Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Gigolo Voor De Vriendinnen - 5

Zachtjes doe ik mijn ogen open en kijk ik naar mijn wekker. Deze geeft dat het iets na 2uur in de namiddag is. Ik ga op mijn rug liggen en overloop vorige avond en nacht. Het was een geweldig trouwfeest geweest. Heerlijk eten en drinken, veel gedanst en... heerlijk geneukt. Dina, Lore en Jolien hadden me geile ervaringen gegeven. Maar de grootste verrassing kwam toch van Christel, die me in de taxi naar huis had gepijpt. (Best mijn vorig verhaal eerst eens lezen). Nu ik eraan denk, neem ik mijn gsm en bekijk het filmpje ervan dat Jolien me nog stuurde. Ik herbeleef nu alles weer opnieuw, en ik zie hoe mijn laatste sperma van de nacht op het gezicht van christel droop. Gevolg, ik lig weer met een stijve in bed. Ik beslis op op te staan en ga naar beneden. Wat ontbijtgranen in een kommetje en in de zetel eet ik het rustig op. Het zal een rustige zaterdag worden, denk ik bij mezelf.

Plots gaat mijn gsm, een whatsappje. En van Christel dan nog. Ze schrijft: “hey Ben, zou ik mogen vragen of er vannacht in de taxi iets is gebeurd en zo ja, wat?” Zou ze haar nog iets herinneren? Ze was wel goed in de wind namelijk. Ik besluit mijn stoute schoenen nog eens aan te trekken en maak 2 screenshots van het filmpje. Eentje waar ze mijn lul diep pijpt en de andere toont hoe haar gezicht met sperma besmeurt is. Ik stuur deze naar Christel zonder uitleg. Ben benieuwd wat de reactie zal zijn.

Een kwartier later en er was nog steeds geen reactie. Die zal waarschijnlijk aan het bekomen zijn van de schok en zich beklagen wat ze gedaan heeft. Ik overtuig mezelf om naar de badkamer te gaan en te douchen, dat zal me ook wat deugd doen. In de badkamer zet ik het vuurtje op om het lekker warm te maken en laat de kraan van het bad lopen. Ik bedenk me dat ik eigenlijk alle tijd heb om in bad te gaan. Dan gaat de deurbel. “Wie belt er nu, ik verwacht niemand”. Snel draai ik de kraan toe en doe mijn badjas aan, zonder iets eronder natuurlijk. Als ik de deur opendoe, moet ik toch effe naar adem happen. Daar staat Christel, glimlachend en met hetzelfde rode jurkje aan als gisteren. Ze stapt meteen binnen langs mij: “wel, spraak verloren?” Ik herpak mij en zeg: “nee hoor, had je niet verwacht, ging mij juist wassen.” Christel bekijkt me goed en het zal haar wel opgevallen zijn dat mijn badjas wat omhoogstaat ter hoogte van mijn kruis. Ze vervolgt: “je mag je zeker wat opfrissen en dan je zwembroekje aandoen, want ik verwacht je straks in het saunacomplex.” Ik antwoord dat mij dat wel leuk lijkt maar wat haar vriend ervan zou zeggen. “Die ligt nog zijn roes uit te slapen en zal me niet meteen missen.” Is haar korte antwoord. “Dus, laat me niet te lang wachten” voegt ze er nog aan toe als ze naar buiten stapt en daarbij over mijn bult streelt.

Dit is een kans die ik niet mag laten liggen, dus snel ga ik mij opfrissen en aankleden. Ik steek mijn spannende zwemshort en handdoek in een zak en rijd naar het complex. Het is een 20 minuutjes rijden en al snel vind ik plaats. Terwijl ik naar binnen ga krijg ik nog een berichtje van Christel: “je kan me vinden op de ligweide”. In een hoogtempo ben ik omkleed en begeef me naar de weide. Het complex is heel groot en heeft een naakt en gekleed deel. Ondanks het mooie weer is het niet heel druk.

