Opwindend.Net
Het is ’s morgens 7:30 en het is chaos op het vliegveld. Het weer is dramatisch en vluchten naar alle kanten van de wereld zijn vertraagd of geannluseerd. Ik moet in mezelf een beetje lachen als ik zie hoe erg iedereen stresst. Dat heeft toch geen zin? Als de vliegtuigen niet vliegen dan is dat zo. Ik besluit wat te gaan drinken omdat mijn vlucht de komende paar uur toch niet gaat. Ik haal koffie en kom er daarna achter dat het restaurantje helemaal vol zit. Uiteindelijk zie ik een lege stoel als ik er halfweg achterkom dat er al iemand anders aan het tafeltje zit. Ik loop toch door en vraag of ik op de lege stoel mag zitten.

“Natuurlijk”, zegt de toch wel aantrekkelijke dame. Ik glimlach en ga zitten op de lege stoel. Terwijl ik mijn koffie op tafel zet zie ik het lege wijnglas op tafel. “Had je al vroeg zo’n dorst?” vraag ik lachend. De vrouw giechelt en schiet meteen in de verdediging. “Maar één glas! Ik had het echt nodig na alle ellende deze morgen". Ik moet lachen en zeg dat ik het door de vingers zie. “Gelukkig”, reageert de dame die zich voorstelt als Maria. Ik schud haar vriendelijke de hand. “Robert, aangenaam”.

We praten beide wat over onze bestemming. Maria gaat op bezoek bij een vriendin die in het buitenland verblijft en ik vertel dat ik voor mijn werk weg moet. “Anders zou ik nu ook wel drinken”, zeg ik er lachend bij. Maria moet weer giechelen en begint wat handtastelijker te worden. Ik besluit dat het wel zo beleefd is om haar wat drinken aan te biede. Licht blozend zegt ze dat ze nog wel een rode wijn wil maar dringt er op aan dat ik er zelf een mee drink. Ik besluit akkoord te gaan en ben binnen een paar minuten terug met twee glazen rode wijn.

“Nou proost, op onze vluchten” zeg ik terwijl ik mijn glas tegen dat van Maria klink. “Proost”, giechelt ze terug terwijl ze meteen een forse slok neemt. Ze begint wat ondeugend uit haar ogen te kijken en ik wrijf mijn been langs het hare om te kijken hoe ze reageert. Weer giechelt ze en ze blijft met ondeugend aankijken terwijl ze een slok neemt. Ik schuif wat dichterbij zodat ik naast haar zit en begin de binnenkant van haar linkerbeen te strelen. Ze opent haar benen lichtjes en ik wrijf mijn hand nu over haar grijs en zie dat ze er van geniet.

“Als je die gang daar doorloopt is op het einde rechts een toilet waar het altijd rustig is, waarschijnlijk is daar ook niemand”, zeg ik tegen haar. “Als je meer wil dan moet je me over een paar minuten volgen, ik ga in het linkerhokje zitten”. Daarna loop ik weg en wacht ik in het hokje.

Twee minuten later wordt er op de deur geklopt, en ik zie Maria’s schoenen onder de deur door. Ik open snel het hokje en sleur haar naar binnen. Zonder verder iets te zeggen pak ik haar polsen en kus ik haar gepassioneerd. Ik voel haar handen op mijn en besluit haar op te pakken. Haar benen klemmen zich meteen vast om mijn middel. Na een tijdje gezoend te hebben zet ik haar neer en gaat mijn hand in haar broek. Ik voel door de stof van haar slipje al hoe nat ze is.

“Ik word altijd zo geil van rode wijn”, kreunt ze als ik over haar kruis wrijf. Ik bijt in haar nek en wrijf zachtjes met mijn vingers over haar clitje. Ik begin haar te vingeren terwijl ze zachtjes kreunt en hijgt. Ondertussen bijt ik zachtjes in haar nek en in haar schouders. Terwijl mijn duim over haar clit gaat gebruik ik mijn wijsvinger om haar g-spot te stimuleren. "Ga door, dit is zo geil", kreunt ze in mijn oor. Ik vinger wat steviger en een kleine minuut later komt ze zachtjes kreunend klaar.

Na even op adem gekomen te zijn maakt ze mijn riem los en doet ze mijn pantalon omlaag. Ik voel hoe mijn inmiddels stijve lul tegen de stof van mijn boxer drukt. Maria gaat op de wc zitten en zuigt door de stof van mijn boxer heen zachtjes op mijn eikel. Ik kreun en voel mijn lul zo hard worden dat hij de stof bijna kapot moet scheuren. Maria blijft me nog even plagen en daarna neem ik zelf de controle. Ik pak haar haren in mijn hand en trek haar hoofd wat naar achter. Ze begrijpt de hint en doet mij boxer met haar handen omlaag en komt vervolgens gretig naar voren om het topje van mijn pik in haar mondje te nemen.

Ik kreun het uit en duw haar hoofd zachtjes verder over mijn pik hen en begin rustig mee te bewegen met haar ritme. Ik kreun zachtjes terwijl mijn lul steeds dieper in het zijdezachte keeltje van Maria verdwijnt. Haar tong rolt rondjes langs mijn eikel en ik grom terwijl ik haar verlangend aankijk. Maria heeft haar ogen dicht en lijkt in haar eigen wereld als ik wat harder haar mond begin te neuken. Ik hoor dat ze er moeite mee begint te krijgen maar ze zet stug door en ik begin haar mond nu ritmisch te neuken en haar hoofd verder over mijn pik te duwen tot deze compleet in haar mond verdwijnt. "Geile donder", zeg ik tegen haar terwijl ik kreunend haar mond neuk. Ondertussen zie ik dat ze zichzelf aan het vingeren is met haar vrije hand.

