Opwindend.Net
Na een lange tijd vond ik het weer tijd om mijn inspiratie om te zetten in een verhaal. Ik hoop dat jullie er net zo van genieten als ik, en een reactie is altijd leuk

De beurs was een succes, een hele week buffelen, praten en staan. Moe en uitgeput stapte ik deze zaterdagavond in de auto, nog twee uur te gaan en dan kon ik eindelijk mijn eigen bed weer opzoeken.

Aangekomen bij mijn auto hoorde ik de ping van mijn telefoon en terwijl ik de tas op de achterbank zette, zag ik een berichtje van Jolanda. Ik ging achter het stuur zitten en opende het. Mijn hart sloeg een slag over toen ik de foto zag, een half geopende badjas, haar borsten enigszins zichtbaar...ik voelde me warm worden en stuurde opgelaten een berichtje terug. Het bleef een tijdje stil, en ik legde mijn telefoon aan de kant.

Na een halfuurtje zag ik de telefoon oplichten, en opnieuw een berichtje van Jo. Opnieuw een foto van een stukje slipje, met de tekst ď kom je hierheen, ik heb zin in je ď. Mijn enige antwoord was dat ik er aan kwam en ik trapte het gaspedaal wat verder in.

Onderweg voelde ik de spanning toenemen, de geiligheid werd groter bij elke kilometer. We kenden elkaar al een tijdje, we wisten van elkaar wat we aan elkaar hadden.

Na een tijdje draaide ik de parkeerplaats op van het appartementencomplex, zette de auto stil en stuurde een berichtje dat ik er was. Na wat gerommel bij de bel, ging de deur open en gespannen stapte ik de grote hal in. Op de eerste verdieping liep ik naar de voordeur en drukte op de knop. De deur ging open en daar stond ze, in alleen een badjas, blote voeten en een glimlach. Ik voelde mijn broek zwellen bij het aanzicht op de gedeeltelijk zichtbare borsten. Ze liep op me af en gaf me een kus, iets langer dan normaal. Haar hand gleed naar mijn billen en ze kneep. Ik keek haar lachend aan en kuste opnieuw.

ď Wil je iets drinken?Ē Fluisterde ze en zonder op mijn antwoord te wachten liep ze de keuken in. Ik volgde en terwijl ze een glas inschonk ging ik achter haar staan. Ik duwde mijn inmiddels keiharde lul tegen haar kontje en mijn handen gingen via haar buik naar haar borsten. Ik streelde de zachte huid en nam een tepel tussen mijn vingers. Een kreuntje ontsnapte uit haar mond, een van haar handen streelde over de bobbel in mijn broek. Ik genoot van deze aanraking, maar maakte me los, pakte mijn glas en liep naar de bank. Rustig dronk ik mijn glas leeg terwijl ik haar aankeek toen ze aan kwam lopen. Ik zette mijn glas op de tafel. Jolanda kwam naast me zitten en stak een sigaret op. Geil keek ze me aan terwijl ze de rook met kringetjes uitblies. Ik ging wat achterover zitten, haar vrije hand streek zachtjes over mijn broek richting mijn keiharde pik. Ze wist precies de juiste plek te raken, en ferm bleef ze me kneden. Mijn hand streelde haar rug over de zachte badjas heen. De muziek speelde op de achtergrond, de sfeer was zinderend en geladen met spanning. Beiden wisten we wat er ging komen, het was alweer te lang geleden.

Zonder waarschuwing stond ze op en ging voor me staan, met een rustige beweging trok ze de ceintuur los en wierp ze de jas van zich af. In alleen een string stond ze voor me, haar borsten naakt voor me. Mijn handen reikten naar ze en streelden ze zachtjes, ik zag hoe haar tepels reageerden. Stijf en hard richten ze zich op, mijn mond vond zijn weg en nam ze een voor een tussen mijn lippen. Ik kon hier zo intens van genieten, en aan de geluidjes te horen, zij ook.

Rustig ging ze op haar knieŽn voor me zitten en begon ze mijn broek los te knopen. Mij strak aankijkend, ging het knoopje voor knoopje open. In een vloeiende beweging trok ze mijn broek uit. Mijn lul stond stijf in mijn boxer en wilde bevrijd worden. Haar vingers streelden over de stof, ik dacht dat ik gek werd. De boxer verdween en mijn pik steigerde omhoog. Haar mond vond de mijne en na een intense tongzoen, gleden haar lippen verder naar beneden. Jolanda haar hand pakte mijn lul beet en met haar tong gleed ze langs de stam, plagend steeds een stukje hoger. Ik sloot mijn ogen op het moment dat ik haar lippen rond mijn eikel voelde gaan. Intens begon ze me te pijpen, steeds dieper gleed mijn pik haar mond in. Mijn handen vonden hun weg richting haar borsten en kneedde ze stevig. Door alle opgebouwde spanning voelde ik mijn zaad opborrelen, ik waarschuwde haar, maar ze bleef doorgaan. Met een luide kreun kwam ik klaar, en het bleef maar komen. Jolanda bleef doorpijpen en probeerde alles door te slikken. Met een glimlach liet ze mijn lul uit haar mond glippen en ze kwam overeind. Plagend stond ze voor me en vroeg of ik nog iets wilde drinken. Zonder te wachten op mijn antwoord, draaide ze zich om en liep naar de keuken. Ik keek naar haar wiebelende kontje en voelde dat mijn pik niet slap wilde worden.

