60.393 Gratis Sexverhalen
Datum: 14-11-2023 | Cijfer: 9 | Gelezen: 6680x
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Zuinigheid Heeft Zijn Prijs - 4
Er viel licht door de ramen toen ik wakker werd. De kamer was leeg en ik kon maar net genoeg kracht verzamelen om het bed te bereiken, waar ik dankbaar in de comfortabele zachtheid viel. Gelijk rook ik de sterke geur van Erin.

Het was ver na de middag toen ik eindelijk opstond met een hoofd dat klopte van de pijn. Ik strompelde naar de douche waar ik zittend het warme water heel lang over me heen liet stromen.

Toen ik eindelijk uit de badkamer kwam, strompelde ik door de rommelige kamer, me afvragend waarom het kamermeisje me niet in en mijn slaap gestoord had. Maar Dan vond ik een briefje op het kleine bureautje. Het was van Erin en het legde uit dat ze de dag met Juan Pablo zou doorbrengen, maar vermeldde niet wanneer ik haar terugkeer kon verwachten.

Pissig, maar denkend dat ik in mijn toestand het beste maar in de kamer kon wachten, ging ik terug naar bed.

Toen ik echter wakker was de zon aan het ondergaan en was Erin nog steeds niet terug. Ik besloot dat ik naar het strand moest om haar te gaan zoeken. Het was onze laatste echte dag en ik wilde weten waar ze bleef.

Het bordje met Niet storen aan de deurknop liet me weten waarom ik niet gestoord was en ik verliet het hotel.

De hut van Juan Pablo was leeg en een stevige wandeling langs het strand, een kilometer of twee heen en terug, leverde ook niets op. Dus begon ik in ruwe kringen door de straten te lopen in de twijfelachtige hoop ze tegen te komen.

Zelfs mijn oproepen naar zijn mobiele nummer, dat nog steeds op mijn telefoon stond, waren niet vruchtbaar omdat die elke keer naar de voicemail gingen. Dus toen de klok negen uur naderde vroeg ik me ernstig af waar mijn vrouw uithing, afwisselend bukkend onder golven van woede en van schaamte.

Nadat ik voor de zesde keer onze kamer had gecontroleerd en die nog steeds leeg bleek, had ik weinig opties meer over en besloot ik maar naar Diego's te gaan, misschien dat ze toevallig daar waren.

Zoals verwacht was het er behoorlijk druk, maar na de club doorgelopen te hebben had ik Erin nog steeds niet gezien. Ik zag dat Daniela alleen aan het einde van de bar zat, dus benaderde ik haar. "Hallo Daniela," zei ik opgewekt.

"Ah... hoe gaat het met je mooie vrouw?" reageerde ze.

"Met haar gaat het goed, bedankt."

"Is ze bij je?" vroeg ze terwijl ze over mijn schouder keek.

"Nee, nu niet," zei ik, en ik zag dat mijn vaagheid het jonge meisje interesseerde.

"Is ze bij haar minnaar?" vroeg ze meteen.

"Wil je iets drinken?" reageerde ik, haar vraag even negerend omdat ik haar wat vragen moest stellen en haar in een goede stemming wilde hebben als ik dat deed.

Ik kocht een drankje voor haar en we zwegen terwijl de barman zijn werk deed. Eindelijk, met een drankje in de hand, besloot ik dat het tijd was om wat informatie te zoeken.

"Kijk, Daniela, ik zal eerlijk zijn. Erin en ik hebben ruzie gehad en ik denk dat ze bij Juan Pablo is. Ik moet haar vinden," legde ik uit.

"Laat haar bij hem zijn. Het is maar voor een korte tijd," antwoordde ze.

"Daniela, alsjeblieft, ik maak me zorgen," zei ik en probeerde het belang van mijn vraag duidelijk te maken. De jonge prostituee keek me lang aan zonder te praten. Ik vermoedde dat ze iets wist wat ze niet graag wilde delen, dus ik bleef stil en concentreerde me op communiceren via mijn bezorgde uitdrukking.

"Soms maken surfers aan het eind van de dag een strandvuur," zei ze langzaam.

Het duurde me nog een paar minuten om de details te achterhalen over hoe ik daar moest komen en dan was ik weg. Ik probeerde niet te denken aan wat ik zou aantreffen, maar met een wandeling van ongeveer anderhalve kilometer, was dat eg moeilijk.

