60.393 Gratis Sexverhalen
Datum: 14-11-2023 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 4125x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Ik ben inmiddels allang geen 16 meer, toen dit plaats vond, en de fabriek, inclusief het dak waarop ik feitelijk ontmaagd werd, is er ook niet meer. Graag vertel ik je uit mijn mooie herinneringen, wat daar precies heeft plaats gevonden, al kun je dat inmiddels wel raden.

De titel van het verhaal verwijst naar een liedje van lang geleden, ergens uit de vorige eeuw. Van wie het precies is, zal ik wel een keer aan mijn oude Oma vragen. Die weet alles op muzikaal gebied, uit die tijd, van braaf tot heftig! Ze was een soort Flower Power kind. En uit die wilde tijd is weer mijn moeder geboren. Een vader was er niet, maar dat kon mijn vrijgevochten Oma niets schelen.

Ze ging lijnrecht tegen de gevestigde orde in, en behield haar trots. Ik heb wel eens foto's van haar uit die tijd gezien, ze was werkelijk een beauty! Misschien heb ik wel wat genen van haar geërfd, toen ik tot de ontdekking kwam dat ik, blond, lang haar, ontzettend Gay ben! Mijn ouders hadden het er moeilijk mee, mijn Oma niet!

Maar ondanks de support van mijn Oma, was ook ik overgeleverd aan de bestaande gemeenschap die het maar "raar" vond dat ik meer om jongens gaf, dan om meisjes! In die zoektocht naar mijn identiteit, ging ik soms met buurkinderen, maar ook vaak alleen, naar de fabriek. Aan de rand van onze wijk stond een oude verlaten fabriek. We speelden daar vaak.

Ondanks dat spelen daar verboden was, kon je je daar heerlijk uitleven. Alle ruiten in dat pand waren inmiddels wel kapot, en op menige muur staat graffiti. Ook nam de natuur het steeds verder over. Op sommige plekken groeiden er al struiken door de scheuren in de muur heen. Gek genoeg geldt dat niet voor het dak. dat kennelijk van uitstekende kwaliteit was. Er was, zelfs na al die jaren, nog steeds geen sprake van lekkage!

De stalen toegangsdeur naar dat dak hadden ze echter dichtgelast. Waarschijnlijk om te voorkomen dat wij op het dak zouden klimmen. Er was echter een alternatief om daar te komen, maar die was niet van gevaar ontbloot. Je moest via een hoge stalen balk, die twee panden met elkaar verbond, naar de andere kant lopen. Vrijwel niemand durfde dat.

Elk nadeel heb z'n voordeel, want als je eenmaal aan de andere kant was, had je het hele dak voor jou alleen, en ook nog volledig beschut en uit het zicht. Je moest echter wel eerst over die ca 20 meter lange roestige stalen balk lopen, om de overkant te bereiken. Ik had mij daar al in bekwaamd, al bonsde, zeker bij de eerste keer, het hart mij in de keel. De truck is, vooruit kijken, en niet naar beneden!

Op een prachtige voorjaarsdag, spijbelde ik van school, en ging die middag naar de Fabriek. Toen ik via die balk mijn privé-dak had bereikt, trok ik mijn kleren uit, en lag heerlijk in het voorjaarszonnetje wat kleur op te doen. Vanaf dat dak kun je heel ver kijken, zonder overigens dat anderen jou kunnen zien.

Ik was echter, mede door dat lekkere voorjaarszonnetje ingedut, al voelde ik dat ik inmiddels wel een enorme stijve lul had ontwikkeld. In mijn onderbewustzijn, vroeg ik mij af, of het nu een geile droom was, of zat er werkelijk iemand aan mijn lul te zuigen? Toen ik mijn zware oogleden langzaam opende, schrok ik me wezenloos. Een overigens mooie kerel, ik schat begin 20, zat daadwerkelijk mijn lul te pijpen!

Hij zag dat ik schrok, maar stelde me gerust. Zo, je hebt dit plekje ook al ontdekt, zegt hij! Ja, meneer, zeg ik wat overdonderd. Hij steekt zijn hand uit, en zegt; noem mij maar Igor." Ik kijk hem aan, en verklaard dan dat hij weliswaar een Russische voornaam heeft (dat was toen in de mode), maar gewoon uit de Nederlandse klei is getrokken.

Terwijl hij naast mij is gaan liggen, kan ik het niet helpen, dat ik bewonderend kijk naar zijn machtig stijve lul. Echt een exemplaar waar je als jongen van droomt! Nu we hier beiden toch met hetzelfde doel zijn, pak ik die heftig stijve lul van hem, en begin die zachtjes af te trekken. Hij doet bij mij hetzelfde. Wanneer hij mij ondertussen kusjes geeft, stuit ook dat bij mij niet op bezwaar, in tegendeel, ik word er steeds geiler van!

