60.393 Gratis Sexverhalen
Datum: 14-11-2023 | Cijfer: 9 | Gelezen: 4145x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Zoals je kunt lezen heet ik Hein. Ik benoem mijzelf als een "normale" jongen. Waar ik mee bedoel dat je aan mij niet kunt zien dat ik verliefd ben op een jongen. Ik schreef hem een brief maar kreeg nog geen reactie...

Tot op heden had Eric mij niet geantwoord. Omdat ik bij hem in de klas zat hoorde ik de volgende dag dat hij ziek was. Ik besefte meteen dat mijn brief de reden was dat hij zich niet meer durfde te vertonen. Ik voelde mij erg rot dat ik hem had geconfronteerd met mijn verliefdheid. Mijn buik deed pijn maar deze keer was het niet door de verliefdheid. Als dit het resultaat was van verliefdheid wilde ik NOOIT meer verliefd worden.

Toch wilde ik "iets" doen, moest ik iets doen. Maar wat? Ik wilde het liefst gelijk naar hem toe rennen om met hem te praten. Of om mijn excuus aan te bieden. Maar dat voelde niet goed. Ik kon hem het best even met rust laten. Ik kende hem al jaren dus wist wel hoe hij in elkaar stak.

Omdat ik perse toch iets wilde doen besloot ik hem een grote mooie bos bloemen te sturen. Natuurlijk niet een echt "jongensding" maar ik kon geen ander presentje bedenken. Een mooi nieuw slipje leek me te confronterend...

Ik ging naar de plaatselijk bloemist. Toen ik bij hem binnenkwam besefte ik pas hoe knap hij was: een lange slanke donkere knul van rond de 30 jaar met een mooie zwarte krullenkop. Ik was onder de indruk van hem.

"Waar kan ik je mee helpen?", vroeg hij. Ik legde hem de situatie uit en hij begreep precies was ik bedoelde en wat mij bezig hield. Ik werd een beetje emotioneel. "Kom, kom jongen", zei hij, "dit lost zich wel op. Een eerste verliefdheid kan pijn kosten". Hij kwam naar mij toe, trok mij tegen hem aan en streelde mij. Ik legde mijn hoofd op zijn schouder en huilde intens. Hij liet het toe en streelde mij waarbij ik wel voelde hoe zijn hand over mijn strakke kontje wreef. Maar ik was opgelucht dat hij mij had getroost.

"Wat voor boeket had je in gedachten knul?", was zijn volgende vraag. Ik wees een mooi groot boeket aan. "Maar dat kost wel € 50,-- jongen". Oeps, daar had ik niet aan gedacht.

"Als je me wilt helpen mijn werkruimte op te ruimen dan kunnen we wel iets aan die prijs doen. Ik zoek al een poos een hulpje maar dat lukt alsmaar niet".

"Maar dan worden mijn kleren vuil meneer. Zo kan ik niet thuiskomen". Hij vertelde dat dat geen probleem hoefde te zijn. Zijn werkruimte kon hij afsluiten met een deur zodat niemand kon zien hoe ik aan het werk was. Ik kon dus mijn kleren uittrekken als ik dat wilde. Ik accepteerde de deal en hij loodste mij naar die werkruimte. Hij wees naar een paar spijkers aan de muur waaraan ik mijn kleren kon ophangen. Met wat gene kleedde ik mij uit. Die gene was er omdat ik slecht een heel klein wit slipje droeg. Maar ik wilde graag het boeket versturen en ging zo aan de slag.

De bloemist ging naar de winkel om zijn klanten te helpen. Het was zaterdag dus een drukke dag.

Ik ging aan het werk om eerst de grote stelen die op de grond lagen in de kliko te gooien. Er lag echt een hele stapel want de bloemist had erg veel mooie boeketten gemaakt. Omdat de werkruimte niet al te groot was begon ik behoorlijk te zweten. Ik was iemand die zijn werk graag goed deed ook al kostte het mij wat inspanning. Het zweet klotste onder mijn oksels maar ik voelde ook hoe het tussen mijn billen vochtig werd...

Ik stond net gebukt om met veger en blik de boel bij elkaar te vegen toen de bloemist binnenkwam. "Je moet mij niet in de verleiding brengen knul", prevelde hij, "hoe heet je eigenlijk?", "Ik heet Hein meneer, wat bedoelt u?" "Je hoeft geen u tegen mij te zeggen. Ik heet Kay. Ik bedoel dat als je zo gebukt staat en je mooie kontje laat zien ik er maar moeilijk af kan blijven". Ondertussen voelde ik hoe zijn vinger mijn natte bilspleet binnengleed. Ik wist niet wat ik moest doen. Zo blijven staan of toch maar rechtop komen. Ik bleef zo staan en voelde zijn vinger een klein stukje mijn vochtige sterretje binnenglijden. "Oh Kay, dit heeft nog nooit iemand bij mij gedaan", stamelde ik. "Maar zo te zien en voelen vind je het niet erg mooie jongen". Dat kon ik niet ontkennen.

