Opwindend.Net
Met een rollende beweging bewoog Thomas zijn tong over haar clitoris. Zijn hoofd zat tussen haar dijen ingeklemd en met zijn handen hield hij haar bovenbenen stevig vast. De geur van haar genot ademde hij steeds weer diep in. Gekreun en het aan- en ontspannen van haar spieren gaven aan dat hij goed bezig was. Hij likte tussen haar schaamlippen door, stak zijn tong even naar binnen en eindigde bij haar anus. Hier spuugde hij op, waarna hij zijn speeksel met een draai begon uit te smeren. Een verrast kreetje kwam hem tegemoet, waarna ze zijn hoofd alleen nog maar harder tussen haar benen duwde.

Na de eerste escapade op kantoor (zie Een Druilerige Dinsdag) hadden Agnes en Thomas intussen al herhaaldelijk met elkaar afgesproken op de meest uiteenlopende plekken. Agnes bleek onverzadigbaar en Thomas vond het maar wat interessant om heel vaak seks te kunnen hebben. Nog steeds was hij er niet helemaal over uit wat hij nou van haar moest vinden. Ze leek totaal niet op de vrouwen waar hij normaal gesproken op viel. Ze was klein, redelijk gezet, had korte rode haren en met haar negenenveertig jaren was ze ook veel ouder dan dat hij was. Haar enorme boezem en seksdrive maakten echter een hoop goed. Agnes wist hem steeds weer te verrassen met locaties waar ze iets wilde doen, hield van bijzondere outfits en probeerde steeds weer nieuwe standjes uit. Thomas onderging het meer dan gewillig. Hun kantoor was een geliefd terrein voor vluggertjes, maar daar bleef het niet bij. Intussen waren een park, een hotellift, de duinen van Meijendel, een parkeergarage en een sauna al de revue gepasseerd. Vandaag bevonden de twee zich weer in de slaapkamer van Agnes, waar Thomas na een heerlijke pijpbeurt ontvangen te hebben nu bezig was om zo uitgebreid mogelijk Agnes te verwennen.

Hij duwde met zijn tong flink tegen haar anus. Steeds weer oefende hij druk uit en bleef hij speeksel toevoegen. Toen hij vond dat ze nat genoeg was bewoog hij een stukje naar achteren en betrok hij zijn wijsvinger in het spel. Na een klein beetje weerstand gleed deze naar binnen en begon hij haar kont te vingeren. Rustig bewoog hij zijn vinger op en neer, haar laten wennen aan de indringer. Agnes had haar grote borsten vast en bracht afwisselend de ene en de andere tepel naar haar mond, zuigend alsof haar leven er vanaf hing. Wat een geil wijf, dacht Thomas niet voor het eerst. Hij bewoog zijn hoofd weer naar voren en ging verder met beffen. Afwisselend likte hij over haar knopje en schaamlippen, om af en toe zijn tong weer in haar grotje naar binnen te steken. Zijn vinger bleef in een kalm tempo doorgaan met verkennen van haar anus. Hijgend lag Agnes te genieten van alle inspanningen, die Thomas leverde.

Thomas had nooit van zichzelf gedacht dat hij het aan zou durven om seks in het openbaar te hebben. Agnes had hier overduidelijk verandering in aangebracht. Nadat ze Thomas bij haar thuis had uitgenodigd voor een herhaling van wat zich op kantoor had afgespeeld, hadden ze voor hun derde ontmoeting afgesproken in een park bij haar in de stad. Nerveus had hij zich mee laten voeren naar een beschut plekje tussen wat bosjes in, waar Agnes zonder problemen door haar knieën ging, zijn broek geopend had en hem vol overgave was gaan pijpen. De mix van genot en angst om betrapt te worden was een unieke ervaring geweest en hij kon intussen stellen, na een aantal herhalingen, dat hij hier wel van hield. Betrapt worden was uiteindelijk ook niet zo erg als hij gedacht had. Toen Agnes hem hard aan het berijden was in de duinen van Meijendel, was een wandelaar gaan zoeken naar de bron van het gekreun dat hij hoorde. De man was tot zijn verrassing Thomas en Agnes in hun volle glorie tegen gekomen. Dit was flink schrikken geweest voor Thomas, maar Agnes had hem weerhouden van stoppen en had gereageerd met een knipoog richting de wandelaar. Deze had opeens zijn lul uit zijn broek gewipt en was zich rustig af gaan trekken. De aanblik van een vreemde, die zijn zaad over de grond heen spoot terwijl hij naar hen keek, had een daverend orgasme opgeleverd voor Agnes en ook Thomas had er van genoten.

Het gehijg nam in tempo toe. Thomas zoog hard aan haar clitoris, om vervolgens zijn mond van links naar rechts en weer terug te bewegen. Steeds weer probeerde hij zoveel mogelijk plekjes te raken met zijn tong. Hij kuste haar liezen en keek even omhoog. Met gesloten ogen en geopende mond dreef Agnes op de golven van genot, die ze ervoer. “Stop niet, ga door, alsjeblieft,” spoorde ze hem aan. Thomas gaf hier graag gehoor aan en hervatte zijn werk met zijn tong. Agnes kreunde en begon te trillen. Haar handen grepen zijn krullen stevig vast en duwde hem harder tegen haar kruis aan. Agnes trok haar rug hol en kwam deels omhoog van het bed. Met een langgerekte 'jaaaaaa...' kwam ze klaar, Thomas stevig tussen haar benen klemmend. Haar handen grepen de lakens beet en schokkend zakte ze weer in elkaar.