Het duurt dan ook niet lang, of onze tongen draaien in onze monden om elkaar heen, en kreunen van intens geil genot. Zonder dat we elkaar iets hoeven uit te leggen of te vragen, zitten we elkaar in 69 positie te pijpen. En oh jongens, wat een machtig lekkere lul heeft onze Igor toch. Mijn eikel klopt ongedurig, als hij er met zijn tong omheen likt. Ook mijn spuitmondje krijgt een beurt.

Wanneer hij mijn kontgaatje likt, ben ik niet eens verbaasd, maar kreun van intens genoegen. Stiekem hoop ik dat dit de opmaat is naar die neukpartij, die ik in mijn dromen zo vaak voorbij heb zien komen. Alsof hij weet wat ik denk, roert hij met zijn tong nog wat dieper in mijn hol, en likt zelfs tegen de binnenring van "Hole of Sperm!"

Oh Igor, wat is dit geil, kreun ik. Je doet het zo lekker, en mijn jongenskutje is zo nat! Hij kijkt mij heel geil aan, en vraagt; "zal ik je neuken?" Hij moet mijn bedenkelijke blik hebben gezien. Of ben je nog maagd, en heb je nog nooit een lekkere lul in je hol gehad, is zijn vraag?

Aarzelend moet ik toegeven dat dit inderdaad het geval is. Al heb ik wel wat geoefend met een komkommer (in plastic verpakt, dat wel) uit de groentela van mijn moeder! Dat dacht ik al, zei hij, je bent niet helemaal van onbesproken gedrag. Ik heb wel wat glijmiddel bij me, dan kunnen we het mooi uitproberen.

Natuurlijk kan ik nog altijd nee zeggen, maar zo'n aanbod krijg je zelden. Hij geeft mij nog wat handige instructies, als, niet je kontje samenknijpen wanneer die paal in je hol wordt geschoven. Dat is een begrijpelijke reflex, maar toch maar niet doen! Je ademhaling controleren, wil ook wel eens helpen. Hij garandeert mij, dat als we eenmaal bezig zijn, ik nooit meer anders wil.

Met deze wetenschap ga ik op mijn buik liggen, steek verwachtingsvol, maar ook een beetje bang, mijn kontje omhoog. Nog even likt hij weer mijn hol, en wanneer dat voldoende nat is, ik kreun van geil genoegen, smeert hij er wat glijmiddel op, en steekt die machtige lul in mijn hol. Potverdomme vloek ik, maar houdt me wel aan de instructies.

Langzaam voel ik, in een steeds in tempo oplopende neukbeweging, die machtige lul alsmaar een beetje dieper in mijn hol komen. Wanneer hij volledig in mij zit, krijg ik kusjes in mijn nek, en voel ik hoe lekker hij het doet! De pijn die ik in het begin even voelde, heeft inmiddels plaats gemaakt voor geil neukgenot.

Wanneer ik steeds heftiger kreun, en hij met zijn hoofd dicht bij het mijne komt, draaien we onze hoofden naar elkaar toe, en tongen met elkaar. Oh Igor, ik ben zo geil, kreun ik. Ja, lieve jongen, na vandaag wil je nooit anders meer. Nog wat intenser gaat hij in mijn hol tekeer, en ik schreeuw mijn geile gevoelens (letterlijk) van de daken!

Eveneens voel ik nu ook hoe heftig zijn eikel in mijn hol klopt, en hij steeds onstuimiger in mij tekeer gaat. Oh schatje, voor het eerst dat een man mij schatje noemt, ik kom klaar in dat lekker natte knapenkutje van jou, kreunt hij. Voor de finale klimt hij bovenop mij, paalt mij nog even intens heftig door, en voel dan dat hij gaat spuiten.

Oh lieve jongen, ik kom klaar, kreunt hij! Letterlijk voel ik hoe het zaad in zijn lul zich een weg omhoog baant, zijn spuitmondje zich opent, en hij in mij klaar komt. Jahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kreunt hij, ik spuit jouw hol helemaal vol. En inderdaad, de ene na de andere stoot aan zaad wordt mijn hol gekatapulteerd.

Hij, maar ook ik, blijven maar kreunen bij elke stoot aan vers zaad die ik in mijn hol krijg. Ik kijk hem verwachtingsvol aan, als hij mij kust. Oh lieve jongen, wat was dat lekker, kreunt hij. Ik kan het alleen maar met hem eens zijn. Ik sta overigens verbaast van mijzelf, wanneer hij die van zaad glanzende lul uit mijn hol terugtrekt, ik deze in mijn mond neem, en hem pijp!

