Opwindend.Net
Een ervaring, die ik beleefd heb rond mijn 20e jaar, welke zich afspeelt in het begin van de jaren negentig: de tijd waarin aids nog niet bestond, internet nog uitgevonden moest worden, mobiele telefoons alleen nog in de pen van de ontwerpers bestonden, maar ook de tijd waarin ik seksueel op zoek was naar mezelf.

Een kleine twee weken na mijn verjaardag heeft Elvira de verkering met mij verbroken. Een relatie, die slechts enkele maanden geduurd heeft, maar die bol heeft gestaan van heerlijke, ongeremde seks. De reden van de breuk is mij bekend, want ik heb haar, op de een of andere manier, de indruk gegeven dat ik mij meer aangetrokken voel tot haar lijf in plaats van haar innerlijk. Deze “oppervlakkigheid” van mijn kant heeft haar doen besluiten dat zij in mij geen toekomst zag, dus ik flierefluit verder, totdat ik enkele weken na de breuk, op vrijdagmiddag, als ik thuis kom van de universiteit door mijn moeder (inderdaad ik woonde toen nog thuis) gewezen wordt op een telefoontje dat zij gehad heeft van de moeder van Elvira.

De boodschap is helder: de moeder van Elvira wil met me spreken over de beëindiging van de relatie en heeft zelfs te kennen gegeven dat ze mij hierover deze avond bij haar thuis verwacht. Mijn moeder kijkt er streng bij én zoals dat in die tijd ging, beloof ik plechtig om het verzoek na te komen, dus voordat ik richting mijn stamkroeg ga, wandel ik richting het huis van Elvira.

Met een misplaatste, zelfverzekerde houding druk ik op de knop van de intercom van de drive-in woning waar zij woont, als de stem van Elvira’s moeder nukkig door de intercom schalt: “ja, wie is daar”.

“Ik ben het, Tim” antwoord ik, waarna een harde zoen klinkt en ik de deur open duw, zoals ik dit tientallen malen eerder gedaan heb.

Via de smalle gang loop ik richting de trap, waar Elvira’s moeder mij bovenaan staat op te wachten.

Ze draagt een strakke jeans, daaronder pumps en erboven een net getailleerd hemd, die de volle boezem accentueert op het verder ranke lijf. Elly is aantrekkelijk voor een veertig plusser en ze weet dit prima ten toon te stellen.

“U wilde mij spreken” zeg ik keurig netjes, ondanks het feit dat ik haar, toen Elvira en ik nog verkering hadden, gewoon met je en jij, aansprak.

“Klopt” zegt ze, terwijl ze zich omdraait en mij voorgaat richting de knusse woonkamer. Ongegeneerd staar ik, terwijl ik haar volg, naar de appelvormige kont in de strakke jeans en denk ‘niet gek voor een oude vrouw’.

“Is Elvira er niet?” vraag ik aan de alleenstaande, want gescheiden, dame, die neer ploft op de bank.

“Die is dit weekend bij haar vader” antwoordt Elly kortaf, om vervolgens naast zich op de bank te kloppen, om aan te geven dat ik naast haar dien te gaan zitten.

Zodra ik zit, vraagt ze “vertel eens Tim, waar is het fout gegaan”.

“Dat kunt u beter aan uw dochter vragen” antwoord ik “die heeft het immers uitgemaakt”.

“Weet ik” reageert ze kortaf, waarna ze zichzelf verklaard met “ik wil graag van jou horen, waarom zij het heeft uitgemaakt: je bent immers zo’n nette, welopgevoede jongen”.

Glimlachend denk ik ‘je moest eens weten’, doch ik denk kort na over hoe ik de situatie zal beschrijven en antwoordt “Elvira wilde andere dingen dan ik”.

“Zoals” vraagt Elly, waarmee ze het moeilijk voor me maakt, om haar vraag te ontwijken, dus ik reageer luchtig met “gewoon, dingen doen en zo”.

“Dingen doen” herhaalt ze, om eraan toe te voegen “wat voor dingen”.

Zonder er goed over na te denken (ik was in die tijd nogal een flapuit) reageer ik met “zij wilde in het weekend met een film op de bank zitten, terwijl ik met haar de kroeg in wil om te feesten en …en …”.

“En wat?” vraagt Elly, omdat ik mijn zin niet afmaak.

“U weet wel” antwoord ik, mijn wenkbrauwen ophalend.

Ze houdt zich van de domme en zegt “nee, dat weet ik niet, dus wat dan?”

“Gewoon een beetje vrijen en zo” reageer ik luchtig, maar ik voel mijn hoofd rood worden.

“Daar zei ze inderdaad iets over” reageert Elly “je wilde nogal vaak, lang en, als ik het goed omschrijf …… best wel kinky”.

“Kinky? Ik?” reageer ik verontwaardigd.