Het bleek meer dan twintig minuten lopen en toen ik op de beschreven plek aankwam was het strand verlaten. Ik stond op het punt om terug te gaan, omdat ik dacht voorgelogen te zijn, toen ik een honderden meter verderop vuur door de bomen zag flakkeren. Terwijl ik in de schaduw van de begroeiing bleef en me afvroeg over werkte inheemse dieren ik wel niet zou kunnen struikelen, liep ik verder tot een vreugdevuur met ongeveer dertig mensen daaromheen in zicht kwam.

Ik al snel mijn vrouw. Ze droeg een kort, strak broekje en een topje met lange mouwen, die haar buik en rug bloot liet. Ik wist dat ze zo'n outfitje niet bezat, althans dat had ze niet toen ze het hotel verliet, dus ik voeg me af waar het vandaan kwam.

Juan Pablo stond vlak naast haar, met zijn arm om haar middel geslagen en het leek alsof ze op een receptie stonden, dat de gasten naar hen toe kwamen, even en plaatje zouden komen maken en dan weer vertrokken.

Na een tijdje drong het tot me door dat mijn vrouw zijn trofee was die hij aan al zijn vrienden liet zien. Ik vermoedde dat de menigte vrij jong was, waarschijnlijk de leeftijd van Juan Pablo, en hoewel ik kon zien dat het bier stroomde en ik af en toe de geur van wiet rook, gebeurde er niets ongepasts.

Ik dacht erover de groep binnen te lopen, haar op te halen en te vertrekken, maar ik was niet zeker over haar gemoedstoestand na mijn gedrag van de avond ervoor. Moest ik naar het hotel gaan nu ik wist dat ze veilig was? Maar ik had zoveel moeite gedaan haar te vinden dat ik het contact niet wilde verliezen, dus ging ik in het zand zitten en keek toe.

Af en toe kusten ze elkaar. Meestal een snelle kus, hoewel er af en toe een langere, slepende tongzoen plaats vond, en dan voelde ik om de één of andere reden jaloezie. Het leek vreemd gezien alles wat er was gebeurd en ik kon het niet uitleggen.

Bovendien vond zijn hand soms haar stevige billen en streelde ze een beetje, maar dat was het dan ook. Andere stellen leken soortgelijke dingen te doen, dus ik vermoedde dat dit aan het eind van de week gewoon een ontmoeting van vrienden was.

Ik had meer dan een uur toegekeken toen mijn vrouw en haar geliefde eruit zagen alsof ze zich opmaakten om te vertrekken. En inderdaad, kort daarna namen ze afscheid en liepen vanuit de kring door de bomen en struiken richting het strand.

Ik zag hen over het strand richting en wijk van de stad lopen die eruitzag alsof deze volledig bestond uit lokale woningen. Ze liepen honderd meter voor me door een onverharde straat en instinctief wist ik dat ze naar zijn huis gingen, waar dat ook mocht zijn.

Het duurde nog tien minuten voordat ik ze een bocht naar rechts zag maken en haastte me naar de hoek waarom ze waren verdwenen en was teleurgesteld toen ik hen nergens zag. Er lagen aan de doodlopende straat drie huizen, twee aan de linkerkant en één aan de rechterkant langs, dus ik wist niet in welk huis ze waren binnengegaan.

Bij nader inzien leek degene aan de rechterkant verlaten en in het eerste huis aan de linkerkant hoorde ik een huilend kind, dus moest het wel het derde huis zijn. Ik liep erheen en zag al snel verschillende surfplanken tegen de muur van de carport staan, mijn vermoeden was dus juist.

Naast de surfplanken stond een kleine SUV en door de carport kon ik naar de achtertuin kijken, waar aan een waslijn verschillende lakens zachtjes in de wind bewogen.

Ik verborg me in het kreupelhout direct aan de overkant van de onverharde straat en vroeg me af wat ik nu moest doen. Om één of andere vreemde reden ging mijn aandacht steeds weer naar de SUV, alsof deze informatie bevatte. Maar ondanks dat ik mijn hersens pijnigde, kon ik geen verband vinden.

Ik stond ik op het punt het risico te nemen en de straat over te steken om te proberen door een raam naar binnen te kijken, toen er ineens een fel licht in het huis flitste.

