62.712 Gratis Sexverhalen
Datum: 03-11-2023 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 23753x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 0
Twan kan niet wachten tot het vliegtuig landt en hij eindelijk zijn ouders weer ziet. Het is meer dan een jaar geleden dat hij ze voor het laatst heeft gezien, een ontmoeting die hij waarschijnlijk nooit zal vergeten. Niet vreemd natuurlijk, want hoe vaak komt het voor dat je seks hebt met je eigen moeder? Die ene keer met Natalie blijft in zijn geheugen gegrift staan. En dat terwijl hij toch het nodige heeft meegemaakt op seks gebied. Zijn tante Hilda, nichtje Chloë, vriendin Franziska en zijn professor Anke, hij heeft met allemaal de liefde bedreven. Maar toch, die keer met Natalie heeft een enorme indruk op hem gemaakt, vooral ook omdat het zijn eigen moeder betreft. En nu is het eind 1992, vlak voor kerst en ziet hij zijn moeder eindelijk weer. Hoe zal zij op dat moment terugkijken? Heeft ze spijt of kan ze net als hem niet wachten om het allemaal nog eens lekker over te doen?

Vijfenveertig minuten later is het moment daar. Het vliegtuig is zonder problemen geland en ook de douane en bagage hebben geen problemen opgeleverd. Hij ziet zijn moeder staan en een grote glimlach breekt bij hem door. Ook Natalie begint te lachen als ze Twan ziet. Twan zet zijn bagage op de grond en neemt zijn moeder in zijn armen. Alle twijfels verdwijnen meteen, want Natalie kust hem vol op de mond. Haar tong verdwijnt in zijn mond. Even verdwijnt de omgeving naar de achtergrond, tot ze zich van hem losmaakt.

" Goed je te zien, Twan " zegt ze.

" Dat is dan wederzijds " lacht Twan en slaat zijn arm om haar heen. Zijn hand legt hij op haar kontje en ze doet geen enkele moeite om zich van hem los te maken. Natalie neemt Twan mee naar haar auto en even later rijden ze door de hem zo vertrouwde stad. Ze praten elkaar bij over wat er het laatste jaar gebeurd is. Afgezien van een verstuurde brief over en weer is er weinig contact geweest. Ruim 50 minuten doen ze er over om het buiten de stad gelegen woonhuis te bereiken, waar hij zijn jonge leven heeft doorgebracht. Als Natalie de auto parkeert ziet hij zijn vader al staan en ook de begroeting tussen hen is hartelijk te noemen. Hij weet van Hilda dat Karel op de hoogte is van wat er tussen Twan en zijn moeder heeft plaatsgevonden. Sterker nog, dat hij Hilda heeft geneukt, terwijl Twan en Natalie onder de douche losgingen. Wat een geile familie zijn ze toch!

Een grote glimlach ontstaat op zijn gezicht als hij Diana ziet. Diana is de vrouw die het leven voor het hele gezin zo gemakkelijk heeft gemaakt. In eerste instantie door de werkgever van zijn vader aan hen toegewezen als hulp om het huishouden draaiende te houden en hen wegwijs te maken in dit verre en soms vreemde land, maar al snel bleek zij veel meer te zijn dan dit. Vanaf het eerste moment was er een enorme klik en Diana werd al snel een een onmisbare vriend voor ze. De eerste jaren fungeerde ze ook als oppasser voor Twan en nog steeds koestert hij goede herinneringen aan die momenten.

Die middag brengen ze gezellig samen met elkaar door. Af en toe heeft Twan een moment alleen met zijn moeder. Momenten die hij gebruikt om haar te kussen of haar lichaam met zijn handen te verkennen. Hij heeft een jaar uitgekeken naar het moment dat dit weer mogelijk was. Natalie laat uit alles blijken dat ze net zo naar hem verlangt, maar fluistert hem in niets overhaast te doen.

" Op een dag komt het niet aan " zegt ze lachend.

Hij weet dat ze gelijk heeft, maar toch kan hij die nacht nauwelijks de slaap vatten. Steeds weer denkt hij aan zijn opwindende moeder. Hilda en Chloë hebben het verlangen naar zijn moeder onder controle gehouden, maar nu ze hier een kamer verderop ligt, is alles anders. Hij ziet haar weer naakt voor zich, met die prachtige tieten en haar heerlijke kontje. Uiteindelijk valt hij toch in slaap en staat 's morgens als laatste op. Deze dag staat in het teken van het kopen van kerstcadeautjes voor zijn ouders. Vanavond vieren ze het kerstfeest en dus is dit de laatste kans om iets voor zijn ouders uit te zoeken. Het lukt hem om een aantal leuke presentjes te kopen en tevreden keert hij naar huis terug.

Diana heeft samen met Natalie een ware feestmaaltijd in elkaar gedraaid en daar genieten ze die avond van. Het is jammer dat Diana er zelf niet bij is, ze maakt echt onderdeel van het gezin uit, maar ze is die avond naar haar eigen moeder toe gegaan, wat ook wel te begrijpen is natuurlijk. Het grote voordeel voor Twan is dat ook de dochter van Diana, Emerald, er die avond dus niet bij is, want hij irriteert zich altijd mateloos aan het meisje, dat zich op een of andere manier ook nog eens tot hem aangetrokken voelt. Twan hoopt toch echt dat Emerald inmiddels verder is gegaan met haar leven.