Ik kijk rond over de weide en dan zie ik Christel liggen. Op haar rug op een ligstoel. Haar siliconenborsten staan stevig omhoog, ingepakt in een klein rood bikinitje. Wat een uitzicht. Mijn lul reageert al in mijn shortje. Ik ga bij haar en neem plaats op de stoel naast haar. “Je bent hier nog snel. En met plezier als ik het zo bekijk” zegt ze met haar ogen op mijn broek gericht. “Kan je me het kwalijk nemen. Ik lig hier naast een lekkere meid die me vannacht nog heeft gepijpt achter in een volle taxi.” Christel lacht en zegt: “ laten we eerlijk zijn. Ik weet dat je Jolien neukt en waarschijnlijk Lore ook.” Ik bekijk haar wat geschokt. Ze vervolgt: “gisteren zag ik je uit het gehandicapte toilet komen en ben na u aan de deur gaan luisteren. Ik hoorde dan Jolien zeggen tegen zichzelf dat het toch weer heerlijk was geweest met de lul van Ben. En die foto’s zullen wel door Jolien gemaakt zijn en Lore zat naast haar, dus die weet er ook wel van. Het is niet omdat ik in de wind ben dat ik niets meer weet e.”

Daar zat ik dan. Ik gaf toe dat ik Jolien en Lore neukte, maar zweeg over wat ik al met Linda, Selina en Dina had gedaan. Christel stelt me gerust: “geen paniek, ik zal niets zeggen. Maar ik wil wel ook eens genieten e. En daarom zijn we hier. Ik hou nogal van openbare plaatsen.” Ze staat op en gebaart haar te volgen. Ik sla de handdoek rond mij zodat mijn stijve nie te hard opvalt. Ik loop achter Christel. Iedere man zit haar te begapen. Haar bikinitje is volgens mij toch een maatje te klein, maar ik klaag niet. Haar tieten en bolle kont zitten er straks in. Ze weet maar al te goed dat alle blikken op haar gericht zijn. We gaan een klein bad in dat helemaal afgeschermd zit. Het water is lekker warm en komt tot ongeveer mijn navel. Rondom is er een verzonken bankje. Een ander koppel zit er ook en we zetten ons op dezelfde kant.

Al snel voel ik een hand op mijn shortje wrijven. Christel komt dicht tegen me aan zitten en haar hand gaat in mijn shortje. Ze omklemt mijn stijve stevig en begint zachtjes te trekken. Ik kijk of het andere koppel iets doorheeft maar die zitten in een gesprek. Ik zoek nu ook een weg in haar broekje. Ik voel haar clit, ze heeft echt een grote clit. En gevoelig ook want ik streel er nog maar langs of Christel maakt al een klein sprongetje. Mijn vinger glijd verder door haar schaamlippen en in haar kutje. We doen zo effe verder tot plots het koppel zich rechtzet en het bad uitstapt. Van zodra ze uit het zicht zijn komt Christel haar op mijn schoot zetten, met haar rug naar mij. Ze haalt mijn lul uit en dirigeert hem in haar vagina. Helemaal verdwijnt hij in Christel’s warme kut. Langzaam beweegt ze haar bekken naar voor en achter, waarbij ze haar kutje telkens samenspant. Mijn lul word gemasseerd door haar vagina.

Dan, een plons in het water. Een jonge gast komt het bad ingewandeld, Christel stopt met me te berijden. De gast, ik schat hem 17, zet hem recht over ons. Hij bekijkt ons raar. Is inderdaad ook wel een zicht, een geile meid met pronkende tieten die op de schoot van een gast zit in een warm bad. Ik zie hoe Christel een “stt” teken naar de gast doet en dan begin ze me weer te berijden. Dan trekt ze haar topje opzij en gunt zo de gast een prachtig zicht op haar borsten. Ze speelt met haar tepels. Ik zie de gast zijn mond letterlijk openvallen. Dan gaat zijn hand ook in zijn short en ik zie dat hij met zichzelf zit te spelen. Christel blijft me heerlijk verwennen met haar kutje. Het duurt niet lang voor we aan de gast zijn gezicht zien dat hij op punt staat klaar te komen. Christel staat op, mijn lul floept uit haar kut, en ze gaat voorovergebogen bij de gast staan. Ze neemt zijn lul in haar hand en trekt hem hard af, tot hij klaarkomt en zijn lading gewoon in het water schiet. “Goed zo jongen”: zegt Christel. Ze kijkt naar mij, steekt haar borsten weer weg en zegt: “ kom, wij gaan ergens anders verder.”