Dan merk ik ook wat voor "macht" je over iemand kan hebben als je zijn lul pijpt. Bijna hulpeloos kreunt hij van intense geiligheid. Ik laat hem niet meer los, totdat ik nog een paar nastoten aan geil zaad uit hem gelurkt heb. Mijn gezicht zit onder, als we elkaar van intens (geil) genot kussen. We strelen elkaar, en roeren dat zaad rond met onze tongen. Oh wat lekker!

Wanneer we na een tijdje, het zonnetje beschijnt heerlijk onze lichamen, weer wat tot rust gekomen zijn, kijk ik hem aan, en zeg; "mag ik je ook ontmaagden?" Hij begint hartelijk te lachen, en zegt, "graag lieve jongen!" Niet dat ik nu de ervaring heb, maar dit heb ik uit een Pornofilm. Ik leg hem op zijn rug, duw zijn benen naar achteren, tot mijn stijve tienerlul precies gepositioneerd is voor die neukgrot van hem.

Weet niet of het nodig is, maar smeer voor de volledigheid wat glijmiddel op zijn hol, en steek mijn van opwinding kloppende lul in zijn neukgrot. Je voelt gewoon dat hij daar vaker "bezoek" heeft gehad. Het is werkelijk een feest om je intens heftig tikkende lul in die feesttent op en neer te schuiven. Al moet ik mijzelf wel matigen, want anders kom ik veel te vroeg klaar. Maar lekker is het zeker!

Oh, hier moet ik zeker mee doorgaan, want wat een geil genoegen is dit. Ik voer het tempo nog wat op, buk me voorover en kus de lieverd. Mijn lul lijkt te vragen; "wanneer gaan we nu eens spuiten?" Dan luid ik maar de finale in, want ik weet dat ik het niet meer houdt! Oh lieve Igor, ik kom zo klaar in jou, kreun ik.

Net als hij dat bij mij deed, ga ik nog even onstuimig heftig in zijn heerlijke hol tekeer. Ik voel mijn eikel kloppen, en het zaad via mijn ballen, en dan mijn lul, omhoog komen. Ik krijg een gevoel van onoverwinnelijkheid over me! Terwijl ik hem nog even diep doorpaal, kom ik klaar. Aaaggghhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ik pomp jouw hol helemaal vol, kreun ik. En machtige hoeveelheden tienerzaad worden, bij elke geile kreet in zijn speelhol gespoten!!

Wanneer ik uiteindelijk weer rustig ben geworden, trek ik mijn, nog licht zaad producerende, lul uit zijn doorgeakkerde hol terug. Achteraf vraag ik me wel af, waar ik de "brutaliteit" vandaan haalde, maar ik druk die van zaad druipende lul gewoon in zijn strot, en zeg; "zuigen, geile slet van mij!" Braaf doet hij wat ik van hem verlang.

Ook hij, daar is hij best goed in, weet nog een paar nastoten zaad uit mijn tienerlul te zuigen. Zijn mooie smoelwerk zit onder de sperma. Liefdevol, want hij is echt een schatje, lik ik mijn zaad van zijn gezicht. Dan kussen we elkaar heftig, alsof we nooit anders gedaan hebben. Het enige dat hij zegt is; "wat was dat lekker!" De grijns op mijn gezicht spreekt ook voor zich!

Wanneer de zon al aan het ondergaan is, lopen we naakt, met onze kleren in onze handen over die roestige balk terug, naar de bewoonde wereld. Bij een kraantje, dat kennelijk niet is afgesloten, verschonen we ons. We spreken af elkaar hier regelmatig te ontmoeten. Zo maakte ik, via hem, kennis met jongens, die ook Gay zijn, en tevens op zoek zijn naar neukmaatjes. Dat hij mij ontmaagd heeft, al liep ik die dag wel wat moeilijk, daarvoor ben ik hem nog steeds erg dankbaar.

De Fabriek is er niet meer. Afgebroken, er zijn huizen op die grond gebouwd. Een enkel muurtje staat nog overeind, en is onderdeel van een parkje dat daar is aangelegd. Die roestige ijzeren balk hebben ze, weliswaar ingekort, zo'n 75 cm boven de grond, tussen twee muurtjes geplaatst. Jongentjes lopen erover, als oefening voor later, het grotere werk, zeg maar! Ze moesten eens weten waar zo'n behendigheid al wel niet toe kan leiden!

