62.580 Gratis Sexverhalen
Datum: 09-09-2023 | Cijfer: 8.9 | Gelezen: 18937x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Wat ben je toch een lekker klein geil sletje, kreunde Mo terwijl hij zijn derde lading diep in het natte tienerkutje van Emma spoot. Zoals iedere dinsdagavond kon hij zich helemaal leeg neuken in Emma, een net zeventien jarig boszichtsletje van vier HAVO. Mo (44) werkt als hulpconciërge op het Boszicht en heeft daar al menig jong sletje gehad. Hij heeft altijd wel wat te neuken maar op dinsdag is Emma aan de beurt. Haar gescheiden moeder is dan tot laat op bezoek bij haar hartsvriendin in Bosserheide. Het zijn heerlijke lange geile avonden waarop het zaad rijkelijk vloeit. Niet alleen dat van Mo, soms neemt hij een vriend of familielid mee die zich dan tegoed mogen doen aan de onverzadigbare Emma. Ze staan dan steeds te kijken van het jonge meisje. Net zeventien en dan al zo verdorven. Als een volleerde hoer weet ze ieder pik snel tot spuiten te brengen. Ze is gek op pikken in het algemeen en sperma in het bijzonder. Ze laat haar natte kutje graag volspuiten maar nog liever ontvangt ze het kostbare goedje in haar mondje. Ze maakt er dan een sport van om geen druppel verloren te laten gaan. Netjes likt ze de pik dan helemaal schoon en de gemorste druppels op haar kin en tieten likt ze op met haar vingers.

Die dinsdag had Mo dus al drie keer gespoten en Emma wist dat het dan wel echt op was. Onder het genot van een heerlijk koel wijntje lagen ze nog wat na te genieten toen Mo begon over zijn neefje Sem. Sem zou zeer binnenkort ook naar ’t Boszicht komen. Zijn broer had namelijk werk gevonden als kok bij de plaatselijke pizzeria en zou in Gravendeel komen wonen. De suf geneukte Emma besteedde er toen niet veel aandacht aan. Maar dat zou grondig veranderen.

Het werd langzaamaan weer zomer en de tijd van eindexamenfeesten brak weer aan. Samen met Kim zou ze naar het feest van Bas gaan. Toen Kim vroeg wat ze aan zou trekken moest ze toch wel lachen. Wat dacht je zelf ? Zo weinig als mogelijk natuurlijk, het moet toch allemaal zo snel mogelijk weer uit ! De feesten van Bas zijn inderdaad berucht. De grote villa van zijn ouders kent veel kamertjes waarin al menig meisje haar maagdelijkheid heeft verloren. En dan die tuin met zwembad. Al vroeg op de avond doken de meeste meiden er topless in. Naar gelang de avond dan vorderde bleef er geen kutje meer ongebruikt. Niet alleen naast het zwembad maar vooral ook achter de talrijke bosschages werd er dan volop geneukt.

Dat was die avond niet anders. Bas zijn ouders waren natuurlijk niet thuis en alle remmen gingen los op zijn examenfeest. Toen ze om een uur of tien binnenkwamen was het feest al goed op gang. Op de geïmproviseerde dansvloer dansten hun schaars geklede klasgenootjes er wild op los. Langs de kant zaten de jongens van school en wat oudere vrienden en kennissen van Bas aanmoedigend te joelen. Net toen Emma en Kim aan kwamen gingen de eerste jurkjes, topjes en rokjes dan ook al uit en doken de meiden vanaf de dansvloer direct het water in. Een paar jongens doken er achteraan en trokken de meiden naar zich toe om hun tieten, kont en kutje te betasten. Voor de vorm stribbelden een paar meisjes nog wat tegen maar het duurde niet lang of ook de kleine tangetjes gingen uit en de jongens hadden vrij spel.