Ik trok mijn schoenen en shirt verder uit en liep naakt achter haar aan. In de keuken was Jolanda bezig twee glazen wijn in te schenken. Zonder een woord te zeggen pakte ik het glas en dronk hem in een teug leeg. Ik stond achter haar en nam haar borsten in mijn handen. Ze legde haar hoofd tegen mijn borst en stak haar kontje wat naar achteren, mijn lul begon weer te groeien bij deze aanrakingen. Ik draaide haar om en zette haar op het aanrecht, mijn handen vonden zijn weg richting haar slipje. Ze streelden rustig haar benen richting haar kutje. Ik voelde door de stof hoe nat ze al was. Haar ogen vonden de mijne, haar mond ging richting mijn lippen. Al zoenend trok ik het broekje uit, ze legde haar benen om me heen. Door deze beweging werd mijn pik richting haar kutje gezogen. Mijn eikel vond de opening en door alle geiligheid werd ik zonder moeite naar binnen gezogen. Steeds dieper gleed mijn pik naar binnen, de warmte en nattigheid deed mijn lul verder zwellen. Langzaam begon ik te bewegen, haar kreunen liet me merken dat ik op de goede weg was. Mijn mond kuste haar borsten en steeds sneller begon ik haar te neuken. Mijn pik gleed dieper en dieper, haar greep werd steviger. Steeds sneller gingen de bewegingen, het kreunen werd luider. Mijn vinger vond haar klitje en streelde mee op de beweging. Ik voelde hoe haar spieren aanspanden, haar kutje begon mijn lul te kneden. Met een luide kreet voelde ik hoe Jolanda klaar kwam, mij stevig tegen haar aantrekkend. Dit was voor mij een teken om mijn tempo op te voeren, om voor een tweede keer die avond klaar te komen en haar kutje vol te spuiten.

Nahijgend keken we elkaar aan, tevreden en met een glimlach. Onze monden vonden elkaar en kusten intens, haar tong kronkelend rond de mijne. Voldaan voor dat moment duwde ze me iets van zich af en sprong van het aanrecht. Ze pakte mijn hand en trok me mee richting de badkamer. Samen sprongen we onder de warme stralen en we wisten beiden dat dit nog maar een begin was...

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Dorien En Ik - 6Door: Mike1985
Gelezen: 1882x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-05
8.9
:: Waargebeurd - 4Door: Fantasylover
Gelezen: 5952x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
20-05
8.7
:: Afrodisiac - 3Door: Mike
Gelezen: 2615x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Openlucht
20-05
7.9
:: Cindy Mijn Privehoertje - 7Door: Karel776
Gelezen: 3390x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Spuiten, Hoer, Extreem, Anaal
20-05
8.8
:: De Oude Vaas - 1Door: Robb Breen
Gelezen: 7558x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Drama, Tieners, Hetero
19-05
7.8
:: Anders Dan VerwachtDoor: Groen
Gelezen: 7332x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Werk
19-05
8.2
:: Cindy Mijn Privehoertje - 6Door: Karel776
Gelezen: 4036x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Vastbinden
19-05
9.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 5Door: Karel776
Gelezen: 6795x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Sexclub, Vreemden
17-05
9.3
:: Waargebeurd - 3Door: Fantasylover
Gelezen: 9112x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
17-05
8.5
:: Jeanet, De Buurvrouw - 6Door: Johnnie
Gelezen: 7404x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Verleiden
17-05
9.1
:: Elegante VrouwDoor: Jio
Gelezen: 8102x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Diep En Intiem
16-05
6.6
:: Een Heerlijke MassageDoor: Queen
Gelezen: 8558x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Massage, Pijpen, Teasen
16-05
7.9
:: Dorien En Ik - 5Door: Mike1985
Gelezen: 2747x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.6
:: Cindy Mijn Privehoertje - 4Door: Karel776
Gelezen: 5560x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Sexclub, Vreemden
15-05
8.9
:: Waargebeurd - 2Door: Fantasylover
Gelezen: 13313x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
15-05
8.4
:: Dorien En Ik - 4Door: Mike1985
Gelezen: 5291x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-05
8.6
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!