“Volgens Elvira wel” zegt Elly, om mij uit mijn tent te lokken, wat lukt, want ik reageer verbeten met “wat heeft ze gezegd dan?”

“Dat jij haar op plekjes wilde likken, waar geen jongen ooit geweest is en dat je van haar dingen verwachtte, die zij niet wilde” antwoordt Elly, waarna het gesprek kort stilvalt, want ik denk na over hetgeen er tussen Elvira en mij gebeurd is en Elly geeft mij hier alle ruimte toe.

Na deze stilte en mijn overdenking herstel ik me, want ik vraag “en wat is de toegevoegde waarde ervan dat ik dit met u, hier en nu, bespreek?”

Ze glimlacht kort, legt haar hand bemoederend op mijn schouder en zegt “ik lijk in niets op mijn dochter”.

“Wat betekent ……?” vraag ik, aangezien ik haar handeling en haar woorden niet begrijp.

De hand op mijn schouder verplaatst zich naar mijn nek. Ze legt de hand op de overgang van mijn nek naar mijn achterhoofd, richt mijn hoofd richting het hare en kijkt me zeer indringend aan.

‘Serieus! Gaan we dit doen?’ vraag ik mezelf weifelend af, als onze hoofden uiterst traag, dichterbij elkaar komen, omdat zij mij naar zich toe beweegt, door druk uit te oefenen met de hand in mijn nek. Onze neuzen raken elkaar bijna, als haar ogen, van tien centimeter afstand, de mijne lijken te doorklieven. Ik voel het puntje van haar tong op mijn lippen en voel direct mijn jongeheer reageren, waardoor ik automatisch mijn lippen ontspan en mijn mond een klein beetje open. Het puntje van haar tong raakt mijn tanden en tandvlees, opdat ik mijn mond nog verder open en binnen een seconde voel, hoe haar lippen de mijne omsluiten en zich eraan vastzuigen. Tongen dartelen om elkaar heen, én terwijl ik denk ‘je dochter kan nog veel van je leren!’ besef ik dat de paringsdans tussen onze tongen mij een knoeperd van een stijve bezorgt. Minutenlang duurt de gepassioneerde, geile tongzoen, waarna zij deze abrupt beëindigt en terug zakt in de bank.

“Dit hadden we niet moeten doen” zeg ik, als ik me eveneens in de bank terug laat vallen.

De blik die ze me toewerpt vertoont vele emoties, doch ik lees slechts opwinding, verlangen, maar ik meen ook iets belerend te herkennen.

Ze zucht diep, maakt een handgebaar, dat duidelijk maakt dat ze wilt dat ik opsta, wat ik dus doe, waarna het volgende gebaar mij tot voor haar brengt.

“Het is niet echt cool als je met je vrienden praat over hetgeen zojuist gebeurd is” zegt ze, waarop ik, kijkend in de nog steeds opgewonden ogen, bevestigend knik.

“Het is ook niet respectvol naar Elvira toe, om haar hierover in te lichten” zegt Elly, waarop ik wederom instemmend mijn hoofd beweeg.

“En het is uiterst disrespectvol om mij hier met een natte doos achter te laten” zegt ze, waarbij haar blik bloedserieus en uiterst strak tot de mijne gericht is, dus ik schrik van haar directheid en reageer blufferig met “wat had u in gedachten dan?”

Ze duwt zich met haar rug uit de bank, gaat op de rand zitten en trekt met een neerwaartse beweging aan mijn shirt, zodat ik dien te hurken. Met haar pump, tikt ze een van mijn voeten onderuit, opdat ik geknield kom te zitten, waarna ze me strak aankijkt en de knoopjes van haar hemd begint te openen, ik gebiologeerd haar handelingen aanschouw en zie hoe een half transparante zwarte bh, met daarin de grootste, zachte memmen die ik tot dan toe van dichtbij gezien heb, zich openbaren. Ze lepelt een borst uit de bh, grijpt me bij mijn nek en leidt mijn mond tot voor haar tepel, waarna ik het overneem en als een bezetene aan de speen begin te sabbelen.

“Rustig knul, hij hoeft er niet af en ik loop ook niet weg” coacht Elly mij, om mijn enthousiasme iets te temperen. Haar borst is zacht, hangt lichtjes, maar is van een dermate schoonheid dat ik me daar niet aan stoor, integendeel, met mijn handen bevrijd ik de andere tiet ook, zodat ik af kan wisselen tussen haar borsten.

Onderwijl trekt Elly haar hemd uit, haakt haar bh los en helpt mij uit mijn shirt, zodat ook zij iets heeft om mee te spelen, want haar prikkende nagels bewerken al snel mijn tepels.

