Opwindend.Net
Ik ben een weduwe van 59 jaar. Mijn man is 7 jaar geleden overleden aan een ernstige ziekte. Daarvoor lag hij al twee jaar op bed. Ik mis hem elke dag ,maar voor hem is het beter zo. Hij heeft geen pijn meer en die chemokuren waren ook niet alles. Wat ik wel erg mis is de seks. Zo’n elf jaar al geen seks meer gehad en dat gaat nu toch wel een beetje kriebelen. Maar hoe kom je zo snel aan een vent? Er zijn er genoeg in ons kenniskring, maar daar wil ik er geen uit. Ik hoor al zoveel van dat het met hun ook niet zo goed gaat op dat gebied. Nou komt er altijd bij mij ook een weduwe op de koffie en als ik die hoort praten over de seks. Ach meid, als je een kerel wil moet je een jonge knul nemen. Boven de veertig is niks. Die kunnen 1x spuiten en dan is het klaar. Hoe weet jij dat nou? Heb jij daar ervaring mee? Nee dat niet, maar dat denk ik zomaar. Die jonkies kunnen je achter elkaar klaar laten komen en spuiten je poes helemaal vol.

Jaja, maar die willen ons niet. Het kan je kleinzoon zijn zo jong. Nou er zijn er genoeg hoor die met een moeder of oma willen neuken. Of wil jij niet eens lekker van bil na zo’n lange tijd droog gestaan te hebben? Altijd maar je vingers is ook niet alles. Gewoon op sexdates zoeken voor rijpe vrouwen. Zal jij nog raar op kijken hoeveel dat er zijn. Heerlijk zo,n strak jong lijf op je te voelen beuken.. Meid, ik ben 59 jaar, ze zien me aankomen.

Dat ze weg was dacht ik daar steeds aan, volgens mij heeft zij wel eens zo’n date. Ik ben op de pc aan het kijken geweest en tikte rijpe vrouwen in. Na nog meer op andere gekeken te hebben zag ik daar veel vrouwen staan die met een jonge knul seks willen, 40-50-60 jarigen. Na een paar dagen zette ik er toch maar wat op met een foto van mezelf. De eerste weken hoorde ik niks en net dat ik het zal stoppen kreeg ik een berichtje binnen van een jonge knul van 19 jaar.

Ik vroeg waarom hij mij had uit gekozen. Hij had mijn profiel gelezen en zag dat het voor mij ook de eerste keer is dat ik het doe. Dat stond hem wel aan want zo was het met hem ook. Hij was onervaren en had nog maar 1x seks gehad. Hij was ontmaagd door een rijpe dame uit de familie kring.

Dus ik moet wel geduld met hem hebben. Of ik bereid was om hem dan zachtjes daar in wilde helpen. Ik wist niet wat ik moest zeggen, ik kleurde tot achter mijn oren hoewel hij dat niet kon zien.

Nou laten we eerst maar met elkaar in contact komen via de mail. Laat mij maar een paar foto’s van je zien, dan stuur ik er ook een paar. Dat hadden we zo’n hele week gedaan. Als ik ’s morgens opkwam zette ik meteen de pc aan. De hele dag keek ik voor een berichtje van hem.Toen ik ’s middags thuiskwam van een boodschap zag ik een mail. Ja het was van Jeffrey. Ik las hem en er zat een bijlage bij. Ik opende die en ik zag een mooi slank lichaam, maar daar zat me toch een grote lul aan. Wat een joekel zeg voor zo’n jonge knaap. Ik kon mijn ogen er niet van af houden. Mijn kut werd er spontaan nat van. Nee dit is fake, laat hij mij er eerst maar van overtuigen dat dat zijn pik is. Ik mailde terug en nog geen vijf minuten later had ik er weer een foto binnen van hem, naakt. Met een paar zinnetjes eronder of ik er ook een foto van mijn lijf en kutje wilde opsturen.Ja, die had ik niet,d us met mijn camera er een paar gemaakt en mijn kutje close up op de pc gezet. Even later zei hij, wat ben jij nog mooi. Mooi hoor je lichaam en vooral je poesje. Ik schaam me, maar ik heb er nu al een stijve van.