Kim en Emma gingen iets verderop zitten en werden door bas van een koel drankje voorzien. Het was duidelijk te zien dat hij al een behoorlijke bult had in zijn strakke zwembroekje. Dat kon ook moeilijk anders in deze omstandigheden. Vanuit het zwembad klonk al het ritmische geluid van vlees op vlees. Kim zei geil lachend van ‘kom maar obertje dan helpt Kimmetje je uit de brand”. Ze gespte geroutineerd Bas zijn jeans open en in no time had ze zijn paal in haar mond. Emma was niet verbaasd of zo, ze was niet anders gewend van haar sletterige vriendin. Ze ging er eens lekker voor zitten en onwillekeurig dwaalden haar handen af naar haar inmiddels kletsnatte kutje en gezwollen klit. Het was ook zo een lekker gezicht. Emma lig zich dan ook lekker te vingeren toen Bas zijn harde pik verhuisde naar haar mondje. Jullie begrijpen wel hoe dit afliep. De meiden hadden nog nauwelijks tijd gehad om van hun drankjes te genieten en lagen al snel ergens in de grote tuin te neuken.

Dat voorjaar bezochten onze tienersletjes verder menig examenfeestje en zoals te verwachten hebben ze ladingen sperma te verwerken gekregen. In de zomer was dat natuurlijk niet anders. Ook op de camping in Renesse stonden ze al snel bekend als de campingsletjes.

Toen ze na de zomer voor hun laatste jaar terugkeerden op ’t Boszicht wisten ze dan ook niet meer hoeveel pikken ze hadden gehad. Het moeten er tientallen geweest zijn. Maar gewend als ze waren om iedere pik te krijgen die ze hebben wilde wachtte hen nu een uitdaging.

In die eerst schoolweek was het nog bloedheet. Schaars gekleed en sliploos zaten Kim en Emma naast elkaar op de voorste rij bij Nederlands van de knappe jonge Vissers toen de deur open ging. Hun korte rokjes bedekten hun sneetjes maar net. Sluismans kwam binnen met in zijn kielzog een ontzettend stuk. De meeste meiden begonnen onrustig over hun stoel te bewegen. Luister jongens en meisjes, hier is Sem, jullie nieuwe klasgenoot. Ik ga ervan uit dat jullie hem een warm welkom zullen geven en hij zich snel thuis zal voelen hier op ’t Boszicht.

Nou dacht de hitsige Emma meteen. Warm ? Wat haar betreft een heet welkom. Haar klitje begon alweer op te spelen alleen bij het zien van die knappe Sem al. Ze stootte Kim aan en die begreep het meteen. Snel deden ze hun beentjes even uitnodigend uit elkaar. Heel kort maar net lang genoeg om Sem hun vochtige lipjes te laten zien.

Sem bleef echter van hen wegkijken. Hij ging zitten en de les ging verder. Geen een keer keek hij naar een van de toch knappe en oh zo gemakkelijke meisjes, al kon hij dat laatste natuurlijk nog niet weten.

Natuurlijk bleef de knappe Sem onze sletjes bezighouden. Toen Emma weer eens goed doorgeneukt werd door Mo herinnerde ze zich weer vaag dat Mo het al eens over zijn neefje had gehad. Nadat ze de laatste druppels uit zijn pik had gezogen vroeg ze aan Mo of zijn neefje altijd zo verlegen was. Mo begon te lachen, hij kende zijn sletjes wel. Wat ben je toch een onverzadigbaar klein hoertje zei hij plagend. Wil je nu ook nog mijn onschuldige neefje neuken, je krijgt er ook nooit genoeg van slet !.

Nu werd Emma echt nieuwsgierig. Hoezo onschuldig ? vroeg ze. Nou vergeet Sem maar, hij heeft al jaren dikke verkering met Anouk, daar kom je niet zomaar tussen. Dat was tegen het zere been van Emma, dat zij hij nu net echt tegen de verkeerde. Het werd nu een prestige kwestie voor haar. Tegenover Mo deed ze er nu verder het zwijgen toe maar hij zou nog wel merken waartoe dit sletje echt in staat was.