Onmiddellijk besefte ik het verband. Zonder er verder bij na te denken liep ik naar de SUV toe om te kunnen bevestigen dat dit de auto was die Ezzi had gebruikt. Mijn eerste indruk was dat het best eens zo zou kunnen zijn, maar wat me zekerheid gaf was het ding wat aan haar binnenspiegel hing en het reflecterende scherm wat achterin lag. Het leek een griezelig toeval, maar het was echt zo. Ik wist dat ik moest bepalen of mijn vrouw inderdaad hier binnen was.

Terwijl ik daar stond, ging de flitser opnieuw af en seconden later nog een keer. Hurkend begon ik om het huis te lopen in de hoop ergens naar binnen te kunnen kijken en ik bad dat ik niet op een grote hond zou stuiten.

Gelukkig vond ik, toen ik eenmaal naar de achtertuin was gegaan, de ramen open en de crèmekleurige gordijnen bewogen in de wind. De eerste kamer waarin ik keek bleek een slaapkamer, die bestond uit een matras die direct op de vloer lag, een kast en een plastic tafel met vijf brandende kaarsen.

Onmiddellijk vroeg ik me af of dit was waar mijn vrouw naartoe zou worden gebracht of dat ze hier in feite al naar het bed was geweest.

Door het volgende raam keek ik naar een kleine eethoek, maar bood ook uitzicht naar de woonkamer, waar ik Erin, Juan Pablo en Ezzi zag. Er was een grote witte achtergrond met verschillende schijnwerpers die het verlichtten, en mijn vrouw en de surfinstructeur stonden er naakt voor terwijl de fotograaf haar camera klaarmaakte.

Juan Pablo stond achter Erin met zijn arm om haar middel, maar toen Ezzi er klaar voor was, legde hij zijn rechterhand op haar onderbuik, net boven haar vagina, terwijl zijn linker onder haar linkerborst legde. De flits ontstak, gevolgd door een andere.

Dan stopte het fotograferen en ik zag dat ze met elkaar stonden te praten, hoewel ik de woorden niet kon verstaan. Aan de blik op het gezicht van mijn vrouw kon ik zien dat ze een gewillige deelnemer was. Ik rook ook weer marihuana, dus het zag eruit alsof het allemaal heel nonchalant was.

Even overwoog ik dat het misschien mijn vrouw was geweest die contact had opgenomen met Ezzi, maar de fotografe was gekleed in een eenvoudig T-shirt en dunne joggingbroek, waardoor ik dacht dat dit geen betaalde afspraak was.

Ik keek de volgende tien minuten toe terwijl ze foto's bleven maken in verschillende staande posities, waaronder een aantal waarbij mijn vrouw en haar minnaar elkaar diep en gepassioneerde kusten.

Uiteindelijk stopten ze en nadat ze haar camera had gepakt, verliet Ezzi de kamer. Al snel kwam ze terug met een joint. Ze stak hem aan en de geliefden bleven vrolijk naakt terwijl ze de joint lieten gaan totdat hij op was.

Erin en Juan Pablo lieten de fotografe alleen en gingen naar de slaapkamer met de kaarsen die ik was gepasseerd. Ik bleef in de schaduw en liet ze uit het zicht en bewoog me toen stilletjes naar het raam.

Ze lagen al lang op de matras, opnieuw in een omhelzing. Toen ze de omhelzing afbraken, nam mijn vrouw het initiatief. Al snel zat ze tussen zijn benen met één hand op zijn schacht, terwijl haar andere onder zijn grote ballen lag. Hij was nog niet helemaal stijf en zijn roze eikel was slechts gedeeltelijk zichtbaar.

Erin gebruikte haar tong om de gevoelige knop zachtjes te strelen en het duurde niet lang voordat hij op volle sterkte stond. Nadat ze naar hem opkeek en glimlachte, liet ze haar mond zakken en verdween een tiental centimeters. Ik zag Juan Pablo zijn rug hol trekken van genot, maar hij ging al snel ontspannen achterover liggen en liet zijn pik door mijn vrouw verwennen.

Haar gretigheid verraste me omdat ze altijd gewillig was geweest, maar ongeïnspireerd als ze orale seks gaf. Maar nu deed ze alsof het de mooiste traktatie ter wereld was.