Omdat ik zo bleef staan leek ik tegen Kay te zeggen dat hij verder mocht gaan. Misschien wel veel verder. En hij ging verder. Zijn vinger gleed nog verder bij mij naar binnen. Ik kon het niet helpen dan ik moest kreunen. Ik zag hoe hij met zijn vrije hand zijn broek open maakte. Te laat beseffend dat de winkel open was. Snel trok hij zijn broek weer dicht en ging naar de winkel om de deur op slot te doen.

"Die moeten maar even wachten. Jij gaat nu voor. Een maagdelijk jongenskutje laat ik me niet ontnemen. Door niemand niet", vertelde Kay me. "Oh Kay, ik heb toch geen kutje", sprak ik hem tegen. "Het maakt mij niet uit hoe je het noemt, nemen zal ik je".

Weer schoof hij zijn vinger naar mijn smachtend kontje. Natuurlijk had ik liever gehad dat Eric mij zou ontmaagden maar ja, wie weet of ik hem ooit nog zou zien.

Nu liet Kay zijn broek wel zakken en in zijn jock zag ik zijn machtige staaf. Ik werd er zowaar een beetje bang van. "Kom Hein, maak mijn paal wat meer nat met je lekkere bekkie voor ik je penetreer. Of denk je dat je ster vochtig genoeg is?". Wat voor keus had ik? Ik trok de jock opzij en nam zijn stengel met grote knop is mijn mond. Met al het kwijl dat ik kon produceren maakte ik zijn knots zo nat mogelijk. "Rustig aan Hein, of ik spuit al mijn zaad in je mondje".

Bronstig als hij was ging hij achter mij staan en drukte zijn stevige stengel met knop tegen mijn natte ster. Oeffff, die was groot. "Alsjeblieft Kay, je bent de eerste dus doe het rustig". "Gekke Hein toch, hoe kan ik nu rustig doen bij zo een lekkere jongen met een lekker strak kutje. En mijn klanten staan te wachten!" Stellig drong zijn lans bij mij binnen, of ik nu wilde of niet. Maar ik wilde wel, probeerde mij te ontspannen zoals ik ergens gelezen had, voelde mij gevuld worden door de zwarte harde knoepert van Kay. "Oh Kay, je zit zo Kay diep", was het enigste wat ik nog kon uitbrengen. Het kreunen van Kay was niet van de lucht en ik vroeg mij af of de klanten het buiten niet konden horen. Maar het deerde Kay geen ene mieter. Hij wilde mij ontmaagden. Ik liet mij ontmaagden, ook als dank dat hij mij had getroost, de lieve gevoelige Kay. Ik wilde dat hij genoot en mij genot bracht. "Zie je wel dat je een kutje hebt Hein. Een geil hoerig klein kutje want je kunt mijn bloemstengel en knop goed verdragen. Wat ben jij heerlijk strak", brulde hij zowat.

Een lange diepe zucht en kreun van Kay bracht de ontlading. Hij spoot al het zaad dat hij in hem had mijn tunnel in. Was ik al niet vochtig dan werd ik nog vochtiger. Hij trok mij omhoog, draaide mijn hoofd om en een lange emotionele tongzoen volgde. "Sorry boy, mijn klanten wachten", gebruikte hij als excuus mijn grot te verlaten. En om mij onbevredigd achter te laten. "Ik maak het straks wel goed lieverd. Maak even je werk af aub dan ga ik de deur weer van het slot halen". Voor ik het goed en wel besefte was hij naar de winkel...

