ik deed mijn best om niet te bewegen en stil te zijn. Maar ten slotte kon ik het niet langer uithouden.

"Ohhh," siste ik tussen mijn tanden door. Mijn lul klopte en mijn zaad spoot over Mama's hand.

"Goed zo, Max!" kirde ze. "Zo is het goed."

Mam pakte een handdoek die al op haar nachtkastje lag. Ze maakte mijn piemel voorzichtig schoon en gooide de handdoek naast haar bed op de grond. Ik werd de volgende ochtend wakker met mijn pyjamabroek nog om mijn knie�n. Even had ik een vreselijke gedachte en trok vlug mijn pyjamabroek omhoog, maar toen herinnerde ik me weer wat er gebeurd was. Ik stapte uit bed, en begon mezelf klaar te maken voor school. Ik ging aan tafel zitten voor een snel ontbijt met mama.

"En, heb je vannacht goed geslapen, Max?"

"Ja mams. Beter dan ooit!"

"Goed zo Max! Maar je vertelt niemand over ons geheim, ok�?"

"Nee mama, dat zal ik echt niet doen."

"Goed jongen, ruim de tafel af en ga maar snel naar school."

Dat was alles wat erover werd gezegd. Sterker nog, ik kan me niet herinneren dat het ooit verder werd besproken.

De volgende avond, toen ik tegelijk met mama naar bed ging, verscheen ik zoals gebruikelijk in mijn pyjamabroek.

"Max," zei ze. "Waarom laat je die broek niet gewoon uit? Want gisteravond viel je in slaap met die pyjamabroek nog om je knie�n. En ik wil niet dat je op je gezicht valt, als je wakker wordt om te gaan plassen."

"Ok� mams." Ik trok mijn pyjamabroek naar beneden en liet hem op de grond liggen. Nu stond ik met mijn stijve piemel naast Mama's bed en zij zei er niets over! Ik ging naast haar in bed liggen en wilde naar mijn moeder toe rollen om haar een zoen te geven, maar ik dacht ik aan mijn stijve piemel en stopte. Het leek mij gewoon niet goed.

"Ga je mij geen knuffel geven?" vroeg mama. "Ik geniet er altijd zo van als je dat doet, dat weet je toch?"

"Maar mams," zei ik aarzelend. "Ik wil niet ..."

"Het is ok, lieverd. Zal ik in plaats daarvan jou dan maar knuffelen?"

Dat klonk mij als een beter alternatief in de oren. Ik draaide me om, met mijn rug naar moeder toe. Ze aaide speels over mijn blote billen.

"Lekkere billen heb je," plaagde ze.

"Mams!"

"Je bent wel erg preuts, voor een jongen."

"Hoezo preuts?"

"Ga maar slapen, Max!" lachte ze.

Die nacht werd ik op een vreemde manier wakker. Mijn moeder lag naar mij toe, en ze streelde heel langzaam over mijn piemel. En ik kon haar andere hand ook voelen, tussen mijn rug en haar buik in. Die hand bewoog heen en weer, alsof mams zichzelf kriebelde! Ik durfde haar niet te laten merken dat ik wakker was, maar ik kon niet verhinderen dat mijn piemel groot en stijf werd.

Mams kreunde zachtjes. Het was een heel lief geluid, dacht ik. Toen, heel plotseling, stopte ze. Haar hand op mijn stijve piemel stopte en haar andere hand achter mijn rug stopte ook met bewegen.

"Max?" fluisterde ze zachtjes.

"Max?" Ik gaf geen antwoord. Ik dacht dat het beter was om te doen alsof ik sliep.

Tenslotte na een minuut, of misschien twee, begon mama mijn stijve piemel opnieuw te strelen. De hand op haar eigen buik begon ook weer te bewegen. Deze vreemde nieuwe wending maakte me heel opgewonden, en het moet duidelijk te voelen zijn geweest aan mijn kloppende piemel. Het duurde niet lang voordat ik dicht bij klaarkomen kwam en ik kwam klaar met een enorme straal! Ik voelde mijn heupen trillen. Ik probeerde verschrikkelijk hard om niet te bewegen en ik kreunde maar een heel klein beetje. En Mams bleef mijn piemel masseren, door mijn hele orgasme heen! Ik voelde me, alsof ik in de hemel was! Toen hoorde ik mijn moeder steeds luider kreunen en haar lichaam schokte achter me. Haar ademhaling werd heel snel, dat weet ik nog. Ze hijgde diep. Ik kwam langzaam terug uit mijn eigen orgasme en vergat, dat ik me slapend moest houden.

