Opwindend.Net
Het was weer vrijdag en zoals altijd ging de boodschappen op de vrijdag in de avond doen, dit omdat ik doordeweeks weinig tijd had dus haalde ik het meeste voor de week erna op de vrijdag. Het grappige is dat als je altijd rond het zelfde tijdstip een winkel binnen komt je eigenlijk altijd dezelfde mensen ziet (de meeste dan). Wij mensen zijn een gewoonte dier en doen vaak alles in de zelfde volgorde.

Zo kwam ik dus eigenlijke elke vrijdag avond wel een moeder en dochter tegen, samen boodschappen doen en na een tijd als je elkaar vaker ziet begin je elkaar langzaam te begroetten. Dit begint natuurlijk met de zo gehete not en daarna begin je elkaar goede avond te wensen. Na een tijdje ga je dan toch een gesprek je aan, een beetje small talk zoals het gewoonlijke: ben je alweer hier ? Of ook weer aan het winkelen? Zo knoopte ik langzaam een gesprek aan gewoon voor de gezelligheid en maakte het boodschappen toch wat leuker.

Deze bewuste avond kwam ik de 2 weer tegen en raakte we toch een beetje aan de praat, van is wel toevallig dat we elkaar altijd tegen komen, waar ze wonen wat ze doen etc. De vrijdag ervoor grapte ik nog als ik jullie nog een keer tegen kom dan komen jullie maar op de koffie. Nou deze belofte moet ik dan toch inlossen en nodigde de moeder en dochter uit. Die avond kwamen ze langs want het bleek dat ze een blok verder woonde dus kwamen ze te voet en konden we wat drinken.

Zo gezegd zo gedaan die avond kwamen Laura (de moeder) en Sophie (de dochter) langs, ze belde aan en ik liet ze binnen. Ik had er eigenlijk nooit opgelet maar ze zagen er beide zeer goed uit. Laura had een flinke voorgevel en redelijke kont en liep heerlijk op hakken. Ondanks de trui en de jeans kon je haar lichaam toch zien en best strak voor haar leeftijd, Sophie had dan ook de voorgevel van haar moeder overgenomen iets smaller wel iets langer en mooi lang bruin haar. Zo bood ik ze een drankje aan en verliep de avond zeer ontspannen en heel gezellig en kwamen we meer van elkaar te weten. Laura was 42 jaar en was net een half jaar gescheiden en woonde dan ook pas een half jaar in de buurt en werkte als secretaresse voor een middelgroot bedrijf. Sophie studeerde rechten en was 22 jaar. Ze had ervoor gekozen om bij haar moeder te wonen en had zelf net een relatie beŽindigd van 2 jaar omdat ze er achter kwam dat hij vreemd ging. Zo verliep de avond zeer gezellig en Laura nodigde mij dan ook uit om een keer bij hun een kopje koffie te komen drinken, weet je wat zei Laura een beetje tipsy van de wijn: kom volgende week anders ? Anders verwatert het toch. Zo gezegd zo gedaan en de afspraak stond.

Die vrijdag avond ging ik dan bij Laura en Sophie langs, en alweer was het een gezellige avond en opperde dat ik blij was dat ik toch bekende in de buurt leerden kennen aangezien ik niet zoveel contact had met de buurt vond ik dit toch zeer aangenaam. Toen begon Laura langzaam wat wijn te schenken en deze ging er goed in, we voelde ons allemaal redelijk tipsy. Sophie werd toch al redelijk moe en had een bijbaantje en ging dan langzaam naar bed. Zo zei ik dan zal ik ook maar eens gaan. Laura antwoordde: waarom ? Je kan nog wel blijven en de fles is nog niet op ? Dus maken we deze eerst leeg. Sophie haakte erop in: van mij mag je ik vertrouw je wel met mijn moeder met een lachende toon. Jullie hebben mij overgehaald antwoordde ik en bleef dan ook zitten. Sophie ging naar boven en naar bed, terwijl Laura en ik de fles nog opdronken en er nog een paar achteraan. Het was zeer gezellig maar door de alcohol voelde we toch een bepaalde spanning. Hierdoor kwamen we langzaam dichter naar elkaar toe en volgde de eerste kleine aanrakingen. Eerst mijn hand op haar been of haar hand op mijn schouder. Ik werd geil en ik kon mijn eigen gedachte niet de baas zijn en mijn broek werd langzaam maar zeker strakker en dit viel Laura dan ook op. Ze keek mij ondeugend aan en zei volgens mij heb je het wel heel gezellig hier.