Ik maakte mijn werk af, kleedde me aan en ging de winkel binnen. Kay liet me zien welk boeket hij bij Eric vond passen. Ik schreef een kaartje erbij en bedankte Kay. Hij gaf mij zijn kaartje en zei dat ik altijd welkom zou zijn. Dan zou hij mij ook laten spuiten...
Trefwoorden bij dit verhaal: Donkere Mannen, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Mijn Nieuwe Daddy - 10Door: Zaadkontje1986
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Daddy,
"Marco komt over mij heen liggen en likt met zijn grote tong het sperma van mijn gezicht af en begint met mij te tongen. Al tongend mompelt hij dat dit het meest geile is wat hij ooit heeft gezien en blij is dit te hebben meegemaakt. Dan voel ik onder..."
10-12
9.5
Anaal Slet - 6Door: Geclaimd Sletje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Pijpen, Nudisme, Sletje, Slikken, Trio, Transgender, Slet,
"Ik moest mijn kontje even laten rusten. Na 9 piemels was ik er echt aan toe. Maar mijn mond functioneerde nog steeds goed. Dus wanneer Rob tv keek, of werkte op zijn computer, werkte ik aan zijn lul. Dankzij de ladyboys in Thailand kon ik nu ook in m..."
10-12
9.8
Mijn Eigen AppartementDoor: Ervaren Bi
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Pijpen, Neuken, Biseksueel,
"Het werd langzaam aan tijd om het ouderlijk nest te verlaten, te weinig vrijheid om te doen en laten wat ik wil, met wie en wanneer. Dus op huizenjacht Na enkele appartementen bezichtigd te hebben hoorde ik dat een kennis zijn tweekamerappa..."
10-12
9.0
Mijn Nieuwe Daddy - 9Door: Zaadkontje1986
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Daddy,
"Na mijn weekendje weg met Tom en de extra verrassing die pappie voor mij had geregeld op de parking met truckers begon het leven weer normaal. Ik maakte weer dagelijks content en had tussendoor een leuke escort opdracht met een zakenman. Hij boekte m..."
10-12
9.6
BstaDoor: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Douche, Jong En Oud,
"In de gang trok hij me vlug tegen hem aan en kuste hij me vol op de lippen. Ik voelde zijn stevige pik tegen mijn pikje aangedrukt worden en hij fluisterde dat ik naar boven moest, eerste deur links de badkamer in. Ik zie en neem je daar nog eens zei..."
10-12
8.9
Robbie Ronde CircelDoor: Steifeduo
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Dit verhaal is deel 14 van het einde. Dit zal voorlopig de laatste serie van 7 verhalen zijn die ik schrijf. Ze gaan over Robbie de jongen waarmee ik mijn schrijfsels begon. Zo is de cirkel over n week rond. Have fun In een weekend dat..."
09-12
9.4
Anaal Slet - 5Door: Geclaimd Sletje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Ladyboy, Nudisme, Orgie, Pijpen, Slet, Sletje, Slikken,
"Eindelijk waren we er. het was wel even wennen aan het weer. Maar het was toch fantastisch. Eerste waar we naartoe gingen na het hotel waren de tempels. Ik had het een paar keer gezien in films. Maar in het echt ziet het er veel mooier uit dan in fil..."
09-12
9.5
Mijn Oude LeraarDoor: Ervaren Bi
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Biseksueel, Buitensex, Cruisen, Leraar, Neuken, Parkeerplaats, Pijpen,
"Op mijn middelbare school was er een leraar welke ik er van verdacht dat hij ook wel ge nteresseerd was in mannen. Ondanks dat hij getrouwd was en kinderen had, leek hij mij wel het type dat het ook wel eens met mannen deed. Het was een leuke man van..."
08-12
9.0
BstaDoor: Ronneke 2
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Pijpen,
"De avond was rustig en in de club wachtte iedereen blijkbaar op de seniorennamiddag en vanaf nu kon ik meegenieten van alle acties, ik keek er naar uit maar ook de warme pik van Frank ging niet uit mijn hoofd. Het kon niet vlug genoeg morgen zijn. ..."
08-12
8.9
Ik Bepaal Hier,... - 2Door: Gert-Jan 8878
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Biseksueel, Dominantie, Pijpen, Sauna,
"Deze fantasie komt voort uit de wensen die Robert mij verzocht heeft in het verhaal te verwerken. Deze z r uitgebreide sauna bestaat dus helaas niet in het echt. In het vorige deel heb ik Robert kennis laten maken met Ahmed, hier gaan we ..."
08-12
9.5
Robbie RakkersDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Dit verhaal is deel 13 van het einde. Dit zal voorlopig de laatste serie van 7 verhalen zijn die ik schrijf. Ze gaan over Robbie de jongen waarmee ik mijn schrijfsels begon. Zo is de cirkel over n week rond. Have fun Mark en Robbie kre..."
08-12
9.2
Ferdy FinaleDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"In opleiding was hij. Hij wilde verpleger worden. De 19 jarige Ferdy met Italiaanse roots dus een hete donder. Hij wist al heel lang dat hij op jongens viel maar wilde nog geen relatie. Hij wilde nog heel veel dingen ontdekken. Dat deed hij o.a. in o..."
08-12
9.4