Opwindend.Net
Het hotel waar we verbleven had een ruim buitenterras. We besloten het ons gemakkelijk te maken en niet meer naar het stadscentrum te rijden voor het diner. Mijn collega’s en ik gingen naar onze respectievelijke kamers om ons op te frissen. We zouden mekaar over tien minuten beneden zien.

In mijn kamer nam ik een zwart kleedje van de kapstok. In plaats van het met het bijbehorende riempje te combineren, koos ik voor iets goudkleurigs. “’s Avonds mag het nét iets meer zijn”, vond ik. In de lift vroeg ik aan mijn collega of het niet “té” was. “Enkel jij komt met zoiets weg” antwoordde hij diplomatisch. Ik lachte hartelijk.

We installeerden ons aan een tafeltje van vier. Ik wilde een sigaret opsteken, maar zag geen asbak. Op de tafel naast ons stond er één. Ik sprak de man aan van wie ik gezien had dat hij ook rookte. In plaats van de asbak door te geven, schoof hij hem een tiental centimeter in mijn richting. “Is het de bedoeling dat ik naast jou kom zitten?” vroeg ik aarzelend. “Heb je een asbak nodig of niet?” antwoordde hij gevat.

Ik wisselde van plaats met mijn collega, zodat ik naast de man zat die later Philippe bleek te heten. Iemand uit het gezelschap wenkte de ober.

Net nadat ik mijn aperitief besteld had, rinkelde mijn telefoon. Ik nam op en zette mij op een bank aan de buitenrand van het terras. Toen de ober aan onze tafel kwam, was ik nog steeds in gesprek. Philippe kwam naar mij toe en gaf mijn drankje aan. Ik bedankte hem met een glimlach.

Na zijn onverwachte reactie van daarstraks toonde hij zich nu van zijn galante kant. Ik keek hem na terwijl hij terug naar de tafel wandelde. Hij intrigeerde mij en hij leek het te merken…

Toen het telefoongesprek beëindigd was, voegde ik mij terug bij het gezelschap. De voertaal was Engels. Mijn collega vroeg aan Philippe waar hij vandaan kwam. “Raad eens” antwoordde hij. “Waarom kan hij niet simpelweg de vraag beantwoorden?” dacht ik bij mezelf. Ik kon de neiging om met mijn ogen te rollen nauwelijks onderdrukken.

De collega die de vraag gesteld had raadde als eerste. “Een Amerikaan?” vroeg hij. “Zie ik eruit als een dikke Amerikaan?” reageerde Philippe. “Een Belg?” raadde mijn andere collega. Philippe schudde van nee. Ik bekeek hem aandachtig alsof ik het antwoord zo zou kunnen afleiden. “Een Fransman?” vroeg ik ten slotte. Ik glom van trots omdat ik degene was die zijn nationaliteit juist ingeschat had.

De ober kwam opnieuw langs. Ik besefte plots dat ik zo door Philippe’s aanwezigheid afgeleid was, dat ik niet eens op de kaart gekeken had en bestelde snel een salade met kip. De ober noteerde mijn bestelling en vroeg wat ik erbij wenste te drinken. Ook daarover had ik niet nagedacht. Terwijl mijn blik snel over de drankkaart gleed, stelde Philippe voor om een fles wijn te bestellen. Hij voegde eraan toe dat hij gerust wilde delen. Chauvinistisch als hij was koos hij voor een Franse wijn.

De ober schonk Philippe’s glas als eerste in. Nadat hij de wijn goedgekeurd had, volgde mijn glas. Ik was niet van plan om zomaar te zeggen dat ik hem goed vond. In plaats daarvan liet ik de wijn met een kritische blik in mijn glas rondwalsen. Ik knikte bevestigend, snoof het aroma op en nipte dan pas van mijn glas. Ik was mij ervan bewust dat Philippe’s blik de hele tijd op mij gericht was, maar liet mij niet opjagen om iets te zeggen. “Hij is goed.” zei ik afgemeten.

Ik vermoedde dat Philippe een enthousiastere reactie verwacht had, maar hij liet niets merken. Hij vroeg me of de salade lekker was. Ik knikte bevestigend en vroeg of hij ook tevreden was met zijn keuze. “Wil je eens proeven?” vroeg hij. “Graag” antwoordde ik.

In plaats van een stukje af te snijden en op de rand van mijn bord te leggen, bracht hij zijn vork naar mijn mond. Ik hapte het stukje vlees met champignonroomsaus voorzichtig van zijn vork en zei dat het heel lekker was. Mijn wangen kleurden. Ik had het gevoel dat de Franse wijn zeer snel naar mijn hoofd steeg. Als Philippe mijn verlegenheid al opgemerkt had, bleef hij schijnbaar onbewogen.