Na de maaltijd is het tijd om de presentjes uit te pakken. Het voelt ontzettend vertrouwd en gezellig aan en Twan geniet dan ook met volle teugen. Ja, dit is iets dat hij echt gemist heeft. Uiteindelijk is het laatste cadeau dan uitgepakt en Natalie schenkt nog wat te drinken in. Ze gaat naast hem op de bank zitten en niet veel later legt ze haar hand op de zijne. Hij kijkt haar aan en ziet in haar ogen iets weerspiegeld dat veel beloofd voor later op de avond. Hij ziet liefde en lust in haar blik en hij krijgt het er warm van. Hij voelt hoe zijn lul tot leven komt en dat door een blik van Natalie. Hij vraagt zich af hoe de avond verder gaat verlopen. Trekt zijn vader zich straks gewoon terug om hen vrij spel te geven? Het is iets dat Twan bezighoudt, maar voorlopig lijkt er nog geen sprake van te zijn. Opnieuw wordt er iets te drinken ingeschonken en ook kleine versnaperingen worden er op tafel gezet. Karel stelt voor om een spelletje te spelen, iets wat ze dan ook gaan doen. Allemaal heel gezellig, maar Twan verlangt eigenlijk naar iets anders. Als het spelletje uiteindelijk is uitgespeeld, geeft Twan dan ook aan dat hij geen nieuw potje wil spelen.

" Dat komt dan goed uit. Ik heb nog een cadeau voor jullie namelijk " zegt Natalie en ze loopt naar boven toe.

Twan kijkt zijn vader verbaasd aan, maar deze haalt zijn schouders op. Toch heeft Twan het idee dat Karel zich van de domme houdt. Ongeduldig kijkt Twan naar de trap om te zien waar zijn moeder blijft. Hij wil toch wel eens weten wat het laatste cadeau dan wel niet mag zijn. Het duurt best lang en net als Twan zijn geduld dreigt te verliezen, komt Natalie naar beneden gelopen. Twan houdt zijn adem in, want hier heeft hij geen rekening mee gehouden. Natalie komt naar beneden gelopen in de meest uitdagende outfit die hij haar ooit heeft zien dragen. Eigenlijk heeft ze nauwelijks iets aan. Een kleine bh biedt haar mooie tietjes op een presenteerblaadje aan. Verder heeft ze alleen een slipje aan en een paar kousen, die haar benen vol tot hun recht doen komen. Het water loopt Twan gelijk in de mond, bij het zien van deze prachtige vrouw. Zijn eigen moeder nog wel!

" Dit is jullie laatste cadeau " zegt ze met een uitdagende lach.

Dan dringt het tot Twan door. Natalie is hun laatste cadeau. En ze wil dat papa en hij haar als cadeau delen. Hier heeft hij nooit rekening mee gehouden. Hij weet even niet wat hij met de situatie aan moet.

" Wat denk je ervan? Zullen we haar gaan uitpakken? " zegt Karel met een grote glimlach op zijn gezicht.

Het wordt Twan meteen duidelijk dat papa van het plan van Natalie op de hoogte was. Hij heeft er duidelijk geen problemen mee. En hoe staat hij erin? Het is een hele rare situatie, maar gelijktijdig merkt hij hoe opwindend het is. Hij merkt dat zijn lul keihard wordt en dat is voor hem een duidelijk genoeg antwoord.

" Waar wachten we op? " geeft hij dan ook lachend antwoord.

Hij ziet hoe een grote glimlach bij Natalie doorbreekt. Dit is echt iets waar Natalie duidelijk naar verlangt. De liefde bedrijven met beide mannen in haar leven. Om de beurt neemt Natalie ze in de armen en trakteert ze op een hete tongzoen. Ze wrijft over zijn lul heen en merkt natuurlijk hoe opgewonden Twan is.

" O, Twan, wat ben je al geil " fluistert ze.

" Wat denk je dan, mama? Heb je wel door hoe opwindend je eruit ziet? " reageert Twan en hij legt zijn handen op haar billen.

Natalie kust hem opnieuw en gretig beantwoordt hij deze. Dan maakt ze zich van hem los, een blos op haar wangen.

" Laten we naar boven gaan " stelt ze voor en neemt meteen het voortouw.

Samen met Karel volgt hij haar, haar prachtige billen in zich opnemend. Hij ziet de grijns op het gezicht van zijn vader, die natuurlijk door heeft waar zijn ogen op gericht zijn.

" Ik geef je geen ongelijk, Twan " lacht hij en de jongen kan een glimlach bij zichzelf niet onderdrukken.

Eenmaal boven in de echtelijke slaapkamer blijven ze even wat onwennig staan. Maar opnieuw neemt Natalie het voortouw. Met haar handen wrijft ze over de bult in hun broek en dan blijkt al snel dat niet alleen Twan enorm opgewonden is, maar dat Karel niets voor hem onder doet. Een voor een bevrijdt ze de lul uit hun broek en begint ze dan af te trekken. Ondertussen trekken de mannen de rest van hun kleding uit, tot ze helemaal naakt voor Natalie staan. Twan neemt natuurlijk de lul van zijn vader in zich op, zo nieuwsgierig is hij wel. Een mooie lul, zo ver hij enige referentie heeft, maar toch niet zo groot als de zijne. Hoe dan ook lijkt Natalie er meer dan tevreden mee te zijn. Ze blijft beide lullen aftrekken en gaat dan een stapje verder. Ze neemt ze om de beurt in haar mond en pijpt ze vol vuur. Allerlei sensaties ontstaan er bij Twan, die nogmaals merkt hoe goed zijn moeder kan pijpen. Ook Karel geniet duidelijk van de kunsten van Natalie en Twan merkt hoe de ademhaling van zijn vader versnelt. Hoe lekker Twan het ook vindt, hij wil meer.