Ze had altijd gedacht dat ze een gemakkelijk sletje was. De jongens in haar klas noemden haar ook wel een goedkoop hoertje. Voor de meeste meiden een belediging, voor geile Emma echter een compliment, sletterig als ze is. Bij Sem wilde het echter tot haar grote verbazing niet echt lukken, of eigenlijk helemaal niet. Hoezeer ze ook naar hem lonkte en “per ongeluk” haar tietjes liet zien.

Toen ze er met haar geile vriendinnetje Kim over sprak vertelde ze dezelfde moeilijkheden te ervaren. Natuurlijk had ook zij de knappe Sem al in het vizier. In haar veel te korte rokjes met kleine tanga was ze al een paar keer naast hem gaan zitten maar hij deed alsof zijn neus bloedde.

Ze bedachten een plannetje. Hun klasgenootje Lara zou dat weekend een tuinfeest geven ter gelegenheid van haar achttiende verjaardag. Lara, zelf ook nogal een sletje, had haar ogen natuurlijk niet in haar zak zitten en had Sem gevraagd. Gelukkig waren ze zelf ook uitgenodigd. Ze zouden naast hem gaan zitten en hem proberen dronken te voeren in de hoop dat hij zo zijn remmingen wat los zou laten.

Het was die zaterdagavond een ongewoon warme september avond. De zoals gebruikelijk steeds schaars geklede sletjes Emma en Kim gingen aan weerszijden van Sem zitten die zich duidelijk niet op zijn gemak voelde tussen onze doorgewinterde sletjes. Ze begonnen wat over school te praten en Sem vertelde dat zijn vriendin Anouk nog op zijn oude school zat in Gravenheide. Hij had al heel wat gehoord over het Boszicht en Anouk had hem gewaarschuwd. Emma gaf Kim een knipoogje en zei met haar liefste stemmetje: ontspan je dat valt allemaal reuze mee. Kim stond op en ging een onschuldig colaatje halen voor Sem. Wat hij niet wist was dat ze er onderweg stiekem een scheut Bacardi indeed. Sem vond de cola wel een beetje raar smaken maar Emma en Kim lachten het weg.

Zo bleven ze enige tijd kletsen en Sem dronk de nodige “colaatjes”. Rondom hen zaten al diverse stelletjes stevig te tongen en de eerste behaatjes gingen al uit. Sem wist niet wat hij zag en zei dat als Anouk dat zou weten dan …. Emma onderbrak hem en zei: ach Anouk is ver weg en vind je ze soms niet mooi. Ja natuurlijk stamelde Sem maar.. Niks te maren zei Kim toen een beetje quasi streng, hier kijk maar. Ze trok haar kleine strakke topje omhoog en haar flinke 80 d kwamen vrij.

Voel maar en ze pakten de handen van Sem, die al behoorlijk aangeschoten was, op haar flinke tieten. Als vanzelf begon Sem nu met haar harde tepeltjes te spelen en eindelijk zag Emma tot haar geruststelling iets groeien in zijn strakke jeans. Nu ikke zei ze speels en Emma trok haar rode topje uit. Ook lekker hè zei ze lachend, trots op haar stevige cup b tietjes.

Toen ging het gelukkig snel, om beurten boden ze hun stijve tepeltjes aan Sem’s mond aan die gretig begon te zuigen. Toen Sem’s gezicht bedolven werd door de enorme tieten van Kim ging Emma snel op haar knieën en maakte geroutineerd zijn jeans open. Toen Emma zijn stevige pik in haar mond nam duwde hij haar plots weg, hij stamelde iets van; dat kan toch helemaal niet, dat is raar en vies. Onze sletjes keken elkaar eens aan en begrepen het meteen. Sem moest nog veel leren. Rustig maar jongen zei Kim geruststellend,laat het maar gebeuren, hier zuig maar lekker en ze duwde haar stijve tepel in zijn gulzige mond.