Op een bepaald moment hadden we het over Chinese astrologie, een onderwerp waarover ik het één en ander afwist. “Als je mij jouw geboortedatum zegt, kan ik je vertellen welk dier van de Chinese dierenriem je bent.” zei ik tegen mijn tafelgenoten. In werkelijkheid was ik enkel in de man naast mij geïnteresseerd. Ik wilde indruk op hem te maken en bovendien via een omweg zijn leeftijd te weten komen.

“Welk dier ben jij?” vroeg hij nadien. Nu was het mijn beurt om hem te laten raden. Hij bekeek mij van top tot teen. “Een tijger.” zei hij trefzeker. Ik was onder de indruk. “Inderdaad. Element vuur.” voegde ik eraan toe, mij ervan bewust dat dit een tot de verbeelding sprekende combinatie was.

“Wat is er typisch aan tijgers met element vuur?” wilde hij weten. “Vuurtijgers zijn de meest passionele van alle combinaties” zei ik quasi achteloos terwijl ik mijn glas nam en de laatste slok wijn opdronk. De spanning tussen ons beiden was tastbaar. Ik was er zeker van dat onze tafelgenoten het opmerkten, maar niemand zei iets. Philippe schonk ongevraagd bij.

Na het eten verlieten een aantal mensen de tafel. Sommigen moesten hun e-mails nog checken, anderen wilden op tijd naar bed. De ober vroeg aan degenen die nog aan tafel zaten of ze een dessert wensten. Mijn collega’s bedankten vriendelijk en gingen allebei naar hun respectievelijke kamers. De ene had de volgende dag een lange rit huiswaarts voor de boeg en de andere wilde fris en monter zijn voor de laatste dag van de beurs. Ik bestelde een Kirsch en liep even met hen mee om af te spreken om hoe laat we de volgende ochtend zouden ontbijten en uitchecken.

Toen ik terug naar de tafel wilde gaan, liep ik Philippe tegen het lijf. “Kom. Ik wil je iets tonen.” zei hij. Ik keek verrast op en volgde hem. Bij de ingang van het hotel was een minigolfbaantje met slechts één hole. Ik moest toegeven dat ik het nog niet opgemerkt had. Philippe vroeg of ik eens wilde proberen. Zonder mijn antwoord af te wachten, gaf hij mij een club aan. Ik kon niet golven en hield de club onhandig vast.

“Mag ik?” vroeg hij beleefd. Ik knikte. Hij ging vlak achter mij staan. Ik snoof de geur van zijn aftershave op. Hij tikte met zijn schoen tegen de binnenkant van de mijne. Automatisch schoven mijn voeten uit elkaar. “Benen gespreid en voorover buigen.” Ik volgde zijn instructies gewillig op. Mijn achterste raakte zijn kruis even. Hij deed een stapje achteruit. Daarna toonde hij mij hoe ik de club moest vasthouden. Hij legde zijn warme handen op de mijne. Er ging een siddering door mijn lichaam. Nu pas realiseerde ik mij hoezeer ik al heel de avond naar zijn aanraking verlangde.

Ik sloot mijn ogen, ademde diep in en sloeg dan – veel te hard – tegen het golfballetje. Het wipte over de rand en stuiterde door de gang. Philippe ging er achteraan en raapte het met een elegante beweging op. “Het was haar eerste keer” hoorde ik hem vergoelijkend tegen de receptioniste zeggen.

Ik legde de golfclub neer en hoopte stilletjes dat er niet te veel getuigen waren van mijn gênante golfinitiatie.

“Je bent wel een tijger, maar duidelijk geen Tiger Woods” grapte Philippe. Ik rolde met mijn ogen, maar moest stiekem zelf om mijn onhandigheid lachen. De ober zette de glaasjes net op tafel toen we aankwamen. We klonken en ik nam een slok.

“Over welke talenten beschik je wél?” vroeg Philippe plots. Ik knipperde even met mijn ogen. Deze vraag had ik niet verwacht. “Even denken, hoor…” Ik nam mijn tasje en haalde mijn pakje sigaretten tevoorschijn. Philippe bood mij een vuurtje aan. Ik schoof de sigaret tussen mijn lippen en boog voorover. “Wat is je Unique Selling Proposition?” herformuleerde hij zijn vraag. Ik leunde achterover en nam een trekje van mijn sigaret, blies de rook uit en keek hem recht aan. Met een zelfverzekerde glimlach blufte ik “Once you go tiger, you can’t reach any higher.”

