60.188 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 14-11-2023 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 27159x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Mijn hart bonsde van pure opwinding wanneer ik mijn spullen aan het inpakken was. Anne mijn begeleidster klopte op mijn slaapkamerdeur en keek me zelf met fonkelende ogen aan. “En blij?” “Ja echt wel.” “Ik ben ook heel blij voor jou.” Zei Anne die op mijn bed ging zitten. “Weet je Anne ik heb haast vannacht niet kunnen slapen. Ik had nooit nog durven dromen dat er een gezin was dat mij ging willen adopteren.” “Je ziet je mag de hoop nooit opgeven.” “Inderdaad maar ik ga jou wel missen.” “Oh Daantje we gaan elkaar nog zien hé. Het is niet dat je nu geadopteerd word dat we elkaar niet meer gaan zien hé.” “Dat is waar maar toch.” “Weet als er iets is je mag me altijd bellen hé.” “Ja dat weet ik.”

“Zal ik je helpen dragen?” Vroeg Anne me wanneer ik klaar was met inpakken en ik knikte. Samen liepen we naar de hoofdingang waar net Judith en Tom binnenkwamen. “Dag Daan en ben je er klaar voor om naar je nieuwe thuis te gaan?” Vroeg Tom me wanneer hij me een knuffel gaf en ik knikte. Ook van Judith kreeg ik een warme knuffel. Het was ondertussen al iets wat ik van hen gewoon was. De familie Peeters waren echte knuffelaars.

Anne zelf keek me aan met een verterende blik en ook haar gaf ik bij wijze van afscheid een warme knuffel. “Weet Daan als er iets is je mag me altijd bellen hé.” “Ja dat weet ik.” Zei ik tegen haar en ik veegde hierna een traan van mijn gezicht weg.

Samen met Judith en Tom liep ik naar hun BMW jeep waar al mijn spullen in de autokoffer gingen. “Doe jij je gordel om?” Vroeg Tom me wanneer ik was ingestapt en ik knikte naar hem. “De meisjes kijken er echt naar uit dat je bij ons komt wonen. Ze zijn trouwens bezig met een verrassing voor je.” Zei Judith wanneer ze zich even omdraaide naar mij.

Wanneer Tom een twintig minuten later de oprit opreed maakte mijn hart een vreugde sprongetje. Nog voor ik was uitgestapt kwamen Luna en Fraukje al naar buiten gelopen om mij wel heel innig te begroeten. Luna zelf schuurde met haar onderlichaam tegen mijn onderlichaam aan waardoor ik haast gelijk het bloed naar mijn kruis voelde gaan. Met pretoogjes keek Fraukje me hierna aan daar ik nu een bobbel had staan in mijn broek. Tom die dit ook zag keek naar mij en zei “Je hoeft je daar absoluut niet voor te schamen hoor zoon.” en hij knipoogde naar mij waardoor ik zelf begon te blozen.

“Kom we zetten je spullen in de gang, uitpakken kan je straks ook nog doen.” Zei Judith tegen me waarna ik hen volgde naar binnen. “We hebben taart voor je gemaakt Daan?” Zei Luna duidelijk opgewekt en samen met Fraukje liep ze hierna naar de keuken om deze te gaan halen.

Zelf had ik nog steeds een bobbel in mijn broek zitten en Judith kwam nu voor mij staan en nam me ineens vast in mijn kruis en zei “Hiervoor moet jij je echt niet schamen hoor lieverd.” Tom zelf keek naar mij met pretoogjes en zei hierop “Eindelijk heb ik versterking in huis.” Zelf wist ik niet goed hoe ik hierop moest reageren.

De taart van Luna en Fraukje smaakte verrukkelijk en ik mocht zelf nog een tweede stuk nemen wanneer Tom zijn gsm afging. Met een ernstige blik zag ik hem niet veel later kijken naar Judith en hij zei tegen haar. “Lieverd er zijn wat problemen op het bedrijf en we moeten er naar toe vrees ik.” “Oh lieverd Daan is hier nog maar net.” “Ik weet het maar er is iets met de productie van ons nieuwe product.” “Oh mam pap wij zijn er ook nog hé en zo kunnen wij misschien beter kennismaken met ons nieuwe broertje.” “Daan vind je het echt niet erg?” “Nee hoor ga maar.” “Mam mogen we anders gaan zwemmen?” “Natuurlijk lieverd papa heeft de verwarming van het zwembad vanmorgen nog opgezet.” “Wat is er Daan? Want je kijkt zo anders.” “Ik heb geen zwemshort. Normaal kreeg ik er deze maand een nieuwe maar dat is er nog niet van gekomen.” “Oh maar dat is niets wij zwemmen toch in ons blootje altijd.” “Zie je je probleem is gelijk opgelost.” Zei Judith tegen me waardoor ik zelf begon te blozen. “Misschien kunnen we iets anders doen?” “Waarom wil je iets anders doen? Bang dat je een stijve gaat hebben?” “Eigenlijk wel ja.” “Oh Daan papa zwemt zo vaak met een stijve.” “Je moet je daar echt niet voor schamen hoor Daan.” Zei Tom met een warme stem tegen me en ik knikte zachtjes.