Ik hoop niet dat je boos op mij bent. Nee joh, dat is een eer voor mij dat je op mij geilt. Ik moet bekennen dat ik ook een beetje nat werd van jouw foto’s.

Hoe groot is je pik eigenlijk? 23cm als hij stijf staat, is dat te groot voor je? Nou nee, weet ik niet, hij is wel flink. Maar wat wil je nu eigenlijk? Wil je afspreken, heb je vervoer? Ik heb geen vervoer, moet met de trein komen. Zover is het niet. Het is 45 km hier vandaan. Ik was nu zo nieuwsgierig dat ik geil door de kamer liep. Weet je wat, ik kom je wel ophalen zeg maar waar ik je op moet pikken. Ik wilde nu zo snel mogelijk dat hij hierheen kwam.

Kom maar bij de coop mij ophalen, sta ik op het parkeerterrein met een zwart jack aan.

Ik stapte in de auto en er ging van alles door mij heen. Op de foto zag hij er goed uit, en anders kon ik gewoon terug. Na een halfuurtje was ik er en zocht de supermarkt op. Daar stond hij. Ik reed naar hem toe en ik vroeg uit mijn raam of hij Jeffrey was. Hij knikte en hij gaf mij een hand. Kom, stap maar in voor ze ons zien. Dat weten ze niet hoor, zei hij. We praten eerst een tien minuten zo en ik moet toegeven dat ik steeds stiekem naar zijn kruis keek. Zat daar nou die grote pik achter. Ik zat mezelf gewoon op te geilen. Zo,n jonge knul met zo’n ouwe teef. Wat mankeert er aan zulke jongens? Nou beval ik je of niet? Ja mevrouw.

Geen mevrouw, ik ben Brenda, zullen we dan maar, je kunt je nog bedenken. Schuchter keek hij mij aan .Maar u weet dat ik nog geen ervaring heeft. Nee joh dat geeft niet ik heb ook maar een man gehad ,dus voor mij ook vreemd. Wat duurde de rit lang naar huis zeg. Eindelijk waren we er en de buren waren er niet en konden zo naar binnen.

Eerst wat drinken en daar zaten we op de bank. Hoe moet je nou beginnen, ik wist het ook niet hoor. Die foto’s van je waren die wel echt? Ja ik had hem net voor de mail gemaakt. Als U hem te groot vindt, had u het kunnen zeggen. Nee joh, daar gaat het niet om, maar het lijkt mij zo sterk dat hij zo groot is.

Wat vond die vrouw ervan die jou ontmaagde. Kon je haar? Ja het was een kennis van ons en die wilde mijn pik zien en toen heeft ze mij gepakt. Maar zelf nooit seks gehad? Nee, lukte niet en was te druk met school. Maar waarom zo,n rijpe vrouw als ik? Nou U heeft geen ervaring met andere mannen, en ik denk steeds aan die vrouw, die was ook 53 jaar. Misschien daar wel om. Hoe vind je mijn foto’s dan? Heel leuk en lekker, mooi kaal kutje. Die wil je nu wel in het echt ook zien? Jawel, heel graag. Zal de eerste zijn die ik zie. Van die vrouw heb ik hem niet gezien Nu zullen we dan naar boven gaan, laten we maar kijken. Ik had toch wel een beetje moeite om mij zo voor hem uit te kleden, maar hij ook zag ik wel. Ineens stond hij spiernaakt en mijn ogen vielen er bijna uit, Daar hing me toch een lul zeg. Snel trok ik ook mijn slip uit en we belandden op bed. Ik pakte zijn pik beet en die sprong met schokjes rechtop. Er kwam geen eind aan. Mijn kut lekte aan alle kanten, mijn lippen werden stijf en opgezwollen. Ik liet mijn hand er langs gaan. Met mijn hoofd er naar toe nam ik zijn pik in mijn mond.

Die wilde ik zeker hebben. Wat een harde lul zeg en die knop. Ik pijpte hem lekker maar ik liet hem niet klaar komen. Ik wilde kijken of hij mij wilde likken. Heerlijk die tong in mijn zeiknatte kut. Hij dook tussen mijn benen en hij likte mijn kut met lange halen. Maar ik voelde wel dat onbeholpen.