Ze gaf hem een paar minuten haar volledige aandacht, daarna kwam ze omhoog, en positioneerde zich boven zijn zware pik die ze nog steeds in haar hand had. Toen kon ze zich niet langer meer inhouden, en met slechts een kleine beweging drukke ze haar kutje op zin pik en liet zich met een luide, tevreden zucht zakken.

Toen ze hem helemaal in zich had, pauzeerde ze even en begon dan met haar heupen te rollen, waardoor zijn pik haar elke keer zeker vijftien centimeter in en uit haar bewoog. Haar handen lagen op zijn schouders en ze keek in zijn gezicht met haar mond gedeeltelijk slap, een assortiment van gejammer en gemiauw uitstotend.

Ik weet niet hoe vaak ze ondertussen hadden geneukt, maar het was duidelijk dat hij mijn vrouw had meegenomen in een seksuele wereld die ze nog nooit had meegemaakt. Noem het temmen of veroveren of wat dan ook, maar zij was van hem en ik wist op dat moment dat hij alles kon doen wat hij wilde.

Op dat moment keek ik op en zag ik hoe Ezzi discreet toekeek vanuit de deuropening. Voordat ik kon weg kon duiken maakten we oogcontact. Ik was te dicht bij het raam geweest, waardoor ik we betrapt. Nu vroeg ik me af wat ze zou kunnen doen. Zou ze alarm slaan? De politie bellen?

De fotografe en ik hielden een paar seconden oogcontact terwijl mijn gedachten rondtolden, dan gaf ze met een nauwelijks waarneembaar knikje aan dat ik naar de achterdeur moest komen.

Ik voelde behoorlijk wat schroom toen ik naar de achterdeur liep en arriveerde daar tegelijk met haar. "Ben je boos op je vrouw?" vroeg ze verrassend aardig toen ze de deur opendeed. Voordat ik kon antwoordden had ze de deur al helemaal opengedaan en een stap opzij gedaan, alsof ze me uitnodigde binnen te komen.

Ik liep langs haar heen naar binnen en draaide me dan naar haar toe. "Ik ben niet boos. Ik wilde alleen zeker weten dat ze in orde was," antwoordde ik.

"Ik denk dat ze het erg naar haar zin heeft," zei Ezzi grijnzend, op het moment dat we een vrouwelijk gekreun uit de slaapkamer hoorden.

"Mag ik blijven?" vroeg ik, in de hoop dat ze me niet als een bedreiging zou zien.

"Ja, natuurlijk," antwoordde ze.

Ik had enige bezorgdheid over mijn aanwezigheid verwacht, maar ze deed alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Ik volgde haar naar de kleine woonkamer waar de foto's waren gemaakt en nadat ze een kleine camera had opgepakt, wendde ze zich weer tot mij. "Ik ga wat foto's maken van hun vrijpartij," zei ze.

De realiteit van haar woorden trof me met kracht en even voelde ik me onrustig en een beetje duizelig. Zoveel was in zo'n korte tijd moeilijk te verwerken. Maar toch waren we hier en het was inderdaad echt.

Met een glimlach liep ze langs me heen en naar de kamer terwijl ik ging zitten.

Het was de flits die me terugbracht. Het werd snel gevolgd door een andere en vervolgens door een derde terwijl ik naar de slaapkamer liep. Toen ik aankwam, hield ik mijn hoofd in kleine stapjes schuin om de kamer in te kijken zonder opgemerkt te worden. Eindelijk kwamen hun bewegende lichamen in zicht en ik was verbluft om Ezzi op haar knieën te zien, achter mijn vrouw, met de camera slechts enkele centimeters van de dikke schacht die haar gat plunderde. De flits ging weer af en ik realiseerde me dat Dit veel verder ging dan sensuele en erotische shots, dit was eerder gewoon porno.

Ezzi bukte zich in een ongemakkelijke positie voor nog een foto en haar dunne korte broek trok strak tegen haar kruis, wat me een gedetailleerd beeld gaf van haar kutje. Het zag er zeker niet naar uit dat ze een slipje droeg, en gezien haar tepels die ik in de andere kamer door haar top had zien prikken, vermoed ik dat ze ook geen beha droeg.

Terwijl ik toekeek fluisterde ze iets tegen het paar, waardoor ze ophielden en Juan Pablo mijn vrouw op haar rug rolde. Hij was snel weer terug in haar en nam nu de controle door haar met langzame maar krachtige slagen te neuken. Ik kon Erin van plezier horen miauwen en seconden later ging de flits opnieuw af om de blik op haar gezicht vast te leggen.