We stappen het bad uit en er juist naast zien we de hammam. We kijken elkaar aan en ik knik. We zien binnen echt geen meter voor ons door alle waterdamp. Ik stap voorzichtig rond en kom tot de conclusie dat er 3 ruimtes achter elkaar zijn, telkens via een doorgang verbonden. En...dat er niemand anders is. Christel komt bij mij in de laatste ruimte en gaat met haar rug voor mij staan. Ik duw haar bovenlichaam naar voor en zij zet haar ene been op het bankje dat er is. Mijn stijve haal ik uit mijn broekje terwijl Christel haar slipje wat omlaag duwt. Vlotjes schuif ik mijn lul in haar vochtige kut. Meteen neem ik haar op een snel tempo. Mijn handen stevig op haar lekkere kont. Christel heeft het wel graag ruw, ze kreunt van genot. Ik laat mijn handen naar voor gaan, op zoek naar die tieten van haar. Ik bevrijd ze uit hun te kleine topje. Aan haar tieten trek ik Christel’s bovenlijf wat rechter, haar rug gekromd en kont naar achter. Ze duwt haar kont ook telkens naar achter zodat ik heel diep in haar kan stoten. Mijn ene hand kneed haar tiet terwijl mijn andere haar klitje vind. Ik neuk en vinger haar snel en hard. Ze kan haar gekreun met moeite inhouden. Ik voel aan de spanning in haar kut dat ze op punt staat klaar te komen. Ik stoot door tot Christel plots kreunt: “jaah, blijf me neuken, ik kom”. Haar lichaam schokt wat terwijl ik haar kutje blijft penetreren tijdens haar orgasme.

Maar ineens horen we de deur van de hammam opengaan. Mijn lul floept uit haar kut en we zetten ons braafjes naast elkaar op het bankje. Christel trekt haar broekje op en propt haar tieten terug in het topje terwijl ik hetzelfde doe met mijn lul. Ik luister aandachtig. Aan de stemmen te horen, denk ik dat er 2 mensen zijn binnengekomen. Maar we zien ze niet, waarschijnlijk zijn ze in het eerste deel gebleven. Ik voel Christel haar hand in mijn broek gaan: “jij was ook niet ver van klaarkomen e?” Vraagt ze terwijl ze me zacht aftrekt. Ik fluister terug van nee.

Christel gaat voor me tussen mijn benen op haar knieën zitten. Ze haalt mijn lul weer tevoorschijn en begint me te pijpen, kort en krachtig. Dan komen haar tieten weer vrij en ik duw mijn lul ertussen. Christel duwt haar tieten er goed rond en begint op en neer te gaan. Ik voel hoe haar speeksel van het pijpen alles lekker doet glijden. Het voelt echt geil om zo haar tieten te neuken. Ik kijk af en toe of de andere mensen in de hammam niets doorhebben. Mijn orgasme voel ik al snel weer opkomen. “Ik kom” fluister ik. Christel kijkt me aan. Door de damp zie ik haar geile ogen gewoon vragen om mijn zaad. Ze duwt haar tieten nog strakker rond mijn lul en ik kom spuitend klaar. Dikke klodders schiet ik op haar mond en kin. Mijn laatste beetjes druipen op haar tieten, en ook het sperma op haar gezicht druipt naar beneden. Christel laat mijn lul vrij van tussen haar tieten en wrijft alle sperma open over haar tieten. Ze likt haar vingers af en trekt dan mijn lul naar haar mond. Grondig likt en pijpt ze hem helemaal proper, tot mijn ballen toe. “Kom, laat ons nog effe bekomen hier” zegt ze dan. We gaan naast elkaar op het bankje zitten voor nog een 5 tal minuutjes.

