Opwindend.Net
1.

‘Ik ben weg, Harm.’ Janette kuste me op de wang. ‘Tot straks.’

‘Tot straks. En veel plezier.’ Ik keek mijn vrouw na terwijl ze de caravan verliet. Ze ging met haar campingvriendinnen een dagje naar IJmuiden. Toen ze weg was, stond ik recht van de bank in het leefgedeelte van onze caravan. Het was tien uur - tijd voor een douche. Ik trok het T-shirt en de boxershort waarin ik geslapen had uit. Naakt liep ik via het gangetje dat dienst doet als keukentje in de caravan naar de deur die toegang geeft tot de mini-badkamer.

Ik draaide de douchekraan open en mixte warm en koud water tot een aangenaam geheel. Even later stroomde het over m’n zestigjarige lijf. Zestig, met een klein buikje. Ik zie er al bij al nog goed uit, vind ik als ik zo eens rond me kijk en me vergelijk met andere zestigers. Vooral omdat ik nog al mijn haar heb, ook al is het zo grijs als wat.
Terwijl ik onder het water stond, kon ik het niet laten om mijn ballen te masseren en aan mijn pik te sjorren. Hmmm, masturberen is toch zalig. Voor mijn ogen speelden zich scènes af uit de pornoclipjes die ik de avond ervoor gezien had op mijn tablet. Janette gaat altijd vroeg slapen, ik altijd laat.

Ik zou getrokken hebben tot ik klaarkwam, als ik niet iemand op de deur van de caravan hoorde kloppen. Ik schoof het douchegordijn opzij en kon zo door het raampje dat op een kiertje stond kijken. Zo zag ik dat er een vrouw bij de deur stond. Ze klopte nogmaals aan en riep ‘Hallo, John?’

Geen idee wie John was en de vrouw wist blijkbaar niet dat ze aanklopte aan de verkeerde caravan. Dus schoot er stoute impuls door mijn hoofd. Ik stapte uit de douche, zodat ik en mijn stijve lul goed zichtbaar zouden zijn voor wie binnenkwam, sloeg een handdoek rond mijn schouders en zei dan: ‘Kom binnen, de deur is open.’ Als m’n stem nu niet te fel verschilde van die van John…

Niet dus. De deur ging open en de jonge vrouw kwam binnen. ‘Zeg, John, je bent wel moeilijk…’ Dan zag ze me staan, breed glimlachend, naakt en een jonge heer die fier in haar richting wees. ‘… te vinden…’ Met een hoofd zo rood als een biet draaide ze zich om en stormde de caravan terug uit.

Ik grinnikte. Mooie vrouw was het. Blond, half lang haar in een paardenstaart, niet al te groot - een meter zestig, schatte ik - grote borsten die zich vrij mochten bewegen onder haar roze T-shirt. Mooi gezicht - hoog voorhoofd, rechte neus, sensuele lippen, ronde kin - met één imperfectie: haar linkeroog loensde een beetje. Niet fel genoeg om haar lelijk te maken; integendeel, het verleende haar een aura van bereikbaarheid.

Dan drong het tot me door wat ik in een impuls gedaan had. Shit. Stel je voor dat ze ging rondbazuinen op de camping wat voor een viezerik er in caravan 348 woonde? Dat zou ik niet overleven. En Jeanette dan? Die zou ter plekke dood vallen van schaamte. Nadat ze me eerst zou gewurgd hebben, uiteraard.

M’n trotse stijve lul was terug tot een zielig slap vogeltje verschrompeld. Shit. Ik slofte terug naar de zithoek en liet me - nog steeds nat - op één van de banken zakken.

2.

Dan ging de deur van de caravan terug open. De vrouw kwam weer naar binnen. Ditmaal trok ik de handdoek van mijn schouders en sloeg hem over mijn pik. Oh boy, nu gaan we het hebben, ging door mijn hoofd en ik zette zich mentaal schrap tegen de shitstorm die over me heen ging razen.

Zeggen dat ik verrast was door wat volgde, zou een geweldig understatement zijn.

De blondine stapte resoluut op me af; terwijl ze dit deed, schopte ze haar teenslippers uit en trok haar T-shirt over haar hoofd. Haar borsten waren zo spectaculair als ik ze me ingebeeld had. Ze wierp zich in mijn armen en haar mond zocht gretig de mijne. Terwijl haar honingzoete tong heftig met de mijne danste, slaagde ze erin om haar jeansrokje los te maken en er uit te stappen.