“Ik ga alvast handdoeken nemen.” Zei Luna die opstond en ik hoorde hierna Fraukje aan Judith vragen of we iets moesten doen aan het avondeten. “Nee hoor want ik wou vanavond chinees bestellen.”

Met fonkelende ogen keken zowel Luna als Fraukje naar mij wanneer we in de veranda stonden. Net als hen begon ik me ook uit te kleden en Luna zei ineens tegen me dat ik gewoon maar mocht kijken naar hen daar ze dit ook bij mij deden.

Met een blos op onze wangen keken we naar elkaar en ik zag nu voor het eerst twee meisjes in hun ondergoed. Luna droeg een blauwe slipje met een rode bh en Fraukje droeg dan weer een grijze string met zwarte bh. Mijn ogen werden als het ware als een magneet naar hun tienerborsten gezogen wanneer ik ze zag en zoals ik wel verwacht had waren beide meisje intiem geschoren. Zelf heb ik ook geen schaamhaar daar ik aan een aandoening lijd waarvan ik steeds de naam vergeet.

Met pretoogjes en met een duidelijke blos van opwinding keken Luna en Fraukje naar mijn stijve piemel en balzak. Ik zelf was zo opgewonden dat ik mijn voorhuid zelf half naar achteren voelde gaan waardoor mijn eikel zich wat ontblootte.

“Weet je wat helpt om over je schaamte heen te geraken?” “Euhm...welk?” “Nou je moet je handen achter je hoofd doen en je benen wat spreiden waarna je moet je heupen zachtjes heen en weer moet bewegen.” “Oh ja Daan wil je dat doen voor ons ik vind dat kei geil en Luna ook is het niet Luna?” Zei Fraukje en ik zag hoe Luna knikte.

“Als jij het voor ons doet gaan wij seffens op onze ellebogen en knieën voor je zitten op het ligbed daar zodat jij goed naar onze poesjes kunt kijken.”

Met een bonzend hart ging ik met mijn benen wat gespreid staan en mijn handen gleden achter mijn hoofd waarna ik met mijn heupen voor hen begon te bewegen. Vol opwinding keken Luna en Fraukje naar mij en ik zag hoe Fraukje als eerste haar borsten begon te strelen.

“Luna nu is het aan ons.” Zei Fraukje en net als haar ging ook Luna op haar ellebogen en knieën voor mij op het ligbed zitten waardoor ik van beide meisjes goed hun glinsterende schaamlipjes zag en zelf hun sterretje. Ze waren duidelijk net als ik enorm opgewonden.

Fraukje stond hierna als eerste weer recht en kwam voor mij staan waarna ik voelde hoe ze mijn stijve piemel vastnam. Met fonkelende ogen keek ze me aan en zei tegen me “Nou die voelt lekker hard aan.” Waarna Luna dan weer achter me kwam staan. Ik stond zo letterlijk gesandwicht tussen Luna en Fraukje.

“Doe maar.” Zei Fraukje tegen me wanneer ze mijn hand aan haar poesje voelde komen. Luna kwam hierop naast haar zus staan en al snel gleed mijn andere hand ook tussen haar benen. Vol opwinding keken beide zussen me aan terwijl ik hen vingerde.

Beide zussen waren zo opgewonden dat ik al snel mijn vingers voelde soppen in hun poesjes.