“Zin om effe in de sauna te gaan?” Vraag ik aan Christel. “Ja, zeker” is haar antwoord. We stappen voorzichtig naar de deur van de hamman en passeren het koppel dat binnengekomen was. In het wellness complex waren verschillende sauna’s. Je had een hele grote met zicht over het complex en dan een stuk of 4 kleine. Ik ging naar de kleinste, waar het ook het minst warm is. We stappen binnen en zetten ons in de verste hoek, Christel in het hoekje en ik naast haar. Er zijn nog 2 mensen in de ruimte, een oudere man en een vrouw van ongeveer 45. De vrouw zag wel nog heel goed uit, slank, gebruind, mooie strakke benen en toch zeker een C-cup. Zij zat rechtover ons en bekeek ons effe als we binnenkwamen maar deed dan haar ogen weer toe. De man zat met zijn rug naar ons. Christel zat met haar benen wat opgetrokken en open. Ik liet mijn hand tussen haar benen gaan op zoek naar haar slipje. Zachtjes ging ik erin en vond haar clit en begon deze te masseren. Christel sluit haar ogen en geniet. Ik bekijk Christel terwijl ik haar verwen en ik zie wat opgedroogd sperma op haar tieten hangen. De man staat op en gaat naar de uitgang. Ik probeer mijn hand dat in Christel’s broek zit wat te verbergen en kijk naar de man of hij iets doorheeft. Maar hij stapt gewoon buiten. Dan vallen mijn ogen op de vrouw, die ons nu gefascineerd zit te bekijken. Ze heeft door wat ik aan het doen ben. Christel zit nog steeds met haar ogen toe. De vrouw trekt haar benen op en laat ze wat openvallen. Haar handen gaan over haar borsten. Ik begin Christel weer te verwennen met mijn vingers. Ik zie de handen van de vrouw naar beneden gaan, in haar broekje. Ze begint haar klit te strelen. En ze blijft me aankijken. Ik word er weer helemaal opgewonden van en mijn lul begint te spannen in zijn broekje. Mijn vingers blijven Christel’s clit beroeren. Dan doet Christel haar ogen open en het eerste wat ze ziet is de vrouw die met zichzelf zit te spelen. Deze merkt ook op dat Christel haar ziet, en trekt haar slipje opzij, zodat we nu haar kut zien. Mooi glad geschoren en glinsterende lippen. Christel doet hetzelfde en laat nu ook haar kut zien aan de vrouw. We merken beide op dat de vrouw ook wel zit te kijken naar de bult in mijn broek. Christel laat haar hand in mijn broek glijden en haalt mijn stijve eruit. De ogen van de vrouw worden groot terwijl Christel zachtjes mijn lul streelt. Dan staat ze op en komt naast mij zitten. Haar hand omklemt ook mijn lul en ik word nu door de 2 dames zachtjes afgetrokken. Mijn 2e hand gaat bij de vrouw op zoek naar haar kutje. Al snel zit ik met mijn vingers in 2 kutjes. Ik vinger hen snel en ik denk dat ik bij beide de g-spot gevonden heb, want ze kreunen en kronkelen ongecontroleerd. De vrouw bereikt haar hoogtepunt het eerste. Haar hand stopt met mijn lul te strelen, maar ze knijpt er wel harder in terwijl haar orgasme opkomt. Ze kreunt en komt hard, een straal geil spuit uit haar poes, over de banken van de sauna. Met geile ogen bekijkt ze mij terwijl ik Christel dan naar haar orgasme leid. Christel komt met een kreet klaar. Haar lichaam schokt en haar kutje spant zich rond mijn vinger.

Voor Christel is bekomen van haar orgasme gaat de vrouw voor mij zitten, tussen mijn benen. Met haar 2 handen begint ze mijn lul weer te masseren. Ze maakt heerlijke melkbewegingen waar mijn lul goed op reageert, hij word echt beenhard. Het duurt dan ook niet lang voor ik mijn orgasme voel naderen. De vrouw merkt het en zet haar mondje over mijn eikel en trekt me zo verder af. Haar tong maakt ondertussen cirkeltjes rond mijn eikel. Het word me te veel en ik spuit alles in haar mondje. Ik merk dat ik wel nog een mooie hoeveelheid kan produceren als 2e orgasme. De vrouw zuigt me letterlijk helemaal leeg en laat mijn lul dan uit haar mond ploppen. Ze trekt haar bikini topje opzij. 2 mooi gevormde en nog stevige borsten komen tevoorschijn, met grote tepels erop. Het sperma laat ze uit haar mond druipen op haar borsten en dan wrijft ze alles mooi open. Zonder nog een woord te zeggen gaat ze weer naar haar plaats en geniet verder van de sauna. Christel en ik bekijken elkaar en lachen. “Kom, we gaan verder” zegt Christel en we verlaten de sauna.