Ik voelde mijn vogeltje terug groeien tot een volwaardig neukijzer.

De vrouw verbrak de zoen en rechtte de rug. Ze keek me uitdagend aan.

Ik stak mijn handen uit haar donkergroene slip. Maar voordat ik ze naar beneden trok, duwde ik mijn neus in haar kruis en snoof haar geur op door het stof. Oh jongens, wat rook ze geil. Dan bevrijdde ik haar kut. Nadat zij haar slipje opzij geschopt had, viel ik aan op haar geurige, vochtige spleet. Mijn tong duwde haar lippen uit elkaar en drong dan naar binnen.

‘Uhmmmmmm,’ deed de blonde vrouw en greep mijn hoofd beet. ‘Lekkkkkkkker,’ steunde ze. Binnen de kortste keren was ze echt kleddernat. Ik schoof zonder moeite twee vingers bij haar naar binnen. De blondine kreunde nog luider. ‘L-laat me gaan zitten,’ smeekte ze me dan haast. ‘Dit is intens…’

Vond ze dit al intens? Dan was ze precies niet veel gewend. Misschien daarom dat ze teruggekomen was? Ik had opgemerkt dat ze een trouwring droeg. In mijn verbeelding was manlief maar een slappe vod met dito penis.
Ik trok mijn vingers voorzichtig terug; op het moment dat ze haar schede verlieten, kuste ik haar poesje.
Ze ging liggen op bank - ik was er gelijkertijd vanaf gekomen en zette me op m’n knieën naast haar. Al snel drongen de vingers van m’n linkerhand terug bij haar naar binnen. Ik kuste haar opnieuw en begon haar kut te bewerken. Eerst gingen mijn vingers voorzichtig heen en weer in de natte scheur, dan steeds sneller.

Zij verbrak de zoen omdat haar ademhaling een versnelling hoger schakelde om haar heerlijke lijf van zuurstof te voorzien. ‘Ja-ja-ja,’ verzekerde ze me dat mijn inspanning gewaardeerd werd. Ik vingerde nog sneller - bovendien begon ik nu hakende bewegingen te maken. Ik wist zeker dat ik zo haar gevoeligste plekje zou vinden.

Haar gelaat vertrok helemaal - haar mond stond open, haar ogen rolden weg. Eerst verdween haar linkerpupil - haar loensende oog - dan haar rechter. Door de snelheid en de heftigheid waarmee ik mijn vingers in haar bewoog, begon haar ganse lichaam te schudden, voornamelijk haar heerlijke tieten. Ik probeerde alvast haar linkerborst te stabiliseren door me vast te zuigen aan haar grote, roze tepel. Ik ben gek op dat soort tepels.
Mijn vingers begonne pijn te doen, maar ik hield vol. Dat is een kwestie van principe: een man houdt zolang vol tot zijn vrouwtje klaar komt. En ik was vast van plan haar op een manier klaar te doen komen die ze vast en zeker nog nooit beleefd had.

‘Ik-ik-ikkkkkkommmmm,’ liet ze een minuut later weten. Schudden was veregerd tot schokken; haar hoofd zwiepte van links naar rechts.

‘Nog niet,’ sprak ik haar tegen. ‘Laat me doen, dan pas zal je weten wat klaarkomen is.’

In de relatief kleine ruimte weerkaatste het geluid van haar soppende kut tegen de ramen die ons aan drie zijden omringden, de spiegel boven de tafel in de eethoek, de gaskachel die het aan het begin en op het einde van het campingseizoen lekker warm maakt. Bijna even luid weerklonken haar kreetjes en woorden die heen en weer gingen tussen “stop-stop-stop” en “ga verder, alsjeblieft, doe zo door, dit is zo lekker!”

Oh, ik ging door, wees maar niet bang. Ik vingerde haar met al de kunde waarover ik op dat vlak beschik, al gutste het zweet intussen in bakken van mijn gezicht en rug. Dat werd weer douchen.

Gelukkig moest ik maar een paar minuutjes meer volhouden. De blondine begon te gillen als een gekeeld varken. Ik sloeg mijn vrije rechterhand over haar mond en siste: ‘Stil! Dadelijk komen ze kijken wat er aan de hand is!’
Ze knikte begrijpend, maar haar ogen stonden wijd open, alsof ze bang was van wat er nu met haar lichaam gebeurde. Ze beet op haar onderlip om zich het schreeuwen te beletten - hopelijk beet ze er niet door.