Plots grijpt ze mijn haar beet, rukt me overeind, kijkt me met half open, vochtige mond aan, waardoor ik me op haar lippen stort. Mijn opwinding is compleet, want als onze tongen voor de tweede maal op zoek gaan naar het diepste punt in de ander zijn/haar mond ben ik bereid om mezelf ter plekke klaar te rijden tegen de rand van de bank: zo opgewonden ben ik!

Tijdens de zoen glijden haar handen naar mijn gezicht, opdat ze de zoen beëindigt met haar duimen aan de voorkanten van mijn oren en haar handen erachter. Ik smelt weg in de kleine kraaienpootjes rond haar ogen, voel mijn pik tegen de binnenkant van mijn jeans drukken en ik besef me terdege dat ik haar hier en nu wil én dat ik er alles voor over hen om deze vlotte veertiger het hof te maken.

Van “haar het hof maken” is echter geen sprake, want zij neemt overduidelijk de leiding, drukt mijn gezicht naar beneden en laat deze landen in het kruis van haar jeans. Ze smoort mijn ademhaling door mijn gezicht stevig in haar schoot te drukken en het duurt eventjes voordat ik besef waarom ze dit doet, maar als ik eenmaal haar opwinding ontwaar, slaat mijn hoofd op hol, dus ik omarm haar onderkant, druk mijn gezicht nog dieper tegen de zachte jeans aan en ruik haar doos, door de laag stof heen. Voor een moment ga ik volledig op in de zilte lucht, die ik door haar broek heen, diep in me opsnuif, wat Elly kort laat gebeuren.

Als ze door heeft dat mijn geilheid geen hogere staat kan bereiken, tilt ze mijn gezicht uit haar schoot, kijkt me koeltjes aan en ziet hoe ik als was in haar handen ben. Ze opent de knoop en rits van haar jeans, tilt haar kont op en schuift de broek tot voorbij haar knieën, waarop ze mij seint dat enige hulp wenselijk is, dus ik trek de broek verder naar beneden, help haar uit haar pumps, waarop ik een compleet nieuwe sensatie ervaar, want ik staar kort naar haar perfect gepedicuurde voeten met gelakte nagels, maar herpak me en werk haar verder uit de broek.

“Mijn schoenen wil ik weer aan” zegt Elly, die mijn gestaard heeft waargenomen en zich lijkt te realiseren dat ik misschien wel een bijzondere interesse heb in haar voeten, of er in elk geval tot aangetrokken wordt; een aantrekkingskracht die ik, tot dat moment overigens nooit eerder heb gehad tot voeten. Zodra de pumps weer aan haar voeten zitten en zij haar knieën opent, kijk ik recht tegen haar slipje, dat bijpassend aan haar bh, dus eveneens half transparant is.

Verlangend staar ik in haar ogen, dwaal via haar immense borsten af naar haar verrassend platte buik en blijf als in trance gericht tot het kruis van haar slipje, waar ik door het stof kan zien dat haar schaamhaar in een keurig driehoekje geschoren is en eronder een streepje vocht te zien is.

“Toe maar” zegt Elly “maar beheers je”.

Schaapachtig kijk ik in haar ogen, zie dat ze knikt, waarop ik mijn gezicht opnieuw in haar schoot druk en diep de geur, die het vocht verspreid inadem. Als vanzelf komt mijn tong naar buiten, dus ik begin het flinterdunne slipje te likken op de vochtige plek, waarbij ik duidelijk de contouren van haar mossel voel. Brutaal druk ik het puntje van mijn tong achter de zijkant van het slipje, opdat ik het vocht kan proeven, waarna ook Elly meer wil, want ze drukt het kruis van haar slipje terzijde, opent haar benen verder en biedt mij een betere toegang tot het lekkers. Veel ervaring met beffen heb ik op dat moment nog niet, dus ik begin ongegeneerd te likken, met het doel zoveel mogelijk van het heerlijke vocht tot me te nemen.

“Rustig …. wissel lange halen over mijn lippen en klitje af met korte likjes” instrueert Elly mij, opdat ik hier gevolg aan geef en haar hijgend, na enkele minuten hoor zeggen “zuig maar eens zacht op mijn lippen”.

Zodra ik dit doe, proef ik de zoet zilte smaak nog sterker, maar hoor ik haar eveneens intens genieten van de eenvoudige handeling.

Zeker een kwartier lik ik haar, volgens haar aanwijzingen, wat Elly in een staat van opwinding brengt, die bijna gelijkwaardig is aan de mijne.

Op een gegeven moment, neemt ze mijn hoofd in haar handen, richt mijn mond precies op haar klit en zegt “zuig je er zachtjes op vast en speel er met je tong mee”.

Wat ze precies bedoelt, is mij niet direct duidelijk, doch intuïtief sluit ik mijn mond over haar klit en begin cirkeltjes te draaien met mijn tong over de gezwollen clitoris.