We gaan naar de bar en bestellen een drankje waarmee we weer naar de ligweide gaan. Er is nog 1 ligstoel vrij waar we ons opzetten. “Ik heb me hier al heel erg geamuseerd” zegt Christel. “Maar ik wil ons avontuur op een spetterende manier eindigen en ik denk niet dat we dat hier gaan kunnen doen.” Vervolgt ze. Ik vraag wat ze bedoelt en ze fluistert in mijn oor: “ik wil elkaar platneuken, ik wil dat je me hard neukt, ik wil schreeuwen van plezier”. Dat zal hier idd niet echt lukken zeg ik, maar bij mij thuis wel. We drinken ons drankje op en gaan naar de kleedhokjes. Snel kleden we ons beiden om en begeven ons naar de uitgang. Christel loopt voor mij op de parking en trekt plots haar rokje omhoog. Ik zie haar bolle kont maar zonder ondergoed eronder. Ze draait zich om en trekt dan haar topje omlaag. Een bh heeft ze ook niet meer aan want ik zie haar tieten met haar stijve tepels. “Tot straks e” zegt ze nog voor ze in haar wagen stapt. Ik doe snel hetzelfde en we haasten ons naar mijn huis.

Niet veel later stappen we bij mij binnen en ik ga naar de keuken. Christel volgt me. Ik besluit het initiatief te nemen en neem haar vast, trek haar naar de tafel en duw haar bovenlichaam op de tafel. Ze ligt nu met haar kont naar mij gericht. Aan gezien haar kleedje niet te lang is zie ik bijna haar volledige kont tevoorschijn komen. Ik laat ze haar benen wat verder uit elkaar zetten en zoek met 2 vingers haar natte gleuf. Vlotjes schuiven ze erin en ik begin haar hard te vingeren. Christel kreunt. Ik duik naar beneden en begin haar nu te beffen. Mijn tong gaat over haar klitje terwijl ik haar blijf vingeren. Ik zuig haar klit tussen mijn lippen. Christel zit niet ver van haar orgasme. Een derde vinger gaat mee in haar kut en zorgt ervoor dat ze klaarkomt. Het geil loopt in mijn mond wat ik gulzig oplik.

Christel staat wat te puffen, ik sta op en duw mijn broek naar beneden. Mijn stijve floept voor haar kutje en ik duw hem er meteen in. “Oooh jaah, heerlijk” kreunt Christel. Hard neuk ik haar, ik masseer haar kont, sla erop. Christel komt los, het kreunen maakt plaats voor roepen: “ neuk me, ik wil dat je me hard neukt.” Dat laat ik me geen 2 keer zeggen. Zo diep en hard als ik kan, ram ik mijn lul telkens diep in haar kut. Christel geniet ervan.