Philippe was niet gauw onder de indruk, maar mijn statement sloeg hem even uit zijn lood. Hij staarde mij aan met een mengeling van verbazing, nieuwsgierigheid en wellust. Ondertussen zag ik dat we als laatsten op het terras zaten. Een ober ruimde achtergebleven glazen af en een serveuse kuiste de tafels af. Philippe vroeg de rekening.

De Fransman betaalde en we gingen van tafel. Het was na elf uur ’s avonds en ik voelde plots dat het koel geworden was. Philippe zag dat ik rilde en sloeg zijn arm om mij heen. Zo wandelden we het hotel binnen. Alle gasten waren weg, de receptie was leeg; enkel vanuit de keuken klonken vage geluiden van glazen en borden die afgewassen en op hun plaats gezet werden.

Omdat we allebei op het eerste verdiep logeerden, namen we de trap. Op het tussenverdiep konden we ons verlangen naar elkaar niet meer bedwingen. Philippe drukte mij tegen de muur en kuste mij passioneel. Zijn hand gleed onder mijn jurk. De kans dat er op dit moment een hotelgast voorbij kwam, was niet onbestaande en het risico om betrapt te worden maakte het extra spannend.

Terwijl zijn tong diep in mijn mond gleed, kneedde hij mijn billen. Zijn andere hand vond de weg naar mijn borst. Mijn tepel maakte een vreugdesprongetje onder zijn aanraking. Ik maakte mij uit zijn kus los en stelde voor om naar boven te gaan. Ik kon immers niet wachten om mij van mijn kleding te ontdoen en mij volledig aan mijn verlangen over te geven.

Ik trok mijn jurkje recht en volgde Philippe naar zijn kamer. Ondanks de zwakke belichting vond hij het sleutelgat meteen. Hij duwde de deur open en liet mij als eerste naar binnen gaan. Nadat hij de lichtsterkte tot een sfeervol halfduister bijgeregeld had, deed hij de deur op slot en draaide zich naar mij toe. Ik wilde hem stevig omhelzen en tegen mij aan drukken, maar hij hield mij tegen. Met een snel gebaar greep hij mijn polsen en hield ze met één hand boven mijn hoofd tegen de muur.

Met zijn vrije hand slaagde hij er net in de rand van mijn jurkje vast te nemen en omhoog te schuiven. Langzaam, maar verrassend handig schoof hij het kledingstuk omhoog tot over mijn billen. Mijn zwarte slipje met kant werd zichtbaar. Philippe’s hand gleed tussen mijn lichtgespreide benen en hij stelde tevreden vast dat mijn broekje vochtig was. Hij streelde mijn lipjes onder de dunne stof.

Omdat hij zijn beide handen nodig had om het slotje van mijn riem los te krijgen, moest hij mijn polsen noodgedwongen loslaten. Het goudkleurige accessoire belandde snel op de grond. Nu het obstakel verwijderd was, trok hij mijn kleedje met beide handen omhoog tot boven mijn BH. Hij schoof het cupje naar beneden, omsloot mijn harde roze tepel met zijn warme mond en begon zachtjes te zuigen. Ik zuchtte opgewonden.

Toen maakte ik mij los en legde ik mijn beide vlakke handen op zijn borst. Philippe keek mij afwachtend aan. Langzaam bewogen we ons in de richting van het bed. Ik gaf hem een duwtje om aan te geven dat hij moest gaan liggen.

Een aantal uur geleden waren we nog onbekenden, nu lag de knappe Fransman onder mij en hij genoot duidelijk van het uitzicht. De zwarte push-up BH gaf mijn borsten een mooie welving, die in deze houding en bij schemerlicht nog mooier tot haar recht kwam. Ik ging rechtop zitten, zodat Philippe het jurkje over mijn hoofd kon uittrekken. Met een handige beweging belandde het op de stoel die naast het bed stond.

Ik boog voorover om hem te zoenen. Ondertussen gleden Philippe’s handen naar mijn rug om het slotje van mijn BH los te maken. Het stukje lingerie viel op zijn witte hemd. Ik gooide het bij mijn jurkje op de stoel.

Plots bedacht ik dat mijn minnaar nog volledig aangekleed was, terwijl ik enkel mijn slipje en mijn pumps droeg. Ik deed één voor één de knoopjes van zijn hemd los. Mijn handen gleden over zijn borstkas naar zijn onderbuik. Ik trok zijn hemd uit zijn broek en maakte zijn riem los.