“Juist ja ….. dat ….. ga door ….. niet stoppen” hijgt Elly met schorre stem, wat mij aanmoedigt om zelfs een tandje bij te schakelen, dus ik oefen iets meer druk uit met mijn tong en zuig nog steviger, waarna Elly’s onderlijf begint te schokken.

Gillend komt ze klaar, dus ik doe voort maar word, kort nadat het schokken van haar lijf afneemt, gemaand mijn enthousiasme te temperen, als Elly hijgt “zachtjes … zachtjes”.

Doldwaas van geilheid stop ik met zuigen en lik door haar spleet, die ineens anders smaakt …. zoeter …. lekkerder …. veel lekkerder …. dus ik lik het vocht zachtjes tussen haar kutlippen uit, waarbij ik tril erbij van ingehouden opwinding, wat Elly herkent en erkent, want ze streelt mijn haar en fluistert “goed zo, lik maar lekker”. Elly heft een been de lucht in, zodat ik dieper onder haar kruis kan likken, wat ik spontaan doe gedurende een klein minuutje, waarna zij haar been laat zakken en mij vriendelijk uit haar schoot duwt. Haar blik is verlangend, waar ze uiting aan geeft door mij ineens aan mijn nek naar haar gezicht te rukken. Ze likt over mijn vochtige lippen en proeft zo haar eigen geil, wat haar zelfs meer lijkt op te winden, want ze zuigt zich vast op mijn mond en begint te tongen, waarbij ze tegelijkertijd door mijn jeans over mijn, op knappen staande, pik begint te wrijven. Ze streelt mijn pik niet, maar wrijft er stevig over, waardoor het voorvocht, onder haar warme hand, tussen mijn lies en boxershort, fungeert als smeermiddel. Onwillekeurig begin ik haar borsten te kneden; mijn staat van opwinding maakt dat ik het gevoel heb in een cocon te verblijven, waarin slechts één ding geldt: genieten. Ik geef me over aan de wrijvende hand, de zuigende mond en cirkelende tong, het warme zachte gevoel van mijn handen op haar borsten en voel dat het gaat gebeuren. Zwaar ademend door mijn neus, probeer ik te voorkomen dat ik mijn broek bevuil, maar Elly is hier juist op uit, want haar hand vouwt zich om de wortel in mijn broek en oefent er stevig, wrijvende druk op uit, opdat ik de zoen probeer te beëindigen, wat Elly niet toestaat. Exact op het moment dat ik voel dat mijn zaad niet meer tegen te houden is, stopt Elly abrupt de zoen, legt haar handen op mijn schouders en drukt mij ietsjes naar achteren.

‘Nee!’ denk ik schreeuwend in mezelf, als zij mijn handen van haar borsten neemt en mijn armen spreid, zodat ze richting mijn kruis kan kijken, waar mijn pik tot eruptie komt in mijn broek.

Een diepe kreun verlaat mijn mond, terwijl ik beschaamd naar mijn kruis kijk en voel hoe mijn lies vochtig wordt. De anticlimax van mijn orgasme lijkt Elly echter te amuseren, want terwijl ik haar aanstaar met een blik van ‘wat doe je nu!’ kijkt zij tevreden in mijn ogen.

Ik schok mijn zaad mijn broek in, voel dat ik overvallen word door een aanval van schaamte, die Elly benadrukt met de vraag “och knulletje toch, doe je het in je broek?”

Als een peuter die in zijn broek heeft geplast antwoord ik timide “jaaaah”, waarop Elly mij een sarcastische blik toewerpt, die uitdrukt “net goed”.

Haar levenservaring en seksuele kennis breken me op, want ik weet me geen raad, maar Elly wel, want zij heeft me precies in de hoek gedrukt, waarin ze me wilt hebben, wat blijkt als ze opstaat, mijn hand pakt en zegt “kom maar even mee naar de badkamer, dan maak ik het wel schoon”.

Te perplext om te reageren, volg ik haar als een klein kind naar de badkamer, waar ze mijn broek opent en deze naar beneden trekt. Ze kijkt in mijn boxershort, zegt “zo dat is een hele kliederboel”, waarna ze knielt en mij uit mijn broek en boxershort helpt. Als ze de boxershort scheidt van de jeans zie ik dat het zaad gelukkig niet in mijn jeans terecht is gekomen, doch Elly gaat te werk als een heus moedertje, want ze werpt de boxershort in de wastafel, zet de kraan aan, voegt er zeep aan toe en wrijft de broek schoon.

Met een natte, slappe pik, slechts “gekleed” in mijn sokken, aanschouw ik het tafereel, doch mijn vernedering is nog niet compleet, want als Elly de boxershort heeft uitgewrongen en over de badrand heeft gelegd, maakt ze een washandje vochtig, waarna ze zich tot mij richt.