Door de pure opwinding en pure geilheid had ik niet door dat Judith achter ons ondertussen de veranda was ingekomen. En ik schrok me dan zelf ook een hoedje wanneer ze in mijn oor fluisterde. “Daantje het is hierbij ons thuis verboden om jezelf te rukken.”
Lees verder in: Mijn Nieuwe Familie - 2
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Jolien En Ik - 8Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Klaarkomen, Likken, Masturberen, Slipje, Strelen, Tiener, Vader,
" Is Nathalie er niet Kon ze niet komen of heb je het haar niet gevraagd Het is alsof Jolien het jammer vindt dat ik alleen in huis ben wanneer ze iets voor zessen terugkomt van bij haar vriendinnen. Veel vertelt ze er niet over en ik vraag haar ..."
29-11
9.3
Wanneer Buiten De...Door: Xxxme
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Zus, Neuken, Klaarkomen,
"De regen viel buiten met bakken uit de lucht wanneer mijn zus in haar pyjama de woonkamer in kwam. Haast gelijk kreeg ik een blos op mijn wangen daar ik haar borsten door haar witte pyjamashirtje haast heen zag. Weet je al naar welke film of serie j..."
28-11
9.0
GezinshulpjeDoor: TeamWorld
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Milf, Moeder, Pijpen, Sperma, Vader,
"Hijgend ligt Marjon op haar buik op bed. Haar man, Sjon, ligt boven haar met zijn harde pik in Marjon haar kutje. Langzaam laat hij zijn penis in en uit haar kutje glijden terwijl hij zijn hand om de keel van Marjon gewikkeld heeft. Hij knijpt niet h..."
28-11
8.7
Italiaans IJs ...Door: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Italië, Ontmaagd, Ontmaagding, Romantiek, Sprookje, Tiener, sneeuw, winter,
" Bedankt voor de leuke reacties op het eerste deel X. Zazie Mijn broers en ik zijn vanochtend met de grote overhuifde ijsslee naar onze berghut getrokken om de nieuwe sneeuw te gaan oogsten. We zullen daar zeker e..."
26-11
9.3
Jolien En Ik - 7Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Fotoshoot, Masturbatie, Masturberen, Minnares, Tiener, Vader,
"Jolien is nog maar pas de fiets opgesprongen, of ik ga naar haar kamer en plug haar PC in. Mijn nieuwsgierigheid om te zien welke sites ze bezoekt is groter dan de haast waarmee ik de foto s van mijn camera wil opladen. Dat valt allemaal heel erg mee..."
26-11
9.2
Nachtwacht - 5Door: Kristiena
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Op Zondagochtend werd ik wakker, naakt in de armen van mijn al even naakte zoon. Allerlei gedachten drongen zich op, allemaal vechtend om mijn aandacht, maar ik had mij het liefst willen verstoppen in een diepe kuil en de hele wereld vergeten ..."
25-11
9.1
De Verboden La... - 4Door: Dickydickert
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Lingerie, Lust, Moeder, Nylon, Verboden, Zus,
" Max, we moeten echt even praten. zeg ik gedecideerd en wijs op de campingstoel tegenover me. Rico is met de kinderen op speurtocht. Dit is het ideale moment om Max even apart te nemen en hem snel wat spelregels bij te brengen nu we veroordeeld..."
25-11
9.6
Mijn Lekkere ZusjeDoor: Peter Reker
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Broer, Klaarkomen, Neuken, Pijpen, Vingeren, Zus,
"Mijn zusje Kira en ik zijn even oud, toen het begon was zij begin 16 en ik werd bijna 17 jaar oud, ja onze moeder had inderdaad weinig tijd om bij te komen na haar bevalling van mij. Ik zat wel een klas hoger maar we zaten op dezelfde school..."
25-11
9.4
Jolien En Ik - 6Door: Jelle Mannes
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Fotoshoot, Masturbatie, Masturberen, Tiener, Vader,
"Hoe lang ik zo in bed heb liggen nadenken en woelen, weet ik niet. Uiteindelijk ben ik toch in slaap gesukkeld. Drie of vier keer werd ik wakker uit dromen waarin zowel Anneleen als Jolien en Natasha mij iets duidelijk wilden maken, al weet ik niet w..."
24-11
9.4
Leven In Een...Door: Xxxme
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Droom,
"Nog maar heel recentelijk heb zulk verhaal ook al geschreven en ook in het verleden heb ik me aan zulke verhalen al gewaagd deze neer te schrijven. LET OP Mijn verhalen zijn pure fantasie elke mogelijke herkenbaarheid berust hierdoor op toeval. ..."
23-11
9.0
BrigidDoor: Cerdana
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Gangbang, Slet, Sletje, Vader,
"Het was zomervakantie en lekker warm buiten. Brigid had afgesproken met haar vrienden om na het eten nog wat bij t meer te chillen. Jeroen zou er ook komen. Brigid was al een tijdje smoorverliefd op hem, maar ze had nog niet echt zijn aandacht kunnen..."
23-11
7.8
Mijn Schoondochter - 25Door: Leroy1980
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Billen, Dochter, Schoondochter, Trio,
"Na een uurtje worden we beiden wakker, we hebben even liggen slapen. Het is tegen 11 uur en als ik door de woonkamer kijk, ligt Heinz ook nog te slapen. De rest is boven of in de andere kamers. Als ik rechtop zit komt Jenny net de woonkamer binnen , ..."
23-11
9.2
Klik hier voor meer...