Hij likte mijn clit wel, maar was zo haastig. Zijn pik voelde ik over mijn benen gaan en ik drukte zijn hoofd er stevig op. Ik zei dat hij langer op mijn clit moest sabbelen. Nou, ik was blij dat ik dat gezegd had, dat deed hij super. Ik voelde dat ik klaarkwam. Oh wat een orgasme na zoveel jaren, maar ook door dat ik zo’n jonge knul gescoord had. Wat heerlijk, ik zal nog wel tegen die vriendin van mij zeggen dat ze gelijk heeft gehad.

Na drie keer klaargekomen te zijn trok ik hem omhoog. Hij begreep mij en zette zijn dikke lul voor mijn open kut en drukte zachtjes zijn dikke eikel naar binnen. Ik lag te denken of hij er helemaal in kon, maar dat ging zonder moeite. Ik voelde zijn buik op mij en vermoede dat hij er tot zijn ballen inzat. Oh heerlijk Jeffrey, neuk me maar lekker. Nou hij ramde best zijn lul er in. Ik schokte onder zijn stoten. Hij drukte mijn dijen nog verder uiteen en zijn lul ging nog dieper. Hij zweette en zijn hoofd leek wel een biet zo rood. Hij ramde maar en ik kon mijn klaarkomen niet langer uitstellen. Het golfde uit mijn kut. Met lange halen haalde hij mijn geil uit mijn kut. Zijn lul zat onder het slijm. Lekker Jef? Ja mmmmmmmmmm, maar ik kom niet klaar, sorry.

Geef niet jongen ga maar door hoor. Ik vind het heerlijk zo lang. Ram mijn kut maar af. Hij staat helemaal open voor jou. Doe maar wat je wilt. Als je wel komt zeg het dan even, lijkt mij zo geil.

Het was denk ik wel een half uur terug ,maar ik hoorde hem nu zeggen.

Jaaaa ik kom Brenda. Ja lekker, spuit je geil maar in mijn kut. Wat heerlijk zo’n toyboy. Wil gelijk niet anders meer…ze had echt gelijk…

Zoek naar meer verhalen van Weduwvrouw...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (22)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Dagje SaunaDoor: Karel
Gelezen: 594x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-05
5.0
:: De Oude Vaas - 2Door: Robb Breen
Gelezen: 3238x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Solo, Mastrubatie, Milf
24-05
8.0
:: Hulp Nodig Bij...Door: Rik
Gelezen: 4060x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
24-05
6.5
:: Cynthia, Getemd - 5Door: K9Jack
Gelezen: 2154x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dieren, Extreem, Trio, Spannend
24-05
8.2
:: Een Verrassende Voetbalavond...Door: G.B.
Gelezen: 10499x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
23-05
9.0
:: Dorien En Ik - 7Door: Mike1985
Gelezen: 2240x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
23-05
9.2
:: Jeanet, De Buurvrouw - 7Door: Johnnie
Gelezen: 3944x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
23-05
9.1
:: Rosanne Heerlijke HoorDoor: Frecolnago
Gelezen: 6411x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Grote Tieten
23-05
8.0
:: Tuin SproeienDoor: Eo
Gelezen: 9111x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buiten, Keuken, Pijlen, Sex, Beffen, Geil, Nat
22-05
8.4
:: Sophie’s Belevenissen - 2Door: SOPHIE
Gelezen: 3242x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.2
:: Waargebeurd - Deel 5 (slot)Door: Fantasylover
Gelezen: 5009x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
22-05
9.0
:: Dorien En Ik - 6Door: Mike1985
Gelezen: 3380x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-05
8.9
:: Waargebeurd - 4Door: Fantasylover
Gelezen: 7611x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
20-05
8.6
:: Afrodisiac - 3Door: Mike
Gelezen: 3300x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Openlucht
20-05
8.1
:: Cindy Mijn Privehoertje - 7Door: Karel776
Gelezen: 4363x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Spuiten, Hoer, Extreem, Anaal
20-05
8.8
:: De Oude Vaas - 1Door: Robb Breen
Gelezen: 9246x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Drama, Tieners, Hetero
19-05
7.8
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!