Nog drie keer explodeerde het licht en de laatste twee lieten zien dat de minnaar van mijn vrouw aan haar nek zoog terwijl haar arm hem strak trok tegen zich aan trok.

Toen stopte Ezzi en liep de kamer uit alsof ze klaar was. Ze drukte zich in de deuropening langs me heen, daarbij op een manier tegen me aanwrijvend die je deed afvragen of het per ongeluk ging.

Nadat ze me gepasseerd was keek ik weer naar het neukende paar in de slaapkamer, tot een seconde later het flitslicht het halletje verlichtte. Ik keek om en zag hoe ze glimlachend de camera liet zakken.

"Zo, nu staat de echtgenoot er ook op," fluisterde ze. Hierop draaide ze zich om en liep door naar de woonkamer. Ik volgde haar, en nadat ze de camera op een laag tafeltje had gelegd stonden we plotseling oog in oog.

"Hoe ben jij...?" begon ik na een ongemakkelijke pauze. "Welke relatie heb jij met Juan Pablo?"

"Ik ben zijn tante... en hij is mijn huisgenoot," lachte ze. "Maak je geen zorgen. We gaan niet met elkaar naar bed, dat is voorbehouden aan je mooie vrouw."

"Is het opwindend om te zien hoe ze vrijen?" vroeg ze na weer een gespannen stilte.

"Ik... ik... eh... het is moeilijk om... uh... ik weet het niet," stamelde ik.

"Ik denk van wel," zei ze, haar hand op mijn kruis leggend en in mijn stijve pik knijpend. Haar aanraking deed iets in mij ontbranden en onmiddellijk lagen mijn handen op haar borsten. Tot mijn plezier was ze inderdaad beha loos en had ze kleine tepels, net als mijn vrouw. Ze bleef glimlachen en blijf in mijn pik knijpen terwijl mijn handen vurig haar lichaam verkenden. "Ik denk zelfs dat je in brand staat," fluisterde ze met een verleidelijk stemmetje die me vooruit dreef.

Ik trok haar shirt uit en terwijl ze me bleef strelen, ontblootte ik haar stevige borsten. Vervolgens ging mijn mond naar haar tepels en begon ik daaraan te zuigen, terwijl Ezzi lucht liet ontsnappen. "Laten we naar je bed gaan," zei ik meer dan vroeg.

"En jouw vrouw?" vroeg ze, terwijl ze me indringend aankeek.

"Zij heeft Juan Pablo," antwoordde ik.

"Ik denk eerder dat Juan Pablo haar heeft," antwoordde ze, maar tegelijkertijd begon ze te bewegen en pakte ze mijn hand.

De deur van haar slaapkamer bevond zich recht tegenover die van de kamer waar Erin en haar minnaar zich bevonden, en toen ik even naar binnen keek, zag ik dat haar minnaar nu op zijn rug lag met mijn vrouw naast zich met haar hoofd op zijn borst. Haar ogen waren gesloten en met haar rechterhand masseerde ze langzaam zijn pik.

Toen we Ezzi's kamer binnenstapten, trapte ik met mijn voet tegen de deur, maar die ging niet helemaal dicht. Seconden later zaten we op een groot tweepersoons bed en rukten aan elkaars kleren.

Naast stevige borsten had Ezzi een platte buik, die overging in een paar volle, maar niet al te zware dijen. Bovendien had haar kutje een netjes getrimde strookje, dat ik erg verleidelijk vond.

Mijn hand ging tussen haar benen en ik was verheugd te ontdekken dat ze erg nat was, wat aangaf dat ook zij opgewonden was geworden door te kijken. Ik begon met een stevige beweging over de lengte van haar spleetje te wrijven en ze trok mijn hoofd naar haar tepel.

"Ik ben er klaar voor," verklaarde ze in minder dan een minuut. Ik dacht erover om het voorspel te verlengen, misschien met mijn tong om haar nog meer opgewonden te krijgen, maar in werkelijkheid was ik er ook klaar voor. Ik kwam overeind en bewoog me tussen haar benen, die ze spreidde. Dan pakte ze mijn pik en leidde me naar binnen. "Mm... uh... ja..." zuchtte ze zachtjes toen ik haar penetreerde.