" Ik meende toch dat wij ons cadeau moesten uitpakken, papa " zegt Twan dan ook uiteindelijk.

" Daar heb je zeker een punt, Twan " hijgt Karel.

" Ik hou jullie niet tegen, jongens. Jullie kunnen met me doen wat jullie willen " reageert Natalie en maakt zich van de mannen los.

Met z'n drieën belanden ze op het bed. Nu is het Natalie die verwend wordt. Handen dwalen over haar lichaam heen, geilen de brunette op. Twan bevrijdt de tieten van zijn moeder, neemt ze bewonderend in zich op. Ze zijn prachtig, vooral haar harde tepels spreken tot de verbeelding van Twan. Hij begint op de spenen te zuigen, net als vroeger, toen hij nog een kleine baby was. Maar nu voelt het natuurlijk heel anders aan, zo opwindend.

Terwijl Twan druk is met de tieten van Natalie, houdt Karel zich bezig met het slipje van zijn vrouw. Hij ontdoet haar van het kledingstuk, laat haar kousen echter ongemoeid. Niet alleen omdat de kousen Natalie zo goed staan, want dat doen ze, maar ook omdat het kutje van zijn vrouw zo'n aantrekkingskracht op hem uitoefent. Haar lipjes glinsteren en kreunend van verlangen buigt Karel zich naar het kutje van Natalie toe en begint haar te likken.

Natalie heeft het niet meer. Die stotende tong in haar kutje, de lippen die op haar tepels zuigen. Het voelt zo lekker aan. Ze merkt dat haar sappen steeds rijkelijker beginnen te vloeien en dat ze steeds opgewondener raakt. Niet gek ook, want vanavond wordt haar fantasie werkelijkheid. Een jaar lang heeft ze gedroomd over het moment dat Karel en Twan haar zouden neuken, eigenlijk vanaf het moment dat ze met Twan in de douche neukte. En nu is het moment dan eindelijk daar.

" Neuk me, Karel " fluistert ze.

Karel aarzelt geen moment en dringt bij haar naar binnen. Een stoot en dan voelt Natalie die heerlijke lul in haar heen en weer gaan.

Twan ziet hoe Karel zijn moeder begint te neuken. Hij voelt een steek van jaloezie, maar hij weet dat zijn tijd ook wel komt. Hij laat de tieten van Natalie nu even met rust en trekt zijn lul af, terwijl hij toekijkt hoe zijn vader Natalie neukt. Dan voelt hij de hand van Natalie op zijn arm en hij kijkt haar aan. Het is duidelijk wat Natalie wil en Twan heeft er geen enkel bezwaar tegen om aan de wens van haar te voldoen. Hij biedt Natalie zijn lul aan en deze begint hem opnieuw te pijpen. Al snel heeft Twan het niet meer en komt iets overeind. Hij begint vervolgens vol enthousiasme in de mond van Natalie te stoten.

Ze snakt naar adem. De lul van Karel in haar kutje en dan nu de stotende pik van Twan in haar mond. Ze heeft moeite om Twan te verwerken, maar gelukkig heeft deze nu ook door dat het geen kwaad kan om iets rustiger met zijn moeder om te gaan. Eindelijk ontstaat er een dusdanig ritme die beiden bevalt en begint voor Natalie het genieten van twee stotende pikken in haar.

Karel heeft het niet meer. De spieren van Natalie die zijn lul bewerken, het zien hoe Twan zijn moeder in haar mond neukt. Het is allemaal zo geil dat Karel merkt dat een orgasme zich langzaam maar zeker aandient. En ook Natalie zit tegen het randje aan te schuren. Hij kent zijn vrouw goed genoeg om te weten dat ze op het punt staat om slachtoffer te worden van een immens orgasme. Karel doet er nog een schapje bovenop en merkt dat hij Natalie over de grens heen duwt. Gelijktijdig voelt hij de dam bij zichzelf breken en komt ook hij kreunend klaar. Zo als zo vaak komen ze tot een gezamenlijk hoogtepunt.

Twan merkt hoe ze klaarkomen en trekt zich uit Natalie terug, die nu eindelijk haar genot ook vocaal kan uiten. Een luide gil stoot ze uit en in haar ogen is het genot dat ze ondervindt te zien. Als Natalie eindelijk weer op adem komt, wil hij verder gaan, maar Karel houdt hem tegen.

" Kom op, Twan. Hier wacht een heet kutje op je " zegt hij.

Een kutje waar het sperma nog uitdrupt, maar in de staat waarin Twan verkeert, maakt hem dit niet uit. Hij duwt zijn lul in het kutje van zijn moeder en begint de brunette te neuken.