Ik stop en gebied haar: “doe je kleed uit en ga op je rug liggen”. Ze doet mooi wat ik zeg terwijl ik ook al mijn kleren uitdoe. Ze ligt lekker klaar voor mij, haar valse tieten omhoog stekend, tepels stijf, haar benen open en een druipnatte kut. Ze vraagt er gewoon om hard geneukt te worden. Vlot schuif ik weer in haar en meteen neuk ik op hoog tempo. Haar benen leg ik omhoog over mijn schouders, zo kan ik nog wat dieper en controleer ik haar. Mijn billen kletsen tegen haar kont en haar tieten botsen over en weer. Wat een geil wijf is het toch. “Oooh ik ga weer komen, blijf me neuken” roept ze. Ze begint zelf over haar klit te wrijven. Christel begint heftig te trillen: “aaaaaaaaaah” is het enige wat ze kan uitbrengen terwijl ze klaarkomt. Ik voel hoe haar kut eerst opspant rond mijn lul en hem er dan uitduwt. Gevolgd door een golf geil die eruit gutst. Christel ontspant zich om te bekomen, maar die tijd geef ik haar niet. Ik duw mijn lul weer in haar en neukt nu zo hard ik kan, mijn geiligheid staat op hoogste punt nu. “Shit, je bent geil. Ik wil u zien spuiten” kreunt Christel. Ik schuif vlot in en uit haar kut. Het word me al snel ook teveel en ik voel mijn zaad klaarzitten. Ik laat haar benen zakken, trek me terug en mik over haar lichaam. Na toch al een paar te zijn klaargekomen vandaag had ik niet gedacht dat het volgende zou gebeuren. 4 dikke stralen zaad spoten in de lucht en belanden op Christel. Haar buik, tieten en zelfs haar gezicht kregen klodders te verwerken. Het laatste druipte op haar schaamlippen. Wat een orgasme zeg.

“Wauw, dat was lekker geil” zegt Christel. Ze wrijft al het sperma open over haar tieten en zelfs gezicht. “Altijd goed voor de huid e” zegt ze lachend. Galant springt ze van tafel en meteen duikt ze naar beneden. Ze begint me heerlijk te pijpen. Al het zaad likt ze van mijn halfslappe lul. Nog effe deepthroat en ze stopt. “Zo, dat was inderdaad afsluiten met een knaller e” zeg ik. Christel antwoord:” jep, het was een heerlijk dagje niet? Beetje welness met heerlijk geile sex.” Ze neemt haar kleedje. Zonder haar bh of slip weer aan te doen, trekt ze haar kleedje aan. Hakjes aan en Christel stapt naar de voordeur. “Bedankt e Ben. Tot binnenkort” zegt ze voor ze buiten stapt.

Ik besluit me nog een douche te nemen. Als ik terug uit de badkamer kom heb ik een berichtje van Christel. “Ben thuis gekomen, Greg ligt nog steeds te slapen. Ga al je zaad van mijn lichaam wassen. Het was heerlijk!!” Met een lach op mijn gezicht zet ik me voor tv

Zoek naar meer verhalen van Waterman...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Een Verrassende Voetbalavond...Door: G.B.
Gelezen: 370x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
23-05
9.9
:: Dorien En Ik - 7Door: Mike1985
Gelezen: 1173x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
23-05
9.5
:: Jeanet, De Buurvrouw - 7Door: Johnnie
Gelezen: 1904x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
23-05
9.2
:: Rosanne Heerlijke HoorDoor: Frecolnago
Gelezen: 4928x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Grote Tieten
23-05
8.0
:: Tuin SproeienDoor: Eo
Gelezen: 6755x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buiten, Keuken, Pijlen, Sex, Beffen, Geil, Nat
22-05
8.2
:: Sophie’s Belevenissen - 2Door: SOPHIE
Gelezen: 2692x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.2
:: Waargebeurd - Deel 5 (slot)Door: Fantasylover
Gelezen: 4058x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
22-05
9.0
:: Dorien En Ik - 6Door: Mike1985
Gelezen: 3142x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-05
8.9
:: Waargebeurd - 4Door: Fantasylover
Gelezen: 7277x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
20-05
8.6
:: Afrodisiac - 3Door: Mike
Gelezen: 3165x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Openlucht
20-05
8.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 7Door: Karel776
Gelezen: 4107x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Spuiten, Hoer, Extreem, Anaal
20-05
8.8
:: De Oude Vaas - 1Door: Robb Breen
Gelezen: 8269x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Drama, Tieners, Hetero
19-05
7.8
:: Anders Dan VerwachtDoor: Groen
Gelezen: 8121x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Werk
19-05
8.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 6Door: Karel776
Gelezen: 4502x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Vastbinden
19-05
9.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 5Door: Karel776
Gelezen: 7291x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Sexclub, Vreemden
17-05
9.3
:: Waargebeurd - 3Door: Fantasylover
Gelezen: 9830x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
17-05
8.5
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!