‘Ze zal toch niet ….’ denk ik bij mezelf, maar voordat mijn gedachte compleet is, heeft ze mijn slappe pik reeds in haar hand en is ze bezig de zaadresten eraf te deppen, wat ze op zeer zorgzame wijze doet.

Als ze hiermee klaar is, draait ze het washandje in haar hand, tilt mijn slappe pik op en drukt het nog warme washandje tegen mijn ballen, wat een bijzonder prettig gevoel blijkt te zijn, dus ik puf er zachtjes, licht kreunend van genot, een zucht uit.

“Dat is een mooie plasser Tim” zegt Elly alsof ze een kindje complimenteert, wat een vreemd gevoel bij me oproept, want ik ben nog steeds als was in haar handen en wil niets liever dan dat ze doorgaat mij op deze plagerige wijze te vernederen.

Of dat het vooraf haar bedoeling was, of dat zij het hier en nu goed aanvoelt, of omdat ze als mens simpelweg op deze wijze in elkaar steekt, wordt me niet duidelijk, en is me tot op de dag van vandaag nog steeds niet duidelijk, maar Elly deelt nog een compliment uit, dat eerder klinkt als een vernedering, want ze streelt mijn wang en zegt “en je hebt me zelfs lekker gelikt”.

‘Gelikt!’ denk ik ‘ik heb je laten klaarkomen als een hitsige hinde’, maar ik zwijg, voel aan dat in haar nabijheid geen ruimte voor mij is om te pochen, want ze zou dit direct doorzien.

Een minachtend lachje valt mij ten deel, als ze vraagt “wil je nog eens likken?” waarop ze er vernederend aan toevoegt “je zou het nu zonder mijn aanwijzingen moeten kunnen”.

Mijn hoofd kleurt zo rood als een boei want ik schaam me rot voor mijn onervarenheid, doch als zij haar handen op mijn schouders legt en mij naar beneden drukt, geef ik maar al te graag mee, opdat ik geknield voor haar eindig en verwachtingsvol omhoog kijk.

“Elvira zei dat je een nogal pervers mannetje bent, maar daar heb ik nog niets van gemerkt …… of is het dat je op voetjes valt, want ik zag je daarstraks wel kijken” vraagt en zegt Elly.

In een flit schieten enkele sekspartijtjes met haar dochter door mijn hoofd. Vrijpartijen waarin ik de leiding nam en datgene deed wat ik lekker vind, maar nu, hier geknield zittend voor haar, is van deze branie niets over, dus ik staar blozend in haar ogen, voel iets van opwinding en antwoord eerlijk “ik weet eigenlijk niet of ik op voeten val”.

“Kus ze maar eens” zegt Elly, mij geen ruimte latend, om er verder over na te denken.

Diep bukkend, druk ik enkele zoentjes op haar pumps en het blote deel van de voeten erboven, als zij de pumps uit trapt en mij de gelegenheid biedt om meer van haar voet te zoenen, wat ik enigszins haperend doe, want ik weet op dat moment niet of ik er wel tot aangetrokken wordt.

Dit laatste blijkt het geval, én hoe ……

Zodra ik haar dikke teen zoen en de zoute smaak van haar voet proef, schiet mijn pik in oorlogsstand. Het is alsof iemand me ineens tien naakte kutjes presenteert van topmodellen, want mijn opwinding is ineens op maximale sterkte aanwezig. Vertwijfeld stop ik met zoenen, kijk naar haar op en zie dat ze goedkeurend knikt, sterker nog, ze doet een stapje terug om op de badrand te gaan zitten, zodat ze haar voet voor me kan optillen. Zodra de voet van de grond is, zuig ik haar dikke teen mijn mond in, waarna de overige tenen één voor één aan de beurt zijn en ik zelfs tussen haar tenen lik om het zoute aroma tot me te nemen. Deze sensatie is compleet nieuw voor me, maar ik verlies mezelf er compleet in, want ook als zij mij de andere voet voorhoudt is mijn honger naar de zoute smaak van haar voeten nog niet gestild en lik ik deze even enthousiast als de eerste.

Plots zet ze beide voeten stevig voor zich op de grond, opdat ik mijn gêne verlies en diep buk om enkele laatste likjes tussen haar tenen te doen, als ik haar hand in mijn haar voel kroelen. De kroelende hand grijpt zich echter vast in mijn half lange donkerblonde haar en trekt me omhoog, weg van die heerlijke stappers.

Hoorndol van geilheid staar ik lodderig in haar ogen, als zij minachtend glimlacht en blijk geeft van het feit dat ze me helemaal doorziet en geniet van de macht die ze over me heeft, want ze vraagt “lekkere voetjes? Viespeuk!”