Natalie is nauwelijks bijgekomen van haar orgasme en nu wordt ze alweer zo verwend. En nu door die geweldige pik van haar zoon. Ze heeft over Karel nooit te klagen gehad, maar deze is echt van de buitencategorie. En zo voelt hij ook aan. Genietend geeft ze zich aan haar zoon over en ze merkt hoe opgewonden ze alweer raakt.

Twan is de enige die nog niet is klaargekomen. En dat merkt hij aan alles. Hij probeert zo lang mogelijk zijn orgasme uit te stellen, hoe moeilijk het ook is. Natalie doet er alles aan om hem te laten komen. Haar spieren vermorzelen zijn lul bijna, maar hij houdt stand. Ook al omdat hij door heeft dat zijn moeder zelf ook alweer tegen een orgasme aan schuurt. Het moet hem toch lukken om mama eerder te laten klaarkomen!

" Je kunt het Twan! Laat mama komen " zegt Karel lachend, intuïtief wetend wat zijn zoon beweegt.

Maar Natalie geeft zich niet gewonnen. Ze ziet het lachende gezicht van Karel en wil zich niet laten kennen. Ze werpt alles in de strijd en op het moment dat ze de strijd dreigt te verliezen, steekt ze een vinger in de aars van haar zoon. Iedereen reageert hier anders op, maar Twan verliest meteen alle controle en komt een paar tellen later luid kreunend tot een ontlading. Zaad spuit in haar kutje en een glimlach verschijnt er op haar gezicht. Ze laat zich dan mee slepen op het genot van Twan en komt even later ook zelf voor de tweede keer klaar, al net zo fel als op de spuitende pik van Karel.

Hijgend blijven ze op het bed liggen. Ze hebben even tijd nodig om op adem te komen, maar uiteindelijk keert de rust terug. Drie voldane mensen liggen op het bed. Natalie haar fantasie is uitgekomen. Even later staan ze onder de douche en spoelen het zweet van hun lijf af. Karel kijkt naar Twan en ziet dat de lul van zijn zoon weer tot leven komt. Ook Natalie ziet het en een glimlach verschijnt er op haar gezicht.

" Kijk dan toch, Karel " lacht ze.

De aandacht van zijn ouders doet zijn lul alleen maar meer groeien. Eerst schaamt hij zich een beetje, dan begint hij ongegeneerd aan zijn lul te trekken.

" Tijd voor een laatste ronde " lacht Natalie tevreden, verguld met deze verrassing die Twan haar biedt.

" Ik weet niet of ik ... " zegt Karel voorzichtig.

" Tuurlijk dat je het kunt, papa " moedigt Twan zijn vader aan.

" Jongen, ik heb gisteren je moeder ook al twee keer geneukt. Op mijn leeftijd gaat het allemaal niet zo makkelijk meer " probeert Karel het uit te leggen.

Twan neemt echter geen genoegen met de twijfels van Karel. Hij heeft ontzettend genoten van het onverwachte triootje en wil meer. Twan kijkt zijn moeder aan en ziet het verlangen in haar ogen. Ze buigt zich al naar de lul van Karel toe en begint hem te pijpen. Maar het resultaat valt tegen.

" Kom op, papa " moedigt Twan zijn vader aan.

Zachtjes vertelt hij hoe heerlijk het zal zijn om Natalie nog een keer samen te kunnen neuken.

" Kijk naar haar prachtige tietjes, haar kutje, dat verrukkelijke kontje " zegt hij.

Karel begint te kreunen en de woorden van Twan lijken succes te hebben. Zijn lul komt tot leven en niet veel later is hij zelfs op oorlogssterkte. Karel schudt met zijn hoofd, hij kan het nauwelijks geloven.

Natalie wil deze kans niet verloren laten gaan. Ze gaat verder met het pijpen van haar man, terwijl Twan zich achter haar zet. Van achteren neemt hij zijn moeder en al snel knallen zijn ballen tegen haar billen aan. Karel neukt haar inmiddels in haar mond en de hemel voor Natalie opent zich. Dit is pas genieten geblazen! Twan en Karel nemen er echt de tijd voor, nemen af en toe gas terug, maar bouwen de spanning wel steeds verder op. Af en toe duwt Twan speels een vinger in haar aars, wat ze als zeer geil ervaart. Op een gegeven moment verdwijnt de vinger niet uit haar kontje en beseft Natalie dat Twan haar kontje wil neuken. Hij durft het niet te vragen, maar ze twijfelt er geen moment aan. Natalie krijgt het heel warm bij het idee alleen al en beseft dat ze niets liever wil dan dit te ervaren. Maar dan ook echt goed. Ze wil in haar beide gaatjes geneukt worden, zo wel in haar kutje als in haar reet.

" Oké jongens, tijd voor de finale " kondigt ze aan.

Ze maakt zich los en neemt de leiding op zich. Ze duwt Karel op de grond en klimt boven op zijn harde lul. Ze kijkt achterom en haar blik zegt Twan genoeg.

" Kom op jongen, steek je lul in mijn reet " hijgt ze.

