63.589 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 14-11-2023 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 9450
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Ondeugend Kantje - 3
Met opwinding in de lucht en verlangen in onze harten regelen we een week verlof in Tenerife, waarbij we profiteren van de zeldzame gelegenheid dat de kinderen bij onze respectievelijke exen zijn. We boeken een last-minute verblijf in een adult-only hotel, in afwachting van onze intieme vakantie.

De berichtjes die we uitwisselen worden steeds uitdagender en doordrenkt van verlangen. Emma spreekt haar opwinding uit over de tijd die eraan komt, en ik kan haar opwinding bijna voelen door mijn telefoon. Haar woorden beloven plezier en passie, en ik kan niet wachten om ze in werkelijkheid te beleven.

Maar dan besluit ik om de temperatuur nog verder te doen stijgen. "Zullen we het nog spannender maken?" vraag ik haar. Emma is nieuwsgierig en haar ogen sprankelen als ze vraagt, "Hoe dan?" Ik stel voor om elkaars koffers te pakken, waarbij we alleen een toiletzak voor onszelf mogen samenstellen, terwijl de andere persoon onze kleding kiest. Haar enthousiaste instemming brengt een brede grijns op mijn gezicht.

De dag voor ons vertrek komt Emma naar mijn huis. Terwijl zij begint met het inpakken van mijn koffer, zit ik vol spanning op de bank te wachten. Ik hoor haar bewegingen in de slaapkamer en vraag me af welke kledingstukken ze voor mij heeft gekozen. Haar keuzes zullen een weerspiegeling zijn van haar smaak, haar verlangens en haar fantasieën.

Daarna is het mijn beurt om naar Emma's huis te rijden. Wanneer ik aankom en haar kledingkast open, staar ik naar een overvloed aan mogelijkheden. De korte, strakke jurkjes lijken te schreeuwen om avonden vol passie. De luchtige witte hemdjes wekken beelden op van zwoele nachten in de Tenerifiaanse warmte. De verleidelijke tanktop belooft sensuele momenten, terwijl de ultrakorte rokjes mijn verbeelding op hol brengen.

Tussen de stukken kleding vind ik strandsandalen en hoge hakken, elk ontworpen om de verleiding te vergroten. Maar dan kom ik bij de lingerie. Er ontbreekt iets, het sexy setje waarvan ik weet dat Emma het bezit en dat ze de vorige keer droeg. Nergens vind ik sexy setjes lingerie wel matching bh's en strings maar geen uitdagende setjes.

Terwijl ik verder zoek, ontdek ik een doos die goed verborgen is achterin de kast. De nieuwsgierigheid en opwinding in mijn hart gaan in overdrive. Met een zorgvuldige aanraking open ik de doos en word ik overweldigd door de aanblik van wat erin ligt. Een collectie van kanten lingerie setjes, elk nog verleidelijker dan het vorige, wordt onthuld.

In een opwelling besluit ik het eerder geselecteerde ondergoed uit mijn koffer te verwijderen en deze sexy setjes toe te voegen. Mijn verbeelding slaat op hol terwijl ik me voorstel hoe Emma erin zal uitzien, en ik kan de opwinding bijna voelen als ik me inbeeld hoe deze sensuele kledingstukken haar lichaam zullen omhullen.

Bovendien, onder aan de doos, ontdek ik een gele micro bikini. Mijn verbeelding draait op volle toeren terwijl ik me voorstel hoe Emma erin zal uitzien. Ik weet dat ik haar wil zien in deze sexy gele bikini, en de gewone, saaie bikini laat ik thuis. De gedachte aan de passie en intimiteit die we in Tenerife zullen delen, vult me met opwinding en verlangen.

Na het inpakken van Emma's koffer, zorgvuldig gevuld met sensuele verrassingen, sluit ik hem en draag hem naar beneden. Ze kijkt me nieuwsgierig aan, en weet haar verlangen naar de inhoud van de koffer nauwelijks te bedwingen. “Wat heb je ingepakt?” vraagt ze. "Dat zul je morgen wel zien," plaag ik haar met een knipoog en geef haar een intense kus voordat ik haar koffer mee naar mijn huis neem.

De volgende dag, op de luchthaven, loopt Emma voor me uit, gekleed in een comfortabel maar stijlvol joggingpak dat misschien niet de meest sexy outfit is, maar het ademt zeker klasse uit. Terwijl ik naar haar heupwiegende kontje kijk, vang ik vluchtige glimp op van kanten lingerie die eronder schuilt. Verwarring en opwinding flitsen door mijn gedachten. Had ik niet alle sexy lingerie ingepakt? Er lagen toch geen kanten setjes meer in haar kast?