Emma wist nu dat ze voorzichtig te werk moest gaan. Van de schrik was zijn pik wat slapper geworden. De geroutineerd slet , de vakvrouw in haar kwam naar boven en ze begon met zijn pik rustig stijf te trekken. Die reageerde gelukkig goed en ze ging verder met enkele voorzichtige kusjes op zijn eikel en schacht. Langzaam liet ze de kusjes over gaan en kleine likjes en ze zag dat ze succes had. Onder de tieten van Kim vandaan begon Sem flink te kreunen en zijn harde pik schokte licht. Emma wist nu dat ze verder kon en nam zijn paal in haar mond en begon rustig te pijpen. Ze was nog maar nauwelijks begonnen en was net bezig met zijn harde paal wat dieper te nemen toen ze voelde dat zijn eikel dikker werd. Als ervaren pijpsletje, haar specialiteit, wist Emma natuurlijk al wat er stond te gebeuren. Stevig zoog ze zijn pik tot de laatste druppel leeg.

De benevelde Sem leek even van de wereld te geraken, hij wist niet wat hem overkwam. Rustig likte Emma zijn pik schoon en ze ging naast hem zitten. Rondom hen werd er inmiddels volop gepijpt en geneukt. Lara’s tuin lag goed beschut iedereen kon lekker zijn gang gaan. Langzaam kwam Sem weer bij en hij keek eens in het rond. Zijn mond viel zowat open van verbazing en hij leek met stomheid geslagen. Zijn pik reageerde wel op de geile taferelen rondom hen. Emma en Kim zagen hem alweer half stijf worden. Ze pakten de totaal verbouwereerde Sem bij zijn hand en leidde hem naar een van de drie grote luchtbedden die achter in de door fakkels sfeervol verlichte tuin lagen. Onze sliploze sletjes gingen er naast elkaar wijdbeens opliggen en begonnen te vingeren. Kletsnat en supergeil als ze waren wilde ze nu toch wel een pik diep in hen voelen. Emma trok haar natte lipjes uitnodigend open en zei poeslief van: kom maar Semmetje kom maar op je knieën voor me zitten.

Zijn pik stond inmiddels weer fier overeind. Hij probeerde hem naar binnen te schuiven maar hij leek bloednerveus en totaal onervaren. Opnieuw zakte zijn pik in. Nu was het Kim die de leiding nam. Ze stond op kwam op haar knieën naast hem zitten en stelde hem gerust. Ze nam zijn halfstijve piemel in haar handen en begon rustig te pijpen en ondertussen te trekken. Met veel geduld kreeg ze hem weer goed stijf. Ze bracht hem tussen de kletsnatte lipjes van haar vriendin en bewoog hem heen en weer. Het duurde niet lang of zijn pik verdween diep in Emma’s kletsnatte sneetje. Rustig aan jongen zei Kim toen hij als een wildeman ongecontroleerd begon te rammen. Doe het eerst rustig met grote lange halen.