Twan kan niet geloven wat er hier gebeurd, maar Natalie schijnt toch echt zijn lul in haar reet te willen hebben. Het idee alleen al laat hem bijna komen. Maar hij aarzelt niet lang en nestelt zich achter zijn moeder. Hij zorgt dat haar aars lekker vochtig wordt en dan is het moment daar. Voorzichtig duwt hij zijn lul tegen haar aars aan en duwt dan rustig door. Langzaam verdwijnt hij in haar kontje. Steeds iets verder, tot hij in haar doorstoot. Hij voelt de lul van papa aan de andere kant, een gevoel dat met geen pen te beschrijven valt. En dan beginnen ze te neuken. Eerst onhandig, maar op een gegeven moment hebben ze het juiste ritme te pakken. Ze neuken Natalie nu echt en al snel is het gekreun en gehijg niet van de lucht. Dit voelt hemels aan en ook al zal het niet lang duren, nooit zullen ze dit vergeten. Vol overgave geven ze zich aan elkaar over, tot er geen weg terug is.

" Laten we haar samen volschieten, Twan " zegt Karel dan en deze knikt bevestigend. Hij kan het niet langer tegenhouden en geeft zich over aan het genot. Vrijwel gelijktijdig komen ze klaar en spuiten het kutje en kontje van Natalie vol.

Natalie laat zich helemaal gaan op de exploderende pikken in haar en zij volgt het voorbeeld van de mannen. Ze gilt haar geluk de wereld in en laat zich meeslepen op het genot.

Na afloop zijn ze het erover eens. Dit is een kerstfeest om nooit te vergeten en dan is voor Twan het jaar nog niet eens voorbij. Op oudejaarsavond wordt zijn wereld nogmaals op de kop gezet.

Oudejaarsavond begint heel rustig. Karel en Natalie zijn al vroeg naar een oudejaarsfeest gegaan, georganiseerd door het werk van zijn vader. Twan had mee gekund, maar aangezien hij er verder niemand kent, heeft hij voor de eer bedankt. Hij kan natuurlijk zelf de stad ingaan, maar op een of andere manier voelt hij die behoefte niet. Hij besluit oudejaarsavond en nacht gewoon in zijn eentje thuis door te brengen. Saaier dan saai eigenlijk, maar hij heeft de laatste tijd genoeg opwindende dingen meegemaakt. Natuurlijk het geile kerstfeest, maar ook daarna heeft hij zijn moeder nog twee keer geneukt. Dan kan hij vanavond misschien wel saai doen, niet veel mensen kunnen aan zijn verder opwindende leven tippen. Om 8 uur besluit hij onder de douche te stappen en hij is zich nog aan het afdrogen als hij beneden de bel hoort gaan. Hij vraagt zich af wie dit kan zijn en trekt snel een badjas aan.

Als hij de deur opent ziet hij de mooiste vrouw die hij ooit heeft gezien. Hoe oud zal ze zijn? Een jaar of 20 misschien? Haar donkere haren omlijsten een prachtig gezicht en de stralende lach die ze hem toewerpt is oogverblindend. Ze heeft een schandalig kort jurkje aan, die al haar lichaamsvormen benadrukken. Vooral haar benen zijn verrukkelijk en ook haar tieten zijn om van te watertanden. Op een of andere manier komt ze hem bekend voor, maar het kwartje valt niet.

" Hallo, Twan " lacht ze en dan begint het lampje bij hem te branden. Nee, dit kan niet, maar er is geen ontkennen aan.

" Emerald? " zegt hij en hij kan de verwondering niet uit zijn stem houden.

" Natuurlijk, wie anders? " lacht ze.

Emerald, het meest irritante wicht dat hij ooit heeft gekend. De dochter van Diana, die het laatste jaar dat hij hier woonde, een ongelooflijke crush op hem heeft gehad. 14 was ze toen, dus zal ze nu 18 jaar zijn. Maar ze lijkt in echt niets op het kleine meisje van toen. Verdwenen is de grote bril die altijd van haar neus dreigde te glijden, verdwenen is het lichaam dat op geen enkele manier tot ontwikkeling was gekomen. En nu dit!

Emerald doet een stap naar voren en omhelst hem. Twan is zich zeer bewust van het feit dat hij naakt is onder de badjas en hij voelt zijn lul groeien. Verdomme, dit is Emerald probeert hij zichzelf te vermannen. Die meid die zijn laatste jaar hier zo vervelend heeft gemaakt. Ze drukt haar lippen op zijn wang en kijkt hem lachend aan.

" Leuk je weer te zien " zegt ze en stapt langs hem heen naar binnen. Hij loopt achter haar aan naar binnen, zijn ogen op haar billen gericht. Emerald denkt hij bij zichzelf en hij schudt zijn hoofd.

" Heb je wat te drinken voor me? " vraagt ze.

" Iets sterks? " vraagt hij, want dat is iets wat hij zelf wel kan gebruiken.

Ze knikt en hij neemt haar mee naar de kast, waar Karel zijn drankvoorraad heeft staan. Ze maakt haar keuze en ook voor zichzelf schenkt hij een flinke borrel in. Ze gaan in de woonkamer zitten, tegenover elkaar.

" Je ziet er zo anders uit " schudt Twan met zijn hoofd.

" Een verbetering hoop ik toch? " lacht Emerald haar tanden bloot.

" Ja, natuurlijk " reageert Twan en beseft meteen hoe zijn woorden kunnen overkomen.

" De lelijke eend die een mooie zwaan is geworden " lacht Emerald en Twan knikt bevestigend, blij dat ze hem zijn niet bepaald sensitieve antwoord, niet kwalijk neemt.

" Maar wat kom je hier doen? " vraagt Twan nieuwsgierig.