"Bedankt mams!" zei ik.

"Max!" riep ze geschrokken. "Sliep je dan niet?"

Terwijl ik snel nadacht, zei ik: "Mams, ik werd net wakker en ik droomde dat jij me weer hielp met..."

Mams lag nu op haar rug. Ik lag nog steeds op mijn zijkant, mijn gezicht weg van haar. En Mams hapte nog steeds naar adem.

"Max, wil je me wel eerlijk vertellen, en niet tegen mij liegen?"

Ik aarzelde. "Ja Mams, ik was al een tijd wakker," zei ik beschaamd.

Mams bleef een lange tijd stil. Eindelijk sprak ze:

"Max, schaam je niet, jij deed wat iedere jongen zou doen. Ik ben zelf degene die zich zou moeten schamen. Het spijt me, lieverd." Mams gaf me de handdoek en vroeg mij om mezelf schoon te vegen.

"Ik begrijp het niet, mams," zei ik, nog steeds niet bevattend wat er echt was gebeurd.

"Max," zei ze langzaam, "Soms heb ik ook de behoefte om mezelf te bevredigen. En vannacht moest ik het gewoon. Begrijp je dat?"

"Ja mams, ik denk het wel, maar ik wist niet dat jij dat ook deed. Is dat soms, wat je deed met die hand achter mijn rug?"

"Ja, schatje." Mams verslikte zich bijna.

"Mams, huil niet", zei ik. Ik vind het naar, als je huilt," en ik streelde over haar haren en wiste de tranen van haar wangen.

"Je bent en lieve jongen," snikte ze. "En ik voel me zo vreselijk slecht om misbruik te maken van jou!"

Haar gehuil brak nu helemaal door.

"Nee mams, het is echt niet erg, ik begrijp heel goed, hoe je je voelde."

"Echt?" vroeg ze voorzichtig.

"Ja mams, dat doe ik. Je moest jezelf gewoon bevredigen, net zoals ik. Daar is niets mis mee, dat zeg je toch zelf altijd! En ik wil je best helpen als je dat wilt."

Ik weet ik dat dit heel vreemd klinkt. Maar ik was gewoon een kind dat van zijn moeder hield. En mijn moeder had me geleerd, dat aftrekken niets was om je voor te schamen, en ze hielp mij ook, om me beter te voelen, als ik pijn in mijn piemel had. Dus het leek mij logisch om iets terug te doen. Ja, het hield me wel erg bezig, dat kan ik niet ontkennen. Maar oordeel niet over mij, voordat je zelf in zo'n situatie bent geweest!

"Dat is lief van je, schat." Mams zei verder niets meer. Maar haar snikken was aan het afnemen en haar neus was niet meer verstopt.

"Misschien, Max ..."

"Ja mama?"

"Misschien, misschien zou je mij gewoon mijn gang kunnen laten gaan, in het vervolg, als ik mezelf moet bevredigen. Vind je dat goed?"

"Ja mams, en ik zou het ook best voor jou willen doen, zodat je het niet zelf hoeft te doen."

"Bedankt, schat. Echt bedankt, maar dat hoeft niet. En laten we nu maar gaan slapen."

Mama draaide zich om en sliep op haar zij. Ik ging achter haar liggen en knuffelde haar, terwijl ze met haar rug naar mij toe lag.

"Dank je wel, lieve Max," fluisterde ze en we vielen allebei in slaap.

De volgende keer was een zaterdagavond. Ik zal die nacht altijd blijven onthouden. We gingen op onze gebruikelijke tijd naar bed. Ik liep haar slaapkamer binnen, deed mijn pyjamabroek uit en stapte als eerste in bed. Mams kwam achter me aan. Ze ging aan haar kant van het bed staan en trok haar nachthemd uit. Ineens was ze helemaal naakt!

Nu realiseer ik me, dat mijn moeder niet het toonbeeld van schoonheid was. Ze was al in het begin van de veertig en haar grote tieten hingen behoorlijk omlaag en ze had een grote kont en dikke dijen. Niet wat ik vandaag de dag moddervet zou noemen, maar wel meer dan volslank. Maar ik vond haar mooi, toen en nu nog steeds! En haar figuur is sindsdien niet veel veranderd.

"Vind je mij mooi?" vroeg mama.

"Ja, mams!"

Ze lachte naar me. "Je probeert me gewoon te vleien, h� Max?"

"Nee mams, je bent echt heel mooi, en ik houd van je."