Ik verontschuldigde mij en stond op: sorry dit mag niet gebeuren en echt mijn excuses hiervoor en liep naar de gang. Laura kwam achter me aan en pakte me arm vast. Nee niet verontschuldigen het is niet erg. En toen Laura dit zei kon ik mijzelf niet meer inhouden. Ik pakte haar vast en duwde haar tegen de gangmuur aan en zoende haar langzaam. Mijn lippen tegen die van haar mijn handen op haar heupen en voelde Laura haar handen om mijn hals. De setting van iets spannends en de aantrekking van de avond het gevoel van tipsy zijn en geil dit was zo heerlijk. Zo dwaalde mijn handen over haar lichaam van haar heupen naar haar zei langzaam haar truitje opstropend en greep haar borsten vast. Laura kreunde zachtjes en ik vervolgde langzaam kussend in haar nek naar haar oorlel en blies zachtjes in haar oor terwijl ik haar oorlel in mijn mond nam en zachtjes aan zoog. Laura streelde stevig knijpend over mijn rug. Ze voelde het zelfde wat ik voelde de spanning en het verlangen de drang om de kleren van elkaar af te scheuren. Laura pakte mijn riem vast en maakte deze los voor ik het wist had ik mijn broek op de enkels hangen. Laura duwde mij op de trap en ik ging op de trap zitten met mijn broek naar beneden en mijn lul keihard en kloppend naar Laura gericht.

Laura ging op haar knieŽn zitten en het duurde niet lang voor ik haar warme tong langs mijn schacht voelde likken van mij ballen naar mijn eikel en terug terwijl ze langzaam trekkende beweging maakte. Dit voelde heerlijk en ik genoot dan ook volle tuigen ik leunde naar achter en kantelde mijn hoofd naar boven en sloot mijn ogen om intens te genieten van Laura haar aanraking. Toen ik mijn ogen opendeed en naar boven keek zag ik Sophie vanaf haar kamer naar onder gluren, Het was donker maar ik zag Sophie in een nachtjurkje staan en gericht kijken. Ik schrok en wilde Laura waarschuwen en voor ik mijn mond kon optrekken. Zag ik Sophie haar vinger voor haar lip doen en schudde haar hoofd nee. Terwijl ik dit zag voelde ik Laura haar warme mond compleet over mijn lul schuiven en het schrikken en geilheid kwam er tegelijk uit en verder half op en enige wat ik uit mijn mond kreeg was: woahhh. Het was een geil idee dat Sophie kon genieten van hoe haar moeder mij een pijpbeurt gaf en zei stiekem gleurde. Ik keek naar Laura en Laura trok haar shirt en BH uit en plaatste mijn lul tussen haar Borsten en zei dat ik moest opstaan. Ze drukte haar borsten bij elkaar en spuugde erop. Zoo neuk mijn borsten maar eens even goed en voor ik het wist stond ik Laura haar grote borsten te neuken terwijl ik de ogen van Sophie in mijn rug voelde prikken. Dit was zo geil en spannend de gedachten alleen al en ik kwam al bijna klaar. Snel stopte ik en fluisterde hijgend dat ik dit niet aan kon.

Ik duwde Laura tegen de trap op en liet haar doggystyle staan, ik trok haar broek naar benen en terwijl ze gebukt naar mijn toe stond ging ik op mijn knieŽn voor haar zitten en likte heerlijk haar kutje met mijn tong langzaam over kutje die al heerlijk nat was. Met mijn tong likte ik zo drukkend mogelijk tegen haar kutje aan dat ik steeds weer dieper met mijn tong naar binnen ging. Terwijl mijn vingers snel en roterend om haar klitje, Ik kan wel schreeuwen kreunde Laura maar dan maak ik Sophie wakker. Niet wetend dat Sophie stond te kijken hoe haar moeder werd gelikt. Ik likte heerlijk door en terwijl Laura mijn tong in haar voelde woelen en golven en mijn vingers over haar opgezwolle klitje voelde gaan. Ging ik met mijn ander hand mijn mijn duim roterend over Laura haar anus om haar nog meer te prikkelen en ze vond het heerlijk. Laura pakte de de traptrede nog eens een keer goed vast en duwde haar kontje en kutje dieper mijn gezicht in en kreunde langzaam harder en hoorde haar kreunen in proberen te houden.