Krampachtig kneep ze met haar rechterhand in de rugleuning van de bank; met haar linkerhand greep ze mijn linkerpols beet. Wow. Als steeds stond ik verstomd van de kracht waarover een vrouw in extase beschikt. Ik had al mijn kracht nodig om mijn vingers uit haar poesje te trekken. Met als gevolg - en daar was het me om te doen - dat ze spuitend klaarkwam. Haar heldere vocht spoot tot in de glasgordijnen die voor het raam hingen. Nou, Jeanette had toch aangegeven dat ze die wilde wassen… Hopelijk haalde ze het niet in haar gedachten om de gordijnen juist nu open of dicht te doen; dat de vloer nat was kon ik wel verklaren door te zeggen dat ik een groot glas water had laten vallen.

Mijn nieuwe vriendin (hoe zou ze heten, trouwens?) bleef maar spuiten. Een zestal stralen spatten in het rond - doordat ze in extase kronkelde als een vis op het droge, spoot haar geil zowat alle kanten op. Het zou een fles in plaats van een glas worden in mijn verhaal. Na een tiental seconden onbedaarlijk squirten, verloor de manier waarop ze ejaculeerde aan kracht. Nog enkele kleinere straaltjes en het fonteintje hield viel (eindelijk!) droog. Nu stroomde het alleen nog maar uit haar gladde scheur.

Hijgend en snikkend had ze zich op het laatst van haar orgasme aan mij vastgeklampt, haar hoofd tegen mijn borstkast gedrukt. Zo bleef ze tegen mij aangedrukt hangen. Ik streelde inmiddels haar rug en maakte sussende geluidjes. Ik had al meer dan een vrouw laten spuiten, maar op geen enkele had het zulk een effect gehad, moet ik eerlijk zeggen.

3.

Twee minuten later maakte ze zich los uit mijn omarming. Met vochtige ogen keek ze me aan. ‘Dat-dat was…’ Even naar het juiste woord zoeken. Ze vond er blijkbaar geen, want ze vroeg: ‘Wat is er beter dan “geweldig”?’
Ik lachte. ‘Euh… mega-geweldig?’

Zij lachte nu ook. Een helder, vrolijk geluid dat de ruimte vulde. ‘Mijnheer is mee met de uitdrukingen van de jeugd?’

‘Wat wil je, met een kleinzoon van dertien?’

‘Dus met dit ding’ - ze greep mijn nog steeds halfstijve pik beet - ‘heb je een zoon of dochter gemaakt?’

‘Ja. Een zoon en een dochter, om precies te zijn.’

‘En hoe is dat gegaan? Wil je het me eens tonen?’

‘Natuurlijk, schat. Mijn vrouw is toen begonnen met er aan te zuigen. Om hem voor te bereiden, begrijp je?’
‘Natuurlijk,’ verklaarde de blondine. Ze liet zich van de bank glijden terwijl ik er opnieuw plaats op nam. Ze zette zich tussen mijn gespreide dijen en nam mijn pik beet. Een tel later, na een tweetal kleine kusjes op mijn ontblote eikel, verdween hij in haar mond.

‘Hmmmmm.’ Ze pijpte niet geweldig, maar het was toch wel lekker. Vooral door de wetenschap dat zij nauwelijks ouder kon zijn dan mijn dochter. ‘Speel wat met mijn ballen.’ Ze deed wat ik vroeg. ‘Mmmmjaaaa…’ Mijn lul werd stijver en harder met de seconde. Toen ik voelde dat hij op volle oorlogssterkte was, stond ik recht. ‘Kom mee.’ Aan de hand leidde ik haar naar de slaapkamer. De bank was te smal om comfortabel op te neuken.

Eenmaal op het bed legde zij zich in de meest vrouwelijke der posities: op haar rug met de benen open, klaar om een man te ontvangen. Mij dus. Drie seconden later schoof ik bij haar naar binnen. Haar kut was nog zo nat dat ik zero weerstand moest overwinnen. Sterker nog. Het leek wel alsof haar poesje mijn pik als een hongerig diertje opslokte. Eenmaal hij maximaal in haar zat, begon ik te neuken. Eerst rustig, dan sneller. Door alles wat er gebeurd was, had ik niet veel weerstand meer. Na nog een kleine tempoverhoging hielden mijn ballen het voor bekeken. Terwijl ik ingehouden kreunde, braakten ze hun inhoud uit, recht tegen de baarmoeder van de blonde. Hopelijk was ze vol. Maar dat was het geile pornovarken in me. De realist in me wist dat het een ramp zou zijn. Dat een ongewenst kind niks goeds voorspelt.