Toen ik langzaam begon te bewegen, klonken al in mijn ritme haar geluiden door de slaapkamer en keek ze naar me op met een smekende, kwetsbare uitdrukking op haar gezicht. Ik wist dat ze geen jong meisje meer was en waarschijnlijk behoorlijk ervaren, toch vereiste een intieme daad als seks een verbinding, een emotionele brug. Ik boog me naar voren en vond haar lippen, die onmiddellijk hard tegen die van mij drukten en onze tongen begonnen en dans.

Onze kus duurde lang en toen die eindelijk ophield, begon Ezzi boven het gekrijs van de beddenveren uit in mijn oor te hijgen. Haar handen waren gingen naar mijn kont en ze gebruikte die om ons te helpen bewegen, wat we nu sneller deden.

"Schat... oh schat..." kreunde ze en ik voelde haar benen om me heen omhoog komen. Het leek als ze dicht tegen een orgasme aan zat, een daar was ik blij om, want haar warme, zachte poesje had me ook heel dichtbij gebracht.

Slechts een paar seconden later veranderden haar spinnen in gegrom en werden haar bewegingen krachtiger. "Oh... oh... oh schat... oh ja... uh... uh... oh..." jammerde ze nu veel luider.

Ik kwam slechts enkele seconden achter haar aan en mijn gekreun sloot zich aan bij haar geluiden. Ik duwde me diep in haar en ze klemde me met haar benen vast terwijl ik mijn zaad in haar diepten schoot.

Ik kwam hard. Ik was ook zo opgewonden van alles wat ik had gezien, en zij leek zich daar ook te bevinden. Langzaam verdwenen onze orgasmes, maar we bleven verbonden terwijl we langzaam heen en weer schommelden.

"Je neukt goed," fluisterde Ezzi toen onze ademhaling weer normaal was.

"Jij ook," antwoordde ik.

We zwegen weer een paar minuten terwijl we lagen na te gloeien. "Je vrouw, ze kijkt toe," zei Ezzi dan. Ik draaide langzaam mijn hoofd en daar in de deuropening stond een volledig naakte Erin naar ons te staren en Juan Pablo stond achter haar.

We keken elkaar een paar seconden aan, en hoewel ik haar blik probeerde te ontcijferen, kon ik niet zeggen wat ze dacht.

"Hij is vanavond van mij," zei Ezzi brutaal en zo de stilte betekend. Er kwam geen mondelinge reactie van Erin, maar de woorden van de fotografe leken Juan Pablo ertoe aan te zetten naar voren te stappen en zijn arm om het middel van mijn vrouw te slaan. Hij kuste haar schouder en daarna haar nek, en even later stak ze haar hand naar achteren om haar prijs te strelen. Vervolgens trok de jongeman haar weg en verdwenen ze.

"Ze wil meer," zei Ezzi.

"Hoe vaak... hoeveel keer hebben ze het vandaag al gedaan?"

"Vaak. Ze zal ze morgen moeilijk lopen!"

"Heeft Juan Pablo haar strandfoto's gezien?" vroeg ik, terwijl de gedachte op de één of andere manier in mijn hoofd sprong.

Ezzi giechelde even. "Hij was de eerste die ze zag," antwoordde ze dan.

Nadat we in de vroege uurtjes van de ochtend weer bij het hotel waren aangekomen, ons hadden opgeknapt en de koffers in hadden gepakt, waren we amper op tijd voor de bus naar de luchthaven. Ezzi en ik hadden toegeluisterd terwijl mijn vrouw opnieuw seks had met Juan Pablo en daarna deden wij hetzelfde. Dan, in een moment van helderheid, liep ik naar Erin toe, zei dat het genoeg was en vertrok ik met haar.

Tijdens de wandeling naar het hotel werd er met geen woord over gesproken en geen van ons had zin om te praten tijdens de busrit. Het leek erop dat we voorlopig liever met onze eigen gedachten bezig waren.

Het was vrijwel hetzelfde op het vliegveld en in het vliegtuig, maar zodra we in de Verenigde Staten landden, leek onze echte wereld terug te komen met wraak. Erin ging meteen in een dip, beschaamd door wat er was gebeurd. Ze worstelde om haar moedwillige gedrag te begrijpen en werd verschillende keren behoorlijk boos op mij omdat ik haar niet alleen gepusht had, maar de situatie had laten voortduren.