Ik wil je in me voelen in wil dat je me neukt hier en nu tegen de trap op. Dit liet ik mij natuurlijk geen 2e keer zeggen en stond op en drukte mijn eikel tegen Laura haar schaamlippen aan en maakte roterende bewegingen en voelde haar kutgeil en mijn voorvocht met elkaar vermengen. Langzaam liet ik mijn lul in haar kutje glijden en voelde hoe haar strakke kutje compleet om mijn lul uitweidden. Met als gevolg een lang gerekte kreun en kreunend fluisterend: MMMM Dit voelt zooo goed. Zo begon ik langzaam te stoten en voelde Laura haar hand naar achter grijpen terwijl ze mijn ballen masseerde die langzaam kletsnat waren van haar speeksel en kut geil terwijl ik steeds dieper en harder in haar stootte. De Trap kraakte flink en als ik omhoog zag ik Sophie nog steeds genietend kijken. Langzaam zag ik dat ze met zichzelf speelde. Dit was zo opwindend dat ik Laura haar borsten vast pakte en een paar flinke tikken op haar kont gaf. En merkte dat Laura heel dicht tegen het klaarkomen aanzat net zoals ik. Zo gingen we door tot we beide klaarkwamen vol verlangen en passie en het orgasme leek wel 10 minuten te duren en stootte heerlijk na.

Laura ging direct naar de wc want we hadden seks gehad zonder condoom dus langzaam maar zeker droop mijn sperma uit haar wat al een paar vlekken op het laminaat had gemaakt. Ga maar naar de badkamer boven kan je je daar op frissen zei Laura tegen me. Ik liep langzaam de trap op en zag Sophie niet meer staan. Ik ging de badkamer op en voor ik wist stond achter mij. Ze pakte mijn lul vast en kwam dicht tegen me aanstaan keek mij recht in de ogen aan en zei: wat je bij me moeder hebt gedaan wil ik ook en heel snel...

Genoten van het verhaal ? Rate, Abboneer en laat een reactie achter !

Ik vind dit heerlijk om te doen en wil je een gepersonaliseerd verhaal ? Stuur mij een email voor meer info !

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Boodschappen Doen - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (8)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Jeanet, De Buurvrouw - 8Door: Johnnie
Gelezen: 2545x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
26-05
9.1
:: Rosanne Heerlijke HoerDoor: Frecolnago
Gelezen: 3112x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Grote Tieten
25-05
8.3
:: Sophieís Belevinissen - 2Door: SOPHIE
Gelezen: 1360x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-05
7.7
:: [1] Seks In Opdracht Van...Door: UndercoverMax
Gelezen: 4158x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Opdracht, Pijpen, Beffen, Neuken, Telefoonsex
25-05
8.7
:: Dagje SaunaDoor: Karel
Gelezen: 5962x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-05
8.6
:: De Oude Vaas - 2Door: Robb Breen
Gelezen: 4558x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Solo, Mastrubatie, Milf
24-05
8.0
:: Cynthia, Getemd - 5Door: K9Jack
Gelezen: 2578x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dieren, Extreem, Trio, Spannend
24-05
8.2
:: Een Verrassende Voetbalavond...Door: G.B.
Gelezen: 11904x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
23-05
8.9
:: Dorien En Ik - 7Door: Mike1985
Gelezen: 2447x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
23-05
9.3
:: Jeanet, De Buurvrouw - 7Door: Johnnie
Gelezen: 4729x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
23-05
9.1
:: Rosanne Heerlijke HoorDoor: Frecolnago
Gelezen: 6750x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Grote Tieten
23-05
8.0
:: Tuin SproeienDoor: Eo
Gelezen: 9624x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buiten, Keuken, Pijlen, Sex, Beffen, Geil, Nat
22-05
8.4
:: Sophieís Belevenissen - 2Door: SOPHIE
Gelezen: 3609x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.2
:: Waargebeurd - Deel 5 (slot)Door: Fantasylover
Gelezen: 5226x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
22-05
9.0
:: Dorien En Ik - 6Door: Mike1985
Gelezen: 3444x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-05
8.9
:: Waargebeurd - 4Door: Fantasylover
Gelezen: 7719x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
20-05
8.6
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!