Thomas kwam op zijn knieën overeind, greep haar onderbenen, die verpakt waren in zwarte laarzen, met zijn handen vast en duwde ze omhoog. Hij liet even een been los, pakte zijn keiharde lul beet en spoog wat speeksel op zijn eikel. Deze duwde hij vervolgens tussen haar drijfnatte, glimmende schaamlippen door en het zalige gevoel van haar hete vagina omsloot zijn lul. Hij greep beide benen weer en begon vol overgave te neuken. Hij likte even aan een laars; intussen was hij een grote fan geworden van outfits waar veel leer in verwerkt was en deze laarzen waren naar zijn mening de vleesgeworden geilheid. Murw van haar orgasme lag Agnes op bed en Thomas keek tevreden toe hoe haar borsten heen en weer bewogen op het ritme van zijn stoten. Dezelfde borsten, die hij al meerdere keren om zijn stijve heen had mogen vouwen en waar hij ook graag over klaar kwam. Hij vroeg zich af of hij dat weer zou doen of dat hij toch liever zijn zaad in haar wilde spuiten. Zijn stoten deden Agnes intussen weer een beetje opleven en ze begon hem aan te moedigen om haar harder te neuken. Thomas liet haar benen los, boog over Agnes heen en begon als een malle op haar in te beuken. Gulzig kuste hij haar mond en greep haar bij de keel. In een razend tempo racete hij af op zijn orgasme. Agnes trok haar benen omhoog, duwde haar onderlichaam naar boven en zag hoe zijn lul in en uit haar kut gleed. Het was een geliefde aanblik voor haar.

Het harde neuken kon maar tot een ding leiden en Thomas voelde het onvermijdelijke aankomen. Hij liet zich uit Agnes glippen en begon zich hard af te trekken. Agnes keek geamuseerd naar hem op en duwde met haar armen haar borsten tegen elkaar aan. “Kom maar jongen, kom maar. Bedek mijn lieverds maar met je warme sperma. Ik wil het helemaal over me heen voelen.” Haar woorden klonken als muziek in zijn oren en waren ook de spreekwoordelijke druppel. Hijgend kwam hij klaar en straal na straal spoot over haar borsten heen. Sjorrend perste hij de laatste druppels uit zijn pik, waarna hij zich uitgeput achterover liet vallen. Hij voelde Agnes zich verplaatsen, waarna haar warme mond zich om zijn eikel heen wurmde en ze hem schoon begin te likken en te zuigen. Een huivering van genot deed hem rillen. Thomas kwam op zijn ellebogen overeind en keek toe hoe ze hem rustig aan het pijpen was, bedekt in zijn sperma, bezweet van de seks. Een prachtig tafereel.

Niet veel later lagen ze moe naast elkaar in bed. Thomas speelde net gedachteloos met een tiet, toen Agnes zich naar hem toe draaide en vroeg: “Wat zou je van een trio vinden?”

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Een Verrassende Voetbalavond...Door: G.B.
Gelezen: 896x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
23-05
8.9
:: Dorien En Ik - 7Door: Mike1985
Gelezen: 1224x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
23-05
9.5
:: Jeanet, De Buurvrouw - 7Door: Johnnie
Gelezen: 2009x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
23-05
9.2
:: Rosanne Heerlijke HoorDoor: Frecolnago
Gelezen: 4966x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Grote Tieten
23-05
8.0
:: Tuin SproeienDoor: Eo
Gelezen: 6844x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buiten, Keuken, Pijlen, Sex, Beffen, Geil, Nat
22-05
8.2
:: Sophie’s Belevenissen - 2Door: SOPHIE
Gelezen: 2706x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.2
:: Waargebeurd - Deel 5 (slot)Door: Fantasylover
Gelezen: 4089x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
22-05
9.0
:: Dorien En Ik - 6Door: Mike1985
Gelezen: 3155x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-05
8.9
:: Waargebeurd - 4Door: Fantasylover
Gelezen: 7287x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
20-05
8.6
:: Afrodisiac - 3Door: Mike
Gelezen: 3168x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Openlucht
20-05
8.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 7Door: Karel776
Gelezen: 4116x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Spuiten, Hoer, Extreem, Anaal
20-05
8.8
:: De Oude Vaas - 1Door: Robb Breen
Gelezen: 8277x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Drama, Tieners, Hetero
19-05
7.8
:: Anders Dan VerwachtDoor: Groen
Gelezen: 8125x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Werk
19-05
8.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 6Door: Karel776
Gelezen: 4507x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Vastbinden
19-05
9.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 5Door: Karel776
Gelezen: 7297x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Sexclub, Vreemden
17-05
9.3
:: Waargebeurd - 3Door: Fantasylover
Gelezen: 9836x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
17-05
8.5
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!