Het hielp ook niet dat Ezzi's waarschuwing uitkwam en haar rauwe kutje haar dagenlang constant herinnerde aan wat er was gebeurd.

Natuurlijk werkte het feit dat ik het bed van de fotografe gedeeld had tegen me en vond Erin dat ik geen recht van spreken had. Plotseling vond ze dat alles wat er was gebeurd, veroorzaakt was door mijn verlangens en inspanningen.

Langzaam begonnen we ons te verdiepen in onze acties of inactiviteit en wat het betekende. Uiteindelijk zijn we nooit echt tot een conclusie gekomen, althans niet één die de strik alles verklaarde, maar slaagden we erin het te accepteren.

Helaas was er één gedachte die maar in mijn brein rond bleef dolen. Dat was het beeld van mijn vrouw op haar rug een hoe ze met haar benen wijd gespreid de grote pik van de surfinstructeur ontving terwijl ze jammerde van extase.

Tijdens die vakantie realiseerde ik me voor het eerst, misschien wat naïef, dat i haar een puur seksueel wezen school. Meerdere keren merkte ik dat ik haar anders behandelde op seksgebied, agressiever. Als gevolg daarvan moest ik een bewuste focus behouden om de grens niet te overschrijden, althans niet te ver.

Als Erin de verandering voelde, heeft ze er nooit over gesproken en in feite, na een maand of wat, toen ik af en toe voorstelde om geen ondergoed te dragen onder wat wijde kleren, ging ze daarin mee.

Maria en Daniela hadden heel zakelijk gezegd dat Erin van seks hield, alsof dat alles verklaarde, en ik moest toegeven dat hun simpele opvatting misschien vrij dicht bij de waarheid was.

Dan was er de ironie van de vakantie zelf. Als we zoals vroeger vakantie gevierd hadden, met dure excursies en zo, weet ik dat het zeer onwaarschijnlijk zou zijn dat zoiets zou zijn gebeurd. Tijdens die reizen werden we over het algemeen van de straat verwijderd, omringd door mensen zoals wij en in een veel chiquere omgeving. Er waren geen vervallen bars, werkende meisjes of hoerenhotels om je te verleiden.

Ongeveer een maand nadat we waren teruggekeerd vond ik een mail van een onbekend e-mailadres in mijn inbox. Toen ik het opende zag ik dat het van Ezzi kwam en dat er talloze bijlagen toegevoegd waren. We hadden tijdens het plannen van de fotoshoot op het stand e-mailadressen uitgewisseld, maar het korte bericht maakte duidelijk wat ik zou vinden. "Herinneringen voor de echtgenoot. Ik weet dat je het leuk zult vinden... Ezzi," schreef ze.

Er waren twee dozijn foto's en ik opende ze snel. Verscheidene waren agressieve opnames van Juan Pablo's pik in Erins zeer natte en uitgerekte poesje, maar de overgrote meerderheid waren erotische foto's van Erins gezicht in een moment van diepe passie.

In feite waren er twee waar het leek alsof ze midden in een orgasme was gevangen.

Pas toen ik klaar was met kijken realiseerde ik me dat mijn lul stijf was. Het deed me denken aan de timing van de e-mail en ik vroeg me af of Ezzi wist, dat als ze wachtte tot de zaken ingedaald waren, de foto's een grotere impact zouden hebben. Bovendien, aangezien Erin nergens werd genoemd, moest ik nadenken over wat de fotograaf verwachtte wat ik met de foto's zou doen. Dacht ze dat ik ze met mijn vrouw zou delen of ze voor mezelf zou houden?