Philippe’s handen gleden naar mijn heupen. Hij haakte zijn duimen onder de rand van mijn slipje en probeerde het uit te trekken. Ik besloot hem te helpen en ging rechtop staan. Terwijl hij toekeek trapte ik eerst mijn schoenen uit. Ik voelde zijn blik op mijn bijna naakte lichaam branden en voelde mij ongelofelijk sexy. Tergend langzaam trok ik mijn slipje uit.

De Fransman hing snel zijn hemd over de stoel en trok zijn broek en sokken uit. Op zijn onderbroek na was hij volledig naakt. Hij ging naast mij op bed liggen. “Kom op mij zitten” zei hij. Ik deed wat hij vroeg. “Hoger. Met je kutje op mijn gezicht.” De gedachte maakte mij verlegen en ik aarzelde even.

“Kom” herhaalde Philippe. Hij zakte onderuit en legde zijn handen op mijn billen. Voorzichtig liet ik mij boven zijn mond zakken. Ik voelde hoe zijn warme tong tussen mijn lipjes gleed en kirde van genot. Mijn minnaar nam mijn heupen vast en trok mij nog dichter.

Zijn tong gleed diep in mijn liefdesgrotje. Ik sloot mijn ogen om mij volledig op deze hemelse sensatie te concentreren. Een schok van genot ging door mijn lichaam toen het tipje van zijn tong mijn klitje raakte. Ik leunde een beetje voorover en plaatste één hand op de matras om steun te zoeken. Met mijn andere hand kneedde ik mijn borst. Ik maakte mijn vinger nat met wat speeksel en streek over mijn harde tepel.

Toen zijn mond mijn klitje omsloot en hij zachtjes begon te zuigen bereikte ik bijna een instant orgasme. Mijn reactie motiveerde hem om verder te doen. Hij nam mijn heupen nog steviger vast en begon harder te zuigen. Ik moest nu op mijn beide handen steunen om niet voorover te vallen. Met een luide “Oh” kwam ik klaar.

Ik zakte op mijn ellebogen en liet mij vervolgens naast hem op bed vallen. Hij streek door mijn haar en kuste mij. Zijn mond smaakte naar mijn natte kutje. “Nu is het jouw beurt om te genieten…” fluisterde ik op veelbelovende toon…

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: A Unique Selling Proposition - 2 (slot)

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (15)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: SportmassageDoor: Roadrunner
Gelezen: 96x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Massage, Milf, Pijpen, Behaard Kutje
26-05
6.0
:: Jeanet, De Buurvrouw - 8Door: Johnnie
Gelezen: 3257x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
26-05
9.0
:: Rosanne Heerlijke HoerDoor: Frecolnago
Gelezen: 3651x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Grote Tieten
25-05
8.3
:: Sophie’s Belevinissen - 2Door: SOPHIE
Gelezen: 1579x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-05
7.7
:: [1] Seks In Opdracht Van...Door: UndercoverMax
Gelezen: 4774x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Opdracht, Pijpen, Beffen, Neuken, Telefoonsex
25-05
8.7
:: Dagje SaunaDoor: Karel
Gelezen: 6500x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-05
8.6
:: De Oude Vaas - 2Door: Robb Breen
Gelezen: 4739x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Solo, Mastrubatie, Milf
24-05
8.0
:: Cynthia, Getemd - 5Door: K9Jack
Gelezen: 2625x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dieren, Extreem, Trio, Spannend
24-05
8.2
:: Een Verrassende Voetbalavond...Door: G.B.
Gelezen: 12063x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
23-05
8.9
:: Dorien En Ik - 7Door: Mike1985
Gelezen: 2474x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
23-05
9.3
:: Jeanet, De Buurvrouw - 7Door: Johnnie
Gelezen: 4914x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
23-05
9.1
:: Rosanne Heerlijke HoorDoor: Frecolnago
Gelezen: 6796x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Grote Tieten
23-05
8.0
:: Tuin SproeienDoor: Eo
Gelezen: 9703x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buiten, Keuken, Pijlen, Sex, Beffen, Geil, Nat
22-05
8.4
:: Sophie’s Belevenissen - 2Door: SOPHIE
Gelezen: 3673x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.2
:: Waargebeurd - Deel 5 (slot)Door: Fantasylover
Gelezen: 5257x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
22-05
9.0
:: Dorien En Ik - 6Door: Mike1985
Gelezen: 3451x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-05
8.9
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!