Mams glimlachte naar me en sloeg de dekens open. Ze kwam in bed en deed het grote licht uit. Maar het nachtlampje verlichtte haar lichaam en ik kon alles zien, terwijl ik tegenover haar lag. Haar dikke tepels, haar donkere schaamhaar. Ik was heel geboeid door dit alles.

"Zou je me willen aanraken?" vroeg ze.

Ik was totaal perplex en ik denk dat mama dat merkte.

"Max, ik heb jou ook aangeraakt! Ik weet dat het onschuldig leek, maar ik genoot ervan om je aan te raken. Begrijp je dat?"

"Ja mama, maar ..."

"En omdat ik jouw lichaam heb gebruikt voor mijn plezier, zal ik jou ook moeten toestaan om plezier te hebben van mijn lichaam. Begrijp je dat, Max?"

"Ja mams, ik denk van wel."

"Dus, als je mij wilt aanraken, ga je gang."

Ik bleef roerloos liggen. Ik was bang.

"Je bent toch niet bang, Max?"

Mijn moeder pakte mijn hand beet en legde hem op de grote zachte tiet die het dichtst bij mij was.

"Je mag er best in knijpen, Max, ik weet dat jongens dat spannend vinden," lachte ze.

Voorzichtig kneep ik erin. Het gevoel was net als een luchtballon gevuld met warm water. Het was het spannendste wat ik tot dan toe ooit had gedaan! Mams liet me zien hoe ik haar tieten moest masseren. Ze liet me haar tepels zien, en hoe eraan kon trekken en erin knijpen. En ze liet me zien hoe ik ze stijf kon laten worden. Ze liet het me met haar beide tepels doen.

"Je hebt een stijve, Max," zei mijn moeder plotseling.

"Ja mama."

"Zou je willen dat ik je bevredig?"

"Ja mama, dat zou ik graag willen."

"Rol dan maar op je rug."

Ik rolde om. Met tegenzin, dat moet ik toegeven. Want ik genoot juist veel van Mama's tieten. Maar Mama deed nu iets anders. Ze kwam tussen mijn benen in, met haar hoofd dicht bij mijn piemel. Let wel, ik had wel eens gelezen over afzuigen in mijn seksblaadjes. Maar ik had geen idee, dat mijn moeder dat ooit zou doen bij mij. Dus ik vermoed dat ik een blik van totale verbazing op mijn gezicht had.

"Max," zei ze zachtjes. "Ik wil je graag op een andere manier bevredigen deze keer, vind je dat goed?"

Mams wachtte niet op mijn antwoord. Haar mond dook neer op mijn pik. Oh God, wat was dat een heerlijk gevoel! Ze likte mijn piemel van boven naar beneden en zoog eraan met slurpende geluiden. Haar handen streelden mijn ballen, dat was ook iets wat ze nog nooit eerder had gedaan. Het duurde maar een paar minuten voordat ik op het punt stond om klaar te komen. Ik vertelde haar dat ik heel dichtbij was, omdat ik dacht dat ze mijn zaad niet in haar mond wilde krijgen. Maar toen ik haar dat vertelde, klemde ze meteen haar vinger en duim rondom de stam van mijn piemel. Het deed best pijn.

"Mams, Au!"

"Ssst lieverd." Ze kneep nog harder.

"Mams, het doet pijn!"

"Heb ik het gestopt?" vroeg ze.

"Wat gestopt?"

"Je sperma. Heb ik je sperma gestopt?" Dit was de eerste keer dat ik mama dat woord hoorde zeggen.

"Ja mama. Maar ik begrijp niet ... "

Mama viel me in de rede. "Ik wil dat je het sperma voor mij bewaart, lieverd." Ze liet haar greep om mijn piemel weer verslappen.

"Bewaren? Ik begrijp niet..."

"Dat zul je wel zien," was alles wat ze zei. Maar ze kwam tussen mijn benen vandaan en ging op haar rug naast me liggen. "Kom maar bij mama, Max."

"Hoe bedoel je, Mams..."

"Ik wil dat je me neukt, Max!"

"Mams!" riep ik uit.

"Max, kom bovenop mij liggen en neuk me! Ik weet best dat je daarover gelezen hebt in je blaadjes."

Ik kroop langzaam op mijn knie�n over het bed heen. Toen ik bij mijn mama kwam, spreidde ze haar benen.

"Kom tussen mijn benen liggen, Max."

Ik deed wat ze vroeg en ging liggen waar ik dacht dat ik moest zijn.