Ik haal mijn lul uit haar mond en kus haar gepassioneerd. "Ik wil je zo graag neuken", zeg ik tegen haar en help haar omhoog. Ik help Maria haar broek uit te doen en duw haar met haar rug tegen de muur aan. Ze tilt een been op en ik duw mijn lul in haar zeiknatte kut. We zuchten en kreunen allebei van verlichten en verlangen en ik begin haar vervolgens langzaam te neuken. Mijn handen hebben haar heerlijke billen stevig vast en ze krast zachtjes met mijn nagels over haar rug tot ik er kippenvel van krijg. Ik sabbel zachtjes aan haar nek en vraag of ze het lekker vindt. "Je neukt zo geil", kreunt ze in mijn oor en ik bijt vervolgens weer in haar nek.

Aan haar harde kreun te horen merk ik dat ze dat lekker vindt en ik begin haar wat vaker zachtjes te bijten terwijl mijn lul heerlijk in en uit haar kut gaat. Ik word zo geil dat het beest in me naar boven komt en pak Maria bij haar keel. Ze kreunt zo hard dat ik haar wat steviger beet pak en ik begin haar harder te neuken. Inmiddels moet Maria bij elke stoot kreunen en kraamt ze weinig anders meer uit dan "neuk me" en "ja, ja, ja".

"Wat ben jij een lekker geile slet", fluister ik in haar oor terwijl ze niks anders meer kan dan kreunen. "Ik wil je nog even lekker van achter neuken", zeg ik tegen haar terwijl ik mijn lul uit haar kutje haal. Die is zo nat geworden dat er een sliert van haar geil aan blijft hangen waar we allebei wel om kunnen lachen. Ze draait zich om en gaat een beetje op haar tenen staan zodat ik er beter bij kan. Wat een geil ding is die meid. Ik duw mijn lul weer in haar kutje naar binnen en ze kreunt het weer uit.

"Kun je nog blijven staan?", vraag ik haar lachend. "Hou je bek en neuk me gewoon weer", bijt ze me snel en verlangend toe. Ik neuk haar nu langzaam en diep en voel ieder ribbeltje van haar kut nu over mijn lul gaan bij elke stoot. Maria is me met haar geile kut aan het masseren en gaat elke laatste druppel zaad uit mijn ballen leegrekken. Ik voel mijn orgasme langzaam naderen en rol haar haren rond mijn hand om ze vervolgens stevig vast te pakken. Met mijn vrije hand pak ik haar kont stevig vast. Heel langzaam neuk ik haar nu tot ik volledig in haar ben en weer terug. Ik lijk nu precies het goede plekje te raken want iedere keer als ik in haar ben kreunt Maria harder en harder. "Je gaat me zo lekker klaarneuken", kreunt ze en ik ga langzaam door. Na 4 stoten kreunt ze het uit en komt ze zo hard klaar dat ik een hand over haar mond moet houden om te voorkomen dat het hele vliegveld het hoort. Haar kutspieren trekken zo hevig samen dat ik het niet meer kan houden en ook kreunend in haar klaarkom.

Ik hou haar nog even vast en lach naar haar en geef haar een kus. Na even uit te hijgen kleden we ons weer aan en sluipen we een voor een uit de toilet waar ik zojuist een van de lekkerste sexpartijen van mijn leven heb gehad. We drinken samen nog een welverdiende kop koffie op het vliegveld, wisselen nog telefoonnummers uit en gaan daarna ieder weer op weg naar onze bestemming.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Een Verrassende Voetbalavond...Door: G.B.
Gelezen: 330x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
23-05
9.9
:: Dorien En Ik - 7Door: Mike1985
Gelezen: 1172x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
23-05
9.5
:: Jeanet, De Buurvrouw - 7Door: Johnnie
Gelezen: 1896x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
23-05
9.2
:: Rosanne Heerlijke HoorDoor: Frecolnago
Gelezen: 4925x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Grote Tieten
23-05
8.0
:: Tuin SproeienDoor: Eo
Gelezen: 6748x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buiten, Keuken, Pijlen, Sex, Beffen, Geil, Nat
22-05
8.2
:: Sophie’s Belevenissen - 2Door: SOPHIE
Gelezen: 2691x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.2
:: Waargebeurd - Deel 5 (slot)Door: Fantasylover
Gelezen: 4057x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
22-05
9.0
:: Dorien En Ik - 6Door: Mike1985
Gelezen: 3142x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-05
8.9
:: Waargebeurd - 4Door: Fantasylover
Gelezen: 7275x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
20-05
8.6
:: Afrodisiac - 3Door: Mike
Gelezen: 3165x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Openlucht
20-05
8.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 7Door: Karel776
Gelezen: 4106x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Spuiten, Hoer, Extreem, Anaal
20-05
8.8
:: De Oude Vaas - 1Door: Robb Breen
Gelezen: 8268x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Drama, Tieners, Hetero
19-05
7.8
:: Anders Dan VerwachtDoor: Groen
Gelezen: 8121x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Werk
19-05
8.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 6Door: Karel776
Gelezen: 4501x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Vastbinden
19-05
9.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 5Door: Karel776
Gelezen: 7291x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Sexclub, Vreemden
17-05
9.3
:: Waargebeurd - 3Door: Fantasylover
Gelezen: 9828x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
17-05
8.5
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!