Tijdens de vlucht naar Tenerife, worden we al snel getrokken in een diepgaand gesprek over wat er tussen ons is. Emma wil weten of ik op zoek ben naar iets serieus of slechts een seksuele relatie wil. Ik bevestig dat ik meer wil dan alleen seks, maar voeg eraan toe dat ik denk dat een open relatie het beste bij ons zou passen. Verbaasd kijkt Emma me aan en vraagt waarom. Ik leg uit: "Het feit dat je ontrouw ben geweest tijdens je vorige relatie, betekent dat monogamie niet noodzakelijk voor je is. Ik wil geen verwachtingen scheppen die we misschien niet kunnen nakomen. Daarom stel ik voor dat we afspreken dat we met anderen mogen slapen, maar altijd toestemming van elkaar vragen en elkaar informeren." Emma lijkt twijfelachtig en begint te protesteren, zegt dat ze wel degelijk monogaam kan zijn en dat haar vreemdgaan slechts een eenmalige fout was.

Ik besluit het onderwerp voorlopig te laten rusten en het er later opnieuw over te hebben.

Eenmaal geland op Tenerife, omarmen we de vochtige hitte die als een deken over ons heen valt. De sensuele warmte van het eiland brengt een broeierige sfeer die ons omringt. Ik snuif de heerlijke avondlucht op, voel mijn lichaam ontspannen door de warmte en begin langzaam geil te worden. De vakantie is nog maar net begonnen, en de anticipatie van wat komen gaat, is opwindend.

We halen de huurauto op en rijden naar het hotel. Terwijl ik me concentreer op de weg, begint Emma me op te winden door met haar handen mijn benen en lid te masseren. De sensuele aanrakingen winden me op, maar ik moet me beheersen vanwege het verkeer. Eenmaal in de hotelkamer aangekomen, kan ik me echter niet langer bedwingen.

Met een mengeling van opwinding en verlangen in de lucht zet ik de koffers in een hoek, mijn ogen strak op Emma gericht. "Strippen," zeg ik met een ondeugende maar dwingende grijns. "Vanaf nu draag je alleen wat er in je koffer zit."

Emma bijt verleidelijk op haar lip en begint de rits van haar joggingpak tergend langzaam naar beneden te trekken. Terwijl ze dat doet, ontbloot ze haar strakke witte topje, trekt het met een vloeiende beweging uit en werpt het met een verleidelijke blik op het joggingpak. Snel draait ze zich om en buigt voorover, terwijl ze haar joggingbroek langzaam over haar heerlijke kontje naar beneden schuift. Ik heb een prachtig zicht op haar sensuele stripact, en ik kan mijn ogen niet afhouden van haar verleidelijke billen, gehuld in een zwarte, minuscule kanten string. Een rilling van verlangen gaat door mijn lichaam, en mijn erectie wordt onmiddellijk keihard. Vooral wanneer Emma zich omdraait en haar borsten verleidelijk presenteert in een bijpassende transparante bh.

"Dit was het setje dat ik tijdens onze vorige ontmoeting als verrassing droeg," zegt Emma met een ondeugende glimlach. "Aangezien we nu in een hotel zijn en ik vermoed dat we opnieuw van elkaar gaan genieten, dacht ik, ik probeer je nog eens te verleiden."

"Dat heb je goed gedacht," zeg ik met een geile stem terwijl ik achter haar ga staan en mijn handen over haar lichaam laat glijden. Mijn vingers masseren haar borsten, en ik fluister in haar oor, "Wat een heerlijke verrassing, daar hou ik van. Als beloning mag je bepalen hoe ik je neuk, zacht en teder of ruw en hard, boven of onder, jij bepaalt vanavond."

Mijn handen zijn ondertussen afgedaald tot aan haar string. Ik voel dat deze bijna doorweekt is en begin door de stof heen haar klitje te verwennen. Emma kreunt, haar lichaam schokt van opwinding, en ze kijkt me geil aan.

"Ik wil dat je me keihard neemt," zegt ze met een hese stem, haar verlangen voelbaar in elke woord.

"Zeker?" vraag ik, terwijl mijn verlangen naar haar groeit. "Dit is de kans voor romantische seks," merk ik op. “De rest van onze vakantie zal sowieso wild en ruig worden.”

"Ik wil me vanavond als een sletje voelen dat hard genomen wordt," fluistert Emma met een uitdagende blik in haar ogen.

"Daar kan voor gezorgd worden," grom ik met toenemende opwinding. Ik haak haar bh los, laat die van haar schouders glijden, en begin haar borsten te kneden. "Hoe wil je genomen worden?" vraag ik met verlangen in mijn stem.

"Doggy," antwoordt Emma geil, terwijl ze haar kontje tegen mijn keiharde erectie drukt, die nog steeds in mijn broek zit.

Snel trek ik mijn kleren uit, mijn hart bonst in mijn keel van verlangen. Ik beveel Emma om haar doorweekte string uit te trekken, en ze gehoorzaamt zonder aarzeling.

Ze gaat op handen en knieën op het bed zitten, en ik positioneer me achter haar. Mijn kloppende eikel raakt haar schaamlippen, en ik maak hem eerst goed nat met het geil uit haar kutje.