"Hoger en dichterbij, Max," instrueerde ze mij.

Toen ze mij eindelijk daar had, waar ik moest zijn, nam mijn moeder mijn stijve piemel in haar hand en liet mijn eikel op en neer glijden over haar behaarde spleet. Ik kon voelen dat het glibberig was, een beetje slijmerig. Maar het voelde wel erg lekker. Nog een paar vegen van mijn pik en toen stopte mams mijn stijve piemel daar, waar ze hem wilde hebben.

"Hier, lieverd. Hier moet hij in!"

Ik ben er zeker van dat ik haar heel vreemd heb aangekeken, Want hoewel ik wist hoe het moest, door het lezen van mijn tijdschriften, kon ik het gewoon niet opbrengen om mezelf te bewegen.

"Max, mijn schatje, je weet toch wel hoe je het moet doen? Duw hem langzaam erin met je heupen, en trek hem daarna weer naar buiten. Maar laat het puntje niet eruit komen. Dan begin je opnieuw en duw je hem er weer in!"

Ik gaf een duwtje en mijn pik gleed inderdaad heel gemakkelijk in haar kut.

"Ohh," zuchtte mams. "Het is zo lang geleden, Max. Zoooo lang!"

"Doe ik je geen pijn, mama?"

"Nee hoor, ga door, ik vind het juist lekker. Het voelt goed!"

Voorzichtig schoof ik mijn stijve piemel in en uit mijn moeder. Ik kan het gevoel met geen mogelijkheid beschrijven. Haar warme, zijdeachtige nattigheid omringde en omhulde me. Ze perste zichzelf tegen me aan, terwijl haar benen om me heen geslagen waren. Ik floepte er een keertje uit. Ik wist niet dat het was gebeurd en mijn lul boog helemaal dubbel, toen ik weer naar voren duwde. Vlug pakte mams hem beet en stopte hem weer erin.

Ik was mijn moeder nog maar een paar minuten aan het neuken, toen ik alweer dat tintelende gevoel begon te krijgen. Mams merkte ik er dichtbij was en duwde me snel van zich af. Ze nam mijn pik in haar handen en paste nog een keer haar klemgreep toe.

"Nog niet Max, nu nog niet!" drong ze aan. "Adem heel langzaam!"

"Mams, ik begrijp het niet, waarom stop je me steeds?"

"Ik wil dat het langer duurt, Max, zodat ik er ook plezier van kan hebben. Het is al zo verschrikkelijk lang geleden. Al sinds je vader..."

Toen begreep ik het.

"Ja, mams, ik wil dat jij ook plezier hebt," zei ik.

Toen mams zeker wist dat ze mijn orgasme had afgewend, duwde ze mijn stijve piemel weer in haar kut en ik neukte haar nu langzamer, veel langzamer dan voorheen. Mam stak haar hand tussen ons in en wreef over haar clitoris terwijl ik haar neukte. Het duurde niet lang voordat ik opnieuw die tintelende sensatie voelde. Ik stopte uit mezelf deze keer. Ik haalde mijn lul eruit en kneep in de onderkant van mijn pik, net zoals mama dat had gedaan. Mijn orgasme stopte en ik kon weer verdergaan met mama te neuken.

Het duurde daarna niet lang meer, tot de combinatie van het wrijven over haar eigen haar clitoris, en mijn gestage inspanning zich uitbetaalde. Mijn moeder kreeg een enorm orgasme! Ik had haar nog nooit zo luid horen kreunen en zo zien schokken en schudden als toen! Ze trok mij stevig tegen zich aan, en klemde haar sterke benen rondom mijn jongensbillen!

"Vooruit maar Max, laat het maar komen!" riep ze.

Het zien van mijn moeder in de golven van haar orgasme was te veel voor mij. Mijn hele lichaam spande zich en mijn hoofd wierp zichzelf omhoog in de lucht.

"Ja Max! Geef me je sperma! Geef alles aan mij! Ik heb het zo vreselijk hard nodig!"

Ik gromde en voelde dat een kramp van haar kut zich om mijn piemel klemde en eraan begon te melken.

"Oh mijn God, ik voel je klaarkomen!" gilde mams.

Ze hield mij stevig vast met haar armen en haar benen, terwijl ik mezelf helemaal leegspoot in haar warme, natte kut. Ze streelde mijn haren en mijn rug, en vertelde me wat een goede zoon ik was en hoeveel ze van mij hield.

"Ik houd ook van jou, mams, voor altijd," fluisterde ik.