" Ik wou me verontschuldigen voor mijn gedrag van het laatste jaar dat je hier was " zegt ze tot zijn verrassing.

" Dat viel wel mee toch? " reageert Twan.

" Kom op, Twan. Ik weet hoe onuitstaanbaar ik toen was. Ik was er zelf bij. Nog altijd vraag ik me af waarom je me niet hardhandig buiten de deur hebt gewerkt " lacht Emerald.

" Ach, ik ben het allang weer vergeten " wuift hij haar woorden weg.

" Natuurlijk, Twan " zegt ze met een twinkeling in haar ogen.

" Maar serieus. Ik meen het echt. Sorry. Geef de pubertijd de schuld, de ontwakende hormonen, maar mijn gedrag valt niet goed te praten " vervolgt ze.

" Excuses aanvaart " maakt Twan een einde aan de verontschuldigingen van Emerald.

Twan beseft nu hoe Emerald zich moet hebben gevoeld. Onzeker, een klein meisje, in de knoop met zichzelf en een crush op iemand, die niet de minste belangstelling in haar toonde. Hij ziet dat die tijd gelukkig achter haar ligt en dat ze zich heeft ontwikkeld tot een prachtige vrouw, die haar schroom van zich heeft afgegooid.

" Laten we het verleden achter ons laten en er een leuke avond van maken. Waarom blijf je niet gezellig hier en luiden we oud en nieuw in? " stelt Twan voor.

" Waarom niet? " lacht Emerald.

Nog geen half uur geleden zou hij nooit hebben gedacht dat hij deze woorden tegen Emerald zou zeggen. Maken vier jaar en een Emerald die zich heeft ontwikkeld tot een bloedmooie vrouw dan zoveel verschil? Is hij dan zo oppervlakkig? Schijnbaar, want hij kijkt echt uit naar een leuke avond met haar. Hij schenkt nog wat te drinken in en zet de nodige hapjes op de tafel. De tv wordt aangezet en Emerald gaat naast hem op de bank zitten. Even denkt hij erover om iets aan te trekken, maar eigenlijk vindt hij het wel best zo in zijn badjas. Emerald zoekt een zender op en ze blijven hangen bij een horrorfilm, die ze allebei niet kennen. Hij is veel griezeliger dan ze in eerste instantie denken en Emerald kruipt naar hem toe. Hij slaat zijn arm om haar heen en zo kijken ze de film af. Niet dat ze de film nu echt volgen. Ze praten meer met elkaar over van alles en nog wat. Nu Emerald wat ouder is voelt hij wel een klik met haar. Of heeft dit toch met haar uiterlijk te maken? Af en toe dwaalt de blik van Twan naar Emerald toe. Haar jurkje is naar boven gekropen en hij kan een groot gedeelte van haar opwindende benen bewonderen. Wat Twan niet voor mogelijk heeft gehouden gebeurt deze avond. Hij raakt in de ban van de mooie Emerald, voelt zich helemaal tot haar aangetrokken. Emerald merkt zijn onderzoekende blik op en een alwetende glimlach tekent zich op haar gezicht af. Als de aftiteling loopt komt ze overeind en als hij haar decolleté ten volle ziet, heeft hij moeite adem te halen. Hij houdt haar tegen en trekt haar op zich en zijn lippen vinden de hare. Even is hij bang dat ze zijn kus niet beantwoordt, dat ze hem een klap in zijn gezicht geeft, maar nee, gretig beantwoordt ze zijn kus. Een hete tongzoen delen ze met elkaar en terwijl zijn handen naar haar billen glijden, verdwijnt haar hand onder zijn badjas en vindt zijn steigerende lul.

Even later ligt de badjas op de grond en knielt Emerald voor de naakte Twan. Haar lippen sluiten zich om zijn lul heen en ze begint hem te pijpen. Heerlijk voelen die lippen aan en een kreun ontsnapt aan zijn lippen. Haar hand speelt met zijn ballen en haar tong gaat nu langs zijn harde schacht heen. Ze speelt met zijn gevoelige eikel, deelt plaagstootjes uit, alvorens hem opnieuw in haar mond te nemen. Mijn God, de kleine Emerald maakt hem helemaal gek. Steeds verder gaat ze, zweept hem helemaal op. Af en toe trekt ze wild aan zijn lul, om vervolgens verder te gaan met haar pijpbeurt. Het lijkt erop dat ze hem wil laten spuiten, dat ze zijn zaad wil proeven en Twan geeft zich helemaal aan haar over. Wat hem betreft kan het niet lang genoeg duren, maar hij weet dat ze hem uiteindelijk over de grens gaat duwen.

" Emerald, je maakt me gek " hijgt hij, terwijl ze maar doorgaat. Haar bruine ogen kijken hem uitdagend aan, een glimlach verschijnt er om haar mondhoeken. Haar tong speelt nu met zijn eikel en dan hapt hij hem weer op. Hier is geen gras tegen gewassen en hij voelt zijn zaad opborrelen. Hij kan Emerald nog net waarschuwen en dan spuit hij zijn zaad in haar opengesperde mond. Wild schokkend komt hij klaar en de helft van zijn lading spuit hij over het gezicht van haar heen. Het witte zaad op haar donkere huid zorgt voor een opwindend contrast, terwijl ze hem tot het laatste druppeltje leegmelkt.