Ik kan slechts knikken, voel de drang om met mezelf te spelen, want ik wil koste wat kost uiting geven aan mijn opwinding door klaar te komen, maar ik beheers me, wat vooral komt door haar betuttelende woorden, als ze naar mijn knoert kijkt en zegt “je plassertje is alweer helemaal hard”.

Normaal gesproken ben ik een stoere gast, althans dat vinden mijn vrienden en ikzelf ook wel, dus als ik een vriendinnetje heb, dan laat ik weinig van mijn diepste wezen zien, maar nu, hier bij Elly, de moeder van mijn ex-vriendin, voel ik me als een kleuter ….. volgzaam, botergeil, hunkerend, maar vooral verlangend naar haar aandacht, in eender welke vorm.

“Doe mijn schoenen maar weer aan” zegt Elly, wat mij teleur stelt, maar wellicht een goede beslissing is van haar kant, want ik blijf maar naar haar voeten staren en ben hierdoor compleet afgeleid. Ik graai achter me, pak de pumps, help haar erin en zie hoe ze opstaat, om de badkamer te verlaten. Bedeesd staar ik haar na …. de prachtige appelvormige kont in het half transparante slipje, de prachtige benen en mooi glooiende rug, de rechte houding die uitstraalt “wie doet mij wat!” Zij is letterlijk zo veel meer vrouw dan elke verovering, die ik tot dan toe gehad heb en het overwelmt me, maakt me week, afhankelijk, maar vooral botergeil, hoewel ik me wel afvraag waarom ze zo maar wegloopt en mij geknield voor het bad achterlaat.

Ze loopt een kamer in, waarvan ik weet dat het haar slaapkamer is, want Elvira heeft mij deze ooit eens laten zien.

‘Zal ik haar volgen? Is dat de bedoeling?’ vraag ik me af, terwijl ik hoor hoe zij op de slaapkamer een kastdeur opent en deze kort daarna weer sluit.

Het duurt slechts enkele seconden vooraleer Elly weer de badkamer in komt gelopen, met in haar hand een apparaat dat ik herken van de kapper: een tondeuse.

Ze gaat bij de wastafel staan en zegt kortaf “kom hier”, terwijl ze de stekker van het apparaat (draadloos bestond in die tijd nog niet) in het stopcontact steekt.

Aarzelend druk ik mezelf op tegen de badrand, om me bij haar te voegen.

“Dat haar kan echt niet” zegt Elly, gericht tot de dot schaamhaar, die eigenlijk iedereen in die tijd had.

Het apparaat gaat aan, mijn pik wordt door haar een kant op gedrukt, waarna ze de tondeuse, waar een kammetje van enkele millimeters op zit, over mijn schaamhaar haalt. Binnen enkele minuten ligt mijn schaamhaar in de wasbak en aanschouw ik mijn kale kruis in de spiegel boven de wastafel, terwijl ik bedenk ‘hoe krijg ik dit uitgelegd als ik na het voetballen onder de douche sta, want geen enkele van mijn teamgenoten heeft een onthaard kruis.

“Beter” zegt Elly, die het resultaat van haar handelen aanschouwt en de stekker van het apparaat uit het stopcontact trekt. Ze duwt mij aan de kant, zet de kraan aan en spoelt de haartjes de afvoer in, wat mij in de gelegenheid stelt om haar achterkant eens goed in me op te nemen.

‘Hoe kan het dat ik zo ontzettend kick op deze vrouw, die ongeveer de leeftijd van mijn bloedeigen moeder zal hebben?’ vraag ik mezelf af, starend naar de prachtige kont in het half transparante broekje.

Via de spiegel zie ik dat zij af en toe naar me kijkt, doch telkens ontwijk ik haar blik en staar ik beschaamd weg, om weer naar haar achterwerk te kijken.

Als de wasbak schoon gespoeld is, gaat Elly rechtop staan, kijk naar zichzelf in de spiegel en vraagt “dus je valt wel op kontjes?”

“Uhm, ja” antwoord ik, aangezien ontkennen weinig zin heeft, want ze heeft me zien staren.

“Wat zou je ermee willen doen dan?” vraagt Elly, om mij uit mijn tent te lokken.

‘Mijn pik eronder door in je doos rammen en je kont helemaal rood kletsen’ denk ik bij mezelf, doch ik antwoord timide “voelen”.

“Okay, doe maar” zegt Elly, opdat ik achter haar ga staan en mijn handen op haar billen leg, om er voorzichtig in te kneden.

“En dat is het” zegt Elly op spottende toon.

Ervan uitgaande dat haar vraag retorisch is, doe ik er het zwijgen toe, opdat Elly even later blijk geeft van de sterke moeder dochter relatie, die zij met Elvira heeft, als ze redelijk gedetailleerd memoreert aan een moment dat ik met Elvira heb gehad, want ze zegt “dus je wil me niet op mijn knietjes op de rand van het bed, voor de spiegel zetten, om me keihard achterlangs te nemen?”