"Klaar voor een onvergetelijke beurt?" vraag ik met een mix van verlangen en dominantie in mijn stem. Ik voel dat deze nacht intens en bevredigend zal zijn, en ik kan nauwelijks wachten om te beginnen.

Met een hese stem, doordrenkt van geilheid, antwoordt Emma: "Ja, neem me." Haar stem trilt van opwinding, en ik voel me als een roofdier dat zijn prooi heeft gevonden. Mijn keiharde, kloppende eikel drukt tegen haar warme schaamlippen, en ik geniet van de sensatie van volledige controle. Mijn testosteronniveau lijkt door het dak te schieten, en een ontembare mix van geilheid en lichte agressie overspoelt me.

Ik grijns naar Emma, en mijn ogen boren zich in de hare. "Dacht je dat ik iets anders van plan was?" fluister ik, mijn woorden beladen met verlangen. Ze bijt op haar lip, een uitdagende blik in haar ogen.

Met een krachtige stoot penetreer ik Emma, en ik voel hoe haar strakke kutje zich om mijn erectie sluit. Ze moet even naar adem happen, haar lichaam reageert op de plotselinge indringing. Ik gun haar enkele seconden om te wennen aan de omvang van mijn verlangen. De spanning in de lucht is tastbaar, en ik adem diep in, genietend van het moment voordat de echte extase begint.

Langzaam begin ik te stoten, elke beweging doordacht en intens. "Voel je hoe ik je vul?" fluister ik in haar oor, mijn ademhaling heet en zwaar. Emma kreunt bevestigend, haar nagels krassen zachtjes in de lakens. Ik merk haar geile blik op, en ik grom goedkeurend.

Mijn hand glijdt over haar zij, voelend hoe haar huid zich samentrekt bij elke aanraking. Ik masseer haar stevige borsten, voel de zachtheid vermengd met de hardheid van haar tepels onder mijn vingers. Gedachten flitsen door mijn hoofd: wat een weelde, wat een genot.

Emma begint zacht te kreunen, een melodie van verlangen die de ruimte vult. "Oh ja, zo wil ik het," hijgt ze, haar woorden als een uitnodiging voor meer. Mijn stoten worden krachtiger, dieper, en ik hoor het soppende geluid van haar sappen die vrijkomen, een symfonie van genot.

Mijn ballen raken bij elke stoot haar klitje, en ik voel haar lichaam reageren op elke beweging. De sensaties zijn overweldigend, en ik wil meer. Ik grijp haar haren vast, niet ruw maar vastberaden, trek haar hoofd naar achteren en voel de macht die dat met zich meebrengt. In deze dominante houding voel ik me mannelijk en sexy, en ik wil het intensiveren.

Een paar tikken op haar billen voegen een extra dimensie toe aan ons samenzijn. Emma verschiet even, geeft een luide kreun, maar haar geile blik verraadt dat ze ervan geniet. "Wil je meer?" vraag ik plagend, wetende dat ze smeekt om het ruwere. Ze knikt, en ik laat mijn hand neerkomen op haar billen, de klappen resoneren in de kamer.

Zweetdruppels parelen over mijn borstkas, vermengd met de geur van lust en verlangen. Emma's kreunen wordt luider, ze kondigt haar orgasme aan. "Oh, ja, harder!" smeekt ze, haar woorden als een symfonie van extase. Ik geef toe aan haar smeekbeden en verhoog het tempo, voelend hoe mijn opwinding tot ongekende hoogtes stijgt. Emma's kreunen wordt luider, ze kondigt haar orgasme aan. Ik moet mezelf beheersen om niet eerder te komen, de spanning opbouwend tot het hoogtepunt. Dan komt ze luid kreunend en schokkend klaar, haar genot resonerend in de kamer.

Wanneer ze is bijgekomen, kijkt ze me geil aan en zegt: "Nu jij, hoe wil je me?" Een grom ontsnapt aan mijn keel. "Pijp me klaar." Emma glimlacht ondeugend, haar ogen glinsterend van verlangen. "Met plezier," antwoordt ze, en ze neemt mijn keiharde erectie in haar mond, haar tong spelend met mijn verlangen.

Binnen no-time voel ik een orgasme opkomen. "Dieper," fluister ik, mijn handen verstrengeld in haar haren. Emma gehoorzaamt, haar mond als een bron van genot. Met een luide grom kom ik klaar in haar mondje, een explosie van verlangen die zich bevrijdt.

Emma slikt alles braaf door, en ik voel me verzadigd en voldaan. Nadien geeft ze me een geile tongzoen, waarbij ik nog restjes van mijn sperma proef. Het is een intens moment van nabijheid, een sensuele verbinding tussen twee lichamen. Hierna nestelt ze zich in mijn armen, haar ademhaling kalmeert, en samen vallen we in een diepe, bevredigende slaap.
Lees verder in: Ondeugend Kantje - 5
Trefwoorden bij dit verhaal: Doggystyle, Milf, Ondeugend, Slet, Sletje, Vakantie, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...
Klik hier voor meer...