Maanden zijn verstreken terwijl ik over die vraag nadacht. Omdat we zijn teruggekeerd naar een plek die bijna normaal is, durf ik het niet te riskeren, hoewel er een zeurende drang is die me steeds dichter bij dat punt lijkt te trekken.
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Met Kerst AlleenDoor: Mark_Lager
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Kerst, Kerstmis,
"Dit jaar is echt een klote jaar geweest. Mijn vriendin die me heeft verlaten voor een collega en tot overmaat van ramp zo druk op het werk geweest dat ik al mijn sociale contacten een beetje heb verwaarloosd. Dus met kerst ben ik alleen. BR..."
10-12
9.2
Eindhoven De GeksteDoor: Stefan
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Eindhoven,
"Uit het niets, krijg ik een appje van Mark Zin om mee te gaan en de wedstrijd te kijken Mark is de man van Dagmar, en ik vermoed zomaar dat hij nog steeds niet door heeft dat ik zijn vrouw regelmatig verwen als hij weer van huis is. ..."
10-12
9.4
Herenliefde Op LeeftijdDoor: Johnny5
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Bejaarden, Ouderen, Pijpen,
"Zijn naam is P. woont in O ,zit in een rolstoel, en is de 80jaar al lang voorbij. Samen met een 5 tal andere bejaarde mannen en bejaarde besjes en ik vormen we een rummicub, rikclubje, dam schaak biljart groepje. Ik help ze met t..."
09-12
7.6
...wat Als!Door: Writer66
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Openbaar, Vreemdgaan, Zwembad,
" Ik weet niet goed waar te beginnen. Het wordt nogal een verhaal denk ik allemaal zo, want het loopt eigenlijk al decennia Weet je, ik begin gewoon ergens in het verhaal en dan zien we wel hoe het gaat lopen, maar denk aan het tijdpad vanaf 1985 t..."
09-12
9.0
Warm Weekendje Winterberg... - 5Door: Surfermartin
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Lesbienne, Trio,
" De opmerkingen van lezers hebben me aan het denken gezet. Daarvoor mijn dank aan allen die een reactie hebben gegeven. Na, met deze reacties in het achterhoofd, het verhaal nog eens gelezen te hebben kwam ik ook tot de conclusie Er zit inderdaad ..."
09-12
9.5
Mijn LeraarDoor: Janne
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leraar,
"Op mijn werk heb ik doorgroeimogelijkheden, maar dan moet ik wel n avond per week een cursus volgen voor een aantal weken. Op die dag in de week kan ik iets eerder naar huis, snel eten, ik kus mijn vriend gedag en ga naar school. Ik loop h..."
09-12
9.2
De Stoute Date - 3Door: Mark_Lager
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Date, Dating,
"Nadat we de rose hebben opgedronken stappen we uit de jacuzzi. We pakken de glazen en lopen naar het terras. Daar ploft Megan op een luxe tuinstoel. Ze klopt op de zitting en zegt tegen me. Kom er bij zitten. Het koelt al iets a..."
09-12
8.9
Colombianen Zijn Dol...Door: Maria
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Extreme, Neuken, Plas, Plassen,
" Pablo is een lange vakantie begonnen in Colombia met als gids Stefanya die z ker niet vies van een partijtje seks is, zoals zo veel Colombianen. Let op, het is misschien beter om bij deel n te beginnen Dit is de laatste aflevering, maa..."
08-12
9.1
Op Afspraak Bij...Door: Herby
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Gluren, Slipjes, Tieten,
"Voor mijn werk in de verkoop had ik een afspraak op het kantoor van een grote zorginstelling. De bevestigingsmail kwam via de secretaresse van Professor L. de Jong. Een paar dagen later kwam ik om even over twee uur s middags op he..."
08-12
8.9
Niemand Zeggen - 10Door: Eline89
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Keuken, Ruig,
"Stephan kon niet geloven dat Simone zou frauderen. Hij kende haar al jaren en ze had altijd uitstekend werk geleverd. Theo had hem geadviseerd haar uit het systeem te blokkeren. Stephan had het nummer van de ICT er al opgezocht, maar het lukte hem ni..."
08-12
9.5
De Geile Moeder... - 3Door: Dennis
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Milf, Moeder, Vreemdgaan,
"Verlangend kijkt Chantal mij aan terwijl ik boven haar uit toren. Ik kijk op haar neer. Haar tepels zijn opgezwollen van geilheid. Ik kan niet wachten om daar heerlijk op te zuigen denk ik. Mijn blik glijd verder omlaag langs haar buik, haar streepje..."
08-12
9.4
AvonturenDoor: Zorro
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding,
" Wat denk je, zullen we vanavond eens een wandeling gaan maken voor we gaan slapen, vroeg ik aan Gina. Het is een heerlijke zomeravond. Het belooft vandaag weer een mooie zonsondergang te worden. Gina keek me benieuwd aan. En wat..."
08-12
9.1