Ik besef me dat dit voorval de laatste keer is geweest dat Elvira en ik het met elkaar gedaan hebben, want naar aanleiding van het feit dat ik me destijds misschien iets te veel heb laten gaan, is Elvira met mij het gesprek aangegaan en heeft ze de relatie verbroken.

Alsof een geest zijn intrede doet, neem ik afstand van Elly, door letterlijk enkele stapjes terug te zetten. Zij weet dat de boodschap is binnen gekomen, draait zich om en kijkt me zelfverzekerd aan.

Ze knipst met haar vingers en wijst richting de vloer, met de bedoeling om mij te laten knielen, maar ik bevries en bedenk dat zij deze hele avond wel eens in scene gezet zou kunnen hebben om mijn gedrag naar haar dochter te wreken. Mijn pik slinkt zodra ik dit besef, waarna er paniek in mijn hoofd ontstaat, want ik wil hier ineens weg.

Elly zwijgt, lijkt mijn gedachten te kunnen lezen en laat me een kort moment in het ongewisse, waarna ze haar vernederende zelf weer wordt, want ze kijkt naar mijn slinkende pik en zegt “och arme, is je plassertje stuk”.

Mijn blik is oneindig, ik hoor haar wel maar reageer niet, waarop zij mijn gemoedstoestand doorbreekt door op dreigende toon te zeggen “zoals ik al zei Tim, ik lijk in niets op mijn dochter, dus kniel nu of ik help je erbij”.

Verslagen zak ik door mijn knieën, maar ergens gloort er hoop, want ze lijkt inderdaad in niets op haar dochter: zij is veel assertiever, een tikje dominant zelfs én zij weet overduidelijk wel waar ze mee bezig is. Misschien refereerde ze alleen maar aan het voorval om mij nog verder te vernederen?

Tot mijn verbazing plaatst Elly haar duimen in haar slipje, drukt deze naar beneden, stapt er met een voet uit en steekt de voet, waar het broekje omheen hangt mijn richting uit, waarna ze knikt, ten teken dat ik het broekje ervan af mag halen. Terwijl ik dit doe, staar ik naar het gemodelleerde driehoekje schaamhaar, met daaronder de glinsterende gleuf waar ik even eerder intens van genoten heb.

Elly kijkt naar het broekje dat ik in mijn hand heb, knikt omhoog, opdat ik begrijp dat ik het naar mijn gezicht dien te brengen, wat ik vervolgens doe, met mijn blik strak gericht op haar kruis. Mijn pik schiet overeind, als ik de geur van haar mossel uit het broekje in me opneem, wat uiteraard Elly’s bedoeling blijkt, doch ze knikt afkeurend naar me, om mij duidelijk te maken, dat ze mij maar een ranzig mannetje vindt.

Haar blik raakt me echter niet, integendeel, mijn gêne is verdwenen, want ik heb me fysiek en emotioneel aan haar overgeleverd. Een houding die ik nooit eerder gehad heb, maar die in haar nabijheid zo natuurlijk aanvoelt dat ik er intens van geniet.

Elly grist het broekje uit mijn hand, werpt het richting bad en draait zich om, opdat ik tegen haar blote appelvormige kontje aanstaar.

Ze kijkt weer naar zichzelf in de spiegel en stelt opnieuw de vraag “wat zou je met mijn billen willen doen?”

“Zoenen” antwoord ik nu eerlijk.

“Toe maar” zegt Elly, opdat ik dichterbij kruip, mijn lippen tuit en tientallen zoentjes op haar beide bilhelften plaats. Zij neemt de regie over, grijpt achter haar rug langs mijn haar beet, richt mijn gezicht tussen de bilhelften, spreid haar benen en drukt me ertussen. Een bitterzoete smaak en geur overvalt me, dus ik zoen, maar verlies mezelf opnieuw, want als vanzelf begin ik te likken; te likken aan haar aars, welke misschien nog lekkerder is dan haar voetjes. Na enkele minuten spreid ze haar benen nog verder, dirigeert mijn mond dieper, opdat ik haar zoete mossel weer voorgeschoteld krijg én weet wat me te doen staat. Op een gelijksoortige manier als eerder die avond, lik en zuig ik Elly naar een orgasme, waarna ik opnieuw al haar sappen verorber, wat gebeurt onder luid gekreun van haar kant, zonder dat ze aanwijzingen geeft.

Haar benen sluiten zich, dus mij rest niets anders dan het zoenen van haar billen, wat ik gedurende een minuut doe. Een minuut waarin Elly tot zichzelf komt en vermoedelijk een snood plan bedenkt, want hetgeen volgt voldoet in alle eerlijkheid aan de term “ranzig” en is me tot op de dag van vandaag bijgebleven.