Langzaam ontdoet hij Emerald van haar jurkje. Bewonderend neemt hij haar lichaam in zich op. Wat een heerlijke tieten heeft ze toch! Een paar bruine tepels maken het plaatje compleet. Gretig zuigt hij op haar harde tepels en al snel kreunt ze het uit. Zijn hand zoekt haar kale kutje op en hij merkt hoe nat ze al is. Twee vingers stopt hij in haar kutje en hij begint haar te vingeren. Af en toe likt hij zijn vingers af en geniet van de smaak van haar sappen. Hij zweept haar op, net als zij hem heeft opgezweept. Steeds verder voert hij de druk op haar klit op, tot hij haar zonder verdere aarzeling tot ontploffing brengt. Sappen spuiten naar buiten toe en Emerald slaakt een gil van genot. Op dat moment barst buiten het vuurwerk los en is 1993 begonnen.

Even later lopen ze naakt naar het grote raam toe en kijken naar buiten. Ze genieten van het mooie vuurwerk buiten en Twan gaat achter Emerald staan. Zijn handen omvatten haar tieten en zijn steigerende lul drukt tegen haar billen aan. Haar hand zoekt steun tegen het raam en dan duwt Twan zijn lul van achteren bij haar naar binnen. Een zucht ontsnapt er aan Emerald, terwijl Twan haar langzaam begint te neuken. Eerst rustig, maar dan steeds sneller neukt hij haar. Al snel knallen zijn ballen tegen haar lijf aan en Emerald moedigt hem aan. Sneller, harder, dat wil ze. Buiten gaat het vuurwerk door, allerlei kleuren versieren de lucht, maar dat is iets wat ze allebei niet meekrijgen. Ze hebben alleen maar oog voor elkaar, voor het genot dat ze elkaar schenken. Emerald komt als eerste klaar en met een luide schreeuw mag iedereen weten hoe ze haar genot ervaart. Ze sluit haar ogen en voelt het zaad van Twan vervolgens in haar kutje spuiten. Gelijktijdig met hun ontlading dooft buiten met een spetterende finale het vuurwerk.

Maar bij Emerald en Twan is er niets gedoofd. Die eerste uren van 1993 doen ze het ontelbare keren met elkaar. Twan weet niet waar hij het vandaan haalt, maar aan zijn verlangen naar Emerald lijkt geen einde te komen. Zelfs de wc is niet veilig voor hun lust naar elkaar en op de pot deint ze op zijn harde pik. Pas tegen een uur of 11 komen ze tot rust, net voor Natalie en Karel van hun feest terugkomen. Natalie is wel verwonderd Emerald te zien, maar als ze de twee zo met elkaar ziet, weet ze wel hoe laat het is.

" Jij en Emerald? " vraagt ze even later, als ze een moment met haar zoon alleen heeft.

" Ik weet ook niet wat ons overkwam. Maar er is opeens een klik tussen ons, iets wat ik nog nooit met iemand heb gevoeld " schudt Twan met zijn hoofd.

" Je hebt het echt te pakken, jongen. Maar hoe staat Emerald hierin? " vraagt Natalie zich vervolgens af.

" Dat is een goeie " mompelt Twan verschrikt.

" En ik maar denken dat jij op oudere vrouwen valt? " roept Natalie Twan achterna, die op zoek gaat naar Emerald.

" En hoe nu verder? " vraagt deze aan Twan.

" Ik bedoel, jij gaat terug naar Nederland, ik blijf hier " vervolgt ze en met deze opmerking weet Twan meteen dat ook zij duidelijke gevoelens voor hem heeft, dat er meer is dan lust alleen.

" Mijn studie duurt nog een half jaar, dat is wel te overzien " geeft Twan aan.

" En ik kan misschien een paar weken bij je langskomen " zegt Emerald hoopvol.

" Natuurlijk kan dat " lacht Twan en slaat zijn arm om Emerald heen.

Ze hebben nog een week met elkaar en geen minuut wijken ze van elkaars zijde. Twan is best bang dat wat ze hebben alleen op lust gebaseerd is, maar hier blijkt niets van. Ze voeren hele gesprekken met elkaar, ze laten elkaar lachen, steken elkaar de gek aan. Ja, en de seks blijft fantastisch. Met moeite nemen ze afscheid van elkaar, met de belofte elkaar veel te schrijven.

Hilda en Chloë kunnen het nauwelijks geloven. Twan die verliefd is op een meid van nauwelijks 18. Chloë plaagt hem er voortdurend mee, terwijl Hilda haar neefje alles gunt, maar toch haar vele neukpartijen met hem mist. In april komt Emerald over en na 10 minuten met het tweetal door te hebben gebracht, snapt Hilda precies hoe de vork in de steel zit. Die twee zijn echt helemaal gek van elkaar. Soulmates lijken ze wel van elkaar te zijn. Ook Chloë moet toegeven dat ze voor elkaar geschapen lijken te zijn.

" En dat terwijl hij mij vroeger niet kon luchten of zien " lacht Emerald, als Chloë dat tegen haar zegt.