Sem werd die avond verder ingewijd door onze doorgewinterde sletjes Emma en Kim. Toen hij eenmaal de slag te pakken had heeft hij eerst Emma goed volgespoten en vel later Kim. De sletjes waren maar wat trots dat ze hem eindelijk zo ver hadden gekregen. Van Anouk heeft niemand ooit meer iets gehoord in Gravendeel. Sem is favoriet bij de Boszicht sletjes. Hij heeft een hoop in te halen.
Trefwoorden bij dit verhaal: Neuken, Pijpen, School, Slet, Sletje, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Spelen Met Mijn... - 5Door: Xxxme
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje,
"Enkele dagen later Met een blos op haar wangen keek Amber naar mij wanneer ze tegen mij had gezegd dat ze zich zorgen maakte over de melkproductie in het land. Gelijk begon hierop mijn hart te bonzen want het woord melkproductie was een co..."
18-04
9.5
Raad Een Lied... - 5Door: PD
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Zoenen, Nicht, Romantisch, Tweeling,
"Grace draaide de douche uit. Ik gaf haar een handdoek en pakte een tweede voor mezelf. Terwijl ik me begon af te drogen zag ik de klok aan de muur. Het was kwart over twaalf. We hadden maar liefst drie kwartier onder de douche gestaan. Oh, j ..."
17-04
9.6
Yara Als Escort - 2Door: Muis
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Escort, Groepsex, Hoer, Prostitutie, creampie, tieten,
" Deel 2 Dag 2 Yara Mijn eerste uitstapje als escort was een geweldig succes. Door de komst van Nita had ik nog geen tijd gehad om hiermee verder te gaan maar de aanvragen bleven maar binnen komen. Ik had een paar drukk..."
16-04
9.1
Raad Een Lied... - 4Door: PD
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Douche, Nicht, Pijpen, Tweeling, Vingeren,
"En toen draaide Grace zich naar de andere meiden. Ze stak haar nog met sperma bedekte tong uit naar Rhonda. En ze verklaarde triomfantelijk Ik heb gewonnen Jij hebt , ik hapte naar adem. Je hebt WAT Ze had gewonnen Was ..."
16-04
9.6
Nieuw Amsterdam - 7Door: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Borsten, Neuken, Onderdanig, Slavin, Vingeren,
" Gescheiden werelden De eerste nacht in het langhuis van de wezen was een compleet nieuwe ervaring. De avond verliep al spelend en lachend. Smakkend werkte ze een rijkelijke maaltijd naar binnen en slapen deed ze in een comfortabele s..."
16-04
9.5
Nymfomane Emilie - 3Door: Geile Jef
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Fitness, Jong En Oud, Nymfomanie, Openbaar,
"Het is een doordeweekse woensdag wanneer de knappe Emilie richting de fitness gaat. Ze gaat 3 keer per week naar de fitness. Naast het feit dat ze graag sport en bezig is met haar gezondheid, wilt ze haar strakke lichaam wel onderhouden. En dat licha..."
15-04
9.0
Erika - 14Door: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Amerika, Borsten, Latina, Neuken, Voyeurisme,
" Ruis Een week was voorbijgevlogen, zonder dat Erika ook maar iets nieuws gehoord had van Oswald, haar moeder of de geheimzinnige insider. Of liever gezegd ze had wel iets van hen vernomen, maar niets zinnigs. Ze had naar haar moed..."
14-04
9.2
Raad Een Lied... - 3Door: PD
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Nicht, Pijpen, Tweeling,
"De meiden bleven stil. Onder de indruk Ik besloot de stilte te verbreken. Win ik nu een prijs Ik kon niet geloven dat ik dat echt had gezegd. Wat had ik me daarbij gedacht Nog meer slechte idee n geven aan deze meiden ..."
14-04
9.7
Dochter Van Een VriendDoor: Sjaak19668
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: 16 Jaar, Anaal, Blond, Deepthroat, Eerste Keer, Kaal, Squirten,
" Dit verhaal is geheel fictief en gebaseerd op een fantasie over de dochter van een vriend. Misschien dat mensen zichzelf er wel in herkennen of ook een vriend hebben met een leuke dochter. Veel leesplezier gewenst Uiteraard hoor ik graag hoe je h..."
14-04
9.1
Spelen Met Mijn... - 4Door: Xxxme
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Buurmeisje,
" In dit verhaal komt een klein stukje bi naar voor. Echt uitgebreid en diepgaand speel ik hier niet op in. Mijn hart bonsde in mijn keel wanneer ik Fleur op haar handen en knie n zag gaan zitten op de dubbele ligstoel naast Maartje di..."
14-04
9.0
Volgespoten Op SchoolDoor: Veraatje
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Creampie, Neuken, School, Toilet,
"Precies een week na mijn vorige avontuurtje met Thomas zat ik weer naar hem en zijn vriendin te kijken. En weer kreeg ik een appje om hem te volgen. Met een nat kutje volgde ik hem naar de jongens wc. Dit werd een vast ritueel. Hij begon het tussenuu..."
14-04
9.2
Nick Geeft Bijles - 43Door: Cheetah
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Borsten, Lingerie,
"Het einde van de tutor periode komt eraan, het wiskunde examen is om de hoek. Marianne heeft al duidelijk gemaakt hoe blij ze ook met mij is dat na het wiskunde examen de bijlessen stoppen. Mocht het nodig zijn kunnen ze altijd wel weer hem benaderen..."
14-04
9.5
Klik hier voor meer...