Ik trok me uit haar terug. Haar scheur glom van mijn zaad en haar geil. ‘Sorry,’ mompelde ik.

‘Sorry? Waarom?’ vroeg ze, oprecht verrast door mijn excuses.

‘Omdat ik het niet langer volhield. Normaal heb ik meer weerstand en neuk ik mijn vrouw tot zij ook een hoogtepunt gehad heeft.’

De jonge vrouw lachte. ‘Denk je echt dat ik na m’n eerste orgasme een tweede overleefd zou hebben?’

Ik grinnikte schaapachtig. Neen, dat was waar.

‘Kom,’ zei ze dan, ‘het is tijd dat ik ’ns verder ga zoeken naar John.’ Dan keek ze me aan. ‘Jij toevallig geen John hier op de camping? Hij verkoopt aardbeien.’

Die John kende ik wel, ja. ‘Die vind je een paar rijen verder. Caravan 384.’

‘Verdorie. Twee cijfers verwisseld.’ Ze klom uit bed en keek me dan weer aan. ‘Blij dat ik ze verwisseld heb, voor alle duidelijkheid,’ zei ze dan. Ze liep terug naar het woongedeelte, waar ze haar slip nam en hem terug aantrok.

‘Wil je je eerst niet wat opfrissen?’

‘Neen, ik wil dit zolang mogelijk bewaren,’ antwoordde ze en legde demonstratief haar hand tegen haar volgespoten kut. ‘Mijn man interesseert er zich toch nauwelijks voor.’

Loser, ging door mijn hoofd.

Rokje terug aan, T-shirt terug aan en als laatste haar slippers. Ze gaf me nog snel een kus op de lippen toen we bij de deur stonden. ‘Tot ziens dan maar.’

Ik had liever “Tot de volgende keer” gehoord, maar als zij het zo wilde, dan moest dat maar. Ik kon het niet laten om toch ‘Als je het nodig hebt, ben ik er voor je’ aan toe te voegen.

‘Dat is lief van je, …’

Ze wachtte overduidelijk tot ik mijn naam zei. ‘Harm. En jij bent…’

‘Tirza,’ vulde ze aan. Dan deed ze de deur open, liep de drie treden van het kleine trapje naar beneden en verdween zonder om te kijken.

Met een zucht deed ik de deur weer dicht. Tijd om de sporen van mijn misdaad zo goed mogelijk uit te wissen.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Aliens Onder Ons - 26Door: Travestiet
Gelezen: 660x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Trio, Shemale, Strapon, Anaal
16-07
8.3
:: Lunch Met GevolgenDoor: Guilty Pleasure
Gelezen: 6170x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
15-07
8.7
:: De Hoer Spelen - 2Door: Nicole
Gelezen: 4393x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-07
8.1
:: Geile FotoshootDoor: Beffertje
Gelezen: 3195x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meisje-Jongen Fotografie Pijpen Beffen
15-07
8.0
:: BevrijdingDoor: Xxx_pen63
Gelezen: 3201x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Milf, Interracial
15-07
8.8
:: Mandy's Bezoek Aan... - 2Door: Dirtymind
Gelezen: 4603x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vingeren, Pijpen, Neuken, Parenclub,
15-07
8.5
:: De Geile BuurvrouwDoor: Htstones
Gelezen: 8343x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags:
15-07
7.6
:: Bart Op Vakantie - 3Door: Muffer
Gelezen: 7772x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
15-07
9.3
:: De Hoer Spelen - 1Door: Nicole
Gelezen: 7169x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-07
7.7
:: AnjaDoor: Johnnie
Gelezen: 6675x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
15-07
8.8
:: Anna’s Onverwachts BezoekDoor: Roodkapje
Gelezen: 5790x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Tiener
14-07
8.2
:: De OntmoetingDoor: DennisDeMens
Gelezen: 5647x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ontmoeten, Daten, Zoenen, Vingeren, Liefde
14-07
8.3
:: Het Vervolg Van... - 1Door: Dirtymind
Gelezen: 6016x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Sex, Vingeren, Spuiten
14-07
8.3
:: Als Twee Druppels Sperma ...Door: Penpaal
Gelezen: 5404x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tweelingzus, Foto's, Website, Neuken
14-07
8.3
:: Bart Op Vakantie - 2Door: Muffer
Gelezen: 14212x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
13-07
8.9
:: Het Neukpaleis - 5Door: Sofie
Gelezen: 3369x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
12-07
8.9
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!