Een ding vertelt hij Emerald niet. Niet dat hij voor haar het bed met Hilda heeft gedeeld en ook met Chloë. En van de escapades met zijn ouders vertelt hij ook niets. In juni rondt Twan zijn opleiding af en keert terug naar huis, waar Emerald op hem wacht. De twee blijven onafscheidelijk, trouwen met elkaar en in 1995 en 1996 zetten ze twee kindjes op de wereld. Al die tijd weet Emerald niets van het seksleven van Twan voor ze hem ontmoette. Maar sommige dingen blijven nooit geheim en komen altijd boven water. Maar dan zijn we jaren verder.
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Mijn Zoon Rick - 6Door: Patrick57
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Moeder, Trio, Zoon,
"En jazeker, mijn nymfomaantje vergat me inderdaad niet. Ik kom bij mijn lieve Ilse nog steeds uitstekend aan mijn trekken ook al weet ik dat Ilse en Rick ook bepaald niet stilliggen. Twee keer in de week heeft Rick de eerste schooluren vrij ..."
26-04
9.1
Tante Nina - 2Door: Jurre Jacobs
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Tante, Tiener, Voyeurisme, Vreemdgaan,
" In Zusjes in het hooggebergte is de olijke tiener Niels ontmaagd tijdens zijn eerste wandelvakantie. In het vervolg Tante Nina , maakten we kennis met zijn klasgenootje Maaike en Tante Nina. Als die tegelijkertijd komen logeren wordt Niels onde..."
26-04
9.5
Thuisverpleging - 1Door: Xxxme
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kleindochter, Opa,
"Met een bezorgde blik keek mijn kleindochter naar mij wanneer ik me wat hogerop legde in mijn ziekenhuisbed. Je hoeft je echt geen zorgen te maken liefje alles is nu in orde. Zei ik tegen haar wanneer ze mijn hand vastnam. Zachtjes werd e..."
25-04
8.7
Ik Sta Bij ... - 3Door: Xxxme
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Slaaf, Zus,
"Ik hoefde helemaal niet lang na te denken over de vraag van Laura wanneer Amber, Ellen en Saartje met pretoogjes naar mij keken. Geef mij dan maar de druppeltjes van de Spaanse vlieg enjoy maar. Waarop Amber mijn glas met cava van mij af nam en Ell..."
25-04
9.6
Het Voordeel Van KatoenDoor: Maxime
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Fetisj, Kinky,
" We hebben samen besloten om onze sexuele ervaringen en fantasie n met jullie te delen. We geven jullie graag een inkijkje in ons samengesteld gezin. Hoe wij als vrijdenkende ouders denken over sexuele opvoeding en hoe wij onze kinderen daar wegwij..."
25-04
9.1
AbigailDoor: Kybalion
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Dochter,
" Waar is ze vroeg hij, terwijl zijn handpalm ongeduldig rondjes draaide boven zijn dampende theeglas. Caro knikte richting het plafond en zuchtte nauwelijks hoorbaar. Boven. Ze streek met haar handen langs haar slapen en hield haar hoofd ..."
25-04
8.3
Een Leuke VerrassingDoor: Xxxme
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Met een nieuwsgierige blik keek ik naar mijn zus wanneer ik haar had gevraagd waar we nu in feiten naar toe reden. We zijn er bijna. Zei Fleur met fonkelende ogen en zelf keek ik nu naarstig rond. Gelijk begon mijn hart sneller te bonzen ..."
24-04
8.9
Jij Doet Er ... - 1Door: Steven D
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Bejaarden, Betrapt, Moeder, Neuken, Ouderen, Pijpen, Zoon,
" Jij doet er ten minste nog wat mee Ik schrok van mijn moeders opmerking. Recht voor de raap, zo was ze altijd al geweest. Maar haar openheid bij dit onderwerp verbaasde me toch. Mam zette zich naast me op de sofa, en zuchtte een..."
24-04
9.3
Zwanger Of Toch Niet?Door: Nickey
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zwanger,
"Lis was 35 en woonde met haar dochters Nathalie van 16 en Miranda van 15 bij haar ouders in. Sjaak, de zoon van haar tweelingzus Helene woonde er ook. Sjaak en Nathalie waren even oud. Sjaak en Nathalie konden het heel goed met elkaar vinden. Ze zate..."
23-04
8.6
Ik Sta Bij ... - 2Door: Xxxme
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
"Mijn piemel stond nog plankhard tussen mijn benen wanneer ik tijdens de pauze mijn boxershort weer aan deed. De rest hoef je niet aan te doen het is juist maar pauze en buiten ons is hier niemand anders. Zei mijn zus wanneer ik mijn lange broek wil..."
23-04
9.4
Stiefje Ontdekt Wereld ... - 2Door: Fiddler
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefdochter, Vader,
"Na ons park avontuurtje bij de picknicktafel hadden we een pact gesloten. Ik kon haar lichaam toch niet weerstaan al zou ik het willen en stiefje had de smaak van sex meteen zo zwaar te pakken dat ze alles leek goed te vinden wat ik maar voorstelde..."
22-04
9.4
Neef En NichtDoor: Jenny
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Aftrekken, Brunette, Groot Geschapen, Grote Lul, Logeren, Masturbatie, Masturberen, Neef, Nicht, Romantiek, Vreemdgaan,
"Betty was een parmantig meisje van zestien jaar oud met lang volumineus haar dat ver en breed op haar rug hing. De kleine brunette had een eigenwijs gezichtje en wist altijd alles beter. Ze was echt een wijsneusje dat iedereen wist te verbeteren met ..."
22-04
8.2
Klik hier voor meer...