Elly draait zich ineens om, opdat ik tegen haar getrimde driehoekje aankijk, als ze neerkijkend op mij vraagt “zou je me willen neuken?”

“Graag” antwoord ik verheugd, waarop ik op wil staan, maar wat zij voorkomt door haar hand op mijn hoofd te leggen.

“Houd je het wel lang genoeg vol dan?” vraagt Elly kalm.

Rekening houdend met het feit dat ik al klaar ben gekomen, overspeel ik mijn kaart, want ik antwoord “tuurlijk”.

“Okay” zegt Elly “dan toe maar”.

Ze staat ruggelings, met gesloten en gestrekte benen tegen de wastafel, als ik opsta en mijn pik in haar kruis druk, die echter dermate strak gesloten is, dat van penetratie geen sprake kan zijn, dus ik sta eigenlijk met mijn eikel tegen haar benen en schaambeen aan te wrijven.

“Je moet me natuurlijk wel eerst nat maken” zegt Elly op een belerend toontje, mijn onzekerheid vergrotend, dus ik zak door mijn knieën en begin in het driehoekje te likken, waarbij ik zo veel mogelijk vocht poog te verspreiden.

Als het mijns inziens mogelijk moet zijn, ga ik weer rechtop staan, druk mijn pik onder haar schaamlippen, tussen haar benen en stoot, waarbij ik hulpeloos in Elly’s ogen staar. Zij kijkt me echter aan met een blik van ‘waar ben jij in hemelsnaam mee bezig’, dus ik wendt mijn blik naar beneden en probeer met mijn hand mijn eikel ertussendoor te forceren, waarbij ik warempel haar natte lippen voel.

“Zo ja” zegt Elly kalm, als ik met veel moeite enkele malen mijn eikel in en uit haar mossel beweeg en het meteen gedaan is met me, want tot mijn eigen spijt kom ik door de zenuwen klaar.

Mijn zaad sijpelt uit mijn paal, waarop Elly mij boos aankijkt en vraagt “mocht jij in mij komen?”

“Nee, sorry” antwoord ik, doch haar knie is reeds op weg naar mijn kruis, landt erin, opdat ik door mijn knieën zak, waarop zij mij bij mijn hoofd opvangt en richting de grond drukt. Ze drukt me volledig achterover, zodat ik kom te liggen, waarna ze in een vloeiende beweging met haar pruim op mijn gezicht komt zitten.

“En nu oplikken die rotzooi, anders knijp ik ze fijn” zegt Elly, die haar hand om mijn ballen heeft gevouwen en er dreigend in knijpt. Vol walging lik ik mijn zaad uit de opening van haar mossel, want veder is het niet gekomen, waarna Elly opstaat en zegt “en nu ophoepelen, ik wil je hier nooit meer zien”.

Ze verdwijnt van de badkamer, dus ik zoek mijn kleding bij elkaar en vertrek als een dief in de nacht

Zoek naar meer verhalen van Slug...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Dorien En Ik - 6Door: Mike1985
Gelezen: 2545x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-05
8.9
:: Waargebeurd - 4Door: Fantasylover
Gelezen: 6514x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
20-05
8.7
:: Afrodisiac - 3Door: Mike
Gelezen: 2855x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Openlucht
20-05
7.9
:: Cindy Mijn Privehoertje - 7Door: Karel776
Gelezen: 3659x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Spuiten, Hoer, Extreem, Anaal
20-05
8.8
:: De Oude Vaas - 1Door: Robb Breen
Gelezen: 7878x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Drama, Tieners, Hetero
19-05
7.8
:: Anders Dan VerwachtDoor: Groen
Gelezen: 7703x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Werk
19-05
8.2
:: Cindy Mijn Privehoertje - 6Door: Karel776
Gelezen: 4180x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Vastbinden
19-05
9.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 5Door: Karel776
Gelezen: 6958x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Sexclub, Vreemden
17-05
9.3
:: Waargebeurd - 3Door: Fantasylover
Gelezen: 9356x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
17-05
8.5
:: Jeanet, De Buurvrouw - 6Door: Johnnie
Gelezen: 7549x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Verleiden
17-05
9.1
:: Elegante VrouwDoor: Jio
Gelezen: 8164x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Diep En Intiem
16-05
6.6
:: Een Heerlijke MassageDoor: Queen
Gelezen: 8658x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Massage, Pijpen, Teasen
16-05
7.9
:: Dorien En Ik - 5Door: Mike1985
Gelezen: 2889x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.6
:: Cindy Mijn Privehoertje - 4Door: Karel776
Gelezen: 5670x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Sexclub, Vreemden
15-05
8.9
:: Waargebeurd - 2Door: Fantasylover
Gelezen: 13499x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
15-05
8.4
:: Dorien En Ik - 4Door: Mike1985
Gelezen: 5406x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-05
8.6
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!