Mam kriebelde zachtjes over mijn rug met haar nagels. Ze liet de greep van haar benen op mijn kont los. Ik trok mijn piemel langzaam uit haar kut en keek ernaar. Hij was helemaal bedekt met sperma en maakte een ploppend geluid toen hij eruit floepte. Hij was bijna helemaal slap. En ik zag mijn melkwitte zaad uit mijn moeders kut druipen! Het was alsof ik droomde! Ik kon haast niet geloven wat ik zag.

Ik rolde naast mama en lag nog na te hijgen. Mama was de eerste die weer iets zei.

"Max, ik hou zoveel van je, zou je het morgen weer met mij willen doen?"

Moeders stem klonk bijna smekend.

"Ja mams, wanneer je maar wilt!"

En zo geschiedde het. En ons seksleven heeft voorkomen dat ik opnieuw bleef zitten. En sterker nog, ik heb het gehaald helemaal tot en met het eindexamen, zonder ernstige problemen. Mam en ik neukten op zijn minst twee of drie keer per week. Vaak als we samen in bed lagen, maar soms ook midden op de dag, in het weekend. Onze seks bracht ons dichterbij elkaar dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Mams leek ook gelukkiger te zijn geworden. Niet dat ze eerder ongelukkig was, maar ik kon wel een duidelijk verschil zien. En ze behandelde me niet alleen als een zoon, maar ook als haar geliefde, als we samen alleen thuis waren.

Ik had geen enkele behoefte om een andere vrouw te neuken, tot ik 24 jaar werd. Echt waar, mijn moeder was alles wat ik nodig had en wilde! Maar toen ontmoette ik een meisje via mijn werk. Ze was erg mooi en ik werd verliefd op haar. Ik heb mama over haar verteld en ze zei:

"Ik wist dat deze dag een keer zou komen, Max. Maar hoewel ik best verdrietig ben, ben ik ook heel blij voor jou. Ik hoop dat je een aardige en liefhebbende vrouw kiest, om je leven mee door te brengen."

Ik zal die woorden van haar nooit vergeten. En ik trouwde met mijn vriendin. We hebben een geweldige relatie, en een gezond seksleven. Maar zo nu en dan, wanneer ik mijn mama kom bezoeken en ik ben in mijn eentje, dan bedrijf ik nog steeds de liefde met mama en onze seks is nog net zo goed als het ooit was.

Mams is nu achter in de vijftig. Ik zorg ervoor dat ze regelmatig bevredigd wordt. Ook al houd ik van mijn eigen vrouw, ik houd ook nog steeds veel van mams. Dat zal nooit veranderen.

Bedankt mams!

Max

Zoek naar meer verhalen van Max A....
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Een Verrassende Voetbalavond...Door: G.B.
Gelezen: 358x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
23-05
9.9
:: Dorien En Ik - 7Door: Mike1985
Gelezen: 1173x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
23-05
9.5
:: Jeanet, De Buurvrouw - 7Door: Johnnie
Gelezen: 1902x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
23-05
9.2
:: Rosanne Heerlijke HoorDoor: Frecolnago
Gelezen: 4926x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Grote Tieten
23-05
8.0
:: Tuin SproeienDoor: Eo
Gelezen: 6752x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buiten, Keuken, Pijlen, Sex, Beffen, Geil, Nat
22-05
8.2
:: Sophie’s Belevenissen - 2Door: SOPHIE
Gelezen: 2691x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.2
:: Waargebeurd - Deel 5 (slot)Door: Fantasylover
Gelezen: 4058x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
22-05
9.0
:: Dorien En Ik - 6Door: Mike1985
Gelezen: 3142x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-05
8.9
:: Waargebeurd - 4Door: Fantasylover
Gelezen: 7277x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
20-05
8.6
:: Afrodisiac - 3Door: Mike
Gelezen: 3165x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Openlucht
20-05
8.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 7Door: Karel776
Gelezen: 4107x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Spuiten, Hoer, Extreem, Anaal
20-05
8.8
:: De Oude Vaas - 1Door: Robb Breen
Gelezen: 8269x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Drama, Tieners, Hetero
19-05
7.8
:: Anders Dan VerwachtDoor: Groen
Gelezen: 8121x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Werk
19-05
8.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 6Door: Karel776
Gelezen: 4502x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Vastbinden
19-05
9.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 5Door: Karel776
Gelezen: 7291x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Sexclub, Vreemden
17-05
9.3
:: Waargebeurd - 3Door: Fantasylover
Gelezen: 9830x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
17-05
8.5
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!