Als ik naar de restanten van de Fabriek kijk, komt er altijd een smile op mijn gezicht, die mij terugbrengt naar die zonnige middag dat Igor mij daar op het dak ontmaagd heeft. Up on the Roof, dus!
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Mijn Nieuwe Daddy - 10Door: Zaadkontje1986
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Daddy,
"Marco komt over mij heen liggen en likt met zijn grote tong het sperma van mijn gezicht af en begint met mij te tongen. Al tongend mompelt hij dat dit het meest geile is wat hij ooit heeft gezien en blij is dit te hebben meegemaakt. Dan voel ik onder..."
10-12
9.5
Anaal Slet - 6Door: Geclaimd Sletje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Pijpen, Nudisme, Sletje, Slikken, Trio, Transgender, Slet,
"Ik moest mijn kontje even laten rusten. Na 9 piemels was ik er echt aan toe. Maar mijn mond functioneerde nog steeds goed. Dus wanneer Rob tv keek, of werkte op zijn computer, werkte ik aan zijn lul. Dankzij de ladyboys in Thailand kon ik nu ook in m..."
10-12
9.7
Mijn Eigen AppartementDoor: Ervaren Bi
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Pijpen, Neuken, Biseksueel,
"Het werd langzaam aan tijd om het ouderlijk nest te verlaten, te weinig vrijheid om te doen en laten wat ik wil, met wie en wanneer. Dus op huizenjacht Na enkele appartementen bezichtigd te hebben hoorde ik dat een kennis zijn tweekamerappa..."
10-12
9.0
Mijn Nieuwe Daddy - 9Door: Zaadkontje1986
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Daddy,
"Na mijn weekendje weg met Tom en de extra verrassing die pappie voor mij had geregeld op de parking met truckers begon het leven weer normaal. Ik maakte weer dagelijks content en had tussendoor een leuke escort opdracht met een zakenman. Hij boekte m..."
10-12
9.6
BstaDoor: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Douche, Jong En Oud,
"In de gang trok hij me vlug tegen hem aan en kuste hij me vol op de lippen. Ik voelde zijn stevige pik tegen mijn pikje aangedrukt worden en hij fluisterde dat ik naar boven moest, eerste deur links de badkamer in. Ik zie en neem je daar nog eens zei..."
10-12
8.9
Robbie Ronde CircelDoor: Steifeduo
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Dit verhaal is deel 14 van het einde. Dit zal voorlopig de laatste serie van 7 verhalen zijn die ik schrijf. Ze gaan over Robbie de jongen waarmee ik mijn schrijfsels begon. Zo is de cirkel over n week rond. Have fun In een weekend dat..."
09-12
9.4
Anaal Slet - 5Door: Geclaimd Sletje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Ladyboy, Nudisme, Orgie, Pijpen, Slet, Sletje, Slikken,
"Eindelijk waren we er. het was wel even wennen aan het weer. Maar het was toch fantastisch. Eerste waar we naartoe gingen na het hotel waren de tempels. Ik had het een paar keer gezien in films. Maar in het echt ziet het er veel mooier uit dan in fil..."
09-12
9.5
Mijn Oude LeraarDoor: Ervaren Bi
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Biseksueel, Buitensex, Cruisen, Leraar, Neuken, Parkeerplaats, Pijpen,
"Op mijn middelbare school was er een leraar welke ik er van verdacht dat hij ook wel ge nteresseerd was in mannen. Ondanks dat hij getrouwd was en kinderen had, leek hij mij wel het type dat het ook wel eens met mannen deed. Het was een leuke man van..."
08-12
9.0
BstaDoor: Ronneke 2
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Pijpen,
"De avond was rustig en in de club wachtte iedereen blijkbaar op de seniorennamiddag en vanaf nu kon ik meegenieten van alle acties, ik keek er naar uit maar ook de warme pik van Frank ging niet uit mijn hoofd. Het kon niet vlug genoeg morgen zijn. ..."
08-12
8.9
Ik Bepaal Hier,... - 2Door: Gert-Jan 8878
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Biseksueel, Dominantie, Pijpen, Sauna,
"Deze fantasie komt voort uit de wensen die Robert mij verzocht heeft in het verhaal te verwerken. Deze z r uitgebreide sauna bestaat dus helaas niet in het echt. In het vorige deel heb ik Robert kennis laten maken met Ahmed, hier gaan we ..."
08-12
9.5
Robbie RakkersDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Dit verhaal is deel 13 van het einde. Dit zal voorlopig de laatste serie van 7 verhalen zijn die ik schrijf. Ze gaan over Robbie de jongen waarmee ik mijn schrijfsels begon. Zo is de cirkel over n week rond. Have fun Mark en Robbie kre..."
08-12
9.2
Ferdy FinaleDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"In opleiding was hij. Hij wilde verpleger worden. De 19 jarige Ferdy met Italiaanse roots dus een hete donder. Hij wist al heel lang dat hij op jongens viel maar wilde nog geen relatie. Hij wilde nog heel veel dingen ontdekken. Dat deed hij o.a. in o..."
08-12
9.4
Klik hier voor meer...